Geschiedenis wegraces Hengelo (gld)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Geschiedenis wegraces Hengelo (gld)"

Transcriptie

1 Geschiedenis wegraces Hengelo (gld) Tijdens een ledenvergadering begin jaren 60 is al eens geopperd om een race te organiseren in Hengelo. Het heeft echter nog tot 1967 geduurd voor het zo ver was. De eerste races werden op 19 en 20 augustus georganiseerd. 1967: start 50cc, Jan Zoombelt (34), Henk van Beek (7), Luc Foekema (58) Ter bescherming van gevallen rijders werden er strobalen gekocht in Frankrijk. De strobalen in Hengelo en omgeving waren namelijk te klein. Zo'n bezoekers kwamen er op 20 augustus naar Hengelo. HAMOVE was tevreden en de bezoekers, rijders en pers waren lovend over de races en spraken over een aanwinst voor de wegracerij. In de begin jaren werd gesproken over circuit Varssel. De huidige naam, Varsselring, heeft het circuit in 1969 gekregen De eerste drie jaren zijn er alleen maar nationale races verreden op de Varsselring. In 1970 werden de races internationaal. Tijdens de eerste editie was er ook pers uit Engeland en Duitsland aanwezig. Zij waren net als de Nederlandse pers positief over de races en de organisatie. Het aantal GP-rijders dat in Hengelo aan de start stond groeide en groeide. Zo stonden in de eerste helft van de jaren zeventig o.a. Barry Sheene, Jan de Vries, Jarno Saarinen, Teuvo Länsivuori, Kent Andersson, Bruno Kneubühler, Takazumi Katajama, Anton Mang, Dieter Braun, Werner Pfirter, Dave Simmonds, Jack Findley, Chas Mortimer, Cees van Dongen, Billie Nelson, Ron Chandler, Ernst Hiller, Pentti Korhonen, Alberto Pagani, Rolf Minhoff, Lothar John, Börje Jansson, Theo Bult, Rob Bron en Wil Hartog aan de start. 1971: Barry Sheene (36) 1972: Jarno Saarinen (46), Chas Mortimer (40) (foto s: J. Burgers)

2 1972: start 500cc, Ian Ratcliff (1), Billy Nelson (36), Dave Simmonds (30), Keith Turner (31), Ernst Hiller (40), Jack Findlay (34), Henk Coelman (17) (foto: J. Burgers) 1972: 250cc race, Adri van de Broeke (9), Jarno Saarinen (51), Kent Andersson (56) 1973: 250cc race, Werner Pfirter (57), Rob Bron (30) 1974: start 350cc, Pentti Korhonen (56), Dieter Braun (64), John Dodds (57), Bruno Kneubuhler (62) In 1975 was er een conflict tussen de HAMOVE en de KNMV. Er werd HAMOVE een bijprogramma opgedrongen waar het niet mee uit de voeten kon. Ook wilde HAMOVE een gecombineerde klasse laten rijden, waar de KNMV niet voor was. Toen bleek dat er geen uitweg was, heeft HAMOVE gezegd: Dan geen wegraces in Toen er uiteindelijk toch een oplossing kwam was het te laat om nog rijders te contracteren waardoor HAMOVE bij haar standpunt bleef: geen races in In 1976 werd er voor het eerst in het voorjaar gereden en wel op tweede paasdag. Dat was een fantastische zet van HAMOVE, want HAMOVE kon die dag het dubbele aantal toeschouwers verwelkomen dan normaal het geval was. Meer dan betalende bezoekers kwamen er naar Hengelo. Een record dat tot op de dag van vandaag staat. Tijdens de prijsuitreiking, die 's avonds plaats vond bij hotel Leemreis, liet Takazumi Katayama zien dat hij meer kon dan motorraces. Hij speelde namelijk gitaar voor het aanwezige publiek. Het weer speelde HAMOVE in 1977, 1978 en 1979 danig parten. Het was namelijk koud en nat. Door het koude en natte wegdek vielen er ook veel crashes te noteren. De Engelse actrice Joanna Lumley 'Purdey' verzorgde in 1978 de huldiging. Zij had het zo koud dat zij zei dat haar tanden totaal bevroren waren. Ondanks het zeer slechte weer kwamen er in 1978 toch nog bezoekers naar Hengelo. Een aantal van de rijders die in de twee helft van de jaren zeventig in Hengelo hebben gereden zijn Jon Ekerold, Bruno Kneubühler, Chas Mortimer, Pekka Nurmi, Marcel Ankone, Pentti Korhonen, Alan North, Alex George, Jack Middelburg, Takazumi Katayama, John Dodds, Churijo Tateno, Anton Mang, Jack Findley, Tom Herron, Rolf Minhoff, Theo Timmer, Boet van Dulmen, Ales George, Jürgen Steiner, Reinhold Roth, Eero Hyvärinen en Hans Spaan.

3 In 1981 was Hengelo wereldnieuws. Takazumi Katayama was namelijk in Hengelo aanwezig met een prototype Honda viercilinder met ovale zuigers. 1981: Takazumi Katayama - prototype Honda Het blok haalde een toerental van toeren per minuut. Het was echter geen succes. Zowel tijdens de trainingen als tijdens de wedstrijden niet. Dat ondanks de aanwezigheid van zes Japanse technici. De volgende bekende rijders hebben allemaal in Hengelo gereden in de eerste helft van de jaren tachtig: Chas Mortimer, Pekka Nurmi, Jon Ekerold, Seppo Rossi, Eero Hyvärinen, Alfred Waibel, John Woodley, Alan North, Jack Middelburg, Boet van Dulmen, Hans Spaan, Gustav Reiner, Hans Müller, Jean-Francois Balde, Martin Wimmer, Greame McGregor, Graziano Rossi, Greame Crosby, Christian Sarron, Anton Mang, Manfred Herweh, Harald Eckl en Bruno Kneubühler. 1983: start 250cc, Greame Mc Gregor (44), Christian Sarron (48), Mar Schouten (10), Thierry Rapicault (49), Gerard van de Wal (10) 1985: Reinholt Roth (43), Niall Mackenzie (45), Harald Eckl (42) (foto s: Toon Kannekens) Voor de organisatie werd het steeds lastiger om GP-rijders aan de start te krijgen. Vooral de rijders die actief zijn in de 250cc en 500cc klasse. Daarom werd er half jaren tachtig gezocht naar een alternatief. De organisatie kwam uit bij de zijspanklasse. In 1985 stond de gehele top vijf uit het WK van 1984 aan de start. Het startgeld voor deze rijders was hetzelfde als voor twee 500cc GP-rijders. De top vijf uit 1984 was: Egbert Streurer and Bernard Schnieders, Werner Schwärzel and Andreas Huber, Alain Michel and Jean-Marc Fresc, Rolf Biland and Kurt Waltisperg, Derek Jones and Brian Ayres. De rijders wisten waarvoor zij naar Hengelo waren gekomen, namelijk om er een fantastische show van te maken.

4 1985: Egbert Streuer, Werner Schwarzel, Alain Michel, Rolf Biland, Derek Jones In 1987 stonden er voor het eerst twee rijders uit de gemeente Hengelo aan de start, te weten Gerard Slotboom uit Hengelo en woonachtig aan het circuit en Marcel Menting uit Keijenborg. Net als de Doetinchemmer Harald Massen reden zij in de Yamaha TZR cup. Net als halverwege jaren tachtig bleven ook eind jaren tachtig de zijspannen de grote publiekstrekkers. In de tweede helft van de jaren tachtig hebben de volgende bekende rijders in Hengelo gereden: Reinhold Roth, Harald Eckl, Niall Mackenzie, Frank Wagner, Hans Spaan, Wolfgang von Muralt, Eero Hyvärinen, Gustav Reiner, Bruno Kneubühler, Didier de Radigues, Markus and Urs Egloff, Steve Webster and Tony Hewitt, Steve Abbot and Shaun Smith, Rolf Steinhauser and Bruno Hiller, Wilco Zeelenberg, Jurgen en Patrick van den Goorbergh Omdat het steeds lastiger werd om internationale wedstrijden te organiseren werd er in 1993 begonnen met het ONK (Open Nederland Kampioenschap). In 1994 heeft HAMOVE een bijeenkomst bijgewoond in Amsterdam. Het plan was namelijk om een WK cyclus te beginnen op stratencircuit. Zowel de FIM als de KNMV was niet enthousiast waardoor het plan niet verder van de grond is gekomen, maar wie weet wat de toekomst brengt. 1993: start 250cc, Wilco Zeelenberg (1), Patrick van den Goorbergh (18), Jurgen van den Goorbergh (16) 1999: 125cc race, Wilhelm van Leeuwen (3), Ole Gram (76), Wim Kroegman (9), Marc van Harten (23), Tom Bleys (2) In 1994 is er voor het laatst op tweede paasdag gereden. Uit de statistieken bleek namelijk dat meer dan 70% van de tweede paasdagen verregend waren en dit jaar was het niet veel beter. Op crossgebied hadden HAMOVE-leden al vele successen beleefd, maar in de wegrace niet. Mile Pajic (Supersport 600) en Hans Smees (MUZ Skorpion Cup) brachten hier in 1997 verandering in. Zij waren de eerste HAMOVE-leden die Nederlands kampioen werden in een wegrace discipline. Een jaar later herhaalde de in Hengelo woonachtige Torleif Hartelman dit nog eens. Hij werd Nederlands kampioen in de Supersport 600 klasse. Bekende rijders die in Hengelo reden in de jaren negentig waren Ralf Waldman, Stefan Dörflinger, Loek Bodelier, Dirk Raudies, Hans Spaan, Alfred Waibel, Patrick and Jurgen van den Goorbergh, Wilco Zeelenberg, Cees Doorakkers, Arie Molenaar, Ian Lougher, Steve Webster and Garvin Simmons, Egbert Streuer and Harrie Hofsteenge, Steve Abbot and Shaun Smith, Klaus Klaffenböck, Charly Güdel, Koji Takada, Andreas Preining, Harald Eckl, Stephane Mertens en Jeffry de Vries nu In het najaar van 2002 kwam HAMOVE met het idee om een internationale klasse op stratencircuit in het leven te roepen. Er werd contact gezocht met twee organiseren in Duitsland en België, te weten Frohburg en Oostende. Zij staken de koppen bij elkaar en in de winter van 2003 zag een

5 nieuwe internationale klasse op stratencircuit het levenslicht: de 3 landen cup. Tien Nederlandse rijders namen het op tegen tien Duitse en tien Belgische rijders. Er werden twee manches verreden in een raceweekend, wat het totaal op zes manches bracht. Na een aantal jaren georganiseerd te hebben vonden de drie clubs dat het internationaler moest. Zo zag in 2010 de IRRC (International Road Racing Championship) het levenslicht. Het was nu ook voor andere nationaliteiten mogelijk om mee te doen en het aantal circuit waarop gereden werd breidde zich uit. De aflopen jaren hebben naast de rijders uit Nederland, België en Duitsland ook rijders meegedaan uit Ierland, Engeland, Hongarije, Tsjechië, Denemarken, Slowakije, Zwitserland, Finland, Frankrijk en Liechtenstein. Meer informatie over de IRRC is te vinden op In 2006 is er voor het eerst een officiële Europese (UEM) cup verreden in Hengelo. De European Women's Cup verreed namelijk een van haar kampioenschapswedstrijden op de Varsselring. De Duitse rijdster Nina Prinz won met overmacht de Superbike wedstrijd. De Italiaanse Chiara Valentini won de Supersport race nadat Iris ten Katen gediskwalificeerd werd door een te dun raceruitje. De laatste jaren combineert de HAMOVE wedstrijden voor het IRRC, BeNeCup, ONK en BK (Belgisch Kampioenschap) met andere klassen, zoals de ICGP (International Classic Grand Prix) en de 50cc Classic European Cup. Alle Nederlandse talenten, Michael van de Mark, Jasper Iwema, Scott Deroue, Joey Litjens en Raymond Schouten, die de laatste jaren doorgebroken zijn hebben ook in Hengelo gereden. Maar ook Gino Rea en de zijspanwereldkampioen van 2012 en 2014 Tim Reeves.

Reglement Editie 2013

Reglement Editie 2013 Reglement Editie 2013 1. Wat is International Road Racing Championship Het International Road Racing Championship (IRRC) is een kampioenschap die verreden wordt over 5 wedstrijden, zie kalender, die hernomen

Nadere informatie

Reglement. Editie 2017 Versie Nederlands

Reglement. Editie 2017 Versie Nederlands Reglement Editie 2017 Versie 02.01.2017 - Nederlands 1. International Road Racing Championship Het International Road Racing Championship (IRRC) is een kampioenschap die verreden wordt over 6 wedstrijden,

Nadere informatie

Info Blad Uitgave

Info Blad Uitgave Motorclub RAM Info Blad Uitgave 2 2019 Redactie: Winterkoninkje 21 8103 BN Raalte Tel: 0572-357371 E-mail: redactie@ramraalte.nl Internet: www.ramraalte.nl Motorclub RAM Info Blad BESTUURSSAMENSTELLING:

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT 30 mei 1 juni 2014 Voorwoord Beste sponsor, kandidiaat-sponsor Omwille van het grote succes van het IDM Superbike kampioenschap

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

Portfolio. Robert Schotman

Portfolio. Robert Schotman Portfolio Robert Schotman Robert Schotman De carriere van Robert starte toen hij op vijfjarige leeftijd in aanraking kwam met de pocketbikes. Het duurde niet lang voordat het racevirus Robert greep en

Nadere informatie

wedstrijd startplaats S startplaats nr klasse heatindeling

wedstrijd startplaats S startplaats nr klasse heatindeling DAGINDELING wedstrijd startplaats S startplaats nr klasse heatindeling 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 27 Inters A Finale 42 2 10 3 7 9 15 28 Zijspannen A Finale 1 3 13 31 55 10 29 ST 1 Finale 4 6 77 9 45 7 89 58

Nadere informatie

Grand Prix 1976 (12 stuks)

Grand Prix 1976 (12 stuks) Alle Grand-Prix uitslagen en bijzonderheden, van 1973 (het jaar dat Jack begon met racen) tot heden. In memoriam aan alle coureurs die tijdens het beoefenen van hun hobby verongelukt zijn. Coureurs in

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011

INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011 INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011 1 Inleiding Je komt de kamer binnen en de tv staat aan. Je kijkt er naar en ziet een coureur op de motor over het parcours scheuren. Voordat je het weet sta je 5 minuten te

Nadere informatie

Coureur. Rijders profiel

Coureur. Rijders profiel Voorwoord Alles draait om snelheid Om goed te presteren in de motorsport is er meer nodig als alleen talent. Ook goede begeleiding en een ondersteunend team zijn een must. Maar zelfs als dat allemaal goed

Nadere informatie

Presentatiegids 2013. Kevin van Leuven. www.unitedracing.nl

Presentatiegids 2013. Kevin van Leuven. www.unitedracing.nl Presentatiegids 2013 Kevin van Leuven 34 www.unitedracing.nl Inhoudsopgave Blz. 1 Blz. 2 Blz. 3 Blz. 4-5 Blz. 6 Blz. 7 Blz. 8 Titelblad Inhoudsopgave Portofolio Kevin Carrière Doelstelling Stichting United

Nadere informatie

Stichting Racing Team Noord Nederland

Stichting Racing Team Noord Nederland Stichting Racing Team Noord Nederland Racing Team Noord Nederland Voorwoord: Geachte lezer, Voor u ligt de nieuwe presentatiemap van de Stichting Racing Team Noord Nederland. De inhoud van deze presentatiemap

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 maart 2017 5-03 4 Motorzegening MTC Redbone Inschrijving van 8h tot 12h zaal Damhert Marktplaats 11, 8750 Zwevezele Prijs: 6 euro (incl. 2 gratis consumpties) Bepijlde rit 100 km -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Grand Prix 'Capelle'

Grand Prix 'Capelle' 1 A1 Martin den Boer René van Lier B3 winnaar B 2 verliezer B 1 2 A2 Klaas Kuindersma Karel van der Bijl B4 winnaar B 1 verliezer B 2 3 B1 Jetty van Hummel Frank Kok A3 winnaar A 2 verliezer A 1 4 B2 Joey

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Motorsport is passie

Motorsport is passie Motorsport is passie Spanning en sensatie, daar draait het eigenlijk allemaal om. Voor velen is de auto en motorsport toch iets speciaals. Als je het geronk van de motoren hoort, de coureurs naast hun

Nadere informatie

Battle of the Beauties

Battle of the Beauties Battle of the Beauties Komend weekend verschijnen twee jonge dames aan de start van de European Women's Cup: Susanne Bolhaar en Bernice Sangers. Beide dames komen normaal in actie tijdens KNMV Cup wedstrijden,

Nadere informatie

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing.

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. MR-Racing is een motorraceteam opgericht voor deelname aan de Zomer Avond Competitie. De Zomer Avond Competie, kortweg ZAC, is een competitie in de wegrace

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Dutch Open Men Singles

Dutch Open Men Singles 969 97 97 97 7 97 9 97 97 976 977 7 978 9 979 98 98 98 7 98 9 98 Stefan Stam Fabian Roosenbrand Nick Crouwel Graeme Orr Michael Schuman Jitse van der Wal Clive Barden Ruud Hankamp Sven Verdonck Meindert

Nadere informatie

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc.

Short Endurance. Superbike in deze klasse bestaat een team uit twee piloten waarvan minstens één een motor rijdt van minstens 750cc. Short Endurance STRUCTUUR De Short Endurance is een volledig onafhankelijk endurance-kampioenschap. Alle teams bestaan uit 2 piloten. Dit moeten niet voor elke race dezelfde piloten zijn In dit kampioenschap

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info info 2008 inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info WAT doen wij Motorclub Heerjansdam is een onderdeel van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam (AVH). De motorclub

Nadere informatie

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos

MAICO Cup België. 23 Juli te Pulderbos MAICO Cup België 23 Juli te Pulderbos Ondanks de slechte weersverwachting hebben 27 MAICO Rijders, uit België en Nederland, de moeite genomen om het graslandcicuit in Pulderbos op te zoeken. Aanvankelijk

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

Gamma Yamaha R125 Cup

Gamma Yamaha R125 Cup Gamma Yamaha R125 Cup NIEUWSBRIEF 26 november 2015 Hallo familie, vrienden en sponsors Nieuwsbrief over het trainingsjaar op de gamma Yamaha in 2015. Zoals de meeste van jullie weten heb ik eind juni mijn

Nadere informatie

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN!

AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! AFKICKEN? GEEN SPRAKE VAN! Nadat iedereen weer heeft kunnen afkicken van het EK voor senioren in Appelscha, gaan we komende week hopelijk genieten van het WK van de algemene Klasse, dat in het Duitse Bad

Nadere informatie

Kringcompetitie inhalen

Kringcompetitie inhalen 5103 E Frans Delcroix Lz. NG 149 147 149 144 146 149 148 148 0 1180 24 147,50 8148 E Kevin Sprenkels DT 147 0 148 149 146 146 148 147 148 1179 27 147,38 5133 E Jack van Bekhoven NG 146 147 147 147 148

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

++>LIVE +>(KIJKEN) F1 GP van Japan 2017 Live Stream KIJKEN Naar Gratis ONLINE F1 Grand Prix GP Japan 2017van JAPAN SUZUKA Race 2017

++>LIVE +>(KIJKEN) F1 GP van Japan 2017 Live Stream KIJKEN Naar Gratis ONLINE F1 Grand Prix GP Japan 2017van JAPAN SUZUKA Race 2017 ++>LIVE +>(KIJKEN) F1 GP van Japan 2017 Live Stream KIJKEN Naar Gratis ONLINE F1 Grand Prix GP Japan 2017van JAPAN SUZUKA Race 2017 Formule,,.,,1,,.,,Grand,,.,,Prix,,.,,Japan,,.,,met,,.,,Max,,.,,Verstappen,,.,,li

Nadere informatie

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300 Sponsoring Seizoen 2018 Wie ben ik? Ik ben Birgit Scheffer, 20 jaar en ik kom uit Drachten. Ik heb één héle grote passie, namelijk; MOTORSPORT! Sinds kleins af aan ben ik gek op motoren. Ik ben op gegroeid

Nadere informatie

23/ uur Speelsters onder 17 Denemarken (vr), v.v. De Weide, Hoogeveen

23/ uur Speelsters onder 17 Denemarken (vr), v.v. De Weide, Hoogeveen KNVB-agenda Datum 23/02 19.00 uur Speelsters onder 17 Denemarken (vr), v.v. De Weide, Hoogeveen 25/02 11.00 uur Speelsters onder 17 Denemarken (vr), v.v. De Weide, Hoogeveen 02-09/03 Play off-toernooi

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1

Veldhovens Driebanden Toernooi Uitslagen Ronde 1 Veldhovens Driebanden Toernooi 2017-2018 Uitslagen Ronde 1 Eindstand Poule - 1 Datum: 30-08-17 1 Mark Faassen ** 36 38 90 3 0.422 31.66 4.00 35.66 105.500% 2 Joop van Baren ** 42 42 90 4 0.467 30.00 6.00

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

TheDune Racing. door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn

TheDune Racing. door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn door mij financieel te steunen word uw naam bekend bij miljoenen bezoekers! #93 Ricardo van Duijn 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE 2 BIOGRAFIE 3 SEIZOEN 2012 TALENT CUP 600. 4 BUDGET OPSTELLING 2012* 4 UW

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 nummer 3 mei 2015

Nieuwsbrief 2015 nummer 3 mei 2015 Nieuwsbrief 2015 nummer 3 mei 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u de alweer de 3 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

Heren MEER DAN 21 GAMES GESPEELD Scores SCRATCH Totalen SCRATCH pl. Naam G's Pins Games Pins Gem.

Heren MEER DAN 21 GAMES GESPEELD Scores SCRATCH Totalen SCRATCH pl. Naam G's Pins Games Pins Gem. 1 van 9 24-8-2017 8:39 Z O M E R L E A G U E stand per 24/08/2017 Heren MEER DAN 21 GAMES GESPEELD Scores SCRATCH Totalen SCRATCH 1 Rob v/d Brink 0 0 0 0 0 24 4553 189.71 2 Niels Wijnja 0 0 0 0 0 21 3947

Nadere informatie

15/03 Hongarije Nederlands zaalvoetbalteam (vr), Generali Arena, Miskolc

15/03 Hongarije Nederlands zaalvoetbalteam (vr), Generali Arena, Miskolc KNVB-agenda Datum 02-09/03 Olympisch kwalificatietoernooi Nederlands vrouwenteam, Nederland 02/03 19.30 uur Noorwegen Zweden, Stadion Woudestein, Rotterdam 19.30 uur Zwitserland Nederland, Kyocera Stadion,

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

Woonplaats: Provincie: Geboortedatum: Gewicht /lengte: Favoriete wedstrijd: Mooiste moment: Ambitie 2010: onze tijd) De mooiste MX prestaties:

Woonplaats: Provincie: Geboortedatum: Gewicht /lengte: Favoriete wedstrijd: Mooiste moment: Ambitie 2010: onze tijd) De mooiste MX prestaties: Jens Getteman Welle Oost-Vlaanderen 01/09/1993 66 Kg / 1m83 Honda 250cc-4T Internationalen MX2 Sevlievo Bulgarije 1 ste EK Bulgarije MTB, Crossen, Zwemmen Top 10 EK MX2 Enkele persoonlijke sponsors van

Nadere informatie

w2-1 Desreumaux John 4-2 Van de Wiele Thomas w2-2 Van de Velde Sven 1-4 Denies Alain w2-3 Borra Tanguy 4-3 Raman Brian

w2-1 Desreumaux John 4-2 Van de Wiele Thomas w2-2 Van de Velde Sven 1-4 Denies Alain w2-3 Borra Tanguy 4-3 Raman Brian w1-1 w1-2 w1-3 w1-4 w1-5 w1-6 w1-7 w1-8 w1-9 w1-10 w1-11 w1-12 w1-13 w1-14 w1-15 w1-16 w1-17 w1-18 w1-19 w1-20 w1-21 w1-22 w1-23 w1-24 w1-25 w1-26 w1-27 w1-28 w1-29 w1-30 w1-31 w1-32 Benaets Filip 3-4

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015

Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015 rev. 28-11-2014 Honda Moriwaki 250 Junior cup 2015 Step up to Red Bull Rookies!! De Honda Moriwaki 250 Junior Cup In 2011 startte er in Nederland een nieuw inititatief voor jongeren van 12 tot 20 jr met

Nadere informatie

Kringcompetitie inhalen

Kringcompetitie inhalen Kringcompetitie 1 2 3 4 5 6 7 8 inhalen Nr kl. NAAM VER. KDV Emm GV DE NG OG ZMZ DT DT Totaal M Gem 5103 E Frans Delcroix Lz. NG 149 147 149 144 146 149 0 0 0 884 17 147,33 5133 E Jack van Bekhoven NG

Nadere informatie

UWTC 75 jaar. Wielrennen Toer BMX

UWTC 75 jaar. Wielrennen Toer BMX UWTC 75 jaar 75 1935 2010 Wielrennen Toer BMX In 1935 staken enkele enthousiaste wielrenners de sturen bij elkaar en richtten UWTC op. Dat hun wielerclubje, 75 jaar na dato, nog steeds springlevend is,

Nadere informatie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie

Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie Algemeen reglement Open Wegrace Cup 2018 Versie 12-06-2018 ORGANISATIE EN INSCHRIJVING 1. Organisatoren De Open Wegrace Cup (OW Cup) wordt georganiseerd door de OW Cup BV. 2. OW Cuplicentie Deelnemers

Nadere informatie

Kringcompetitie 8 inhalen kl. NAAM VER. KDV Emm GV ZMZ Totaal M Gem

Kringcompetitie 8 inhalen kl. NAAM VER. KDV Emm GV ZMZ Totaal M Gem Kringcompetitie 1 2 3 4 5 6 7 8 inhalen Nr kl. NAAM VER. KDV Emm GV DE NG OG ZMZ DT DT Totaal M Gem 5103 E Frans Delcroix Lz. NG 149 147 149 0 0 0 0 0 0 445 9 148,33 1108 E Antoon Marijnissen DE 147 149

Nadere informatie

Printed août 15, 2016 at 17:40

Printed août 15, 2016 at 17:40 CLASSIC -- Match Results By egory Seniors egory 2 81,67 649,4448 457 Uitert, van, John S NED 530,4318 1547 Maanen van, Ron S NED ional Classification System used CLASSIC -- Match Results By egory Super

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Betreft: Sponsoring Lorenzo van Riet Karting. Beste ondernemer, familie, vrienden en kennissen. Mijn naam is Lorenzo van Riet en ben op dit moment 13 jaar. Mijn

Nadere informatie

CIRCUITRAPPORT MOTORWEGRACE TE Hengelo GLD 2016

CIRCUITRAPPORT MOTORWEGRACE TE Hengelo GLD 2016 Versie TH.01 2016-03-03 CIRCUITRAPPORT MOTORWEGRACE TE Hengelo GLD 2016 ONK Circuit De Varsselring Datum: 30 april en 1 mei 2016 Organisator: Hamove De wedstrijden worden verreden onder auspiciën van de

Nadere informatie

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner -

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner - Men Doubles 35+ S Kwart Finale Halve Finale Finale Winnaar 3 Gertjan Egberink [1] 1 3 Mark Fleischeuer Gertjan Egberink [1] Mark Fleischeuer 2 Bye 1 Gertjan Egberink [1] 3 Danny Kleijn Mark Fleischeuer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 1 MAART 2012 EERSTE RVB RACING UITGAVE: INTRODUCTIE. follow us www.rvbracing.nl

NIEUWSBRIEF NR. 1 MAART 2012 EERSTE RVB RACING UITGAVE: INTRODUCTIE. follow us www.rvbracing.nl NIEUWSBRIEF NR. 1 MAART 2012 EERSTE RVB RACING UITGAVE: INTRODUCTIE follow us Nieuws deze maand: Introductie Voorjaarstraining en nieuwe motor Teamleden & functies Onze stijl Speciaal voor u Racekalender

Nadere informatie

Domburg Racing. Pagina 1. Seizoen 2009 nieuwsbrief 1. Nieuwsbrief 1 2009. Inhoud

Domburg Racing. Pagina 1. Seizoen 2009 nieuwsbrief 1. Nieuwsbrief 1 2009. Inhoud Pagina 1 Domburg Racing Nieuwsbrief 1 2009 Inhoud 1. Voorwoord 2. Seizoen 2008 3. Seizoen 2009 4. Even voorstellen: Mark ten Napel 5. Preview seizoen 2009 6. Verslag training Dakar 2009: Shake-down Tunesië

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 5 juli 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 5 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

Deelnemers Reünie (214)

Deelnemers Reünie (214) Laatste wijziging: 14-3-2017 Deelnemers Reünie (214) Naam: Voormalig lid van: Leeftijdscategorie: Komt met partner: Aarts, Nico SV Heerlen 61 70 ja Adams, Herm SV Heerlen 61 70 ja Aerts, Wim Heerlen Sport

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

S.V. Schaesberg Opgericht 20 december 1936

S.V. Schaesberg Opgericht 20 december 1936 S.V. Schaesberg Opgericht 20 december 1936 Jaargang 32 Nr. 2 Dec./Febr. 2016-17 SCHAAKVERENIGING SCHAESBERG Opgericht 20 december 1936 Clublokaal: Het Streeperkruis, Streeperstraat 66, 6371 GN Landgraaf.

Nadere informatie

Gilde Sint Antonius Flobert per klasse: Levensmiddelen Gilde Sint Antonius

Gilde Sint Antonius Flobert per klasse: Levensmiddelen Gilde Sint Antonius Gilde Sint - 2016 Klasse: H 6 BEN VERHOEVEN 15 15 16 16 16 16 94 6 BEN VERHOEVEN 15 15 16 16 16 16 94 6 BEN VERHOEVEN 15 15 15 16 16 16 93 6 BEN VERHOEVEN 15 15 15 16 16 16 93 43 ALFONS DAMEN 16 16 16

Nadere informatie

Persoonlijke uitslag 3e NKB Concours

Persoonlijke uitslag 3e NKB Concours Hoofd Klasse Persoonlijke uitslag 3e NKB Concours 20705103 Frans Delcroix Lz. Nooit Gedacht 8X 100 4 20707114 Adrie Roelands Zeldzaam Maar Zeker 100 3 20705125 Jos Willemsen Nooit Gedacht 8X 99 2 20701129

Nadere informatie

Pagina 1 di 19.

Pagina 1 di 19. Pagina 1 di 19 AUTOWEEK FORMULE 1 RACE REPORT GTO MOTO73 MOTOR RACEFREAKS TRUCKSTAR WHEELZTV 17 jul Totaal:88 Totaal:595 Totaal:64 241 emailadres Hayabusa 24 Hoe vallen jullie op? 4 Goeie website 4 Pagina

Nadere informatie

Provisional entrylist 2019 (d.d subject to changes) NR. TEAM DRIVERS CAR

Provisional entrylist 2019 (d.d subject to changes) NR. TEAM DRIVERS CAR Provisional entrylist 2019 (d.d. 13.05.2019 - subject to changes) NR. TEAM DRIVERS CAR BELCAR 1 1 Russell Racing by PK Carsport Frank Thiers/Hans Thiers/Van Hooydonk Jeffrey/Magnus Gilles Norma M20 FC

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Paasraces

Nieuwsbrief. ONK Paasraces Nieuwsbrief ONK Paasraces Ja,u leest de goede nieuwsbrief. Als u het nog niet wist, de Paasraces waren uitgesteld omdat het in het voorjaar te koud was en werden afgelopen weekend ingehaald. Vrijdag Op

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

Flobertschutterskring de Baronie

Flobertschutterskring de Baronie Cloveniersgilde Sint Bavo H1 221 Jac Dekkers 156 223 Lisette Gosens 151 232 Willem Gosens 156 254 Alex Dekkers 153 Cloveniersgilde Sint Bavo E1 Totaal 616 241 Rien van Baal 156 243 Ad Roks 157 259 Toon

Nadere informatie

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK

Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK 1 september 2012 Almere Open Flevolandse Kampioenschappen 2012 Spanning en gezelligheid op 20 e OFK Het OFK van de Almeerse Tafeltennis Club ATC is uitgegroeid tot een klassiek en ontzettend leuk evenement

Nadere informatie

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer:

JO19 / A jongens. Leider: Teun Verlouw Mark Maas. Dinsdag en Donderdag uur uur. Trainingen: Kleedkamer: JO19 / A jongens 1 Lex van Boxtel 9 Kiet Mortier 2 Roy Martens 10 Bart Schoenmakers 3 Dave van Dun 11 Marvin Bax 4 Menno Spaan 12 Timo wolfs 5 Jessy van Kasteren 13 Bob van Rooij 6 Raoul van Gorp 14 Stijn

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

KNMV MOTOCROSS GELUID REGLEMENT 2018

KNMV MOTOCROSS GELUID REGLEMENT 2018 KNMV Zijpendaalseweg 1 Postbus 650 6800 AR ARNHEM Tel. KNMV-Algemeen: 026-35 28 510 Tel. KNMV-Sport: 026-35 28 515 Fax.: 026-35 28 522 Internet: E-mail : www.knmv.nl (algemeen) info@knmv.nl (sport) sport@knmv.nl

Nadere informatie

03/ uur Nederlands zaalvoetbalteam onder 18 Engeland onder 19 (vr), KNVB Campus

03/ uur Nederlands zaalvoetbalteam onder 18 Engeland onder 19 (vr), KNVB Campus KNVB-agenda Datum 28/02 07/03 Algarve Cup 2018, Nederlands vrouwenelftal Groep A: Australië, Noorwegen, Portugal, China Groep B: Canada, Zweden, Korea, Rusland Groep C: Nederland, Japan, Denemarken, IJsland

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

Lidnr. Naam Avg. Hdcp Tegenstander Games Pinfall Average

Lidnr. Naam Avg. Hdcp Tegenstander Games Pinfall Average 1 Hoeve de Aar 1 9 Event Bowling 4 Venlo 1 3 SBV Sittard 0030163 Roy van de Smitte 41 0695572 Bas Hendriks 25 133 133 140 140 2 273 136,50 0713031 Jeanine Aufdenkamp 29 191 191 181 146 327 157 141 298

Nadere informatie

50 jaar. Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding"

50 jaar. Biljartvereniging Vrije Tijds Besteding 50 jaar Biljartvereniging "Vrije Tijds Besteding" 1959-2009 Onze vereniging is in 1959 opgericht door Piet Kleijn, de eigenaar van Café Lekzicht, het huidige Café Sluis. Zoals de naam al een beetje aangeeft

Nadere informatie

Dylan Derdaele aan de start met ProSpeed-Porsche GT3-R in de Blancpain Endurance Series

Dylan Derdaele aan de start met ProSpeed-Porsche GT3-R in de Blancpain Endurance Series persbericht 003/2012 Dylan Derdaele Overpelt (B), 04.04.2012 Dylan Derdaele aan de start met ProSpeed-Porsche GT3-R in de Blancpain Endurance Series De 19-jarige belofte en tweevoudig kampioen in de Belcar

Nadere informatie

DAGINDELING. 35 Inters Finale Spec Nat A 2e finale ST 2 Finale

DAGINDELING. 35 Inters Finale Spec Nat A 2e finale ST 2 Finale DAGINDELING wedstrijd startplaats S startplaats nr klasse heatindeling 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 30 125cc Special 3e manche 18 53 17 6 10 84 14 81 31 Inters B Finale 84 21 7 5 11 2 3 32 Spec Nat B 2e finale

Nadere informatie

20/ uur Portugal Vrouwen onder 19 (vr), Stadium Vila Real de Santo Antonio

20/ uur Portugal Vrouwen onder 19 (vr), Stadium Vila Real de Santo Antonio KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND KNVB-agenda 20/01 20.00 uur Portugal Vrouwen onder 19 (vr), Stadium Vila Real de Santo Antonio 22/01 12.00 uur Vrouwen onder 19 Zwitserland (vr), Stadium Vila Real de

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

23/ uur Speelsters onder 17 Denemarken (vr), v.v. De Weide, Hoogeveen

23/ uur Speelsters onder 17 Denemarken (vr), v.v. De Weide, Hoogeveen KNVB-agenda Datum 04-08/02 Onder 16 Development toernooi, Stadium Vila Real de Santo Antonio, Algarve, Portugal 04/02 12.00 uur Portugal Duitsland 15.00 uur Nederland Frankrijk 06/02 14.00 uur Nederland

Nadere informatie

DE WET VAN MURPHY Zandvoort 4 uur Endurance race

DE WET VAN MURPHY Zandvoort 4 uur Endurance race 2003-06-07 Zandvoort 4 uur Endurance race DE WET VAN MURPHY Een dag waarop je beter de ogen gesloten had kunnen houden en alleen maar dromen van een leuke 4 uur durende endurance. Althans voor het team

Nadere informatie

SGA Seizoen

SGA Seizoen SGA Seizoen 2010 2011 Klasse 1B Ap Mp Bp 1 2 3 4 5 6 7 8 Ra TPR 1. Probleem 1 7 13 36 x 4 5½ 4½ 5½ 5 5½ 6 1878 1899 K 2. Caissa 8 7 12 38½ 4 x 6 4 7 5½ 5 7 1839 1934 3. VAS 4 7 7 26½ 2½ 2 x 4 4½ 4 5½ 4

Nadere informatie

Uitslag Lijst 4e kring wedstrijd

Uitslag Lijst 4e kring wedstrijd Uitslag Lijst 4e kring wedstrijd Ere Klasse A Klasse 13 30 30 31 12 29 30 1 Frans Delcroix Lz. 149 4 1 Piet Lochten 147 2 2 Ferry van den Broek 149 4 2 Christ Hereijgers 147 1 3 Jörgen Jorissen 149 4 3

Nadere informatie

Tijd Veld Poule Scheidsrechter Tijd Veld Poule Scheidsrechter Tijd Veld Poule Scheidsrechter Tijd Veld Poule Scheidsrechter

Tijd Veld Poule Scheidsrechter Tijd Veld Poule Scheidsrechter Tijd Veld Poule Scheidsrechter Tijd Veld Poule Scheidsrechter 8:45 veld 1 poule 1 Nederland Frankrijk Men. Kouwenberg 8:45 veld 2 poule 2 Duitsland Spanje Men. Callaars 8:45 veld 3 poule 3 Rusland Malta Belle de Folter 8:45 veld 4 poule 3 Ijsland Noorwegen Tijs Hellegers

Nadere informatie

Voetbalreisgids Newcastle United

Voetbalreisgids Newcastle United Voetbalreisgids Newcastle United Ga voorbereid op reis naar Newcastle United en haal het maximale uit uw voetbalweekend! Informatie over VoetbalreizenXL, Newcastle United en de reis met praktische informatie.

Nadere informatie