We lopen met de fiets aan de hand op het plein

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "We lopen met de fiets aan de hand op het plein"

Transcriptie

1 De Wegwijzer Postbus 44 * 9430 AA * Homaat 2 * 9431 MK Westerbork * T * directie.wegwijzer@cogdrenthe.nl * Donderdag 7 september 2017 Nieuwsbrief Trefwoord Startweek De schooldeuren zijn weer open. We heten de kinderen van harte welkom in hun nieuwe klas. Ze leren elkaar en de klas kennen. In deze week wordt daar een begin mee gemaakt. Regel van de week De komende weken is er extra aandacht voor: We lopen met de fiets aan de hand op het plein Gouden weken In onderwijsland worden de eerste weken van het schooljaar wel de gouden weken genoemd. Het is bij uitstek de tijd om te werken aan groepsvorming en kennismaking. Ook al zitten leerlingen in dezelfde groep, het is goed te kijken of we veranderd zijn en of je vrienden nog dezelfde zijn als voor de vakantie. Zo zijn we in de eerste weken bezig met allerlei speciale activiteiten om de groepsvorming te stimuleren. Personalia We heten juf Laura van harte welkom in ons midden. Zij staat nu op de donderdag en vrijdag in groep 3. De komende tijd vervangt juf Marieke Douma juf Karin Wesseling op de vrijdag in de groep 8. Ook neemt zij de plusklas voor haar rekening. Die is voorlopig op de donderdagochtend. In groep 1 wordt juf Karin op de woensdag vervangen door juf Laura. Meester Pieter is gestart met zijn baan als directeur in Drijber. Hij is op maandag, dinsdagochtend en donderdagmiddag bij ons op school. Gymlessen Om alle gymlessen te laten geven door collega s met een gymbevoegdheid wordt er op de dinsdag en donderdag bij een aantal lessen van groep gewisseld. Schoolreizen groep 4 en 5 t/m 7 Zoals het nu lijkt worden deze twee schoolreizen op woensdag 20 september georganiseerd. Acties in het onderwijs Deze week kwam er informatie in de pers omtrent een vervolg op de acties in het primair onderwijs. Op dit moment is het nog onduidelijk wat dat voor onze school kan gaan betekenen. U hoort nog van ons. (omgekeerde) 10-minutengesprekken 19 en 21 september Graag willen we ouders, die dat nodig achten, de gelegenheid bieden om tijdens een omgekeerde 10-minutengesprek aan het begin van het schooljaar aan de nieuwe leerkracht aanvullende bijzonderheden te vertellen over hun kind(eren). Het doel van de gesprekken is om informatie te geven en verwachtingen uit te spreken, zodat we samen de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van uw kind kunnen nemen. Tijdens dit gesprek staan de volgende vragen centraal: - Wat is zinvol voor ons om te weten over uw kind dat we nog niet weten om samen de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor de ontwikkeling van uw kind? - Wat verwacht u van de leerkracht(en) en wat verwacht(en) de leerkracht(en) van uw kind en van u? Deze vorm van gesprekken is nieuw voor ons. We willen gaan kijken hoe dit gaat bevallen.

2 Informatieavond - jaarvergadering Voor de vakantie hebben we de datum van maandag 25 september genoemd. Helaas blijkt dat deze datum niet mogelijk is. We berichten u binnenkort over een nieuw tijdstip. Ouderhulp Beste ouders, Veel activiteiten op school kunnen alleen met uw hulp georganiseerd worden. Wilt u dit schooljaar (weer) meehelpen op school? Wij vragen u op bijgaand formulier aan te kruisen bij welke activiteit(en) u wilt/kunt helpen en bij welke activiteiten u nu al meehelpt. U kunt het formulier inleveren bij de leerkracht van uw kind. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met school, telefoon: of met de secretaresse van de ouderraad, tel: Namens de kinderen, hartelijk dank! Statiegeldflessenactie Groene Borg voor de Pink walk /run Als gebruikers van de MFA gaan we een actie houden voor het goede doel van de Pink walk / run. Verderop in deze nieuwsbrief vindt u nadere informatie over de actie en het doel. Oud papier Het oud papier vormt, naast de ouderbijdrage, de belangrijkste bron van inkomsten voor de ouderraad. Met de opbrengsten van het oud papier kunnen veel leuke zaken georganiseerd worden voor uw kind, zoals bijv. de schoolreisjes, kamp groep 8, cadeautjes met Sinterklaas, kerstfeest enz. U kunt uw oud papier inleveren in de containers die bij school staan. De opbrengst van het oud papier uit de containers bij school wordt verdeeld tussen de ouderraden van OBS de Lindelaar en CBS de Wegwijzer. De opbrengst van oud papier dat u op een andere wijze inlevert (bijv. door deze aan de straat te zetten) komt vooralsnog niet ten goede aan de ouderraad van CBS de Wegwijzer. Als ouderraad van CBS de Wegwijzer stellen we het daarom ook zeer op prijs als u het oud papier inlevert in de containers bij school. Website Zoals u hebt kunnen merken is het ouderportaal, na een storing vorige week, van onze website weer geopend. Op verzoek van enkele ouders hebben we een aantal fotoalbums van voor de zomervakantie opnieuw op de site gezet. Vanuit de groepen zullen we u regelmatig informeren via dit deel van de website. Parkeren Het parkeerterrein aan de kant van de papiercontainers is op werkdagen uitsluitend bestemd voor personeel. Dit om gevaarlijke situaties te voorkomen. Er komen tientallen fietsers vanaf het pad door het Padenbos. We vragen alle ouders die per auto komen van het parkeerterrein aan de andere kant van het gebouw gebruik te maken. Oktobermaand Kindermaand Volgende week woensdag krijgen de leerlingen het boekje met de activiteiten van de oktobermaand Kindermaand mee naar huis. Agenda 11 september jeugdarts aanwezig / start typecursus 19 september (omgekeerde) 10-minutengesprekken 20 september schoolreis groep 4 / schoolreis groep september (omgekeerde) 10-minutengesprekken 27 september scholing directie Integraal Kindcentrum 28 september vergadering ouderraad 28 september voorstelling voor groep 1 t/m 4 29 september Juniordag TT-circuit groep 7-8

3 Ouderhulpformulier Ja, ik help graag mee met de volgende activiteiten op De Wegwijzer. Ik word persoonlijk gevraagd wanneer mijn hulp nodig is. Naam en voornaam:. Ouders van: groep:. Adres:... Telefoon: Ja, ik wil meehelpen (aankruisen) Activiteiten Hulp in de bibliotheek op school dinsdag t/m vrijdag van uur samen met ouders van De Lindelaar Kinderen controleren op hoofdluis op de woensdagochtend na een vakantie Papiercontainer af en toe een week de container aanstampen en netjes houden Hulp bij de aankleding van de leerpleinen (boven en beneden) Klussen in en/of rond school Sneeuwruimen schoolplein Invallen bij de pleinwacht werkdagen van 11:45 12:15 uur Heeft u een interessant beroep of een leuke hobby en wilt u daarover op school komen vertellen? Zo ja, wat is uw beroep/hobby? Doe ik al (graag aankruisen)

4 STATIEGELDFLESSEN ACTIE GROENE BORG Beste Leerlingen en ouders, Op zondag 1 oktober wordt voor de 5 de keer de Pink Walk & Run georganiseerd in Westerbork. Oktober is in Nederland de Borstkankermaand, dat wil zeggen dat er deze maand meer aandacht is voor borstkanker. De Pink Walk & Run in Westerbork probeert geld in te zamelen voor meer onderzoek naar borstkanker. Om ervoor te zorgen dat er steeds minder mensen zijn die borstkanker krijgen. Maar ook wordt het geld gebruikt om mensen met borstkanker te helpen als ze behandeld worden in het ziekenhuis. Meestal moeten ze geopereerd worden en krijgen ze veel medicijnen. Misschien heb je wel eens gehoord van een chemokuur. Dan krijg je heel veel medicijnen tegelijk. Sommige mensen worden daar wat misselijk van, soms verliezen ze hun haar en sommige hebben nergens last van. Misschien ken je zelf ook wel iemand die borstkanker heeft, of heeft gehad. Want het komt best vaak voor. De Pink Walk & Run organiseert een wandeling, maar ook de hardlopers kunnen meedoen aan een run. Om mee te doen betaal je inschrijfgeld. Dit geld gaat naar het goede doel: meer geld voor borstkankeronderzoek.

5 Groene Borg komt in actie: Ook op school horen we regelmatig verhalen van ouders en kinderen over borstkanker. En dan komt borstkanker soms wel heel dichtbij. Daarom willen wij ook in actie komen! Hoe gaan we dat doen: We willen de komende weken met z n allen zo veel mogelijk lege statiegeldflessen inzamelen. De flessen kunnen ingeleverd worden op school. Er komen grote big bags waar we de flessen in verzamelen en vlak voor 1 oktober zullen we alle flessen inleveren om zo hopelijk met een mooie cheque van de Groene Borg op 1 oktober aan de start van de Pink Walk & Run te verschijnen. Help jij ook mee? Vanaf a.s. maandag 11 september t/m vrijdag 29 september kunnen de flessen ingeleverd worden in de centrale hal van de Groene Borg. Meelopen met de Pink Walk & Run: Hoewel er niet veel kinderen meelopen met de Pink Walk & Run, kan/mag het wel. Want de Pink Walk & Run is voor iedereen. Op ww.pinkwalk.nl kun je je aanmelden. Natuurlijk wel eerst overleggen met je ouders/verzorgers.

6 Ingekomen: Avondmaal vieren in De Voorhof Aanstaande zondag, 10 september, is een bijzondere zondag in de kerk. Want dan vieren we het heilig Avondmaal met speciale aandacht voor de kinderen. Zij krijgen uitleg over wat het nu is om samen het Avondmaal te vieren. Alle kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen en zij mogen als eerste rond de Tafel. WELKOM! ds. Joan van Kempen 9 september 2017 sportieve instuif in de sportzaal MFA De Groene Borg Kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool uit Westerbork en omgeving worden door gymvereniging VKW uitgenodigd om zaterdagmiddag 9 september naar de sportzaal van de MFA te komen. Ze zijn dan welkom om lekker in beweging te komen. Ze kunnen zich uitleven op een uitdagend beweeg-circuit. Waar ze bijvoorbeeld kunnen ervaren hoe een warming up van freerunning kan zijn. Waar ze diverse salto s kunnen maken. En weten ze niet precies hoe het moet? Er zijn die middag drie ervaren trainers van gymvereniging VKW die de kinderen helpen met dat wat zij graag eens willen proberen! Kinderen kunnen ervaring opdoen met het brede lesaanbod van gymvereniging VKW. Deze middag is voor onze leden een mooie kans om hun vriendjes en vriendinnetjes de VKW-sfeer te laten meebeleven. Kinderen van groep 1 t/m 4 zijn welkom van uur. Kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen zich tussen uur in de sportzaal uitleven. De entree is 1,50; aanmelden is niet nodig. Bestuur en leiding VKW Gymvereniging

7

8

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen.

Nummer 8, juni Aanstaande maandag zijn we weer vrij, dan is het Pinksteren. Met Pinksteren denken we aan de Heilige Geest die is gekomen. Nieuwsbrief Nummer 8, juni 2019 Na een week van kamp en schoolreis waren we twee dagen vrij. Op donderdag was het Hemelvaart. Dat is de dag waarop Jezus naar de hemel ging. Jezus lijkt dan verdwenen, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool 8 Blauwhuis, 08 september 2017 01 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Start schooljaar Personele zaken Kanjertraining Regels en afspraken Informatievoorziening Gezinsgegevens Informatieavonden en

Nadere informatie

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond

Nieuw schooljaar. Gymtijden. In dit nummer: Belangrijke data september. 17 informatieavond Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl In dit nummer: Nieuw schooljaar 1 Gymtijden 1 Afsluiting schooljaar 2 Stichting leergeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag

2017/2018 no.2 Inleiding 1. Kinderpostzegelactie 2. Dierendag 2017/2018 no.2 Inleiding In de eerste drie weken van dit nieuwe schooljaar hebben alle leerlingen, juffen, meesters en ook de Vliegerklas hun draai op school weer gevonden. Het is fijn om te zien en te

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1

Nieuwsbrief. De Zijlwijkschool. Welkom in het nieuwe schooljaar. De Ouderraad zoekt nieuwe leden: volgende bladzijde. blz 1 Nieuwsbrief De Zijlwijkschool Schaduwpad 1, 2371VX Leiden www.zijlwijk.pcsleiden.nl Nieuwsbrief nummer 1, 2015-2016 Agenda 1 Denkt u aan onze adoptiekinderen van Happy and Joy in Uganda? Mededelingen 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer

Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer 17-10-2017 04 Nieuwsbrief o.b.s. de Westwijzer Voorleeswedstrijd De voorleeswedstrijd is gewonnen door Tessa Schepen uit groep 7B, gefeliciteerd! Heel knap gedaan Tessa! Zij zal binnenkort gaan strijden

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OUDERRAAD

N I E U W S B R I E F OUDERRAAD N I E U W S B R I E F OUDERRAAD De ouderraad bestaat uit 12 ouders. Zij bespreekt en organiseert, in overleg met de leerkrachten, allerlei schoolactiviteiten. De ouderraad heeft de taken verdeeld. Zo is

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer O.B.S. Heiligerlee Schoollaan 5 9677 PV HEILIGERLEE T: 0597 430730 E: obsheiligerlee@sooog.nl W: www.obs-heiligerlee.nl Nieuwsbrief 6 Jaargang 16 17 3 februari 2017 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering

Nieuwsbrief. September Controle hoofdluis Contact met school. Informatieavond Openingsviering In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Voor op de kalender Overblijven Nieuwe leerkrachten Wensjes Telefoonlijst en Informatie van ouders Controle hoofdluis Contact met school Oud papier De Gouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer

1. Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. 3. Nieuwe collega s. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 22-08-2016 Nr. 01 1. Eerste schooldag Welkom allemaal! Het nieuwe schooljaar is weer begonnen.

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03

Schooljaar / 21 september 2017 Nr. 03 Schooljaar 2017-2018 / 21 september 2017 Nr. 03 Inhoud Oproep Hulpouders Halloweenoptocht Verkeerstuin groep 7 Boekenmarkt Kinderpostzegelactie Babynieuws Inzamelen kleding/schoenen Agenda Eerste Heilige

Nadere informatie

19 september. Trefwoord. No 3 19 september

19 september. Trefwoord. No 3 19 september No 3 19 september C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 19 september In de afgelopen weken zijn in alle groepen informatieavonden

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014

Nieuws van de directie. Verlichtingsactie. Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuwsbrief 10 oktober 2014 Nieuws van de directie Donderdag 16 oktober is de laatste werkdag van Frank Simons op de Bernardusschool. Voor iedereen die hem persoonlijk de hand wil schudden is hiervoor

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 2 De First Lego League... 2 Verkeer... 3 All4Africa...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus

Trefwoord. Agenda voor de komende periode. Extra nieuwsbrief. No 1 30 augustus No 1 30 augustus C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Extra nieuwsbrief Vandaag ontvangt u een extra nieuwsbrief. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 19 // 19 januari 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord KOFFIE UURTJE DONDERDAG 26 JANUARI

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 1, 5 september 2012 Inhoudsopgave 1. Opening schooljaar 2. Overblijf 3. Personeel 4. Schoolgids en kalender 5. Schoolplein Architect 6. Extra vrij 7. Schooltijden 8. Gymrooster 9. Nieuwsbrief 10. Bereikbaarheidsformulier

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

Kinderen van de Heerdstee

Kinderen van de Heerdstee 25 september 2014 Kinderen van de Heerdstee Het schooljaar is al weer 6 weken oud, zo snel gaat de tijd. Zoals altijd wordt er op onze school veel aandacht besteed aan kinderkunst en het is dan ook elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Heerlen, dinsdag 6 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 6 oktober 2015 Beste ouders/verzorgers, In deze 3 e nieuwsbrief van schooljaar 2015-2016 leest u over : - Dag van de leraar - Ouderbijdrage - Ouderparticipatie

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september.

HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. HOI nr. 01 woensdag 22 augustus 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 5 september. Agenda Datum Activiteit 29 t/m 31 augustus Intekenen kennismakingsgesprekken

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Vanuit de vereniging. Schoolse zaken. Week t/m 25 juni 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Vanuit de vereniging. Schoolse zaken. Week t/m 25 juni 2016 Nieuwsbrief Week 25 19 t/m 25 juni 2016 Vanuit de directie Het was een korte week voor de kinderen deze week. Op donderdag middag waren de kinderen vrij en hadden de leerkrachten een werkmiddag waarin

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag)

Nieuwsbrief. Juni portretten en groepsfoto s schoolfotograaf: broertjes/zusjes-foto s (middag) In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2017 Voor op de kalender Nieuwe uitdagingen Schoolkamp groep 8 Schoolreis Eerste Heilige Communie Keuze nieuwe taalmethode Oud papier Uitslag enquêtes: leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 06 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 6 Van de directie Voor u ligt weer een informatieve nieuwsbrief vol info en wetenswaardigheden.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Start. We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagde startweek. Niet in het minst door de gezellige feestavond in de sporthal. Op ontspannen wijze hebben veel

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018

Voor de ouders. Eerste schooldag. Startfeest. No.1 1 september 2018 No.1 1 september 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De vakantie is bijna voorbij. In

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart.

Schoolthema Samen maken we vrienden Maandag 10 september zijn we in alle groepen met het schoolthema Samen maken we vrienden gestart. Jaargang 6 nummer 7 18 september 2018 Algemeen nieuws Het schooljaar is alweer een aantal weken oud. Namens het team van de Noord willen we alle ouders en leerlingen een goed schooljaar toewensen. Brengen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Augustus Beste ouders,

Augustus Beste ouders, Beste ouders, Voor u ligt de allereerste nieuwbrief van dit schooljaar. Middels de nieuwsbrief informeren wij u maandelijks over activiteiten die op school hebben plaatsgevonden en over andere bijzonderheden.

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 21 augustus 2017 Agenda Ma 21 Do 31 Di 12 Do 14 Do 14 Do 14 Ma 25 Augustus Eerste schooldag na zomervakantie Startfeest 18.00-19.30 uur September Op deze dagen gaan we op voeten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie