Terugblik op de afgelopen periode:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Terugblik op de afgelopen periode:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 14e editie april 2012 Terugblik op de afgelopen periode: In deze editie: Terugblik 1 Musickids 2 Zegeltjesactie 2 Franca Geerlings 3 Agenda 3 Vervolg Franca 4 Vervolg Franca 5 Verkoop kaartjes 5 Fotocollage 6 Onze dirigent Op zondag 11 maart hebben we deelgenomen aan de halfvastenstoet in Maasmechelen. Ook de deelname aan deze optocht stond in het teken van ons 60-jarig jubileum. Zondag 18 maart was er de stoet van het krombroodrapen in Sittard. Een tractor met aanhanger waarop een bas en dikke trom stond, versierd met het jubileumspandoek reed achter ons muziekcorps mee in de stoet. Zondag 25 maart hebben we een concert gegeven in de Basiliek in Sittard. De organisatie van dit concert had gekozen voor een jubileumconcert omdat 2 van de 3 deelnemers dit jaar jubileren. Eric Gruisen de organist van de Basiliek is dit jaar 25 jaar organist van de Basiliek en onze fanfare viert dit jaar haar 60- jarig bestaansfeest. De derde deelnemer aan dit concert was het vocaal ensemble Aloutte. Na afloop was er veel lof voor de muziek die de fanfare ten gehore had gebracht. Op zaterdag 22 april heeft onze vereniging zich van zijn beste kant laten zien in de Sittardse binnenstad. Op deze dag zijn een vijftal flasmobs uitgevoerd waarbij de reacties van de mensen erg positief was. Iedereen had zijn instrument goed verstopt op Dré. Eigenlijk toch wel onbegrijpelijk dat hij dit instrument niet heeft kunnen verstoppen maargoed het zij hem vergeven. Op deze manier laten we ook buiten Sanderbout de mensen zien dat het verenigingsleven in Sanderbout nog altijd leeft.

2 Music kids: Op de basisschool Augustinus in Sanderbout is het project musickids van start gegaan. Het project maakt deel uit van het Sociaal Programma Sittard-Zuid in het kader van het project TASs. Bij de organisatie van dit project wordt samengewerkt door de stuurgroep TASs, (hierin zijn de provincie, gemeente, en woonmaatschappij Zo Wonen vertegenwoordigd), de basischool Augustinus, het Muziekcorps St. Barbara en Partners in Welzijn. Ecsplore heeft de organisaie van het project, waarmee zij eerder al ervaring opdeden in de Gemeente Schinnen in handen. In samenwerking met Artamuse en Partners in Welzijn worden op de basisschool workshops instrument bespelen georganiseerd. Onder leiding van muziekdocenten ontdekken kinderen uit groep 4 t/m 8 de komende 12 weken een instrument onder het motto Muziek maken kun je leren! Kinderen ontdekken, beleven, voelen muziek. In dit Musickids project waarin naast de kennismaking met muziek versteviging van de verenigingsrelatie prioriteit heeft, worden kinderen enthousiast gemaakt voor de fanfare (actieve cultuurparticipatie). Zegeltjesactie voor de Jeugd : In het project wordt dan ook samengewerkt met het in de wijk gevestigde Muziekcorps St. Barbara. Regelmatig zullen muzikanten vanuit de vereniging een instrument komen showen, zodat de kinderen de instrumenten leren kennen en zo kunnen ontdekken waar hun belangstelling naar uit gaat. De workshops voor de groepen 4 t/m 8 worden elke dinsdag gehouden vanaf uur in de basisschool Augustinus in Sanderbout. Logo 60 jaar St. Barbara Na de geslaagde activiteit van vorig jaar waarbij de jeugd naar de Efteling is gegaan staat ook dit jaar M e t wederom een activiteit op het programma. Dit jaar zal de jeugd naar Moviepark Germany gaan. Om dit mogelijk te maken zijn we op zoek naar zegeltjes van de C1000, heel m e d e w veel zegeltjes zelfs. Bij inlevering van drie volle kaarten krijg je 15,- korting op een kaartje van Moviepark. Snel doorgerekend betekent dit dat het kaartje dan niet 34,- kost maar nog maar 19,-. Wij zijn uiteindelijk wel afhankelijk van het aantal volle spaarkaarten en vandaar dat wij elk zegeltje nodig hebben. De jeugd roept jullie dan ook op om zoveel mogelijk zegeltjes te sparen zodat de jeugd wederom een geweldige dag kan beleven. De zegeltjes kunnen ingeleverd worden bij Franca of bij Anita. Alvast bedankt!!!

3 Achtergrond Franca Geerlings: En dan lees je in de nieuwsbrief dat je een stuk over jezelf mag gaan schrijven! Commentaar van Wesley: Ja, ik vond dat het een vrouw moest worden en een beetje een jong iemand. Dus toen kwam ik automatisch bij jou uit! En bedankt namens de rest van de vrouwelijke leden.. Ik hoef denk ik niet uit te leggen hoe ik bij de fanfare terecht ben gekomen: mijn achternaam verraadt me, haha! Op mijn achtste ben ik begonnen met blokfluitles van Karin Colaris. Na het examen ben ik sopsax gaan spelen op de muziekschool bij Ton Verhiel. Maar wat was ik blij toen ik na bijna vijf jaar eindelijk eens met de fanfare mocht gaan meedoen. Gelukkig zijn die tijden veranderd! Eerst maar in het kort mijn leven tot nu: Ik werd geboren in de nacht van 5 december in het ziekenhuis in Sittard. En tjongejonge, wat was Pascal blij met zijn kleine zusje.. De volgende dag ging hij toch echt liever naar Sinterklaas op school. Zijn zusje kon wel even wachten!! Echte broeder-zuster liefde, toen al! Ik heb heel braaf de basisschool gedaan in Sanderbout en ben toen naar het atheneum aan het Trevianum gegaan. Ik ben van de lichting allereerste officiële brugklassers Trevianum. Na het atheneum ben ik fysiotherapie gaan studeren in Heerlen aan de Hogeschool Zuyd. Dit bleek uiteindelijk geen succes en toen heb ik de overstap naar Leuven gemaakt. Agenda komende periode: Contactgegevens Bestuur Voorzitter: Michel Ramakers Tel: Penningmeester: Wesley Jongen Tel: Secretaris: Frank Dirkx Tel: De agenda voor de komende weken ziet er als volgt uit: Zaterdag 12 mei Advertentie actie Donderdag 17 Mei 10:00 Communicant Sanderbout Zaterdag 19 mei Workshop Trevianum Zondag 20 Mei 09:30 Jaarfeest Basiliek Woensdag 23 mei Repetitie Donderdag 31 Mei 19:00 Generale rep. Trevianum Zondag 3 Juni 14:00 Limburg is Top

4 Achtergrond Franca Geerlings: Ik studeer daar revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de -nu nog- Katholieke Universiteit Leuven. (KUL) Een hele mond vol om te zeggen dat ik straks als fysiotherapeut aan de slag ga! Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor behaald en in september ben ik begonnen met mijn master in de pediatrische revalidatiewetenschappen. (het revalideren van kinderen) Momenteel ben ik druk bezig met mijn stages en zijn we onze thesis gestart. De thesis is de afstudeerscriptie die ik samen doe met een vriendin. Het onderwerp is: Problemen met bewegingsherkenning binnen Autisme Spectrum Stoornissen: Onderzoek naar de onderliggende processen. Oftewel: hoe komt het dat autistische kinderen bewegingen en emoties slechter begrijpen dan hun leeftijdsgenootjes, zonder autisme. in handen, eindelijk Naast het studeren heb ik hier in Leuven diverse bijbaantjes gehad, meestal als babysit of kinderopvang. Sinds mijn 16e werk ik bij Slagerij (nu Traiteur) Fleischeuer in Leyenbroek. Volgend jaar moet ons onderzoek afgerond en gepubliceerd zijn. Rond dezelfde tijd heb ik als alles goed gaat ook mijn diploma Vervolg achtergrond Franca Geerlings: Op speciaal verzoek van Anita dan nog een rubriek wist-u-dat jes: Nieuws voor de nieuwsbrief: Heb je iets leuks te melden of wil je reclame voor een of ander optreden maken laat het ons dan even weten. Het liefste met wat foto s erbij. De Redactie Wist u dat.. Anita dit jaar op zondag(!) 24 juni 30 jaar wordt?. zij al maanden loopt te zeuren voor een serenade?. de jeugd dit jaar weer mee doet met de garageverkoop in Sanderbout?. we dit keer naar Movie Park Germany zullen gaan?. we hard aan het sparen zijn voor actiezegels van de C1000?. als u uw zegels niet ge bruikt, we die graag zien ko men!?

5 Vervolg achtergrond Franca Geerlings: Sinds enige tijd zet ik ook mijn organisatorisch talent in om samen met Anita, Wesley en Pascal leuke activiteiten te organiseren voor onze jeugd. Iets wat wij zelf altijd hebben gemist in onze jeugdjaren bij de vereniging! Zo n 2 jaar geleden zijn we met zes leerlingen gaan bowlen en afgelopen vrijdag 2 maart hebben we met vijftien leerlingen/ jeugdigen een dropping gedaan. Het aantal is dus gelukkig flink gegroeid. Minder fijn voor onze oren: het kippenhok is ook flink in aantal toegenomen! Vorig jaar oktober zijn we naar de Efteling geweest met z n allen. Een erg leuke en vermoeiende dag. (Pascal, nog bedankt om mij tot opperhoofd te bombarderen!!) Omdat dit alles toch geld kost, hebben we een eigen vakje op de spaarkas (bedankt voor de giften!) en hebben we vorig jaar meegedaan met de garageverkoop in Sanderbout. Dit heeft toch zeker een mooi bedrag voor ons opgeleverd en is zeker voor herhaling vatbaar. Wisten jullie dat de kippen erg goed zijn in het bakken en verkopen van cupcakes? Voor het komend jaar zijn alweer genoeg ideeën geopperd, dus we zullen zien waar we de volgende keer terechtkomen. Franca, bij deze van harte bedankt voor het insturen van je achtergrond. We weten zeker dat dit stukje met plezier wordt gelezen. In de volgende editie is aan het woord: Paul Kalkhoven Verkoop kaartjes Limburg is Top is gestart: Laat deze kans niet voorbij gaan en geniet ook van een bijzondere middag met Limburgse muziek. Naast optredens van onze fanfare en drumband die alleen maar Limburgse muziek spelen zal ook het Mannenkoor Si-tard optreden met bekende Limburgse liedjes. Theo Hanssen met begeleiding van de fanfare brengen enkele liedjes van Toon Hermans ten gehore. Als afsluiting zal de bekende groep Kartoesj optreden met enkele bekende liedjes uit hun repertoire. Of dit allemaal nog niet genoeg is kunt u na afloop gezellig napraten met de andere bezoekers en medewerkers onder het genot van wederom een typisch Limburgs gerecht en een drankje. Dit alles wordt u geboden voor de prijs van slechts 15,- euro. Om het concert compleet te maken ontvangen wij u op zondag 3 juni vanaf uur met een stukje vlaai met koffie of thee in de gezellige ruimtes van het Trevianum. Tijdens het concert wordt u getrakteerd op een echte Limburgse botterham. Reserveer nu uw kaartjes via onze website of telefonisch via of

6 Fotocollage van de afgelopen periode:

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano.

vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano (www.sjano. Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 week 46 Belangrijke data voor alle ouders/verzorgers vrijdag 18 november start week van de mediawijsheid (meer informatie volgt) zaterdag 19 november Sinterklaas bij Sjano

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke!

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke! NOVEMBER 2013 NATIONAAL SCHOOLONTBIJT Op 5 november is het alweer zover: het Nationaal Schoolontbijt! We ontbijten die ochtend op school, dat hoeven de kinderen dus niet thuis te doen. Net als vorige jaren

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Ouderinfo KBS St. Anna

Ouderinfo KBS St. Anna Ouderinfo KBS St. Anna April 2019 Jaargang 2018-2019 Nummer 9 Belangrijke data: 18 april 13.00u Paasvieringen 19 april t/m 5 mei Meivakantie 6 mei Weer naar school 14 mei Medezeggenschapsraad 15 mei Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Fanfare en drumband St. Jozef. Jeugdbeleidsplan 2008

Fanfare en drumband St. Jozef. Jeugdbeleidsplan 2008 Fanfare en drumband St. Jozef Jeugdbeleidsplan 2008 Leden van de jeugdcommissie telefoon e-mailadres Karin van de Bosch 0493-495782 karin_bosje@hotmail.com Ingrid Linders 0493-494743 ingridlinders@hotmail.com

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6

Nieuwsbrief. 24 februari jaargang 31 nr.6 Nieuwsbrief 24 februari jaargang 31 nr.6 Carnaval Vandaag, 24 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld

Schoenendoos. Agenda. Schoenendoos. 26 mei ste jaargang Nummer 34. Jarig? Gefeliciteerd! Dans rond de wereld Schoenendoos Wekelijks informatiebulletin van Openbare Basisschool Stap voor Stap Kruisakkers 3 6662 DV Elst t. 0481-37 36 27 e. directie@stapvoorstapelst.nl i. www.stapvoorstapelst.nl Agenda Redactie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

Terugblik op de afgelopen periode:

Terugblik op de afgelopen periode: Nieuwsbrief 15e editie januari 2013 Terugblik op de afgelopen periode: In deze editie: Terugblik 1 Terugblik 2 Verkoop jubileum dvd 2 Paul Kalkhoven 3 Agenda 3 Vervolg Paul 4 Vervolg Paul 5 Vervolg Paul

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7

Nieuwsbrief. 23 februari jaargang 32 nr.7 Nieuwsbrief 23 februari jaargang 32 nr.7 Carnaval Vrijdag 9 februari vierden we met de hele school carnaval. Het feest startte zoals ieder jaar met de bekendmaking van de prins en prinses, de Raad van

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Agenda 4 december ADV meester Jan Willem Bakker 5 december Sinterklaasfeest.

Nadere informatie

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen.

Op school zijn we met de laatste weken bezig. We zitten volop in de toetsen en dit vraagt ook weer het nodige van de kinderen. Juli 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Nieuwsbrief teken en Lyme Folder Teken en Lyme Mededelingen directie. Beste ouders/verzorgers, Op school zijn we met de laatste weken bezig. We

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14

schooljaar aflevering 14 schooljaar 2017-2018 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Even voorstellen Personele bezetting Naam voor de zoon van juffrouw Janneke CJG Pasen Bibliotheek Pannenkoekendag Koningsspelen Overblijvers gevraagd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor:

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 4: Nieuwsbrief 1 (januari 2015) In deze nieuwsbrief aandacht voor: Terugblik Kinderyoga Rots & Water De Sterrenplukmachine Theaterweek Thema avond (hoog)gevoeligheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 november 2016.

Nieuwsbrief. 17 november 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 17 november 2016. Geachte ouders, Kerk en schooldienst in

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD

NIEUWSKRANT ZVL-1886 WATERPOLO JEUGD Hallo allemaal, Het seizoen is voorbij. De AJ heeft als laatste team de hoofdprijs binnen gehaald. In deze NieuwsKrant vooral foto's van het afsluiten van een leuk seizoen. Iedereen een fijne zomerperiode.

Nadere informatie

18 september Kalender: ANWB Streetwise

18 september Kalender: ANWB Streetwise Kalender: Agenda: 30 september info-avond Canisius 10 oktober 2014 studiedag ; alle leerlingen vij 2 oktober volgende Nieuwsflits 18 september 2014 In deze nieuwsflits o.a.: ANWB Streetwise Actie Jantje

Nadere informatie

Kopij Rondje inleveren

Kopij Rondje inleveren Schooljaar 2016-2017 Nummer 9, woensdag 1 februari 2017 Jaargang 46 WOORDJE VAN DE REDACTIE Afgelopen vrijdag hebben we onze jaarlijkse Open Dag gehouden voor de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 4 september 2018

Nieuwsbrief. 4 september 2018 Nieuwsbrief 4 september 2018 In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de komende activiteiten en andere zaken die de school betreffen. Agenda 5 september Start verkiezingen leerlingenraad 6 september

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 12 / 17 maart Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 12 / 17 maart 2017 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Foto s Susanne van Bommel Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Afgelopen zaterdag, 5 januari, vond het nieuwjaarsconcert plaats, gedirigeerd door onze nieuwe regisseur Robbert-Paul

Nadere informatie

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ

DE LENTE KOMT... EXCURSIE NAAR DE KINDERBOERDERIJ De Bem JAARGANG 4 2013-2014 11 maart 201416 OPEN DAG 29 MAART 2014 Op zaterdag 29 maart is er tussen 10.00 en 12.00 uur voor (nieuwe) leerlingen, ouders, buurtbewoners en alle andere belangstellenden een

Nadere informatie

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal,

Nieuwsbrief FFF Nummer 1. Hoi Allemaal, Nieuwsbrief FFF 03-09-2017 Nummer 1 Hoi Allemaal, Na 3 lange maanden zonder basketbal gaan we gelukkig komende dinsdag weer beginnen!! Tenminste... mijn kids zijn erg blij dat het seizoen eindelijk weer

Nadere informatie

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018

DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 DE KAKO GLOSSY VOOR VRIJWILLIGERS, OUDERS EN ZERO S SEPTEMBER 2018 KORTE TERUGBLIK NIEZO PARADIEZO RABO CLUBKAS ACTIE VIDEO AVOND HIJ KOMT, HIJ KOMT NIEZO PARADIEZO Die zomer die begon zowat in mei. heel

Nadere informatie

(JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014

(JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014 E- mail: info@majuso.nl website: (JUBILEUM)NIEUWSBRIEF februari 2014 Beste (ouders van) leden van Majuso, 2014 wordt een bijzonder jaar voor Majuso, in dit jaar viert Majuso haar 50 jarig bestaan. Uiteraard

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 2, nr mei 2016 Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 18 27 mei 2016 Gratis zand!!!!! Na onze plein-opknap-dag is er geel zand over gebleven. Heeft u hier belang bij? Meld dit dan even bij meester Chris of juf Herma. Plein-opknap-dag

Nadere informatie

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen.

Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici. Waarom muzemaatjes. Het begin. Wat doe je bij muzemaatjes. Kan ik ook meedoen. Muziekmiddagen voor en door gevorderde amateur-musici Waarom muzemaatjes Het begin Wat doe je bij muzemaatjes Kan ik ook meedoen Regels Thema s vanaf het begin Fotos van de middagen Agenda Meer informatie

Nadere informatie

Batterijen inzamelen EINDSTAND

Batterijen inzamelen EINDSTAND Jaargang 15, nummer 40 Vrijdag 15-07-2016 Mailverkeer U heeft al eerder in de Houvast gelezen over problemen met het verzenden van mails door school. Ook andere scholen hebben hier last van. Om het probleem

Nadere informatie

Tovergevogel: nieuwsbrief van

Tovergevogel: nieuwsbrief van Tovergevogel: nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info.detovervogel@stgboom.nl Agenda van 11 t/m 24 november 2017 Dinsdag 14 november: Voortgangsgesprekken,

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie

NIEUWSBRIEF. Van de Redactie. De redactie maart 2018 5de jaargang # 3 Van de Redactie Deze maand staat de nieuwsbrief in het teken van Pasen. Pasen, het grootste feest van de christenen. Overal ter wereld zullen de kerken weer vol zijn met mensen

Nadere informatie

AUGUSTUS Inhoud:

AUGUSTUS Inhoud: Inhoud: Burendag Stuupkes mèrt Kersttocht Handwerkclubje Speeltuinroute Heeft u een idee? We kijken terug naar: Gennepse Quiz Foute Bingo AUGUSTUS 2016 De zomer is weer in volle gang, Voor velen zit de

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole

20.00 uur: schooladviesraad uur: inloop ochtend/kennismaken directeur 8.30: gebedsgroep hoofdluiscontrole Nieuwsbrief 10 Agenda donderdag 22 februari maandag 26 vrijdag 2 maart 14.00 uur: spreekuur SKT VOORJAARSVAKANTIE maandag 5 t/m vrijdag 9 maart Kind-gesprekken groep 3 t/m 8 maandag 5 maart Opening in

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Even voorstellen... TUSSEN DE RAILS. Wij hopen u allen op 21 april en 17 mei te mogen begroeten in de kerk!!! 49e jaargang april 2012 No.

Even voorstellen... TUSSEN DE RAILS. Wij hopen u allen op 21 april en 17 mei te mogen begroeten in de kerk!!! 49e jaargang april 2012 No. 49e jaargang april 2012 No. 584 TUSSEN DE RAILS Maandblad ten behoeve van de gemeenschap Sanderbout - Sittard. Wordt huis aan huis bezorgd. Uitgave: Stichting wijkblad Sittard Tussen de Rails in samenwerking

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

t Dreeske Januari 2010 Activiteiten Jarigen Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.

t Dreeske Januari 2010 Activiteiten Jarigen Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet. Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Delissen nicolledelissen@planet.nl t Dreeske Januari 2010 Activiteiten Carnavalsoptocht 14 februari Paaseieractie 31 maart Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016

Activiteiten bij De Helderse Vallei - augustus 2016 maandag 1 augustus: Zomervakantie dinsdag 2 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij donderdag 4 augustus: Aan de slag op de kinderboerderij vrijdag 5 augustus: Met de kippen op stok 16.30 uur Elke

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat..

Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december. Mededelingen: Wist u dat.. . Nieuwsbrief Ikkedoen 2 e jaargang nr. 4 december Mededelingen: 1. Sluitingstijden Kerst en oud en nieuw. Wij gaan de dag voor kerst, vrijdag 24 december en op oudejaarsdag, vrijdag 31 december dicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege

SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws voor ouders en leerlingen van het Sint-Maartenscollege SMC Nieuws 20 februari 2019 Inhoudsopgave: Terugblik op een zeer geslaagde open dag! Korting bij Arriva Telefoonhotels Enquête ouders en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f N i e u w s b r i e f Jozefschool voor Katholiek Basisonderwijs, Planciusstraat 34-36, 3151 BT Hoek van Holland Telefoon: 0174-382763 Fax: 0174-310194 Postadres: Postbus 13-3150 AA Hoek van Holland Email:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities.

Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. N e e r, 2 6 m e i 2 0 1 0 Visie & Beleid Beste lezer, Wij vinden het erg fijn dat u geïnteresseerd bent in onze visie en ambities. Indien u opmerkingen, suggesties of vragen heeft, laat ons dit weten.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder,

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. We zijn begonnen. Beste ouder, Constantnieuws nr.1 www.constantijnwoerden.nl 6 september 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien We zijn begonnen Beste ouder, De kop van het nieuwe schooljaar is er af. Het was fijn om de afgelopen

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Schoolreis Jaarfeest Juf Lonneke Wist je dat... Van de directie Beste ouders / verzorgers en leerlingen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 OVERZICHT Algemeen Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen / Persoonlijke noot De beste wensen voor 2018 namens alle mensen van de Kees! Inmiddels is het jaar alweer

Nadere informatie

Augustus 2015. Juli 2015

Augustus 2015. Juli 2015 Jaargang 67 Uitgave 5 26 juni 2015 Voorzitter: 06-16889012 Jo Paffen 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts 06-47252779

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Agenda Februari Vr 23 Ma 26 Ma 5 Wo 14 Vr 16 Di 20 Do 22 Do 29 Vr 30 Di 3 Wo 4 Start voorjaarsvakantie Gr. 1-4 12.00u. Gr. 5-8 15.30u. Voorjaarsvakantie t/m vrijdag 2 maart Maart Eerste schooldag

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie