NIEUWSBRIEF JUNI is meneer Toine betrokken geweest bij onze school, dit jaar heeft hij zelfs nog een ICC certificaat gehaald!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF JUNI is meneer Toine betrokken geweest bij onze school, dit jaar heeft hij zelfs nog een ICC certificaat gehaald!"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF JUNI 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! Voor u ligt de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij staat boordevol belangrijk nieuws. Zo kunt u lezen wie er afscheid gaan nemen van onze school en welke leerkrachten volgend jaar de groepen gaan doen. Verder vindt u nog vele andere nieuwtjes, bijvoorbeeld dat de Kaart in Actie afgelopen en kunt u in deze nieuwsbrief lezen wat het fantastische resultaat is! Wij wensen u veel leesplezier! Team Lambertusschool. WIJ NEMEN AFSCHEID VAN... Meneer Toine Jansen Na 40 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt gaat meneer Toine met welverdiend pensioen. Een bevlogen leerkracht, met ontzettend veel kennis in huis die in de loop van de jaren alle groepen wel een keer gehad heeft. Tot op het laatst Juf Marian de Bruijn Juf Marian blijft aan onze school verbonden als basisschool coach. We zullen haar nog regelmatig zien bij het begeleiden van de stagiaires. Ze zal echter niet meer voor de klas staan. De afgelopen jaren heeft juf Marian zich ontwikkeld als is meneer Toine betrokken geweest bij onze school, dit jaar heeft hij zelfs nog een ICC certificaat gehaald! coach, voor leerkrachten en studenten en zij gaat dit talent nu verder ontwikkelen en inzetten. Wij wensen haar ontzettend veel plezier met deze uitdaging! Geslaagd! Hoera! Carlin van der Aa, onze LIO stagiaire heeft haar PABO diploma behaald en is nu officieel juf! Op woensdag 14 juni had zijn haar afstudeergesprek en kon ze de vlag uithangen. Op school hebben we dit met het team en de groepen waarin juf Carlin nu werkt en de groep waarin ze is afgestudeerd uitbundig gevierd! En zoals u verderop in deze nieuwsbrief kunt lezen heeft ze ook al een baan voor komend schooljaar. Wat een topper! Oproep uit de groene commissie! Dit jaar hebben de kinderen met veel plezier in de tuin gewerkt. Om dit mogelijk te houden vragen wij uw hulp! Saskia, de moeder van Sophie en Tim, begeleidt nu iedere woensdag een groepje in de tuin. Wij zoekt iemand, vader moeder, opa of oma, om deze taak mee af te wisselen. Heeft u interesse om lekker met de kinderen in de buitenlucht aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar

2 Juf Patricia de Folter. Na 6 jaar de directeur van onze school te zijn geweest neemt juf Patricia aan het einde van dit schooljaar afscheid van ons om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een betrokken directeur met altijd een luisterend oor en veel kennis van zaken. Ze heeft de ontwikkeling van de Lambertusschool weer vele stappen verder gebracht sinds zij hier kwam. Samen met het team heeft ze een duidelijke missie en visie voor de school neergezet, FORMATIE. Schooljaar Ieder jaar staat aan het einde van het schooljaar een flinke klus te wachten, de formatie. Om hiermee te kunnen starten wordt een telling gemaakt van onze leerlingen. Op basis hiervan krijgt een school formatie toegewezen, dit is het aantal leerkrachten, onderwijs assistenten en management leden een school kan inzetten. Als deze getallen bekend zijn kan gekeken worden hoeveel klassen er worden geformeerd. Deze indeling wordt aan de MR voorgelegd. Als de MR inspraak heeft gehad in dit plaatje kunnen de leerkrachten op de klassen worden geplaatst. Hierbij wordt gekeken naar voorkeuren van de leerkracht, collega s gestimuleerd hun talenten verder te ontwikkelen en veel oog gehad voor de ontwikkeling van ieder kind op onze school.. Wij wensen haar veel plezier en succes op haar nieuwe school! talenten en ontwikkel mogelijkheden. Ook dit plaatje wordt weer voorgelegd aan de MR. En nu is het dan eindelijk zover. Na veel gepuzzel kunnen wij u met trots de formatie van komend schooljaar presenteren. Sommige leerkrachten blijven dezelfde groep doen, anderen hebben juist de uitdaging aangegrepen om een nieuwe groep te gaan doen. Leerkrachten leren en ontwikkelen zich immers iedere dag door! Mocht u naar aanleiding van het onderstaande plaatje vragen hebben dan bent u van harte welkom om even binnen te lopen bij of een afspraak te maken met Patricia de Folter. Afscheid nemen. Afscheid nemen doen we met een lach en een traan. En natuurlijk met de nodige geheimzinnigheid! Wij nemen op 4 juli met de kinderen afscheid van meneer Toine met een cultureel en kunstzinnig tintje. (Sssst! Meneer Toine weet hier niets van!) Als u het als ouder fijn vindt om meneer Toine een hand te geven dan kan dit gedurende de laatste weken voor de zomervakantie na schooltijd. Meneer Toine werkt op dinsdag tot en met vrijdag, u kunt dan gewoon even binnenlopen. Van juf Marian nemen wij geen afscheid, zij blijft aan onze school verbonden als basisschool coach en ze blijft onderdeel van ons team! Van juf Patricia nemen we met de kinderen afscheid op de laatste schooldag, vrijdag 14 juli. Daarna zal zij de sleutel overdragen aan onze nieuwe directeur, Corien van Casteren. Net als bij meneer Toine kunt u juf Patricia een hand komen geven als u daar behoefte aan heeft. Dit kan op haar werkdagen, dinsdag en woensdag de hele dag en donderdag middag.

3 Vanaf januari start er een instroomgroep voor de kinderen van 4 jaar die vanaf dan starten. Meer informatie volgt te zijner tijd. Op vrijdag bestaat komend jaar de mogelijkheid dat de jongste kleuters van 4 jaar vrij zijn. De leerkracht overlegt met de ouders wat de behoeften zijn van het kind en de ouder zodat hier goede afspraken over gemaakt worden. De leerkracht van groep 1-2 gaat graag met ouders van leerlingen in groep 2 in gesprek om de juiste keuze te maken voor groep 1-2 of 2-3. Deze ouders ontvangen hier informatie over van de leerkracht. Juf Carlin draait samen met juf Yvette groep 6/7. Daarnaast zal zij de verloven van de andere leerkrachten invullen. Een fijn, vast gezicht in de school. Een dag in de week begeleidt zij ook de levelkinderen. Komend jaar hebben we op de Lambertusschool twee LIO stagiaires. Dit zijn PABO studenten die afstuderen en het hele schooljaar op onze school zijn. Zij nemen tijdens hun laatste blok-stage volledig hun stagegroep over als laatste proeve van bekwaamheid. Altijd onder eindverantwoordelijkheid van de eigen leerkracht. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor extra ondersteuning waar nodig, zoals in de instroomgroep vanaf januari, de groepen 3/4 en 5. Juf Marian Hoskam zal ook komend jaar ondersteuning bieden in diverse groepen, zoals groep en 5. KAART IN ACTIE. Wat een fantastische opbrengst! De kinderen van de Lambertusschool hebben een fantastische prestatie neergezet. Met kaart in actie, de actie waarbij de kinderen setjes kaarten verkochten met hun eigen kunstwerkjes erop heeft een fantastische opbrengst opgebracht. In totaal zijn er 802 setjes met kaarten verkocht. Wow! In totaal levert dit voor de school een bedrag van 1604 euro op voor onze school. Dit geld zal besteed gaan worden aan innovatief en uitdagend spel- leer- en ontwikkelingsmateriaal. Wij houden u op de hoogte van de mooie materialen die we aanschaffen. Alle kinderen, papa s en mama s hartelijk dank voor jullie inzet!

4 HARMONIE ST. CECILIA HAARSTEEG START BLAZERSKLAS Een nieuwe leervorm van muziek maken voor jeugd en volwassenen Na de zomervakantie start Harmonie Sint Cecilia Haarsteeg met twee blazersklassen voor beginnende muzikanten. Eén voor kinderen vanaf 9 jaar en één voor volwassenen. Wil jij trompet, klarinet, saxofoon of een ander blaasinstrument leren spelen, meld je dan alvast aan. Het doel van een blazersklas is plezier beleven aan het samen maken van muziek. Je ontwikkelt je op jouw tempo. Dirigente Merel Levink schrijft de muziek op ieders niveau zodat je al snel samen een leuk stuk kunt spelen. Ze bepaalt samen met jou je doelen en spreekt met je af hoeveel thuisstudie daarbij hoort. Je bepaalt dus zelf hoeveel tijd je thuis steekt in het oefenen. De harmonie stelt het instrument beschikbaar zover de voorraad strekt en helpt je bij de keuze. Blijkt na een tijdje dat je van instrument wil wisselen, dan is dat geen probleem. Ieder is welkom bij de blazersklas! Het is dus geen vereiste om naast deelname aan de blazersklas dure privélessen te nemen. Naar behoefte wordt een muziekdocent uitgenodigd om leerlingen te begeleiden in hun blaastechniek. Ook muzikanten vanuit de harmonie worden als maatje ingezet om leerlingen te begeleiden. Een privédocent voor extra begeleiding mag uiteraard wel als je sneller wilt doorgroeien als muzikant. Het is dus een muziekopleiding op maat. De blazersklas komt wekelijks samen, behalve tijdens vakantie. De repetities zijn op dinsdagavond van tot uur voor de jeugd en van tot uur voor volwassenen. Locatie: de Haarstek, Pater v.d. Elsenstraat 25a in Haarsteeg..Aanmelden en verdere informatie via info@harmoniehaarsteeg.nl. Voor belangstellenden wordt bovendien een informatieavond gehouden op dinsdag 4 juli om uur in de Haarstek, Pater v.d. Elsenstraat 25a in Haarsteeg. DE DRUMSTUDIO Op zondag 9 juli organiseert de Drumstudio een drumdag in de Brugzaal bij de Voorste Venne in Drunen. Lijkt het je leuk om een keer te drummen en een echt optreden te doen voor publiek!!schrijf je dan in voor de slagwerkworkshop en meedoen is gratis!! Mail naar: Raymond Falkenburg ( falkenburg15@gmail.com ) of Thom Turkenburg ( thomturkenburg@gmil.com ). Programma:

5 Slagwerkworkshop Optreden Je hebt niets nodig, want de instrumenten hebben wij.

Mijn laatste nieuwsbrief. Start schooljaar Nieuwsbrief juni

Mijn laatste nieuwsbrief. Start schooljaar Nieuwsbrief juni Nieuwsbrief 22 30 juni 2017 2016-2017 Inhoud Mijn laatste nieuwsbrief.... 1 Start schooljaar 2017-2018... 1 Leren met ouders... 2 Afscheid Anouk Fitters... 3 Afscheid Ton... 3 Gevonden voorwerpen.... 3

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M

Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari Carnavalsfeest in de school. Groep 1 ook naar school GROEP 5 T/M 8 S MIDDAGS VRIJ MAANDAG 08 T/M NIEUWSBRIEF Gronsvelder Kerkplein 8 6247 CM GRONSVELD tell: 043-4087180 email: sintmartinus@kom-leren.nl website: www.sintmartinus-gronsveld.nl Nieuwsbrief 04 Gronsveld, 04 februari 2016 Noteert u deze

Nadere informatie

Juni 2016 Nieuwsbrief #5

Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Juni 2016 Nieuwsbrief #5 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar. Wij kunnen terugkijken op een mooi jaar. Als team hebben we mooie stappen gezet

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

Maandbrief februari 2016

Maandbrief februari 2016 OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief februari 2016 Nieuwe leerlingen in groep 1, 3 en 6 Nilay en Jelske starten in februari als nieuwe leerlingen op onze school

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017

Algemeen nieuws. Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 Algemeen nieuws Nieuwsbrief 10 - Juli 2017 NIEUWSBRIEF Beste ouders, De grote vakantie staat alweer voor de deur. Veel kinderen zullen hier waarschijnlijk best aan toe zijn na een periode van hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Juli 2017 Nieuwsbrief #15

Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Juli 2017 Nieuwsbrief #15 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Schooljaar 2016/2017 is al weer ten einde. Wat hebben we veel geleerd en wat hebben we mooie dingen met elkaar bereikt. Als team zijn we

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen

Afsluitfeest. Team Wolderweide. Even voorstellen WolderWeetje Maandag 15 juli 2019 B ELANGRIJKE DATA Afsluitfeest Afsluitavond Donderdag 18 juli Donderdag 18 juli willen wij het schooljaar knallend afsluiten met een pannenkoek en/of wrap feest. Vrijdagmiddag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt

Nieuwsbrief Nr. 5. Bureau Halt Nieuwsbrief Nr. 5 Belangrijke data Maandag 4 feb. Uitreiking School op Seef label Woensdag 13 feb. Studiedag: alle kinderen vrij! Donderdag 14 feb. Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag 22 feb. Rapporten mee

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

1 september Algemeen nieuws. Inhoud:

1 september Algemeen nieuws. Inhoud: 1 september 2016 Inhoud: Nieuws 2 Nieuwsbrief 2 Aanwezigheid directie 2 Bewegen 3 Agenda 3 Kalender 3 Welkom Nieuwe leerlingen: 5 LUIZENCONTROLE 5 Tussenschoolse opvang 6 Algemeen nieuws 1 Nieuws Een nieuw

Nadere informatie

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN

Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Leader in Me; Covey Gewoonte 5 EERST BEGRIJPEN DAN BEGREPEN WORDEN Luister voordat je praat Ik luister écht naar anderen. Ik én jij komen verder als we van elkaar weten wat we belangrijk vinden. Ik probeer

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 april 2018

Nieuwsbrief 26 april 2018 Agenda Vakanties Meivakantie 27-04 t/m 11-052018 Zomervakantie 21-07 t/m 31-08-2018 Losse vrije dagen Tweede Pinksterdag 21-05-2018 Studiedagen maandag en dinsdag 25 en 26-06-2018 Studiedagen donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school.

Jarigen. Welkom Yasmin Zeroual is 4 jaar geworden en gestart in groep 1. Yasmin, we wensen je veel plezier op onze school. Jaargang 7 Nummer 20 4 juli 2016 AGENDA Maandag 4 juli Maandag 4 juli Dinsdag 5 juli Donderdag 7 juli Week van maandag 11 juli Week van maandag 11 juli Woensdag 13 juli Vrijdag 15 juli Vrijdag 15 juli

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 14 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 En dan is het zo maar juli...nog 3 weken en dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijke zomervakantie. Ieder jaar opnieuw zeggen we tegen elkaar: wat is het toch weer snel gegaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2016 OVERZICHT Algemeen Personeel Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Sport Algemeen / Persoonlijke noot Heel wat jaren geleden hadden we op school de zogeheten creamiddagen. Middagen

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij!

Data. Eftelingdag maandag 27 maart Het komt alweer dichterbij! Data 27 februari tm 3 maart Carnavalsvakantie 6 maart Luizencontrole 6 maart GGD Inloop spreekuur 13 maart MR Vergadering 29 maart Nieuwsbrief 30 maart St. Muziekopleiding Loon op Zand start basisscholenproject

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Deze maand gaat de zomer in en de afgelopen weken hebben we hier

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Oudergesprekken Deze week vinden de oudergesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaats.

Oudergesprekken Deze week vinden de oudergesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaats. 24 juni 2019 24 en 27 juni Oudergesprekken groep 3 t/m 7 26 juni Stapje Verder 2 juli Afscheidsavond/musical groep 8 3 juli Uitzwaaien groep 8 5 juli Laatste schooldag. Leerlingen vrij om 12.10 / 12.25

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello

Inhoud. Algemeen. Eerste paal De Fliert. Troelstralaan LK Twello Troelstralaan 3 7391LK Twello T (0571) 27 24 00 @ info@deoase-twello.nl nummer: 2016/2017-04 W www.deoase-twello.nl Inhoud Algemeen... 1 Eerste paal De Fliert... 1 Afscheid juf Joukje... 2 Pesten plagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar Agenda voor de komende weken Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2

Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar Agenda voor de komende weken Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2 16-12-2015 Nieuwsbrief nummer 17 schooljaar 2015-2016 Agenda voor de komende weken 16-12-2015 Kerstviering in de Pauluskerk, Meerstraat 2 18-12-2015 Start kerstvakantie, kinderen vrij om 12.00 uur 04-01-2016

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8, opa s/oma s/tante/oom Musical gr. 8, alléén ouders NIEUWS Op vrijdag

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar. Data

Een nieuw schooljaar. Data Een nieuw schooljaar Dit is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en wensen iedereen een heel fijn schooljaar toe. Data 3 oktober Inloopspreekuur

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017)

Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Nieuwsbrief 2 ( 22 september 2017) Het Primair Onderwijs staakt donderdag 5 oktober In de bijlage bij deze Nieuwsbrief vindt u informatie over de deelname van het team van De Borgh aan deze staking. Alvast

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie