Aankondiging. De Via Francigena. 10 daagse cultuurreis in Italië 27 april t/m 6 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aankondiging. De Via Francigena. 10 daagse cultuurreis in Italië 27 april t/m 6 mei"

Transcriptie

1 De Via Francigena... De Via Romea... De Frankenweg... De weg der wonderen... Aankondiging De Via Francigena 10 daagse cultuurreis in Italië 27 april t/m 6 mei Allemaal benamingen voor die oeroude pelgrimsroute naar de hoofdstad van het Christendom: Rome - de Urbs, de eeuwige stad, Roma eterna... De Via Francigena was naast de route naar Santiago de Compostela en de pelgrimage naar het Heilig Land, dus naar Jerusalem, de belangrijkste pelgrimstocht die de middeleeuwer kon maken. De beloning was rijk: al je zonden werden je vergeven of op zijn minst verschaften de verdiende aflaten je een fikse 'korting' op het vagevuur. Reisinformatie Kosten 1495,- bij min 25 deelnemers Toeslag single room 245,- Hierbij inbegrepen: - Vervoer per luxe touringcar vanuit Maastricht naar het vliegveld en terug - Heenvlucht naar Milaan of Turijn en terugvlucht vanuit Rome, incl. Luchthaven belastingen - Transfers van en naar het hotel op 27-4 en Alle vervoer per luxe touringcar gedurende de reis - Overnachtingen op basis van half pension, behalve in Rome (Logies en ontbijt) Niet inbegrepen: - Overige maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard - Entreegelden - Lokale toeristenbelasting (veelal contact te voldoen) - Eventuele reis en/of annuleringsverzekering Deze zijn ook af te sluiten via de reisorganisatie: Educa travel Langs deze drie routes ontwikkelde zich in de loop van de middeleeuwen een goed deel van de Europese cultuur. Dat laatste is ons reisdoel. Als 'pelgrims over asfalt' trekken we naar de Eeuwige Stad en verwonderen we ons over de schoonheid van het landschap langs de route, over de Romaanse kerken en kloosters die langs de Francigena tot stand kwamen en tenslotte arriveren we in Rome via de Porta del Popolo, waarlangs zo vele miljoenen pelgrims in zovele afgelopen eeuwen nieuwsgierig en vol devotie de stad van Petrus en Paulus betraden. Op pad gaan naar de aloude bedevaartstad Santiago is in de laatste drie decennia een ware reistrend geworden (en te voet of per fiets ook en zeer sportieve) reistrend geworden. De kerken stromen leeg, maar de oeroude cultureel belangrijke pelgrimsroutes. Stromen vol, meer dan ooit... nu ook die naar Rome.

2 In 2000 werd de pelgrimsroute naar Rome (de Via Francigena) door de Raad van Europa officieel als de op een (Santiago) na belangrijkste cultuurroute door Europa aangemerkt. Het Italiaans bureau voor toerisme doet sindsdien haar best de Via Francigena te promoten als pendant van de populaire Camino de Santiago. Daarin is het bureau zeker geslaagd. De Frankenroute krijgt steeds meer bekendheid en er verschijnen weliswaar nog mondjesmaat, maar toch... steeds meer publicaties over de Francigena. Net als het geval is bij de Santiagoroute, bestaat de Via Francigena niet uit slechts een pad naar de Eeuwige Stad. Zovele wegen leiden immers naar Rome... het zou ondoenlijk zijn (tenzij we een tweetal maanden op reis konden gaan) alle varianten van de route in ons reisprogramma op te nemen. Daarom is gekozen voor een snelle vlucht naar Milaan of Turijn en zullen we vervolgens in etappes per bus, zoals ook de pelgrims die aflegden, naar onze eindbestemming trekken. We vliegen tot slot vanuit Rome weer terug naar Nederland. Voor de variatie is in het bijzonder ook een bezoek aan enkele iets grotere plaatsen zoals Siena of Viterbo langs de route in het programma opgenomen. Het reizen op zichzelf is ons reisdoel, zoals het ook in de middeleeuwen voor de pelgrims het doel was. Het volledige dag programma vindt u op de volgende pagina s.

3 Dagprogramma Maandag 27 april 2015: Heenreis (vlucht) naar Milaan of Turijn.en transfer naar Hotel Diana in Aosta. Dinsdag 28 april 2015: Vandaag bezoeken we in de van oorsprong antieke stad Aosta de Romeinse Porta Pretoria, waar dichtbij de restanten van en antiek Teatro Romano zijn te zien. De pelgrims spoedden zich voor alles naar de Collegiata di San Orso (uit 1131) met zijn Romaanse campanile, 11 e eeuwse crypte en de bijzonder mooie kloostergang. De volgende halte op de route van de Francigena was het castello di Fenis. Wij vervolgens ons pelgrimspad en gaan naar Ivrea, waar de van origine 4 e eeuwse Duomo op de pelgrims wachtte. Langs Santhia rijden we naar Vercelli. Daar zullen we een voorbeeld bekijken van de Cisterciënzer gotiek in de kerk Sant Andrea, ook weer met een fraaie kloostergang en sculptuur van niemand minder dan de beroemde beeldhouwer Benedetto Antelami. Ons hotel ligt in Vercelli: Vercelli Palace Hotel. Woensdag 29 april 2015: We vertrekken vanochtend naar Pavia, en stad die haar middeleeuwse karakter geod heeft weten te behouden. Pavia was een bijzondere hoofdplaats ten tijde van de Longobarden (6 e t.m 8 e eeuw).hel bijzonder is het Romaanse kroonjuweel San Michele. We vervolgens ons pad naar Piacenza. Daar bezochten de middeleeuwse pelgrims de San Antonino en de Duomo. Tot slot rijden we naar Fidenza. Alleen al het exterieur van deze schitterende Romaanse kerk is het afleggen van het pad van de Francigena waard. We vervolgen onze reis naar San Sisto di Poviglia, circa 16 kilometer buiten Parma, waar we logeren in Hotel Green. Donderdag 30 april 2015: In de ochtenduren bezoeken we het majestueuze middeleeuwse stadsensemble van Parma met als hoogtepunten het onvergelijkelijk mooi beschilderde baptisterium en natuurlijk de even fraaie Duomo. Lunchen kunt u in Parma. Over Fornovo, Berceto, de Cis-pas rijden we in de richting van de kust naar Massa. We passeren Pontremoli en Luni. Als de tijd het toelaat bezoeken we in Massa de Duomo. Aan het eind van de dag rijden we naar ons hotel aan de zogenoemde Versilia kust in de buurt van Massa: Hotel Sole e Mare in Lido di Camaiore.

4 Vrijdag 1 mei 2015: Vandaag bezoeken we de stad Lucca. De 16 e eeuwse stadsomwalling van Lucca is nog volledig in tact. We maken een stadswandeling waarin opgenomen is en bezoek aan de Duomo San Martino (uit 1204), de San Michele in Foro en de San Frediano en tot besluit een bezoek aan de Piazza del Mercato, volledig ingebouwd in het Romeins amfitheater. Lunchen kunt u in Lucca. We rijden naar Pistoia nar de Duomo. Het baptisterium en de San Andrea, waar de kansel van Giovanni da Pisano te bewonderen is. Daarna rijden we via de prachtige abdij van San Antimo, voor alles heerlijk gelegen in een prachtig dal, naar ons hotel in Chianciano: Hotel Ave. Laat u de gelegenheid niet ontnemen om in de avonduren een wandelingetje te maken door dit eens glorieuze Kurort. We zullen in Chianciano twee keer overnachten. Zaterdag 2 mei 2015: In de ochtenduren rijden we naar het kleine plaatsje San Quirico d Orcia met zijn mooie Romaanse kerk. We gaan vervolgens naar Siena. Daar bezoeken we het palazzo Pubblico met de schilderingen van de gebroeders Lorenzetti en de Maesta van Simone Martini. We bewonderen het schelpvormige plein van de Palio. Lunch in Siena. Indien mogelijk bezoeken we de gotisch geïnspireerde Duomo met de Bibliotheek van de Piccomomini en de Intarsia marmer vloeren. Als de tijd het toelaat rijden we over de citta ideale rinascimentale Pienza met zijn fraaie Hallenkirche terug naar Chianciano. Zondag 3 mei 2015: Vandaag vroeg uit de veren want we gaan op weg naar Rome en dat zullen we doen via een bezoek aan het gezellige stadje Viterbo: deze stad is heel lang het zomerverblijf geweest van diverse pausen. Daar is het pauselijk paleis te bewonderen en natuurlijk de Duomo. Lunch in of nabij Viterbo. De laatste etappe van de Francigena brengt ons langs Sutri (om het Etruskisch theater te bekijken) naar ons einddoel: Rome. We logeren in het Hotel Club House. s Avonds kunt u op eigen gelegenheid gaan dineren. Er zijn heel veel goede restaurantjes in Rome. Maandag 4 mei 2015: De pelgrims gingen in eerste instantie naar Rome uit devotie voor de apostel Petrus. We zullen onze dag dan ook starten met een bezoek aan de Sint Pieter. Vervolgens (onder voorbehoud) bezoeken we de nabijgelegen Friese kerk. Daarna wil ik met u een pelgrimszwerftocht door Rome maken: we lopen naar de Piazza Navona om de Nederlandse pelgrimskerk Santa Maria del Anima te bezoeken met het graf van de enige Nederlandse paus Adrianus VI ( ). Op de Campo dei Fiori of de Piazza Navona kunt u lunchen. s Middags zetten we onze zwerftocht voort: Caravaggio s schilderijen in de San Luigi dei Francesi het Pantheon het plafond van Andrea Pozzi in de San Ignazio de Spaanse Trappen om te eindigen bij de Fontana di Trevi. Dit programma is voor de die-hards. U kunt tijdens de wandeling natuurlijk afhaken om terug te gaan naar het hotel. U kunt op eigen gelegenheid eten in Rome.

5 Dinsdag 5 mei 2015: Zoals de middeleeuwse pelgrims naar Rome al deden, bezoeken ook wij de Santa Croce in Gerusalemme, de San Giovanni in Laterano, de Scala Santa, het baptisterium van het Lateraan en de Porta Maggiore. Laat de tijd het toe, dan eindigen we in de Santa Maria Maggiore. s Middags bent vrij. Woensdag 6 mei 2015: Transfer naar de luchthaven van Rome en terugreis. Reis Informatie: Data: 27 april t/m 6 mei 2015 Prijs: 1495,- p.p. bij minimale deelname van 25 personen. Let op: Singles toeslag 245,- Inschrijven: via het inschrijfformulier op de website Hierbij inbegrepen: o Vervoer per luxe touringcar vanuit Maastricht naar het vliegveld en terug o Heenvlucht naar Milaan of Turijn en terugvlucht vanuit Rome, incl. Luchthaven belastingen o Transfers van en naar het hotel op 27-4 en 6-5 o Alle vervoer per luxe touringcar gedurende de reis o Overnachtingen op basis van half pension, behalve in Rome (Logies en ontbijt) Niet inbegrepen: o Overige maaltijden en uitgaven van persoonlijke aard o Entreegelden o o Lokale toeristenbelasting (veelal contact te voldoen) Eventuele reis en/of annuleringsverzekering Deze zijn ook af te sluiten via de reisorganisatie: Educa travel Reisorganisatie: De reis wordt georganiseerd door Educa Travel (Helden) aangesloten bij de ANVR U kunt zich nu gemakkelijk inschrijven via het inschrijfformulier op de website: ga naar reizen en kies voor inschrijven. Wilt u liever per post of per inschrijven vul dan het bijgevoegde inschrijfformulier in en stuur deze terug naar het post of adres zoals vermeld op het inschrijfformulier. Indien er niet genoeg aanmeldingen zijn dan is de reisorganisatie of Jac van den Boogard Cultuurproducties gemachtigd de reis te annuleren, u ontvangt hierover tijdig bericht.

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage Rome 2013 VWO 5 en 6 Markenhage Begeleiders: Mw Kremers Mw Lucassen Dhr Van den Heuvel Dhr Vos (mentor V5) Dhr Alberts (mentor V6) Uitgangspunten Ter lering ende vermaeck Cultuur snuiven op een Dalton

Nadere informatie

Romereis: infoavond. paaseditie 2015

Romereis: infoavond. paaseditie 2015 Romereis: infoavond paaseditie 2015 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - V.

Nadere informatie

Romereis: infoavond. krokuseditie 2016

Romereis: infoavond. krokuseditie 2016 Romereis: infoavond krokuseditie 2016 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - W.

Nadere informatie

Romereis: infoavond. paaseditie 2016

Romereis: infoavond. paaseditie 2016 Romereis: infoavond paaseditie 2016 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - W.

Nadere informatie

Romereis: infoavond. editie 2014

Romereis: infoavond. editie 2014 Romereis: infoavond editie 2014 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - V. Claes

Nadere informatie

Op naar Rome. 5 t/m 9 november 2018

Op naar Rome. 5 t/m 9 november 2018 Op naar Rome! Op naar Rome 5 t/m 9 november 2018 Samen op reis gaan, en zeker op pelgrimage, is meestal een zeer verrijkende ervaring. Je stapt uit je eigen leefwereld en je gaat met elkaar op reis. Onderweg

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Op naar Rome Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je

Nadere informatie

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Santiago de Compostela 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Op pelgrimage naar Santiago Wij volgen tijdens deze reis per lokale bus een deel van de route van deze Camino Francés

Nadere informatie

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016 Martens Bridge Reizen Excursiereis Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Toscane, beroemd om zijn kunst, geschiedenis en aansprekende groene

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder

Huis voor de Pelgrim. Camino de Santiago. Buen Camino. Onze reizen brengen je verder Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Camino de Santiago Buen Camino Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Romereis: infoavond. editie 2018

Romereis: infoavond. editie 2018 Romereis: infoavond editie 2018 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - J. Anthonis

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Dinsdag 8 april 2014

Dinsdag 8 april 2014 Maandag 7 april Wow de eerste dag in Rome, wat een dag. 's Morgens even ontbijten (één croissantje) en toen vanaf ongeveer half 10 op pad. We zijn in de binnenstad geweest en bij iedere kerk verbaasden

Nadere informatie

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 POLEN Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 17 t/m zondag 25 juni 2017 Per luxe touringcar Bezoek aan o.a. Fulda, Krakau, Wadowice, Auschwitz,

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

woensdag 21 september Rotterdam Rome uur uur HV6037 donderdag 29 september Pisa Amsterdam uur uur HV5424 ROZE aald

woensdag 21 september Rotterdam Rome uur uur HV6037 donderdag 29 september Pisa Amsterdam uur uur HV5424 ROZE aald PROGRAMMA ITALIËREIS (VOORLOPIG) Vertrektijden vliegtuig woensdag 21 september Rotterdam Rome 17.40 uur 19.60 uur HV6037 donderdag 29 september Pisa Amsterdam 15.00 uur 17.10 uur HV5424 Programma Rome

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

Klassieke reis HNL Rome

Klassieke reis HNL Rome Klassieke reis HNL 2019 Rome Praktische informatie Sociaal contract Programma Vragen? Praktische informatie: vervoer heenreis maandag 8 april 5.30 uur verzamelen voor school heenvlucht: 8 april Amsterdam-Rome

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Programma. Plattegrond. Regels & afspraken

Inhoud. Voorwoord. Programma. Plattegrond. Regels & afspraken Inhoud Voorwoord Programma Plattegrond Regels & afspraken 4 6 10 12 3 Voorwoord Behalve Rome is er bijna niets moois op de wereld. (Johann Joachim Winkelmann, 1756) Rome Navel van de wereld, Eeuwige Stad,

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici

Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici Reizen voor Sport Fans Autotour Toscane : het erfgoed van de Medici 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 634 vanaf pp Standard room Vertrekdatum 27/06/2016 717 vanaf en Standard room 28/06/2016 717 vanaf

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Reisleider: André Groeneveld Na de succesvolle en gezellige Lustrum Kunstreis naar de Documenta13 in

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

Jubileum Studiereis. Rome. Tilburg School of Catholic Theology

Jubileum Studiereis. Rome. Tilburg School of Catholic Theology Jubileum Studiereis Rome Tilburg School of Catholic Theology 21 t/m 28 september 2012 Voorwoord Tilburg School of Catholic Theology (TST) viert in 2012 enkele belangrijke hoogtepunten. Niet alleen bestaat

Nadere informatie

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016

POLEN. Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 POLEN Bisdombedevaart naar Polen van 10 t/m 18 september 2016 bedevaartreizen inspiratiereizen belevingsreizen De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 10 t/m zondag 18 september 2016 Per touringcar

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN. Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona.

WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN. Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona. WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona. Inname van de kamers. Lunch in ristorante La Loggetta

Nadere informatie

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig)

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) ROMEREIS 2016 VLUCHT Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) terugreis: vrijdag 11 maart 2016 18.15/18.45 uur in Enschede VLUCHT Datum Vlucht Vertek Aankomst

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

5 DAAGSE VLIEGTUIGREIS ROME ASSISI PERUGIA

5 DAAGSE VLIEGTUIGREIS ROME ASSISI PERUGIA BB GEPENSIONEERDEN 5 DAAGSE VLIEGTUIGREIS ROME ASSISI PERUGIA 15 tot 19 september 2016 1 PROGRAMMA DAG 1 Do 15/9 Het christelijke Rome Afspraak in de luchthaven van Zaventem. Onthaal door onze reisleidster

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013

10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het land van de draak; China 15 tot 25 februari 2013 Great Wall Skating Challenge Where the great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve/ cultuurreis naar het

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Corso 2015 Roma. La Dolce Vita. Tandheelkunde & Esthetiek 11-14 september. Sjoerd Smeekens: Esthetiek bij gebitsrehabilitaties

Corso 2015 Roma. La Dolce Vita. Tandheelkunde & Esthetiek 11-14 september. Sjoerd Smeekens: Esthetiek bij gebitsrehabilitaties Corso 2015 Roma La Dolce Vita Tandheelkunde & Esthetiek 11-14 september Sprekers en onderwerpen Sjoerd Smeekens: Esthetiek bij gebitsrehabilitaties Joerd van der Meer: Endo s en opbouwen bij gebitsrehabilitaties

Nadere informatie

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege

1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege. Buitenland Reizen. Romboutscollege 1 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Buitenland Reizen 2016 Romboutscollege 2 Buitenlandreizen 2016 Romboutscollege Beste leerlingen en ouders, De buitenlandreizen voor 2016 komen eraan. De reizen zijn

Nadere informatie

informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5

informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5 informatieavond reizen Sint-Joriscollege voor leerlingen uit mavo 4, havo 4 en vwo 5 Indeling van de avond korte inleiding informatie over: reis naar Londen 440 euro reis naar Andalusië 500 euro reis naar

Nadere informatie

Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk

Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk Op het Pelgrimspad Tijd geven aan jezelf en aan elkaar als een geschenk Pelgrim zijn Een lange tocht maken. Dichterbij God en je eigen ziel komen. Je doet het alleen en toch samen met anderen. Pelgrimeren,

Nadere informatie

Great Wall Skating Challenge 2013

Great Wall Skating Challenge 2013 Great Wall Skating Challenge 2013 Where the Great Wall meets the Yellow River Unieke schaatsmarathon op de Gele Rivier langs de Chinese Muur tussen Mongolië en China. 10 daagse sportieve cultuurreis naar

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3413 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Assisi Fantastisch mooi pand te koop in Assisi BESCHRIJVING

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 4002 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Hotel te koop in het centrum van Lucca BESCHRIJVING

Nadere informatie

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 EMILIA ROMAGNA 20/05-25/05/2018 Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen Emilia Romagna, een van de rijkste regio s van Italië, heeft heel wat te bieden. In de goed bewaarde steden

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Toscane & Umbrië 8 dagen

Toscane & Umbrië 8 dagen Toscane & Umbrië 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 839 Single wandelreis Umbrië & Lago Trasimeno Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het 'Groene Hart van Italië'. Hier een wandelvakantie

Nadere informatie

7-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR:

7-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: 7-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: Rome, Italië Het antieke, barokke, joodse en christelijke Rome REISPERIODE: Dinsdag 10 september t/m maandag 16 september 2019 Rome, Italië Het antieke, barokke, joodse en

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS IERLAND 2016

NASCHOLINGSREIS IERLAND 2016 NASCHOLINGSREIS IERLAND 2016 9 juni 12 juni Alles is Liefde.. voor Paro! Na zeven keer kunnen we inmiddels wel zeggen dat het een traditie is om begin juni een nascholing te organiseren in Ierland. Een

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten reis 2015

Italiaanse dolomieten reis 2015 Italiaanse dolomieten reis 2015 Op zaterdag 23 mei vertrekken we richting de dolomieten om daar 5 dagen te genieten van het geweldige berglandschap met wegen die daar op een indrukwekkende wijze zijn aangelegd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Verkenning Toscane Italië

Verkenning Toscane Italië Verkenning Toscane Italië 6-DAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Het landschap van Toscane wordt vaak het mooiste van Italië genoemd en inspireert al eeuwenlang tal van beroemde kunstenaars. Maar de schoonheid

Nadere informatie

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR VENETO 21/05-26/05/2017 Prachtige steden aan het water De regio Veneto wordt vooral geassocieerd met Venetië, bekend om het historische centrum, de kanalen, het carnaval

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. De geheimen van Fátima en omgeving Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder De geheimen van Fátima en omgeving Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen

TOSCANE & VENETIE. SRC-Cultuurvakanties - Oude Boteringestraat 37-39 - 9712 GD Groningen TOSCANE & VENETIE Italië is geliefd bij vele cultuurliefhebbers. En dat is ook niet vreemd: dit prachtige land wordt gekenmerkt door een overvloed aan kunst en cultuur! U ziet er bijna letterlijk de kunst

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto De Valle Umbra is een centraal gelegen vallei in het mooie Umbrië, het groene hart van Italië. In deze vruchtbare en waterrijke vallei, afgeschermd

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km

Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km Hoogtepunten Medici-kapellen, Sta.Maria Novella en Sta.Croce

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

ITALIE (29/03-08/04)

ITALIE (29/03-08/04) ITALIE (29/03-08/04) Reisschema 2016 In dit reisschema : Dinsdag 29/03 1 Woensdag 30/03 2 Donderdag 31/03 3 Vrijdag 01/04 3 Zaterdag 02/04 4 Zondag 03/04 4 Maandag 04/04 5 Dinsdag 05/04 5 Woensdag 06/04

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL + DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI LITOUWEN + FINLAND De kalender van de International Walking Association (IML) breid zich steeds verder uit. Vanaf 2015

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE

DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE Toscane Toscane is misschien wel de bekendste streek van Italië. Een streek die veel te bieden heeft. Toscane ligt in het midden van Italië, vanaf de Middellandse Zee helemaal

Nadere informatie

Chartres. Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens

Chartres. Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens Chartres Verheffing van de ziel tot de geest Een mysterie-impuls van de Nieuwe Mens Conferentie van 3 t/m 8 mei 2011 in Chartres Met medewerking van Christine Gruwez, Frans Lutters, Wim Veltman e.a. Waarom

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

8-daagse vtbkultuur-trip Rome Zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 mei 2018 Gids: dr. Jan Vaes

8-daagse vtbkultuur-trip Rome Zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 mei 2018 Gids: dr. Jan Vaes 8-daagse vtbkultuur-trip Rome Zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 mei 2018 Gids: dr. Jan Vaes Dag 1 zaterdag 19 mei 2018 Vlucht om 11.25 uur met Alitalia van Zaventem naar de internationale luchthaven

Nadere informatie