EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG"

Transcriptie

1 EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens gefailleerde : Jeanette Yvonne Warmoeskerken, geboren op 30 juli 1961 te Groningen, wonende aan de Lijsterlaan 17, 5348 HJ te Oss Faillissementsnummer : F 09/161 Datum uitspraak : 24 maart 2009; bevestigd door de rechtbank te Arnhem op 14 april 2009 Curator : mr. J. Uitman Rechter-commissaris : mr. D.M.I. de Waele Datum verslag : 27 mei 2009 Activiteiten onderneming : Omzetgegevens : Personeel : Verslagperiode : 24 maart 2009 tot en met 26 mei 2009 Bestede uren in verslagperiode : 56 uren en 6minuten Bestede uren totaal : 56 uren en 6 minuten

2 Pagina 2 1. Inventarisatie: Algemeen: Curator trof een enigszins verwarde en zeer verontwaardigde gefailleerde aan. In telefoongesprekken voorafgaand aan het eerste gesprek gaf gefailleerde al te kennen dat het faillissement onrechtmatig zou zijn en dat zij voornemens was verzet in te stellen. Namens gefailleerde heeft mr. A.J. Aldenhoven gevestigd te Oss verzet ingesteld tegen het faillissementsvonnis alsmede verzocht tot toepassing van de schuldsaneringsregeling indien het verzet zou worden afgewezen. Bij vonnis van de rechtbank Arnhem d.d. 14 april 2009 is het verzet afgewezen. Op het verzoek tot omzetting in de schuldsaneringsregeling zal de rechtbank na advies van de curator beslissen. Overigens meldde gefailleerde dat zij strafrechtelijk is veroordeeld voor het hebben van een wietplantage. Curator zal dit nog nader dienen te onderzoeken. 1.1 Directie en organisatie: 1.2 Winst en verlies: 1.3 Balanstotaal: 1.4 Lopende procedures: Zoals uit het vorenstaande is gebleken maakte gefailleerde een verwarde indruk. Curator heeft getracht inzichtelijk te krijgen of gefailleerde betrokken is in lopende procedures. Hoewel het relaas van gefailleerde curator nog niet geheel duidelijk is, is gefailleerde naar alle waarschijnlijkheid betrokken in de volgende procedures.

3 Pagina 3 1. In 2007 zou gefailleerde in Italië zijn gearresteerd voor het in bezit hebben van een aanzienlijke hoeveelheid drugs. Gefailleerde zou hiervoor vijf maanden in een Italiaanse gevangenis hebben gezeten zonder daadwerkelijk veroordeeld te zijn. Gefailleerde eist hiervoor schadevergoeding van de Italiaanse staat. Gefailleerde zou hierbij worden vertegenwoordigd door een Nederlandse en Italiaanse advocaat. Het is curator onduidelijk wat de stand in deze procedure is. Curator heeft het onderzoek naar de stand van zaken nog niet afgerond. 2. Medio 2008 is de moeder van gefailleerde overleden. Enige tijd na de begrafenis zou de grafsteen zijn beschadigd. De hierdoor geleden schade wenst gefailleerde te verhalen op de uitvaartmaatschappij. Het is curator thans nog onduidelijk wat de huidige stand van zaken in deze procedure is. Curator zal hier nader onderzoek naar verrichten. 1.5 Verzekeringen: 1.6 Huur: 1.7 Oorzaak faillissement: Tijdens het eerste gesprek heeft curator getracht de oorzaak van het faillissement te achterhalen. De gefailleerde vertelde een onsamenhangend verhaal. Uit dat verhaal heeft curator de volgende oorzaken constateren. Boerenbedrijf In 1999 zou gefailleerde van haar toenmalige echtgenoot zijn gescheiden. Samen met haar ex-man had gefailleerde een boerenbedrijf. Vanwege curator onbekende omstandigheden is het boerenbedrijf in 1995 verkocht. Ondanks deze verkoop zou er een restschuld van ongeveer ,-. bestaan. Jabre B.V. De moeder van gefailleerde heeft middels een overbruggingskrediet een lening van ongeveer aan de inmiddels gefailleerde vennootschap Jabre B.V.

4 Pagina 4 verstrekt. Aangezien gefailleerde het testament van haar moeder heeft aanvaard, is zij jegens de verstrekker van het overbruggingskrediet aansprakelijk voor het openstaande bedrag. TIA In 2002 heeft gefailleerde een TIA gehad. Tengevolge hiervan is gefailleerde voor 90% arbeidsongeschikt. Gefailleerde leeft van een uitkering en is zodoende niet in staat de openstaande schulden te betalen. Het faillissement is aangevraagd wegens het niet betalen van verrichte bouwwerkzaamheden. Uit eerste onderzoek is gebleken dat gefailleerde meerdere schuldeisers heeft, die tot op heden onbetaald zijn gebleven. Al met al verkeert gefailleerde in een situatie dat zij is opgehouden met het betalen van haar crediteuren. In de komende verslagperiode zal curator dienen te onderzoeken in welke procedures gefailleerde is betrokken en wat de stand van zaken in deze procedure is. Tevens zal curator nader onderzoeken wat de daadwerkelijke oorzaken zijn van het faillissement. 2. Personeel 2.1 Aantal ten tijde van het faillissement: 2.2 Aantal in jaar voor het faillissement: 2.3 Datum ontslagaanzegging:

5 Pagina 5 3. Activa: Onroerende zaken/activa 3.1 Beschrijving: Gefailleerde heeft één woonhuis in haar eigendom. Het betreft het woonhuis aan de Lijsterlaan 17 te Oss. 3.2 Verkoopopbrengst: Ter voldoening van een openstaande vordering heeft een hypotheekhouder voor faillissement het recht van parate executie ingeroepen en een veiling uitgeschreven. Ondanks dat de moeder van gefailleerde de hypotheek is aangegaan, is gefailleerde door de erfenis gehouden de openstaande vordering te betalen. Gezien haar penibele situatie is er een betalingsachterstand ontstaan, waardoor de hypotheekhouder het recht van parate executie heeft ingeroepen. Teneinde een veiling te voorkomen heeft gefailleerde de rechtbank verzocht de woning aan een derde onderhands voor een bedrag van ,- te mogen verkopen. De rechtbank heeft met verzoek ingestemd. De koopovereenkomst is op 25 februari 2009 gesloten. Tot op heden hebben betaling en overdracht niet plaatsgevonden. Curator heeft de betreffende derde schriftelijk verzocht op korte termijn zorg te dragen voor de betaling en de overdracht. In reactie hierop heeft de betreffende derde inmiddels medegedeeld dat betaling en overdracht op korte termijn zullen plaatsvinden. Curator zal hier op toezien. Curator zal erop toezien dat een eventuele overwaarde aan de boedel zal worden betaald. 3.3 Hoogte hypotheek: Op het woonhuis is door 2 verschillende kapitaalverstrekkers een recht van hypotheek gevestigd. Het betreffen: GMAC Hypotheken: ,77 Rabobank: ,82

6 Pagina Boedelbijdrage: Curator zal in de komende verslagperiode erop toezien overdracht van de woning aan de betreffende derde op korte termijn zal plaatsvinden. Voorts zal curator erop toezien dat een eventuele overwaarde aan de boedel zal worden betaald. Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving: 3.6 Verkoopopbrengsten: 3.7 Boedelbijdrage: 3.8 Bodemvoorrecht fiscus: Voorraden/onderhanden werk 3.9 Beschrijving:

7 Pagina Verkoopopbrengsten: 3.11 Boedelbijdrage: Andere activa: 3.12 Beschrijving: 3.13 Verkoopopbrengst: 4. Debiteuren: 4.1 Omvang debiteuren: 4.2 Opbrengst: 4.3 Boedelbijdrage:

8 Pagina 8 5. Bank/Zekerheden: 5.1 Vordering van de bank: Zoals uit het vorenstaande is gebleken zijn er een tweetal hypotheken op het woonhuis gevestigd. Deze hypotheken strekken tot zekerheid voor de gehele vordering, ad , 77, van GMAC Hypotheken en tot gedeeltelijke zekerheid voor de vordering van de Rabobank. De totale vordering van Rabobank bedraagt ,62. Het recht van hypotheek strekt tot een bedrag van , Leasecontracten: 5.3 Zekerheden: 5.4 Separatistenpositie: 5.5 Boedelbijdrage: 5.6 Eigendomsvoorbehouden 5.7 Reclamerechten: 5.8 Retentierechten:

9 Pagina Overige rechten van derden: Curator zal onderzoeken voor welk bedrag de Rabobank een hypotheek heeft gevestigd. Curator zal - als de betreffende gegevens zijn verkregen - kunnen beoordelen of er sprake is van een overwaarde. 6. Doorstart/voortzetten: Voortzetten 6.1 Exploitatie/zekerheden: 6.2 Financiële verslaglegging: Doorstart 6.3 Beschrijving: 6.4 Verantwoording: 6.5 Opbrengst: 6.6 Boedelbijdrage:

10 Pagina Rechtmatigheid: 7.1 Boekhoudplicht: Curator is nog in afwachting van de volledige boekhouding. Tot op heden is curator in het bezit van de bankafschriften over 2008, facturen over 2008 en overzicht van alle crediteuren. In dit overzicht zijn de contactgegevens niet vermeld. Curator heeft gefailleerde inmiddels verzocht de resterende administratie te overleggen. Curator is nog in afwachting hiervan. Indien de volledige administratie is verkregen zal curator zijn onderzoek starten. 7.2 Depot jaarrekeningen: 7.3 Goedkeurende verklaring accountant: 7.4 Stortingsverplichting aandelen: 7.5 Onbehoorlijk bestuur: 7.6 Paulianeus handelen: Tot op dit moment is curator niet gestuit op paulianeuze handelingen.

11 Pagina 11 Curator zal erop toezien dat gefailleerde de verzochte boekhouding zal overleggen. Als de betreffende boekhouding is verkregen zal curator onderzoeken of gefailleerde behoorlijk heeft gehandeld en/ of er paulianeuze handelingen hebben plaatsgevonden. 8. Crediteuren: 8.1 Boedelvorderingen: Vooralsnog zijn er nog geen boedelvordering bij curator ingediend. 8.2 Preferente vordering van de fiscus: De fiscus heeft nog geen vordering bij curator ingediend 8.3 Preferente vordering van het UWV: 8.4 Andere preferente crediteuren: Vooralsnog hebben zich geen andere preferente crediteuren bij curator gemeld. 8.5 Aantal concurrente crediteuren: Bedrag concurrente crediteuren: , Verwachte wijze van afwikkeling: Dit faillissement zal zeer waarschijnlijk eindigen door middel van opheffing wegens gebrek aan baten. Curator verwacht niet dat het actief dat vergaard wordt voldoende zal zijn tot dekking van de boedelkosten.

12 Pagina 12 Curator zal op dit vlak nog veel werk moeten verrichten. Na het verkrijgen van de contactgegevens van de crediteuren zal curator de crediteuren aanschrijven en hun eventuele vorderingen inventariseren. 9. Overig: 9.1 Termijn afwikkeling faillissement: Gefailleerde heeft curator in eerste instantie te kennen gegeven dat zij niet in aanmerking wenst te komen voor omzetting naar de schuldsanering. Dit alles heeft curator doen besluiten het onderzoek naar de mogelijkheid van omzetting te staken. Ondanks haar eerdere kennisgeving wenst gefailleerde bij nader in zien toch in aanmerking te komen voor omzetting naar de schuldsaneringsregeling. Zodoende zal curator in de komende verslagperiode onderzoeken of gefailleerde in aanmerking kan komen voor de schuldsaneringsregeling. 9.2 Plan van aanpak: - Curator zal erop toezien dat de woning aan de Lijsterlaan 17 te Oss op korte termijn zal worden geleverd. Curator zal er eveneens op toezien dat een eventuele overwaarde aan de boedel zal worden betaald. - Curator zal onderzoeken of faillissement omgezet kan worden naar de schuldsanering. Curator zal zijn bevindingen uitbrengen in een advies aan de rechtbank. - Curator zal onderzoeken wat de stand van zaken is in de lopende procedures. In dat verband zal overleg gevoerd moeten worden met de advocaten die de betreffende zaken behandelen. - Curator zal nader onderzoeken wat de daadwerkelijke oorzaken zijn van het faillissement. Curator zal hiervoor contact opnemen met gefailleerde. - Curator zal gefailleerde nogmaals verzoeken de volledige boekhouding te overleggen. Als de betreffende boekhouding is verkregen zal curator

13 Pagina 13 onderzoek of gefailleerde behoorlijk heeft gehandeld en/ of er paulianeuze handelingen hebben plaatsgevonden. 9.3 Indiening volgend verslag: 27 augustus 2009 Tiel, 27 mei 2009 Curator, J. Uitman

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 24 september 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap LEIJTEN HORECA BV, gevestigd te 5342 LE Oss aan de Germanenweg 1, KvK 16056240 Faillissementsnummer : 06/602 F (rechtbank Den

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens gefailleerde : Onno Jansen, geboren op 18 mei 1966 te Arnhem, wonende te (4007 LH) Tiel, aan de Nehalenniastraat 12. Gefailleerde heeft gedurende enige tijd, te weten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 11 december 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 24 juni 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 5 september 2013 Nummer: 32 Gegevens gefailleerde : Groninger Scheepstimmer-

Nadere informatie

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer.

: Aanleg glasvezelkabelnetwerken in panden, voornamelijk als onderaannemer. FAILLISSEMENTSVERSLAG : Nummer: 2 Datum: 10 april 2011 Gegevens onderneming : A.G. Rijke B.V. Faillissementsnummer : 11/294 F Datum uitspraak : 4 oktober 2011 Curator : Mr J.J. Douwes R-C : Mr P.F.A. Bierbooms

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 juni 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 juni 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 9 juni 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens persoon : Mevrouw Francisca Pirovano wonende te 1941 CC Beverwijk, Jan Alsweg 19

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Gegevens persoon : Mevrouw Francisca Pirovano wonende te 1941 CC Beverwijk, Jan Alsweg 19 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 4 juni 2013 Gegevens persoon : Mevrouw Francisca Pirovano wonende te 1941 CC Beverwijk, Jan Alsweg 19 Gegevens onderneming : v.h.o.d.n.

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de heer Samet Ayaz, wonende te Tiel aan de Sperwerstraat 18, voorheen h.o.d.n. Modella Design te Zijderveld Faillissementsnummer : 05/34 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006.

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 3 datum: 18 september 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 3 datum: 18 september 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 3 datum: 18 september 2012 Persoonsgegevens : de heer A.L. Abbing Adresgegevens : Sint Jansgildestraat 67, 7037 AW Beek Faillissementsnummer : F.11/433 Datum faillissement

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 16 november 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens gefailleerde : De heer Roland van den Brom voorheen wonende te (6658 XN) Beneden-Leeuwen, aan de Leliestraat 9 v.h.o.d.n. Klussenbedrijf Robro, ingeschreven bij de

Nadere informatie

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V.

Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Vierde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap VEROLME IJSSELMONDE SERVICES B.V. Inzake : de besloten vennootschap Verolme IJsselmonde Services

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 13 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 4 november 2016. Gegevens onderneming: Carroja Holding B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/236 F Datum uitspraak:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 10 oktober 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens gefailleerde : Simon Boelee, geboren op 30 juni 1967, wonende te (4032 NK) Ommeren aan de Canadalaan 38 Faillissementsnummer : F 08/87 Datum uitspraak : 19 februari

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 23 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. H.J. Idzenga Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 8 Datum: 7 december 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 8 Datum: 7 december 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer 8 Datum: 7 december 2005 Gegevens onderneming : Altitude Software B.V. gevestigd te Amsterdam, kantoorhoudende te (3542 AW) Utrecht aan de Savannahweg 17 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 26 februari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming: F1 Racing B.V. Faillissementsnummer: F 11.84 (Rechtbank Arnhem) Datum uitspraak: 1 maart

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum 16 augustus 2013 Inzake : J. van Bruchem Faillissementsnummers : C/05/13/711 F Datum faillissement : 16 juli 2013 Rechter-Commissaris : Mr. P.F.A. Bierbooms Curator :

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Dit verslag dient uitsluitend voor het verstrekken van informatie aan belanghebbenden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend 1 Nummer : 1 Datum : 27

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000011187:F001 27-01-2015 mr. H. Boven mr. Elske Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming DBK Investments BV Activiteiten onderneming Uitbaten

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0

Activiteiten onderneming : Financiële holding/beheermaatschappij Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 0 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 25 januari 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/13/426 NL:TZ:0000013710:F001 09-04-2013 mr. S.B.M. Tilman mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming I-Deal B.V. Activiteiten

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 20 januari 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 14 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.5/6/82 NL:TZ:0000005308:F00 23-02-206 mr. L.J. van Apeldoorn mr. K. Dijk Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming : Duinzicht

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2010 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 8 april 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ARTIKEL 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ARTIKEL 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ARTIKEL 73A FW) Nummer : 1 Datum : 21 december 2012 Gegevens persoon : REMCO OOSTINDIËN V.H.O.D.N. OOSTINDIËN LOODGIETERSBEDRIJF; Faillissementsnummer : F 12/375 Datum

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap )

Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap Euroguardian Graffiti Management B.V. (hierna: de vennootschap ) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 mei 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 Datum: 8 mei 2017 Gegevens onderneming: L.J. Nederkoorn Holding Faillissementsnummer: C/01/15/668 F Datum uitspraak: 3 november

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 26 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 28 september 2010 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. K.D. van Ringen Activiteiten onderneming: Kapper(ambulant)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 12 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 12 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 12 februari 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010

Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 15 mei 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/461 NL:TZ:0000001770:F001 02-06-2015 jhr. mr. J.W. Boddaert mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming Foster & Fleming

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 1 Datum: 21 juli 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming: Bemiddeling bij de inkoop

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARMI FACILITIES B.V., gevestigd te (5301 LL) Zaltbommel aan de Hogeweg 129b, inschrijvingsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 17 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 17 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 17 september 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : F 11/249 Datum uitspraak : 18 oktober 2011 Curator : mr. L.H. Hooites Rechter-commissaris De Wit Holland

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 16 juni 2015. Gegevens onderneming: Berga Infra B.V. Faillissementsnummer: C/01/15/374 F Datum uitspraak: 19 mei 2015 Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 8 september 2015 Gegevens onderneming: Van Kralingen Apeldoorn Beheer B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20 Faillissementsnummer : C/05/15/605

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/15/346 NL:TZ:0000001325:F001 19-10-2015 mr. R Klarus mr. F. Brekelmans Algemeen Gegevens onderneming Handelsonderneming S. van

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 juni 2015 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 07-12-201 Insolventienummer F.1/15/346 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000001325:F001 Datum uitspraak 1-10-2015

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 16 januari 2015 Faillissement : MaDeRi B.V. Faillissementsnummer : F 05/14/1140 Datum uitspraak : 25 november 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 04 opgesteld op 12 juni 2014 Gefailleerde EKA Fruit B.V. Faillissementsnummer C/08/13/726 F Datum uitspraak 28 augustus 2013 Curator Mr. ing. M.S. de Waard Faillissementsmedewerker

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/676 NL:TZ:0000008868:F001 01-11-2016 Mr. F. Daemen mr. Schippers Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap met

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.01/15/748 NL:TZ:0000001893:F001 15-12-2015 mr. W.M. Welage mr. C. Schollen Algemeen Gegevens onderneming Beaco B.V. Gording 61 5406

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010

Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 9 augustus 2010 Gegevens onderneming : J.P. Zandbergen Beheer B.V. Faillissementsnummer : 10/129F Datum uitspraak : 16 februari 2010 Rechter-commissaris

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FASHION INSTINCT HOLDING B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fashion

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 3A Fw.) Betreft Verslagnummer 10 Datum verslag 29-05-2019 Insolventienummer F.1/15/245 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000010259:F001 Datum uitspraak 14-0-2015

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03

FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 FAILLISSEMENTSVERSLAG - 03 opgesteld op 12 juni 2014 Gefailleerde S.E.E.L.-Tech B.V., handelend onder de naam Bolhaar Technisch Uitzendbureau. Faillissementsnummer C/08/13/1071 F Datum uitspraak 11 december

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 6 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 6 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 6 januari 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Verslagperiode 29 januari 2013 tot en met 28 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 10,51 uur (tot en met 26 februari 2013)

Verslagperiode 29 januari 2013 tot en met 28 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode 10,51 uur (tot en met 26 februari 2013) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 28 februari 2013 Gegevens onderneming AZET Holding BV ( KvK 20103453 ) Faillissementsnummer F 02 / 13 / 99 Datum uitspraak 29 januari 2013

Nadere informatie

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. TWEEDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 7A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag Insolventienummer F.02/1/426 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000001710:F001 Datum uitspraak 09-04-201 R-C Curator

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Marjan B.V. Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 2 juni 2015 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 2 september 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

Activiteiten onderneming : Het uitoefenen van een reclamebureau Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 1

Activiteiten onderneming : Het uitoefenen van een reclamebureau Omzetgegevens : Nog niet bekend Personeel gemiddeld aantal : 1 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 25 juni 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 7 november 2013 Gegevens onderneming : Moco Metaal B.V. Faillissementsnummer : F.02/12/952 Datum uitspraak : 16 oktober 2012 Curator : mr. P.A. Kerkhof Rechter-Commissaris

Nadere informatie

Verslagperiode : 26 juni 2013 tot en met 9 september 2013 Bestede uren verslagperiode : zie urenstaat

Verslagperiode : 26 juni 2013 tot en met 9 september 2013 Bestede uren verslagperiode : zie urenstaat TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum 9 september 2013 Inzake : Marion Post Faillissementsnummers : C/06/13/178 F Datum faillissement : 19 maart 2013 Rechter-Commissaris : Mr. J.S.W. Lucassen Curator : Mr.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 14 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 14 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 14 november 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Nummer: 6. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf

Nummer: 6. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 19 januari 2016 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 6 Oktober 2014 Gegevens onderneming: De besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid Orka Kunststofvloeren B.V, Orka Bouwchemie en Orka Beheer B.V., allen

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN SMARTAL B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smartal B.V. (KvK-nummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 20 april 2016 Gegevens onderneming: de besloten vennootschap Baska Group B.V., ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 24333814, gevestigd te Apeldoorn

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 8 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 25 juni 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 25 juni 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 25 juni 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/15/33 NL:TZ:0000007468:F001 13-01-2015 mr. P. Beerens mr. J.C.A.T. Frima Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 maart 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 maart 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 29 maart 2016 Gegevens onderneming : Essor Automatiserings Consultancy B.V. Faillissementsnummer : C. 09/14/152 F Datum uitspraak : 18 februari 2014 Curator : mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 2-05-201 Insolventienummer F.1/15/346 Toezichtzaaknummer NL:TZ:0000001325:F001 Datum uitspraak 1-10-2015

Nadere informatie

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,-

: WBS hield zich bezig met het uitvoeren van schilderwerken. 2013: 546.812,- 2012: 660.362,- 2011: 434.150,- 2010: 557.258,- DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap: WBS Onderhoud en Dienstverlening B.V., statutair gevestigd te Almere en kantoorhoudende te (1319

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Nummer: 6 Datum: 2 januari 2013 Gegevens onderneming: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. M.A.L.M. Willems R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 2 Datum: 5 december 2011 Gegevens: Datum uitspraak: 14 juni 2011 Curator: Mr. J.W. Achterberg R-C: Mr. C.P. Bleeker Activiteiten onderneming: Bemiddeling bij de inkoop

Nadere informatie

In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode.

In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 september 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 september 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 september 2011 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Datum: 1 mei 2014 Nummer: 5

Datum: 1 mei 2014 Nummer: 5 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 1 mei 2014 Nummer: 5 Gegevens gefailleerden : De commanditaire vennootschap

Nadere informatie

Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2

Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2 Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Datum: 16 oktober 2013 Nummer: 2 Gegevens gefailleerden : De besloten vennootschappen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 10 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 10 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 10 Datum: 10 augustus 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 december 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap R. Leemburg Beheer B.V., statutair gevestigd te Bodegraven, vestigingsadres:

Nadere informatie

Verslagperiode 14 april tot en met 22 juli 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,34 uur (14 maart tot en met 22 juli 2015) Bestede uren Totaal

Verslagperiode 14 april tot en met 22 juli 2015 Bestede uren in verslagperiode 5,34 uur (14 maart tot en met 22 juli 2015) Bestede uren Totaal FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Derde openbare verslag Datum 22 juli 2015 Gegevens onderneming Tentino BV (kvk 60192836) h.o.d.n. UW VASTE LASTE COACH, UW VASTE LASTEN INTERMEDIAIR, KIESJEKABEL,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73a Fw.) Verslagdatum: 29 april 2014 Nummer: 1 Gegevens gefailleerde : De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag

Openbaar faillissementsverslag Openbaar faillissementsverslag Nummer: 3 Datum: 24 augustus 2012 Gegevens: De heer Mohamed Hdoudou, geboren op 5 december 1979 te Amsterdam wonende te (1035 AC) Amsterdam aan de Bovenkruier 64 t.h.o.d.n.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 3 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 3 juli 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 3 juli 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : 15/13/644 F. Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DMK VERMOGENSBEHEER B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMK Vermogensbeheer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 3 september 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/234 NL:TZ:8891:F3 1-11-216 mr. J.M. Sprangers mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Juri B.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

Eerste Faillissementsverslag Webcall Services B.V. Datum: 28 april 2009. Webcall Services B.V., statutair gevestigd te Grave, Hardwareweg 4.

Eerste Faillissementsverslag Webcall Services B.V. Datum: 28 april 2009. Webcall Services B.V., statutair gevestigd te Grave, Hardwareweg 4. Eerste Faillissementsverslag Webcall Services B.V. Datum: 28 april 2009 Gegevens Webcall Services B.V., statutair gevestigd te Grave, kantoorhoudende te (3821 BM) Amersfoort aan de Hardwareweg 4. Faillissementsno.

Nadere informatie