Beste ouders/verzorgers

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders/verzorgers"

Transcriptie

1 Schooljaar t/m 15 september Agenda: Ma - Di - t/m vandaag opgeven voor Schoolkorfbaltoernooi Wo - Groep 1 / 4 - Rijksmuseum Twente in Enschede Do - Groep 5 / 8 - Rijksmuseum in Amsterdam Vr - Team van PVCC graffiti Beste ouders/verzorgers We hebben een fijne, eerste schoolweek achter de rug. De kinderen hebben in hun nieuwe groep verschillende activiteiten gedaan om elkaar beter te leren kennen en zo steeds meer een groep te worden. De sfeer in school is vanaf het eerste moment weer heel open en prettig. Zo kunnen we fijn met elkaar werken en omgaan! We vinden het ook heel fijn dat juf Cindy ons team is komen versterken. We wensen haar dan ook een hele fijne tijd bij ons op school. Sociale veiligheid Elk kind heeft recht op een prettige en onbezorgde schoolloopbaan om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Ook op De Blokstoeke vinden wij dit heel belangrijk. Dit is iets wat als speerpunt hebben genomen voor het komende schooljaar en daar ook met het hele team in begeleid/geschoold worden. Op de eerste studiemiddag van afgelopen woensdagmiddag hebben we met het gehele team een start gemaakt met het aanscherpen van de sociale veiligheid op De Blokstoeke o.b.v Joas de Haan van M5. Zo zijn we bezig geweest met de M5 aanpak, een unieke aanpak om scholen veiliger te maken. We hebben gekeken naar o.a. de groepsdynamiek, groepsvorming processen, school, groeps- en pleinregels, wat mag wel en wat niet. Tevens hebben we ook gekeken naar normen en waarden, tonen van wederzijds respect, wat accepteren we en wat accepteren we niet. Het komende schooljaar staat in teken van de M5 aanpak, hierover krijgt u binnenkort uitleg tijdens de schoolbrede infoavond. We hopen dat deze aanpak zal gaan bijdragen aan het verder creëren van nog meer sociale veiligheid op school, zodat alle kinderen zich gelukkig en veilig voelen in de klas en op school. Dit wensen we natuurlijk elk kind Schoolkalender In de Blokstoeke kalender die u aankomende week, via de mail, ontvangt kunt u niet alleen verschillende activiteiten, maar ook alle studiedagen, vakanties en andere belangrijke data terug vinden. Ook vindt u op de website van de Blokstoeke vanaf volgende week de schoolkalender. Kijk regelmatig op deze kalender voor de meest actuele data. Informatieavonden Jullie zijn gewend om aan het begin van het jaar een informatieve ouderavond te hebben, waarin de leerkrachten informatie geven over het leerjaar waarin jullie kind zich bevindt. Dit jaar doen we dat op een andere manier. In de volgende bloknoot meer hierover en wanneer deze zullen plaatsvinden. Parkeren Denken jullie er ook nog aan dat er niet geparkeerd mag worden op de weg voor de school? Ik herhaal hier nog maar eens de afspraken rondom het parkeren: Er mag geparkeerd worden op de parkeerplaatsen rondom het hele gebouw Brede School Westerhaar. Er mag niet geparkeerd worden op het gras bij onze school, bij de Kleine wereld en de Fontein.

2 Als iedereen zich aan deze afspreken houdt, kan uw kind op een veilige manier naar school en naar huis fietsen of lopen. Natuurlijk is het nog beter om zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar school te komen! Ophalen van de kleuters bij het uitgaan van de school Denkt u er ook aan dat u uw kind bij het hek aan de zijkant van onze school ophaalt, dit i.v.m. de veiligheid van uw kleuter. Tijdens het uitgaan van de school komen ook de groepen 3 t/m 8 naar buiten, logisch dat het dan onoverzichtelijk wordt. Uw kleuter kan dan niet meer zien waar u staat en dan is de kans dat hij/zij de straat op loopt erg groot. Als u bij het hek aan de zijkant staat komt de juf met de kinderen daar naar toe gelopen. Uw kind wacht bij de juf totdat u hem/haar daar ophaalt. Namens het team wens ik u een goed weekend! Irma Weersink Even voorstellen Ik ben Cindy Veneman, de nieuwe leerkracht van groep 7/8 en ik werk van woensdag t/m vrijdag. Ik ben 27 jaar oud en ik was voorheen werkzaam in het speciaal voortgezet onderwijs. Ik woon samen met mijn partner en twee kinderen in Almelo. In mijn vrije tijd lees en teken ik graag, maar als het mooi weer is, stap ik het liefst op mijn motor. Daarnaast ben ik een aantal uren per week in the Box (Crossfit) te vinden. Samen met mijn duo-collega hoop ik er een leuk en leerzaam jaar van te maken waarbij ieder kind zich op zijn/haar eigen manier mag ontwikkelen. Activiteiten in het kader van thema KUNST Kunstweken op de Blokstoeke Misschien heeft u het van uw kind(eren) al gehoord; we werken de komende weken met de hele school aan het schoolproject 'KUNST'. We gaan de komende weken op bezoek bij een museum. Voor groep 1 t/m 4 (woensdag 13 september) zal dat het Rijksmuseum Twente in Enschede zijn en voor de leerlingen uit groep 5 t/m 8 het Rijksmuseum in Amsterdam. (14 september) Bij informatie over de groep van uw kind vindt u informatie over tijden en dergelijke. Wel hebben we dringend auto's nodig om de leerlingen van groep 1 t/m 4 naar het museum in Enschede te vervoeren. Ook gaan we kunst maken wat we gaan verkopen tijdens de kunstfair op vrijdag 22 september. De gemaakte kunst van uw kinderen kunt u deze dag tegen een geringe bijdrage kopen. We hopen u daar allen te zien! Tijd van uur tot uur. Ook zullen er tijdens deze fair verschillende workshops en spelactiviteiten zijn waaraan u kunt deelnemen.

3 Speelplein en graffiti workshop Zoals u wellicht gemerkt hebt zijn er enkele kleine veranderingen zichtbaar op het schoolplein. De (zieke) boom moest verwijderd worden en heeft plaats gemaakt voor een plateau op de boombank. Naast de duikelstangen is een deel betegeld om plaats te maken voor de social sofa en een knikkerspel. De komende periode zullen die veranderingen nog meer zichtbaar worden. Zodra het weer het toelaat zullen er bij de fietsenstalling twee tegelspelen komen en zullen ook de zandbakrand, de boombank en de sofa onderdeel worden van ons Kunst/graffiti project. Aankomende week gaan alle leerlingen tijdens de projectweek Kunst een ontwerp maken voor de drie objecten die hierboven genoemd zijn. Vrijdag 15 september komt het team van PVCC dat gespecialiseerd is in het werken met graffiti met kinderen. Zoals gezegd zullen we samen aan de slag gaan met het graffiti team. Het is belangrijk dat alle kinderen die dag oude kleren aan hebben, (voor de bovenbouw: aan of mee hebben). Mocht het de 15e slecht weer zijn, dan wordt de workshop verplaatst naar maandag 18 september. Dus ook voor dan geldt, alle leerlingen oude kleren aan/mee. Tijdens de Kunstfair op vrijdag 22 september kunt u allemaal het resultaat gaan zien. Uiteindelijk willen we een schoolplein waar kleurrijk samengespeeld kan worden in de periode dat de kinderen niet spelen in Ons Domein. Nieuws uit de groepen Groep 1-2 We zijn weer begonnen! Het is altijd erg fijn om de kinderen en ouders na de vakantie weer te kunnen begroeten. Ineens zie je hoe kinderen in een lange vakantie in lengte kunnen groeien! Deze weken zijn we aan het werk met het thema 'welkom' en 'kunst'. We leren deze weken over de regels en rituelen binnen groep 1 en 2; hoe ga je naar de wc? Wat doe je als je klaar bent met je werk? Welk plekje heb jij in de kring? Waar liggen jouw kleren en schoenen als we gaan gymmen? Heel veel dingen die de leerlingen moeten onthouden, maar zo fijn voor het klassengebeuren. Het werkt altijd erg goed om alles duidelijke en overzichtelijk te hebben voor onze kleuters. schoenen Het heeft de afgelopen week geregend en dat houdt in dat wij binnengaan gymmen. Wilt u er voor zorgen dat uw kind gymschoenen heeft op school? Deze mogen in de groene luizenzak. Als er geen gymschoenen zijn dan gymmen de kinderen op blote voeten. Verjaardag We hebben al twee verjaardagen gevierd de afgelopen week. Een verjaardag vieren we meestal om uur. Ook mogen de kinderen de klassen rond om de juffen te trakteren. In dit schooljaar zal dit aan het eind van de ochtend plaatsvinden. U hoeft hiervoor niet extra terug te komen. AUTO'S We gaan in het kader van ons thema kunst aanstaande woensdag naar het Rijksmuseum in Enschede. We vertrekken die ochtend om 9.00 uur van school en zullen tegen uur weer terug zijn. Eten voor de lunch graag meegeven. Voor het tussendoortje zorgen wij. Binnenkort wordt u uitgenodigd voor een informatie avond.

4 Groep 3-4 Een goede start! Wat is het toch altijd weer spannend om na de zomervakantie in een nieuwe groep te beginnen. In groep 3 en 4 ging het super goed. D.m.v. wat groepsactiviteiten hebben we elkaar al wat beter leren kennen. Wij gymmen dit schooljaar op de maandagmiddag. Dit doen wij in de Klaampe. Hiervoor heeft uw kind gymschoenen en gymkleding nodig. Deze kleding mag een korte broek met T-shirt zijn. Wilt u dit op maandag aan uw kind meegeven in een tas. Kunst Zoals u al heeft kunnen lezen werken wij de komende weken over het thema Kunst. Woensdag 13 september gaan we dan ook naar het Rijksmuseum in Enschede. Hierover heeft uw kind een briefje meegekregen. Voor een tussendoortje zorgen wij. Wel graag eten voor de lunch meegeven. Groep 5-6 Start De eerste week zit er alweer op! De kinderen van groep 5/6 zijn deze week goed begonnen. We hebben hard gewerkt en veel gedaan om elkaar beter te leren kennen. Dit belooft een gezellig jaar maar vooral een jaar waar in we veel gaan leren van en met elkaar. Bezoek rijksmuseum N.a.v. het thema kunst waar we de komende periode aan werken, zijn we in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan het Rijksmuseum te Amsterdam. Hier gaan we donderdag 14 september samen met groep 7/8 naar toe. Aanwezig op school: 8.10 uur We zijn om ongeveer uur weer terug in Westerhaar. Voor deze dag moeten de kinderen zelf een goede tas, eten en drinken meenemen. (voor 10 uur en de lunch) Thema MI Komende weken gaan de kinderen van groep 5/6 werken aan het thema: "de kunst van Het oude Egypte". Ze mogen voor dit thema materialen meenemen die bij dit onderwerp passen. Glazen Olvarit potjes (fruit / groente hapjes) Wij hebben nog een paar lege glazen potjes nodig. Dit hebben we nodig voor een kunstwerk. Op woensdagmiddag gymt groep 5/6 in De Klaampe. Voor deze gymles hebben de leerlingen gymkleding en goede gymschoenen nodig.

5 Groep 7-8 Groep 7/8 bestaat dit schooljaar uit 24 leerlingen Elf leerlingen in groep 8 en dertien leerlingen in groep 7. We zijn dit jaar goed van start gegaan d.m.v. groepsregels/afspraken bespreken en naast het werken aan de verschillende vakken hebben we groepsactiviteiten gedaan om elkaar beter te leren kennen. MI De komende periode gaan we werken aan het thema "Kunst door de jaren heen". Bezoek rijksmuseum N.a.v. het thema kunst waar we de komende periode aan werken, zijn we in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan het Rijksmuseum te Amsterdam. Hier gaan we donderdag 14 september samen met groep 5/6 naar toe. Aanwezig op school: 8.10 uur. We zijn om ongeveer uur weer terug in Westerhaar. Voor deze dag moeten de kinderen zelf een goede tas, eten en drinken meenemen. (voor 10 uur en de lunch) Op woensdagmiddag gymt groep 7/8 in De Klaampe. Voor deze gymles hebben de leerlingen gymkleding en goede gymschoenen nodig. Schoolkorfbal Op woensdag 20 september vanaf uur is het schoolkorfbaltoernooi. Dit schooljaar in Sibculo. Hier willen we als school graag aan mee doen. De kinderen kunnen zich opgeven t/m dinsdag 13 september. Dokter/tandarts bezoek Wilt u a.u.b. dokter- en tandartsbezoeken zo veel mogelijk buiten schooltijd plannen.

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Nieuws vanuit de leerlingenraad

Nieuws vanuit de leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 02 t/m 06 oktober Agenda: Ma - Di - Wo - Vergadering leerlingenraad Beste ouders/verzorgers Denkt u eraan! Donderdag 5 oktober a.s. hebben alle kinderen vrij. Dit i.v.m. de landelijke

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 05 t/m 09 september Agenda: Ma - Infoavond groep 1-2 18.30 20.00 uur Di - Gr. 7/8 project dag Jagersvereniging op De Tolplas - Hoge Hexel Infoavond groep 3-4 Wo - Infoavond groep 5-6

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2

Naar de basisschool. Informatieboekje groep 1 en 2 Naar de basisschool Informatieboekje groep 1 en 2 O.B.S. t Swarte Meer De Blokken 22 7894 CL Zwartemeer Tel: 0591-390213 locatieleider@obs-swartemeer.nl De basisschool Meestal gaat een kind vlak na zijn

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 28 november t/m 02 december Agenda: Ma - Di - Gr.8 8.20 uur - Meeloopdag Noordik Vroomshoop Wo - Gr.3-4 13.15 uur - Optreden Breek de maand show Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Sinterklaas

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteen-bussum.nl info@hoeksteenbussum.nl Informatie Kleuters 2013-2014

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 juli t/m 30 september Agenda: Ma - Di - Wo Break de Maand show door groep 1 om 13.15 uur Do - Gr.7/8 naar de voorstelling Billy the kid om 10.30 uur in Vroomshoop Oud papier wordt

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 14 t/m 18 november Agenda: Ma - Di - Wo - Do - Vr - Prikbord Beste ouders/verzorgers Juffrouw Gerlinde is afgelopen dinsdag geopereerd en deze operatie is goed verlopen. Ze wordt vervangen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 12 t/m 16 september Agenda: Ma - Di - Wo - Informatie avond groep 7 en 8 Do - Sportcarrousel groep 3-4 van 8.45 11.30 uur Sportcarrousel groep 5-6 van 12.30 ong. 15.00 uur Vr - Sportcarrousel

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters

Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters Welkom op de Hoeksteen Informatie kleuters De Hoeksteen R.K. Basisschool H. Kamerlingh Onnesweg 74 1402 EK Bussum 035-6915423 www.hoeksteenbussum.nl info@hoeksteenbussum.nl September 2017 Informatie Kleuters

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters

Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Welkom op school! Informatieboekje nieuwe kleuters Dorpstraat 15 5563 BC Westerhoven Website: www.bs-dester.nl E-email: infodester@skozok.nl Telefoon: 040-2012837 Beste ouders Van harte welkom op onze

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave

Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Kleutergids 2013-2014 Inhoudsopgave Inleiding pag 2 Halen en brengen pag 3 Bewegingsonderwijs in het speellokaal pag 4 Afspraken rondom eten en drinken pag 5 Verjaardag pag 6 Wennen op school pag 7 Klassenouder

Nadere informatie

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden!

Algemene informatie. SOS formulieren Verzoek de SOS formulieren deze week te retourneren zodat data verwerkt kan worden! Datum: 10-09-2018 Nieuwsbrief: 02 Algemene informatie Info verbouwing De ouders van school maar ook de inwoners van Aadorp zijn benieuwd naar de plannen van bouw en verbouw aan de Albardastraat. Ook Tubantia

Nadere informatie

Januari Welkom op de Van Harte School!

Januari Welkom op de Van Harte School! Januari 2018 Welkom op de Van Harte School! Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. Om goed voorbereid te kunnen starten hebben we wat praktische informatie voor u op een rijtje gezet over

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019

Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Nieuwsbrief 1 21 augustus 2019 Hallo kinderen, leerkrachten en ouders, Het schooljaar 2019-2020 is afgelopen maandag weer gestart. Na een heerlijke zomervakantie was het fijn om iedereen weer gezond en

Nadere informatie

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2

Welkom op Het Krijt. Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom op Het Krijt Informatie voor ouders van de leerlingen van groep 1 en 2 Welkom bij ons op Het Krijt In dit boekje hebben we de belangrijkste informatie voor de groepen 1 en 2 voor u op een rijtje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2018-2019 Ik spring het schooljaar in! Deze maand Wo 29 aug Luizen pluizen Alle informatieavonden: 19.15 uur koffie, 19.30 uur beginnen Di 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 13 sep

Nadere informatie

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2

De Zonnewijzer. Groepen 1 en 2 De Zonnewijzer Groepen 1 en 2 Werkdagen en lestijden Met deze powerpoint willen wij u informeren over de gang van zaken in onze kleutergroepen 1 en 2. Heeft u nog vragen of tips na het lezen van deze powerpoint,

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2016 Agenda: augustus 22 Start van het Schooljaar. Start van de kennismakinggesprekken 29 23 24 30 Luizencontrole UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Schooltijden.

Schooltijden. 29-08-2019 Schooltijden. Om 8:15 zijn alle kinderen welkom op school. Het hek gaat dan open. Vanaf dat moment is er toezicht op het plein. De kinderen van groep 1 en 2 mogen de klas in gaan of ze blijven

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Leerkrachten groep 1-2 De Kameleon 01-10-2017 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP ONZE SCHOOL... 2 2 WENBELEID... 2 3 DE EERSTE SCHOOLDAG... 2 4 BRENGEN EN HALEN VAN KINDEREN... 3 5 PARKEREN...

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen. Damiaanschool Locatie Rozenstraat VM Zeist

Informatieboekje kleutergroepen. Damiaanschool Locatie Rozenstraat VM Zeist Informatieboekje kleutergroepen Damiaanschool Locatie Rozenstraat 21 3702 VM Zeist 1. Welkom op onze school! Hartelijk welkom op de Damiaanschool. Uw kind wordt binnenkort vier jaar en zal een plaatsje

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen. Damiaanschool Locatie Rozenstraat 21 3702 VM Zeist

Informatieboekje kleutergroepen. Damiaanschool Locatie Rozenstraat 21 3702 VM Zeist Informatieboekje kleutergroepen Damiaanschool Locatie Rozenstraat 21 3702 VM Zeist 1. Welkom op onze school! Hartelijk welkom op de Damiaanschool. Uw kind wordt binnenkort vier jaar en zal een plaatsje

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 24 t/m 28 oktober Agenda: Ma - Iedereen weer naar school Di - Wo - Breek de Maand Show en High Tea gr. 7 en 8 Fietscontrole: herkeuring Luizencontrole Do - Oud papier Vr - Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom.

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. In dit boekje vindt u informatie over de groepen 1 en 2 van Kiezel en Kei. Op dit moment hebben we drie

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Daltonschool de Klipper Berkel en Rodenrijs Schooljaar 2016-2017 Voorwoord Graag willen wij als team de ouders en kinderen die onze school bezoeken van harte welkom heten. Voor

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Informatieboekje groep

Informatieboekje groep Informatieboekje groep 6 2018-2019 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Dit jaar nodigen we u aan het begin van het schooljaar uit voor een kennismakingsgesprek, dit o.a. ter vervanging van de informatieavond

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website:

Basisschool St. Jozef Kerkendijk ET Someren-Heide Tel Website: Basisschool St. Jozef Kerkendijk 81 5712 ET Someren-Heide Tel. 0493-491654 E-mail: info.jozef@prodas.nl Website: www.bs-someren-heide.nl Facebook: https://www.facebook.com/basisschool.sintjozef Kleuter-informatieboekje

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Basisschool St. Catharina Haastrecht Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 30 januari t/m 03 februari Agenda: Ma - Groep 1-2 gaat naar het Haarhuus gr. 8 begeleid Di - Wo - Open Huis van 9.00-12.00 u. Do - Vr - Beste ouders/verzorgers Woensdag is het zover:

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon,

Groeten van de leerkrachten van groep 1/ 2. Marjo Duijvesteijn, Jolanda van Blitterswijk, Joke Groot, Trudy Persoon, Informatiefolder van groep 1/2 Welkom in groep 1/2 van de Joannesschool. Wij hopen er samen met uw zoon of dochter een fijne schooltijd van te maken. Via deze informatiefolder willen wij u van een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353

Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353 Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353 Kalender Jarigen Week 35 Week 36 Week 37 Ma. 25 augustus 1 e schooldag Geen bijzonderheden Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw en 3 e jaars Wo. 13 september

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool, We beseffen dat er dan veel op u en uw kind afkomt. We willen proberen door middel van dit informatieboekje een aantal

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Groepsgids. Groep 5/6

Groepsgids. Groep 5/6 Groepsgids Groep 5/6 Wie werken er in de groepen 5-6: Jessica van Kempen Simon van Nieuwland Marijn Schraa j.vankempen@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl m.schraa@dezonnepoort.nl De Boomhut

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Schooljaar 2016/2017 Schooltijden Onze schooltijden zijn: maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur. Woensdag van 8:30 uur tot 12:30

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie