Vuurvlindernieuws mei Nieuwe leerlingen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vuurvlindernieuws mei Nieuwe leerlingen:"

Transcriptie

1 Vuurvlindernieuws mei 2017 Nieuwe leerlingen: In de maand mei verwelkomen we Jasper Feenstra, Noor Kuipers, Delayla van der Meulen en Julia Sara van der Zee in onze instroomgroepen. Ook heten we Aniek Arnoldus (groep 5b), Damanja Ketelaar (groep 6b) en Kalyla Ketelaar (groep 3b) welkom bij ons op school. Allemaal een fijne tijd toegewenst! Nieuws van het personeel: Juf Anky Cusiël (groep 5a) en juf Willemke Brouwer (groep 2a) zijn gelukkig steeds meer op school aanwezig. In de groep worden ze op hun werkdagen nog deels vervangen. Juf Bianca Olivier-van der Heide (groep 7b) gaat met ingang van woensdag 17 mei met onbetaald verlof. Ouders en leerlingen van haar groep zijn hiervan al op de hoogte gebracht. Juf Mienke Haanstra en juf Priya de Haan zijn tot de zomervakantie gezamenlijk verantwoordelijk voor deze groep. Op dit moment zijn we al druk bezig met de formatie van komend cursusjaar. We rekenen erop dat we ook het nieuwe cursusjaar met 18 groepen van start gaan. Na de meivakantie volgt verdere informatie over de formatie en bijbehorende groepsindeling van Ook de verdeling van het personeel wordt dan bekend. Inloopspreekuur schoolmaatschappelijk werkster. Iedere 1 e dinsdag van de maand houdt onze schoolmaatschappelijk werkster mevr. Monique Hoogeveen open spreekuur vanaf uur. Zij is op aanwezig. Op de begane grond vindt u haar in het kamertje naast de directiekamer. U kunt vrijblijvend gebruik maken van dit open spreekuur en allerlei vragen over opvoeding en onderwijs aan haar stellen. Aanwezigheid nationale dodenherdenking: Woensdag 4 mei gaat meester Jan Frankema met Yentl, Amy, Peter, Jan Stefan en Jesse naar de dodenherdenking. Namens onze school zullen zij ook een bloemetje leggen bij het monument.

2 Actie Mercy ships: De scheepjes zijn geleegd en het geld is geteld. In totaal heeft de actie het geweldige bedrag van 597,55 opgebracht. We vinden het fantastisch dat het zo'n succes is geworden! Een gedeelte van het geld zal gebruikt worden om een armprotese voor 'Stanisles' (een boer uit Benin) te bekostigen. De bemanning is voor hem aan het sparen, omdat na de operatie iets is misgegaan waardoor zijn arm geamputeerd moest worden. Namens Aaron en zijn familie wil ik iedereen hartelijk dankzeggen voor de fijne medewerking. Trefwoord: De thema`s van de komende weken zijn ook te vinden op Week 19 t/m 21: Vrijheid Inhoud: Over wat mensen klein houdt en de kracht van het verlangen naar vrijheid. Bijbelverhalen onderbouw: Week 19: In het land van de farao (Exodus 1, 1-2, 2); Mozes wordt gered (Exodus 2, 1-10). Week 20: Ik zal er zijn! (Exodus 2, 23-4, 17); Laat mijn volk vrij! (Exodus 5 en 6). Week 21: Tien plagen voor de farao (Exodus 7, 26-12, 32); Een weg door de zee (Exodus 12, 34-14). Bijbelverhalen middenbouw: Week 19: Hoe onvrijheid begint (Exodus 1, 8-22); Omgaan met onvrijheid (Exodus 2, 1-10). Week 20: Mozes vecht voor vrijheid (Exodus 2, 11-22); Ik ben degene die er altijd is (Exodus 3, 1-15); De farao luistert niet (Exodus 5, 1-21). Week 21: Eindelijk vrij! (Exodus 7, 14-31); Hemelvaart (Handelingen 1, 1-14). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 19: Een goede smoes (Exodus 1, 8-22); Het is een jongen (Exodus 2, 1-10). Week 20: Held of moordenaar (Exodus 2, 11-22); Ik ben degene die er altijd is (Exodus 3, 1-15); Een verhaal dat niet af is (Exodus 5, 1-21). Week 21: Eindelijk vrij! (Exodus 7, 14-31); Het lied van Mozes en Mirjam (Exodus 15, 1-21); Hemelvaart (Handelingen 1, 1-14).

3 Schoolreisjes 2017: Op onderstaand schema ziet u het overzicht van de schoolreisjes van dit jaar. Groepen 3 Waarheen: Datum: In de klas: Vertrek Terug: Kosten: bus: Rijs. Vogeltjespark 2 mei 9.00 u : Groepen 4 Waarheen: Datum: In de klas: Vertrek Terug: Kosten: bus: Drachten. Spijkerdorp 29 juni 8.30 u u. 15:30 u. 16,50, - Groepen 5 Waarheen: Datum: In de klas Vertrek bus: Terug: Kosten: Op Avontoer Burgum 5 juli 8:30 8:45. 15:30u. 26,-- Groepen 6 Waarheen: Datum In de klas Vertrek bus: Terug: Kosten: Hellendoorn 28 juni 8.30 u u u. 27,-- Groepen 7 Waarheen: Datum: In de klas Vertrek bus: Terug: Kosten: Walibi 28 juni 8.30 u u u. 30,00 Belangrijk om te weten: Leerlingen moeten een lunchpakket meenemen (groepen 4,5 uitgezonderd). Leerlingen groepen 6 en 7 mogen eventueel wat zakgeld meenemen (max 5,-) Bus(sen) staan opgesteld langs bovenbouwplein. De leerlingen gaan eerst altijd naar het eigen lokaal. Betaling: Het aangeven bedrag (zie schema) graag overmaken vóór 5 juni 2017 op rekening van de school: NL97RABO t.n.v. CBS de Vuurvlinder onder vermelding van: schoolreis, naam leerling en groep. De ouders/verzorgers van de groepen 3 zijn al op een eerder tijdstip via de mail op de hoogte gebracht van de bestemming van het schoolreisje. Meteen na de meivakantie gaan zij al op reis naar Rijs.

4 Schoolkamp groepen 8: Van woensdag 17 t/m 19 mei gaan de beide groepen 8 gezamenlijk op kamp naar Ameland. Ouders/verzorgers van deze kinderen zijn intussen al benaderd op zich op te geven voor vervoer naar Holwerd. De schoolfotograaf komt: Op 10 en 11 mei komt de schoolfotograaf langs. Alleen naar schoolgaande kinderen worden gefotografeerd. U ontvangt een paar weken na het fotograferen een persoonlijk wachtwoord met code waarmee u via internet de schoolfoto's van uw kind kunt bestellen. Bewaart u deze code goed! Wellicht is het verstandig om hier een foto van te maken, zodat de inlogcode en wachtwoord bewaard blijven als de inlogflyer onverhoopt kwijt is geraakt. Wanneer u de schoolfoto s bestelt, krijgt u bij een voordeelset van de individuele foto de klassenfoto gratis! Ook kunt u via internet andere formaten foto s, canvas, verschillende soorten plaatmateriaal, broodbakjes met naam en dergelijke bestellen. Op de foto hiernaast ziet u de achtergrond van dit jaar. Felle kleuren staan hier erg mooi bij. Van de ouderraad: Pasen is alweer achter de rug, vanuit de ouderraad hopen we dat iedereen mooie dagen heeft gehad. Hebben de kinderen de vogelhuisjes ook mooi versierd en een plekje in huis gegeven? Dat zal vast gezellig staan. Uiteraard hebben de kinderen nu eerst een weekje vakantie en daarna staat de volgende activiteit voor de ouderraad gelijk weer op het programma. Dan start de inzameling voor Bag2school. Dus... zijn er te kleine pyjama's, schoenen en/of andere kledingstukken in huis, wij nemen het graag in ontvangst. De opbrengst komt geheel ten goede aan de leerlingen en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Inname momenten zijn: maandag 1 mei 8:30 en 14:15 uur Dinsdag 2 mei 8:30 en 14:15 uur Woensdag 3 mei voor 8:30 uur Succes met uitzoeken! En heb je heel veel? Het mag natuurlijk ook in normale vuilniszakken. Groeten Barbara de Vivo Voorzitter ouderraad. Oproep van de gezins-school en kerdienstcommissie: Het is de bedoeling om zondag 15 oktober weer een gezins-school en kerkdienst te houden in de Martinikerk. De commissie vraagt of er ouders/verzorgers zijn die het leuk vinden om in een muzikaal combo mee te spelen. Belangstellenden kunnen zich voor 12 mei a.s. opgeven bij juf Annie de Jong (groep 6b). Haar adres is anniedejong@palludara.nl Bij voorkeur ook het instrument vermelden.

5 Van de verkeerscommissie De Verkeerscommissie kijkt terug op een geslaagde verkeersweek. Voor alle groepen was er een praktische verkeersactiviteit. De groepen 1 en 2 hebben een mooie kleurplaat over het verkeer gemaakt. Groep 3 moest een verkeersparcours op het schoolplein volgen. Vanaf groep 4 en 5 gaan kinderen vaak zelf fietsend naar school, vandaar dat we een fietscontrole voor deze groepen hebben gehouden. De groepen 6 mochten samen met een echte agent en een medewerker van VVN laseren op de Keizersmantel. Hierbij liet een aantal automobilisten zich van hun slechtste kant zien en werd boos, terwijl ze zelf te hard reden. Er zijn geen boetes uitgeschreven, het bleef bij waarschuwen. Voor de groepen 7 en 8 hebben we een echte tractor met veewagen geregeld. Een medewerker van de stichting verkeerseducatie gaf uitleg over de dode hoek. Zorg dat de bestuurder je altijd ziet, zwaai anders even naar hem. Als hij terug zwaait weet je zeker dat je bent gezien! Peter de Rijke Verkeersouder Van de MZR: Tijdens de vergadering van 20 april zijn we geïnformeerd over het formatieplan 2017/2018. Welke leerkrachten staan voor welke groepen het komende schooljaar! De klimaatregeling in school werkt nog steeds niet naar behoren, ondanks toezeggingen van de gemeente. Na eerdere actie van de MZR zijn er veel gesprekken gevoerd, maar er is nog geen oplossing. Wij volgen dit uiteraard op de voet. We willen graag meer weten over de onderwerpen waar de gemeenschappelijk medezeggenschapsraad van Palludara zich mee bezighoudt, om elkaar mogelijk te kunnen versterken. We gaan ze actief benaderen. Afgelopen maand hebben we op 2 avonden de basiscursus medezeggenschapsraad gevolgd. Naar aanleiding hiervan hebben we tijdens de vergadering een open discussie gevoerd over de toekomst van de MZR. Dit gaan we de komende tijd nader uitwerken. Als laatste punt hebben we de verkeersweek geëvalueerd. Welke op details nog wel iets verbeterd kan worden. de Voorzitter

6 Belangrijke data (voor uw prikbord) 24 t/m 29 april: Meivakantie. Alle kinderen zijn vrij van school. 2 mei: Feest in groep 8a. Meester Jan Frankema viert zijn verjaardag op school. 2 mei: Leerlingen van de groepen 3 gaan op schoolreis naar Vogeltjespark in Rijs (Iedereen is om uur in de klas). 1 t/m 3 mei: Actie Bags2school. Kleding kan op school worden ingeleverd in het speellokaal. 4 mei: Leerlingen van groep 8 zijn namens onze school aanwezig bij de Nationale dodenherdenking op het Oud Kerkhof. 5 mei: Bevrijdingsdag. Alle kinderen zijn vrij van school. 8 mei: Ouderraadsvergadering. Aanvang uur 10 t/m 11 mei: Schoolfotograaf bezoekt onze school. Nadere informatie volgt nog. 16 mei: Leerlingen van groep 3a gaan op excursie naar Allingawier. (Fries belevingsdorp met speelweide) 17 t/m 19 mei: Groepen 8 gaan op schoolkamp naar Ameland. 18 mei: Leerlingen van groep 3b gaan op excursie naar Allingawier. 18 mei: MZR-vergadering. Aanvang uur. 29 mei: Start avond 4-daagse. 30 mei: Leerlingen van groep 8a doen mee aan een stadswandeling door de binnenstad van Sneek. 31 mei: Leerlingen van groep 8b doen dezelfde stadswandeling.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Vuurvlindernieuws mei 2016 Nieuwe leerlingen: In de maand mei verwelkomen wij Thomas Hoving, Merle Zijlstra, Denise Londema en Dani Dijkman in groep 1c. Nieuw in groep 6c is Evert van der Veen. Allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

1. Informatie van het team

1. Informatie van het team Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 30 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie van het team 2. Informatie uit de groepen 3. Verjaardagen tot de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

16 mei 2018, nummer 16

16 mei 2018, nummer 16 Kindcentrum Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 82 05 60 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl 16 mei 2018, nummer 16 Verdrietig

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws juli Nieuwe leerlingen: . Vuurvlindernieuws juli 2016 Nieuwe leerlingen: We heten Maksym Kachanov van harte welkom bij ons op school in groep 7a. Maksym is vanuit Oekraïne verhuisd naar Sneek. Fijn dat Maksym de laatste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 17 en april t/m 6 mei 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 17 en april t/m 6 mei 2017 Nieuwsbrief Week 17 en 18 23 april t/m 6 mei 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag! De koningsspelen waren een groot succes. Mede dankzij een grote groep hulpouders die de organisatie

Nadere informatie

Voorts staan in de agenda weer belangrijke data voor u en voor uw kind.

Voorts staan in de agenda weer belangrijke data voor u en voor uw kind. 20-05-2015 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, In deze nieuwsbrief kunt

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: Deze keer zijn er geen nieuwe leerlingen in de instroomgroepen te melden. Alle kinderen die in maand september 4 jaar zijn geworden, gaan al naar school

Nadere informatie

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk.

Inloopspreekuur verpleegkundige en schoolmaatschappelijk werk. Vuurvlindernieuws april 2016 Nieuwe leerlingen: In de maand april verwelkomen wij Thom Roorda, Jordi ruis, Silke Akkerboom, Fabian de Haan en Anna en Ellen IJsselstein in groep 1c. Allemaal een hele fijne

Nadere informatie

BULDERBULLETIN. Agenda. Leerlingmutaties. Nieuw schooljaar. Jaargang 17, nr. 1 28 augustus 2015. Dinsdag 29 september. Dinsdag 8 september

BULDERBULLETIN. Agenda. Leerlingmutaties. Nieuw schooljaar. Jaargang 17, nr. 1 28 augustus 2015. Dinsdag 29 september. Dinsdag 8 september N I C O B U L D E R S C H O O L Z O N N E W E G 4 9 6 0 L N H O O G E Z A N D BULDERBULLETIN Jaargang 17, nr. 1 8 augustus 015 Agenda 9 O K T O B E R 0 1 4 Dinsdag 1 september Informatie- / kennismakingsavond

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

Bij de boekenkast. Ik zet alle boeken netjes terug op de goede plaats Ik ga netjes om met het boek

Bij de boekenkast. Ik zet alle boeken netjes terug op de goede plaats Ik ga netjes om met het boek Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 7 juli 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 3 juli centraal

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws juli Nieuws van het personeel:

Vuurvlindernieuws juli Nieuws van het personeel: Vuurvlindernieuws juli 2017 Nieuws van het personeel: Goed nieuws! Juf Anky Cusiël is met ingang van week 27 weer volledig inzetbaar in groep 5a. Vanaf week 27 gaat juf Annie de Jong (groep 6b) 3 weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron juli 2018 Formatie 2018-2019: In de extra nieuwsbrief van juni bent u op de hoogte gebracht van de verdeling van leerkrachten over de verschillende groepen voor het komende cursusjaar.

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015

o.b.s. de Dobbe Achter de Brinken 6c, 9462 RH Gasselte Tel. 0599 564750 Schooljaar 2014-2015 www.obsdedobbe.nl 9 april 2015 1 De Schoolfotograaf komt! Op maandag 13 april komt de schoolfotograaf. De portret- en groepsfoto s en de foto s, en de foto s van de broertje en zusjes, die op de Dobbe zitten, worden s middags gemaakt.

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

We starten om 8.30 uur met de broertjes/zusjes foto s van nog niet op school zittende kinderen.

We starten om 8.30 uur met de broertjes/zusjes foto s van nog niet op school zittende kinderen. N I E U W S B R I E F NOVEMBER 2013 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 18 NR. 4 van de directie DE SCHOOLFOTOGRAAF KOMT! Op 5 november komt de schoolfotograaf. Dit jaar verloopt de ontvangst

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwe leerlingen: Wij vinden het fijn dat wij Jesse Bijstra, Jelte Hollander, Mylan Bouma, Rens Westra en Jasmijn van Buren in de maand oktober welkom mogen heten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017

Nieuwsbrief mei 2017 Nieuwsbrief 19 23 mei 2017 Schoolagenda Ma 22 mei- vrij16 juni Ma 29 mei-do 1 juni Ma 5 vrij 9 juni Vrij 16 juni Projectweken, thema Sprookjes Avondvierdaagse Pinkstervakantie Schoolfeest (later meer info)

Nadere informatie

23 e jaargang nr.3 28 september 2018

23 e jaargang nr.3 28 september 2018 23 e jaargang nr.3 28 september 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de derde nieuwsflits van dit schooljaar. In en rond de groepen merken

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1. Nieuwsbulletin:

Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1. Nieuwsbulletin: Nieuwsbulletin augustus / september jaargang 4 nr. 1 Nieuwsbulletin: Ook komend cursusjaar willen we u graag maandelijks op de hoogte houden van actuele zaken bij ons op de c.b.s. de Vuurvlinder. Ons nieuwsbulletin

Nadere informatie

Contact: April 2019

Contact: April 2019 Contact: info@cbs-de-rank.nl www.cbs-de-rank.nl 0341-416748 April 2019 De laatste week voor de meivakantie is aangebroken. Donderdag zijn de kinderen om 14.00 uur vrij. Aansluitend begint de vakantie (vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober 2015. Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober 2015. Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2015 Nieuwe leerlingen: We verwelkomen Tina Rezagholikhanis in groep 1a en in groep 1b is Sem Horstink nieuw. Ook vinden we het fijn dat Yara Horstink (groep 5a) en Silke en Veerle

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus AC Leek

Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus AC Leek Obs De Hasselbraam De Knip 1B 9351 XZ Leek/Postbus 144 9350 AC Leek 0594-514808 Nieuwsbrief Vrijdag 16 maart 2018 MAART Woe 21 Margeochtend alle leerlingen studiedag Quadraten Zat 24 Leekster Lente Loop

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda

Nieuwsbrief mei 2016. Agenda Nieuwsbrief mei 2016 Agenda Dinsdag 10 mei Groep 7-8 fietstocht naar Goes voor een verkeersproject Dinsdag 10 mei Bezoek van een Imker in groep 5/6 Dinsdag 10 mei 19:30 uur MR vergadering Woensdag 11 mei

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid

Schoolkalender Respect. Veiligheid. Verantwoordelijkheid Schoolkalender Respect 2019-2020 Veiligheid Verantwoordelijkheid September 2019 Schoolkalender Voor u ligt de schoolkalender van Onderwijs Expertise Centrum t Ravelijn. In deze kalender vindt u alle belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe adressen:

Nieuwsbrief. c.b.s. de Bron maart Nieuwe  adressen: Nieuwsbrief c.b.s. de Bron maart 2018 Nieuwe emailadressen: Met ingang van januari is het algemene emailadres van c.b.s. de Bron gewijzigd. Ons nieuwe emailadres is nu: bron@palludara.nl Ook onze raden

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Zwanenbos

nieuwsbrief Het Zwanenbos nieuwsbrief 24 e jaargang nr 17 7 juni 2016 Een geslaagd zomerfeest....1 De winnaars van de Sponsorloop...2 Afscheid schoolverlaters...2 De gouden reis van Sinbad...2 Schoolreis september 2016...3 Schooltuin...3

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken

WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3. informatieavond kleuters en groep 3: uur. kennismakingsgesprekken. kennismakingsgesprekken WEEKBRIEF 28 AUGUSTUS 2015 / NUMMER 3 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen woensdag stond in mijn krant een pagina groot artikel over onderzoek naar de Kanjertraining. Ik heb een foto

Nadere informatie

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014

weeknieuws 10 cursus 2014 2015 6 november 2014 PC basisschool Stadskwartier Catharinastraat 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Pluskinderopvang Stadskwartier 0615267632 (ook voor afmeldingen) weeknieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda

Nieuwsbrief. Informatie over de groep. Agenda Jaargang 2016-2017 2 september 2016 nummer 2 Nieuwsbrief Informatie over de groep Maandagavond 5 september a.s. nodigen wij u van harte uit voor onze informatiebijeenkomst over de groep van uw kind. (U

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 14-06-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum DE SCHOOLFOTOGRAAF

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

23 augustus 2019

23 augustus 2019 1445 www.clarafabriciusschool.nl 23 augustus 2019 27 augustus Schoolfotograaf 29 augustus 13.00 14.00 uur schoolvoorstelling Wereldfeest 29 augustus 14.30 uur Afscheidsreceptie juf Bernarda 30 augustus

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuws uit het team. Opsteker nr. 1 6 september CBS De Slagkrooie BW Schoonoord

Nieuws uit het team. Opsteker nr. 1 6 september CBS De Slagkrooie BW Schoonoord Opsteker nr. 1 6 september 2018 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Belangrijke data dinsdag 18 september schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Allemaal een ontzettend fijn schooljaar gewenst! Daar beginnen

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan...

Nieuwsbrief De Catamaran De school die laat zien dat het anders kan... Belangrijke data: maandag 1 april 19 Medisch spreekuur jeugdarts GGD woensdag 10 april 19 Studiedag team Let op; ALLE leerlingen zijn vrij! donderdag 11 april 19 Schoolfotograaf Foto Koch vrijdag 12 april

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Jaarplan CBS Het Stroomdal

Jaarplan CBS Het Stroomdal Jaarplan CBS Het Stroomdal 2014-2015 MR= medezeggenschapsraad GMR= Gemeenschappelijke medezeggenschapsraad van alle scholen van CONOD TW= thema Bijbelverhalen methode Trefwoord DB=Dagelijks bestuur Week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

Bouwen & Bewaren Nieuwsflits

Bouwen & Bewaren Nieuwsflits Bouwen & Bewaren Nieuwsflits Nummer 13 Juni 2016 Geachte ouders/verzorgers, U ontvangt Nieuwsflits B&B nummer 13. Dit keer informatie over de CITO-Eindtoets en nog veel meer. Veel leesplezier gewenst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Verwarring vrije dagen Er bestaat enige verwarring of de kinderen vrij zijn op Koningsdag en Goede Vrijdag. Voor alle duidelijkheid, op deze dagen zijn alle kinderen vrij! Koningsspelen

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuws van Anke. Beste ouders / verzorgers. Ouderenquête

Nieuws van Anke. Beste ouders / verzorgers. Ouderenquête INFO - Nummer 30 7 mei 2019 www.startnest.nl www.facebook.com/tstartnest Nieuws van Anke Beste ouders / verzorgers Ouderenquête Vandaag is er door onderzoeksbureau DUO, via de mail, een reminder naar u

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden

Nr Maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni uur stemmen voor of tegen nieuwe schooltijden 3 Nr. 143 14-05-2018 Schoolagenda Maandag 21 mei Pinkstermaandag, kinderen vrij Woensdag 23 mei Schoolreis groep 1 t/m 6 Woensdag 23 mei t/m vrijdag 25 mei Kamp groep 7 en 8 Dinsdag 29 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda juli 2018 Datum Groep Activiteit Di. 3 juli Pauw/ Paradijsvogel Schoolreis naar Flippies

Nadere informatie

Nieuw schooljaar! Met vriendelijke groet, mede namens het team, Sylvia Roofthooft

Nieuw schooljaar! Met vriendelijke groet, mede namens het team, Sylvia Roofthooft CBS het Galjoen Nieuw schooljaar! Met hoge verwachtingen en vol goede moed zijn we allemaal afgelopen maandag weer gestart. Met wel 118 leerlingen! Na een aantal dagen lijkt alles al weer heel vertrouwd.

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2

Nieuwsbrief. Kamp en schoolreis. Informatie avond dinsdag 11 september. Agenda. Ouderbijdrage. Jaargang augustus 2018 nummer 2 Jaargang 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 2 Nieuwsbrief Kamp en schoolreis De komende weken staan op school in het teken van kamp en schoolreis. In deze nieuwsbrief vindt u de nodige informatie hierover.

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie