e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam."

Transcriptie

1 e jaargetijden 4Herengracht 498. Amsterdam.

2 4 es Saisons Herengracht 498. Amsterdam.

3 4 keer een foto van de ornamenten 4 jaargetijden FOTOGRAFEREN! L es4saisons Herengracht 498. Kantoor met charisma in het hart van Amsterdam. Herengracht 498. Kantoor met charisma in het hart van Amsterdam. Herengracht 498. Kantoor met charisma in het hart van Amsterdam. L 4 es Saisons

4 H istorie Herengracht 498, op de hoek van de Vijzelstraat, staat op één van de meest prominente plekken van Amsterdam. Het pand werd gebouwd in de jaren 1667 en De voor die tijd kenmerkende ingetogen architectuur, waarvan de rechte omlopende daklijst en hoeklisenen voorbeeld zijn, werd honderd jaar later verfraaid door het aanbrengen van een aantal ornamenten in Lodewijk XV-stijl. Door de eeuwen heen werd het zeer ruime pand vooral gebruikt als woonhuis door notabelen en hooggeplaatste functionarissen van de Admiraliteit. Sinds begin vorige eeuw deed het gebouw vooral dienst als kantoor. Prominent in Amsterdam H istorie Herengracht 498, op de hoek van de Vijzelstraat, staat op één van de meest prominente plekken van Amsterdam. Het pand werd gebouwd in de jaren 1667 en De voor die tijd kenmerkende ingetogen architectuur, waarvan de rechte omlopende daklijst en hoeklisenen voorbeeld zijn, werd honderd jaar later verfraaid door het aanbrengen van een aantal ornamenten in Lodewijk XV-stijl. Door de eeuwen heen werd het zeer ruime pand vooral gebruikt als woonhuis door notabelen en hooggeplaatste functionarissen van de Admiraliteit. Sinds begin vorige eeuw deed het gebouw vooral dienst als kantoor.

5 Restauratie Labes Group heeft, in samenspraak met de Gemeente Amsterdam, het gebouw ingrijpend gerestaureerd en gerenoveerd. Zo veel mogelijk historische kenmerken werden in ere hersteld, terwijl tegelijk op subtiele wijze moderne voorzieningen werden toegevoegd. De beschikbare kantoorruimte werd op een inventieve manier uitgebreid met zo'n 200 m 2 in het tuinsouterrain en het tuinhuis. Het resultaat: een statig, representatief kantoor met een unieke historische uitstraling. Een kantoor met alle faciliteiten van deze tijd en maar liefst ca m 2 vloeroppervlak, in hartje Amsterdam! Het door de jaren heen behoorlijk verzakte pand werd bij de restauratie voorzien van een nieuwe fundering, waarbij het gebouw, op verzoek van Gemeente Amsterdam, werd gefixeerd in de stand waarin het zich bevond. Ten behoeve van het stadsgezicht bleef het gebouw dus schuin staan, hetgeen een zeer karakteristiek beeld oplevert. Het gebouw dankt zijn nieuwe naam aan de ornamenten die in de stijlkamers te vinden zijn. Les 4 Saisons is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Restauratie Labes Group heeft, in samenspraak met de Gemeente Amsterdam, het gebouw ingrijpend gerestaureerd en gerenoveerd. Zo veel mogelijk historische kenmerken werden in ere hersteld, terwijl tegelijk op subtiele wijze moderne voorzieningen werden toegevoegd. De beschikbare kantoorruimte werd op een inventieve manier uitgebreid met zo'n 200 m 2 in het tuinsouterrain en het tuinhuis. Het resultaat: een statig, representatief kantoor met een unieke historische uitstraling. Een kantoor met alle faciliteiten van deze tijd en maar liefst ca m 2 vloeroppervlak, in hartje Amsterdam! Het door de jaren heen behoorlijk verzakte pand werd bij de restauratie voorzien van een nieuwe fundering, waarbij het gebouw, op verzoek van Gemeente Amsterdam, werd gefixeerd in de stand waarin het zich bevond. Ten behoeve van het stadsgezicht bleef het gebouw dus schuin staan, hetgeen een zeer karakteristiek beeld oplevert. Het gebouw dankt zijn nieuwe naam aan de ornamenten die in de stijlkamers te vinden zijn. Les 4 Saisons is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

6 D e grandeur van Les 4 Saisons Interieur en exterieur zijn hét visitekaartje van Les Saisons. De fraaie entree is voorzien van de authentieke marmeren vloer. Bij de restauratie is met een liefdevol oog gekeken naar karakteristieke details. De zes aanwezige monumentale stijlkamers werden volledig gerestaureerd. Gestukadoorde ornament plafonds werden in ere hersteld, evenals de originele marmeren schouwen en houten lambriseringen, waarin kabelgoten onzichtbaar werden verwerkt. Alle muren werden glad gestukadoord en alle vloeren voorzien van massief eikenhouten parket. D e grandeur vanl es4saisons D e grandeur van Les 4 Saisons Interieur en exterieur zijn hét visitekaartje van Les Saisons. De fraaie entree is voorzien van de authentieke marmeren vloer. Bij de restauratie is met een liefdevol oog gekeken naar karakteristieke details. De zes aanwezige monumentale stijlkamers werden volledig gerestaureerd. Gestukadoorde ornament plafonds werden in ere hersteld, evenals de originele marmeren schouwen en houten lambriseringen, waarin kabelgoten onzichtbaar werden verwerkt. Alle muren werden glad gestukadoord en alle vloeren voorzien van massief eikenhouten parket.

7 M onumentaal interieur Op de begane grond zijn de prachtige originele marmeren schouwen nog aanwezig, met daarboven de oorspronkelijke spiegels en gestukadoorde ornament plafonds. Deze onderdelen dateren uit 1769 en zijn in de stijl van Lodewijk XV. De kamers ademen de grandeur van weleer en zijn dan ook zeer geschikt als directiekamer of boardroom. Kantoorruimten op de tweede en derde etage werden door middel van doorkijkjes en interne trappen met elkaar verbonden. Onder de tuin werd een volledig tuinsouterrain gerealiseerd, dat zich uitstrekt van het hoofdgebouw tot aan het nieuw gebouwde tuinhuis. Les Saisons laat zich dan ook niet in algemene termen beschrijven. Perfecte afwerking M onumentaal interieur Op de begane grond zijn de prachtige originele marmeren schouwen nog aanwezig, met daarboven de oorspronkelijke spiegels en gestukadoorde ornament plafonds. Deze onderdelen dateren uit 1769 en zijn in de stijl van Lodewijk XV. De kamers ademen de grandeur van weleer en zijn dan ook zeer geschikt als directiekamer of boardroom. Kantoorruimten op de tweede en derde etage werden door middel van doorkijkjes en interne trappen met elkaar verbonden. Onder de tuin werd een volledig tuinsouterrain gerealiseerd, dat zich uitstrekt van het hoofdgebouw tot aan het nieuw gebouwde tuinhuis. Les Saisons laat zich dan ook niet in algemene termen beschrijven.

8 Ruim m 2 kantoorruimte Het zeer ruime pand bestaat uit vijf verdiepingen, van kelder tot en met derde etage. Elke verdieping is qua indeling verschillend. In totaal zijn er ruim 25 kantoorruimten met variabele oppervlakten tot 150 m 2. Het gebouw is voorzien van centrale verwarming en airconditioning, hetgeen een aangename werkatmosfeer waarborgt. Het souterrain heeft een eigen ingang aan de Herengracht en een doorgang naar het nieuw aangelegde tuinsouterrain van 150 m 2. Deze ruimte heeft een eigen ventilatiesysteem. Via de glazen bodem van de vijver wordt door het plafond daglicht toegelaten. Een uniek, nieuw gebouwd tuinhuis, achter in de onder architectuur aangelegde binnentuin, vormt de parel op de kroon van Les Saisons. Vanuit het tuinhuis is er via een grote glazen pui een fraai uitzicht over de klassieke tuin met vijverpartij. De tuin is voorzien van tuinverlichting. Ruim m 2 kantoorruimte Ruim m 2 kantoorruimte Het zeer ruime pand bestaat uit vijf verdiepingen, van kelder tot en met derde etage. Elke verdieping is qua indeling verschillend. In totaal zijn er ruim 25 kantoorruimten met variabele oppervlakten tot 150 m 2. Het gebouw is voorzien van centrale verwarming en airconditioning, hetgeen een aangename werkatmosfeer waarborgt. Het souterrain heeft een eigen ingang aan de Herengracht en een doorgang naar het nieuw aangelegde tuinsouterrain van 150 m 2. Deze ruimte heeft een eigen ventilatiesysteem. Via de glazen bodem van de vijver wordt door het plafond daglicht toegelaten. Een uniek, nieuw gebouwd tuinhuis, achter in de onder architectuur aangelegde binnentuin, vormt de parel op de kroon van Les Saisons. Vanuit het tuinhuis is er via een grote glazen pui een fraai uitzicht over de klassieke tuin met vijverpartij. De tuin is voorzien van tuinverlichting.

9 Kerngegevens Historisch kantoorpand, geheel gerestaureerd Unieke locatie in het hartje van Amsterdam Goede bereikbaarheid Originele accenten in plafonds en stijlkamers Alle wanden glad gestukadoord Geheel voorzien van kabelgoten voor data en elektra Airconditioning en ventilatiesysteem Personenlift tot tweede etage Alle kantoorruimten voorzien van eikenhouten parket Luxe verlichtingsarmaturen Ruim m 2 verhuurbaar vloeroppervlak Onder architectuur aangelegde tuin Direct te aanvaarden L es4saisons; modern werken in een historische omgeving Kerngegevens Historisch kantoorpand, geheel gerestaureerd Unieke locatie in het hartje van Amsterdam Goede bereikbaarheid Originele accenten in plafonds en stijlkamers Alle wanden glad gestukadoord Geheel voorzien van kabelgoten voor data en elektra Airconditioning en ventilatiesysteem Personenlift tot tweede etage Alle kantoorruimten voorzien van eikenhouten parket Luxe verlichtingsarmaturen Ruim m 2 verhuurbaar vloeroppervlak Onder architectuur aangelegde tuin Direct te aanvaarden

10 4 es Saisons I nformatie/information Labes Investments BV, Plantage Lepellaan 5, 1018 TD Amsterdam, Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0)

Schitterend monumentaal grachtenpand op een fenomenale locatie!

Schitterend monumentaal grachtenpand op een fenomenale locatie! Schitterend monumentaal grachtenpand op een fenomenale locatie! Keizersgracht 241 in Amsterdam Keizersgracht 241 adembenemend, mogelijkheden, rijke historie, voor de echte grachtenliefhebber die creatief

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Oostgaag 51, Maasland Het buitengebied tussen Schipluiden en Maasland heeft prachtige vergezichten tot de Haagse en Rotterdamse skyline aan toe; tussen de boerderijen staat deze moderne doch karakteristieke

Nadere informatie

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k.

Conduct Vastgoed BV. Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest. Vraagprijs: 925.000 k.k. Conduct Vastgoed BV Rhijngeesterstraatweg 124, Oegstgeest Vraagprijs: 925.000 k.k. Header Text 2 www.conductvastgoed.com Header Text Villa Blijgeest Villa Blijgeest heeft recent een metamorfose ondergaan

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7211 ED Vraagprijs 1.875.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in een prachtige bosrijke omgeving dit indrukwekkende landhuis genaamd "de Haemstede " gelegen op een perceel grond van ruim 8.925

Nadere informatie

Venlo Koelderstraat 21 Koopsom ,- k.k.

Venlo Koelderstraat 21 Koopsom ,- k.k. Venlo Koelderstraat 21 Koopsom 1.500.000,- k.k. Monumentale hoeve "Koelderhof" omringd door een prachtig stuk natuur gelegen op markante locatie in buurtschap 't Ven. Uw makelaars: Frank Blok - Patty Hauzer

Nadere informatie

Rijksmonument op prachtige locatie!

Rijksmonument op prachtige locatie! Rijksmonument op prachtige locatie! Herengracht 178 te Amsterdam Algemeen: Uniek geheel Rijksmonument (bouwjaar circa 1620) met een fraaie voorgevel gelegen op historische locatie aan de grachtengordel,

Nadere informatie

Stobbeweg 19 - Hierden

Stobbeweg 19 - Hierden Vraagprijs 1.495.000,-- kosten koper Omschrijving Exclusief, vrijstaand en onder architectuur gebouwd RIETGEDEKT LANDHUIS gelegen op een fraai perceel eigen grond van 1.985 m². Dit stijlvolle woonhuis

Nadere informatie

Het Herenhuis met aangrenzende woning dateert uit 1835. Het Herenhuis heeft dienst gedaan als gemeentehuis en later als woonhuis.

Het Herenhuis met aangrenzende woning dateert uit 1835. Het Herenhuis heeft dienst gedaan als gemeentehuis en later als woonhuis. Het Herenhuis met aangrenzende woning dateert uit 1835. Het Herenhuis heeft dienst gedaan als gemeentehuis en later als woonhuis. Het Herenhuis en dit woonhuis verkeren in de oorspronkelijke staat en hebben

Nadere informatie

Wilhelminasingel 112. Te Koop BL Maastricht (Wyck) Vraagprijs k.k.

Wilhelminasingel 112. Te Koop BL Maastricht (Wyck) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 875.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 875.000 k.k. Status Beschikbaar Oplevering in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1910 Onderhoud binnen

Nadere informatie

Maliebaan 23 C te Utrecht Huurprijs 2.495,= p.m. Wonen = Beleven

Maliebaan 23 C te Utrecht Huurprijs 2.495,= p.m. Wonen = Beleven Maliebaan 23 C te Utrecht Huurprijs 2.495,= p.m. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564 Wonen = Beleven Foto s Wonen = Beleven Foto s Wonen = Beleven Foto s Wonen = Beleven Kenmerken

Nadere informatie

KEULSEKADE 189 UTRECHT

KEULSEKADE 189 UTRECHT KEULSEKADE 189 UTRECHT www.keulsekade189.nl Omschrijving Algemeen: prachtig monumentaal kantoorgebouw in carrévorm opgesteld, gelegen aan het Merwedekanaal op het Werkspoorkwartier (bedrijventerrein Cartesius)

Nadere informatie

TE KOOP RIJKSSTRAATWEG 75 WARNSVELD

TE KOOP RIJKSSTRAATWEG 75 WARNSVELD TE KOOP RIJKSSTRAATWEG 75 WARNSVELD VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Rijksstraatweg 75 7231 AC WARNSVELD VRAAGPRIJS : 645.000,-- k.k. TOTALE OPPERVLAKTE : Circa 2.995 m 2 OMSCHRIJVING : Monumentale Villa

Nadere informatie

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3

Almelo HS - Almelo Vraagprijs: Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Almelo - 7602 HS - Almelo Vraagprijs: 369.000 Bouwjaar: 1932 Perceelsoppervlakte: 432 m2 Inhoud: 450 m3 Algemeen: Een prachtig karakteristiek en vrijstaand herenhuis in 1932 onder architectuur gebouwd

Nadere informatie

TE KOOP. Sluiskade Noordzijde K.K HS Almelo

TE KOOP. Sluiskade Noordzijde K.K HS Almelo Sluiskade Noordzijde 54 7602 HS Almelo TE KOOP 349.000 K.K. Sluiskade Noordzijde 54 7602 HS Almelo Inleiding Een prachtig karakteristiek en vrijstaand herenhuis in 1932 onder architectuur gebouwd en gelegen

Nadere informatie

categorie commercieel

categorie commercieel ARC AWARDS 2018 Damen Shipyard, Vlisssingen categorie commercieel ARC AWARDS 2018 DAMEN SHIPYARD INZENDING GROUP A 1 ARC AWARDS 2018 Damen Shipyard, Vlissingen categorie commercieel Het gedateerde kantoorgebouw

Nadere informatie

Nicolaas Witsenkade 38 AMSTERDAM

Nicolaas Witsenkade 38 AMSTERDAM TE HUUR CA. 370 M² KANTOORRUIMTE Kenmerken Beschikbaar metrage Totaal ca. 370 m² kantoorruimte te huur Verdeeld over: ca. 156 m² Begane grond ca. 114 m² 1e verdieping ca. 100 m² 2e verdieping Huurprijs

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

In Den Vergulden Harinckton Prins Hendrikkade 14, Amsterdam

In Den Vergulden Harinckton Prins Hendrikkade 14, Amsterdam In Den Vergulden Harinckton Prins Hendrikkade 14, Amsterdam TE HUUR Kantoorpand van circa 775 m² Gerestaureerd rijksmonument Gesitueerd recht tegenover het Centraal Station In Den Vergulden Harinckton

Nadere informatie

wonen een herenhuis Van Breestraat 73 (maar liefst vijf woonlagen!)

wonen een herenhuis Van Breestraat 73 (maar liefst vijf woonlagen!) In wonen een herenhuis m e t a u t h e n t i e k e d e t a i l s e n e e n a c h t e r t u i n i n d e a a n t r e k k e l i j k e Co n c e r t g e b o u w b u u r t! Van Breestraat 73 (maar liefst vijf

Nadere informatie

Haarenseweg 1, Oisterwijk

Haarenseweg 1, Oisterwijk Shirley Kneepkens Makelaardij Haarenseweg 1, Oisterwijk Wie wil er nu niet werken vanuit een dergelijk kantoorpand? Terwijl ook de combinatie van wonen en werken ook tot de mogelijkheden behoort. Deze

Nadere informatie

gevels_maria.pdf :20:37

gevels_maria.pdf :20:37 Het Rooms Katholieke ziekenhuis Mariastichting is gesticht door de Congregatie der Zusters Franciscanessen van Salzkotten. Op 15 september 1896 kochten zij voor 39 duizend gulden een kleine hectare grond

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

LENTEHOF CERESSTRAAT, BREDA

LENTEHOF CERESSTRAAT, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Op het voormalige terrein van brouwerij Inbev wordt door AM Wonen het gebied de 3 Hoefijzers ontwikkeld. Het 3 Hoefijzers terrein is een nieuwe centrumlocatie

Nadere informatie

NOORDER STATIONSWEG 7 BLOEMENDAAL 1.095.000 k.k. www.noorderstationsweg7.nl Noorder Stationsweg 7, Bloemendaal STATIGE HALF-VRIJSTAANDE VILLA GELEGEN IN HARTJE BLOEMENDAAL, VILLAPARK HARTENLUST Deze karakteristieke

Nadere informatie

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Graaf Florisstraat 95 3, 3021 CD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3021 CD Rotterdam Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Royaal 3-kamer dubbel bovenhuis op de 3e en 4e verdieping met een fraai dakterras van ca. 50 m2 met vrij uitzicht over de stad. De woning is deels

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

REMBRANDTKADE 43 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // REMBRANDTKADE 43 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES REMBRANDTKADE 43 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 1.250.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 221M2 INHOUD CIRCA 905M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Het bestaat uit een voorhuis dat gebouwd is in 1777, met een hardstenen gevel, en een dubbel

Het bestaat uit een voorhuis dat gebouwd is in 1777, met een hardstenen gevel, en een dubbel Over het Pand Het pand Prinsenstraat 61 is een Rijksmonument. Het bestaat uit een voorhuis dat gebouwd is in 1777, met een hardstenen gevel, en een dubbel achterhuis uit de 17e eeuw, deels verbouwd in

Nadere informatie

Hoogbrugstraat 16. Te Koop CR Maastricht (Wyck) Vraagprijs k.k.

Hoogbrugstraat 16. Te Koop CR Maastricht (Wyck) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 1.150.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 1.150.000 k.k. Status Verkocht Oplevering per direct Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar -1906 Onderhoud binnen

Nadere informatie

OLDEHOVE Molenstraat 16

OLDEHOVE Molenstraat 16 OLDEHOVE Molenstraat 16 Vraagprijs: 435.000 kosten koper Omschrijving OLDEHOVE - Molenstraat 16 Sfeervol herenhuis gelegen in het dorp Oldehove. In circa 1890 is hier aan de Molenstraat dit prachtige karakteristieke

Nadere informatie

11 kamer(s) 9 slaapkamer(s) Oppervlakte 335m²

11 kamer(s) 9 slaapkamer(s) Oppervlakte 335m² Van Blankenburgstraat 65 2517XN Den Haag 11 kamer(s) 9 slaapkamer(s) 895.000,- k.k. herenhuis Oppervlakte 335m² PRACHTIG 4 LAAGS HERENHUIS MET ZONNIGE TUIN GELEGEN IN HET FRAAIE DUINOORD. DIT

Nadere informatie

Adres: van Horneplein 1, 6019 BW Wessem Vraagprijs ,00 kosten koper Huurprijs 850,00 per maand

Adres: van Horneplein 1, 6019 BW Wessem Vraagprijs ,00 kosten koper Huurprijs 850,00 per maand Adres: van Horneplein 1, 6019 BW Wessem Vraagprijs 165.000,00 kosten koper Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving WESSEM - VAN HORNEPLEIN 1 Dit zeer fraai karakteristiek herenhuis, gebouwd in 1939, hoekwoning,

Nadere informatie

Markt 8 te Valkenswaard

Markt 8 te Valkenswaard Markt 8 te Valkenswaard Prachtig herenhuis op toplocatie gelegen aan een markante laan nabij de markt in Valkenswaard. De woning is geheel in authentieke stijl gerenoveerd met behoud van alle nostalgische

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Dam 6-6a Middelburg

te koop koopsom k.k. Dam 6-6a Middelburg te koop Dam 6-6a Middelburg koopsom 1.295.000 k.k. - B E D R I J F S M A K E L A A R S - Van links naar rechts Floris Swinkels Mark Visser Stephany Bor Koos Schreuder Diana Sinke Vestiging Middelburg Molenwater

Nadere informatie

Hoofdstraat 2-4 te NOORDBROEK Vraagprijs k.k.

Hoofdstraat 2-4 te NOORDBROEK Vraagprijs k.k. Hoofdstraat 2-4 te NOORDBROEK Vraagprijs 695.000 k.k. Kerkstraat 42a, 9636AC Zuidbroek Telefoon: 0598-453355 E-mail: info@makelaardijsmit.nl Internet: makelaardijsmit.nl Omschrijving: Hoofdstraat 2 en

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Te huur Herengracht 174 in Amsterdam

PROJECTINFORMATIE Te huur Herengracht 174 in Amsterdam PROJECTINFORMATIE Te huur Herengracht 174 in Amsterdam 2 PROJECTINFORMATIE Adres Herengracht 174 in (1016 BR) in Amsterdam. Algemeen Het betreft een fraai karakteristiek grachtenpand, bestaande uit 5 verdiepingen

Nadere informatie

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k.

Koop kantoorpand op Kaai 27 te Aardenburg k.k. Koop kantoorpand op 332000 k.k. Aanbiedende partij: Zwinregio Vastgoed Makelaar Email: info@zwinregio.com Telefoon: 0117-420 688 Website: www.zwinregio.com Omschrijving Droomt u van een bijzondere moderne

Nadere informatie

Te koop Maison in departement Tarn omgeving Saint-Christophe 997.500,-

Te koop Maison in departement Tarn omgeving Saint-Christophe 997.500,- Te koop Maison in departement Tarn omgeving Saint-Christophe 997.500,- Referentienummer MV F81094692 Prijs 997.500,- Gebouwd in XIX Gerenoveerd Algemene staat Goed Perceel van 13000m² Woonoppervlak 413m²

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR/ TE KOOP. Stijlvolle monumentale. kantoorvilla gelegen aan de. Westzeedijk 104 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR/ TE KOOP. Stijlvolle monumentale. kantoorvilla gelegen aan de. Westzeedijk 104 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR/ TE KOOP Stijlvolle monumentale kantoorvilla gelegen aan de Westzeedijk 104 te Rotterdam Object Ca. 675 m 2 statige authentieke kantoorruimte verdeeld over verschillende

Nadere informatie

wonen Aangenaam Van Baerlestraat 148-I (in de Concertgebouwbuurt in Oud-Zuid)

wonen Aangenaam Van Baerlestraat 148-I (in de Concertgebouwbuurt in Oud-Zuid) Aangenaam wonen in dit nette 3-kamerappartement waar klassieke en moderne elementen hand in hand gaan. Van Baerlestraat 148-I (in de Concertgebouwbuurt in Oud-Zuid) Straathof Makelaars o.g. info@straathofmakelaars.nl

Nadere informatie

TE HUUR Vrieseweg 82 te Dordrecht

TE HUUR Vrieseweg 82 te Dordrecht Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Johan de Wittstraat 40c 3311 KJ Dordrecht telefoon 078 614 43 33 fax 078 614 75 52 TE HUUR Vrieseweg 82 te Dordrecht TE HUUR Vrieseweg 82 te Dordrecht Algemeen

Nadere informatie

Villa. Castrum Rurae. Swalmerstraat 59 C Roermond

Villa. Castrum Rurae. Swalmerstraat 59 C Roermond Villa Castrum Rurae Swalmerstraat 59 C Roermond In de historische binnenstad van Roermond spant de monumentale Swalmerstraat de kroon met zijn patriciërshuizen en voormalige bestuursgebouwen. Niet voor

Nadere informatie

Het geheim van Den Haag m 2 v.v.o. monumentale allure met moderne kantoorruimte gelegen aan de Hofvijver

Het geheim van Den Haag m 2 v.v.o. monumentale allure met moderne kantoorruimte gelegen aan de Hofvijver Het geheim van Den Haag 5.410 m 2 v.v.o. monumentale allure met moderne kantoorruimte gelegen aan de Hofvijver v i j v e r b e r g i i i Inhoudsopgave 2 Het geheim van Den Haag: Vijverberg III 4 Modern

Nadere informatie

ACHTERBERGSESTRAATWEG 183 RHENEN 849.000 k.k. www.achterbergsestraatweg183.nl Achterbergsestraatweg 183, Rhenen Op mooie hoeklocatie aan de rand van de populaire nieuwbouwwijk Schoneveld gelegen volledig

Nadere informatie

Westland. The Glass House

Westland. The Glass House Kantoorruimte Westland Het Westland staat bekend om zijn glastuinbouw. De oranje gloed die er s nachts de hemel verlicht, is afkomstig van de assimilatieverlichting in de kassen. De streek dankt aan deze

Nadere informatie

Hofstraat 13-15, Deventer

Hofstraat 13-15, Deventer Vrijwillige online verkoop www.nationalevastgoedveiling.nl, 21 oktober 2014 Vrijwillige online verkoop 21 oktober 2014 www.nationalevastgoedveiling.nl Het object betreft een voormalig bankgebouw van de

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0974 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Varese Luxe historisch gebouw te koop in Varese BESCHRIJVING

Nadere informatie

HET HOLLANDIA-GEBOUW. In deze historische setting worden 15 exclusieve appartementen gerealiseerd, die ruim van opzet zijn met fraaie hoge plafonds.

HET HOLLANDIA-GEBOUW. In deze historische setting worden 15 exclusieve appartementen gerealiseerd, die ruim van opzet zijn met fraaie hoge plafonds. WONEN IN HOLLANDIA Een project van HERMON Erfgoed HET HOLLANDIA-GEBOUW In het voormalige hoofdkantoor van de N.V. Hollandia, Hollandsche Fabriek van Melkproducten, gelegen aan de Oosthavenkade 42, worden

Nadere informatie

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee Oosteinde Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar Prijs Oppervlakte 3.600,00 per maand 210 m 2 Huistype Woonhuis Slaapkamers 4 kamers Stad Borg Amsterdam 7.200 Buitenruimte Balkon Parkeren Nee Omschrijving

Nadere informatie

Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer

Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Omschrijving Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Omschrijving: Monumentale en zeer representatieve KANTOORVILLA, gelegen aan de IJssel in het centrum van Deventer.

Nadere informatie

Rucphen Sint Martinusstraat 8

Rucphen Sint Martinusstraat 8 Rucphen Sint Martinusstraat 8 Vraagprijs: 398.000,- k.k. OBJECT: Een ruime unieke en karakteristieke jaren-30 woning met 4 slaapkamers, cv, erf, ondergrond en tuin, gelegen aan een doorgaande straat. Het

Nadere informatie

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen

Lensvelt de Architect Interieurprijs 2006 / Hanzesociëteit, Groningen. Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Hanzesociëteit, Groningen Lensvelt de Architect Interieurprijs 006 / Hanzesociëteit, Groningen Projectinformatie Hanzesociëteit Locatie

Nadere informatie

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M Landgoed Beukenrode Doorn Patist Makelaardij en Taxatiebureau 2 patistmakelaardij.nl "Sparrenhof", 2K Fraai gelegen Kantoorgebouw bestaande uit 2 verdiepingen

Nadere informatie

Voorstraat 15 A 3512 AH UTRECHT (CENTRUM)

Voorstraat 15 A 3512 AH UTRECHT (CENTRUM) Voorstraat 15 A - UTRECHT Voorstraat 15 A 3512 AH UTRECHT (CENTRUM) VERKOCHT 55m 2 030-2100401 info@rvlmakelaars.nl ADRES KANTOOR Prins Hendriklaan 44 3583 EN, UTRECHT OMSCHRIJVING Prachtig gerenoveerd

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie Kennemerstraatweg 25-27 te Alkmaar

Vrijblijvende Projectinformatie Kennemerstraatweg 25-27 te Alkmaar Vrijblijvende Projectinformatie Kennemerstraatweg 25-27 te Alkmaar Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid

Nadere informatie

KERKSTRAAT 1 BAARN.

KERKSTRAAT 1 BAARN. KERKSTRAAT 1 BAARN www.kerkstraat1baarn.nl Omschrijving ALGEMEEN: de karakteristieke vrijstaande kantoorvilla Huize Veltheim met erf en tuin gelegen aan de Kerkstraat 1 te Baarn, op de hoek met de Zandvoortweg,

Nadere informatie

TE KOOP. Turennestraat 35A, Maastricht

TE KOOP. Turennestraat 35A, Maastricht TE KOOP Turennestraat 35A, Maastricht Adres : Turennestraat 35A, 6221 AR Maastricht Kadastaal bekend : Maastricht sectie E nummer 3259 A1 Woon oppervlakte : ca. 175 m 2 Vraagprijs : 349.000,-- k.k. Bouwjaar

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Willemsplein 4 te Arnhem

Vrijblijvende projectinformatie. Te huur. Willemsplein 4 te Arnhem Vrijblijvende projectinformatie Te huur Willemsplein 4 te Arnhem Te huur Willemsplein 4 te Arnhem Algemeen Het betreft een fraaie en karakteristieke stadsvilla gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan

Nadere informatie

BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE

BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE 1/8 Algemene gegevens Adresgegevens Burgemeester van Roijensingel 4 8011 C S Zwolle Oppervlakte Kadastrale gegevens C irca 225 m² b.v.o.

Nadere informatie

Juweeltje aan de gracht met tuin en terras!

Juweeltje aan de gracht met tuin en terras! Juweeltje aan de gracht met tuin en terras! Leidsegracht 55 te Amsterdam Eerste indruk: Fantastisch geheel grachtenpand van vijf verdiepingen met een tuin op het zuid/zuidoosten, aan de mooiste gracht

Nadere informatie

Schiedamseweg 94 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Schiedamseweg 94 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Schiedamseweg 94 Vlaardingen Vraagprijs 625.000 k.k. Vrijstaand en klassiek wonen, dat kan in deze unieke en bijzondere stadsvilla Cornelia, met garage en gelegen op 517 m2 grond. Dit deel van de Oostwijk

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Markt 8 te Valkenswaard

Markt 8 te Valkenswaard Markt 8 te Valkenswaard Prachtig herenhuis op toplocatie gelegen aan een markante laan nabij de Markt in Valkenswaard. De woning is geheel in authentieke stijl gerenoveerd met behoud van alle nostalgische

Nadere informatie

Sint Martinusstraat 70 - Venlo

Sint Martinusstraat 70 - Venlo Sint Martinusstraat 70 - Venlo "Uniek monumentaal herenhuis in het centrum van Venlo " Vraagprijs: 695.000,00 k.k. Voormelde informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door ons

Nadere informatie

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem

Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Emmastraat 43 -A, 6828 HB Arnhem Vraagprijs 450.000,- k.k. Omschrijving Op een gewilde locatie in het centrum van Arnhem gelegen, royale (201.40 m² en 794.33 m³) 8-kamer (HOEK)bovenwoning. De woning, gebouwd

Nadere informatie

Stijlvol resideren te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap

Stijlvol resideren te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap Stijlvol resideren te midden van het rijke culturele erfgoed van het Gelders Landschap Welkom op het landgoed de Otelaar. Het adembenemende landgoed van ca. 20 ha is westelijk gelegen van Barneveld, ter

Nadere informatie

Stationssingel 132 Berkel en Rodenrijs

Stationssingel 132 Berkel en Rodenrijs Stationssingel 132 Berkel en Rodenrijs Max Makelaardij - Herenstraat 9-2651 CB Berkel en Rodenrijs - T +31104224000 Omschrijving Prachtige, onder fraaie jaren 30 architectuur gebouwde, hoekwoning in combinatie

Nadere informatie

Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs k.k.

Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs k.k. Meester Ansinkweg 6 te AUSTERLITZ Vraagprijs 675.000 k.k. Omschrijving: Meester Ansinkweg 6 Het mooiste uitzicht op een ideaal gelegen plek, deze kwalificatie geven wij aan deze vrijstaande villa waar

Nadere informatie

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard

Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop: Holleweg 14 6131AB Sittard Te koop aangeboden jaren-50 landhuis met praktijk- c.q. kantoorruimte met vrijstaande garage op een royaal perceel groot 1040 m2. 465.000,-- kk. Voor meer informatie

Nadere informatie

Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs: k.k. In het centrum van een historisch, eeuwenoud, dorp op een unieke, waterrijke locatie aan de 's-herenstraat 67 en 68 ligt deze woning met prachtig uitzicht over het water. Het betreft hier oorspronkelijk

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k.

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Brochure Kerklaan 9 - Doorn Vraagprijs 499.000,-- k.k. Omschrijving Kerklaan 9 - Doorn Op zoek naar een vrijstaande woning met een grote tuin in het centrum van Doorn? Dan is dit het perfecte huis voor

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE. Villa Elise STEIJL

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE. Villa Elise STEIJL VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE Villa Elise STEIJL VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE KANTOORRUIMTE SINT MICHAELSTRAAT 4 STEYL Object Monumentale kantoorvilla. De onder architectuur van P. Rassaerts

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jungfrau NL Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jungfrau NL Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Jungfrau 6 5624 NL Eindhoven 749.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 749.000 k.k. Postcode 5624 NL Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt!

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Johannes Verhulststraat 126-huis te Amsterdam Eerste indruk: Een werkelijk schitterend benedenhuis van ca. 245 m² met unieke uitbouw en

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR:

PROJECTINFORMATIE TE HUUR: PROJECTINFORMATIE TE HUUR: WINKELRUIMTE MET WOONHUIS OP UITSTEKENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE DORPSKERN VAN WESSEM van Horneplein 1 Wessem Vraagprijs 174.000,00 kosten koper Huurprijs 702,50 per maand

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Burgemeester van Roijensingel 4 8011 CS Zwolle Oppervlakte Totaal ca. 470 m² Begane grond ca. 225 m²

Nadere informatie

Saudische Cultureel Bureau Den Haag, Nederland.

Saudische Cultureel Bureau Den Haag, Nederland. Saudische Cultureel Bureau Den Haag, Nederland. AAArchitects, 2017 HISTORISCHE WAARDEN AAArchitects heeft recent een monumentale kantoorvilla gerenoveerd als huisvesting voor het Saudische Cultureel Bureau,

Nadere informatie

TE KOOP. Hazeldonk K.K PA Langeweg

TE KOOP. Hazeldonk K.K PA Langeweg Hazeldonk 4 4772 PA Langeweg TE KOOP 595.000 K.K. Hazeldonk 4 4772 PA Langeweg Inleiding Dit schitterende herenhuis is uniek in zijn soort. De zeer royale tuin is fraai aangelegd. Mooie architectuur (ca.

Nadere informatie

Vredehofstraat 11 3761 HA Soest

Vredehofstraat 11 3761 HA Soest Vredehofstraat 11 3761 HA Soest Beschrijving van de bedrijfsruimte: Bent u op zoek naar bedrijfs/kantoorruimte in een inspirerende ambiance..? Dan is deze statige villa uit het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

Kevelaer (Duitsland) Neustrasse 14 Midden in het centrum van het welbekende bedevaartstadje Kevelaer

Kevelaer (Duitsland) Neustrasse 14 Midden in het centrum van het welbekende bedevaartstadje Kevelaer Kevelaer (Duitsland) Neustrasse 14 Midden in het centrum van het welbekende bedevaartstadje Kevelaer Unieke woning met 6 slaapkamers, 2 badkamers, apart gasten toilet, heerlijke leefkeuken, woonkamer ensuite,

Nadere informatie

JAVASTRAAT 2C DEN HAAG

JAVASTRAAT 2C DEN HAAG KANTOORRUIMTE 541 M2 HUURPRIJS: # 150 /M2/JR COG MAKELAARS BV - POSTBUS 82033-2508 EA - TELEFOON 070 306 60 50 - INFO@COGMAKELAARS.NL - WWW.COGMAKELAARS.NL OMSCHRIJVING Object/Lokatie Dit monumentale kantoorpand

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Bakelsedijk 184 5703 JG Helmond 219.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 219.500 k.k. Postcode 5703 JG Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen pagina 1 van 10 TE KOOP Villa Veluvia Omschrijving Een lust voor het oog deze prachtige vrijstaande woon/kantoor villa met een rijke geschiedenis. Een unieke

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Jean Sibeliusstraat MJ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Jean Sibeliusstraat 87 3069 MJ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 249.500 K.K. Zeer net afgewerkte 4 kamer

Nadere informatie

BOOMGAARDHOEKSEWEG 139 HOOGVLIET 385.000 k.k. www.boomgaardhoekseweg139.nl Omschrijving Wonen in één van de meest unieke woningen die Hoogvliet rijk is? Wij mogen te koop aanbieden de karakteristieke boerenschuurwoning

Nadere informatie

Bijzonder woonhuis TE KOOP k.k. Bisschopstraat 52 VOLLENHOVE

Bijzonder woonhuis TE KOOP k.k. Bisschopstraat 52 VOLLENHOVE Bijzonder woonhuis 795.000 k.k. Bisschopstraat 52 VOLLENHOVE Plattenburg is een zestiende eeuws Rijksmonument. Het linkerdeel van de voorgevel - met zijn renaissanceboogjes laat dat goed ziet. Pas in 1715

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Gerwenseweg EK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Gerwenseweg 50 5708 EK Helmond 498.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 498.000 k.k. Postcode 5708 EK Ligging In woonwijk

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Concertgebouwplein 29, (1071 LM) te Amsterdam De monumentale kantoorvilla is gelegen

Nadere informatie

TE HUUR Maliebaan 6. te Utrecht

TE HUUR Maliebaan 6. te Utrecht TE HUUR Maliebaan 6 te Utrecht Algemeen Volledig gerenoveerde representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e en 2e verdieping van een karakteristieke kantoorvilla. Door de vele raampartijen is er veel

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Strucht 86 te Schin op Geul

INFORMATIEBROCHURE. Strucht 86 te Schin op Geul INFORMATIEBROCHURE Strucht 86 te Schin op Geul Rapportnummer R21509.01.002 Contactpersoon E.H.E.J. Horsmans RMT/RT INFORMATIEBROCHURE Strucht 86 te Schin op Geul Op een mooie locatie in het Limburgse heuvelland,

Nadere informatie

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond

Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Te koop: Baan 2A te Warmond Schitterend geschakeld herenhuis in het centrum van watersportdorp Warmond Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed BV te Warmond Algemeen Op een zeer markante en centraal

Nadere informatie

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand

TE KOOP. Molenvaart 461 679.000 K.K. 1764 AT Breezand Molenvaart 461 1764 AT Breezand TE KOOP 679.000 K.K. Molenvaart 461 1764 AT Breezand Inleiding Een plaatje voor de koper die van goede smaak en kwaliteit houdt, deze schitterende villa in strakke jaren

Nadere informatie

Stolpboerderij op een prachtige plek. Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9. www.engelvoelkers.com/amsterdam.

Stolpboerderij op een prachtige plek. Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Stolpboerderij op een prachtige plek Grondoppervlakte 5.820 m² Woonoppervlakte 481 m² Aantal kamers 9 Vraagprijs 1.375.000 EUR www.engelvoelkers.com/amsterdam Beschrijving Op een prachtige plek in een

Nadere informatie

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg

TE KOOP AANGEBODEN. Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen. Wagenstraat 78 te Wagenberg TE KOOP AANGEBODEN Monumentale woonboerderij met omliggende landerijen Wagenstraat 78 te Wagenberg Op een unieke locatie in het buitengebied tussen Made en Wagenberg gelegen, aan de buitenzijde prachtig

Nadere informatie