INDONESIA,... een oosterse cocktail

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INDONESIA,... een oosterse cocktail"

Transcriptie

1 INDONESIA,... een oosterse cocktail In het eerste gedeelte van deze reis laten we U kennismaken met de hoogtepunten van Centraal Java. Een bezoek aan de kleine dorpjes rond de bekende cultuurstad Yogyakarta, doet onze tijd stilstaan. Hier kunnen we zien hoe mensen in alle rust, prachtige schimpoppen en allerhande kleiwerk maken. Een bezoek aan het Kraton, zilver- en batik atelier staat ook op het programma. Dit zijn enkele van de basis kunsten van de Javaanse cultuur. Het zijn stuk voor stuk meesterwerken dat deze mensen ontwerpen. Een bezoek aan de bekende Borobudur en Prambanan tempel laten zeker een blijvende indruk na. In het Oostelijke deel van Java gaan we volop in de natuur. Een voettocht door de eindeloze zandvlakte in de Caldera waarin de Bromo krater zich bevindt, is beslist de moeite waard. Vanop de kraterrand van de Bromo hebben we een prachtig uitzicht over de caldera. Dit panorama doet ons aan een maanlandschap denken. In Malang zullen we een week samenwerken met lokale mensen in een inrichting voor gehandicapte kinderen. Dit zal een leerrijke ervaring zijn die we niet snel zulllen vergeten. Vervolgens reizen we verder Oostwaarts naar Kalibaru. Hier bevinden zich de vroeger rubber-, cacao- en koffieplantages uit de Nederlandse tijd. Deze plantages en fabrieken zijn nog steeds in werken. Het is een belevenis om dit van dichtbij te zien. We zullen leren en zien hoe rubber bewerkt wordt. Hier is de tijd echt blijven stilstaan en we bevinden ons terug in de tijd van toen. We reizen via prachtige rijstvelden en thee- en koffieplantages. Na dit alles eindigen we deze idyllische reis op Bali. Alhoewel Bali maar op een zeer korte afstand van Java verwijderd is, straalt het een totaal andere sfeer uit. Bij de eerste voet aan wal merken we reeds dat we hier in een hindoecultuur terecht zijn gekomen. Het eiland is een en al groen door de prachtige rijstterassen die als kunstwerken in deze natuur verweven zijn. Tussen deze vele rijstvelden merken we overal de aanwezigheid van het hindoeisme door de vele kleine tempels die er zijn opgesteld om aan de goden te kunnen offeren. Door de vele feesten die deze volkeren kennen, is het niet moeilijk om tijdens deze reis getuige te zijn van één ceremonie. Kortom een reis met veel afwisseling in natuur, cultuur en bevolking.

2 REISBESCHRIJVING Dag 01: BRUSSEL KUALA LUMPUR 's Morgens bijeenkomst op de luchthaven van Zaventem, voor een korte vlucht naar een Europese luchthaven. Vervolgens intercontinentale vlucht naar Jakarta met een tussenstop in Kuala Lumpur. Dag 02 : KUALA LUMPUR - YOGYAKARTA Dag 03: YOGYAKARTA Vlucht naar Yogyakarta en transfer naar het hotel. Nadat we ons verfrist hebben en wat aangepast zijn, kunnen we een eerste verkenningswandeling in de stad maken. Yogyakarta is een kleine stad met een gezellige drukte. Na het ontbijt begeven we ons naar de Borobudur, het grootste boeddhistische tempelcomplex ter wereld, gelegen ten noordwesten van Yogya. Deze tempel, die rond een bergtop gebouwd werd, bevat naast de vele boeddhabeelden ook reliëfs die het leven van boeddha moeten uitbeelden. Het behoort tevens tot één van de zeven wereldwonderen! Na de middag rijden we naar een klein dorpje, Kasongan, beroemd om zijn kleiwerk. Hier vervaardigen ze op een zéér eenvoudige manier allerlei figuren en potten in kleiwerk, stuk voor stuk kunstwerken. Dag 04: YOGYAKARTA Daarna terug naar het hotel waar U aan het zwembad kunt uitrusten en met een lekker drankje alle indrukken kunt verwerken. Vandaag besteden we aandacht aan het Kraton, het paleis van de sultan, gebouwd in de XVIII-eeuw. Dit paleis bestaat uit vele open vertrekken die allen op de een of andere manier met elkaar verbonden zijn. Het is ook de plaats waar op zondagmorgen de Javaanse oefendansen gehouden worden. Na deze rondleiding zullen we een kijkje nemen in een batikatelier. Hier wordt van een eenvoudig stukje katoen of zijde één van de prachtigste beschilderde stoffen gemaakt. Verder brengen we een bezoek aan een groot zilveratelier waar we kunnen zien hoe bekwame vaklui met eenvoudig materiaal prachtige juwelen in filigraan en andere kostbare versieringen vervaardigen. Dag 05: YOGYAKARTA TAWANGMANGU Na het ontbijt rijden we naar de bekende Prambanan tempel. Dit is één van Java's belangrijkste Hindoetempelcomplexen uit de 9de eeuw. Hier kan men vaststellen dat zowel de Hindoe als de Boeddhistische tempels veel met elkaar gemeen hebben. Na het bezoek aan dit monument rijden we verder naar Tawangmangu, een dorpje in de bergen.

3 Dag 06: TAWANGMANGU MALANG Vandaag gaat de rit via prachtige natuur naar Malang, het vroegere vakantieoord van de Nederlanders. Deze rit neemt de ganse dag in beslag. Onderweg stoppen we regelmatig zodat we de natuur beter kunnen observeren. Hier zullen we overnachten in het hotel Tugu Park, gelegen in het centrum van de stad. Dit is een sfeervol hotel dat vanwege de bijzondere inrichting en een minimuseum voortdurend in de pers komt en prijzen behaalt. Alle kamers zijn met antieke Javaanse meubels ingericht. Dag 07, 08, 09,10 en 11: MALANG Hier zullen we een week doorbrengen om met gehandicapte kinderen samen te werken. Tijdens dit verblijf zullen we de prachtige Bromokrater bezoeken. Deze krater bevindt zich op een hoogte van m in een caldera van het Tenggergebergte. De Bromokrater was voor het laatst in 1995 actief. Om deze krater te bereiken moeten we eerst een stuk met een jeep tot aan de rand van de caldera. Vervolgens wandelen we door de caldera en beklimmen we de Bromokrater tot aan de rand. Ook staat tijdens ons verblijf in Malang een bezoek aan een theeplantage op het programma. Dag 12: MALANG KALIBARU Dag 13: KALIBARU In de morgen rijden we verder door prachtige afwisselende landschappen naar Kalibaru waar we zullen overnachten in een mooi hotel gelegen tussen de koffieplantages. Vandaag gaan we op bezoek op een plantage waar we het verwerkingsproces van koffie, cacao en rubber kunnen zien. In de namiddag kunnen we nog een wandeling maken in de omliggende dorpjes van het hotel of gewoon relax aan het zwembad blijven. Dag 14: KALIBARU SUKAMADE Na het ontbijt rijden we door het tropisch regenwoud verder naar Sukamade. Onderweg kunnen we het fabricatieproces van palmsuiker in de dorpen zien. Deze tocht gaat zuidwaarts verder en we overnachten in het Meru Bentiri N.P. Na het vallen van de nacht gaan we samen met een parkwachter naar het strand van Sukamade om er de reuze groene schildpadden eieren te zien leggen.

4 Dag 15: SUKAMADE KALIBARU Na het ontbijt lopen we nog wat rond in het dorp van Sukamade en daarna vangen we terugtocht aan naar Kalibaru. Met wat geluk kunnen we in de bomen de langstaart Makaak zien. Ook zullen we nog een stop maken aan een van de prachtige stranden langs de oostkunst van Java. Bij terugkeer in Kalibaru hebben we nog de mogelijkheid om in de dorpjes in de omgeving te gaan wandelen. Dag 16: KALIBARU SANUR Na het ontbijt rijden we langs prachtige landschappen naar Ketapang. In Ketapang steken we deze kleine zeestraat met een ferry over en bereiken Gilimanuk. Bij helder weer doemen in de verte enkele Javaanse vulkanen op. Deze rit zullen we onderbreken om nogmaals de onderwaterwereld te bewonderen. De riffen rond het beschermde eilandje Menjanan zijn één van de mooiste onderwater tuinen. Hier snorkelen is als het ware een onderwater film van Costeau zelf beleven. Na deze belevenis rijden we naar Sanur waar de ons laatste verblijfplaats in Indonesië hebben. Ons hotel is gelegen in het dorpje Sanur, vroeger één van de vele vissersdorpjes van Bali. Vandaag is dit dorpje uitgegroeid tot één van Bali's mooiste vakantieoorden. Even buiten het hotel kan men reeds de typische Balinese sfeer opsnuiven. Dag 17: BALI Op deze dagtocht verkennen we het oostelijke gedeelte van het eiland. We beginnen onze tocht met een Barongdance, een dans die het gevecht tussen de zwarte en de witte magie uitbeeldt. Onderweg brengen we een bezoek aan één van de vele Artshops die het eiland telt. Hier zullen we zien hoe men de wereldbekende Balinese houten beelden sculpteert. In Celuk of Mas bezoeken we een zilveratelier. Daarna rijden we naar Ubud om er te middagmalen. Vervolgens rijden we verder naar de koningstempel van Mengwi. De 17de eeuwse Mengwi tempel is een schoolvoorbeeld van een Balinese Hindoetempel. Het is één van de grootste en mooiste tempelcomplexen van het eiland.

5 Dag 18 en 19: BALI Deze dagen kunnen we aan het strand of aan het zwembad uitrusten en nagenieten van alles wat we tijdens deze reis beleefd hebben. Dag 20: DENPASAR KUALA LUMPUR In de late namiddag terugvlucht vanuit Denpasar met een transit in Kuala Lumpur naar Europa. Dag 21: EUROPESE LUCHTHAVEN - BRUSSEL In de vroege ochtend aankomst en transfer naar Brussel. TECHNISCHE INFORMATIE DATA: april 2014 PRIJS: */- 2200,00 DEZE PRIJS OMVAT: de intercontinentale en lokale vluchten volgens het programma transfers vermeld in het programma de excursies voorzien in het programma per bus en per boot logies en ontbijt in toeristenklassehotels op basis van 2-persoonskamers met stortbad. Alle maaltijden met uitzondering voor de vrije dagen op Bali alle ingangsgelden voor geplande bezoeken de diensten van de lokale gidsen

6 de diensten van de gespecialiseerde Belgische gids de B.T.W. en alle lokale taksen de luchthaventaksen OMVAT NIET: de persoonlijke uitgaven zoals souvenirs, drank enz. de annulatieverzekering locale luchthaven taksen in Indonesië (10 )

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers

20 DGN JAVA / BALI. Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016. Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 20 DGN JAVA / BALI Vertrek 29 Januari en 26 Februari 2016 Groepsrondreis Minimaal 6 maximaal 12 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst

Nadere informatie

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ

17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ 17 DAGEN JAVA EN BALI PRIVÉ Vertrek van 01 November t/m 10 December 2016 en tussen 8 Januari en 14 Juni 2017 van Maandag t/m Vrijdag in de O klasse van Cathay Pacific Privé rondreis minimaal 2 deelnemers

Nadere informatie

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen.

Dag 8 Yogyakarta Vrije dag lekker slenteren langs de Marlioboro inkopen doen en even lekker shoppen. PRIJS VANAF 979,00 P.P. 2-PERSOONS KAMER 20 Dagen Java en Bali vertrek 03 en 04 Juni 2015 Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta

Nadere informatie

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,.

Inleiding. Programma. Dag 1: Vlucht naar Jakarta met de maatschappij van uw keuze: KLM; Garuda, Qatar Airways,. Inleiding Java en Bali zijn twee Indonesische eilanden, naast elkaar gelegen maar toch zo verscheiden. Waar Java ons in vervoering brengt met zijn authenticiteit, uitbundige natuur en mystieke tempels,

Nadere informatie

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek

PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek PRIJS 995,00 P.P. OP BASIS v/e 2-PERS. KAMER 16 Dagen java Bali vertrek 02 Juni 2015 Gegarandeerd vertrek Dag 1 Amsterdam/Jakarta Vertrek vanaf Schiphol naar Jakarta op Java in Indonesië Dag 2 Jakarta/Bandung

Nadere informatie

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00

20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 20 DGN JAVA / BALI V/A 1.099,00 Vertrek 02 November, en 23 November 2016 Minimaal 6 deelnemers 1 Dag 1 Amsterdam / Jakarta Vandaag vertrek richting Jakarta Dag 2 Jakarta / Bogor Bij aankomst wordt u op

Nadere informatie

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis -

Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Ontdek Java & Bali - 21-daagse huwelijksreis - Route: Yogyakarta Borobudur Sarangan Bromo Kalibaru Randu Agung Ijen Lovina Munduk Ubud Sanur Denpasar Vervoer per auto met privéchauffeur Combinatie van

Nadere informatie

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor

HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor HOTELS Hester Basoeki Guest House, Bogor Guest House Hester Basoeki ligt gelegen in Kampung Wisata Cinangneng. Guest House bestaat uit 10 kamers: Tebu Hotel Bandung, Bandung Tebu Hotel Bandung biedt een

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

22 dagen Java Rondreis

22 dagen Java Rondreis Aanbieding Rondje Java WEST, NOORD, MIDDEN, OOST, NOORD, MIDDEN NAAR WEST 22 dagen Java Rondreis Vanaf 2 deelnemers Prijs per persoon op basis van een tweepersoonskamer: 1.349,00 p.p. minimaal 6 personen

Nadere informatie

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN

FASCINEREND BALI - 10 DAGEN FASCINEREND BALI - 10 DAGEN Tourcode: DJ-10D-FB-DJ10 Tijdens deze reis door Bali kun je een kijkje nemen achter de prachtige groene rijstvelden en de witte stranden. Je bezoekt plaatsen waar maar weinig

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers

Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers Reisprogramma: Cultureel-culinaire reis op Java en Bali; exclusief voor Jan-lezers Dag 1, aankomst Yogyakarta Maaltijden: - Je vliegt op Yogyakarta, waar je wordt opgewacht door onze chauffeur. In ongeveer

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 9-daagse reis DAG 1 ADDIS ABEBA-JIMMA Je wordt opgehaald bij het hotel of de luchthaven door de Engelstalige chauffeur en vertrekt richting het zuidwesten. De rit

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667

v. Oldenbarneveltstraat 65 lien@travel-specialist.nl 3862 SG Nijkerk www.travel-specialist.nl F. 033 245 97 04 Postbank 44.62.667 23-daagse combinatiereis Java / Lombok/ Gili per auto met privé chauffeur; een uitgebreide verkenningstocht van Java inclusief een afsluiter op Lombok en Gili Deze rondreis brengt u naar alle uithoeken

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving:

Onze reizen. In het kort de highlights van de omgeving: Onze reizen JSB Advies en Bemiddeling is gespecialiseerd in individuele reizen. Hiermee bedoelen wij reizen die u ons laat samenstellen volgens uw wens. Of indien u weet welke route u wilt reizen, zorgen

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013

groups & incentives Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Programma 22-daagse rondreis Indonesië Vertrekdatum 22 Oktober 2013 Dag 1 Amsterdam Jakarta Vertrek vanaf Schiphol met de vlucht van KLM naar Jakarta. Dag 2 Jakarta Aankomst op Sukarno Hatta de luchthaven

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak

LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN. 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS. 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak LUXE AANBIEDING BALI 14 DAGEN 999,00 p.p. 2 PK INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL + ONTBIJT EN ALLE TRANSFERS 4 nachten Ubud 7 nachten Seminyak VILLA CHEMPAKA UBUD PRIVÉ VILLAATJES **** Ligging: Aan de rand maar

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

LUXE RONDREIS INDONESIË

LUXE RONDREIS INDONESIË LUXE RONDREIS INDONESIË 17 Daagse Java en Bali tour vanaf 1.629,00 per persoon 2 pers. kamer ( 4 pers) 17 Daagse Java en Bali tour vanaf 1.799,00 per persoon 2 pers. kamer ( 2 pers) Het Reisprogramma Dag

Nadere informatie

PT dagen Java, Bali en Lombok groepsrondreis

PT dagen Java, Bali en Lombok groepsrondreis PT 003 22 dagen Java, Bali en Lombok groepsrondreis Dag 1 Amsterdam/Jakarta We vliegen vanaf Schiphol naar Jakarta in Indonesië. Dag 2 Jakarta/Bogor Aankomst Jakarta. Transfer naar uw hotel te Bogor. De

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa

Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Dag één: Dag 1: Aankomst Athene en bustransfer naar Stoupa Aankomst op luchthaven Athene Griekenland waar u door mij zult worden opgevangen. Na het inladen van de bagage (en de eventueel meegenomen fietsen)

Nadere informatie

INDONESIË : JAVA & BALI

INDONESIË : JAVA & BALI INDONESIË : JAVA & BALI 18 DAGEN - 17 NACHTEN : VERTREK MOGELIJK ELKE DAG DAG 1 // VERTREK BRUSSEL OF ANTWERPEN JAKARTA DAG 2 // JAKARTA JOGJAKARTA Bij aankomst in de luchthaven van Jakarta gaat u langs

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Het keizerlijke China

Het keizerlijke China CHINA Het keizerlijke China Kant-en-Klaar - 12 dagen / 10 nachten REF: 373 REISBESCHRIJVING - - - - Tunxi - - - Tongli - INTRODUCTIE consumptiemaatschappijen met bloeiende economieën. Gedurende eeuwen

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Cultuur & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Cultuur & meer Sri Lanka is al duizenden jaren een trekpleister voor handelaren, ontdekkingsreizigers en Boeddhistische monniken. Door het klimaat, de edelstenen en de unieke

Nadere informatie

10 daagse Safari The Migration Special

10 daagse Safari The Migration Special 10 daagse Safari The Migration Special De Serengeti, het gebied waar zoveel natuurfilms worden gemaakt, is ongetwijfeld het beroemdste wildpark ter wereld en is op geen enkele manier te vergelijken met

Nadere informatie

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI

AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI AVONTURENWEEK IN DE SJOAVALLEI De Sjoavallei is het raftingparadijs van Noorwegen en wordt omgeven door enkele van de mooiste nationale parken van Noorwegen: Rondane en Jotunheimen. Tijdens deze avonturenweek

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA

Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA Met Karel Peeters & Etienne Hauttekeete naar BHUTAN & SIKKIM-DARJEELING EEUWENOUDE CULTUUR EN TRADITIES IN DE IMPOSANTE HIMALAYA - Sikkim, het boeddistisch koninkrijk in de wolken - Topkunst van het Tibetaanse

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 15 dagen/12 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Kenia, Tanzania en Zanzibar

Kenia, Tanzania en Zanzibar Kenia, Tanzania en Zanzibar Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration + Zanzibar Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire - Zanzibar 13 dagen/10 nachten PRIVERONDREIS

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek

Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek CONGO (DRC), RWANDA Authentieke bevolking, gorilla s en vulkanen van de Kivustreek 9 dagen en 7 nachten REF: 196 REISBESCHRIJVING INTRODUCTIE REISBESCHRIJVING DAG 1 - Brussel - Aankomst op de luchthaven

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights

21 daagse rondreis. Sri Lanka. De Highlights 21 daagse rondreis Sri Lanka De Highlights Sri Lanka, de parel uit de Indische oceaan, biedt de reiziger een unieke ervaring door zijn uitbundige natuur, schitterende stranden, verlaten koningssteden,

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

3e dag, Jakarta ( Java)

3e dag, Jakarta ( Java) 16 Daagse PRIVÉ RONDREIS Java en Bali 1.099,00 p.p. 2 pers. Kamer( 4 personen) toesl. gids 65,00 p.p. 1.199,00 p.p. 2 pers. Kamer( 2 personen) toesl. gids 130,00 p.p. Het Reisprogramma Dag 1: Amsterdam

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zondag 5 november Zondag 12 november 2017 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 op 5 november komen we aan in

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya

Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya Informatie voor reizigers naar Nepal 2014 stichting-maya www.mayafoundation.com Turkish Airlines en Etihad hebben op dit moment vluchten met korte overstaptijden De vlucht regelt ieder voor zich. Als

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire

Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis. Amboseli en Tanzania Exploration. Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire Kenia & Tanzania Begeleide privé rondreis Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire PRIVERONDREIS MET ENGELSTALIGE GIDS DOOR KENIA

Nadere informatie

RONDREIS BALI & JAVA. Rondreis Bali & Java. Dag 1 - Aankomst in Den Pasar. Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer

RONDREIS BALI & JAVA. Rondreis Bali & Java. Dag 1 - Aankomst in Den Pasar. Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer RONDREIS BALI & JAVA Naam Straatnaam + nummer Postcode + woonplaats E-mail Telefoonnummer Rondreis Bali & Java Referentienummer // 0000000 Reisperiode // 00-00-0000 // 00-00-0000 Reisgezelschap // 2 personen

Nadere informatie

Bangau Eastern tours

Bangau Eastern tours Bangau Eastern tours Kvk: 57637032 Rotterdam Tour beschrijving: Maleisië, Thailand, Singapore, Medan Dag 1: Amsterdam Kuala Lumpur Vertrek van Amsterdam naar Kuala Lumpur Dag 2: Kuala Lumpur Aankomst op

Nadere informatie

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013

Vlaamse Diabetes Vereniging. Turkije Izmir. Reisprogramma. Van 18 tot 25 mei 2013 Vlaamse Diabetes Vereniging Turkije Izmir Reisprogramma Van 18 tot 25 mei 2013 1 ste dag: zaterdag 18 mei 2013 Brussel Izmir - Kusadasi Samenkomst om 18u00 van de deelnemers op de luchthaven van Brussel

Nadere informatie

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha.

JAVA/BALI NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS. 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDE GROEPSREIS JAVA/BALI 21NOV TOT 4 DEC - 2.699 p.p. Dag 1: Brussel-Jakarta Vlucht vanuit Brussel naar Jakarta via Doha. Dag 2: Jakarta (D) Aankomst op de luchthaven van Jakarta

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT!

9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! Lake Victoria 9 - DAAGSE PRIVÉ REIS TANZANIA & ZANZIBAR IN VOGELVLUCHT! "Adembenemende natuur en tropische stranden die u laten ontsnappen aan de dagelijkse realiteit" DE VOORDELEN Het hele jaar door een

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

Foto Avontuur Thailand

Foto Avontuur Thailand Foto Avontuur Thailand 2 Thailand You don't take a photograph, you make it. Ansel Adams Inhoud 3. Programma 4. Foto Avonturen 5. Locaties 7. Groepen 10. Workshops 12. Thema s 13. Vaardigheden 14. Onze

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten!

KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! Contact : Sarah Dhondt & Jessie Oosterlynck sarah@lupaplanet.be jessie@lupaplanet.be 0476 992 141 0471 222 711 KYRGYZSTAN - 9 DAGEN Een échte beleving op kindermaat, om nooit te vergeten! 1 Vluchten Naargelang

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA

EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA ontdek het echte thailand! EEN ONVERGETELIJKE RONDREIS DOOR DE ISAAN REISPROGRAMMA LAOS 5 CHIANG KHAN 6 NONG KHAI BUNG KAN 7 NAKHON PHANOM PHETCHABUN 4 2 1 KHON KAEN 14 9 THAILAND CHAIYAPHUM ROI ET SURIN

Nadere informatie

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma

Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma 2018 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 07 april 2018 05 mei 2018 12 mei 2018 08 september 2018 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleiders

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko Valies-Uniek 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 19 november Zaterdag 26 november 2016 8 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 Om 17h40 komen we aan

Nadere informatie

Reizen met persoonlijke aandacht. 16-daagse rondreis Indonesië: Sumatra, Java en Bali

Reizen met persoonlijke aandacht. 16-daagse rondreis Indonesië: Sumatra, Java en Bali Reizen met persoonlijke aandacht 16-daagse rondreis Indonesië: Sumatra, Java en Bali van 13 oktober t/m 28 oktober 2012 Een 16-daagse rondreis door het onvergetelijke Indonesië Indonesië, het land van

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

betoverend BAli Indonesie

betoverend BAli Indonesie betoverend BAli Indonesie GEMAAKT DOOR DENISE BALI Bali is een bestemming die u altijd bij zal blijven. Het land beschikt over een rijke cultuur, een schitterende natuur en langgerekte stranden. Dit in

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie