DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk"

Transcriptie

1 DROOMJURK GEZOCHT! Met deze tips vind jij je ideale jurk

2 Welke jurk past bij mij? Tips om de perfecte jurk voor jouw figuur en kleurtype te vinden Zoveel verschillende jurken en zoveel verschillende vrouwen. De zoektocht naar een perfecte jurk is niet altijd gemakkelijk. Zelfs wanneer een jurk er op de hanger super uitziet, kan het zijn dat hij niet mooi aansluit op jouw lichaamsvormen of niet past bij je huidskleur. In dit e-book lees je waar je op moet letten bij de zoektocht naar de jurk van je dromen. Pasvorm en kleur zijn belangrijke eigenschappen voor een jurk. Een goede pasvorm heeft alles te maken met hoe de jurk zit. Wanneer je bijvoorbeeld brede of juist smalle schouders hebt of grote of juist kleine borsten, kan dit ervoor zorgen dat een bepaalde jurk je wel of niet staat. Maar ook al zit een jurk super, als het niet jouw kleur is zul je hem waarschijnlijk toch niet kopen. Ook kleur en prints spelen namelijk een grote rol tijdens het winkelen. Wanneer je je verdiept in pasvorm en kleur kun je ze in jouw voordeel laten werken. Kleur je kleren Een gemakkelijk startpunt is de kleur van de jurk. Je kan werken met één kleur, meerdere kleuren gebruiken om de nadruk te leggen op bepaalde delen van je lichaam, of je kunt een print dragen. Een passende kleur kiezen Laten we bij het begin beginnen: jurken met één kleur. Het is belangrijk dat de kleur die je kiest voor je jurk past bij je huidskleur en je haarkleur. Wanneer je bijvoorbeeld iets blauws wil dragen kan dat, maar moet het wel een blauwtint zijn die past bij jouw haar en huid. Hierbij geldt de volgende regel: Als je bleek bent kies je een blauwtint met weinig pigment (lichte kleuren), als je een normale huidskleur hebt kies je een blauwtint met een gemiddelde hoeveelheid pigment, als je een donkere huid hebt kun je helemaal los met felle kleuren. Wil je tot in detail weten welke kleuren bij je passen? Bepaal dan nauwgezet welk kleurtype je bent. De kleurtypes zijn ingedeeld in seizoenen: lente, zomer, herfst en winter.

3 Lentetypes Kenmerken van het lentetype Lentetypes zijn te herkennen aan hun goudkleurige (maar nooit platinablonde) tot licht rossige haarkleur in combinatie met hun (grijs)blauwe, lichtbruine of groene ogen. Ze hebben een lichte, ivoorkleurige huid met een warme (gouden) ondertoon, vaak in combinatie met sproetjes. Er is niet veel contrast tussen hun haar- en huidkleur. De huid van lentetypes bruint lastig in de zon. Lentetypes zijn vaak levendige, nieuwsgierige types die volop in het leven staan. Goede kleuren voor het lentetype Voor het lentetype geldt dat lichte pasteltinten je mooi staan, maar ook goudbruin, mosgroen, inktblauw, grasgroen, koraalrood en alle zandkleuren zijn goede keuzes. Wil je opvallen? Ga dan voor oranjerood, geel, appelgroen of helder turquoise. In je oogmake-up kan je eveneens gaan voor turquoise, chocoladebruin, parelgrijs, lila en pistache. De perfecte lippenstift zal een zalmroze, koraalkleurige, tomatenrode, flamingoroze of karamelkleurige lippenstift zijn. Goud is een perfecte kleur voor je sieraden.

4 Te vermijden kleuren voor het lentetype Zwart en donkere, gedempte kleuren kun je beter vermijden. Dat geldt ook voor wit en voor zachte kleuren met een te blauwe ondertoon.

5 Zomertypes Kenmerken van het zomertype Zomertypes zijn te herkennen aan hun (licht)blonde haar zonder rode ondertoon. Witblonde en asblonde vrouwen zijn bijna altijd zomertypes. Hun huid is licht met een koele ondertoon. Wel hebben ze vaak rode wangen. Zomertypes verbranden over het algemeen snel in de zon. Hun ogen zijn vaak (fel)blauw maar neigen soms ook naar grijsgroen. Zomertypes zijn vaak lieve en rustige persoonlijkheden die niet houden van te veel poespas. Goede kleuren voor het zomertype Heb je een "transparante" lichte huid, een lichte tot een iets donkerdere haarkleur (altijd met een assige ondertoon) en lichte ogen, dan is de kans groot dat je een zomertype bent. Dit is een koel type, in tegenstelling tot het lentetype dat een warm kleurtype is. De kleuren die jou goed staan zijn blauwgrijs, pastel, blauwgroen, grijsbruin, licht vanillegeel, poederroze, lavendel, pruimenblauw, framboze en aubergine. Je ogen zullen goed uitkomen met beige, zachtgrijs, jeansblauw, zachtroze, mauve en paarse tinten. Je kan het beste kiezen voor een oudroze, framboosroze of mauve lippenstift. Wil je sieraden dragen, kies dan voor zilver.

6 Te vermijden kleuren voor het zomertype Kleuren zoals zwart, wit, beige, oranje en goud zijn iets te sterk voor je en kun je beter niet dragen.

7 Herfsttypes Kenmerken van het herfsttype Herfsttypes zijn te herkennen aan hun donkerblonde tot chocoladebruine haar met vaak een koperen gloed. Hun ogen zijn vaak groen tot hazelnootkleurig. De huidskleur is vaak licht tot beige en zij hebben in de zomer vaak wat sproetjes. Herfsttypes worden niet heel snel bruin, maar behouden hun bruine kleurtje, indien die er eenmaal op zit wel erg lang. Goede kleuren voor het herfsttype Ben je een herfsttype? Dan zal je er prachtig uitzien in beige, koffiebruin, khaki, terra cotta, oranje, mosgroen en mosterd. Laat je ogen knallen met koper, roestbruin, mokka, goud, olijfgroen of khaki kleuren. Op zoek naar een mooie lipstick? Kies dan voor oranjerood, steenrood, bruinrood of een abrikooskleur. Sieraden in brons of goud staan je geweldig.

8 Te vermijden kleuren voor het herfsttype Blauw, donkerblauw, roze en grijs staan je waarschijnlijk minder mooi.

9 Wintertypes Kenmerken van het wintertype Wintertypes zijn te herkennen aan hun vaak wat bleke tot licht getinte huid met een blauwe ondertoon. Sommige hebben een blosje op hun wangen. Wintertypes hebben meestal geen zomersproetjes. Hun haar is donkerbruin tot zwart zonder rode gloed. Het contrast tussen de haren, huid en ogen is bij een wintertype vaak erg groot. Goede kleuren voor het wintertype Heldere kleuren staan jou geweldig! En dat geldt ook voor blauwe tinten, met name felblauw en ijskleurige tinten. Een kleur met pit, daar gaat jouw huid van stralen. Draag je vaak sieraden? Kies bij voorkeur voor zilver.

10 Te vermijden kleuren voor het wintertype Gedempte kleuren staan je minder mooi, denk dan met name aan natuurtinten als oranje, bruin, perzik en beige. Goud past over het algemeen ook minder mooi bij jouw huid.

11 Test kleuren op je huidskleur Om extra te checken of een bepaalde kleur jou staat, kun je bovendien de volgende truc toepassen. Neem de jurk en een spiegel mee het daglicht in. Hou de jurk onder je kin en kijk in de spiegel. De kleur zal reflecteren onder je kin, neus en wenkbrauwen. Krijgt je huid hierdoor een mooie gloed? Dan is dit jouw kleur. Wanneer je er daarentegen eerder slechter uitziet, kan je de jurk maar beter niet aantrekken. Verschillende kleuren dragen Wanneer je de eerste stap onder de knie hebt, zou het kunnen dat je verschillende kleuren wilt gebruiken om een bepaald effect te bereiken. In één jurkje, of door te combineren met een vest, jasje, legging of accessoires. Je kunt kleuren op verschillende delen van je lichaam gebruiken om daar de aandacht op te leggen. Op die manier is kleur een handig middel om bepaalde lichaamsdelen meer of minder in het oog te doen springen. Donkere kleuren verkleinen en versmallen delen van het lichaam die ze bedekken, heldere of lichte kleuren leggen juist een accent en trekken de aandacht naar het gedeelte van het lichaam dat ze bedekken. Gebruik kleur op het bovenste deel van je lichaam om de illusie van lengte te creëren. Kleur op het onderste deel van je lichaam maakt je juist kleiner. Prints Een andere manier om kleur te gebruiken is in een print. Veel mensen zijn, ten onrechte, in de vooronderstelling dat een print niets voor hen is. Niets is minder waar: prints zijn een perfect middel om de symmetrie van je lichaam in balans te houden. Wanneer je ervoor kiest om een print te dragen, zijn er twee dingen waar je op moet letten: de grootte en de plaats van de print. Een print die op de hele jurk wordt herhaald kan visuele harmonie creëren. Als je zo n jurk in balans brengt met een neutraal vest, jasje, legging of accessoires, geeft het je bovendien een verfijnde en zelfverzekerde uitstraling. Bij een print op een bepaalde plaats, krijgt die plaats de focus. Zorg daarom voor een donkere kleur op de gebieden die je kleiner wilt laten lijken en heldere grote print op de delen die je juist meer volume wilt geven. Ook de grootte van de print is erg belangrijk. Een relatief kleine print geeft je lichaam meer volume en maakt dat het groter lijkt dan dat het daadwerkelijk is. Een grote print kan er aan de andere kant voor zorgen dat je lichaam kleiner lijkt.

12 De perfecte pasvorm In dit gedeelte van het e-book worden drie lichaamsvormen beschreven: de zandloper, de driehoek en de rechthoek. Natuurlijk zijn er nog meer varianten, maar in hoofdlijn kan je van deze drie vormen uitgaan. Wil je persoonlijk advies? Stel dan je vraag aan de klantenservice van Dresses Only. We geven je graag stylingtips op maat! Zandloper Vrouwen met dit lichaamstype hebben grote borsten en brede heupen. Als jouw lichaam een zandlopervorm heeft staat bijna iedere jurk jou goed. Gebruik je natuurlijke lichaamsvormen door ze te accentueren. Draag bijvoorbeeld vrouwelijke jurken met een decolleté en een accent op je taille. Ook wikkeljurken, getailleerde jurken, two-piece jurken en corsetjurken staan mooi bij een zandlopervorm omdat ze je natuurlijke rondingen goed laten uitkomen. De ideale lengte is bij de zandlopervorm tot op de knie. Jurken met een empirelijn zijn minder geschikt bij dit lichaamstype. Ook kun je wanneer je zandlopervormen hebt beter geen jurken met veel versieringen dragen. Die maken dat je er zwaarder uitziet dan je eigenlijk bent.

13 Driehoek Vrouwen met dit lichaamstype hebben kleine borsten en brede heupen. Kies wanneer je een driehoekige lichaamsbouw hebt voor korte uitlopende jurkjes die je heupen verhullen en je benen laten zien. Jurken met een empirelijn zijn perfect voor dit lichaamstype omdat de stof vanuit een hoge taille mooi over je heupen valt. Omdat het accent aan de bovenkant van de jurk ligt, leidt de jurk de aandacht af van het onderste deel van je lichaam en lijkt het alsof je langer bent. Verder kun je jurkjes dragen met een aangesloten top en een uitlopende rok. Strapless jurkjes staan goed, maar als ze niet jouw ding zijn kun je ook een halterjurk met een ronde hals dragen. Jurkjes met versieringen aan de bovenkant, zorgen ervoor dat je borsten groter lijken en zijn daardoor een echte musthave. Draag liever geen jurken met spaghettibandjes of boothals en blijf uit de buurt van jurkjes met geplooide stof rond het middel: dit zal je heupen juist accentueren.

14 Rechthoek Vrouwen met dit lichaamstype hebben kleine borsten en smalle heupen. Als je dit lichaamstype hebt, heb je van nature weinig ronde vormen. Daarom kies je voor een jurk waarmee het lijkt alsof je toch rondingen hebt. Je kunt dit doen door een jurk te dragen die de aandacht op je borsten legt. Jurkjes met een empirelijn geven de indruk dat je grotere borsten hebt en kunnen voor wat extra vorm zorgen. Als je de nadruk wilt leggen op je borsten is een v-hals een goede manier om dat te doen. Een andere optie is om een look met meer rondingen te creëren door de nadruk te leggen op je taille. Je kunt dit doen met bijvoorbeeld versiersels, riempjes, sjaals of linten: elke omlijnde tailleband werkt. Om je schouders breder te laten lijken werkt een halternek goed. Ook kun je kiezen voor een jurk met vollere mouwen. Korte jurkjes staan erg goed als je dit lichaamstype hebt. Show some leg! Draag geen hele strakke of plakkende stofjes: deze voegen niets toe aan jou smalle vormen.

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun!

Laat je inspireren door dit e-book, kijk kritisch naar je bestaande garderobe en ga op zoek naar items die je zelfverzekerd maken. Fashion is fun! Je houdt van prints, maar op jouw lichaam komen ze altijd gek uit. Of je bent juist gek op een bepaald soort materiaal, maar als je het draagt voel je je allesbehalve slank. En moet je je riem nu op de

Nadere informatie

Stijlgids figuurstijlen

Stijlgids figuurstijlen Stijlgids figuurstijlen De juiste stijl bij jouw figuurtype Kledingcoach Voorwoord Wat leuk dat je mijn e-book hebt gedownload. Hier leer je meer over de vijf verschillende figuurtypes. De A-lijn, de H-lijn,

Nadere informatie

SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE -

SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE - SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE - SAAR STYLING Kleur in je kast - VIND DE JUISTE KLEUR VOOR JOUW TEINT EN TYPE - INHOUD VOORWOORD 6 DE KRACHT

Nadere informatie

De make-over van Annelies

De make-over van Annelies De make-over van Annelies 03/01/2008 17:37 "Ken je dat gevoel dat je spiegelbeeld er toch niet meer zo uitziet dan pakweg 10 jaar geleden? Dat gevoel dat er dringend iets mag veranderen opdat je man weer

Nadere informatie

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur

Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur Dé kleding do's en don'ts bij jouw figuur D I E E L K E O N D E R N E M E N D E V R O U W N O D I G H E E F T, O M V O L Z E L F V E R T R O U W E N O V E R T E K O M E N Janet Weijman Wat leuk dat je

Nadere informatie

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1 Color & Style Workshop tips Neem mee: Goud/Zilverdoek Inspiratiekaart met gezichtsvormen & kleurencirkel Make-up in koele en warme tinten Penselen/kwasten om zachte en hardere lijnen te laten zien Eventueel:

Nadere informatie

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect

softness SCANDIC tip FRIS, CLEAN EN ZACHT! Optisch effect SCANDIC softness FRIS, CLEAN EN ZACHT! Het najaar hoeft niet donker te zijn, deze zachte kleuren en texturen kleuren je outfit en geven je meteen een nieuwe winterse look. Optisch effect Een trui gecombineerd

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente.

lente 2015 fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. lente 05 nieuwe collectie fris en stralend Een nieuwe look voor een prachtig voorjaar. skinny denim Licht of donker, blauw is dé kleur deze lente. op je mooist Mooie momenten vragen om mooie jurkjes. man

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Rokken maken de vrouw?

Rokken maken de vrouw? Rokken maken de vrouw? Jazeker! Rokken zijn vrouwelijk, zitten heerlijk en kunnen in één keer van een saaie outfit een geweldige outfit maken. Ik hou zelf enorm veel van rokken! Rokken zijn voor mij het

Nadere informatie

smile fits all One MODE

smile fits all One MODE One smile fits all Geel een moeilijke kleur? Nee hoor! Als je het mooi combineert, kun je er heel veel kanten mee op: als basiskleur of voor een vrolijk accent Fijne bijkomstigheid: het is in één klap

Nadere informatie

Module 5 Jouw foto- en media styling

Module 5 Jouw foto- en media styling Module 5 Jouw foto- en media styling Werk aan de winkel! Jouw klanten willen weten wie jij bent, je zult jezelf moeten laten zien. Dat doe je in outfits volgens jouw stijlpersoonlijkheid waar jij je lekker

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN

Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Stylingtips BIJ LYMFOEDEEM EN LIPOEDEEM PETRA VLECKEN Algemene tips Ton-sur-ton: outfit in dezelfde kleur maakt langer en slanker Effen kleding slankt meer af dan prints Lijnen: verticale lijnen, ritssluiting,

Nadere informatie

Wat wil je bereiken met het stijladvies

Wat wil je bereiken met het stijladvies Voorbeeld VROUW 48 jaar oktober 2013 Vrouw N.N. Leeftijd 48 Wat wil je bereiken met het stijladvies Comfortabele kledingstijl ontdekken/ontwikkelen waarin ik me op mijn gemak voel Specifieke vragen zijn:

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Kleurenconsulent - subseizoenen. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Proefhoofdstuk Kleurenconsulent - subseizoenen. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Proefhoofdstuk Kleurenconsulent - subseizoenen Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000

Nadere informatie

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8

Mode-industrie 14. de basisregels 52. Mode, doe niet zo moeilijk 12. Mode, maak het jezelf niet moeilijk 50. Voorwoord 8 I N H O U D MODE IS NIET MOEILIJK Voorwoord 8 D E E L 1 Mode, doe niet zo moeilijk 12 BELANGRIJKE LESSEN UIT DE Mode-industrie 14 - Hoe het allemaal begon 17 - Serieus aan de slag 19 - Project Catwalk

Nadere informatie

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer.

Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Linnen gordijnen geven een luchtig, fris gevoel! Wollen plaids zorgen voor een warme, gemoedelijke sfeer. Puur Wonen Puur wonen, haal de natuurlijke sfeer naar binnen door materialen van buiten te gebruiken.

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Mode kleuren herfst winter

Mode kleuren herfst winter Mode kleuren herfst winter 2019-2020 Bij de nieuwe modekleuren voor het komend najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze tinten. Duif roze Chilipeper rood Een felle kleur rood die een sombere

Nadere informatie

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL)

Bekker. De eigenzinnige visie van Machiel. Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) P O R T R E T Naam: Machiel Bekker Beroep: interieurontwerper Leeftijd: 35 jaar Woonplaats: Maurik (NL) Tekst: Fanny Storms Fotografie: Sarah Van Hove De eigenzinnige visie van Machiel Bekker Stijlvol

Nadere informatie

KLEUREN KIEZEN - KLEUREN OMSCHRIJVING. De Waegenaere NV

KLEUREN KIEZEN - KLEUREN OMSCHRIJVING. De Waegenaere NV KLEUREN KIEZEN - KLEUREN OMSCHRIJVING De Waegenaere NV Bieke Kleuren kiezen De kleurencirkel bestaat uit 3 delen: In de driehoek de primaire kleuren: geel, blauw en rood In de ruit de secundaire kleuren,

Nadere informatie

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl.

Kortom, Damart houdt van de zomer en doet dat met stijl. Ook verliefd op een designer outfit gespot op één van de internationale catwalks? Dankzij de nieuwe lente-zomercollectie van Damart kan ook jij je kleden in de stijl van de grote modehuizen voor een veel

Nadere informatie

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition

Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Embargo: 15 augustus 2012 Serene schoonheid met de nieuwste Slow Mood limited edition Dr.Hauschka Cosmetica presenteert najaars/winterlook 2012 Rijswijk juni 2012 Wie een druk leven heeft weet: juist vanuit

Nadere informatie

Onderzoek 36: Haarpalet

Onderzoek 36: Haarpalet Onderzoek 36: Haarpalet 1. Onderzoeksvraag Een bruine haar wordt op het lijk van het slachtoffer gevonden. De personen uit het haarpallet met bruin haar zijn: - Joke - Astrid - Celine - Dorien Onderzoek

Nadere informatie

Winter Wonderland. Snapchat, wat kun je ermee. Belastingservice en loonbon. De stelling voorgelegd aan professionals

Winter Wonderland. Snapchat, wat kun je ermee. Belastingservice en loonbon. De stelling voorgelegd aan professionals nummer 1 2017 FNV MOOI voor leerlingen, werknemers en zelfstandigen zonder personeel die werkzaam zijn in de uiterlijke verzorging Belastingservice en loonbon De stelling voorgelegd aan professionals Snapchat,

Nadere informatie

Kleur. Kleurencirkel. De kleurencirkel wordt besproken in de klas. De kleurencirkel bestaat uit: primaire kleuren secundaire kleuren tertiaire kleuren

Kleur. Kleurencirkel. De kleurencirkel wordt besproken in de klas. De kleurencirkel bestaat uit: primaire kleuren secundaire kleuren tertiaire kleuren Klas 2 periode 2 Naam: Voor de toets van periode 2 leer je de volgende begrippen. Al deze begrippen staan op wiki.roncalli.nu Bekijk de plaatjes op de wiki in kleur en print hem uit!!! Kleur Kleurencirkel

Nadere informatie

karaktervolle kleuren voor buiten

karaktervolle kleuren voor buiten karaktervolle kleuren voor buiten Heidegras BG01 BG02 BG03 BG04 BG05 BG06 karaktervolle kleuren voor buiten Strandwandeling Omdat je gevel je visitekaartje is, en omdat elke woning een hoogst persoonlijk

Nadere informatie

CATALOGUS. balletschool Nadja

CATALOGUS. balletschool Nadja CATALOGUS balletschool Nadja CATALOGUS balletschool Nadja inhoudsopgave KLEDING 1. tutu s 2. jurken 3. rokken 4. balletpakken 5. kostuums 6. overige 3 4 10 12 15 21 33 ACCESSOIRES ATTRIBUTEN 1. dieren

Nadere informatie

Kleuren maken met Caran d Ache

Kleuren maken met Caran d Ache Kleuren maken met Caran d Ache De kleuren van je huid maken met Caran d Ache is best lastig. Er zijn een aantal basisregels die je kunt gebruiken. Kom je er niet uit met de bestaande kleuren uit de pakjes,

Nadere informatie

Lentetype. TiP. Deze vier basispaletten van elk. seizoen kunnen u een heel eind. op weg helpen bij het maken van. de juiste kleurkeuzes.

Lentetype. TiP. Deze vier basispaletten van elk. seizoen kunnen u een heel eind. op weg helpen bij het maken van. de juiste kleurkeuzes. Gek kleur! op Die kleur staat je prachtig! Altijd fijn als mensen zo op je nieuwste aanwinst reageren. Welke kleuren u (nog meer) mooi staan, kan een kleurconsulente u vertellen. Óf u probeert het zelf

Nadere informatie

Spelend leren. Kleuters spelen toch alleen maar?

Spelend leren. Kleuters spelen toch alleen maar? Spelend leren Kleuters spelen toch alleen maar? Wat gaan we doen Spelenderwijs leren Spel en cognitieve ontwikkeling de appel Vragen stellen Zelf aan de slag met spelmateriaal! Spelenderwijs leren Kinderen

Nadere informatie

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik

De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik De geheimen van Succesvol Online Shoppen Kledingadvies voor: borsten, billen, benen & buik Boordevol tips & trucs Auteur: Diana Willemsen 1 Copyright 2011 Just Beautiful Kleding-en Kleuradvies Auteur:

Nadere informatie

Stijlgids voor de kantoorjungle

Stijlgids voor de kantoorjungle Stijlgids voor de kantoorjungle Samengesteld door Anna Inleiding Bij het (succesvol) werken op kantoor wordt vaak een belangrijk onderdeel vergeten: de outfit. Wat zijn de basis items op kantoor? Wat zijn

Nadere informatie

LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT: WAT EEN GEZICHT. A. DE JUISTE MAKE-UP VOOR IEDEREEN.

LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT: WAT EEN GEZICHT. A. DE JUISTE MAKE-UP VOOR IEDEREEN. LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT: WAT EEN GEZICHT. A. DE JUISTE MAKE-UP VOOR IEDEREEN. Omschrijving activiteit De leerlingen bespreken op basis van visuele en schriftelijke informatie verschillende huidtypes

Nadere informatie

VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING

VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING VOORBEELD KLEURENKAART 2015 VOOR TRACHEOSTOMA- BESCHERMING INTRODUCTIE Deze voorbeeld kleurenkaart laat u het gehele kleurenpalet van TRACHEOTEX zien. De kleur-/ designcodes staan in de linkerbovenhoek

Nadere informatie

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up

Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Verslag bij Make-Over, Make-Under of Make-Up Voorbereiding Er wordt te allen tijde gestart met een inspectie en palpatie om de huid te leren kennen. Een goede voorbereiding is belangrijk om de make-up

Nadere informatie

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien!

DreamaZine positiejurken. Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! DreamaZine positiejurken Zwanger? Natuurlijk kun jij er ook mooi uit zien! Drea mazi ne Positi ejurk en. Doordat we erg veel vraag hebben of we ook positiejurken verkopen, brengen we een speciale editie

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING KLEURKRAGEN De V.I.P kragen zijn onmisbaar om een correcte kleurenanalyse uit te voeren. Onze 4 seizoenkragen en subseizoenenkragen worden

Nadere informatie

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet

HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet HOW TO WOW tips voor een EXCELLENTE PASVORM cheat sheet De pasvorm kan je outfit maken of breken. Een slechte pasvorm zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk er rommelig en een tikkeltje goedkoop uitziet.

Nadere informatie

Opleiding Erkend Kleurenconsulent

Opleiding Erkend Kleurenconsulent Opleiding Erkend Kleurenconsulent Schooljaar 2006-2007 1 Voorwoord Beste Student(e), Mijn naam is Daisy Van Winkel. Sinds vele jaren zijn kleur en stijl mijn passie. Na mijn studies als professioneel visagiste

Nadere informatie

http://psdtuts.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-fantasy-photo-manipulation/

http://psdtuts.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-fantasy-photo-manipulation/ http://psdtuts.com/tutorials/photo-effects-tutorials/how-to-create-a-fantasy-photo-manipulation/ Fantasie foto Stap 1 De eerste Stap bestaat erin om de juiste foto s te kiezen. Hier werden drie foto s

Nadere informatie

PRESSROOM 80 (PRAVDA) BVBA. Goed Gevoel. Page 1 / 9. 320 39 Essentiel 5 212 MERKEN PRAVDA + COVER 22248. 01.06.2010 Page: 55. Circulation: 99833

PRESSROOM 80 (PRAVDA) BVBA. Goed Gevoel. Page 1 / 9. 320 39 Essentiel 5 212 MERKEN PRAVDA + COVER 22248. 01.06.2010 Page: 55. Circulation: 99833 PRESSROOM 80 (PRAVDA) BVBA Page: 55 Circulation: 99833 241f6f 5052 320 39 Essentiel 5 212 I Goudkleurige jurk met kant effect duivenblauwe sjaal Company ecru riem met studs 90 schoenen i72 Fermani pilotenzonnebril

Nadere informatie

De make-over van Valérie

De make-over van Valérie De make-over van Valérie 29/01/2008 12:53 Valérie komt uit Luik is 37 jaar en werkt als administratief bediende. Ze is gescheiden en heeft 3 kinderen, waardoor ze weinig tijd heeft voor zichzelf. Ze heeft

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

Tekst lezen en verwijswoorden begrijpen

Tekst lezen en verwijswoorden begrijpen 1. Lees de uitleg. Tekst lezen en verwijswoorden begrijpen In veel zinnen in de tekst staan verwijswoorden. Een verwijswoord verwijst naar een ander woord. Bijvoorbeeld: hij, hem, zij, het, die, hun, daar,

Nadere informatie

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers

PRINSESSEN KAPSELS. Leuke opsteekkapsels voor meisjes. Maite Jaspers PRINSESSEN KAPSELS Leuke opsteekkapsels voor meisjes Maite Jaspers LIEVE PRINSES, hopelijk vind je dit prinsessenboek even leuk als ik en ben je ook gek van alle knotsgekke, prachtige kapsels. Vraag maar

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11

Inhoudsopgave. Inleiding 3. Algemene tips Tips voor mama 8. Tips voor kinderen. 10. Kledinginspiratie meisjes.. 11 WHAT TO WEAR GUIDE Inhoudsopgave Inleiding 3 Algemene tips... 4 Tips voor mama 8 Tips voor kinderen. 10 Kledinginspiratie meisjes.. 11 Kledinginspiratie jongens.. 12 Kledinginspiratie baby s 13 Alle tips

Nadere informatie

Kijk op Kleur Academie. Module 3. Ontwikkeling kleurenanalyse. Online Opleiding Kleur Expert, module 3 1

Kijk op Kleur Academie. Module 3. Ontwikkeling kleurenanalyse. Online Opleiding Kleur Expert, module 3 1 Module 3 Kijk op Kleur Academie Ontwikkeling kleurenanalyse Online Opleiding Kleur Expert, module 3 1 Inhoudsopgave Module 3 Ontwikkeling kleurenanalyse 1. Geschiedenis van de kleuren 03 1.1 Historische

Nadere informatie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie

WHAT ABOUT. Mooie make-up producten. Een echte musthave. Leuk om te combineren. Betaalbare luxe. Getest door Sophie WHAT ABOUT Mooie make-up producten Leuk om te combineren Getest door Sophie Betaalbare luxe Een echte musthave Wat om te lezen? WHAT ABOUT SOPHIE? Wie ben ik? WHAT ABOUT SUPERLOOKS? informatie over het

Nadere informatie

CURAÇAO Koning Willem III. SPECIMEN PAGE 1

CURAÇAO Koning Willem III. SPECIMEN PAGE 1 PAGE 1 1873-1889. Koning Willem III. A - Lijntanding 14, kleine gaten, 1873-1874. 1A 2A 3A 4A 7A 9A 2½ ct. groen 3 ct. lichtbruin 5 ct. rood 10 ct. ultramarijn 25 ct. oranjebruin 50 ct. donkerlila B -

Nadere informatie

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt.

In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Hallo, In deze werkmap vind je de samenvatting van wat in de videotraining gezegd wordt. Inhoud: 1. Waarom deze module? 2. Introductie in de verschillende stijlen 3. Wat zijn trends en hoe worden ze gemaakt?

Nadere informatie

Serama. Raskenmerken haan:

Serama. Raskenmerken haan: Serama Herkomst: Wereldwijd verspreid Maleisisch oorspronkelijk krielras. In 2001 in Noord-Amerika en enkele jaren later via Nederland naar Europa ingevoerd. Algemeen voorkomen: Zeer klein, breed en compact

Nadere informatie

KLEUR. Boek2, H12 p.7 t/m p.44

KLEUR. Boek2, H12 p.7 t/m p.44 KLEUR Boek2, H12 p.7 t/m p.44 Kleur Herhaling: Wat is kleur? Spectrum, golflengte Golflengte die wordt teruggekaatst is kleur van het voorwerp Staafjes/ kegeltjes Kleur Klassiek kleurenpalet gaat uit van

Nadere informatie

Lustrummerchandise. Het gedrukte logo is afhankelijk van het product. De twee mogelijkheden zie je hieronder: Logo 1 Logo 2

Lustrummerchandise. Het gedrukte logo is afhankelijk van het product. De twee mogelijkheden zie je hieronder: Logo 1 Logo 2 Lustrummerchandise Omdat Cleopatra al 25 jaar in de stemming is, willen wij iedereen graag de kans geven kleding en andere producten te bestellen met het lustrum logo erop! Daarom heb je nu het lustrummerchandise

Nadere informatie

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP

Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Je zakelijke outfit ADVIES EN TIPS VAN EEN KLEERMAKER DOOR RENE SCHAAP Introductie Ik werk al ruim 25 jaar in de modebranche en heb honderden zakenmannen geholpen aan een goed (maat)pak. Ik heb veel geleerd

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf

Inhoudsopgave. Fotocredit: Schwarzkopf Fotocredit: Schwarzkopf Inhoudsopgave Haar verven: de complete uitleg...2 De Basis...2 Voorbereiding op het haarverven...2 Het mengen van de haarverf...2 Het aanbrengen van de haarkleuring...3 Tijdens

Nadere informatie

Koningin van de nacht

Koningin van de nacht http://psd.fanextra.com/tutorials/photo-effects/create-a-queen-in-the-dark-night-photomanipulation/ Koningin van de nacht Nodig : model ; achtergrond ; maan penselen ; wolken ; man ; lamp ; vogels Stap

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

Jazz and Joy Verhuur Kledij

Jazz and Joy Verhuur Kledij Jazz and Joy Verhuur Kledij Catalogus Contact Inge Reyners Inge.Reyners@jazzandjoy.be D1: kleur aantal Voetbalshort Wit met blauwe rand 4 Wit met rode rand 3 Wit met groene rand 3 Zwart met gele rand 6

Nadere informatie

This or that tag Foodblog Foodinista

This or that tag Foodblog Foodinista This or that tag Foodblog Foodinista Deze tag is al weer een oude tag, maar ik vind het gewoon een oudere tag die ik gewoon heel erg leuk vind. Je moet namelijk verplicht kiezen en dat is gewoon lastig,

Nadere informatie

Trends herfst/winter

Trends herfst/winter Trends herfst/winter 2014-2015 Oversized De grote trend voor dit seizoen is oversized. Vooral bij mantels / truien kunnen we dit terug vinden. Is dit niets voor jou of heb je het idee dat je het maar vlug

Nadere informatie

Onderzoeksamenvatting Etos: vrouwen en hun nagellakrituelen Datum: woensdag 20 juni 2012

Onderzoeksamenvatting Etos: vrouwen en hun nagellakrituelen Datum: woensdag 20 juni 2012 Onderzoeksamenvatting Etos: vrouwen en hun nagellakrituelen Datum: woensdag 20 juni 2012 Het onderzoek naar de nagellakrituelen van vrouwen is uitgevoerd in opdracht van Etos door Panelwizard onder ruim

Nadere informatie

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus

Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Maak een Fancy Cartoon-gebouw in A Illustrator AD of Drawplus Leer hoe je een gebouw in cartoonstijl kunt maken, met behulp van geometrische basisvormen en verschillende hulpmiddelen en functies van Adobe

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE

Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE E I N UW! Kerst en nieuwjaarskaarten DE NIEUWE COLLECTIE SPETTEREND NIEUWJAAR CHAMPAGNE 735069 735062 Een spetterende kaart met parelmoer letters voor een extra feestelijk effect. Proostend het nieuwe

Nadere informatie

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur

Samen kijken we naar de vorm van uw gelaat en tekenen dan de vorm van uw wenkbrauwen.en kiezen de kleur Permanent make-up Permanent make-up komt oorspronkelijk uit China Ogen worden sprekender gemaakt door een lijntje, Je wenkbrauwen krijgen meer uitdrukking door wat extra kleur Permanent make-up wordt om

Nadere informatie

HET HERKENNEN VAN GROTE MEEUWEN (DEEL 4)

HET HERKENNEN VAN GROTE MEEUWEN (DEEL 4) HET HERKENNEN VAN GROTE MEEUWEN (DEEL 4) Bram Rijksen In de voorgaande delen is ingegaan op specifieke leeftijdskenmerken en het verschijnsel rui bij grote meeuwen. In het derde deel is aangegeven hoe

Nadere informatie

Charles den Tex VERDWIJNING

Charles den Tex VERDWIJNING Charles den Tex VERDWIJNING 3 Klikketik-tik-tik Het is halftwaalf s ochtends. Marja vouwt een hemd. En kijkt om zich heen. Even staat ze op haar tenen. Zo kan ze over de kledingrekken kijken. Die rekken

Nadere informatie

FABULEUZE FOTO S TIJDENS DE FEESTDAGEN ELSE KRAMER

FABULEUZE FOTO S TIJDENS DE FEESTDAGEN ELSE KRAMER FABULEUZE FOTO S TIJDENS DE FEESTDAGEN ELSE KRAMER HET IS WEER DE TIJDE VAN FEESTEN. Leuk! Genieten met fijne mensen. Lekker eten en drinken. Heerlijk. Maar foto s maken tijdens feesten is jammer genoeg

Nadere informatie

Gratis naaipatroon jurkje maat

Gratis naaipatroon jurkje maat Gratis naaipatroon jurkje maat 68 t / m 92 Materialen: * Rood- wit geruite stof (30 cm bij 15 cm) (voorpand jurkje boven) * Blauw- wit geruite stof (40 cm bij 35 cm) (voorpand jurkje onder) * Sierband

Nadere informatie

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen Make-upadvies bundel Make-up voor alle richtingen Inhoud 1. Stappenplan...3 2. Verschillende gelaatsvormen....4 1.1 Ronde gelaatsvorm....4 1.2 Langwerpige gelaatsvorm....4 1.3 Vierkante gelaatsvorm....4

Nadere informatie

De 12 geboden. voor kleur & stijl

De 12 geboden. voor kleur & stijl De 12 geboden voor kleur & stijl Copyright Nadine De Deken. Alle rechten voorbehouden. Dit e-book is enkel voor abonnees van filline.be. Wil je het aanraden? Stuur dan deze URL door: http://eepurl.com/bpralv.

Nadere informatie

TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS

TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS TRENDS HERFST/WINTER 2017/18- SPECIAL BLONDS KOUDE VOORKANT KLEURING Gedempte lichtgrijze pastelkleuren bedekken het hoofd van de aanzet tot de punt in een verzadigde matte kleur voor een zachte maar edgy

Nadere informatie

CATALOGUS PARELS & JUWELEN

CATALOGUS PARELS & JUWELEN CATALOGUS PARELS & JUWELEN CATALOGUS VORMGIETEN & BOETSEREN UITGAVE 2011-2012 UITGAVE 2011-2012 Photo by Artémio Inhoudsopgave Hobby & Ambachten Juwelen Parels, Cabochons & Pailletten Rocaille-parels

Nadere informatie

HOW TO WOW: Upgrade je garderobe van gemiddeld naar geweldig. Hét stappenplan voor jouw signature garderobe!

HOW TO WOW: Upgrade je garderobe van gemiddeld naar geweldig. Hét stappenplan voor jouw signature garderobe! HOW TO WOW: Upgrade je garderobe van gemiddeld naar geweldig Hét stappenplan voor jouw signature garderobe! I m not here to be average, I m here to be awesome! Ik geloof dat er in iedere vrouw een krachtige,

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type A Eengezinswoning van ca. 90 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Activiteiten introductiefase

Activiteiten introductiefase Activiteiten introductiefase Activiteit 1: Iedereen is uniek Doel: De eerste activiteit is een inleidende opdracht waarmee de uniekheid van ieder mens geïllustreerd wordt. Wat heb je nodig? - Ruimte waarin

Nadere informatie

Wat doet kleur in je interieur?

Wat doet kleur in je interieur? Wat doet kleur in je interieur? De gang kan eigenlijk wel wat minder saai? De muren in de woonkamer zijn toe aan een schilderbeurt, en dan ook maar meteen in een mooie kleur. Welke? 'Mijn keuken schreeuwt

Nadere informatie

Prijslijst Lanèche make-up

Prijslijst Lanèche make-up Prijslijst Lanèche make-up Artikelnummer Omschrijving Foto Voorraad (WMS) Prijs (Euro) 22221 (Vervallen) Make-up huidspannende basis ampul 589 2,50 22222 (Vervallen) Make-up huidspannende basis ampul 596

Nadere informatie

WISHBONES COLLECTIE. Wishbones zijn gemaakt met hoogwaardig, natuurlijk rubber voor de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid.

WISHBONES COLLECTIE. Wishbones zijn gemaakt met hoogwaardig, natuurlijk rubber voor de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. WISHBONES COLLECTIE Wishbones zijn gemaakt met hoogwaardig, natuurlijk rubber voor de perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid. Alle Wishbones zijn 100% recyclebaar. Hulp voor kinderen die dat hard

Nadere informatie

VMG. Kleurenleer KLEUR gebruiken in ruimtes

VMG. Kleurenleer KLEUR gebruiken in ruimtes VMG KLEUR gebruiken in ruimtes De basis Primaire kleuren De meeste mensen hebben de term primaire kleuren al wel eens gehoord. Rood, geel en blauw zijn de kleuren waarmee je alle andere kunt mengen. Andersom

Nadere informatie

HANDMATIG FOTOGRAFEREN

HANDMATIG FOTOGRAFEREN W W W. K L E I N E D R O M E R S. N L 2 0 1 8 K L E I N E D R O M E R S EBOOK HANDMATIG FOTOGRAFEREN Ligt jouw camera ook meer stof te verzamelen dan foto s? Dan wordt het tijd voor verandering, want die

Nadere informatie

D53 Soort kledij kleur aantal maat rok (ongelijke lengte) oranje 13 volw ceintuurs oranje / zwart 13 haarbanden oranje / zwart 13

D53 Soort kledij kleur aantal maat rok (ongelijke lengte) oranje 13 volw ceintuurs oranje / zwart 13 haarbanden oranje / zwart 13 D53 rok (ongelijke lengte) oranje 13 volw ceintuurs oranje / zwart 13 haarbanden oranje / zwart 13 bloes ZM (achterkant voile) wit 11 38-42 kanten t-shirt donkergrijs 11 S - L brede t-shirt LM beige 5

Nadere informatie

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling

BOOST YOUR STYLE. Overtuigen door een krachtige uitstraling BOOST YOUR STYLE Overtuigen door een krachtige uitstraling Hi! Personal stylist Stylist ZalonbyZalando HR Professional Schoonheid, avontuur en mijn gezin DEKRACHT VAN DE EERSTE INDRUK 2 Zender DE KRACHT

Nadere informatie

s personal style-guide

s personal style-guide s personal style-guide Aangeboden door: oktober 13 1. KLEUR Kleur is heel bepalend voor je uiterlijk en een goedkope, gemakkelijke weg naar een fraai uiterlijk. Met kleuren kun je heel gemakkelijk je positieve

Nadere informatie

Lookbook W W W. P H E N O C L O T H I N G. N L

Lookbook W W W. P H E N O C L O T H I N G. N L Lookbook WWW.PHENOCLOTHING.NL PHENO LOOKBOOK over ons Jong, Vijfhuizens Streetwear merk: PHENO Je bent benieuwd naar wie wij zijn? Of ben je gewoon benieuwd naar wat we hier geschreven hebben? Het maakt

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

seizoenskleuren Kijk eens naar buiten! Hoe kun je zien welk seizoen het is? Aan de bomen, aan de

seizoenskleuren Kijk eens naar buiten! Hoe kun je zien welk seizoen het is? Aan de bomen, aan de Marlies Huijzer seizoenskleuren elk seizoen zijn kleur Kijk eens naar buiten! Hoe kun je zien welk seizoen het is? Aan de bomen, aan de bloemen, aan het weer, aan de kleren van de kinderen, én aan de kleuren

Nadere informatie

Stralend middelpunt. Geberit Monolith

Stralend middelpunt. Geberit Monolith Stralend middelpunt. Voor mensen met oog voor detail. En iedereen die van mooi design houdt. Dus u wilt uw badkamer sprekender en frisser maken? Met de Geberit Monolith sanitair elementen hoeft u geen

Nadere informatie

Verander je voorgrondkleur naar Wit. ( D) Klik op t pijltje om zwart- wit om te keren.

Verander je voorgrondkleur naar Wit. ( D) Klik op t pijltje om zwart- wit om te keren. Workshop 24 MicDigital Het verloopgereedschap & spelen met licht Een van de fijne dingen die je met Photoshop kan doen, vooral met digitale foto s, is het licht van een foto kan bewerken, verhogen of toevoegen.

Nadere informatie

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten Woordenlijst bij hoofdstuk 7 Deel 1 aanhebben (kleren) dragen Hij h een warme trui a, want het is koud. afgeven de kleur gaat in de Dit rode overhemd moet je apart wassen, want het g a. andere kleren zitten

Nadere informatie

Belle en het Beest - Kostuum en Haardracht - Voorstelling 1

Belle en het Beest - Kostuum en Haardracht - Voorstelling 1 Belle en het Beest - Kostuum en Haardracht - Voorstelling 1 1. De opening BC Dancers 1/2/3 BC Dancers 1 = - Blauwe tuniek met schuine glitterpailletten baan - Witte kniekousen & twee blauwe bandjes BC

Nadere informatie

Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8

Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8 Werken met aanpassingslagen Photoshop creatieve8 01) Open het bestand AnastasiaSmile. 02) Dupliceer de achtergrondlaag, we werken verder op deze kopie laag 03) Ctrl + B = kleurbalans Hooglichten geven

Nadere informatie

OVER JOURNALING 10 WAT HEB JE NODIG? 12 TIPS & INSPIRATIE 14

OVER JOURNALING 10 WAT HEB JE NODIG? 12 TIPS & INSPIRATIE 14 KARIN LUTTENBERG 3 4 HANDLETTERING JOURNAL DOE JE ZO! OVER JOURNALING 10 WAT HEB JE NODIG? 12 TIPS & INSPIRATIE 14 PAPERFUEL STYLE 18 5 AQUAREL & VERF 38 ILLUSTRATIES 54 STEMPELS 64 ANDERE ONDERGROND 74

Nadere informatie