Reisvoorstel Indonesië Samengesteld door: Chantal Heere Referentienummer: OVV37319 / Aantal personen: 2 Vertrekdatum: 8 oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reisvoorstel Indonesië Samengesteld door: Chantal Heere Referentienummer: OVV37319 / Aantal personen: 2 Vertrekdatum: 8 oktober 2016"

Transcriptie

1 Reisvoorstel Indonesië Samengesteld door: Chantal Heere Referentienummer: OVV37319 / Aantal personen: 2 Vertrekdatum: 8 oktober 2016 Monnickendam, 25 augustus 2016 Beste meneer van der Veen, Wat fijn dat u contact met ons heeft opgenomen voor de reisplannen van uw ouders naar Bali en Lombok. Ik heb de wensen die u g d heeft goed bekeken en dit reisschema voor u samengesteld. Wat leuk dat u voor uw ouders een reis aan het regelen bent naar het prachtige Indonesië. De 2 eilanden Bali en Lombok kunnen heel goed gecombineerd worden met elkaar. Bali heeft alles in zich, voor een droomvakantie. Schitterende natuur, denkt u aan de groene rijstvelden, mooie zandstranden en een boeiende cultuur. Vele kleine leuke winkeltjes, een vriendelijke bevolking en heerlijk eten! De afstanden op Bali zijn niet heel groot. U kunt daarom op een aangename manier rondreizen en veel zien. Na Bali reist u naar Gili Ai r. Eén van de mooiste plekken om de onderwaterwereld van Indonesië te ontdekken is bij de Gili eilanden. Het achterland van Lombok met al zijn dorpjes met huisvlijt industrie wordt ook niet overgeslagen tijdens deze reis en daarna kunt u nog even een paar dagen genieten aan het strand van Sekotong. Om tot een 20- daagse reis te komen heb ik in Sanur, op Gili Air en in Sekotong 1 overnachting uit de reis gehaald. Mijn collega Chantal heeft de reis voor u samengesteld maar is deze week niet meer op kantoor. U kunt morgen voor vragen bij mij terecht en vanaf maandag weer bij Chantal. Intercontinentale vluchten De reis is gebaseerd op het vluchtschema van Garuda Indonesia. De vluchten staan in optie maar dit kan maar tot morgen uiterlijk. Hierna moet ik opnieuw de beschikbaarheid oproepen en kan er een andere prijs gelden. 1. VANDERVEEN/ EDWINMR 2. DEURLOO/ INGEBORGMRS Vlucht Datum Van Naar Vertrek Aankomst GA Amsterdam Jakarta 16:45 11:40 +1 GA Jakarta Denpasar Bali 14:15 17:20 GA Praya, Lombok Airport Jakarta 14:50 15:50 GA Jakarta Amsterdam 21:05 08: betekent: aankomst op de volgende dag Uw reis Dit reisvoorstel stuur ik u per e- mail. Ik heb voor u een persoonlijke pagina gemaakt op onze website. Klik op de link in de mail. U ziet hier onder andere ook uw hotels, landkaart(en) en nog meer informatie. Boeking

2 Is de reis goed zo? Stuurt u dan het boekingsformulier naar mij toe (staat op de persoonlijke pagina). Alle nog niet in optie geplaatste onderdelen worden vervolgens snel gereserveerd (als iets al in optie is gezet vermeld ik dat in het reisvoorstel). Ik vertrouw er op dat ik de reis voor u mag verzorgen. Uiteraard kunt u even bellen voor verdere toelichting. Met vriendelijke groet, Eva Drenth namens Chantal Heere Van Verre Telefoon:

3 Uw reis van dag tot dag: Achter de reisdagen staan de routes: beginpunt en eindpunt van die dag (dus: van de plaats waarvan u vertrekt naar de plaats waar u overnacht). De term transfer betekent: u wordt van A naar B gebracht (bijvoorbeeld: transfer van de luchthaven naar uw hotel) Dag 1 08 Oktober 2016: Amsterdam - Jakarta U vertrekt vanuit Amsterdam naar Jakarta met Garuda Indonesia. Dag 2 09 Oktober 2016: Jakarta - Denpasar - Sanur U komt rond het middaguur aan in Jakarta. U stapt over op de vlucht naar Denpasar. U wordt van de luchthaven opgehaald en naar uw hotel in Sanur gebracht (transfer).

4 Informatie Sanur: Sanur is een prettige en mooie strandbestemming aan de zuidoostkust met vaak een mooie zonsopgang (wel vroeg!). Sanur is kleiner, rustiger, mooier en beschutter dan bestemmingen als Kuta of Legian. Het plaatsje heeft zijn Balinese karakter behouden; dit blijkt vooral s morgens in alle vroegte, als alleen de plaatselijke bevolking op straat is te zien. Het zandstrand van Sanur (kleur zand als onze stranden) is op de meeste plaatsen rustig. De branding is ver weg, u springt niet zomaar vanaf het strand de hoge golven in; het water komt tot uw kuiten. U ziet hier ook nog veel Balinezen gebruik maken van het strand, de kampungs liggen direct achter de hotels. Sanur kent diverse uitstekende restaurants in typisch Balinese sfeer. Op diverse plaatsen zijn lokale bewoners eenvoudige restaurantjes begonnen op het strand in het zuiden: plastic stoeltjes, maaltijden voor geen geld, voeten in het zand. Genieten! In Sanur is ook een leuke pasar: markt. U overnacht in het Parigata Resort, 3*, in Sanur. Lieflijke accommodatie op slechts 150 meter van het strand. Dit resort ligt in een leuk deel van Sanur, met veel lokale restaurantjes. Type: tweepersoonskamer, Standaardkamer.

5 Dag 3 10 Oktober 2016: Sanur U kunt deze dagen genieten van zon, zee, strand. Mocht u toch nog wat willen zien, dan kunt u een excursie maken. Zo kunt u een bezoek brengen aan de tempel Tanah Lot. Bezoek deze tempel, die op een rots in zee is gelegen, ca. 2 uur voor zonsondergang. U kunt dan mooie foto s van de ondergaande zon nemen. Een ander leuk uitstapje aan het einde van de middag is naar de Uluwatu tempel, die op de zuidwestpunt van Bali is gelegen. Er zijn veel aapjes rondom de tempel en de zonsondergang is hier prachtig. Net na zonsondergang wordt de Kecakdans (apendans) opgevoerd bij de tempel. Voor een heerlijk visdiner raden wij een bezoek aan Jimbaran aan. Dit is een groot vissersdorp dat uit eenvoudige, aan het water gebouwde hutten bestaat. In de branding liggen de in felle kleuren beschilderde boten voor anker. Als de zon ondergaat varen de vissersschepen met brandende lampen in de schemering uit, een onvergetelijke aanblik. De restaurantjes aan het strand zijn eenvoudig. U loopt langs bakken met verse vis; de vis ligt tentoongesteld zoals bij ons op de markt. U maakt een keuze en de vis wordt gewogen. Terwijl u geniet van de zonsondergang wordt uw maaltijd bereid en aan tafeltjes op het strand geserveerd. Als u wilt gaan shoppen dan is Kuta de plaats bij uitstek. U kunt de grote winkelcentra bezoeken waar vele bekende merken zich gevestigd hebben. Maar u kunt ook gewoon door de straatjes struinen, u komt dan veel verschillende soorten winkeltjes tegen, van souvenirtjes tot audio en kleding. Bent u even uitgekeken, gaat u dan even wat drinken of een hapje eten in een van de vele restaurantjes. BaliHai organiseert een leuke dagtocht naar Nusa Lembongan. Per grote catamaran (ook gedeeltelijk onder zeil) vaart u in ongeveer 1,5 a 2 uur naar Nusa Lembongan. Ter plaatse kunt u kiezen wat u wilt doen, zoals een eilandtocht, een boottocht mangrovebos plus fietstochtje, vaartochtje per glasbodemboot of snorkelen. U heeft de keus uit 4 mogelijkheden. Inclusief lunch en drankjes. U gaat overigens van boord, u verblijft in een soort restaurant bij het strand. Wilt u duiken: hiervoor betaalt u extra. De bekendste plek voor het spotten van dolfijnen is Lovina, maar u hoeft hiervoor niet naar het noorden van Bali te reizen. Vanuit Benoa worden ook boottochten georganiseerd om dolfijnen te spotten nabij de zuidkust. Hopelijk ziet u de mooie dieren in de zee. Overnachting in Sanur. Dag 4 11 Oktober 2016: Sanur - Ubud U wordt bij uw hotel in Sanur opgehaald en in ongeveer 2 uur naar uw hotel in Ubud gebracht (transfer).

6 Informatie Ubud: Ubud ligt in een vruchtbare streek in de bergen tussen rivieren en is vooral vanuit het verleden bekend als centrum van de kunst. Sinds de schilder Walter Spies hier kwam wonen in de eerste helft van de vorige eeuw is Ubud het Mekka geweest voor zowel inlandse als Europese kunstenaars. Op een oppervlak van tien vierkante km. in en rond het plaatsje wonen de beste dansers, musici, schilders en houtsnijders van Bali. Elke dag van de week is er wel ergens in de omgeving een tempelfestival, viering of tentoonstelling. U moet maar even door het decor van de talrijke winkeltjes met souvenirs heen kijken. Het grootste paleis in Ubud, Puri Saren, is zeker een bezoekje waard. In het museum Puri Lukisan Museum zijn de mooiste selecties schilderijen, tekeningen en beelden vanaf 1930 tot heden te bewonderen. De omgeving van Ubud is prachtig. U overnacht in het Biyukukung Suites & Spa Hotel, 3*, in Ubud. Bijzonder leuk hotel in een natuurlijke omgeving, aan de rand van de rijstvelden. Type: tweepersoonskamer, Standard Room. Dag 5 12 Oktober 2016: Ubud Vanuit Ubud kunt u diverse excursies ondernemen. Erg leuk om te doen: raften op één van de snelstromende rivieren! U komt dan door een gebied, dat u niet vanaf de weg kunt zien. Of u kunt fietsen huren en al dan niet onder begeleiding een prachtige tocht door de sawa s in de omgeving van Ubud maken. Ook worden er diverse wandelingen georganiseerd in de omgeving van Ubud, vraagt u ons gerust om de mogelijkheden. Toeristisch, maar aardig is het Monkey Forest. In dit apenbos, een beschermd gebied leven drie groepen langstaartapen. Pas op uw spullen, alles wat glanst grijpen ze (brillen, sieraden). En niet voederen! Bijzonder is ook het volgen van een kookcursus in Ubud. Een leuke kookles kunt u volgen bij The Paon Bali. Onder begeleiding van een kok gaat u aan de slag om Indonesische gerechten te bereiden. En daarna volgt natuurlijk het proeven van de gerechten! Overnachting in Ubud. Dag 6 13 Oktober 2016: Ubud - Blayu U wordt bij uw hotel in Ubud opgehaald en naar uw hotel in Blayu gebracht (transfer).

7 Informatie Blayu: Het dorpje Blayu ligt midden tussen de rijstvelden in het zuiden van Bali op ca. 45 minuten rijden noordwaarts van de luchthaven. Blayu is nog ver verwijderd van het massa- toerisme en ademt nog een echte Balinese sfeer uit. De plaatselijke bevolking ziet de toerist nog echt als gast en ze maken daarom graag met u een praatje of nodigen u uit voor het bijwonen van een van de vele ceremonies, die een belangrijke plaats innemen in het dagelijkse leven van de Balinezen. De directe omgeving van Blayu leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen of fietstochten. Het hotelpersoneel zal u er graag alles over vertellen. U wandelt zo het dorp in en geniet van het authentieke Bali. U overnacht in het Villa Taman di Blayu, 3,5*, in Blayu. Prachtig boutique-resort met slechts 8 villa s. Heerlijk rustig gelegen en vanuit de villa's heeft u uitzicht op de omliggende rijstvelden. Type: tweepersoonskamer, Superior Private Villa. Dag 7 14 Oktober 2016: Blayu - Pemuteran Vandaag heeft u de beschikking over een busje met chauffeur. Het reizen met een busje met chauffeur is een uitstekende manier om kennis te maken met het prachtige eiland Bali. U bent flexibel, u bepaalt uw eigen tempo en route. U kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt. De route naar Pemuteran voert via de prachtige westelijke (vrij stille) weg, die zich kenmerkt door de vele rijstterrassen. Zo is het rijstterrassengebied rond Blimbing maar liefst 15 km lang. Verder noordwaarts via Sanda en Pupuan naar Mayong. Bij het uitzichtpunt hier ontvouwen zich panoramische rijstvelden van links naar rechts. Bij Mayong gaat u naar het noorden tot aan Seririt; u rijdt het laatste stuk via de kust naar het westen, naar Pemuteran. Uw reistijd zal zo'n 5,5 uur bedragen.

8 Informatie Pemuteran: Pemuteran ligt schuin tegenover het eiland Menjangan. De onderwaterwereld rondom dit eiland leent zich uitstekend voor snorkelen en duiken. Er is een prachtig onderwaterrif met harde en wuivende koralen, met de meest exotische vissen. Als u snorkelt: de stroom voert u boven het rif, u hoeft alleen maar te blijven drijven, zo prachtig! Uiteindelijk komt u uit bij de pier, waar de boot ondertussen naar toe gevaren is. Er gaat overigens altijd iemand mee van de bemanning het water in. Heerlijk nagenieten op het zandstrand hier. Boekt u de boot voor het snorkelen de dag van aankomst, zodat u de volgende ochtend in alle vroegte (na het ontbijt) naar het eiland kunt varen. Het snorkelen is altijd vroeg, zo rond de lunch vaart u weer terug. Ook het duiken kunt u het beste regelen direct bij aankomst. De hotels liggen aan de kust van het vasteland van Bali. Niet overal is strand, op sommige plekken wel, dan is het lava-strand. Voor de kust is een kunstmatig rif aangelegd dat nu nog aan het groeien is. Het is nog lang niet zo mooi als Menjangan, waar u met een bootje heen gaat, maar leuk om te oefenen en een uurtje rond te kijken. Uw chauffeur neemt afscheid van u. U overnacht in het Adi Assri Resort, 3*, in Pemuteran. Prettig resort, met alle kamers in (geschakelde) bungalows, direct aan zee. Er is een goede duikschool direct tegenover het hotel. Type: tweepersoonskamer, Standard Garden View. Dag 8 15 Oktober 2016: Pemuteran Vanuit Pemuteran kunt u uitstapjes maken. Zo kunt u het dorp Pejarakan bezoeken, waar Balinese hindoes en islamitische Madurezen gebroederlijk naast elkaar leven. De bevolking leeft van de maïs- en druiventeelt (Balinese wijn), winning van zeezout en de visvangst. Het marktje hier, iedere ochtend tussen 5 en 9 uur, is leuk om te bezoeken. Ook kunt u op één van de pearl-farms zien hoe parels gekweekt en bewerkt worden, u kunt ze hier overigens ook kopen. In Pemuteran is verder een project opgezet, waar men de toekomst van de groene zeeschildpad veilig stelt. De voornaamste activiteit is de voorlichting van de lokale bevolking zodat zij hun geld verdienen op een alternatieve, eco-vriendelijke wijze. Eieren worden van de locals gekocht en in de kwekerij uitgebroed. Tegen betaling kunt een jeugdige schildpad in de oceaan vrijlaten. Dit project is bij Reef Seen Divers bij Amertha Villas. Een andere heel leuke excursie: paardrijden langs de kust! Overnachting in Pemuteran. Dag 9 16 Oktober 2016: Pemuteran - Lovina U kunt in de vroege ochtend nog snorkelen of duiken. U regelt zelf een taxi naar Lovina (is makkelijk: bij de receptie of gewoon langs de straat, de chauffeurs stoppen wel; waarschijnlijk is de laatste optie het goedkoopst). Natuurlijk kunnen wij ook de transfer voor u regelen, maar onze chauffeur moet helemaal uit Denpasar komen (en weer terug), dit is een dure optie voor u. Uw taxichauffeur rijdt in ongeveer anderhalf uur naar Lovina.

9 Informatie Lovina: De stranden van Lovina zijn lavastranden (donker zand). Er zijn restaurantjes langs de weg. In Lovina kunt u genieten van een prachtige zonsondergang. U kunt snorkelen en duiken in rustig en glashelder water; de rustige zee en de ondiepe lagune maken deze kust ideaal voor beginnende snorkelaars en duikers (er zijn mooiere onderwaterplekken bij Bali). U kunt ter plaatse een boot huren om naar de mooiste snorkellocaties te varen, deze liggen meer ten oosten van Lovina. Een aanrader: bij, of zelfs vóór zonsopgang, per boot de zee op en op zoek naar de dolfijnen. De kans dat u deze dieren ziet is zo n 80 %. Je boot wordt soms omringd door tientallen springende, spelende en blazende dolfijnen. Heel leuk en bijzonder. U dient al de dag of avond ervóór een boot te bespreken (bij de receptie van het hotel of, goedkoper, op het strand). De tocht duurt meestal ruim twee uur (en laat u niet na een uur al naar uw hotel terugbrengen). U overnacht in het Aneka Lovina Hotel, 3*, in Lovina. Leuk langgerekt hotel, aan zee gelegen. Type: tweepersoonskamer, Cottages. Dag Oktober 2016: Lovina Vanaf Lovina zijn goede wandelpaden, tempels en warme zwavelbaden in de heuvels. Een interessant tochtje vanaf Lovina: naar het boeddhistische klooster. U gaat naar Banjar, ten westen van Lovina. Het is het enige boeddhistische klooster op Bali. Hier vlakbij zijn hotsprings, absoluut een hoogtepunt, mede ook door het vele groen rondom. Er zijn drie bronnen, van heet naar warm (u moet echt bijkomen). Neemt u hier een bad in alle drie de baden, u komt er verkwikt weer uit. En dan heerlijk lunchen hier, uw dag is weer goed. Boeiend is een bezoekje aan het Cocoa Ground Museum & Lounge. In dit museumpje ziet u hoe cacao verbouwd en verwerkt wordt en in het knusse restaurant kunt u lekker wat drinken. Overnachting in Lovina. Dag Oktober 2016: Lovina - Candi Dasa Vanaf vandaag heeft u wederom de beschikking over een busje met chauffeur. Vanaf Lovina rijdt uw chauffeur oostwaarts tot aan Kubutambahan. Daar slaat hij af, de bergen in. U rijdt naar het vulkanische en hooggelegen (en daardoor relatief koele) Baturmeer. Het meer is zo n 7½ km. lang en op zijn breedste punt 2½ km. breed. Leuk om hier te lunchen, met uitzicht op de vulkaanberg en het meer. En dan naar de moedertempel, de prachtige Besakih, gebouwd op de helling van de heilige Gunung (berg) Agung. De kans is groot dat er offerfeesten zijn vanwege de vele goden, districten en Oud-Balinese clans, die hier vertegenwoordigd zijn. Het is een prachtige tempel, de lokale gidsen zijn helaas wel wat agressief. Door naar de kustplaats Candi Dasa. Deze dagtocht, als u alle suggesties volgt, duurt zo rond de 7 uur.

10 Informatie Candi Dasa: Candi Dasa ligt aan de zuidoostkust, het is een leuke bestemming; Candi Dasa leent zich namelijk uitstekend voor het maken van uitstapjes in het oostelijk deel van Bali. Het strand van Candi Dasa is verdwenen een aantal jaren geleden; de hotels hebben een soort brede plankieren gemaakt, met zand bedekt, waarop de strandstoelen staan. Een creatieve oplossing. U overnacht in het Nirwana Resort, 3*, in Candi Dasa. Stijlvol hotel gelegen aan zee, de kamers zijn ondergebracht in huisjes in de mooie tuin. Type: tweepersoonskamer, Superior Garden View. Dag Oktober 2016: Candi Dasa Vanuit Candi Dasa kunt u allerlei leuke uitstapjes maken in het mooie oostelijke deel van Bali. Hieronder treft u een aantal suggesties aan, het kan zijn dat u deze op een route naar of van Candi Dasa ook zult aantreffen, dan kunnen deze suggesties dubbel op zijn. Op vrij korte afstand van Candi Dasa ligt het dorp Tenganan, waar nog oorspronkelijke Balinezen, de Bali Aga, leven. Niet zo ver hier vandaan ligt Klungkung; hier staat de historische rechtbank Kerta Gosa, waar de plafondschilderingen de straffen uitbeelden. U kunt vervolgens naar Besakih, de moedertempel, tegen de helling van de Gunung Agung (heilige berg) gebouwd. Het is het oudste, grootste en indrukwekkendste tempelcomplex op Bali. De kans is groot dat er offerfeesten zijn vanwege de vele goden, districten en Oud-Balinese clans, die hier vertegenwoordigd zijn. Het is een prachtige tempel, de lokale gidsen zijn helaas wel wat agressief. Gaat u zeker de fantastisch mooie en beroemde rijstterrassen in het uiterste oosten bekijken; deze dienen zelfs als voorbeeld voor andere Aziatische landen. Blijft u niet in uw busje zitten, maar ga er uit: de stilte in, wandelend over de dijkjes van de rijstterrassen! U bent dan ook vlakbij Tirtagangga, één van de mooiste plaatsen op Bali. Tirtagangga (water van de Ganges) is een vijvercomplex, aangelegd op de plaats van een heilige bron, de plaats van een kleine watertempel. Het is het vroegere weekendverblijf van een Raja. Het heeft ondiepe poelen met aangenaam koel water. De befaamde waterbassins, fonteinen, bizarre beelden en figuurtjes van het openluchtpaleis op de helling van de Gunung Agung zijn toegankelijk voor het publiek. Ook kunt u een bootje huren en voor de kust gaan snorkelen of duiken. Uw chauffeur neemt afscheid van u. Overnachting in Candi Dasa. Dag Oktober 2016: Candi Dasa - Padangbai - Gili Air U wordt door de bootmaatschappij opgehaald en naar de haven gebracht (transfer). U vaart van Padangbai naar Gili Air. De overtocht kan nogal ruw zijn: bij wat hogere golfslag bonkt de boot tegen de golven (regels van de bootmaatschappijen: niet geschikt voor zwangere vrouwen en voor mensen met hart- en rugproblemen, niet voor kinderen jonger dan 7 jaar oud). De catamaran doet er ongeveer 2 uur over van Padangbai naar Gili Air. Aankomst in de haven van Gili Air.

11 U gaat per paard en wagen (cidomo) naar uw hotel op Gili Air, u regelt dit ter plekke. Informatie Gili Air: De drie noordelijke Gili-eilanden liggen voor de noordwestkust van Lombok: Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan. Alle drie de eilanden hebben mooie, witte zandstranden, de eilanden zijn droog, er is geen mooie, weelderige begroeiing. Er is geen zoet water, al het water wordt per schip aangevoerd. De zwembaden zijn veelal gevuld met zeewater, er zijn ook hotels die hiervoor het aangevoerde water gebruiken. De tuinen met bloeiende bloemen zijn het resultaat van (veel) sproeien. De onderwaterwereld rondom de drie eilandjes is mooi, er zijn zelfs zeeschildpadden die u (waarschijnlijk) ook tijdens het snorkelen kunt zien. Gili Air ligt het dichtst bij de kust, het is ook het dichtst bevolkt. Daarnaast ligt Gili Meno, het kleinste eiland. Gili Trawangan is het eiland, waar de meeste hotels zijn. Vanaf alle eilanden kunt u per bootje makkelijk naar prachtige duik- en snorkellocaties. Er loopt een smal weggetje rondom het hele eiland, langs het strand. Het oostelijke strand heeft al vrij veel kleinschalige hotels, ook dit eiland wordt ontdekt. Het heeft een gemoedelijke sfeer, het is al wel redelijk druk met toeristen. U overnacht in het Manta Dive Air Hotel, 3,5*, op Gili Air. Type: 1 x tweepersoonskamer, Garden Room. Leuke lumbung stijl bungalows, netjes en modern ingericht met buitendouche, ideaal voor duikers het hotel heeft namelijk een eigen duikschool. Dag Oktober 2016: Gili Air Deze dag is ter vrije besteding. Overnachting op Gili Air. Dag Oktober 2016: Gili Air - Bangsal - Tetebatu U gaat per paard en wagen (cidomo) naar de haven van Gili Air, u regelt dit ter plekke. U vaart met een lokale boot naar het 'vasteland' van Lombok. De komende dagen heeft u weer de beschikking over een busje met chauffeur. U bent flexibel, u bepaalt uw eigen tempo en route en kunt stoppen waar en wanneer u maar wilt. U rijdt eerst naar het zuiden, richting de hoofdstad Mataram. Daar brengt u een bezoekje aan de Mandalika markt. Tevens zijn het Mayura waterpaleis en de tuinen van het Narmada zomerpaleis met de nabij gelegen tempeltjes interessant.

12 Informatie Tetebatu: De omgeving van Tetebatu is prachtig! Heel veel sawa's (rijstvelden), tabaksvelden en pure natuur. Tetebatu ligt aan de zuidkant van de vulkaan de Rinjani, redelijk centraal op het eiland. Tetebatu is in de wijde omgeving de enige plaats waar een redelijke accommodatie is. U overnacht in het Green Orry Hotel, 1,5*, in Tetebatu. Type: 1 x tweepersoonskamer, Superior Room. Eenvoudige maar vriendelijke accommodatie, nette kamers, enkele kamers beschikken over warm water, wij zullen proberen deze voor u te reserveren. Dag Oktober 2016: Tetebatu U heeft de hele dag de tijd om de omgeving van Tetebatu te verkennen. U kunt hier heerlijk wandelen door de sawa s en tabaksvelden, maar vooral ook door de pure natuur. U kunt een mooie wandeling maken naar een waterval, is zeker een aanrader. Het is een flinke wandeling, maar voor een ieder met een normale conditie prima te doen. Overnachting in Tetebatu. Dag Oktober 2016: Tetebatu - Sekotong U rijdt eerst naar de Pura Lingsar. Bij de ingang van de tempel liggen twee kleine bassins en direct onder het complex ligt een meer met heilige alen. Een paar kilometer verder ligt Narmada, een kunstmatig meer, in 1805 aangelegd door de raja van Mataram. Vervolgens naar Cakranegara, naar het Mayura Waterpaleis. Hier tegenover ligt een Balinese tempel, de grootste op Lombok: de Pura Meru. U kunt een stop maken in Lembar, waar u een Nederlandse herdenkingsbrug kunt zien. Ook bezoekt u typische Sasakdorpjes, u ziet hier hoe mens hier leeft volgens oude tradities. Verder naar Sekotong.

13 Informatie Sekotong: Sekotong is een nog bijna onontdekt plaatsje voor toeristen, het is gelegen aan de zuidwestkust van Lombok. Deze plaats is ideaal wanneer u in een nog authentiek deel van Lombok wilt verblijven. De stranden in dit gebied zijn spectaculair en nog heel rustig. Sekotong is tevens een uitstekend uitgangspunt om te gaan duiken of snorkelen. U maakt kennis met de grote variëteit van zeeleven die Indonesië te bieden heeft. Wij raden u aan een bootje te huren en een bezoek aan het nabij gelegen eilandje Gili Nanggu te brengen, ook wel The Paradise Island genoemd. Het is een eilandje ter grootte van 12,5 ha, gelegen voor de kust ten zuidwesten van Lombok. U kunt hier heerlijk genieten van de serene kalmte en het mooie strand. Gili Nanggu is een ideale locatie om te snorkelen in het kristalheldere turquoise water. U ervaart een prachtige onderwaterwereld met talrijke soorten tropische vissen en met een beetje geluk ziet u zelfs een zeeschildpad! Op het eiland is een klein hotelletje met restaurant. Op het strand zijn zgn. gazebo's (verhogingen om uw spullen neer te leggen en uit de zon te zitten). Snorkelbenodigdheden kunt u huren bij uw hotel in Sekotong, evenals duiken. Nog leuker: huur een bootje voor een dag: u vaart dan ook naar Gili Nanggu, maar ook naar andere eilandjes. Heerlijk het strand op en dan vanaf het strand het water in om te snorkelen. Een soort islandhoppen. Absoluut genieten! Kortom: een heel bijzonder uitstapje vanuit Sekotong. Uw chauffeur neemt afscheid van u. U overnacht in Cocotinos Hotel, 4*, in Sekotong. Type: 1 x tweepersoonskamer, Terrace Room. Mooi hotel, rustig gelegen en aan een mooi wit zandstrand. Dag Oktober 2016: Sekotong Excursietip: Wij raden u aan een bootje te huren en een bezoek aan het nabij gelegen eilandje Gili Nanggu te brengen, ook wel The Paradise Island genoemd; dit is gelegen in het zuidwesten van Lombok. Het is een eilandje ter grootte van 12,5 ha. U kunt hier heerlijk genieten van de serene kalmte en het mooie strand. Gili Nanggu is een ideale locatie om te snorkelen in het kristalheldere turquoise water. U ervaart een prachtige onderwaterwereld met talrijke soorten tropische vissen en met een beetje geluk ziet u zelfs een zeeschildpad! Op het eiland is een klein hotelletje met restaurant. Op het strand zijn zgn. gazebo's (verhogingen om uw spullen neer te leggen en uit de zon te zitten). Snorkelbenodigdheden kunt u huren bij uw hotel in Sekotong, evenals duiken. Nog leuker: huur een bootje voor een dag. U vaart naar Gili Nanggu, maar ook naar andere eilandjes. Heerlijk het strand op en dan vanaf het strand het water in om te snorkelen. Een soort islandhoppen. Absoluut genieten! Kortom: een heel bijzonder uitstapje vanuit Sekotong. De kosten zijn nog niet in de reissom opgenomen. Overnachting in Sekotong. Dag Oktober 2016: Sekotong - Praya - Jakarta U wordt van uw hotel in Sekotong opgehaald en naar de luchthaven gebracht (transfer).

14 U vertrekt vanuit Praya naar Amsterdam met Garuda Indonesia. Aankomst Jakarta, u stapt over op de vlucht naar Amsterdam. Op woensdag wordt er een tankstop gemaakt in Singapore. Dag Oktober 2016: Aankomst Amsterdam U komt 's ochtends aan in Amsterdam. Einde van een prachtige reis!

15 Prijzen per persoon: 1.970,00 p.p. Dit bedrag is inclusief taxen/ toeslagen, die op dit moment met Garuda Indonesia 294,00 bedragen. Bijkomende kosten: Administratiekosten: 20 per persoon met een maximum van 60 per boeking. Calamiteitenfonds Reizen: 2,50 per boeking. Prijzen zijn inclusief: Intercontinentale vluchten met Garuda Indonesia Taxen en toeslagen Alle hotelovernachtingen, inclusief ontbijten Vermelde transfers Busje met chauffeur op Bali op dag 7 en van dag 11 tot en met dag 12 Busje met chauffeur op Lombok van dag 15 tot en met dag 17 Ferry Bali - Gili Air Boot Gili Air - Bangsal

16 Aandachtspunten: Van Verre is aangesloten bij de ANVR, SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en het Calamiteitenfonds Reizen. Lidmaatschapsnummer Van Verre voor ANVR: 03020, voor SGR en Calamiteitenfonds Reizen: De ANVR- reisvoorwaarden zijn van toepassing. Wat betreft het onderdeel annuleringsvoorwaarden wijken deze af, met instemming van de ANVR. U treft de annuleringsvoorwaarden aan op uw persoonlijke pagina. De prijzen zijn per persoon, gebaseerd op twee personen per kamer en een deelname van 2 personen. Belangrijk: juiste opgave van uw naam: - Geeft u duidelijk aan: heer/ meneer, mevrouw, jongen, meisje (jonger dan 12 jaar). - Achternaam: uw geboortenaam (niet de achternaam van de partner) en voluit (bijvoorbeeld: Van der Linden, niet v.d. Linden) - Voornaam/ voornamen: op de tickets vermelden wij de eerste volledige voornaam zoals in uw paspoort staat vermeld (niet uw roepnaam). Als uw naam op het ticket anders is dan in uw paspoort, wordt u niet toegelaten op de vlucht. Bij boeking ontvangen wij wel graag alle voornamen zoals die in uw paspoort staan. Verzekeringen: Van Verre is verzekeringsagent van de Europeesche Verzekeringen. Het is zeer belangrijk om goed verzekerd op vakantie te gaan. In de aparte bijlage en op de persoonlijke pagina treft u de premies van de verzekeringen aan. Hotels: inchecken is in de regel rond uur (of eerder als de kamer klaar is), uitchecken is in de regel rond uur (u kunt nog tot het moment van vertrek in of rond het hotel verblijven, uw bagage wordt bewaakt gestald). De tickets dienen we uiterlijk vrijdag 26 augustus definitief te reserveren. De aanbetaling voor uw ticket plus taxen/ toeslagen bedraagt 100 %. De annuleringskosten van een geprint ticket bedragen eveneens 100 %; indien u onverhoopt na boeking moet annuleren en de reden valt onder de dekking, dan worden deze door uw annuleringsverzekering vergoed (raadzaam om deze wel af te sluiten). De dagen waarop u de beschikking heeft over auto/ minibus (met airco) met chauffeur: u huurt het transport en de diensten van de chauffeur. De beschrijvingen zijn bedoeld als suggesties, u mag hier van afwijken, het is uw reis. Als er een dag geen suggestie voor een programma is: ook dan heeft u recht op vervoer voor maximaal 8 uur per dag. Alle kosten voor de chauffeur zijn inbegrepen (maaltijden, logies), evenals brandstof voor uw auto/ busje en eventuele tol- en parkeergelden. De overige kosten (zoals entreegelden) betaalt u ter plaatse. Onze chauffeurs kennen de routes goed en weten wat de interessante plaatsen zijn; een aantal chauffeurs beheerst (beperkt) de Engelse taal (met handen en voeten komt u ook een heel eind). Het is handig om ook zelf een landkaart en reisgids aan te schaffen. Visum Indonesië: Houders van een Nederlands en Belgisch paspoort hebben voor Indonesië geen visum nodig, mits u niet langer dan 30 dagen in Indonesië verblijft. Uw paspoort dient nog wel 7 maanden geldig te zijn na de datum van aankomst in Indonesië.

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p.

Prijs per persoon bij 6 personen. Prijs per persoon bij 8 personen en meer 1.125,00 p.p. 1 Persoonskamer toeslag 315,00 p.p. AANBIEDING 18 DAAGSE PRIVÉ RONDREIS BALI INCLUSIEF VLIEGBILJET, NEDERLANDSSPREKENDE BEGELEIDING TIJDENS EXCURSIES, HOTELS OP BASIS VAN LOGIES EN ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. Prijs per persoon bij 2 personen

Nadere informatie

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen

SINGAPORE & BALI. 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 12 dagen SINGAPORE & BALI 21 Februari- 3 Maart 2016 Deze reis gaat van start in één van de Meest dynamische metropolen van Zuidoost Azië: Singapore. Hierna volgen

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF

7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF AANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN: ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 899,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari te

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1-05-03-2017 Afspraak in Zaventem om 11h30. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken vanuit Brussel met Emirates op de vlucht naar Singapore, met overstap in

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Programma SINGAPORE EN BALI

Programma SINGAPORE EN BALI Dag 1 - Brussel Antwerpen Singapore 04-03-2018 Programma SINGAPORE EN BALI Afspraak in Zaventem en Antwerpen. Uw begeleider is Dhr David Delbrouck. We vertrekken per luxe bus naar Schiphol en vliegen met

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 24 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN tuban VANAF 919,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

AANBIEDING ANBIEDING BALI

AANBIEDING ANBIEDING BALI AANBIEDING ANBIEDING BALI 23 DAGEN HOTEL WISSELPLAN ISSELPLAN: 7 NACHTEN KUTA 3 NACHTEN LOVINA 3 NACHTEN UBUD 7 NACHTEN TUBAN VANAF 929,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS ONTBIJT EN 2 TRANSFERS Hotel Bakungsari

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

PAKKETTEN behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. PAKKETTEN KETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2018 2019 Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale ntinentale vluchten

Nadere informatie

Excursies Indonesië. Pure Ubud** Ubud rijstvelden trekking*

Excursies Indonesië. Pure Ubud** Ubud rijstvelden trekking* Excursies Indonesië De excursies voor Indonesië zijn privé, met Engelssprekende gids en inclusief alle in de beschrijvingen genoemde: entreegelden maaltijden transfers overige vervoer tenzij anders vermeld

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij.

PAK Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. 2019 2020 PAK PAKKETTEN van 31 dagen BALI vertrek elke dag met Singapore Airlines, Cathay Pacific, Garuda of vergelijkbaar prijs is afhankelijk van Luchtvaartmaatschappij. Inbegrepen: Niet Inbegrepen:

Nadere informatie

Te huur in Bali. Vila Jasri

Te huur in Bali. Vila Jasri Te huur in Bali Vila Jasri Aan de rand van het dorp Jasri, in het nog rustige gedeelte van Bali, staat deze in Balinese stijl gebouwde bungalow Vila Jasri, een mooie locatie voor een heerlijke ontspannen

Nadere informatie

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines.

OVERWINTERING. vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. 2017 2018 OVERWINTERING PAKETTEN van van 31 dagen BALI vertrekken vertrekken elke dag behalve op Vrijdag, Zaterdag en Dinsdag met Garuda Indonesia Airlines. Inbegrepen: Niet Inbegrepen: Alle Intercontinentale

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE FILIPPIJNEN

DUIKVAKANTIE FILIPPIJNEN DUIKVAKANTIE FILIPPIJNEN Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Combinatiereis Duiken Cebu & Bohol en excursies Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili

16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Logo 16-daagse individuele rondreis Bali, Komodo & Gili Ontdek de cultuur van Bali en het dromerige landschap, beroemd om zijn tradities, natuur, cultuur en kunst. Een zeer bijzonder en volledig verzorgde

Nadere informatie

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België

VRIENS DUIKREISMALTA 12 NOVEMBER - VERTREK BRUSSEL. t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan Wilrijk België 2018142 VRIENS t.a.v. Mevr. Debby Vriens Ringlaan 59 2610 Wilrijk België debby.vriens@gmail.com DUIKREISMALTA Referentienummer Reisperiode Reisgezelschap // // // 2018142 November 2018 2 personen 12 NOVEMBER

Nadere informatie

Bali, Lombok en Gili Eilanden: eten bij de goden voor de prijs van tien postzegels

Bali, Lombok en Gili Eilanden: eten bij de goden voor de prijs van tien postzegels Bali, Lombok en Gili Eilanden: eten bij de goden voor de prijs van tien postzegels Bali wordt wel eens het eiland van de goden genoemd. Die indruk krijg je niet als je in Denpasar bent geland en daarna

Nadere informatie

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis -

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Route: Yogyakarta Borobudur Sarangan Bromo Kalibaru Randu Agung Ijen Lovina Munduk Ubud Sanur Denpasar Vervoer per auto met privéchauffeur Combinatie van

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen.

Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen. w w w. s ela ma tjala n.n l Jimbaran Jimbaran ligt tussen Kuta en Nusa Nua in, ten zuiden van de luchthaven. U kunt de vliegtuigen zien landen en opstijgen. U heeft echter geen last van het lawaai, daar

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Indonesië, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar - Ubud Dag 3 Ubud, bezoek Monkey Forest Dag 4 Ubud Dag 5 Ubud - Munduk Dag 6 Munduk, excursie naar waterval Dag 7 Munduk

Nadere informatie

REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI

REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI REISVOORSTEL FAMILIE LUIJENDIJK BALI Vluchtschema Vluchtschema Zondag 30 aug. Amsterdam Vertrek: 11.30uur Aankomst Singapore 06.00uur* Maandag 31 aug. Singapore Vertrek: 09.35uur Aankomst Denpasar 12.05uur

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk Dag 6

Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk Dag 6 Fiet s v akant ie Bal i & L o m b o k, 1 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ECO 8 dagen / 7 nachten code: PhuRelax01 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en ongerept.

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

INDONESIA,... een oosterse cocktail

INDONESIA,... een oosterse cocktail INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta,

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 7 dagen / 6 nachten code: PhuAdv03 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Bali voor het hele gezin!

Bali voor het hele gezin! 010 21 34 600 Bali voor het hele gezin! 18-daagse rondreis Prachtige gevarieerde rondreis voor jong en oud! Uitstekende hotels met familiekamers Maak een boottocht naar de dolfijnen en ga fietsend naar

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een

Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een Beleef het beste van Bali met een verblijf midden in het oerwoud en een resort in de luxe badplaats Seminyak Deze luxe heeft u verdiend, verdiend, voor u een speciale speciale aanbieding in deze prachtige

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk Dag 6

Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk Dag 6 Fiet s v akant ie Bal i & L o m b o k, 1 8 d a g en R ei s s c hema Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK

VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK VOOR DE VERWENDE LEKKERBEK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING BALI GA ECONOMY CLASS 17 DAGEN POOLVILLA

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE INDONESIË

DUIKVAKANTIE INDONESIË DUIKVAKANTIE INDONESIË Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Combinatiereis Bali & Flores Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000 Reisgezelschap

Nadere informatie

Fietsreis Indonesië. Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen

Fietsreis Indonesië. Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen Fietsreis Indonesië Fietsvakantie Bali & Lombok, 18 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam Denpasar Dag 2 aankomst Denpasar Ubud Dag 3 Ubud Dag 4 Ubud, fietstour van Batur naar Ubud, incl. lunch Dag 5 Ubud Munduk

Nadere informatie

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving:

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving: Onze reizen JSB Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in individuele reizen. Hiermee bedoelen wij reizen die u ons laat samenstellen volgens uw wens. Of indien u weet welke route u wilt reizen, zorgen

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

U Mundu a Ti, enjoy your world

U Mundu a Ti, enjoy your world PHU QUOC RELAX AND ADVENTURE 9 dagen / 8 nachten code: PhuAdv02 Phu Quoc, the diamant island Where nature and paradise come together Het eiland Phu Quoc is nog redelijk onbekend en soms nog verlaten en

Nadere informatie

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos

Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos Musicians Round House Griekenland Corfu Vatos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Musicians Round House - (Griekenland Corfu Vatos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

22 dagen Java Rondreis

22 dagen Java Rondreis Aanbieding Rondje Java WEST, NOORD, MIDDEN, OOST, NOORD, MIDDEN NAAR WEST 22 dagen Java Rondreis Vanaf 2 deelnemers Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: 1.349,00 p.p. minimaal 6 personen

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS

MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan CN OSS MONDRIAAN COLLEGE De heer A. van Dijk Mondriaanlaan 1 5342 CN OSS Lith, 1 december 2016 Betreft: offerteaanvraag Berlijn & Krákow offertenummer 2016.11.118 Geachte heer van Dijk, In dank heb ik uw aanvraag

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bandung

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN

TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN TEXTIELREIS MAROKKO, 8 DAGEN 22 29 September 2019 899 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Cultuur, natuur, Marrakesh, winkelen, vrouwenorganisaties, weef- en borduurworkshops met lokale vrouwen, kookworkshop,

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen

Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen Maleisiё van Kust tot Kust 18 dagen / 15 overnachtingen In deze reis ontdekt u de grote onderlinge verschillen tussen het binnenland en de oost- en westkust van West Maleisië. De westkust is duidelijk

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

From Buddha to Laozhe

From Buddha to Laozhe From Buddha to Laozhe 20 daagse wandelreis rond de heilige bergen van China Profiel Wandelen naar spirituele hoogten Adembenemende landschappen Uitgebreide kennismaking Boeddhisme en Taoïsme Een wandelavontuur

Nadere informatie

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis

EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis EYE FOR DETAIL Routebeschrijving unieke 22-daagse fotoreis Maroantsetra Masoala Oog voor detail Ontdek de schatten van het bijzondere eiland Madagascar. Neem deel aan deze unieke fotoreis door Madagascar,

Nadere informatie

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo

Indonesië. Travel. Experience. Prijslijst. presents. Boek voor 31/3/12. Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Travel Experience presents Indonesië Prijslijst Geldig voor vertrekken van 1/11/2011 tot 31/10/2012-9% Boek voor 31/3/12 Bali Java Lombok Sulawesi Sumatra Komodo Flores Borneo Prijzen: Lokale Transfert

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand

Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Reisprogramma: Huwelijksreis Myanmar & Thailand Dag 1, vertrek Amsterdam Vlucht van Amsterdam naar Yangon. Dag 2, aankomst Yangon Maaltijden: D Transport: auto Op het vliegveld wordt u opgehaald voor de

Nadere informatie

De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan

De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan De Magische Kris: NLP-rondreis over Bali met Sjamaan 28 oktober 2017-7 november 2017 Mindwellnessreizen / Angélique de Graaff E-mailadres: Telefoonnummer: Mindwellnessreizen / Angélique de Graaff info@mindwellnessreizen.nl

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Lesser Sunda Islands - 27-daagse huwelijksreis -

Lesser Sunda Islands - 27-daagse huwelijksreis - Lesser Sunda Islands - 27-daagse huwelijksreis - Route: Sanur Maumere Detusoko Moni Kelimutu Riung Bajawa Ruteng Labuan Bajo Komodo Rinca Labuan Bajo Tetebatu Senaru Senggigi Veelzijdige rondreis over

Nadere informatie

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё

Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Aanbieding groep- en gezinsreizen 16 Daagse rondreis West Maleisiё Tijdens deze rondreis maakt u kennis met veelzijdig Maleisiё. Uw rondreis begint in historisch Melaka, u bezoekt de bruisende hoofdstad

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

RONDREIS BALI & JAVA. Rondreis Bali & Java. Dag 1 - Aankomst in Den Pasar. Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer

RONDREIS BALI & JAVA. Rondreis Bali & Java. Dag 1 - Aankomst in Den Pasar. Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer RONDREIS BALI & JAVA Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Rondreis Bali & Java Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000 Reisgezelschap // 2 personen

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie