GOES SPAIN! 4 6 oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GOES SPAIN! 4 6 oktober 2017"

Transcriptie

1 GOES SPAIN! 4 6 oktober 2017

2 Inhoudsopgave 1. Programma 2. Vlucht 3. Hotel 4. Programma 5. Restaurants

3 Impressie

4 1. PROGRAMMA BARCELONA Dag 1 Woensdag 4 oktober Dag 2 donderdag 5 oktober Dag 3 Vrijdag 6 oktober Ochtend uur Ontmoeting op Eindhoven Airport, check-in, koffie/broodje uur Vertrek Transavia vlucht vanaf Eindhoven Excursie innovatief en bijzonder bouwen Telefonica tower, Museu Blau Koffiestop op het dakterras van hotel Silken Diagonal Torre Agbar, Mercat dels Encants, Communication Campus Ontbijt en Check-out hotel Excursie Barcelona zeezijde per ECO catamaran Lunch Restaurant Martínez Restaurant El Cangrejo Loco Torre d Alta Mar uur Aankomst Barcelona Transfer naar het stadscentrum uur Lunch en aansluitend eerste kennismaking met de stad Bezichtiging Sagrada Familia Na de lunch volgt de transfer naar de luchthaven Middag Olympic Sites, Palau Nacional de Montjuich, paviljoen Mies van der Rohe, Centre Comercial Arenas Uurtje vrije tijd / terrasje skybar-drankje hotel uur Vertrek Transavia vlucht vanuit Barcelona Meeting bij Caixa Forum: Presentatie en/of discussie Avond Diner in restaurant Tragaluz Transfer naar het hotel, check-in Drankje in de hotelbar en overnachting Diner in restaurant El Principal Drankje in de hotelbar of in het nachtleven van Barcelona uur Verwachte aankomst Eindhoven Airport Hotel Barceló Raval 4* Barceló Raval 4*

5 Barcelona

6 Rechtstreekse vlucht 2. VLUCHT Transavia vliegt vanaf Eindhoven Airport rechtstreeks naar Barcelona conform onderstaand schema: Heenreis: woensdag 4 oktober 2017 Eindhoven - Barcelona uur Terugreis: vrijdag 6 oktober 2017 Barcelona - Eindhoven uur

7 Lunchlocatie woensdag: Restaurant Martínez 5. RESTAURANTS

8 Palau Nacional de Montjuich

9 Las Arenas de Barcelona Las Arenas (Richard Rogers, 2011) De historische stierenarena die aan het einde van de 19de eeuw gebouwd werd en tot de jaren 70 een prominente rol speelde in het leven van de inwoners van Barcelona is in ere hersteld. Het gebouw heeft zijn oude charme en originele façade behouden, maar is inmiddels een cultureel entertainment en kantoren complex geworden. Arenas heeft meer dan vierkante meters voor winkels, recreatie en kantoren, waarvan vierkante meter voor winkeliers en voor recreatie activiteiten. Drie verdiepingen bieden ruimte aan modewinkels, supermarkten en overige services. De andere drie verdiepingen bieden cultuur, sport en andere vrijetijdsbesteding. Het meest spectaculaire aspect van het gebouw is de toevoeging van een soort schijf op het dak met een diameter van 100 meter die de activiteiten die plaatsvinden in het gebouw beschermd. De koepel van 27 meter hoog is één van de hoogste van Europa.

10 Pavelló Barcelona Pavelló Barcelona Mies van der Rohe In 1927 ontwierp de Duitse Mies van der Rohe ( ) één van zijn meest bekende gebouwen: het Duitse paviljoen voor de Wereldtentoonstelling in 1929 op de Montjuïc. (Hiervoor ontwierp hij ook de bekende chromen en leren Barcelona stoelen). De meeste landen waren vertegenwoordigd in conventionele gebouwen. Veel bouwwerken waren in een pompeuze neostijl uitgevoerd. Het Duitse paviljoen was echter verrassend vooruitstrevend. Het liep vooruit op de hedendaagse architectuur. Het paviljoen had een plat dak ondersteund door palen. De interne muren waren van glas en steen en konden worden verplaatst alsof deze los stonden van de structuur. Het concept van open ruimtes en een makkelijke overgang van buiten en binnen werden verder ontwikkeld in de daaropvolgende decennia. Het paviljoen werd een half jaar na de wereldtentoonstelling afgebroken. De bruikbare onderdelen werden verkocht. In 1986 is er een getrouwe reconstructie gemaakt. Gelegen naast het Caixa Forum.

11 Meeting Museum Caixa Forum Museum Caixa Forum (Josep Puig i Cadafalch 2011 Arata Isozaki 2002) Deze oude textielfabriek in modernistische stijl werd in 1911 gerestaureerd door de architect Josep Puig i Cadafalch. In 1963 werd het gebouw gekocht door de Spaanse spaarbank La Caixa en omgetoverd tot museum Caixa Forum. In 2002 opende het museum haar deuren. Het gebouw werd voor de opening als museum helemaal gerenoveerd en er werd een nieuwe ingang gebouwd die ontworpen werd door de Japanse architect Arata Isozaki. Sinds 1976 staat het pand op de lijst met Spaanse historische monumenten Het museum is nu één van de meest dynamische en actieve culturele hotspots in Barcelona. In de collectie vindt u zowel stukken uit de antieke, moderne als hedendaagse kunst. Van Dalí tot Delacroix tot Arabische schatten. De exposities die in Caixa Forum worden gehouden behoren tot de beste van de stad. Bezoekers betalen entree per expositie. In totaal beschikt het museum, dat liefst vierkante meter groot is, over vijf expositie-zalen. Verder zijn ook de boekenwinkel, het café, de mediatheek en het mooie dakterras aangename plekken binnen het complex. In dit complex wordt een meeting georganiseerd, eventueel met presentatie en/of discussie.

12 Forum Museu Blau Forum Museu Blau (Herzog & de Meuron) In 2004 werd door de stadsraad van Barcelona het Forum der Culturen georganiseerd met als doel de stad internationaal te profileren. Voor de locatie van deze tentoonstelling koos de stad het terrein uit aan het einde van de Diagonal boulevard in een noordoostelijke wijk gelegen langs de kust van Barcelona. Indertijd was het dertig hectare grote gebied niet veel meer dan een vervallen industriële woestenij. Tussen 2000 en 2004 werd een ambitieus project aangevat teneinde het terrein voor te bereiden voor de komende tentoonstelling. Het project omvatte onder andere de bouw van een tentoonstellingshal, een groot conventiecentrum het grootste in Zuid-Europa en de bouw van een gigantisch zonnepaneel. Terzelfdertijd werd het omliggende gebied getransformeerd in een enorm, veertien hectare groot open plein met een aangelegd park. Het hoofdgebouw van het Forum was het Edifici Fòrum (Forum-gebouw). Het werd als multifunctioneel complex ontworpen door het Zwitserse architectuurbureau Herzog & de Meuron met een auditorium, tentoonstellingsruimtes, administratieve delen, ontvangstruimtes en een restaurant. In het Forum-gebouw is het Museu Blau (Blauw museum) gevestigd, dat hier zo n 9000 vierkante meter aan tentoonstellingsruimte heeft. Het museum heeft een aantal moderne exposities die draaien rond het leven op onze planeet en bevat een verzameling van meer dan drie miljoen voorwerpen. Deze beslaan een ruim spectrum aan wetenschapsgebieden, gaande van mineralogie en paleontologie tot plantkunde en dierkunde.

13 Diner Restaurant Tragaluz 5. RESTAURANTS

14 Hotel Barceló Raval 4**** 3. HOTEL Het viersterren designhotel Barceló Raval is zeer centraal gelegen in Barcelona, in de levendige wijk Raval op circa vijf minuten loopafstand van de Ramblas, Gotische Wijk, Plaza de Cataluña en het MACBA Museum voor Moderne en Hedendaagse Kunst. Het metrostation Liceu ligt nabij het hotel. Het Barceló Raval hotel, met zijn urban en kosmopolitische ontwerp, biedt 182 kamers en 4 stijlvolle suites uitgerust met de nieuwste technologie. De kamers zijn onder andere voorzien van een docking station voor Iphones, een Nespresso koffiemachine, gratis WiFi, grote plasma-tv, airconditioning en een minibar. Hotel Barceló Raval's B-Lounge op de elfde verdieping - serveert in een stijlvolle omgeving creatieve, mediterrane gerechten, tapas en cocktails. Vanaf het dakterras heeft u een indrukwekkend, panoramisch uitzicht over de stad. Hier is ook een zwembad met zonneterras gelegen (gratis handdoekenservice). Tevens beschikt het hotel over een fitness ruimte.

15 Hotel Barceló Raval 4**** 3. HOTEL

16 Telefonica Diagonal 00 Tower Telefonica Diagonal 00 Tower (Enric Massip Bosch, 2011) De Telefonica Diagonal ZeroZero toren werd door Jacques Herzog omschreven als de minaret die het Forum gebouw nodig had. De toren is 110 meter hoog en ligt op nummer 0 van de Avenida Diagonal in Barcelona. De imposante toren is door zijn positie zeer goed zichtbaar vanuit de stad en de kust en is gelegen naast het Museu Blau.

17 Koffiestop Silken Diagonal dakterras

18 Design Hub Museum Design Hub Museum (MBM arquitectes, 2013) Naast de Torre Agbar vindt men het Design Hub Museum (MBM arquitectes, 2013). Waar het programma van het Museum zich met name focust op vier disciplines ruimte, product, informatie en mode en hierbij gebruikt maakt van het flexibele en neutrale interieur (in totaal m2 totale vloeroppervlakte), maakt de architectuur gebruik van de nabijgelegen urban development door het gebouw te verdelen in twee gebouwen die middels een verhoging met elkaar verbonden zijn. Door de vorm van het gebouw past het goed in het ontwikkelingsplan en blijft er voldoende ruimte voor groene gebieden.

19 Torre Agbar

20 Mercat dels Encants Mercat dels Encants (B720, 2013) Het doel van het project was om de open sfeer van de oude markt te behouden. De architect heeft met het ontwerp van dit gebouw proberen te voorkomen dat er meerdere verdiepingen ontstonden en hij verwierp daarmee het model van een commercieel centrum. In plaats daarvan werd er een continue commerciële ruimte ontworpen waarbij winkeltjes elkaar blijven opvolgen in een soort van lus. Het indrukwekkende dak reflecteert niet alleen de markt, maar beschermt de bezoekers ook tegen zonlicht.

21 Communication Campus-Poblenou Communication Campus-Poblenou (Josep Benedito / Ramón Valls, 2008) De communicatie campus die in dit gebied is gebouwd werd ontworpen door de architecten Josep Benedito en Ramon Valls en omvat de renovatie van twee historische gebouwen die behoorde tot de voormalige Ca L Aranyo textiel fabriek (van de architecten Antoni Vilanova en Eduard Simó) en de bouw van twee nieuwe gebouwen. Het complex bevat daarnaast een grote buitenruimte waar studenten elkaar kunnen ontmoeten en ook de enorme schoorsteen is bewaard gebleven.

22 Media-TIC Cloud 9 Media-TIC Cloud 9 Enric Ruiz (2009) Tijdens het World Architecture Festival 2011 is het bedrijfsgebouw Media-Tic in Barcelona van het architectenbureau Cloud 9 uitgeroepen tot World Building of the year Media-Tic is een duurzaam gebouw dat dient als onderkomen voor jonge bedrijven. In het kader van duurzame bouw is gebruik gemaakt van zonfiltering en reductie van energiegebruik. Opvallend detail: de staalconstructie is behandeld met een fluoriserende verf: het gebouw geeft dus s nachts licht!

23 Museu Can Framis Museu Can Framis Funcació Vilacasas (BAAS Arquitectos / Jordi Badia (2009) De stichting Vila Casas werd in 1986 opgericht door de farmaceutische ondernemer Antoni Vila Casas. Deze private vereniging zonder winstoogmerk heeft als doel de hedendaagse Catalaanse kunst te promoten. Door middel van haar vijf expositieruimten is de stichting een platform geworden voor het tentoonstellen van haar permanente collectie en van tijdelijke exposities. Eén van de expositieruimtes is het Museu Can Framis. In deze voormalige wolfabriek wordt hedendaagse schilderkunst tentoongesteld. Het gebouw bestaat uit twee ruimtes die dateren uit de negentiende eeuw en een volledig nieuw deel met in totaal een oppervlakte van m2. Hier worden ook pedagogische workshops georganiseerd. Museu Can Framis ligt ook in de nieuwe wijk 22@. In 2010 kende de gemeente Barcelona de Premio Ciutat de Barcelona de Diseño, Arquitectura y Urbanismo (Stedelijke prijs voor Ontwerp, Architectuur en Verstedelijking) toe aan het architectenbureau BAAS van Jordi Badia voor het ontwerp van het Museu Can Framis in de voormalige fabriekswijk Poble Nou. Het ontwerp kreeg de prijs vanwege de creatie van een intiem openbaar gebouw in een versnipperde stedelijke context.

24 Lunchlocatie donderdag: El Cangrejo Loco 5. RESTAURANTS

25 La Sagrada Familia

26 Diner Restaurant El Principal 5. RESTAURANTS

27 ECO catamaran ECO catamaran Vanuit de haven van Barcelona wordt er een rondvaart per ECO catamaran gemaakt. Een ecologische, 24 meter lange catamaran voorzien van diverse faciliteiten, waaronder een bar, zitcapaciteit voor 150 personen en twee toiletten, De boot is ecologisch, waarbij voor het gebruik milieuvriendelijke middelen zoals zon- en windenergie worden gebruikt. De deelnemers genieten op een verantwoorde wijze van een uniek uitzicht op Barcelona vanaf de Middellandse Zee.

28 Lunchlocatie vrijdag: Torre d Alta mar 5. RESTAURANTS

GOES SPAIN 4 6 oktober 2017

GOES SPAIN 4 6 oktober 2017 GOES SPAIN 4 6 oktober 2017 INSPIRATIEREIS 2016: KOPENHAGEN en MALMO - TERUGBLIK De zeer succesvolle inspiratiereis naar Kopenhagen en Malmö in 2016 stond geheel in het teken van duurzaamheid, renovatie

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia PACK BARÇA TOTAAL PREMIUM (3 NACHTEN) Tour operator prijs: 1150 + BTW Reisbureau prijs: 1295 + BTW Klant prijs: 1450

Nadere informatie

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst

Barcelona Stad der wonderen. Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst Barcelona Stad der wonderen Geschiedenis Architectuur Beeldende kunst De geschiedenis van Barcelona spreekt tot de verbeelding. In de literatuur speelt de stad een belangrijke rol. Een relaxte stad Een

Nadere informatie

Barcelona. Barcelona. Montjuïc

Barcelona. Barcelona. Montjuïc Montjuïc De Montjuïc is een heuvel gelegen in de buurt van het centrum van. De heuvel, waarop zowel een wereldtentoonstelling als de Olympische Spelen gehouden werden, heeft een heel aantal bezienswaardigheden

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober

Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Programmaboekje Talenreis Spanje 2015 12 t/m 16 oktober Dit boekje is van: Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis (Spanje). Dit boekje met het gehele programma van activiteiten

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE barcelona algemene informatie barcelona Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder twijfel de meest cosmopoliete en moderne stad van Spanje. De stad heeft anderhalf

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2015 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

Barcelona. september VWO

Barcelona. september VWO Barcelona september 2016 5VWO Inleiding Barcelona, de elegante hoofdstad van Catalonië, is een zelfverzekerde, welvarende, dynamische, vrolijke stad met passie voor stijl en een obsessie met zijn imago.

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

hotel DUDOK Elseviergebouw, Amsterdam

hotel DUDOK Elseviergebouw, Amsterdam hotel DUDOK Elseviergebouw, Amsterdam INHOUD Inleiding 04 Locatie 05 Referenties 06-07 Impressie 08 Kelder verdieping 09 Beganegrond verdieping 10 Standaard verdieping 11 Elfde verdieping 12 deze publicatie

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

5-daagse Theaterreis BARCELONA

5-daagse Theaterreis BARCELONA 5-daagse Theaterreis BARCELONA 11 t/m 15 oktober 2017 Deze reis gaat definitief door! Nog enkele plekken beschikbaar, dus reserveer snel! MET O.A. BEZOEK AAN GRAN TEATRE DEL LICEU Opera - UN BALLO IN MASCHERA

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

NL

NL www.boompjes258.nl NL Welkom in Boompjes 258 Boompjes 258 is de nieuwe naam van het indrukwekkende multi-tenant kantoor pal naast het inmiddels volledig getransformeerde voormalige bankgebouw van De Nederlandsche

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona

CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona CITYTRIP Hip, trendy en supergezellig Barcelona Stad van Gaudi, Picasso en Messi. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Barcelona, gesitueerd aan de Mediterraanse kust, in het noorden van Spanje is zonder

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

Low Budget Hostel Tivoli 2by4-architects

Low Budget Hostel Tivoli 2by4-architects Low Budget Hostel Tivoli by-architects Min. Park TOEGANKELIJKHEID TIVOLI Dit voorstel laat een flexibel groeimodel zien waarbij het eindbeeld niet gefixeerd wordt. Het is een model waarbij het budget hotel

Nadere informatie

Erasmus+ project bezoek Sant Quirze

Erasmus+ project bezoek Sant Quirze Erasmus+ project bezoek Sant Quirze Maandag 14 mei, familiedag Onze maandag begon gewoon bij het gastgezin/hostfamilie. Maandagochtend was de eerste keer ontbijten. Bij mijn uitwissel thuis dronken ze

Nadere informatie

SLAAKHUYS ONDERZOEK HERONTWIKKELING De Fabriek gaat weer werken!!

SLAAKHUYS ONDERZOEK HERONTWIKKELING De Fabriek gaat weer werken!! SLAAKHUYS ONDERZOEK HERONTWIKKELING De Fabriek gaat weer werken!! MEI Architecten en Stedenbouwers 1 Historie 2 Historie 3 Foto s PWS + WSA presentatie 15.01.2009 4 Stedelijke ligging 5 Concepting I Concepting

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV PSV REIZEN Programma Business Club leden St. Petersburg WEDSTRIJD FC ZENIT PSV woensdag 25 februari vrijdag 27 februari 2015 St. Petersburg Sinds de Gouden Eeuw zijn Rusland en Nederland belangrijke handelspartners

Nadere informatie

Programma 5-daagse treinreis

Programma 5-daagse treinreis Stuttgart: Kunsten wereldstad Stuttgart heeft zeer veel te bieden op het gebied van moderne architectuur. Architecten als Le Corbusier, Walter Gropius en Mies van der Rohe realiseerden hier hun prototype

Nadere informatie

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp

5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp EASY LANGUAGES 5-17 jaar - Barcelona Residentie - Zomerkamp Waarom dit programma? Van 5 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Levendige avant-garde stad Pakket inclusief cursus en begeleide activiteiten Opties tennis

Nadere informatie

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl

offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl offices Werken op een nieuw niveau www.levelleiden.nl DE UNIQUE SELLING POINTS VAN LEVEL OFFICES OP EEN RIJ: hoogwaardige kantoorruimte met moderne uitstraling multifunctioneel concept met hotel, restaurant,

Nadere informatie

Villa Marouli euros/week

Villa Marouli euros/week Villa Marouli Villa Marouli is een luxe volledig gerenoveerde villa. Gebouwd in 1426 het is geclassificeerd als een historisch monument door de Griekse Archeologische autoriteiten. Het is gelegen op een

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+ EASY LANGUAGES Engels in Melbourne - Lyceum - Leeftijd: 18+ Minimaal 2 weken Australië's meest levendige stad Studeren tussen de Australische studenten Standaard Engels & IELTS voorbereiding Warm welkom

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum.

In 1996 werd de watertoren gerenoveerd, vervolgens kreeg het de titel industrieel erfgoed. Ook diende het jarenlang als museum. MEETINGS & EVENTS WT Urban Kitchen is gelegen in een oude watertoren. In 1907 zag de watertoren zijn eerste licht, evenals vele andere watertorens uit het begin van de vorige eeuw. Zij voorzagen de Utrechtse

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV

Budapest. Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010. Debreceni VSC - PSV Budapest Woensdag 20 t/m vrijdag 22 oktober 2010 Debreceni VSC - PSV Budapest, de hoofdstad van Hongarije, telt 1,7 miljoen inwoners. De Donau splitst de stad in twee delen; het heuvelachtige Buda en Pest,

Nadere informatie

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam.

e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam. 4 es Saisons Herengracht 498. Amsterdam. 4 keer een foto van de ornamenten 4 jaargetijden FOTOGRAFEREN! L es4saisons Herengracht 498. Kantoor met charisma in

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. Te Huur Kantoorruimte. Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda

Vrijblijvende informatie. Te Huur Kantoorruimte. Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda Vrijblijvende informatie Te Huur Kantoorruimte Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda TE HUUR Ceresstraat 13 De Drie Hoefijzers te Breda Kantoorruimte Oppervlakte Huurprijs Aanvaarding : Op aanvraag

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

INHOUD. 4. Alles van waarde is weerloos. 6. Op en top Rotterdams. 8. Eyecatcher van de Blaak. 10. Plattegrond. 18. Inspirerende en dynamische Maasstad

INHOUD. 4. Alles van waarde is weerloos. 6. Op en top Rotterdams. 8. Eyecatcher van de Blaak. 10. Plattegrond. 18. Inspirerende en dynamische Maasstad PAGINA 2 Inhoud PAGINA 3 INHOUD 4. Alles van waarde is weerloos 6. Op en top Rotterdams 8. Eyecatcher van de Blaak 10. Plattegrond 18. Inspirerende en dynamische Maasstad 20. Faciliteiten om de hoek 22.

Nadere informatie

RIU Hotels & Resorts Persafdeling

RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU Hotels & Resorts Persafdeling RIU reikt tot de hemel van Madrid Madrid, 12 augustus 2019 De hotelketen opent het Riu Plaza España, het eerste hotel in de Spaanse hoofdstad en het eerste Riu Plaza stadshotel

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München

PSV TRAVEL. Programma Business Club München. WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober München PSV TRAVEL Programma Business Club München WEDSTRIJD FC Bayern München - PSV dinsdag 18 donderdag 20 oktober 2016 München De hoofdstad van Beieren en de woonplaats voor meer dan 1,4 miljoen Münchenaren

Nadere informatie

la loge Verhuur La Loge Kluisstraat 86 - rue de l Ermitage B-1050 Brussels +32 (0)2 644 42 48 info@la-loge.be asbl-vzw architecture museum la loge

la loge Verhuur La Loge Kluisstraat 86 - rue de l Ermitage B-1050 Brussels +32 (0)2 644 42 48 info@la-loge.be asbl-vzw architecture museum la loge Kluisstraat 86 - rue de l Ermitage B-1050 Brussels +32 (0)2 644 42 48 info@la-loge.be Verhuur La Loge asbl-vzw architecture museum la loge Het gebouw La Loge is een uniek stuk erfgoed, gelegen in het centrum

Nadere informatie

TE KOOP. Westduinweg AJ Den haag k.k.

TE KOOP. Westduinweg AJ Den haag k.k. TE KOOP Westduinweg 222 2583 AJ Den haag 475.000 k.k. KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Postcode 2583 AJ Ligging In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Aan zee, Nabij natuurgebied, Nabij winkels Woningtype

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: Hotel/Restaurant tussen Gorinchem en Utrecht Algemeen Bijna 90 jaar was wat nu een Hotel/Restaurant is, een belangrijke plek waar mensen kwamen om berichten

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen Catalonië natuur en cultuur 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 889 Natuur en cultuur in Catalonië Spanje - een land dat misschien niet álles heeft maar wél héél veel! Natuur, bergen en zee. Oude,

Nadere informatie

interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat bn amsterdam +31 (0)

interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat bn amsterdam +31 (0) interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat 267 1092 bn amsterdam +31 (0)20 663 67 84 www.vasd.nl vasd@vasd.nl VASD brengt oude gebouwen tot leven Een gebouw met geschiedenis

Nadere informatie

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell

Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell Sant Joan de Binissaida Spanje Menorca Es Castell 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sant Joan de Binissaida - (Spanje Menorca Es Castell) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Val Thorens Sensations

Val Thorens Sensations Val Thorens Sensations Frankrijk Savoie - Val Thorens Skiën in het hoogste skistation van Europa Resort highlights Een panoramisch uitzicht vanuit dit design-resort Kiezen tussen ontspannen in de Club

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Inhoud. 1. Program at a glance. 2. Vervoer. 3. Hotel. 4. Programma. 5. Voorwaarden

Inhoud. 1. Program at a glance. 2. Vervoer. 3. Hotel. 4. Programma. 5. Voorwaarden BRUSSEL VBR-A Inhoud 1. Program at a glance 2. Vervoer 3. Hotel 4. Programma 5. Voorwaarden 1 Program at a Glance PROGRAMMA Dag 1 Vrijdag 29 mei 2015 Dag 2 Zaterdag 30 mei 2015 Ochtend 10.00 uur verzamelen

Nadere informatie

Bibliotheek in kerk meer dan louter uitleen boeken

Bibliotheek in kerk meer dan louter uitleen boeken 68 MONUMENTAAL NR.6 2017 Slimme aanpassing interieur brengt beleving terug Bibliotheek in kerk meer dan louter uitleen boeken Het nieuwe bibliotheekinterieur in de monumentale Broederenkerk te Zutphen,

Nadere informatie

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur

JUAN -LES -PINS FRANKRIJK. Nice/vliegveld. Juan -les -Pins. Antibes. Cannes. Côte d Azur JUAN -LES -PINS Côte d Azur FRANKRIJK Nice/vliegveld Monaco Juan -les -Pins Antibes Cannes Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Côte d Azur Juan-les-Pins Boulevard Juan-Les-Pins Côte d Azur Frankrijk Welkom

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

BRUG UvA Amsterdam PUUR. interieurarchitecten

BRUG UvA Amsterdam PUUR. interieurarchitecten BRUG UvA Amsterdam PUUR interieurarchitecten BRUG UvA Amsterdam GEGEVENS Locatie project BRUG - gebouw C - 4e verdieping Roeterseilandcampus - Amsterdam - Nederland Opdrachtgever Universiteit van Amsterdam

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand

Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand Huur kantoorruimte op Wim Duisenbergplantsoen 31 te Maastricht 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Moderne Kantoorruimtes

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Talenreis Spanje 2018

Talenreis Spanje 2018 Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 15 t/m 20 oktober Dit boekje is van: Programmaboekje Talenreis Spanje 2018 Beste leerlingen, Voor jullie ligt het programmaboekje van de Talenreis. Dit boekje met

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Van Nelle Fabriek" Van Nelleweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Van Nelle Fabriek Van Nelleweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Van Nelle Fabriek" Van Nelleweg 1 te Rotterdam Omschrijving De Van Nelle Fabriek is een dynamische locatie voor ondernemers die willen profiteren van de

Nadere informatie