Algemene Voorwaarden social blue

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden social blue"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden social blue DEFINITIES Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Contractant De contractant met wie Social Blue een Overeenkomst heeft gesloten. Content: Teksten, beeld- of filmmateriaal of andere door Contractant in het kader van de Overeenkomst te leveren materialen. Dienst: Alle overeengekomen werkzaamheden en activiteiten met behulp waarvan Social Blue via Facebook, Instagram of (indien overeengekomen) andere social media Lead Gegevens voor Contractant vergaart, zoals: de ontwikkeling en publicatie van een Advertentie of een Responsepagina; het promoten van een Responsepagina, de website van Contractant en/of diens Facebook- of Instagrampagina; of het leveren van content beheer of webcare. Social Blue: Social Blue B.V, gevestigd te Factorij 33, 1689AK Zwaag, ingeschreven bij de Kvk onder nummer Advertentie: Advertentie, button, banner of andere materialen voor de promotie van Contractant en/of haar diensten en producten. Responsepagina: Een webpagina betrekking tot Contractant en/of haar diensten en producten, waar potentiële Leads naartoe worden gelinkt. Intellectuele eigendomsrechten: Alle rechten van intellectuele eigendom en daarmee verwante rechten zoals auteurs- recht, merkrecht, octrooirecht, modelrecht, handelsnaamrecht, databankrecht en naburige rechten, evenals rechten op knowhow en eenlijnsprestaties. Lead: Een persoon die, via de Advertentie, op de Responsepagina, de website of de Facebook- of Instagrampagina van Contractant is terecht gekomen en daarop zijn of haar gegevens heeft ingevuld. Lead Gegevens: De door de Lead op de Responsepagina of op een website of Facebookpagina van Contractant ingevulde gegevens, waaronder mede doch niet uitsluitend begrepen: adressen en/of NAWT gegevens. Overeenkomst: De overeenkomst tussen Contractant en Social Blue op grond waarvan Social Blue de Dienst aan Contractant levert (inclusief de Algemene Voorwaarden).

2 Algemeen Artikel Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, Overeenkomsten en andere (rechts) handelingen tussen Contractant en Social Blue, betreffende de levering van Diensten, ongeacht of deze mondeling, schriftelijk, elektronisch of in enige andere vorm zijn gedaan. 2.2 Indien deze Algemene Voorwaarden eenmaal van toepassing zijn geweest op een rechtsverhouding tussen Social Blue en Contractant, wordt Contractant geacht bij voorbaat te hebben ingestemd met de toepasselijkheid van de Algemene Voorwaarden op nadien gesloten en te sluiten Overeenkomsten. 2.3 Social Blue wijst uitdrukkelijk de toepasselijkheid van eventuele algemene (inkoop)voorwaarden van Contractant van de hand. Totstandkoming van de Overeenkomst Artikel Alle aanbiedingen en offertes van Social Blue zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. 3.2 Alle door Contractant geplaatste opdrachten zijn bindend en kunnen niet door Contractant worden herroepen. Een Overeenkomst komt tot stand doordat een opdracht van Contractant door Social Blue schriftelijk wordt aanvaard, dan wel, afhankelijk van hetgeen eerder is, doordat Social Blue uitvoering geeft aan de opdracht. Social Blue is te allen tijde gerechtigd een opdracht te weigeren, bijvoorbeeld indien deze onrechtmatig of onwelvoeglijk is. Uitvoering dienstverlening Artikel Voor de duur van de Overeenkomst zal Social Blue zich inspannen om de Dienst binnen de overeengekomen termijn en conform de overeengekomen specificaties te leveren. Alle opgegeven termijnen dienen slechts als richtlijn en zijn nimmer fataal, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. 4.2 Indien schriftelijke overeengekomen, verstrekt Social Blue aan Contractant een toegangscode en wachtwoord en eventuele andere noodzakelijke gegevens, waarmee Contractant toegang krijgen tot (de resultaten van) de Dienst. Contractant is niet gerechtigd derden gebruik te laten maken van de toegangscode en wachtwoord en vrijwaart Social Blue volledig tegen alle aanspraken van derden betreffende schade of anderszins, op enigerlei wijze ontstaan door het gebruik dat via de toegangscode en wachtwoord van de Dienst wordt gemaakt. 4.3 Social Blue biedt de Dienst, waaronder ook de Lead Gegevens en andere resultaten, aan op as is basis, met uitsluiting van eventuele uitdrukkelijke of stilzwijgende garanties, toezeggingen of vrijwaringen van welke aard dan ook, met inbegrip van (doch niet beperkt tot) de uitsluiting van garanties terzake van voldoende kwaliteit of geschiktheid voor een bepaald doel. Met name garandeert Social Blue niet dat het overeengekomen aantal Leads daadwerkelijk geworven kan worden of dat de in het kader van de Dienst geleverde Lead Gegevens juist en volledig zullen zijn, vrij zullen zijn van fouten en geschikt zullen zijn voor het doel waarvoor Contractant de Lead Gegevens wil gebruiken, zelfs niet indien Social Blue van dit doel op de hoogte is.

3 Uitvoering dienstverlening - Vervolg Artikel Social Blue is gerechtigd de Dienst (tijdelijk) buiten gebruik te stellen of te beperken, bijvoorbeeld voor het onderhouden of aanpassen van onderdelen of faciliteiten van de Dienst, zonder dat hierdoor enig recht van Contractant op schadevergoeding jegens Social Blue ontstaat. Ontwikkeling en publicatie Advertentie en Responsepagina Artikel Indien overeengekomen zal Social Blue in het kader van de Dienst een Advertentie en/of Responsepagina ontwikkelen. Contractant dient hiervoor steeds tijdig alle benodigde Content aan te leveren. Voorafgaand aan de publicatie zal Social Blue de Advertentie en/of de Responsepagina, per , ter goedkeuring voorleggen aan Contractant. Contractant zal Social Blue zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een week na de ontvangst van het goedkeuringsverzoek, laten weten of zij akkoord is. Indien gewenst, zal Social Blue de Advertentie en/of Responsepagina eenmalig aanpassen. De Advertentie en/of Responsepagina wordt geacht te zijn goedgekeurd indien (i) Social Blue na verloop van de hiervoor genoemde week geen verzoek tot aanpassing heeft ontvangen, of (ii) indien Social Blue de Advertentie en/of Responsepagina op verzoek van Contractant heeft aangepast en heeft verstuurd aan Contractant. Na de goedkeuring zal Social Blue overgaan tot publicatie/verspreiding van de Advertentie en/of Responsepagina. 5.2 Voorafgaand aan de verspreiding van de Advertentie zullen partijen in samenspraak de kenmerken van de potentiële Leads bepalen. Social Blue zal vervolgens haar uiterste best doen om de Advertentie via Facebook of, indien overeengekomen, via andere social media te verspreiden binnen de relevante groep van potentiële Leads. Indien overeengekomen zal Social Blue de Advertentie eveneens publiceren op de Facebookpagina en/of Instagrampagina van de Contractant en/of verspreiden onder klanten van Contractant of onder personen die met de Facebookpagina of Instagram van Contractant zijn gelinkt. 5.3 Voor de levering van de Dienst maakt Social Blue gebruik van conversie pixels/cookies. Deze cookies worden uitsluitend gebuikt om de bij te houden of de Advertentie leidt tot een Lead. Lead Gegevens Artikel In het kader van de Dienst zal Social Blue op de overeengekomen wijze Lead Gegevens aan Contractant ter beschikking stellen. Contractant is ermee bekend en akkoord dat deze Lead Gegevens bestaan uit gegevens die door de Leads zelf ingevuld en Social Blue kan in dat kader niet instaan voor de kwaliteit, juistheid, actualiteit en rechtmatigheid van de Lead Gegevens.

4 Lead Gegevens - Vervolg Artikel Contractant garandeert dat zij op verzoek van Social Blue de door Social Blue aangeduide data (waar onder mede doch niet uitsluitend begrepen, data van personen die bij Social Blue een klacht hebben ingediend) direct uit de door haar gebruikte Lead Gegevens zal verwijderen en elk verder gebruik daarvan zal staken en gestaakt zal houden. 6.3 Contractant zal de Lead Gegevens niet zodanig aanwenden dat daarmee in strijd wordt gehandeld met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving (waaronder mede begrepen de relevante wet- en regelgeving op het gebied van marketing, telemarketing en de bescherming van persoonsgegevens) of, op andere wijze, de goede naam van Social Blue wordt geschaad. contentbeheer en webcare Artikel Uitsluitend indien schriftelijk overeengekomen bestaat de Dienst uit het leveren van content beheer en webcare diensten. Content beheer bestaat uit het beheer van de content van de Facebookpagina en/of Instagrampagina van Contractant. In het kader van dit beheer zal Social Blue het overeengekomen aantal berichten per week publiceren op deze pagina s. Social Blue zal Contractant vooraf informeren over de plan van aanpak inzake het content beheer. In het kader van de webcare dienst, zal Social Blue, namens Contractant, reageren op vragen die worden gesteld via de Facebook- of Instagrampagina van Contractant. Contractant zal vooraf een lijst met vragen en de mogelijke antwoorden aanleveren. Indien een vraag niet op de lijst voorkomt, zal Social Blue overleg plegen met Contractant. medewerking Contractant Artikel Contractant zal steeds haar volledige medewerking verlenen aan de uitvoering van de Overeenkomst. Contractant zal onder meer tijdig alle voor de levering van de Dienst benodigde gegevens, informatie en materialen verstrekken. Hieronder wordt mede, doch niet uitsluitend, verstaan alle Content, alle benodigde klantgegevens, accountgegevens (bijvoorbeeld accountgegevens van de Facebookpagina of Instagrampagina van Contractant) en gegevens voor het content beheer en de webcare. 8.2 Contractant staat er voor in dat Social Blue s gebruik van de door Contractant verstrekte Content, klantgegevens, accountgegevens en andere informatie en materialen niet in strijd is met de in Nederland geldende wetgeving en regelgeving, geen inbreuk maakt op (intellectuele eigendoms) rechten van derden danwel niet anderszins onrechtmatig is. Contractant vrijwaart Social Blue volledig tegen eventuele aanspraken en vorderingen tot schadevergoeding van derden terzake, en vrijwaart Social Blue eveneens voor alle door haar in verband met deze aanspraken en vorderingen gemaakte kosten.

5 Medewerking Contractant - Vervolg Artikel Contractant is ermee bekend en akkoord dat Facebook of Instagram tracking cookies kunnen koppelen aan de Advertentie. Met deze cookies kan Facebook of Instagram het zoek- en surfgedrag van de bezoekers volgen. Contractant is zelf verantworodelijk voor het naleven van alle wettelijke verplichtingen met betrekking tot het gebruik van dergelijk cookies op haar eigen website. Vergoeding en betaling Artikel Contractant is aan Social Blue de in de Overeenkomst overeengekomen vergoedingen verschuldigd. De vergoedingen kunnen bestaan uit eenmalig verschuldigde bedragen, maandelijks of anderszins periodiek verschuldigde bedragen en bedragen die afhankelijk zijn van de omvang van de geleverde Lead Gegevens of het aantal gewerkte uren. Tenzij anders bepaald zijn de vergoedingen exclusief BTW en andere heffingen. 9.2 Social Blue brengt de door Contractant verschuldigde bedragen telkens door middel van een factuur in rekening. Voor de vaststelling van de hoogte van de factuur zijn de gegevens uit de administratie van Social Blue leidend. Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders overeengekomen, dient betaling te geschieden binnen 14 (veertien) dagen na factuurdatum. Enig beroep door Contractant op opschorting, verrekening of aftrek is niet toegestaan. 9.3 Indien Contractant de factuur niet binnen de betalingstermijn heeft voldaan, is Contractant zonder nadere ingebrekestelling in verzuim. Vanaf de datum van verzuim is Contractant wettelijke handelsrente plus 3% verschuldigd en komen alle buitengerechtelijke kosten gemaakt door Social Blue ter inning van de vordering ten laste van Contractant, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen. 9.4 Social Blue is gerechtigd de kredietwaardigheid van Contractant te onderzoeken. Indien wenselijk dient Contractant, op eerste verzoek van Social Blue, voldoende zekerheid te stellen voor de nakoming van bestaande en toekomstige verplichtingen. Social Blue is bovendien gerechtigd om een vooruitbetaling van de vergoedingen te verzoeken. intellectuele eigendomsrechten Artikel De Intellectuele Eigendomsrechten met betrekking tot alle (resultaten van de) Diensten, waaronder de Advertentie, de Responsepagina en de door Social Blue geleverde content, blijven berusten bij Social Blue of bij de derde van wie Social Blue het recht heeft verkregen om (de resultaten van) deze Diensten aan Contractant ter beschikking te stellen De Intellectuele Eigendomsrechten op de Content of andere materialen die Contractant in het kader van de Overeenkomst aan Social Blue ter beschikking stelt, blijven berusten bij Contractant of bij de derde van wie Contractant het recht heeft verkregen de Content aan Social Blue ter beschikking te stellen. Contractant verleent Social Blue het recht deze Content en materialen ten behoeve van de uitvoering van de Overeenkomst te gebruiken en staat er voor in dat deze materialen geen inbreuk maken op rechten van derden en dat zij gerechtigd is deze materialen aan Social Blue ter beschikking te stellen.

6 intellectuele eigendomsrechten - Vervolg Artikel Geen enkele bepaling in de Overeenkomst of de Algemene Voorwaarden strekt tot gehele of gedeeltelijke overdracht van Intellectuele Eigendomsrechten aan Contractant. geheimhouding Artikel Partijen verplichten zich tot geheimhouding van alle van de andere partij ontvangen gegevens waarvan men weet of dient te begrijpen dat deze van vertrouwelijke aard zijn, tenzij een wettelijke plicht openbaarmaking van die gegevens gebiedt. De partij die vertrouwelijke gegevens ontvangt, zal deze slechts gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt Partijen leggen de in 11.1 genoemde verplichting tevens op aan hun werknemers alsmede aan door hen, ter uitvoering van de Overeenkomst, ingeschakelde derden. Aansprakelijkheid Artikel Social Blue is niet aansprakelijk voor schade geleden door Contractant, tenzij deze schade is veroorzaakt door een toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de Overeenkomst door Social Blue, in welk geval Social Blue uitsluitend aansprakelijkheid is voor de directe schade Onder directe schade wordt uitsluitend verstaan: - de kosten die de Contractant redelijkerwijs heeft moeten maken om de tekortkoming van Social Blue te herstellen of op te heffen, zodat de prestatie van Social Blue wel aan de overeenkomst beantwoordt; - redelijke kosten voor het langer operationeel houden van het oude systeem van de Contractant, verminderd met de besparingen; - redelijke kosten ter voorkoming of beperking van zulke schade en redelijke kosten ter vaststelling van de oorzaak en omvang daarvan De totale aansprakelijkheid van Social Blue bedraagt nooit meer dan het totaal van de voor de betreffende Dienst bedongen vergoeding. Indien er sprake is van een Overeenkomst met een looptijd van meer dan één jaar, dan wordt de bedongen vergoeding vastgesteld op het totaal van vergoedingen bedongen voor het, op het moment dat de tekortkoming zich voordoet, lopende jaar. In geen geval zal de totale vergoeding meer bedragen dan 2.000, - (twee duizend euro) per gebeurtenis, waarbij een reeks van gebeurtenissen als één gebeurtenis wordt beschouwd Iedere aansprakelijkheid van Social Blue voor indirecte schade, waaronder begrepen, maar niet beperkt tot, gevolgschade, winstderving, omzetderving, schade als gevolg van boetes, claims of andere sancties van bijvoorbeeld Facebook, toezichthoudende instanties of Leads is volledig uitgesloten.

7 aansprakelijkheid - Vervolg Artikel Onverminderd enig ander aan Social Blue toekomend recht, vrijwaart Contractant Social Blue volledig tegen alle schade en kosten (van welke aard dan ook) voortvloeiende uit aanspraken, vorderingen of maatregelen van derden (zoals Facebook of Leads) die toezien op het handelen of nalaten van Contractant in strijd met de Overeenkomst (inclusief de Algemene Voorwaarden) en/of de relevante wet- en regelgeving. duur van de overeenkomst en opschorting Artikel De Overeenkomsten wordt aangegaan voor de initiële looptijd opgenomen in de Overeenkomst, daarna wordt de Overeenkomst automatisch voor onbepaalde tijd verlengd, tenzij één van de partijen de Overeenkomst voor de afloop van de initiële duur schriftelijk heeft opgezegd. Partijen zijn vervolgens te allen tijde gerechtigd om de Overeenkomst schriftelijk op te zeggen met inachtneming van een opzegtermijn van één kalendermaand Social Blue is gerechtigd de uitvoering van de Overeenkomst, geheel of gedeeltelijk, op te schorten indien Contractant tekortschiet in de nakoming van zijn verplichtingen uit de Overeenkomst, dan wel indien Social Blue gegronde vrees heeft dat Contractant niet kan voldoen aan zijn (betalings) verplichtingen, onverminderd enig ander aan Social Blue toekomend recht. Zodra Contractant alsnog de Overeenkomst nakomt en/of voldoende zekerheid stelt ter voldoening van zijn verplichtingen, zal Social Blue de opschorting opheffen Onverminderd alle overige rechten, zijn Partijen gerechtigd de Overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst en zonder ingebrekestelling met onmiddellijke ingang geheel of gedeeltelijk te ontbinden indien de andere partij: - surseance van betaling heeft aangevraagd of dit aan deze is verleend; - in staat van faillissement is verklaard of een faillissementsaanvraag is ingediend Opzegging, opschorting of ontbinding van de Overeenkomst ontslaat Contractant nimmer van enige betalingsverplichting terzake van reeds door Social Blue geleverde Diensten. Bedragen die Social Blue voor de beëindiging heeft gefactureerd in verband met hetgeen zij reeds ter uitvoering van de Overeenkomst heeft verricht of geleverd, worden op het moment van de beëindiging direct opeisbaar De bepalingen die naar hun aard bestemd zijn om beëindiging van de Overeenkomst te overleven, blijven ook na zulke beëindiging onverminderd van kracht.

8 slotbepalingen Artikel Social Blue is gerechtigd voor de uitvoering van de Dienst gebruik te maken van diensten van derden. Social Blue is bovendien gerechtigd haar rechten en verplichtingen uit de Overeenkomst in het kader van een overdracht van haar onderneming, over te dragen aan een derde Social Blue is te allen tijde gerechtigd de Algemene Voorwaarden te wijzigen. De wijziging zal via de website van Social Blue of op een andere wijze aan Contractant bekend worden gemaakt. Indien Contractant de wijziging niet wenst te accepteren, is Contractant gerechtigd de Overeenkomst, binnen 14 (veertien) dagen na de bekendmaking, schriftelijk op te zeggen per de datum waarop de wijziging in zal gaan Op de Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing Alle geschillen welke mochten voortvloeien uit de Overeenkomst, zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Alkmaar. Social Blue is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Noordwest-Holland onder nr Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel van Noordwest-Holland te Alkmaar op 6 oktober 2015.

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW

ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW ALGEMENE VOORWAARDEN CODE BLAUW Dit zijn de algemene Voorwaarden (zoals hieronder gedefinieerd) van de vennootschap onder firma Code Blauw, kantoorhoudende te (3772 MP) Barneveld, aan Anthonie Fokkerstraat

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING)

Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Algemene Voorwaarden van HeyBing Marketing (in document benoemd als MARKETDING) Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden,

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Artikel 1 Definities In deze wordt verstaan onder: : Deelnemer: Dienst: Indexona: Intellectuele Eigendomsrechten: Overeenkomst: Richtlijn: Storing: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Uplify

Algemene Voorwaarden van Uplify Algemene Voorwaarden van Uplify Oss, januari 2019 1. Definities Algemene Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Contractant: de rechtspersoon of natuurlijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Webconexus

Algemene Voorwaarden van Webconexus ALGEMENE VOORWAARDEN 2018-2019 Algemene Voorwaarden van Webconexus Artikel 1/ Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ontwikkeling Oxygen Software Artikel 1 / Definities

Algemene Voorwaarden Ontwikkeling Oxygen Software Artikel 1 / Definities Algemene Voorwaarden Ontwikkeling Oxygen Software Artikel 1 / Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze

Nadere informatie

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt.

1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Algemene Voorwaarden november 2015 gratisdoelensteunen.nl KvK 50412930 Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden LT-DKM BV Artikel 1 / Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt.

Nadere informatie

Sendt Online Marketing BV

Sendt Online Marketing BV Algemene Voorwaarden Lead Generatie Sendt Online Marketing BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin

Nadere informatie

1 Algemene voorwaarden

1 Algemene voorwaarden 1 Algemene voorwaarden Artikel 1 / Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze algemene voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze kenbaar worden gemaakt. Advertentie:

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van BudgetCoach de Eilanden zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden BudgetCoach de Eilanden Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij

Nadere informatie

Algemene voorwaarden New Media Online BV

Algemene voorwaarden New Media Online BV Algemene voorwaarden New Media Online BV Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene voorwaarden Bosma Direct Marketing Consultancy B.V. KvKnr. 60588659. Gedeponeerd dd. 5 mei 2011. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel

Nadere informatie

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

2.1 Alle aanbiedingen van MF-Budgetcoaching zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. Algemene Voorwaarden MF-Budgetcoaching Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst waarbij MF-Budgetcoaching deze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid

Artikel 1; Algemeen. Artikel 2; Prijzen en betalingen. Artikel 3; Aansprakelijkheid Artikel 1; Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mediation Nederland en op alle rechtsverhoudingen die daaruit voortvloeien. 1.2 Afwijkingen

Nadere informatie

3.1 Alle aanbiedingen en offertes van Databoss zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld.

3.1 Alle aanbiedingen en offertes van Databoss zijn vrijblijvend, tenzij nadrukkelijk schriftelijk anders is vermeld. ALGEMENE VOORWAARDEN DATABOSS DESIGN BV Deze Algemene Voorwaarden zijn van Databoss Design BV gevestigd te Oss. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN NEW SALES COMPANY B.V. Deze algemene voorwaarden van New Sales Company bestaan uit: Hoofdstuk 1: een algemeen deel dat van toepassing is op alle door New Sales Company te leveren diensten

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van ALGEMENE VOORWAARDEN VAN LAB050 Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij wordt

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN SHARKSALES BV Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons.

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Edjon Online Marketing

Algemene Voorwaarden Edjon Online Marketing Algemene Voorwaarden Edjon Online Marketing 1. Definities Content: alle data op een medium, zoals een website of een webapplicatie, waaronder, maar niet te beperken tot, teksten, afbeeldingen en video

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BUZZPRESS Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden TAST Design Opgemaakt 2017, te Wageningen

Algemene Voorwaarden TAST Design Opgemaakt 2017, te Wageningen Algemene Voorwaarden TAST Design Opgemaakt 2017, te Wageningen Artikel 1: Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing.

2.3 Algemene voorwaarden van de opdrachtgever of derden zijn voor Onlinepoort niet bindend en niet van toepassing. Artikel 1. Definities 1.1 Opdrachtgever is de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Onlinepoort wordt gesloten. 1.2 Producten en diensten van Onlinepoort

Nadere informatie

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening Biercontract.nl Graaf Wichmanlaan 62 1405 HC Bussum Handelsregisternummer: 57084033 BTW nummer 167606657B02 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van ALGEMENE VOORWAARDEN VAN EIGEN-WIJS STAND PERFORMANCE TRAINING EN ADVIES Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TBLEMEDIA Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V.

Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V. Algemene Voorwaarden BrosenZ B.V. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen van en op alle overeenkomsten waarbij BrosenZ B.V. diensten aan de Opdrachtgever levert, tenzij

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN XXIMO-DIENSTVERLENING

GEBRUIKSVOORWAARDEN XXIMO-DIENSTVERLENING GEBRUIKSVOORWAARDEN XXIMO-DIENSTVERLENING Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de mobiliteitsdienstverlening van XXImo B.V. Artikel 1. Definities In deze Gebruiksvoorwaarden hebben de volgende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV

Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Algemene Voorwaarden van YachtFocus Media BV Artikel 1. Definities 1. In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hiernavolgende betekenis: YachtFocus Media

Nadere informatie

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V.

Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. Algemene voorwaarden NL Brandbeveiliging B.V. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten betrekking hebbende op levering van

Nadere informatie

ter beoordeling van S&S.

ter beoordeling van S&S. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor het verrichten van werkzaamheden voor partijen in Nederland S&S Facility Services BV, gedeponeerd bij de Rechtbank te s-hertogenbosch onder nummer 46/2009. 1 Definities Onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF

Algemene voorwaarden Masterwebber VOF 01 april 2009 Algemene voorwaarden Masterwebber VOF Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland

! Maajkol Rosmolen 48 2406 JV Alphen aan den Rijn Nederland ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN MAAJKOL 1.! Definities 1.1! Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Maajkol een! Overeenkomst aangaat. 1.2! Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent

Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent ALGEMENE VOORWAARDEN VAN TRUCKWASH 1 Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons.

Nadere informatie

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen

WesternToday Artikel 1 Begripsbepalingen Artikel 2 Algemeen WesternToday Beginweg 35 8222 AJ Lelystad Tel: 06-16950551 Bank: 1042.41.152 KvK nr: 32147542 BTW:NL1391.96.511B01 Email:info@westerntoday.nl www.westerntoday.nl Voor het plaatsen van banners gelden de

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN XXIMO-DIENSTVERLENING Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de mobiliteitsdienstverlening van XXImo BVBA

GEBRUIKSVOORWAARDEN XXIMO-DIENSTVERLENING Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de mobiliteitsdienstverlening van XXImo BVBA GEBRUIKSVOORWAARDEN XXIMO-DIENSTVERLENING Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de mobiliteitsdienstverlening van XXImo BVBA Artikel 1. Definities In deze Gebruiksvoorwaarden hebben de volgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van FFFECT

Algemene voorwaarden van FFFECT Algemene voorwaarden van FFFECT Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons. Jij wordt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V.

Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. Algemene voorwaarden Getaway Travel B.V. 1. Definities 1.1. Afnemer: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Getaway Travel B.V. een Overeenkomst aangaat. 1.2. Algemene Voorwaarden: Deze algemene

Nadere informatie

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan:.

Nadere informatie

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden

Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden Algemene Verkoop-en Leveringsvoorwaarden van Het Fries Vergaderhuis 1.0. Definities 1.1. Opdrachtgever: De natuurlijke persoon of rechtspersoon die met Het Fries Vergaderhuis een overeenkomst aangaat.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud.

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. Algemene Leveringsvoorwaarden EXT Internet Consultancy VOF Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als meervoud. 1.1 Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko PM Dordrecht KvKnr hierna te noemen de opdrachtnemer. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Albij administratieve dienstverlening Iroko 97 3315 PM Dordrecht KvKnr. 51657023 hierna te noemen de opdrachtnemer. Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl)

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Online services adviesbod(.nl) Ten aanzien van de dienstverlening van Adviesbod.nl.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door

Nadere informatie

Deel 1 Algemene voorwaarden van Uwwetloket

Deel 1 Algemene voorwaarden van Uwwetloket Deel 1 Algemene voorwaarden van Uwwetloket > Artikel 1 - Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden, ongeacht de vorm waarin deze

Nadere informatie

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt.

- Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. Artikel 1: Definities - Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. - Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders vermeld, verstaan: burojohanna.nl.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies

Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Algemene Voorwaarden PH&A Salaris en Advies Artikel 1. Definities a) Opdrachtgever: De natuurlijk persoon of de rechtspersoon die aan Opdrachtnemer de Opdracht heeft gegeven tot het verrichten van Werkzaamheden.

Nadere informatie

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Mieke Bakker Psycholoog en coach, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66419301. 2. Opdrachtgever:

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van VIPGilzeRijen gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van VIPGilzeRijen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5

Algemene voorwaarden Snoep.it v1.2 1/5 1. Aanbieding en overeenkomst (a) Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door Snoep.IT, hierna aangeduid als Opdrachtnemer,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor huurders

Algemene voorwaarden voor huurders Algemene voorwaarden voor huurders Ten aanzien van de dienstverlening van Slimhuren B.V. (hierna: Slimhuren) gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van NLvoorelkaar gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van NLvoorelkaar,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities

Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland. Definities Algemene voorwaarden Italiaantje van Nederland Definities Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten van Italiaantje van Nederland wordt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TEN BEHOEVE VAN DE PLAATSING VAN BUITENRECLAME Van toepassingen op overeenkomsten die na 1 maart 2018 tot stand zijn gekomen.

ALGEMENE VOORWAARDEN TEN BEHOEVE VAN DE PLAATSING VAN BUITENRECLAME Van toepassingen op overeenkomsten die na 1 maart 2018 tot stand zijn gekomen. ALGEMENE VOORWAARDEN TEN BEHOEVE VAN DE PLAATSING VAN BUITENRECLAME Van toepassingen op overeenkomsten die na 1 maart 2018 tot stand zijn gekomen. Deze algemene voorwaarden zijn van Suurland Outdoor BV,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ZEKER ZICHTBAAR Algemene Voorwaarden van Zeker Zichtbaar, gevestigd te Scherpenzeel, gepubliceerd op de website www.zekerzichtbaar.nl. 1) Definities 1.1) Zeker Zichtbaar: de handelsnaam

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Richards Webdesign

Algemene voorwaarden Richards Webdesign Algemene voorwaarden Richards Webdesign Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Algemene Voorwaarden Chasem Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Chasem en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende

Nadere informatie

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing.

Op deze Overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Algemene Advertentievoorwaarden verlatenboot.nl Aanbod en aanvaarding; overeenkomst Weigering van advertenties; wijziging Contracttermijn; beëindiging Tarieven; tariefs-aanpassing; betaling Reclamatie

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.

Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Algemene Voorwaarden Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen a. Visserij-innovatiecentrum Zuidwest-Nederland B.V.: Het Innovatiecentrum b. Gebruiker: Degene met

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8

Inhoudsopgave. Pagina 2 van 8 Algemene voorwaarden 2013 Pagina 2 van 8 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemene voorwaarden... 3 Artikel 1. Algemene voorwaarden tvtweb... 3 Artikel 2. Offertes en oriënterende gesprekken... 3 Artikel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V.

Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Algemene voorwaarden D.O.e.N. B.V. Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1. D.O.e.N. BV: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.O.e.N. B.V. gevestigd

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy

Algemene Voorwaarden. online marketing / development / consultancy 1. (hierna: ) Deze zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding (zoals aanbiedingen, offertes en overeenkomsten) tussen G.F.A. de Smit, handelend onder de naam en opdrachtgever (hierna: Opdrachtgever

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VENTU.NL VOOR HET LEVEREN VAN ELEKTRONISCHE DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VENTU.NL VOOR HET LEVEREN VAN ELEKTRONISCHE DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VENTU.NL VOOR HET LEVEREN VAN ELEKTRONISCHE DIENSTEN Artikel 1: Definities Onder de begrippen in deze algemene voorwaarden wordt het volgende verstaan: Algemene voorwaarden deze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V.,

ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY. 1. Definities/begripsbepalingen. Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., ALGEMENE VOORWAARDEN AGILE MARKETING AGENCY 1. Definities/begripsbepalingen Agile Marketing Agency: Agile Marketing Agency B.V., Klant: Elk natuurlijk of rechtspersoon aan wie Agile Marketing Agency een

Nadere informatie

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol;

1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; ALGEMENE VOORWAARDEN INCASSOLEED DEN HAAG Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1. Incassoleed Den Haag is een handelsnaam van de eenmanszaak van eigenaar J.M. Dol; 1.2. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde.

2. Een bemiddelingsvergoeding wordt nooit aan Verhuurder berekend indien er sprake is van een opdracht van huurderszijde. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR VERHUURDERS VAN WOONRUIMTE FJ VERHUURMAKELAARS I. Algemene bepalingen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en op alle bemiddelingsovereenkomsten welke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF

ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF ALGEMENE VOORWAARDEN STUDIO SCHRIJF V3 19-03-2018 1 Definities 1.1 Offerte: het voorstel van met daarin een beschrijving van de door ten behoeve van Opdrachtgever te verrichten Werkzaamheden en de daarvoor

Nadere informatie

KWALITEIT IN CONSULTANCY

KWALITEIT IN CONSULTANCY Algemene voorwaarden ARTIKEL 1. Aanbieding en overeenkomst 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten tot het verrichten van diensten door, hierna aangeduid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V.

Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Algemene voorwaarden van de CWO Consultancy & Marketing B.V. Op alle opdrachten verstrekt aan de CWO Consultancy & Marketing B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barendrecht aan de Voordijk 490-A onderstaande

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers

Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Algemene voorwaarden voor opdrachtgevers Ten aanzien van de dienstverlening van Offerte deal.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Ela Grooteman Dagpauwoog EV De Goorn

Algemene Voorwaarden Ela Grooteman Dagpauwoog EV De Goorn Algemene voorwaarden Producten 2018 Artikel 1: Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst van opdracht (hierna te noemen: de Overeenkomst) die tussen Opdrachtgever en

Nadere informatie

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK

ARTIKEL 6. WIJZIGINGEN, MEER- EN MINDER WERK ALGEMENE VOORWAARDEN De hierna volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Surlinio B.V, ingeschreven bij de KvK Haaglanden onder nummer 60691611. ARTIKEL

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN BOB RIETHORST BEHEER B.V. 1. Definities 1. Algemene Voorwaarden: algemene voorwaarden die van tijd tot tijd worden gewijzigd. 2. Opdrachtgever: De (rechts-)persoon die met opdrachtnemer

Nadere informatie

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden:

Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Algemene voorwaarden Artikel 1 Definities Hieronder lees je wat we bedoelen met alle termen in deze Algemene Voorwaarden: Zakelijk Schrijven: Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 28108429.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES

ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES ALGEMENE VOORWAARDEN GIJSEN ADVIES 1. Algemeen 1.1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en offertes van dan wel overeenkomsten tussen Gijsen Advies en een Opdrachtgever, waarop GIJSEN

Nadere informatie

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases.

1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's inclusief eventuele bijbehorende digitale afbeeldingen, scripts en databases. 1.2 Content Management

Nadere informatie

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V.

ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. ALGEMENE BEDRIJFSVOORWAARDEN WERVING & SELECTIE FLEXURANCE B.V. Voor het uitvoeren van Werving & Selectie opdrachten door Flexurance B.V., verder te noemen Flexurance in het kader van een overeenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda

ALGEMENE VOORWAARDEN. van CARE FOR MEDIA. gevestigd te Gouda ALGEMENE VOORWAARDEN van CARE FOR MEDIA gevestigd te Gouda Toepasselijkheid Artikel 1 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsverhoudingen tussen CARE FOR MEDIA (KVK-nummer 67683487).,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie

Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Algemene voorwaarden Gelderse Sport Federatie Artikel 1. Definities 1. GSF/Opdrachtnemer: Stichting Gelderse Sport Federatie, gevestigd te (6816 VD) Arnhem aan de Papendallaan 60. 2. Opdrachtgever: iedere

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV

Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Algemene voorwaarden De Wijde Blik BV Artikel 1: Definities a. Onder opdrachtgever wordt verstaan de partij die de opdracht voor de werkzaamheden heeft verstrekt. b. Onder opdrachtnemer wordt, tenzij anders

Nadere informatie

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen

Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Algemene Voorwaarden van Dienstverlening SPOOR 3 BV Artikel 1. Definities Opdrachtnemer: SPOOR 3 BV, gevestigd te Amsterdam en kantoor houdende aan de Stationsstraat 10 te Amstelveen Opdrachtgever: de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V.

Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Algemene Voorwaarden Dockbite B.V. Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. -

Nadere informatie

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1

1 Definities. 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van. Algemene Voorwaarden le Mair ICT Advies 1 Algemene Voorwaarden Le Mair ICT Advies, gevestigd te Vijfhuizen, kantoorhoudend aan het adres Fortwachter 6, 2141 EE Vijfhuizen, ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer:

Nadere informatie

OPDRACHTOVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN

OPDRACHTOVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTOVEREENKOMST ALGEMENE VOORWAARDEN Disclaimer Druk- en typefouten voorbehouden. De auteur, de uitgever en de Kunstenbond zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden.

2.2 CMS: Content Management System, het systeem waarmee de Content van de website beheerd kan worden. Artikel 1. INLEIDING Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen Artis en de Contractant met betrekking tot het leveren van een Website en bijbehorende diensten en producten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van MoneyHabits

Algemene voorwaarden van MoneyHabits Algemene voorwaarden van MoneyHabits Wij adviseren je deze Algemene Voorwaarden zorgvuldig te lezen zodat je op de hoogte bent van je rechten en verplichtingen onder de Overeenkomst tussen jou en ons.

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld.

2. Een aanbieding of offerte gedaan door Multimediastation ptera heeft een geldigheidsduur van 14 dagen, tenzij anders vermeld. Algemene voorwaarden Multimediastation ptera, Hoofdweg 30, 9905 PD Holwierde 1. Definities 1. Contractant: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten en diensten

Nadere informatie