voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 19 SCHOOLJAAR Donderdag 13 juli 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 19 SCHOOLJAAR Donderdag 13 juli 2017"

Transcriptie

1 voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 19 SCHOOLJAAR Donderdag 13 juli 2017 BELANGRIJKE DATA 14-7 Studiedag (alle leerlingen vrij) 17-7 Rapportgesprekken 18-7 Sportdag 18-7 Doorschuifuurtje uur 19-7 Afscheidsavond groep t/m 1-9 ZOMERVAKANTIE 4-9 Start schooljaar Koffieuurtje 9.00 uur 15-9 Nieuwsbrief nummer 1 VERJAARDAGEN 13-7 Jean-Fanel van den Heuvel Gino-Marcello Middendorp Kars Groothuismink Sophie de Geest 1/ Ryëllo Asporaat Amy Muatondo Dave Nieuwenhuis Sem Kamminga Amir Shimeri Onyedika Maduaduchie 1/ Mitchel Horstman 4/ Matthew Landman 6A 30-7 Rungthiwaar Wongnok Pro 2-8 Ryan Schothuis 6B 6-8 Quentin Haas Pro 10-8 Philippe Hedvall Silas Hendriks Quinten de Vries 1/ Emilie den Hoedt Dylano van Wanrooij Pro 27-8 Azra Bektas 6A 28-8 Maram El Kordi Esmée Maassen Lieke Nieuwenhuis Pro 5-9 Kenneth Helbers 6/7 6-9 Ricardo Rijke 1/2 7-9 Cem Demir 1/ Bowe van Amstel Robin La Faille 6A Nieuws en mededelingen van de directie Formatie Er zijn voor komend schooljaar een aantal wijzigingen: Meester Koen heeft een nieuwe baan gevonden. Hij gaat wat dichter bij huis werken en wordt meester van groep 7 in Haarle. Ook juf Doreen heeft aangegeven na de zomervakantie niet meer terug te keren op Facet. Wat ze precies gaat doen is nog niet helemaal duidelijk, juf Doreen heeft meerdere opties lopen. Voor ons op het Facet een groot gemis, we gunnen hen deze nieuwe uitdaging van harte.

2 Verder groeit de school en starten we na de vakantie een extra groep op. We zijn op dit moment druk bezig met het invullen van de vacatures, we hebben daar inmiddels een aantal reacties op gekregen. Meester loek heeft aangegeven volledig voor zijn groep te willen werken en geen ict- coördinator meer te willen zijn. Onderstaand plaatje geeft de groepen gekoppeld aan de juf/meester aan. groep 1&2 3 l &5 vac 5 gr 6 a gr 6 b vac gr 6-7 gr 7 gr 8 Pro admin Ma ocht Marjan Karen Willeke Sonja Vacature Patr Loek Marit Hanneke Fenna Clementia Annemiek Ma mid Marjan Karen Willeke Sonja Vacature Patr Loek Marit Hanneke Fenna Clementia Dins ocht Marjan Karen Willeke Sonja Reina Patr Loek Marit Hanneke Fenna Clementia Annemiek Dins mid Marjan Karen Willeke Sonja Reina Patr Loek Marit Hanneke Fenna Clementia Woens Marjan Lisbeth Sonja Reina vacature Loek Dominica Hanneke Fenna Clementia Nicole Dond och Marjan Karen Lisbeth Sonja Reina Anke Loek Dominica Froukje Fenna Clementia Nicole Dond mid Marjan Karen Lisbeth Sonja Reina Anke Loek Dominica Froukje Fenna Clementia Vrij ocht Marjan Lisbeth Sonja Reina Anke Loek Dominica Froukje Fenna Clementia Nicole vrij mid Anke Loek Dominica Froukje Fenna Reina aantallen Groep 8 Ook onze groep acht gaat de school verlaten. We hebben ze geprobeerd goed voor te bereiden op deze stap en ze zijn er (de ene wat meer, de andere wat minder) aan toe. Voor groep acht: naast de onrust en pre puberale trekjes hebben we toch ook vooral van jullie genoten. Veel succes op de nieuwe school en we hopen jullie nog eens te treffen bij ons op Facet. Vakanties en vrije dagen voor schooljaar Hierbij alvast de vakantie en studiedagen voor schooljaar 17-18: Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Paasvakantie t/m Meivakantie t/m Hemelvaart en Pinksteren t/m Juni vakantie t/m Zomervakantie Groep Andere groepen v.a uur t/m Studiedagen: 25-sep 13-okt 13-feb 05-mrt 29-mrt 22-mei 12-jul 20-juli

3 Extra vrije dagen kleuters 29 september 24 november 22 december 2 februari 23 maart 13 april 8 juni 6 juli Doorschuifuurtje. Woensdag 19 juli hebben we een zogenaamd doorschuifuurtje. Alle kinderen zitten dan van in hun nieuwe klas van volgend jaar. In de bijlage ziet u in welke groep de kinderen volgend jaar ingedeeld zijn. Wereldwonderen Een groep leerlingen kreeg de vraag wat zij dachten van de zeven wereldwonderen. Na enige discussie kwamen ze op het volgende rijtje: De piramiden van Egypte De Taj Mahal De Grand Canyon Het Panamakanaal De Empire State Building De Sint Pieter De Chinese muur Terwijl de docent de briefjes verzamelde, zag hij dat één studente nog niet klaar was. Hij vroeg het meisje of het moeilijk was. Een beetje wel antwoordde ze. ik vind het moeilijk om te beslissen, want er zijn er zoveel. Laat maar eens horen wat je hebt op geschreven, misschien kunnen we je helpen, zei de docent. Het meisje aarzelde en las toen hardop: De zeven wereldwonderen zijn: Zien Horen Aanraken Proeven Voelen Lachen Liefhebben Namens het team van sbo Facet wens ik iedereen alvast een heerlijke zomervakantie toe vol wereldwonderen.

4 Juf Marjan 40 jaar juf! Juf Marjan werd met een oude schoolbus opgehaald bij haar thuis.door de kleuters van Facet!. Als de bus aankomt op school.. staan alle leerlingen klaar om Juf Marjan toe te zingen.

5 En na een toespraak van Meester John..kan het feest beginnen!! Een mooie taart gemaakt door de moeder van Shawnairo voor Juf Marjan.

6 Nieuws van 1/2 Wat hebben de afgelopen weken genoten van het mooie weer. Soms was het zo warm dat we tijdens de lunch met de juffen lekker buiten mochten eten. Broodtrommeltjes mee naar buiten, iedereen een beker melk en als het eten op was. spelen maar weer. Nou dat wilde we natuurlijk wel. Lekker in de zandbak, spelen met water en waterpistolen, schommelen en soms ook even lekker uitrusten en met de voeten in een bak met water. Lekker hoor! Schoolreisje kleuters en groep 3.

7 Afgelopen maandag 3 juli zijn we met de kleutergroep EN groep 3 op schoolreisje geweest. Het was mooi weer dus. het werd speelboerderij de Flierefluiter. We gingen niet met een bus, maar met het busje van school en de juffen reden in hun auto. Ook de moeder van Jayden en Noud hebben gereden, want we gingen in totaal met 37 kinderen en dat is best veel. Maar. wat hebben we een leuke dag gehad. De kinderen hebben zich prima vermaakt met trampoline springen, glijden van een hele hoge glijbaan, spelen met een waterbaan, racen op skelters en fietsjes en natuurlijk patat, een ijsje en iets lekkers bij het drinken. Wat kunnen we trots zijn op al die 37 kinderen. We hebben die dag geen enkele wanklank gehoord en toen het tijd was om naar huis te gaan, had niemand daar eigenlijk zin in. Zelfs de juffen niet. Die hebben ook een heerlijke dag gehad, mede door de leuke en fijne sfeer die er onder de kinderen was. Kinderen van de kleutergroep en groep 3.. jullie waren echt KANJERS! En dan.. dan is het schooljaar alweer bijna voorbij. Nog één weekje en dan sluiten we voor 6 weken de deuren van Facet. Alle kleuters van Facet wensen jullie dan allemaal ook een hele fijne vakantie met veel zon en weinig regen! Nieuws van groep 4/5 In groep 4/5 hebben we het de laatste weken over vlinders. We hebben bij de vlinderstichting een pakket besteld met eitjes/rupsen en poppen. Hierbij kregen wij een handleiding hoe we de beesten het beste konden verzorgen. We hebben een bak geregeld waar ze in konden en waar we ze ook goed kunnen zien. In de klas hebben we een schema opgesteld en elke dag zijn er andere kinderen aan de beurt om de rupsen te mogen verzorgen. We verschonen de bak en vervangen dan het kool voor vers kool en mogen de eitjes, rupsen, cocons bekijken en opmeten. Wat is er al veel veranderd in een week! Vrijdag waren en cocons nog helemaal dicht en maandag vlogen er 5 prachtige vlinders in de bak rond! We vonden dit wel een beetje zielig dus hebben de vlinders ook gelijk weer vrij gelaten.

8 We merken dat er erg veel eitjes worden gelegd! Elke keer is er weer een nieuwe bult eitjes te zien. We hebben ook gezien dat er hele kleine rupsjes uitkomen. Het lijfje is dan nog helemaal geel en er zit een zwart kopje aan. Je moet haast kijken met een vergrootglas, zo klein zijn ze nog! De leerlingen vertellen wat ze het leukste vinden aan de vlinders; Robin: kan niet kiezen dus vast alles Max: We hebben de vlinders vrijgelaten dat was heel erg leuk Arshia: Ik vind het heel leuk om de rupsen te verzorgen Bram: Het was leuk om te zien dat eieren rupsjes worden Jaison: Ik vind de vlinders zelf het mooist en leukst Roy: Alles is leuk en vooral het verschonen Belaal: met het vergrootglas kijken Azra: vlinders vrijlaten Dina: het hokje schoonmaken Matthew: de vlinders Raigel: Kan niet kiezen dus vast alles Angelique : De vlinders zijn heel mooi Ryan: Vlinders zijn cool Mossinny: De vlinders kunnen mooi vliegen Dean: kan niet kiezen dus vast alles Nieuws van groep 7 De laatste dagen zijn aangebroken en de zomervakantie is in zicht. We zijn er aan toe want we hebben hard gewerkt dit jaar en veel geleerd en beleefd. In de laatste weken van het schooljaar is er vaak wat extra ruimte om leuke dingen te doen. Zo hebben we zonnebrillen gemaakt die je een kijkje in de toekomst geven. Nieuwsgierig, kom kijken!

9 Daarnaast hebben we nagedacht over wat het afgelopen jaar heeft gebracht. Wie ben ik, waar ben ik goed in, wat neem ik mee naar volgend schooljaar? We hopen op een symbolische behouden vaart. Check onze bootjes met inspirerende vlaggetjes! En we hebben een bijendagje gehad. Wat zijn bijen? Waarom zijn ze belangrijk? We hebben erover gelezen, de buitendienst gekeken, gedichtjes geschreven en geknutseld. Honingin Bijen maken honing, Dat doen ze voor de koning. O nee, het is voor de koningin, Het heet dus eigenlijk honingin!

10 Nieuws van sport en bewegen Sportdag Helaas kon de sportdag afgelopen woensdag, wegens erg slecht weer, niet doorgaan. We hebben nu een nieuwe datum gekozen: Dinsdag 18 juli. Zelfde tijd, zelfde plaats! We sporten s morgens en gaan rond een uur of 12 weer terug naar school. s Middags is er verder gewoon school tot uur. Wilt u dinsdag uw kind in sportkleding en met goede sportschoenen naar school laten komen. De kinderen krijgen van ons wat te drinken en een kleine traktatie. U moet uw kind dus wel, zoals gewoonlijk, een lunch meegeven. We kunnen deze dag nog steeds hulp gebruiken. Misschien kwam de woensdag u niet zo goed uit maar kunt u wel op dinsdagochtend? Heel graag. Laat u het even weten aan juf Ellen: ellenhiemstra@sbofacet.nl We hopen dat het weer deze dag beter is. Zo niet dan wordt de sportdag verplaatst naar volgend schooljaar. Nieuws van de MR De laatste vergadering van dit schooljaar hebben we gehad op maandag 10 juli. Aan het einde van het jaar is de agenda goed gevuld. Froukje Jellesma treedt af en dit was haar laatste officiële vergadering daarom. Reina Kuik gaat haar vervangen. Vooralsnog blijft de samenstelling van de oudergeleding ongewijzigd. Volgend schooljaar treden in ieder geval 2 ouders af omdat hun kind de school op dat moment verlaat. Wanneer u belangstelling heeft voor een rol in de MR nodigen wij u van harte uit om dit aan te geven. Voorafgaand aan de vergadering hebben wij als MR input geleverd voor de schoolgids voor het komend schooljaar. Tijdens de vergadering is de schoolgids vastgesteld. Wij hebben de bestuurder geadviseerd over de schoolvakanties en studiedagen in de vorige vergadering. Deze vergadering zijn de schoolvakantie en studiedagen vastgesteld. U vindt deze terug in de schoolgids. Ook zijn wij geïnformeerd over de formatie voor het komende schooljaar. Onze school blijft voortdurend groeien in leerlingen aantallen. Uitbreiding van groepen is daardoor noodzakelijk. Wij zijn bijgepraat over de verbouwing die hiervoor nodig is. Overige agendapunten waren onder andere portefeuilleverdeling in de MR, vaststellen vergaderdata komend schooljaar en het project verkeer waarover binnenkort meer. Voor nu rest ons nog u een hele fijne vakantie te wensen. Mocht u vragen/opmerkingen hebben voor de MR dan vernemen wij dit graag.

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Jaaragenda schooljaar

Jaaragenda schooljaar Jaaragenda schooljaar 2017-2018 4-sep Kanjerweek 9-okt - Ouders mogen om 15.15 uur een kijkje in de klas nemen. 5-sep Kanjerweek 10-okt 6-sep Kanjerweek, jaaropening, luizencontrole 11-okt 7-sep Kanjerweek

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 14 mei 2018 Beste ouders/verzorger(s), Na een hopelijk mooie vakantie starten we weer voor de laatste periode tot de zomervakantie. Een relatief korte periode van

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 Belangrijke data in februari: Vrij 13/02: groep 1/2A vrij Do 19/02: afsluiting project 18.30 uur Vrij 20/02: groep 1/2B vrij Ma 23/02 t/m vrij 27/02:

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht.

Wanneer er onverhoopt wijzigingen of aanvullingen zijn op de agenda wordt u hiervan, door de leerkracht van uw kind, op de hoogte gebracht. 21 e jaargang nummer 18 23 juni 2017 AGENDA 26 juni excursie haven groep 6K en R 27 juni gespreksavond (niet verplicht) 28 juni teamstudiedag (alle kinderen vrij) 3 juli afscheidsavond gr.8r 4 juli 12.00u

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

22 e jaargang nr juni 2018

22 e jaargang nr juni 2018 22 e jaargang nr.12 29 juni 2018 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nr. 12 van vrijdag 29 juni 2018. Groepen Tropenrooster

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -ZigZag door de Zoo - vakantierooster 2016-2017 - sportdag - circus - nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -ZigZag door de Zoo - vakantierooster 2016-2017 - sportdag - circus - nieuws vanuit de groepen Agenda: - donderdag 8 juni schoolreis gr 1-2 - vrijdag 9 juni schoolreis gr 3-7 - vrijdag 9 juni groepen 1-2 vrij - 13 t/m 17 juni: vakantie - 29 juni: sportdag In deze nieuwsbrief: -ZigZag door de Zoo

Nadere informatie

De Schoolkrant. SO Alphons Laudy DIEREN. Juli 2014

De Schoolkrant. SO Alphons Laudy DIEREN. Juli 2014 De Schoolkrant Juli 2014 DIEREN SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de vijfde en laatste schoolkrant van dit schooljaar. Deze keer is het thema Dieren. Groep Muis heeft de mooie voorkant gemaakt.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Molenvlietsedijk HS

Molenvlietsedijk HS Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2018-2019 September 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kop is eraf! De eerste schoolweken zijn een feit. Tijdens

Nadere informatie

juni 2015 nr. 13 2014-2015

juni 2015 nr. 13 2014-2015 samenwijs juni 2015 nr. 13 2014-2015 Pittige Plus Torens Op school werken we op dinsdagmiddag met de Pittige Plus Torens. We hebben een project uitgekozen, namelijk EEN INTERVIEW. Eerst stelden we vragen

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Activiteitenoverzicht

Activiteitenoverzicht In het schooljaar 2018-2019 rdt weer veel georganiseerd. De belangrijkste activiteiten hebben we voor u op een rijtje gezet. Naast de vaste planning enen er zich gedurende het schooljaar ook steeds nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Woensdag 3 april Vrijdag 19 april 10.00 uur-12.00 uur Sponsorloop Continurooster leerlingen 14.00 uur vrij Maandag 22 april t/m vrijdag 3 mei Maandag 13 mei Meivakantie Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG START SCHOOL

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG START SCHOOL 1 2 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 3 4 5 6 7 8 9 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE 10 11 12 13 14 15 16 ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 18 SCHOOLJAAR Donderdag 29 juni 2017

voor het laatste nieuws kijk je op  NUMMER 18 SCHOOLJAAR Donderdag 29 juni 2017 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 18 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 29 juni 2017 BELANGRIJKE DATA 03-7 Schoolreisje kleuters 13-7 Nieuwsbrief nummer 19 VERJAARDAGEN 28-6 Mounir

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Noorderstraat TV Amsterdam nummer juni Kopij:

Noorderstraat TV Amsterdam nummer juni Kopij: Noorderstraat 6 1017 TV Amsterdam nummer 18. 28 juni 2018 Kopij: redactie@dekleinereus.org Zomersportdag 2018 Vandaag mijn laatste Kleine Reus sportdag meegemaakt. Als verlatend teamlid voel ik mij uitgenodigd

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 t/m 24 aug 2018

Nieuwsbrief 20 t/m 24 aug 2018 Nieuwsbrief 20 t/m 24 aug 2018 06-07 12:00 Start zomervakantie 20-08 Start nieuwe schooljaar W34 SW01 Deze week hoofdluiscontrole 22-08 Openingsviering 30-08 Open Schoolavond Sümeyye, Jesper, Lucas, Veerle,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen

Haspernieuwsbrief 9. Algemeen. Kind op maandag. Week 23 7 juni In dit nummer: Algemeen Haspernieuwsbrief 9 In dit nummer: Week 23 7 juni 2019 Algemeen Algemeen Kind op maandag Mooie uitslag eindtoets Schoolreizen Herhaalde oproep MR Vakantierooster 2019-2020 Hasper s got talent Veldwerkdag

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag

5/6 - Pinksteren 6/6 - Margedag, alle leerlingen vrij 9/6 - Schoolreis. 13/6 - MR-vergadering 18/6 - Vaderdag. 19/6 - Wenmiddag 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 2 rvdgeer@detandem.nl Inmiddels wordt er door ons al hard gewerkt aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven

Jozefschoolnieuws. Einde van het schooljaar! Wij leren niet voor sch ool m aar voor het leven 19-7-2018 Jozefschoolnieuws In deze nieuw sbrief: - Einde van het jaar - Vakant ieroost er - Nieuw s vanuit de MR - Schoolreisje 2018 - Lokaalindeling - Zw em - en gym roost er - Afscheid Sam ant ha en

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 Belangrijke data in maart: Di. 01/03: maandviering om 8.40u Do. 03/03: optreden MIK gr. 5 om 11.30u Vr. 04/03: groep 1/2 B vrij Vr. 11/03: groep 1/2

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 20 juni nr. 20 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8

Agenda. Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij. Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Agenda Dinsdag 11 juni Studiedag Alle kinderen vrij Vrijdag 21 juni Zomerfeest (na schooltijd) Maandag 24 t/m donderdag 27 juni Kampweek groep 8 Maandag 24 t/m donderdag 28 juni De groepen 1 t/m 4 zijn

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 27 29/06/2015 AGENDA 25 juni 2015 jaargang 17 nr. 39 maandag 29 juni spelletjesmiddag georganiseerd door de OR (ook voor gr. 1) dinsdag 30 juni alle kinderen s middags vrij (vergadermiddag team) donderdag 2 juli alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Kennismaken in de nieuwe groep

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Kennismaken in de nieuwe groep 1 Nieuwsbrief Nummer 18 28-06-2019 Vanuit de directie Kennismaken in de nieuwe groep Op maandag 1 juli mogen alle leerlingen van de Van Heemstra een uurtje komen kennismaken in hun nieuwe groep, bij de

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie