Dankzij deze contacten heeft de gemeente Bloemendaal ons voor de komende 3 jaar een subsidie van 500 per jaar toegekend.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dankzij deze contacten heeft de gemeente Bloemendaal ons voor de komende 3 jaar een subsidie van 500 per jaar toegekend."

Transcriptie

1 Stormschool Memorial March, d.d. 10 juni Een jaar na de herdenking van 70 jaar Stormschool Bloemendaal, daar waar na de 2é wereldoorlog de commando s werden opgeleid (1946 t/m 1949), vindt op 10 juni de 1é Stormschool Memorial March plaats. De Voorbereiding: Na deze herdenking, vatte COV Noord-Holland het plan, om een jaarlijks terugkerende wandeltocht te organiseren, met het thema rond Stormschool en Eerebegraafplaats. Vier van onze leden (Co, Dick, Paul en Wim) zijn eind 2016 begonnen met het formeren van een projectteam dat de organisatie van de Stormschool Memorial March gaat uitvoeren. Jan en Gérard zijn waar nodig aangehaakt voor afspraken, voorbespreken, overleg en redactie. Gekozen is voor een mars van 20 km. Zodoende ook tijd te hebben voor een ceremonie bij de Eerebegraafplaats en een defilé van gemeentehuis Bloemendaal naar De Wildhoef. In de voorafgaande maanden zijn contacten gelegd met Stichting OorlogsHistorie Bloemendaal (Robert Verrijk) Werkgroep Kennemerland Keep Them Rolling (Richard Mutsaers) Stichting Erebegraafplaats Bloemendaal (George ten Hoope) Gemeente Bloemendaal Dankzij deze contacten heeft de gemeente Bloemendaal ons voor de komende 3 jaar een subsidie van 500 per jaar toegekend. Werkgroep Kennemerland van Keep Them Rolling zorgt voor rollend materieel uit en bemensing in outfit van diezelfde periode, dat geeft de dag extra allure. Stichting Eerebegraafplaats Bloemendaal biedt ons de gelegenheid voor een ceremonie op de Eerebegraafplaats met kranslegging voor de gesneuvelde verzetsstrijders, waaronder Hanny Schaft, het meisje met het rode haar. COV NH lid Boni zal aanwezig zijn met trompet om de Last Post ten gehore te brengen. Afsluitend zal een defilé plaatsvinden, deze vertrek op het stadhuis van Bloemendaal en gaat door de winkelstraat naar De Wildhoef. De Wandeling: Na maanden van voorbereiden is dan eindelijk zaterdag 10 juni aangebroken. We verzamelen ons rond 9:30 uur bij cafe Vreeburg. Na een kop koffie houdt voorzitter Jan Kroon van COV NH nog even een praatje. Daarna neemt Wim ons nog even mee door het programma van de dag, Er wordt zoveel mogelijk in eenheid van tenue gelopen. Vanwege het mooie weer kiezen we ervoor om in polo (met commando logo) te gaan lopen, met natuurlijk de lange zwarte broek en donkere schoenen. We stellen ons op in rijen van 2. Gérard lijnt de boel nog even uit, en we vertrekken om 10:30 richting De Wildhoef. Door de tuin van De Wildhoef, eerst nog even een foto moment op de brug over de vijver, gaan we via de achteruitgang de weg op richting de hockey velden van Bloemendaal.

2 Langs de hockey velden verdwijnen we de Kennemerduinen in. De stemming zit er al snel goed in. Te meer daar we een "halve" zool in ons midden hebben. Dick O zijn zool laat los en Dave ontdoet Dick van een halve zool. Dat wordt dus verder strompelen. Na dit korte intermezzo vervolgen we de wandelpaden die al meerderer malen door het organisatie team voorgelopen zijn. Het voert ons langs kleine binnenmeren. Heuvel op, heuvel af. Onderweg is er genoeg "wild" te zien. Wat loop je zoals tegen het lijf. Rupsen, padden, ossen en een keur aan (water)vogels. Na zo'n 8 kilometer, net nadat we een bruidspaar een paar extra leuke foto's hebben bezorgt, komen we rond 12:15 aan bij strandtent Parnassia. Hier zullen we de lunch gebruiken en ons daarna opmaken voor het 2é deel van de March. Om 13:15 is het weer verzamelen en lopen we de duin af het strand op. Onze weg vervolgt, 2 kilometer strand, naar Bloemendaal aan zee. Daar gaan we weer omhoog de duin op om op de zeeweg uit te komen. Boven aangekomen, komen ook net een paar voertuigen van KTR aanrijden. Eventuele geblesseerden kunnen hier in een voertuig stappen om te rijden naar de Eerebegraafplaats. Niemand stapt in. Maar we hebben er dan ook pas 10 kilomter op zitten. We vervolgen onze weg om uiteindelijk om 14:15 bij de Eerebegraafplaats aan te komen. Hier zijn de voertuigen van KTR ook aangekomen, met Commando's in blazer/grijze broek, de niet lopers, maar wel deelnemers aan defilé en herdenking. De ceremonie: De beheerder heet ons welkom en gaat ons voor de begraafplaats op. Daar verzamelen we bij de vlag en stellen ons op in rijen van 3. Gérard heeft leiding over het protocol alhier. Hij zet ons weer in het gelid. De beheerder verteld een stukje over de ontstaansgeschiedenis van dit ereveld. Hij is de zoon van de 1é beheerder. De vlag gaat half stok. Een meegenomen krans wordt door Jan en Dick voor de vlag geplaatst. Boni speelt de Last Post op zijn trompet terwijl het peloton commando's in de houding staat. Gérard bedankt de beheerder en zorgt voor een heel opmerkelijk kado. Een penning van begin jaren 60 is door Gérard opgedoken en wordt een een geëmotineerde beheerder overhandigd. Na het officiele gedeelte is er tijd om over de begraafplaats te lopen en de namen van de verzetsstrijders in je op te nemen. De laatste loodjes: Om 15:15 vervolgen de wandelaars hun weg richting het gemeentehuis van Bloemendaal en de niet lopers gaan met de KTR voertuigen mee terug naar het gemeentehuis. Geheel volgens planning arriveren we net na 16:00 bij het gemeentehuis. Hier staan ook de voertuigen van KTR opgesteld. We hebben hier tijd voor wat verkoelend water.

3 Waarnemend burgemeester van Bloemendaal doet even het woord en bedankt COV NH voor deze bijzondere gelegenheid en hij is verguld dat dit een jaarlijks evenement is geworden. Gérard voert nog even het woord, komt met een oorlogsverhaal, dat de inleiding is naar een kado voor Robert Verrijk van Stichting OorlogsHistorie Bloemendaal. Een boek over een verzetsstrijder met een bijzonder verhaal. De afsluiting: Om 16:15 stellen we ons voor de laatste keer op. Commando's in blazer en grijze broek voorop, Jeffrey draagt het Fanion van COV Noord-Holland, de wandelaars lopen hierachter. Gérard marcheert ons af richting De Wildhoef voor de laatste 1,5 kilometer. We worden voorafgegaan door een doedelzakspeler (Steve the bagpipe player). De motoren van KTR zorgen dat de zijstraten geblokkeerd worden als de defileerders langslopen. Achter ons rijden de andere KTR voertuigen mee. Om 16:30 arriveren we bij het eindpunt. De Wildhoef. Het officiele gedeelte is dan afgelopen. We begeven ons naar Vreeburg, waar het dan tijd is voor dat heerlijke koude biertje dat we zo verdiend hebben. Gérard bedankt nog even Richard van Werkgroep Kennemerland van Keep Them Rolling en overhandigd hem een boek. Tot een uur of 19 blijven de mannen hangen. Ook hebben sommigen commando's hun familieleden meegenomen. Al met al een gezellige afsluiting van deze mooie dag. De Volgende: Stormschool Memorial March Noteer vast in je agenda: wordt gehouden op zaterdag 9 juni 2018.

4 Hieronder in chronologische volgorde wat foto's die over de dag gemaakt zijn. Deze geven goed weer hoe het geheel er uit zag en tot een succes kwam. Verzamelen bij Vreeburg onder het genot van een kopje koffie.

5 De voorzitter (Jan) van COV Noord-Holland doet even de aftrap.

6 Opstellen voor vertrek. En gaan.

7 Brug bij de vijver in de tuin van De Wildhoef. Nog even een statieportret. Op onze weg naar de Kennemerduinen.

8

9 Al gauw lopen we door het zand de duinpan op. Dan doet zich al gauw de eerste uitdaging van deze op. Dick O heeft zijn "oude" schoenen zo de sporen gegeven, dat zijn zool het begeeft.

10 Na wat hakken en zagen is Dick ontdaan van de loszittende halve zool. Hij gaat dus de dag door als "halve" zool.

11 Na dit korte intermezzo vervolgen we onze weg. Jan en Dick G gaan weer voorop en leiden de troop. Deze uitzichten kan je ook zomaar tegenkomen.

12 Bovenop een heuvel nog maar eens wat mannen bij elkaar op de foto.

13 Ook de Schotse runderen lopen hier vrij rond.

14

15 Een van de meertjes in de Kennemerduinen.

16

17

18

19 Vanaf de duintop is de vlag van de Eerebegraafplaats waar we later op de dag een ceremonie houden al te zien.

20 Een aantal man konden het niet laten even een pas getrouwd stel van wat groen te voorzien voor in hun foto album.

21 Ondertussen zijn we rond 12:15 aangekomen bij standtent Parnassia aan Zee. Hier opgewacht door onze huisfotograaf Richard (89-1).

22 En daar zitten nog 2 maten Paul & Sander ook van Bier alhier.

23 De mannen van SSVCIE zijn ook aanwezig. Het duin terras ligt er nog wat verlaten bij.

24 En gereed maken voor deel twee van de dag. De lunch pauze zit er op.

25 Deze MarCom hing al een tijdje in deze boom. We hebben hem toch maar meegenomen.

26 Beneden op het strand verzamelen voor 2 kilometer over het strand lopen naar Bloemendaal aan Zee. Geen slecht weer om een 20 kilometer March te houden, maar ook kite-surfen was prima te doen.

27 Gert speelt wel even voor grondanker en houd de jonge dame stevig vast. Totdat er een windvlaag komt en ze beiden omver getrokken worden en rolle bollend in het zand eindigen.

28 Gert zag een boel sterren nadat hij onderuit gekited was.

29 Eenmaal weer van het strand af, de zeeweg op, komen een aantal wagen van Werkgroep Kennemerland van Keep Them Rolling net aanrijden. Deze kunnen mannen oppikken die niet lopend verder kunnen... Nou ze komen tevergeefs, iedereen loopt gewoon door. Ook dit geeft ons weer een korte pauze.

30 Terwijl KTR terugrijdt naar Bloemendaal om de niet wandelaars op te halen die wel bij de ceremonie op de Eerebegraafplaats aanwezig zijn, vervolgen wij onze weg langs de zeeweg. Wel eerst even wachten op een paar achterblijvers.

31 Daar zal je ze net hebben.

32 Aangekomen bij de Eerebegraafplaats. Hier worden we door de beheerder (George) opgewacht.

33 En hij vertelt ons eerst even de geschiedenis van de Eerebegraafplaats en hoe het tot stand gekomen is. Iedereen luistert aandachtig.

34 We betreden de Eerebegraafplaats en begeven ons richting de vlag.

35 Hier stellen we ons op. De mannen in blazer (de niet wandelaars) zijn hier ondertussen ook. Voorzitter van COV NH Jan houdt een korte speech. Jeffrey (hier onherkenbaar) heeft het Fanion van COV Noord-Holland in de hand.

36 De vlag gaat half stok. Jan en Dick leggen een krans.

37 Toeschouwers aanschouwen onze ceremonie op gepaste afstand. Ook de mannen en vrouwen van Werkgroep Kennemerland van Keep Them Rolling in de kledij van zijn hier van de partij. Daarna is Boni aan de beurt.

38 Boni speelt de "Last Post". Na de ceremonie weer tijd voor een praatje met de maten.

39 Of er zijn maten die hun eigen opkikkertje bij zich hebben.

40

41 De urn met as van gecremeerde verzetsstrijders.

42 Tijd om richting gemeentehuis van Bloemendaal te gaan. De niet lopers rijden mee met de voertuigen van KTR.

43 De wandelaars vervolgen hun weg te voet.

44 Ook KTR gaat nu richting het gemeentehuis van Bloemendaal.

45 Ook het voordeel van zo'n happening. Jan Bas links en Nico rechts, zijn na deze dag lid geworden van COV Noord-Holland, Robey in het midden was dat al.

46 Burgemeester van Bloemendaal is zeer verguld met de aandacht die COV NH aan deze Stormschool herdenking besteed en bedankt ons hiervoor.

47 Ook Gérard laat zich horen. Hij heeft een paar speeches voorbereidt. Hier wordt de burgemeester van Bloemendaal bedankt. Robert Verrijk van Stichting OorlogsHistorie Bloemendaal wordt ook even in het zonnetje gezet. Voor al zijn contacten en medewerking aan de Stormschool Memorial March. Daarnaast zegt Robert toe dat COV Noord- Holland nog eens 2 jaar extra 500 subsidie kan ontvangen.

48 Doedelzak en trompet gaan best samen. Dan is het tijd om ons op te stellen voor het defilé naar De Wildhoef.

49 Voorop loopt Steve the bagpiper mee.

50 De mannen in blazer vooraan. De wandelaars daarachter.

51 Laatste stukje gaat door de winkelstraat van Bloemendaal. We eindigen op het terrein van De Wildhoef, daar waar we ook begonnen zijn.

52 Daarna is het tijd om na te genieten in cafe Vreeburg. Hier wordt het nodige gerstenat besteld. Ook wat bitterballen staan natuurlijk op het menu van de dorstige wandelaar.

53 Gérard bedankt hier nog even Patrik van Werkgroep Kennemerland van Keep Them Rolling en overhandigd hem een oorlogshistorisch boek. Daarna is het nog even napraten, nog een biertje en zo langzaam aan taaien de mannen af. Rond 19:00 is het wel zo'n beetje afgelopen.

54 En ja ik sta zelf toch ook nog ergens op een foto :) Met groene groet, Steven van Willigenburg Secretaris COV Noord-Holland. p.s. Stormschool Memorial March 2018 staat gepland op zaterdag 9 juni.

RCL Branch 005 Instructie HERDENKEN

RCL Branch 005 Instructie HERDENKEN ROYAL CANADIAN LEGION BRANCH 005 WERKGROEP HERDENKEN RCL Branch 005 Instructie HERDENKEN Algemeen De voornaamste activiteit van RCL Branch 005 The Liberation of The Netherlands is het vervullen van een

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Verslag van de 1ste etappe Regio Amsterdam zaterdag 28 april Overdracht van de Bourdon aan Regio Amsterdam door de Regio Bollenstreek.

Verslag van de 1ste etappe Regio Amsterdam zaterdag 28 april Overdracht van de Bourdon aan Regio Amsterdam door de Regio Bollenstreek. Verslag van de 1ste etappe Regio Amsterdam zaterdag 28 april 2018. Overdracht van de Bourdon aan Regio Amsterdam door de Regio Bollenstreek. Als we ( Marja Maas en Wil Combee) rond 10.00 uur aankomen bij

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy.

DtD deel twee. Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. DtD deel twee Mijn tweede trail van 2019 zit er op, en wat voor een. Deze keer dus een nacht trail in Durbuy. Zaterdag vertrek ik om kwart voor twee in de middag samen met Jan naar Durbuy in de Ardennen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

49. Via Siberië naar Scheveningen

49. Via Siberië naar Scheveningen 49. Via Siberië naar Scheveningen 10 maart 2013 Vanmorgen kon ik niet mijn warme bedje uit. Buiten gierde de wind om ons pensionnetje en ik trok nog lekker even de dekens over me heen. Om 9.00 uur was

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Graaf van Hornepad 2006

Graaf van Hornepad 2006 Graaf van Hornepad 2006 Zaterdag 4 februari Weert - Tungelroy 18 km Daar we ook zo nu en dan een enkele dag willen wandelen hebben we besloten om het Graaf van Hornepad te gaan lopen. Dit pad, een rondwandeling

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Verslag van de monsterrit op

Verslag van de monsterrit op Verslag van de monsterrit op Zaterdag 14mei 2016 Beste solexrijders Wij hopen dat het misverstand omtrent de datum geen invloed heeft gehad op de opkomst. Natuurlijk was het opeens koud weer en kans op

Nadere informatie

3. Een planning van de hele dag, vaak van de ceremoniemeester, is handig voor de fotograaf om te kunnen anticiperen op de belangrijke momenten.

3. Een planning van de hele dag, vaak van de ceremoniemeester, is handig voor de fotograaf om te kunnen anticiperen op de belangrijke momenten. Trouwreportage De grote dag is bijna aangekomen! In de voorbereiding zijn jullie de laatste puntjes op i aan het zetten en het is daarom goed, om nog even met de fotograaf de planning van de trouwdag en

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Normale versie voor 3 typetjes (Otto/Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer

Nadere informatie

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters.

De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Over dit boek De ontelbaren is geschreven door Jos Verlooy en Nicole van Bael. Samen noemen ze zich Elvis Peeters. Dit boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over een man die vlucht naar Europa.

Nadere informatie

Musical Rik & Sunny verdwaald in het bos

Musical Rik & Sunny verdwaald in het bos Pagina 1 van 9 Musical Rik & Sunny verdwaald in het bos Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Muziek en Teksten: Martijn Boer in opdracht van Recrateam 2008/2009 Recrateam

Nadere informatie

Lentewandeling met excursie Biberbunker in de duinen van Oostvoorne op 9 april 2017.

Lentewandeling met excursie Biberbunker in de duinen van Oostvoorne op 9 april 2017. Lentewandeling met excursie Biberbunker in de duinen van Oostvoorne op 9 april 2017. Voor de wandeling van vandaag is gekozen voor de duinen van Oostvoorne met daarin gelegen 96 bunkers uit de 2 e Wereldoorlog

Nadere informatie

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde.

Een zware tocht! Net voor de 4 uur binnen!! 3 uur 59 min en 24 seconde. De 60 van Texel, wat was ie VER!! Zwaar, indrukwekkend en mooi! Één groot avontuur! Mijn eerste ultra run, want zo noemen ze dat als de afstand boven de marathon ligt. Na 7 marathons wil ik een keer mijn

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

Musical Beau en Bloem verdwaald in het bos

Musical Beau en Bloem verdwaald in het bos Pagina 1 van 9 Musical Beau en Bloem verdwaald in het bos Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Beau: Martijn Boer Roos: Leonie van Gent Muziek

Nadere informatie

Reisverslag Helgoland

Reisverslag Helgoland Reisverslag Helgoland Op donderdagochtend om 4 uur ben ik met een goede vriend vertrokken naar Bremerhaven in Duitsland waar we om half tien de boot moesten hebben naar Helgoland. Doordat we door de Duitse

Nadere informatie

Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009. Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000.

Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009. Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000. Berlijn van 03 04 t/m 06 04 2009 Om 07.30 uur stond iedereen klaar bij de parkeer plaats van C 1000. Roy, Yvonne, Nicole, Rob, Hanneke, Lilian, Jaap, Arie, Lissy, Irma, Rens, Ingrid, Gert, Gerrit en Sjaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Deze avond wordt altijd voorbereid door de activiteitencommissie

Nieuwsbrief. Deze avond wordt altijd voorbereid door de activiteitencommissie Nieuwsbrief Nieuws De afgelopen week en de komende week worden op school de toetsen van het leerlingvolgsysteem afgenomen. De resultaten van deze toetsen geven een beeld van de vorderingen van de kinderen.

Nadere informatie

Dit is een download bij het artikel Omdat je het kunt uit JOP COACH magazine, nr

Dit is een download bij het artikel Omdat je het kunt uit JOP COACH magazine, nr Honger! (voor jonge kinderen) Drie kinderen lopen naar school. Opeens zien ze een heel rare man in oude kleren. Hij vraagt om een beetje geld voor eten. Natuurlijk schrikken de kinderen en denken ze aan

Nadere informatie

Oktober-November 2017

Oktober-November 2017 Kajak 1 Oktober-November 2017 Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Postadres: Postbus 6216 7401 JE Deventer Coordinaten: 52 14'36.67"N - 6 10'1.67"O Website: www.deventerkanovereniging.nl Opgericht:

Nadere informatie

4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten?

4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten? 4 Zijn heerlijke producten ook eerlijke producten? Deze zomer was ik op familiebezoek in Honduras. Geheel onverwacht liep ik er twee oude bekenden tegen het lijf. Ze stonden pardoes voor mijn neus. Ik

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15 Activiteiten Walcheren Mei 15 zat 9 mei Onze koks hebben weer een heerlijk menu bedacht: Voorgerecht : salade met spekjes en hardgekookte eieren Hoofdgerecht: ratatouille met Franse worstjes en stokbrood

Nadere informatie

Postinstructie Verkeersregelaars. Koningsnachrun Amersfoort 2014

Postinstructie Verkeersregelaars. Koningsnachrun Amersfoort 2014 Postinstructie Verkeersregelaars Koningsnachrun 2014 Pagina 1 Versie 1.0 Contents Inleiding... 3 Voorbereiding en uitleg... 3 Bij Calamiteiten of incidenten:... 3 Overzicht Route... 4 Fietsers:... 5 Verkeersregelaars:...

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Ardennen weekend 2017

Ardennen weekend 2017 Ardennen weekend 2017 Al voor de vierde keer heeft de OTMV afd. Noord Brabant een Ardennen weekend georganiseerd. Het wordt steeds meer een weekend met de partner. 29 trekkers en 19 bijrijders die de route

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb :17

Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb :17 Zondag 13 Mei 2018 Moederdag-Rit Zeeuws-Vlaanderen Geplaatst door 250Petrolgrun - 28 feb 2018 17:17 Beste OBC leden, Zondag 13 mei 2018 de Oude Benz Club Moederdag-Rit, Ons lid Sam van der Perk heeft voor

Nadere informatie

DE NAAM JON FOSSE. NAMNET (1995) Een toneelstuk. Vertaling Tom Kleijn ********** PERSONEN. Meisje Jongen Zus Moeder Vader Bjarne ***********

DE NAAM JON FOSSE. NAMNET (1995) Een toneelstuk. Vertaling Tom Kleijn ********** PERSONEN. Meisje Jongen Zus Moeder Vader Bjarne *********** jon fosse - de naam JON FOSSE DE NAAM NAMNET (1995) Een toneelstuk Vertaling Tom Kleijn ********** PERSONEN Meisje Jongen Zus Moeder Vader Bjarne *********** Copyright : Jon Fosse 1995, Colombine Teaterförlag

Nadere informatie

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013.

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Een feest van herinneringen, dàt is een bijeenkomst van het Genootschap. Dit jaar komen we bij elkaar in Hotel/Restaurant

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017

Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen. 13 t/m 15 februari 2017 Moezel: Moselsteig Deel 2: Bullay - Zeltingen 13 t/m 15 februari 2017 Maandag 13 feb Heel - Reil 220 km De weerberichten hadden al geruime tijd aangegeven dat er een paar mooie zonnige dagen zouden komen

Nadere informatie

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite

Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Rondwandeling vanuit Schmittlotheim via de Himmelsbreite Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 7,4 km.(± 2,5 uur) 158 meter (laagste punt

Nadere informatie

Weekend Wenen van t/m Om 6-30 uur vertrokken we van uit Epe, naar Restaurant Luttikhuis bij Oldenzaal

Weekend Wenen van t/m Om 6-30 uur vertrokken we van uit Epe, naar Restaurant Luttikhuis bij Oldenzaal Weekend Wenen van 24 04 t/m 29 04 2008 Om 6-30 uur vertrokken we van uit Epe, naar Restaurant Luttikhuis bij Oldenzaal Daar kwamen Gerard en Ineke ter Beek { hij heeft de reis georganiseerd } En de andere

Nadere informatie

Een van de vele uitzichten langs het Lieserpfad

Een van de vele uitzichten langs het Lieserpfad Verslag Lieserpfad maart 2013 Tijdens de laatste sneeuw van maart 2013 liep ik met een vriend, Coen, het Lieserpfad, een gevarieerde tweedaagse route door de altijd mooie Eifel. Na een artikel van Oppad

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Route 2: Wandeling langs de zuidkant van Frankenau

Route 2: Wandeling langs de zuidkant van Frankenau Route 2: Wandeling langs de zuidkant van Frankenau Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 6,8 km..(± 2,5 uur) 99 meter (laagste punt is 384

Nadere informatie

Jeugdkamp Bertrix 2011

Jeugdkamp Bertrix 2011 Jeugdkamp Bertrix 2011 Verslag Jeugd Trainingskamp Ardennen datum 9 / 12 september 2011 plaats Bertrix Samenstelling: De groep die vrijdag verzamelt op Ardennen camping Bertrix bestaat uit dertien jeugdspelers

Nadere informatie

Week 50 Ontvangen pin transacties

Week 50 Ontvangen pin transacties Week 50 Ontvangen pin transacties 1 Inhoudsopgave 2 Inhoud Herdenking 2014 25 oktober: Zeeuws-Vlaanderen - Zuid-Beveland Bergen op Zoom 01 november: Zeeuws Vlaanderen, Zuid-Beveland - Walcheren Programma

Nadere informatie

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Lang naar uitgekeken en zaterdagavond 8 juni was het dan zover. Vooraf betiteld als een erg gezellige en drukke loop. s Middags met de trein naar Zwolle,

Nadere informatie

Musical De Eendenclub verdwaalt

Musical De Eendenclub verdwaalt Pagina 1 van 9 Musical De Eendenclub verdwaalt Versie voor 2 typetjes (Elle/Izzi) Een eigen productie van Recrateam Zang: Leonie van Gent en Martijn Boer Stemmen op de cd-versie: Martijn Boer izzi: Leonie

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Nieuwsbrief april 2010 Modelbouwvereniging Hoekse Waard Achterzeedijk 1b 2991 SB Barendrecht Nieuwsbrief april 2010 Barendrecht, 12-04-2010 Beste leden en relaties, Hierbij de nieuwsbrief van de Modelbouwvereniging

Nadere informatie

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal...

2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... 2 15 kilometerwedstrijden, maar toch niet helemaal... Alweer een tijdje geleden, maar vanwege de drukte nog geen verslag, maar zondag 16 november jongstleden liep ik mijn eerste Zevenheuvelenloop in Nijmegen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP 15-02-2012 Nieuwsbrief 2 van WandelgroepLOOP Welkom bij de tweede nieuwsbrief van wandelgroeploop. Wisten jullie dat.. we, ondanks wind, regen en sneeuw op één na alle wandelingen gelopen hebben? iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 43, april 2017 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief 43, april 2017 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief 43, april 2017 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 1e nieuwsbrief van 2017. In deze Nieuwsbrief kunt U zien en lezen wat er in de maanden januari, februari en maart gebeurd is of

Nadere informatie

Opdrachten thema. Veluwe

Opdrachten thema. Veluwe en thema Schema groepjes en opdrachten bij vorm 2: elke opdracht vaste begeleider Groepje 1: zandhagedissen Groepje 2: mierenleeuwen Groepje 3: boompiepers Groepje 4: zandoorwormen Groepje 5: sneeuwvlo

Nadere informatie

Minivakantie Maastricht 140905-07

Minivakantie Maastricht 140905-07 Minivakantie Maastricht 140905-07 met: Anja, Shirley en Hans Met vrienden in Maastricht het hoofd geheel verlicht. Twee weken terug spontaan besloten om een weekend met elkaar allerlei zaken te vieren.

Nadere informatie

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW 27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW Lieve dames, Het woord dat deze hele dag kenmerkt is BLAUW. Vandaag was burggolf Purmerend omgetoverd tot smurfenland. Ja want smurfen zijn ook blauw en aan het einde van

Nadere informatie

Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015.

Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015. Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015. Door het skutsjemuseum in Eernewoude is vanwege het 5 jaar in de vaart hebben van de Aebelina een beurtfeartocht georganiseerd.

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Verslag van een luswandeling met zicht op Coo

Verslag van een luswandeling met zicht op Coo Coo Hier een verslagje van een luswandeling in de buurt van Coo. Deze is gelopen in september 2006 als kaartleesoefening. Met deze prent is het zichtbaar waar er gewandeld is; namelijk in de grote groene

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules.

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. 06-12-2012. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. In bewolkt weer, maar nog met een redelijke temperatuur rijden we om 11.15 na 4050 km van Valdelagrana weg. Een kwartier

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard

: Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees. : 70% onverhard Afstand Provincie Plaats Vertrekpunt : 18 KM : Drenthe : Exloo - Ees : Bussemaker Diner Cafe : Zuiderhoofdstraat 1 : 7875 BW Exloo Of: : Hotel Eeserhof : Dorpsstraat 2 : 9536 PD Ees RA = Rechtsaf LA =

Nadere informatie

De voordelen van hardlopen

De voordelen van hardlopen Hardloop tips De voordelen van hardlopen Zodra het buiten lekker weer wordt zie je overal om je heen mensen in hun hardloopschoenen springen. Op een mooie lenteof zomerdag is het heerlijk om na het werk

Nadere informatie

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014

Logboekverhaal. Schoolkamp 2014 Logboekverhaal Schoolkamp 2014 Mysterie kamp 22-25-april Dinsdag 22 april 2014 Vandaag moesten we om 8:00 op school verzamelen. Onze bagage werd ingeladen en wij namen afscheid van de ouders. Toen alles

Nadere informatie

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools

Van de redactie. Damestocht. Noordwijkerhout. Nicolien Cools Van de redactie Een aantal leden van onze vereniging rijdt met veel plezier georganiseerde en zelf georganiseerde tochten, buiten onze eigen zondagsritten. In deze nieuwsbrief van beide een voorbeeld en

Nadere informatie

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee.

Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Het rondje Noord Holland is van start. Maar liefst 26 boten dit jaar gaan ermee. Donderdagochtend tussen 9:00 uur en 9:30 uur vertrekken de Pietermannen vanuit Volendam en de Kuylkarpers vanuit Hoorn,

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Trouwambtenaren Adeline Stam-Kool

Trouwambtenaren Adeline Stam-Kool Trouwambtenaren Adeline Stam-Kool Al vanaf 1983 mag ik regelmatig huwelijken voltrekken. Iedere keer weer vind ik het bijzonder als twee mensen elkaar hebben gevonden en zij hun liefde voor en trouw aan

Nadere informatie

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!!

Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Dat hebben we toch maar weer mooi met zijn allen binnengehaald!! Van de redactie In deze editie blikken we o.a. terug op de gezellige brunch bij Even Resort die seizoen 2017 afsloot, ook laat onze voorzitter

Nadere informatie

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork.

Programma voor het na-larenstein weekend in. vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Programma voor het na-larenstein weekend in vakantiepark t Timmerholt Gagelmaat 1 in Westerbork. Wij, Maarten en Roland, hebben dit programma samengesteld op basis van een aantal bezienswaardigheden die

Nadere informatie

Onze eigen Avondvierdaagse: alle info op een rij

Onze eigen Avondvierdaagse: alle info op een rij Onze eigen Avondvierdaagse: alle info op een rij Beste ouders en lopers, Onze eigen Avondvierdaagse gaat binnenkort van start. Niet meer door de stad maar heerlijk de duinen in. Er zijn ± 450 aanmeldingen

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Verpa relatiedag 2011 in Baal

Verpa relatiedag 2011 in Baal Verpa relatiedag 2011 in Baal Afgelopen week organiseerde Verpa Groundbaits weer haar jaarlijkse relatiedag aan de vijvers van HSV Den Brasem in het Belgische Baal. De karpervijver, die bekend staat om

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Door de heuvels langs kapelletjes

Door de heuvels langs kapelletjes ROUTE 7 afstand: DUUR: type: ZWAARTE: LAAGSTe punt: 12,0 km 3,5 uur rondwandeling 2 (afstand, klimmen) 0m, Hoogste punt: 300m kokkari Door de heuvels langs kapelletjes Er naar toe Kokkari ligt aan de noordkust

Nadere informatie

Zwarte Piet heeft zich vergist

Zwarte Piet heeft zich vergist november 2013 vanaf 4 jaar Zwarte Piet heeft zich vergist tekst: Judith Nieken muziek: Ton Kerkhof - Zwarte Piet heft zich vergist 1 Zwarte Piet heeft zich vergist met z n bootje, met z n bootje, Zwarte

Nadere informatie

Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm

Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm Rondwandeling van Densberg naar de Kellerwaldturm Lengte van de wandeling: Hoogte verval: Korte omschrijving: Aanvullende informatie: Soort wandelroute: 8,9 km.(± 2,5 uur) 429 meter (laagste punt is 376

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

Op het einde van de fotozoektocht moet je een klein stukje langs een vrij drukke straat stappen. Wees dus voorzichtig en hou uiterst links!

Op het einde van de fotozoektocht moet je een klein stukje langs een vrij drukke straat stappen. Wees dus voorzichtig en hou uiterst links! Startplaats We starten de fotozoektocht op de parking van de Hospicebossen te Nazareth. Deze parking bevindt zich aan de ingang vlakbij de brug over de autosnelweg. Wegbeschrijving: Vanaf de startplaats

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

ISU 2018 (102KM ultratrail)

ISU 2018 (102KM ultratrail) ISU 2018 (102KM ultratrail) De ISU zit er weer op. Eigenlijk verliep alles in de voorbereidingen perfect. Vrijdag na een beetje file hier en daar waren we aangekomen bij 'De Pompstee', het B&B waar we

Nadere informatie

Informatie en routekaarten

Informatie en routekaarten Avond-4-daagse 2015 8 t/m 11 juni 2015 Informatie en routekaarten Informatie Avondvierdaagse De avondvierdaagse voor de Paulusschool wordt georganiseerd door de Ouderraad in samenwerking met de Nederlandse

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

Een spreekzeggelijke eruptie van Bourgondische geneugten Wartburgia on tour in Madrid

Een spreekzeggelijke eruptie van Bourgondische geneugten Wartburgia on tour in Madrid Een spreekzeggelijke eruptie van Bourgondische geneugten Wartburgia on tour in Madrid Donderdagmorgen 5 uur s ochtends, de benen zijn stram, de oogjes halfdicht. Over een paar uur zit ik in het vliegtuig

Nadere informatie

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep.

Nico bleef altijd rustig, legde dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd, net zolang tot je het begreep. Review van Jonne: Ik heb altijd met veel plezier rijles gehad van Nico Aperloo. De reden dat ik bij zijn rijschool een lessenpakket heb genomen is door het feit dat Nico bekend staat als iemand die veel

Nadere informatie

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!!

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! De kop is eraf. Het eerste dagje uit voor de oud prinsen van AWC De Keien uit Waalre is op 18 september 2012 werkelijkheid geworden. Hierbij volgt een verslag

Nadere informatie

Een educatief programma voor groep 8 (en 7) Handleiding Deel 2 Draaiboek Woordvoerders van de Eendenkooi

Een educatief programma voor groep 8 (en 7) Handleiding Deel 2 Draaiboek Woordvoerders van de Eendenkooi Een educatief programma voor groep 8 (en 7) Handleiding Deel 2 Draaiboek Woordvoerders van de Eendenkooi Inhoudsopgave Deel 2: programma Eendenkooi 1. Planning en organisatie 1.1. Voordat u begint 1.2.

Nadere informatie

Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016

Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016 Weekend bij de Gaaischieters in Zeeland 8 tot 10 juli 2016 Vrijdagmiddag 8 juli 2016 rijden we rond 15.00 uur richting Zeeland. Westkapelle om precies te zijn. Rond 18.15 uur aangekomen in hotel de Valk,

Nadere informatie

Frank in de eerste lengte van Friends and Nuts route: Psychoactive toad!

Frank in de eerste lengte van Friends and Nuts route: Psychoactive toad! Dagje Les Awirs Zaterdag 11 mei zijn we met maar liefst 7 Friends and Nuts leden gezellig een dagje in Les Awirs (België) gaan klimmen. Chris, Jorik en Frank vertrokken al lekker vroeg om de dag volledig

Nadere informatie

Verslag van het trialweekend te Baarlo.

Verslag van het trialweekend te Baarlo. 1 Verslag van het trialweekend te Baarlo. Toen we zaterdag op het terrein van Baarlo aankwamen, was het prachtig trialweer. Ietsje benauwd, maar een kniesoor die dat een leuke trialdag in de weg laat staan.

Nadere informatie

OTMV bij de Brabant Stoet

OTMV bij de Brabant Stoet OTMV bij de Brabant Stoet Op zondagmiddag 16 september 2018 trok door de historische binnenstad van Bergen op Zoom de Brabant Stoet. Dit was de grootste optocht die er ooit in Brabant is georganiseerd.

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

70 jaar Slag om de Schelde Herdenken, herinneren en vieren Middelburg, 11 februari 2014

70 jaar Slag om de Schelde Herdenken, herinneren en vieren Middelburg, 11 februari 2014 70 jaar Slag om de Schelde 1944 2014 Herdenken, herinneren en vieren Middelburg, 11 februari 2014 Week 50 Ontvangen pin transacties Middelburg, 11-2-2014 Herdenking 70 jaar Slag om de Schelde 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

ROUTE BESCHRIJVINGEN. 1-4-2008 looproutes 1

ROUTE BESCHRIJVINGEN. 1-4-2008 looproutes 1 ROUTE BESCHRIJVINGEN 1-4-2008 looproutes 1 Alle routes in dit overzicht zijn gelopen door Hans Cuvelier en Steven Hummel in hun voorbereiding op de New YORK marathon. De afstanden zijn vastgelegd middels

Nadere informatie