RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni nummer 14

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni nummer 14"

Transcriptie

1 BRONNIEUWS Dorpsschool De Bron Drielingschouw LP Reeuwijk directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni nummer 14 Een paar telefoontjes en het was geregeld. De opkomst bij het tuinonderhoud van de speelplaatsen was ongelooflijk. De ouders die gevraagd waren voor hulp hadden zelf geregeld dat er genoeg ouders waren om het snoeien groots aan te pakken. Iedereen kwam gewapend met schoffels, snoeischaren, kruiwagens en bezems, maar daarnaast waren er kettingzagen, bosmaaiers en een kleine houtversnipperaar. Dat was nog niet voldoende om alle takken af te voeren, dus er kwam nog een tractor met een grote versnipperaar. Fantastisch om te zien hoe in enkele uren de speelplaatsen opgeknapt waren. We zijn als school heel blij met de vele hulp die wij het hele jaar door krijgen van zoveel ouders. De groep die er vorige week woensdag was één van de vele keren dat ouders voor ons klaar staan. Allemaal heel hartelijk dank voor uw bijdrage aan de school en een fijne zomervakantie. Verder in deze nieuwsbrief: feesten, Bas geboren, lekker lezen en meer Agenda 1 juli 2016 : Groep 7 excursie natuurtuin Wellantcollege: fiets mee! 1 juli 2016 : Eindfeest mede georganiseerd door de ouderraad met sponsorloop en fancy fair van groep 8. 4 juli 2016 : Gevonden voorwerpen uitgestald 4 juli 2016 : Schoonmaakavond uur 4 juli 2016 : Juf Mary jarig 5 juli 2016 : Musical voor opa s, oma s, enz uur 5 juli 2016 : Afscheidsavond voor groep 8 6 juli 2016 : Modderfeest voor groep 1 t/m 3. Oude kleren aan. 7 juli 2016 : Overvliegen naar de volgende groep juli 2016 : Speelgoedochtend 8 juli 2016 : Afsluiting schooljaar op de speelplaats uur 8 juli t/m 19 augustus : Zomervakantie Om vast in de agenda te zetten: 24 augustus 2016 : Informatieavond groep 8 26 augustus 2016 : Schoolviering nieuw schooljaar in de kerk om 9.00 uur 30 augustus t/m 2 september 2016: Kamp groep 8 5 september 2016 : Informatieavond groep 1 t/m 7 en jaarvergadering ouderraad 5 september 2016 : Ouderavond projectuitleg Vormsel voor ouders van groep 8 in de Pastorie te Reeuwijk-Dorp van uur. 7 september 2016 : Schoolreisje voor groep 1 t/m 7

2 Schoonmaakavond 4 juli A.s. maandag is de jaarlijkse schoonmaakavond. Vorig jaar is het niet doorgegaan vanwege de enorme hitte. Daar hebben we nu geen last van en wij hopen velen van u te zien. U kunt gewapend met emmer en schoonmaakspullen naar de groep van een van uw kinderen gaan. Musical groep 8 Op dinsdag 5 juli voert groep 8 twee keer hun afscheidsmusical Herrie op het eiland op. s Middags doen zij dit voor alle leerlingen van school, maar ook pa s/oma s/broer(s)/zus(sen) e.d. kunnen dan komen kijken. Zaal open om uur, aanvang musical uur. s Avonds is de tweede opvoering, maar nu voor hun ouders en het team. De avond wordt afgesloten met een afscheidsfeest. Alle ouders hebben hiervoor een uitnodiging van hun zoon/dochter ontvangen. Afsluiting laatste schooldag, uur 8 juli, de laatste schooldag gaan we natuurlijk weer aftellen. Dit jaar maken we er een speciale afsluiting van. Alle kinderen doen daar aan mee. Ze zullen als groep naar buiten komen en na het aftellen nog even naar binnen gaan om de tassen te halen. Deze kunnen ze bij de afsluiting niet gebruiken. Dit wilt u natuurlijk niet missen. De afsluiting start om uur. Fancy Fair Op vrijdag 1 juli, tegelijkertijd met het schoolfeest, organiseert groep 8 een Fancy Fair. De helft van de opbrengst en de helft van de opbrengst van de sponsorloop van groep 8 gaat naar een goed doel. Dit jaar hebben de leerlingen van groep 8 gekozen voor Make-A- Wish Nederland. Deze organisatie staat voor het volgende: Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voor heen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Wij hopen ook dit jaar weer een mooi bedrag op te halen. Eindfeest Morgen, 1 juli is het eindfeest, dat in het teken staat van het schoolproject Reis om de wereld. Bij het feest is ook de fancy fair van groep 8. Naast spelletjes is er ook voldoende te eten en drinken. En, echt Hollands, een eendenrace. Tijd We hopen u allen te zien. Nationale modderdag Volgende week woensdagochtend 6 juli houden we een Water/modderfeestje voor groep 1 t/m 3A. Het lijkt ons verstandig om uw kind die dag oude kleren aan te trekken. U krijgt uw kind nat en vies, met veel ervaringen rijker, mee naar huis! Ook het onkruid werd verwijderd. Er liggen heel wat zweetdruppeltje tussen de fietsenrekken.

3 Lekker lezen in de vakantie, leuk en belangrijk Ook in de zomervakantie is lezen leuk! En voor veel kinderen belangrijk om dit in de vakantie te blijven doen. Dan pakken ze het lezen op school na de vakantie weer gemakkelijker op. Jammer als het in zes weken zo ver weg zakt. Zet de VakantieBieb-app op tablet of smartphone en download gratis een grote selectie e- books voor kinderen. De nieuwe app is van 1 juni t/m 31 augustus 2016 te downloaden via de App Store en de Google Play Store. Kijk voor meer informatie op PS: Er staan ook leuke boeken voor ouders in VakantieBieb. Klasbord Wij willen als school graag meegaan met onze tijd en op een snellere en leuke manier meer ouders bereiken. Daarom beginnen we na de zomervakantie met de inzet van de Klasbord-app. Wat het is en hoe het werkt leest u in de bijlage. Bas geboren 27 Juni is de zoon van juf Ylze en Daan geboren. Alles is goed gegaan met Bas en Ylze. Van harte gefeliciteerd Ylze en Daan en grote zus Manouk. Vlieger testteam in actie Afgelopen weken hebben de kinderen uit de Vlieger verschillende keukenrollen getest op sterkte (hoeveel boeken kan het dragen) en op twee punten op vochtopname. Dit laatste werd op twee punten getest: hoeveel blaadjes heb je nodig om 100 ml water op te nemen en welk blaadje neemt het meeste water op? Uit de testen bleek dat Plenty het beste was en op de tweede plaats stond Solo. Oké was derde. Maar Plenty was drie keer zo duur als Solo. Conclusie van het testteam van de Vlieger was dat Solo de beste koop. Gevonden voorwerpen Maandag 4 juli worden alle gevonden voorwerpen in de aula uitgestald. U kunt kijken of er iets van uw kind bijzit. Als u waardevolle spullen mist, zijn ze mogelijk bij juf Odilia gebracht. Na maandag verdwijnen de overgebleven spullen in een zak voor Bag2school.

4 Klaar.. over. KLAAR! Op maandag 27 juni werden de leerlingen van groep 8 bedankt voor het brigadieren wat zij de afgelopen 2 jaar hebben gedaan. Uit handen van politieagent Vincent ontvingen de leerlingen een diploma en namens de brigadiercoördinatoren nog een zak snoep. Ook namens het team bedankt voor het veilig helpen oversteken van de leerlingen en hun ouders. Nederlands kampioenschap straatvoetbal Ik deed mee met het NK straatvoetbal met 2 vrienden van Feyenoord en 1 van Excelsior en nog 1 van Utrecht. Hiervoor hadden we ook nog een andere ronde gewonnen. De 1 e wedstrijd verloren we en de 2 e wonnen we en de laatste poule wedstrijd wonnen we met 12-0 dus toen waren we door naar de kwart finale die wonnen we makkelijk met 4-0. De halve finale wonnen we en de finale wonnen we ook nog net aan. Toen waren we eerste geworden en kregen we een hele grote beker. Ons team heet FC Matties en wij zijn Nederlands kampioen straatvoetbal onder de 12 jaar geworden. Jessy Hommersom, groep 8 Mededelingen: In de vakantie jarig 24 juli : Juf Denise 1 augustus : Juf Marliese 21 augustus : Juf Martine 23 augustus : Juf Anouk Stolwijk Foto s op Mijn album De foto s van activiteiten en feesten, kunt u vinden op (Ctrl en klikken). Het wachtwoord is alleen voor ouders van school. Met ingang van donderdag 27 augustus is het wachtwoord voor ouders om in te loggen op MijnAlbum veranderd. Het wachtwoord is op te vragen bij de groepsleerkracht. Jacqueline van den Berg plaatst foto s op Mijn album. Als u foto s van school heeft, mag u die naar haar sturen via we transfer. Foto s versturen gaat als volgt: Zoek op Google naar Wetransfer.com (dit hoeft niet te worden gedownload) Wanneer u de site opent, volgt u gewoon de instructies. U kunt hier foto's uploaden en dan verzenden naar schoolfotosdebron@gmail.com Geen foto's gewoon via de mail versturen!!

5 Bijlage: Klasbord Het volgende Bronnieuws verschijnt donderdag 25 augustus 2016

6 Peutergroep Het Fonteintje, sinds 9 mei 2016 in dorpsschool De Bron: Drielingschouw LP Reeuwijk NIEUW Tel.nr NIEUW Mobiel: Mailadres: pghetfonteintje@kmnkindenco.nl Op maandagochtend en vrijdagochtend. U kunt uw peuter brengen tussen 8.30 en 8.45 uur. In tegenstelling tot eerdere berichten in de nieuwsbrief kunt u uw peuter niet meer binnen ophalen, maar komen wij om uur met de peuters naar buiten. Thema De wereld rond : Wat een leuk thema; de wereld rond en dan hebben we het over ons eigen land; Nederland. We zingen liedjes en ons lokaal is Nederlands aangekleed. Er hangt een rood, wit, blauwe vlag. Met de peuters hebben we ook een rood wit blauwe vlag gemaakt met de peuterhandjes in de verf en op een oranje vel afgedrukt. Er hangt ook nog een vlag met een meneer en een mevrouw er op. Is dat een politie vroeg een peuter laatst hij heeft iets op zijn jas met glinster. Maar nee, geen politie, deze meneer is toch echt Koning Willem-Alexander. Er zijn kleurplaten van Nederland ingekleurd en de molen is door alle peuters geverfd en de wieken zijn er aan gezet door de juffen. zo gaat de molen, de molen, de molen zingen we er bij. We hebben ook Nederlands gegeten, o.a. blokjes kaas en stukjes stroopwafel. Op een ochtend kwam juf Odilia een kijkje bij ons nemen en toen zongen we met z n allen voor haar het liedje (van Dirk Scheele) ik maak een reis om de wereld in één dag. Juf Odilia vond het erg mooi. Benieuwd naar ons (nieuwe) lokaal en de gemaakte knutselwerkjes; loop gerust vrijdag 1 juli binnen. Vaderdagcadeau: Zondag 19 juni jl. was het Vaderdag. Op de ochtenden voorafgaand aan deze feestelijke dag, hadden de peuters een auto (van papier) met wasco gekleurd en raampjes er op geplakt. Aan de auto kwam een ronde (parkeer-tijd)schijf. En met het gedichtje er bij was het cadeau helemaal af: waar mijn papa ook gaat, hij parkeert nooit te laat. Inspectiebezoek door het GGD; Drie weken geleden hebben we een onaangekondigd bezoek op de peutergroep gehad van de inspecteur van het GGD. Omdat we net nieuw gestart zijn in een nieuw lokaal op een nieuwe locatie werd het een totaalinspectie. Er werd o.a. gelet op de volgende domeinen: Pedagogisch handelen Verklaring omtrent het gedrag Passende beroepskwalificatie Opvang in groepen Beroepskracht/kindratio Protocollen Hygiëne Veiligheid, gezondheid en kwaliteit

7 De inspecteur is twee uur binnen geweest en als iemand zo rondloopt, alles bekijkt, inspecteert en je ziet haar heel veel opschrijven, dan vraag je je wel af of je wel goed bezig bent. Het oordeel was positief. Op enkele actiepunten die als opmerking genoemd zijn door het GGD is meteen actie op ondernomen. Zoals een zeeppomp en papieren handdoekjes bij de wasgelegenheden, een (hogere) deurklink op de toegangsdeur en het verwijderen van brandnetels buiten. Van dit bezoek zal een rapport opgesteld worden door het GGD. Dit inspectierapport zal t.z.t. op de site van De Bron komen te staan. Bedankt alle ouders voor het plein- en groenonderhoud rondom de school(pleinen) wat hebben jullie een hoop werk verricht. Een foto van de peuters die op de gang voor het peuterlokaal naar de musical van groep 8 kijken en luisteren. Schattig hè... over bijna 10 jaar staan zij daar Afscheid van de peutergroep: Constantin en Melvin, alvast van harte gefeliciteerd met jullie 4 e verjaardag en na de zomervakantie mogen jullie naar groep 1. Veel plezier op De Bron. Aftellen naar de zomervakantie; Vrijdag 8 juli a.s. op de laatste vrijdag voor de zomervakantie zullen alle kinderen en leerkrachten van De Bron verzamelen op het plein van groep 3/4/5. Om 12 uur zal er afgeteld worden en dan is het vakantie. Komt u ook? We wensen iedereen (alvast) een hele fijne zomervakantie en tot ziens op maandag 22 augustus 2016 Juf Mirelle en juf Oktilde Opmerking: Ook na de zomervakantie gaan we gewoon door met de huidige peutergroep tijden, dus van 8.30 tot uur.

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1

Schooljaar augustus 2018 Nummer 1 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 30 augustus 2018 Nummer 1 Speelpleinen officieel geopend Na de viering in de kerk

Nadere informatie

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden

Schooljaar juni 2019 Nummer 12. De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 13 juni 2019 Nummer 12 De Bron Gezonde School, thema certificaat welbevinden Welbevinden

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juni 2015 nummer 13 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 11 juni 2015 nummer 13 Een vol jaar Onderwijs is altijd in

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar april nummer 11 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 21 april 2016 - nummer 11 Vol goede moed trokken de spelers

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december nummer 6 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 10 december 2015 - nummer 6 3FM SERIOUS REQUEST 2015 VRAAGT

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar december 2014 nummer 6 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 18 december 2014 nummer 6 Waar staat

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 19 november 2015 - nummer 5 Het jaarlijkse grote kinderfeest

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 4 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 29 oktober 2015 - nummer 4 Vindt u kwaliteit ook belangrijk?

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar oktober nummer 3 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 8 oktober 2015 - nummer 3 Peuterspeelzaal Het fonteintje en

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november nummer 5 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2016-2017 24 november 2016 - nummer 5 De Sint is met zijn pieten weer

Nadere informatie

Schooljaar juni 2018 Nummer 13

Schooljaar juni 2018 Nummer 13 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 14 juni 2018 Nummer 13 Per 25 mei jongstleden is de nieuwe privacywetgeving (AVG:

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar januari 2018 Nummer 7

Schooljaar januari 2018 Nummer 7 id De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 18 januari 2018 Nummer 7 Alles in 1 project 'Geloof' Kennis van andere culturen

Nadere informatie

Schooljaar maart 2018 Nummer 10

Schooljaar maart 2018 Nummer 10 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 29 maart 2018 Nummer 10 Keurmerk Opleidingsschool Op 13 maart hebben wij het Keurmerk

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juli nummer 14

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar juli nummer 14 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 2 juli nummer 14 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar.

Nadere informatie

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B

Groep 1A/1B - 2A/2B - 3A/3B De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 24 mei 2018 Nummer 12 Het einde van het schooljaar nadert. Dat betekent dat we naast

Nadere informatie

Schooljaar februari 2019 Nummer 8

Schooljaar februari 2019 Nummer 8 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234/ 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2018-2019 14 februari 2019 Nummer 8 Op 30 januari hebben we op een feestelijke manier afscheid

Nadere informatie

Schooljaar januari 2019 Nummer 7

Schooljaar januari 2019 Nummer 7 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk Schooljaar 2018-2019 24 januari 2019 Nummer 7 Nieuws uit de groepen leest u in de Klasbordapp. Hier een paar activiteiten van de afgelopen weken. Bij de groepen1

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar augustus nummer 1 Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2015-2016 - 27 augustus 2015 - nummer 1 De scholen zijn weer begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Schooljaar september 2018 Nummer 2

Schooljaar september 2018 Nummer 2 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 20 september 2018 Nummer 2 De eerste weken zitten er weer op. Iedereen werkt weer

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 5

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar november 2014 nummer 5 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 27 november 2014 nummer 5 Decembermaand,

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 16 oktober 2014 nummer 3

RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 16 oktober 2014 nummer 3 Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 16 oktober 2014 nummer 3 10 oktober

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019

RONDEEL-INFO. 1 juli 2019 1 juli 2019 RONDEEL-INFO Agenda juli 2019 juli 1 Rondeel-info 11 3 Rapport mee naar huis 10 Techniekles Ulft groep 8: 8.45-11.45 uur 11 Schoonmaakavond groepen 1-2 15 Generale repetitie musical groep 8

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen

NIEUWSBRIEF. Deken Wehmeijerschool. Juli Agenda. Mededelingen NIEUWSBRIEF Deken Wehmeijerschool 21 e jaargang nr. 05 Juli 2016 Redactie: Marian van der Heijden Ans van Bergenhenegouwen Website www.dwsvelddriel.nl E-mail dwsvelddriel@upcmail.nl 3 e Rapport mee naar

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15

Uit De School Geklapt Schooljaar nr 15 Uit De School Pagina 1 Schooljaar 2018-2019 nr 15 CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs http://www.pwabasisschool.nl Donderdag 18 juli 2019 Dag...!! In deze UDSG Dag!!

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief : Schoolbord

Nieuwsbrief : Schoolbord 6 juni 2014 Burg. Buyvoetsplein 70 7497 LD Bentelo 0457-292492 www.olvrouwebentelo.nl Agenda Datum Tijden Activiteit 8 juni Pinksteren 9 juni Tweede Pinksterdag (vrij) 10 juni Geen school, vrije dag 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!!

DE HELIOSCOOP. Laatste schooldag tot uur, daarna VAKANTIE!!!!! Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.asg-almere.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 5 Nummer 13 13 juli 2016 Belangrijke

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

Glitter & Glamour in de polder!

Glitter & Glamour in de polder! Samen groeien op De Bron Dorpsschool De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 directie.dsdebron@degroeiling.nl RK DORPSSCHOOL DE BRON Schooljaar 2014-2015 15 januari 2015 nummer 7 Op onze

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Voorleesparade

maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Voorleesparade maandbrief Maandbrief juli 2014 Nieuws van de directie Met de spannende wedstrijd Nederland-Mexico nog in mijn achterhoofd begin ik aan dit stukje voor de een na laatste maandbrief van dit schooljaar.

Nadere informatie

Jaargang juli 2016

Jaargang juli 2016 Het thema van Kind op maandag is Mooi! De laatste twee weken van het schooljaar vertellen we gelijkenissen van Jezus over het koninkrijk van de hemel. Ik zie meer (Mattheus 3: 31-32, 44,45-46) Jezus vertelt

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

WOENSDAG 8 juli Beste ouders,

WOENSDAG 8 juli Beste ouders, WOENSDAG 8 juli 2015 Beste ouders, Het is zondagochtend als ik dit stukje voor de laatste Notenbalk zit te schrijven, nog nagenietend van de fantastische ochtend die mij door de kinderen van de Klarinet

Nadere informatie

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog.

Het thema van de kinderboekenweek van dit jaar is: Gruwelijk Eng! Meer informatie over de kinderboekenweek volgt nog. Datum: 08-09-2017 VAN DE REDACTIE Beste ouders/verzorgers, Vandaag eindigt alweer de derde week van ons nieuwe schooljaar. Een schooljaar dat gestart is met een lach en een traan. Een lach vanwege een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014

NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 NIEUWSBRIEF OG TITUS BRANDSMA NR 6 - JUNI 2014 INHOUD 1 ALGEMENE ZAKEN 3 1.1 DE VAKANTIEBIEB-APP 3 1.2 VAKANTIEROOSTER 3 1.3 SPELEN IN HET GROEN, TEEKCONTROLE DOEN 4 2 NIEUWS UIT DE GROEPEN 5 2.1 GROEP

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2019

Nieuwsbrief. Juni 2019 Nieuwsbrief Juni 2019 Regel van de maand Juni Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Pesten wordt op De Vlonder niet getolereerd! 10 17 19 24 25 26 T/m 14 juni Junivakantie Margedag; leerlingen

Nadere informatie

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl

Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Samarialaan 1a 5625 RA Eindhoven www.bs-cornelisjetses.nl Nummer: 38 10 juli 2015 Belangrijke data: dinsdag 14 juli: Musical groep 8 vrijdag 17 juli : geen school/suikerfeest. ma. 20 juli t/m vrij. 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli augustus

Nieuwsbrief juli augustus Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juli Nieuwsbrief juli augustus 2017-2018 augustus 2 Zwemles groep 5-6

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 11 juli. De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 11 juli De Laatste van dit jaar!!!!! AFGELOPEN WEEK.. - Hebben we al een beetje afscheid genomen van juf Inge. Vrijdag hebben we als team een afscheidsborrel gehad en dinsdag is Inge door haar

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app.

Nieuwsbrief 18. Naast jeugdboeken vind je ook spannende boeken voor volwassenen in de app. Nieuwsbrief 18 vrijdag 3 juli 2015 Zomerlezen met de VakantieBieb-app www.vakantiebieb.nl Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk en gratis leespakket voor het

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school

Integraal nieuws Hemelvaart Bag2school Integraal nieuws Hemelvaart Maranatha! Kom Heere Jezus, kom! Zo sluit Paulus zijn eerste brief af aan de Korinthiërs. Ook toen al werd uitgekeken naar de terugkomst van de Heere Jezus. Deze belofte deden

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 juli 2017 Nieuwsbrief Week 29 16 t/m 22 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen week hebben de kinderen hun rapport mee naar huis gekregen en bent u als ouder op school geweest voor een afrondend 10minutengesprek.

Nadere informatie

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen

Nieuw. Personeel BSO. Boards, stepjes. Open dagen Nieuwsbrief basisschool t Palet nummer 5 12 januari 2017 schooljaar 2016-2017 In deze Paletter: Nieuw Personeel BSO Boards, stepjes Open dagen Informatie van BVL werkgroep Dodehoekproject Nationaal voorleesontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 juli

Nieuwsbrief 8 juli Nieuwsbrief 8 juli 2015-2016 Data: 9 juli: Oud Papier: succes deze laatste keer van het schooljaar! 11 juli: Tour de Funbus van 10.00-12.00 op school Prijs voor winnaar Fiets- en Loopweken! En dat is De

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang:

Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: Nieuwsbrief Juli 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in juli 30 juni en 4 juli 10 minuten gesprekken 8 juli Strippenkaartverkoop 11 juli 14.00 uur doordraaimoment voor het nieuwe schooljaar 13 juli

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

14e jaargang nr. 4 1 april 2016

14e jaargang nr. 4 1 april 2016 14e jaargang nr. 4 1 april 2016 Meentweide 2 2811 JG Reeuwijk Tel.: 0182 39 32 14 www.gmsreeuwijk.nl info.gms@degroeiling.nl Gelijk na de meivakantie, op maandag 9 mei, krijgt onze school bezoek van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019.

Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Nieuwsbrief 19 Woensdag 5 juni 2019. Logeerkoffertje Op donderdag 6 juni komt er een leesconsulente van de centrale bieb West Achterhoek een prentenboek interactief voorlezen. Als ouder mag u hierbij aanwezig

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 juni 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 29 Vergadermiddag team Kinderen 12.00u

Nadere informatie

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer

Inhoud week Eerste schooldag. 2. Aanwezigheid directie. Lijnbaan AG Zoetermeer Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl Inhoud week 35 27-08-2015 Nr. 01 1. Eerste schooldag We zijn weer begonnen! Na alle voorbereidingen

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Schooljaar april 2018 Nummer 11

Schooljaar april 2018 Nummer 11 De Bron Drielingschouw 1 2811 LP Reeuwijk 0182-393234 / 0182-301736 directie.debron@degroeiling.nl Schooljaar 2017-2018 19 april 2018 Nummer 11 Opvolgster Mary Einde van het schooljaar zal juf Mary afscheid

Nadere informatie

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016

Schooljaar Nummer16, 20 mei 2016 Schooljaar 2015-2016 Nummer16, 20 mei 2016 Kalender: 21 mei Finale Schoolatletiek 25 mei Inloopspreekuur CJG gaat deze keer niet door 28 mei verjaardag juf Mascha 30 mei verjaardag Carla 31 mei Start avondvierdaagse,

Nadere informatie

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 12 juli 2019 F. Wiedijk Jzn.straat 1 NIEUWSDRIES 1843 JS Grootschermer 0299-671378 Agenda Vrijdag 12 juli Laatste schooldag, kinderen 12 uur vrij. Maandag 26 augustus Eerste schooldag. De kinderen mogen

Nadere informatie