kleine raak Aan al onze papa s, een leuke Vaderdag!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "kleine raak Aan al onze papa s, een leuke Vaderdag!"

Transcriptie

1 kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 606 Juni 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Op weg in de zomer Waak in de komende tijd, over de eenzaamheid En het verlangen naar contact, van zieke en zorgbehoevende medemensen Nu de zomer aanbreekt en mensen weggaan van elkaar, dat wij ook in den vreemde denken, aan wie thuis moet blijven. Waak in de komende tijd, over de vele, diepe vragen en het verlangen, naar de zin voor het leven van zieke en zorgbehoevende medemensen. Nu de zomer aanbreekt en de dagen langer worden dat wij ook in al het genieten de vragen en de zorgen begrijpen. Waak in de komende tijd over het verlangen erbij te horen Dat verlangen dat aanwezig is, zeker bij zieke en zorgbehoevende medemensen Nu de zomer aanbreekt en onze activiteiten misschien minderen, dat wij creatief zoeken om mensen het gevoel te geven erbij te horen. Waak in de komende tijd over het zoekend geloof van kwetsbare mensen, vooral van wie in onzekerheid leeft door ziekte en zorgen, nu de zomer aanbreekt, en alles vanzelf lijkt te moeten gaan. Dat wij een God aanbieden, die niemand in de steek laat. Aan al onze papa s, een leuke Vaderdag! We kijken even terug Gezinsweekend in de Priorij van Corsendonk (29 april-1 mei). De 28 deelnemers, verdeeld over 18 kamers, zullen ongetwijfeld tevreden terugblikken op dit weekend. De ruime kamers waren kraaknet en allen voorzien van een ruime badkamer. Het restaurant bleek een voltreffer. Zo verwachtten we ons volgens de boeking op een broodmaaltijd met soep voor s middags, maar dit bleek een uitgebreid buffet te zijn en s avonds werd er in drie verzorgde gangen opgediend. Aldus hebben we nog niet meegemaakt in de voorbije vakantiecentra. Zaterdagvoormiddag kon men kiezen volgens interesse: een marktbezoek aan de stad Turnhout ofwel een mooie natuurwandeling. Zaterdagnamiddag was er keuze tussen een kleine of grote stadswandeling langs de interessantste bezienswaardigheden. Zaterdagavond hielden we onze bingo-avond in een apart zaaltje. Uiteraard liet ook de Corsendonk van het vat zich smaken. Zaterdag was het meestal bewolkt maar zondag was het veel zonniger zodat onze petankers zich nog wat konden uitleven, zoniet werd er nog een kaartje gelegd in de gezellige gewelvenbar met een aperitiefje. KWB-vrouwen koken. Op 12 mei kwamen 18 KWB-vrouwen samen om in de potten te roeren, en hun kookkunsten te verruimen. Een voorgerechtje, hoofdschotel en een hartig dessert stonden op de menu. Af en toe een weetje van mekaar oppikken, een gezellige babbel tussen jong en oud, het was er aangenaam vertoeven. Het verschil met de mannen, deze nemen af en toe een 15min rust voor de bevoorrading, de dames hebben deze stops niet nodig, zodat zij ook vlugger aan tafel kunnen om al het lekkers te proeven. Een initiatief dat zeker voor herhaling vatbaar is en waarvoor onze KWBafdeling open staat. Voor al onze studenten - Veel moed en geluk met de examens!

2 Fotohoekje van de maand mei 2016 KWB Petanque Winnaar wisselbeker: Robert Permentier Start to bee onze eigen insectenhotels Het podium van ons petanque winterspel Yves Adriaens (2) Pierre Van Meulder(1) Robert Permentier(3) Onze KWB-vrouwen koken. Gezinsweekend Corsendonck, gezellig tafelen hoort er ook bij. Start to bee op zaterdag 21 mei We waren met 9 deelnemers, waarvan 3 kinderen. Maar niet getreurd, het bleek alsnog een meevaller te zijn want een deelnemer had wel degelijk ervaring met het bouwen van insectenhotels en kon ons een paar nuttige tips meegeven. We kregen ook bezoek van 2 fotografen (gemeentelijke website en Het Nieuwsblad). De kinderen hebben elk een klein insectenhotel ineen getimmerd. Verder had men nog een vlinder -hotel en een iets groter exemplaar. Het afgewerkte resultaat werd door de ontwerpers meegenomen. Er werden ook pannenkoeken aangeboden en een drankje. Tijdens deze activiteit mochten wij ook een nieuw lid verwelkomen, nl. DE KNOP Christophe, welkom bij onze KWBafdeling Zuun.

3 Kaarten Sponsor prijzen: Eerste Schepen Jos SPEECKAERT Op 19 mei daagden 27 spelers op voor onze 8e kaartavond van het seizoen. Winnaar van de avond was VAN MEULDER Pierre (324 punten), gevolgd door ADRIAENS Yves (334 punten). Beide spelers namen hun trofeekorf in ontvangst. Verder kreeg iedereen, tot de laatst gerangschikte van die avond, ook nog een prijs. De kampioen van het seizoen werd ADRIAENS Yves met slechts 42 punten. De 2e plaats is een ex aequo tussen 3 spelers, elk met 79 punten!! : ROGGHE Luc, VASTENAEKEL Jef en NIHOUL Jules. Alle spelers worden gehuldigd tijdens ons afsluitend tornooi op donderdag 16 juni. Ons voorbije seizoen telde in totaal 37 deelnemers. Ziehier de volledige eindrangschikking na 8 avonden: NAAM & VOORNAAM TOT 19 PAESMANS Guido ADRIAENS Yves VASTESAEGER Christophe ROGGHE Luc MERGAN Robert VASTENAEKEL Jef BELSACK Marie-Louise NIHOUL Jules PERMENTIER Robert GOVERS François GOVERS Francine DE DONDER Annie VAN MEULDER Pierre DE DONDER Bernard DEVILLE Toon VANDEVELDE Lisette ADRIAENS Willy HEYMAN Jan RAPPOYE Marie-Josée BASTELEUS Riet DE WOLF Philippe DEBRAEKELEER Jan DENAYER Willy DETRE Suzanne DANAU Roger BORREMANS Victor DE ROECK Ronny VAN DER SYPE Walter DEWANCKELE Godelieve WARNE Patrick DROESHOUT Bob COUDRON Michel DESCHODT Blanche DE SMET Freddy PEETERS Luc VANDERSTICHELE Sylvia VANCUTSEM Marcel 240 Kaarttornooi Wisselbeker en prijsuitreiking De prijsuitreiking voor alle regelmatige (*) deelnemers van het voorbije seizoen zal tijdens ons afsluitend tornooi op donderdag 16 juni plaats hebben in ons lokaal Trapken Af om 19u30. Deze deelnemers (*) ontvangen elk, naar keuze, een fles rode of witte wijn ofwel een pak frangipanes. We spelen die avond ook voor de wisselbeker. Hierbij heeft elke deelnemer uiteraard prijs. De laureaten van dit seizoen: ontvangen daarbovenop elk hun prijzenkorf. Wij verwachten al onze kaarters! (*) minstens 4 deelnames van de 8. Petanque Sponsor: Optiek PATERNOSTER Zondagnamiddag 22 mei hadden we ons jaarlijks meli-melo tornooi voor de wisselbeker. Er was een veel betere opkomst dan verleden jaar. We telden 25 deelnemers. Drie spelers wonnen de 4 wedstrijden. Dit jaar ging de wisselbeker naar PERMENTIER Robert. Zijn naam kan worden toegevoegd op de trofee. ADRIAENS Yves en DEVILLE Toon belandden op de 2e en 3e plaats ook met 4 gewonnen wedstrijden. Uiteraard had iedereen prijs. De volledige uitslag van het tornooi om de jaarlijkse wisselbeker (volgens gescoorde punten): 1. PERMENTIER Robert DE LEEUW Jeannine ADRIAENS Yves LAMMENS Marie-Jeanne DEVILLE Toon VANUYTRECHT Michel DEKEMPENEER Elise DE DONDER Annie HEYLENS Josefien GOVERS Francine VASTESAEGER Christophe DE SMET Freddy 37-6

4 7. VAN MEULDER Pierre VANDERPOORTEN Leo DEKENS Roger DE DONDER Bernard HEYMAN Jan HAUWAERT Clementine VANDEVELDE Lisette BONNEWIJN Jean DETRE Suzanne ADANT Jeanne JORIS Mieke ADRIAENS Willy VASTENAEKEL Jef Tijdens deze petanquenamiddag mochten wij ook een nieuw lid aansluiten, nl. DEKENS Roger, welkom in onze afdeling van KWB-Zuun. Op die dag was er ook de prijsuitreiking van ons winterseizoen en de huldiging van de 3 laureaten: kampioen VAN MEULDER Pierre, ADRIAENS Yves en PERMENTIER Robert. Elke regelmatige deelnemer ontving een fles wijn of een groot pak frangipanes. De afwezigen van 22 mei ontvangen hun geschenk nog tijdens het zomerspel. AGENDA : Tot einde september houden we elke zondagvoormiddag ons zomerspel op de overdekte pleinen achter de kerk van Zuun (Ghislaine Van Humbeeckplein). Dit gaat telkens door op zondagvoormiddagen vanaf 9u30. Nieuwe spelers zijn uiteraard steeds welkom! Kom gerust maar mee een balleke gooien 08 mei : 17 spelers : 1e LAMMENS Marie-Jeanne; 2e HAUWAERT Clementine; 3e VANDERPOORTEN Leo 15 mei : 14 spelers : 1e BONNEWIJN Jean; 2e LAMMENS Marie-Jeanne; 3e ADRIAENS Yves 29 mei : 23 spelers : 1 e Devillé Toon en Adriaens Yves 3e Dekens Roger Op vrijdagen kan er vrij worden gepeeld vanaf 18u. TORNOOIEN - Zaterdag 11 juni : Petanquetornooi T GAREEL achter de kerk van Zuun; per triplet, 4 ronden. Inschrijvingen nabij de pleinen vanaf 12u (!!!). Aanvang om 13u (!!!). - Zondag 12 juni : PC Dilbeek, Ball-o-droom, D Arconatistraat 3 te Dilbeek. Vooraf inschrijven noodzakelijk tot 8 juni op pcdilbeek.sport@gmail.com ; 18 /triplet. 4 ronden. Start 1 e ronde om 13u30. - Zaterdag 25 juni : KWB St Rochus. Zaal Parecia, Edingsesteenweg, Leerbeek. 9u inschrijving meli-melo. - Zondag 26 juni : KWB Zuun Kaas-, petanque- en Spelnamiddag. Inschrijven vanaf 13u15 in het parochiecentrum. - Zondag 31 juli : Volley Zuun tripletten - Inschrijven vanaf 12u start tornooi 13u - Zondag 7 augustus: Carlsberg-tornooi Zuun. we opteren opnieuw voor het succesvolle idee van vorig jaar: speenvarken aanvang 1e ronde om 11u.; zie aparte rubriek in deze editie; - Zaterdag 27 augustus: Oetingen vanaf 9u. - Zaterdag 10 en zondag 11 september : LEERBOLLEN te Leerbeek, zaal Parecia, Edingsesteenweg. (tripletten zaterdag; doubletten zondag) 54e Kaas-, petanque- & spelnamiddag zondag 26 juni Deze gaat door op zondag 26 juni in en nabij ons parochiecentrum, A. Quintusstraat te Zuun. (cf. affiche). Het petanque-tornooi gaat door op pleinen achter de kerk van Zuun (Ghislaine Van Humbeeckplein). Inschrijvingen per triplet vanaf 13u15 in het parochiecentrum. Aanvang van het tornooi in 4 spelrondes om 14u. Er wordt ook een familaal ploegspel georganiseerd bestaande uit een 5-tal proeven, zoals zakken lopen, flessen vissen, ringwerpen, potten werpen en ei-werpen. De Kriek en de breugheliaanse boterhammen werden al besteld.

5 Uw wijkmeester zal u weldra tombolakaarten te koop aanbieden. Er zijn tal van waardevolle prijzen. De eerste prijs is dit jaar een TV, verder zijn er nog 3 programeerbare koffiezetten en 3 teppanyaki, en nog meer waardevolle prijzen. Uw hulp is welkom! Om het vlot verloop van deze dag te garanderen doen we graag een oproep naar vrijwilligers. - Op zondagochtend 26/06: Aan het parochiecentrum vanaf 9u. We kijken verder vooruit : ACTIVITEITEN voor het volgende WERKJAAR Eerste bespreking tijdens de WM-vergadering van 4 juli om 20u samen met de verbondsverantwoordelijke van onze regio. In de editie van de (grote) RAAK van KWB Nationaal staan nu alle mogelijke activiteiten die gepland kunnen worden voor het nieuwe werkjaar dat ingaat vanaf september Indien u als lid één of meerdere van deze activiteiten graag zou willen zien opgenomen worden in ons toekomstig jaarprogramma van KWB Zuun, gelieve dit kenbaar te maken aan het bestuur en/of aan uw wijkmeester. Het bestuur zal dan de praktische mogelijkheden overwegen en trachten te concretiseren. Bij voorbaat danken wij u voor uw inbreng en ideeën. Petanque-tornooi Carlsberg speenvarken Zondag 7 augustus: CARLSBERG Zuun. speenvarken aanvang petanquetornooi 1e ronde om 11u en inschrijving petankers om 10u30. OPGELET! Voor deelname aan de maaltijd tijdens de middagpauze dient er op voorhand te worden ingeschreven samen met de betaling van 15 euro per persoon en dit voor 24 juli! Zie inschrijvingsstrookje. STARTDAG Feesteditie 75 jaar KWB Zuun 1 oktober We hielden reeds 2 overlegvergaderingen (op 20 april en 18 mei). We bespraken reeds de organisatie van de H.Mis, de receptie, de genodigden, de traiteurdienst, het feestmaal en ideeën omtrent het aansluitend programma met diverse optredens van onze eigen mensen. Er komt heel wat bij kijken om deze viering goed voor te bereiden. Op woensdag 8 juni om 19u30 houden we een 3 e overlegvergadering in ons lokaal. Activiteitenkalender Juni Zaterdag 4 7u15 Maandag 6 20u00 Uitstap Durbuy & La Roche WM-vergadering Kerk Zuun (vertrek autocar) KWB-lokaal Trapken Af

6 Zaterdag 11 juni Inschrijvingen 12u30 start 13u Donderdag 16 19u30 Zondag 26 13u tot 19u Juli Maandag 4 20u00 Zondag 31 start 13u Inschrijvingen om 12u30 Augustus Zondag 7 10u30 Petanque tornooi t Gareel Kaarten (eind-tornooi) 54 e Kaas-, Petanque- en Spelnamiddag WM-vergadering - Bespreking jaarprogramma Petanquetornooi Volley Zuun Petanquetornooi Carlsberg - Speenvarken Pleinen achter de kerk van Zuun KWB-lokaal Trapken Af Parochiecentrum Zuun en Pleinen achter kerk Zuun KWB-lokaal Trapken Af Zonnig leven Parochiecentrum Zuun en Pleinen achter kerk Zuun Inschrijven SPEENVARKEN Zondag 7 augustus Naam:... schrijft in met....personen en betaalt de som van... euro ( 15 pp.) (cash of overschrijving op rekening BE met vermelding SPEENVARKEN. ) OPGELET! Inschrijven voor de maaltijd uiterlijk tot 24 juli! kleine raak is het ledenblad van de KWB afdeling Zuun Sint-Lutgardis, u ontvangt het samen met raak, elf keer per jaar. redactie: Yves Adriaens vormgeving: Toon Devillé verdeling: Herman Delange Verantwoordelijk uitgever: Guido Paesmans, Pater Damiaanlaan 23, bus 1, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: IBAN: BE kwb.zuun@telenet.be / website:

kleine raak ROUWCENTRUM Roland HANKARD Begrafenissen Crematies Funerarium 24u op 24u Sint Stevensstraat Sint-Pieters-Leeuw

kleine raak ROUWCENTRUM Roland HANKARD Begrafenissen Crematies Funerarium 24u op 24u Sint Stevensstraat Sint-Pieters-Leeuw kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 627 Mei 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991 9901

Nadere informatie

kleine raak Aan alle papa s een gelukkige Vaderdag toegewenst!

kleine raak Aan alle papa s een gelukkige Vaderdag toegewenst! kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 628 Juni 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Bankrekening: BE43 9731 4991 9901 Kom in ons midden, Die

Nadere informatie

kleine raak Heilige Geest Moederdag, viert mama, ze verdient dit zeker.

kleine raak Heilige Geest Moederdag, viert mama, ze verdient dit zeker. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 605 Mei 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Heilige Geest Wie of wat de Heilige

Nadere informatie

BOUWSMEEDWERK METAALCONSTRUCTIES TRAPPEN POORTEN CARPORTS STAAL of INOX METALAS Van Meulder BVBA

BOUWSMEEDWERK METAALCONSTRUCTIES TRAPPEN POORTEN CARPORTS STAAL of INOX METALAS Van Meulder BVBA kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 616 Mei 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw HEMELVAART Jan Coghe + En als we

Nadere informatie

kleine raak Aan alle papa s, een gelukkige Vaderdag! Vaderdag

kleine raak Aan alle papa s, een gelukkige Vaderdag! Vaderdag kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 617 Juni 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Vaderdag In het leven heb je soms

Nadere informatie

kleine raak Nieuwjaar 2018

kleine raak Nieuwjaar 2018 kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 623 Januari 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak Vrolijk en zalig Pasen! Paaseitjes rapen - 27 maart

kleine raak Vrolijk en zalig Pasen! Paaseitjes rapen - 27 maart kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 603 Maart 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Als mensen die dood waren voor

Nadere informatie

kleine raak Lentewandeling 13 maart

kleine raak Lentewandeling 13 maart kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 604 April 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Het klimaat Ministers zijn ten

Nadere informatie

AAN IEDEREEN, GROOT EN KLEIN : EEN DEUGDDOENDE VAKANTIE!!!

AAN IEDEREEN, GROOT EN KLEIN : EEN DEUGDDOENDE VAKANTIE!!! kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 607 Juli-Augustus 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Vakantie. Kome de tijd

Nadere informatie

We kijken even terug. We kijken verder vooruit SPEECKAERT. Gezinsweekend TER HELME in Oostduinkerke 1-3 mei

We kijken even terug. We kijken verder vooruit SPEECKAERT. Gezinsweekend TER HELME in Oostduinkerke 1-3 mei kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 595 juni 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Nieuwe Wereldwijnen en Toebehoren Geert Janssens G. Wittouckstraat

Nadere informatie

kleine raak Een nieuw werkjaar

kleine raak Een nieuw werkjaar kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 608 September 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Een nieuw werkjaar Hoe vergroot

Nadere informatie

kleine raak Herfst Nu het jaar naar de winter keert, bidden wij om dankbaarheid voor alle vruchten van onze herfst en dat wij afscheid leren nemen.

kleine raak Herfst Nu het jaar naar de winter keert, bidden wij om dankbaarheid voor alle vruchten van onze herfst en dat wij afscheid leren nemen. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 619 September 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Herfst Nu het kouder wordt

Nadere informatie

kleine raak Ik zal er zijn voor U.

kleine raak Ik zal er zijn voor U. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 614 Maart 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Ik zal er zijn voor U. Voor de

Nadere informatie

kleine raak PASEN ANDERS Ingeborg Drewitz

kleine raak PASEN ANDERS Ingeborg Drewitz kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 615 April 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw PASEN ANDERS Ingeborg Drewitz

Nadere informatie

kleine raak Verbonden met hen die niet meer hier bij ons zijn.

kleine raak Verbonden met hen die niet meer hier bij ons zijn. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 632 November 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak Kiem Dragen Vrijwillig De dagen kantelen van duisternis naar licht. Zon sijpelt in de aarde en doorgist haar.

kleine raak Kiem Dragen Vrijwillig De dagen kantelen van duisternis naar licht. Zon sijpelt in de aarde en doorgist haar. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 583 mei 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Kiem Dragen De dagen kantelen van duisternis naar licht.

Nadere informatie

We kijken even terug SPEECKAERT. Wijkmeesters uitstap naar Brugge zaterdag 6 juni. 53 e Kaas- & Sport met XXL Speelstraat zondag 28 juni BEENHOUWERIJ

We kijken even terug SPEECKAERT. Wijkmeesters uitstap naar Brugge zaterdag 6 juni. 53 e Kaas- & Sport met XXL Speelstraat zondag 28 juni BEENHOUWERIJ kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 596 juli-augustus 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Vakantie Nieuwe Wereldwijnen en Toebehoren Geert

Nadere informatie

kleine raak Openheid. We kijken vooruit Initiatie EHBO.

kleine raak Openheid. We kijken vooruit Initiatie EHBO. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 625 Maart 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak In oktober

kleine raak In oktober kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 620 Oktober 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw In oktober In oktober wordt

Nadere informatie

kleine raak Wens Goede God, zo dromen wij van vrede. En wij bidden U: Geef uw vrede aan ons, nu we ons voorbereiden op Kerstmis.

kleine raak Wens Goede God, zo dromen wij van vrede. En wij bidden U: Geef uw vrede aan ons, nu we ons voorbereiden op Kerstmis. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 611 December 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Wens Als we nou eens een witte

Nadere informatie

kleine raak Een Zalig Pasen! Een weg die niet doodloopt

kleine raak Een Zalig Pasen! Een weg die niet doodloopt kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 626 April 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

BOUWSMEEDWERK METAALCONSTRUCTIES TRAPPEN POORTEN CARPORTS STAAL of INOX METALAS Van Meulder BVBA

BOUWSMEEDWERK METAALCONSTRUCTIES TRAPPEN POORTEN CARPORTS STAAL of INOX METALAS Van Meulder BVBA kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 612 Januari 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Een nieuw jaar De eerste voetstappen

Nadere informatie

kleine raak t is zalig Pasen vieren

kleine raak t is zalig Pasen vieren kleine raak Maandblad van KWB Sint-Lutgardis Nummer 593 april 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, t is zalig Pasen vieren t Is zalig Pasen vieren als mensen

Nadere informatie

kleine raak Aan iedereen een prettige en deugddoende vakantie gewenst! Eindelijk!

kleine raak Aan iedereen een prettige en deugddoende vakantie gewenst! Eindelijk! kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 629 Juli/Augustus 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Bankrekening: BE43 9731 4991 9901 Eindelijk!

Nadere informatie

kleine raak P I N K S T E R E N M E I

kleine raak P I N K S T E R E N M E I kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 594 mei 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, P I N K S T E R E N 2 4 M E I Nieuwe Wereldwijnen en Toebehoren

Nadere informatie

kleine raak November Gisteren was jij nog helemaal aanwezig. Vandaag zoek ik jou, ik weet nog niet hoe het morgen zal zijn.

kleine raak November Gisteren was jij nog helemaal aanwezig. Vandaag zoek ik jou, ik weet nog niet hoe het morgen zal zijn. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 621 November 2017 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak Dat we onze dagen openhouden.

kleine raak Dat we onze dagen openhouden. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 633 December 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak Open 11u30 22u30 Gesloten op dinsdagmiddag Terras in de zomer Vrij parkeren

kleine raak Open 11u30 22u30 Gesloten op dinsdagmiddag Terras in de zomer Vrij parkeren kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 635 Februari 2019 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Website KWB Zuun : kwbzuun.wordpress.com Arthur Quintusstraat 22, Bankrekening:

Nadere informatie

kleine raak Bij een nieuw jaar

kleine raak Bij een nieuw jaar kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 601 Januari 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bij een nieuw jaar Heer, Geef

Nadere informatie

kleine raak In Memoriam. Jef Decoster

kleine raak In Memoriam. Jef Decoster kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 622 December 2017 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak Nieuwjaar.

kleine raak Nieuwjaar. Nieuwjaar. Nieuwjaar. Een dag waarin we veel "om handen" hebben. Een onmetelijke drukte, schudden, omhelzen, kussen, wuiven, wensen, toasten. Vaarwel 2018. Niets komt terug van wat was: het trieste niet,

Nadere informatie

kleine raak KWB Gebed

kleine raak KWB Gebed kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 575 september 2013 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, KWB Gebed Wij kijken even terug 51e Kaas- en sportdag

Nadere informatie

Een nieuw werkjaar. God, Schenk ons de dauw op de vermoeidheid de troost voor diegenen die berusten de glorie van het volharden

Een nieuw werkjaar. God, Schenk ons de dauw op de vermoeidheid de troost voor diegenen die berusten de glorie van het volharden kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 586 september 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Een nieuw werkjaar God, Schenk ons de dauw op de

Nadere informatie

kleine raak Nu het paastijd is en de lente komt

kleine raak Nu het paastijd is en de lente komt kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 582 april 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Nu het paastijd is en de lente komt We kijken even terug

Nadere informatie

kleine raak Herschepping

kleine raak Herschepping kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 579 januari 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Herschepping Op de zevende

Nadere informatie

kleine raak Vakantie Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn.

kleine raak Vakantie Kom, we zijn weg, zegt Jezus, vakantie is een tijd om ook eens dicht bij Mij te zijn. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 618 Juli - Augustus 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Vakantie Kom, we zijn

Nadere informatie

Jaarprogramma en Bestuurslijst

Jaarprogramma en Bestuurslijst kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 597 september 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, En nu vooruit En nu vooruit, niet omzien naar conflicten

Nadere informatie

kleine raak Maart Pasen

kleine raak Maart Pasen kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 592 maart 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Maart Pasen Nieuwe Wereldwijnen en Toebehoren Geert Janssens

Nadere informatie

kleine raak Bij een nieuw jaar

kleine raak Bij een nieuw jaar kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 590 januari 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Bij een nieuw jaar Voorwoord Beste vrienden, Bij het

Nadere informatie

kleine raak De twee broers

kleine raak De twee broers kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 630 September 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak En ik zag in de wereld om me heen de wonderen van onze tijd.

kleine raak En ik zag in de wereld om me heen de wonderen van onze tijd. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 610 November 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Er is zoveel te zien En ik

Nadere informatie

kleine raak Vastentijd

kleine raak Vastentijd kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 591 februari 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Vastentijd Nieuwe Wereldwijnen en Toebehoren Geert

Nadere informatie

kleine raak Binnen blijven

kleine raak Binnen blijven kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 581 maart 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Binnen blijven Als je een mooie naam hebt, maar ze wordt

Nadere informatie

kleine raak De rugzak

kleine raak De rugzak kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 631 Oktober 2018 Lokaal: Trapken-af, Parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bankrekening: BE43 9731 4991

Nadere informatie

kleine raak Leven. Je hebt de anderen nodig... Niet alleen omdat zij zoveel voor mij doen, Maar ook omdat je zoveel voor die anderen kan betekenen.

kleine raak Leven. Je hebt de anderen nodig... Niet alleen omdat zij zoveel voor mij doen, Maar ook omdat je zoveel voor die anderen kan betekenen. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 613 Februari 2017 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Leven. Leven is 'leven met

Nadere informatie

kleine raak Voor Naamlozen. Laten we denken aan, laat ons bidden voor

kleine raak Voor Naamlozen. Laten we denken aan, laat ons bidden voor kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 602 Februari 2016 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Voor Naamlozen. Laten we denken

Nadere informatie

kleine raak Begin met een droom

kleine raak Begin met een droom kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 587 oktober 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Begin met een droom Ik had een droom dat alle mensen

Nadere informatie

kleine raak Vakantie Vakantie is bewust en ontspannen leven, in vriendschap en vrede, met de mensen en de dieren, in harmonie met de natuur.

kleine raak Vakantie Vakantie is bewust en ontspannen leven, in vriendschap en vrede, met de mensen en de dieren, in harmonie met de natuur. kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 585 juli-augustus 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, 1600 Sint-Pieters-Leeuw Vakantie Vakantie is

Nadere informatie

kleine raak Enkele bedenkingen bij een gelukkig jaar

kleine raak Enkele bedenkingen bij een gelukkig jaar kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 568 januari 2013 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Enkele bedenkingen bij een gelukkig jaar Geluk heeft

Nadere informatie

kleine raak Kerstwens. Een Zalig en Vreugdevol Kerstmis

kleine raak Kerstwens. Een Zalig en Vreugdevol Kerstmis kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 600 december 2015 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, Kerstwens. Het is Kerstmis voor ons, telkens als we

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:   en/of onze kalender 2018-2019 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze

kalender Bezoek onze website:  en/of onze kalender 2017-2018 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze www.facebook.com/kwbmerchtem 2 inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3

Vrijdag 19 mei Zaal Patmos PROEVERIJ zie pagina 3 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad MEI 2017 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds - tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of via

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

NOVEMBER Gezond t Buitingkrantje 196 Jaargang 40

NOVEMBER Gezond t Buitingkrantje 196 Jaargang 40 NOVEMBER 2018 Gezond 2017 t Buitingkrantje 196 Jaargang 40 Bestuursleden Voorzitter + Penningmeester Secretaris Hulsmans Godfried Tessenderlosesteenweg 7/2 0472/42.39.88 Truyers Michel Buntjesstraat 6

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

OPENINGSUREN RECEPTIE

OPENINGSUREN RECEPTIE OPENINGSUREN RECEPTIE MAART-APRIL-MEI-JUNI 09.00u tot 12.00u - 12.30u tot 17.00u JULI-AUGUSTUS 08.00u tot 12.00u - 12.30u tot 18.00u SEPTEMBER-OKTOBER 09.00u tot 12.00u - 12.30u tot 17.00u NOVEMBER-DECEMBER-JANUARI-FEBRUARI

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar. M i n i R a a k

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. M i n i R a a k Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k April 2016 kwb gooik & strijland Inhoud Samenaankoop stookolie... 3 Dauwtrip naar Halle... 4

Nadere informatie

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5

- 1 - NOTEER NU REEDS DE DATA VAN ONZE ACTIVITEITEN ZIE ONS JAARPROGRAMMA STATUTAIRE VERGADERING zie pagina 5 - 1 - K.W.B. Park-Heverlee Maandelijks infoblad September 2016 INSCHRIJVEN voor onze activiteiten doe je steeds tenzij anders vermeld - bij Theo: GSM 0474/88 65 30, per e-mail theocharlier@skynet.be of

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

Verslag van de Statutaire Vergadering van

Verslag van de Statutaire Vergadering van Rotary Club Tienen district 1630 club nr. 10683 voorzitter: Dirk Borghgraef inkomend voorzitter: Luc Nelissen secretaris: Paul Mortelmans penningmeester: Hans Van Beek clubmeester: Jean-Pierre Taverniers

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016

DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 Damme Golf & Country Club DAMME GOLF CHARITY CUP 28 & 29 mei 2016 WEBSITE WWW.DAMMEGOLFCHARITYCUP.ORG DGCC - CHARITY HOOFDSPONSORING I. De hoofdsponsor engageert zich tot: Financiële input van minimum

Nadere informatie

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 38 nr2 oktober 2012 http://www.kwbheusden.be 25 jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden Kwb heusden viert 70 jaar. Gelijktijdig bestaat kwb-overdag 25 jaar. Twee

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 De warmste oktobermaand sinds 46 jaar hebben we achter de rug en bij zeer mooie weeromstandigheden mochten we onze geliefden herdenken. De klok is weeral een uurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Heensche

Nieuwsbrief De Heensche nr. 53 dec15-jan16 Nieuwsbrief De Heensche Voorwoord van de redactie De redactie wenst alle leden van onze golfclub een heel goed en gezond Nieuwjaar met veel golfplezier!!! Engelbert, Rita en Wim Oliebollen

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem

LEDENBRIEF afdeling Petegem LEDENBRIEF afdeling Petegem februari 2017 Beste leden, Onze startactiviteit van dit jaar, het uitgebreid ontbijt in Kids Adventure, kon 90 deelnemers bijeenbrengen: gezellige babbels, veel speelplezier

Nadere informatie

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten 6 werkman 7 jong kwb 7 kwb merchtem viert

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2007

M i n i R a a k December 2007 M i n i R a a k December 2007 KWB Gooik & Strijland Inhoud Kerstmis... 3 Infoavond: Bouwen van zonnecollectoren... 4 Koken voor mannen - Koken voor Kids... 5 Vernieuwing KWB... 5 Tiende kaarttornooi Robert

Nadere informatie

zaterdag 27 mei 2017

zaterdag 27 mei 2017 TAFELTENNISCLUB TAMARA HOESELT www.ttchoeselt.be zaterdag 27 mei 2017 vanaf 19u00 in ons lokaal Programma: 19u00: Receptie aangeboden door de club 19u30: Voorstelling kampioenen 20u30: Demonstratiewedstrijd

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

kleine raak School der seizoenen

kleine raak School der seizoenen kleine raak Maandblad van KWB Zuun Sint-Lutgardis Nummer 580 februari 2014 Lokaal: trapken-af, parochiecentrum Sint-Lutgardis Arthur Quintusstraat 22, School der seizoenen Als je verdrietig bent herfst

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma.

In de maand september staan er weer allerlei leuke activiteiten op het programma. Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 1 e uitgave van de activiteitenkrant. De komende 2 maanden (september en oktober) zal er een exemplaar bij u in de bus komen te liggen. Het is voor ons een proef en

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober,, december 2016 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Centrumleider LDC Den Dries Buurtbewoners, Ik nodig iedereen in de buurt uit om eens langs te komen

Nadere informatie

kalender Bezoek onze website: en/of onze facebookpagina KWB Merchtem

kalender Bezoek onze website:  en/of onze facebookpagina KWB Merchtem kalender 2016-2017 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be en/of onze facebookpagina KWB Merchtem inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA

ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA ACTIVITEITEN AZALEA + BEGONIA Dinsdag 2 juli 15 uur: beginletterspel in de cafetaria Woensdag 3 juli 14 uur: tearoom in de cafetaria Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli 15 uur: radio Sint-Pieter op nr. 1 van

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Januari, februari, maart 2016

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Januari, februari, maart 2016 ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Januari, februari, maart 2016 Gezondheidsconsult: Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig.

Nadere informatie

Forum 3 werd kampioen

Forum 3 werd kampioen Nieuwsbrief maart 2011 Beste leden, Interclubkampioenschap Het interclubkampioenschap zit er weer op en we hebben opnieuw een kampioen : Forum 3 werd kampioen en stijgt naar Bevordering Een dikke proficiat

Nadere informatie

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie?

1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met dementie? 1 website: www.kwbwinge.be Bankrekening: IBAN: BE21 7343 8904 7003 BIC: KREDBEBB Beste KWB ers, Hierbij aankondiging van onze eerstvolgende activiteiten. 1 1) Infoavond: Hoe omgaan met een persoon met

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON

04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON 04 tot 07 April 2016 PAASVOETBALKAMP KFC HELSON Trainingen tussen 09uur30 tot 16uur30 Trainingen door gediplomeerde trainers Prijs? 110 euro alles inbegrepen (2 de kind 60 euro) Fiscaal aftrekbaar Inschrijven:

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2015

M i n i R a a k December 2015 M i n i R a a k December 2015 kwb gooik & strijland KERSTMIS 2015 & NIEUWJAAR 2016 Kerstmis. Kerstmis bij de kribbe - met liefde en zorg voor mekaar. Kerstmis bij de kribbe - met aandacht voor onze zieken.

Nadere informatie

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1

leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug Brugstraat 1 maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 37 nr.10 juni 2012 http://www.kwbheusden.be organiseert haar kermisbarbecue IEDEREEN IS WELKOM zat 23 juni 2012 vanaf 17 uur Speelplaats Basisschool De Brug

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

INFO APRIL Gezelschapsspellen spelen. In t kort. Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? april. maandag 7 en 21 april 2014

INFO APRIL Gezelschapsspellen spelen. In t kort. Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? april. maandag 7 en 21 april 2014 INFO APRIL 2014 In t kort Ma. 7 en 21 april april Vr. 11 april Vr. 18 april Za. 17 mei Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Lasershooting Paasviering Eet- en dansfestijn

Nadere informatie

CONTACT. Kerstfeest 2018

CONTACT. Kerstfeest 2018 CONTACT Nummer 10 December 2018 Kerstfeest 2018 Donderdag 20 december van 12u tot 17u30. (In het AC, zaal De Wilg ; de zaal is toegankelijk vanaf 12 uur. Ingang via de polyvalente zaal) (Het feest zal

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november - december 2014 OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober november - december 2014 De ontmoetingsruimte is elke dag open vanaf 9.00u. De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u. Je

Nadere informatie