Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten"

Transcriptie

1 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-1 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: : burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder R.H. Lubberdink wethouder H. Lenstra loco-secretaris L.W.M. Jansen Afwezig: : wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch

2 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-2 Afdeling Bestuursondersteuning en Voorlichting BOV 1 dj Besluitenlijst nummer 02 van de vergadering van burgemeester en wethouders van 11 januari (in week 01 geen collegevergadering). Beslissing: 1. overeenkomstig ontwerp vaststellen; 2. ter kennisname aan de raad vrijgeven voor openbaarheid met uitzondering van het besloten gedeelte. BOV 2 dj Verslag vergadering commissie BOVO d.d. 10 januari Beslissing: 1. verslag voor kennisgeving aannemen. BOV 3 dj Definitieve raadsagenda vergadering 25 januari Beslissing: 1. vaststellen ter verzending.

3 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-3 Sector Middelen MID 1 dj Uitvoering Strategisch Personeelsplan 1 e fase. Beslissing: 1. het college wordt verzocht kennis te nemen van de inhoud van de nota en in te stemmen met de geschetste aanpak; 2. nota daarna bespreken met de OR. MID 2 dj Uitvoeringsnota productvernieuwing Werving en Selectie. Beslissing: 1. kennis nemen van de inhoud van de nota en er mee instemmen dat op de wijze die is beschreven het proces van werving en selectie zal worden vormgegeven; 2. er mee instemmen dat externe capaciteit (6 maand, 50%) zal worden aangetrokken om doorlooptijden vacaturevervulling te bekorten en te ondersteunen bij de implementatie van de in de nota geschetste maatregelen. De kosten kunnen ten laste worden gebracht van het budget dat is gereserveerd voor het realiseren van de SPP-uitvoering (saldo ); 3. te besluiten dat de bevoegdheid voor benoeming van personeel, niet zijnde sectordirecteuren, wordt gemandateerd aan de gemeentesecretaris, met de bevoegdheid van submandatering aan een lager niveau; 4. nota daarna bespreken met de OR. MID 3 Te Grondaankoop van Staal en Aluminiumbedrijf Van Hengstum B.V. te Houten. Beslissing: 1. Van Staal- en Aluminiumbedrijf Van Hengstum B.V. te Houten aankopen ongeveer m² grond in het deelplan Leebrug I, voor de prijs en onder de voorwaarden zoals genoemd in de koopovereenkomst; 2. de commissie FEMS hierover op de gebruikelijke wijze (mondeling) informeren. MID 4 Te Verslag vergadering commissie FEMS d.d.11 januari Beslissing: 1. verslag ter goedkeuring voorleggen aan de commissie FEMS. MID 5 Te Grondverkoop. Beslissing: 1. de raad voorstellen om in te stemmen met verkoop van een perceel grond, groot circa 45m2, aan de eigenaar van het aangrenzende perceel; 2. verkoop overeenkomstig de bij dit voorstel gevoegde verkooptekening en onder de voorwaarden, bedingen en koopprijs als opgenomen in de bij dit voorstel gevoegde koopovereenkomst. MID 6 Te Verzoek om ontheffing verkoopregulerende bepaling. Beslissing: 1. ontheffing verlenen aan de verkoopregulerende bepaling m.b.t. de woonplicht voor een woning in Overdam I mits wordt voldaan aan de in de toelichting op dit voorstel genoemde voorwaarden inzake kandidaat-koper, verkoopprijs en voorafgaande instemming van de gemeente. MID 7 Te Anti-speculatiebeding en toewijzingsrichtlijn met betrekking tot vrije-sectorkavels voor particuliere woningbouw. Beslissing: de raad adviseren om: 1. in de koopovereenkomst waarbij een kavel bouwgrond aan een particulier wordt verkocht een beding op te nemen waardoor aan de koper van een bouwkavel wordt opgelegd een woonplicht van een jaar na de datum eerste bewoning op straffe van een boete ter grootte van de koopprijs; 2. te bepalen dat degene die een kavel bouwgrond heeft gekocht de eerste vijf jaar na de datum van eerste bewoning niet meer in aanmerking komt voor optie c.q. aankoop van een andere kavel.

4 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-4 Sector Middelen MID 8 Te Exploitatieovereenkomsten met de heer A.C.J. Sturkenboom en de heer en mevrouw Colijn. Beslissing: 1. besluiten tot het aangaan van een exploitatieovereenkomst met respectievelijk de heer A.C.J. Sturkenboom en de heer en mevrouw Colijn.

5 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-5 Sector Ruimtelijk Beheer RB 1 Lu Bedenkingen tegen vervangen bedrijfswoning op perceel Beusichemseweg 60 in t Goy. Beslissing: 1. bedenkingen ongegrond achten; 2. verklaring van geen bezwaar aanvragen bij Gedeputeerde Staten; 3. belanghebbende informeren. RB 2 Lu Bedenkingen bouwplan Rietdijk 8 (Hennesprong). Beslissing: 1. kennis nemen van de bedenkingen ingebracht tegen het bouwplan; 2. bedenkingen ter kennis brengen aan de raad d.m.v. bijgevoegde mededeling aan de commissie FEMS en JORI. RB 3 Lu Vrijstellingsverzoek met betrekking tot het oprichten van een tijdelijke bedrijfsruimte ten name van CMC Holland B.V. Beslissing: 1. geen medewerking verlenen aan vrijstellingsverzoek 2. aanvrager informeren middels bijgevoegde conceptbrief RB 4 Le Verslag vergadering commissie WOVC d.d. 13 januari Beslissing: 1. verslag ter kennisgeving aannemen.

6 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-6 Sector Samenleving SAM 1 Le Toekenning Verbetertraject. Beslissing: 1. kennis te nemen van bijgevoegde brief van het Ministerie van SZW over de toekenning van het Verbetertraject. SAM 2 Le Subsidieverzoek voor geld uit de projectenpot nieuwe initiatieven in het kader van de Cultuurnota. Beslissing: 1. het subsidieverzoek van de Stichting Kinderactiviteiten Houten honoreren en een bedrag ad. ƒ 7.500,00 toekennen. SAM 3 Le Besparingen WVG. Beslissing: 1. akkoord te gaan met bijgaand raadsvoorstel, met dien verstande dat aanpassing plaatsvindt overeenkomstig het advies van de O.R. SAM 4 Le Uitvoering Sociale Zekerheid Beslissing: 1. kennis te nemen van de brief van het Ministerie van SZW over het resultaat van het repressief onderzoek 1998 Abw, Ioaw en Ioaz. SAM 5 Lu Stichting Enter. Beslissing: 1. kennis nemen van de brief van de Stichting Enter; 2. de raad informeren via bijgevoegde mededeling voor de lijst van ingekomen stukken. SAM 6 Le Jaarverslag over het gevoerde leerplichtbeleid in het schooljaar Beslissing: 1. kennis nemen van het jaarverslag over het gevoerde leerplichtbeleid in het schooljaar ; 2. het jaarverslag agenderen voor de commissie JORI; 3. via de mededeling het jaarverslag ter kennisname aanbieden aan de raad. SAM 7 Te Voorlopig ontwerp uitbreidingen buitenterrein zwembad De Wetering. Beslissing: 1. vaststellen van het voorlopig ontwerp van de uitbreidingen buitenterrein van zwembad De Wetering; 2. voor belanghebbenden en belangstellenden een informatie-avond organiseren.

7 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-7 Sector Stadsontwikkeling SO 1 dj Deelname aan initiatief tbv vleugel verpleeghuis. Beslissing: 1. instemmen met deelname aan ontwikkeling spel ten behoeve van vleugel verpleeghuis Het Houtens Erf ; 2. kosten dekken ten laste van algemene kosten grondexploitatie. SO 2 Lu Voorbereidingsbesluiten. Beslissing: 1. de raad voor te stellen voorbereidingsbesluiten te nemen voor: a. Wulven; b. een gedeelte van de Geer II; c. het westelijk deel van het centrumgebied van Houten; d. bedrijfsterrein Doornkade. SO 3 Le Verdelingsbesluit Provinciale Stadsvernieuwingsfondsen Beslissing: 1. het verdelingsplan ter kennis aannemen; 2. bezwaar aan te tekenen bij het college van GS tegen de inhoud van de voorgestelde verlening aan het project Oude Dorp ; 3. akkoord gaan met het bijgevoegde bezwaarschrift. SO 4 Lu Stand van zaken bestemmingsplannen en planning bestemmingsplannen en uitwerkingsplannen. Beslissing: 1. akkoord gaan met bijgevoegd voorstel voor de commissie JORI. SO 5 Lu Visie Oude Dorp. Beslissing: 1. kennis te nemen van de projectopdracht Doorstart Visie Oude Dorp; 2. de projectopdracht ter bespreking te agenderen voor de vergadering van de commissie JORI op 9 februari SO 6 Lu Bezwaarschrift. Beslissing: 1. het bezwaarschrift van mevrouw mr. H. Grendel tegen het besluit om geen medewerking te verlenen aan het verzoek om de bedrijfsvoering op het perceel Prins Willem Alexanderweg 50 te beëindigen, overeenkomstig het advies van de commissie bezwaar- en beroepschriften gegrond te verklaren; 2. de opslag op het perceel Prins Willem Alexanderweg 50 te gedogen tot drie maanden na oplevering van de nieuwbouw woning en indien een verhuizing niet doorgaat de opslag te gedogen tot 1 januari SO 7 Lu Goedkeuring Globaal Bestemmingsplan Houten-Vinex Beslissing: 1. kennis nemen van het goedkeuringsbesluit; 2. plaatsen op de lijst raadsmededelingen. SO 8 Lu Verslag vergadering commissie JORI d.d. 12 januari Beslissing: 1. kennis nemen van het verslag.

8 Datum: 18 januari 2000 Nummer 03-8 V.k.a.-stukken De volgende stukken worden voor kennisgeving aangenomen: Verslagen van overleg van: 01. SO Projectgroep Hofstad IV; 02. MT Verslag d.d. 22 december 1999.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gemeente Houten van 12 januari 1999 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder H. Lenstra wethouder R.H. Lubberdink wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch Afwezig: - Afdeling Bestuursondersteuning

Nadere informatie

Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1

Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1 Datum vergadering: 24 oktober 2006 weeknummer: 43-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum : dinsdag 24 oktober 2006 Aanvang : 9:30 uur Plaats

Nadere informatie

Datum: 21 november 2000 Nummer 47-1

Datum: 21 november 2000 Nummer 47-1 Datum: 21 november 2000 Nummer 47-1 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: : burgemeester J. Westra (We) wethouder R.H. Lubberdink (Lu) wethouder H. Lenstra (Le) wethouder N.J. Teeuwen (Te) secretaris

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 24 MAART 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Nr.: 34 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 29 augustus 2006 Aanwezig: Afwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum: 22 augustus 2000 Nummer 34-1 DEFINITIEVE - BESLUITENLIJST Aanwezig: : burgemeester A.B.L. de Jonge wethouder R.H. Lubberdink wethouder H. Lenstra wethouder N.J. Teeuwen secretaris H. Overbosch Afwezig:

Nadere informatie

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING

Besluitenlijst B.&W.-VERGADERING VASTGESTELD No. 08 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP DINSDAG OM 09.30 UUR. AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK R.J. VERMEER E.R. TRIEMSTRA,VOORZITTER,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 26 MEI 2009 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 27 MEI 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.P. Tanis, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016

Openbare Besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 12 juli 2016 Aanwezig Burgemeester Jhr. M.A. Röell Wethouder drs. T. Stroo Wethouder A.B.A. van Roshum Secretaris drs. A. Najib Verslag vergadering van 12 juli 2016 Besluit: 1 Allen 16CV000265 Aanwijzing tijdelijke

Nadere informatie

Datum vergadering: 24 januari 2006 weeknummer: 04-1

Datum vergadering: 24 januari 2006 weeknummer: 04-1 Datum vergadering: 24 januari 2006 weeknummer: 04-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum : dinsdag 24 januari 2006 Aanvang : 9:30 uur Plaats

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. College V200900379 Onderwerp: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009 Collegevoorstel Feitelijke informatie: Vaststellen van de besluitenlijst van 7 april 2009. Advies: Wij stellen u voor bijgaand

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 19-4-2011 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina - 1 - 1. BESLUITENLIJST

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Nr.: 40 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 10 oktober 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen A.A.G. van Mierlo M.

Nadere informatie

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT

-1- BESLUITENLIJST BURGEMEESTER & WETHOUDERS VAN: 20 december 2011 AKKOORD // NIET NO: ONDERWERP: BESLUIT -1- // NIET Aanwezig: Burgemeester M. Sijbers, de wethouders J. Willems, W. Bollen en de secretaris G. Timmermans. Vaststellen besluitenlijsten ST 1 Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 26 april 2011 Aanwezig: de heren L. Buwalda, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken d.d. 19 april 2011

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: R.H. Roep, R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, J. Damen, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris) H.W. Moerdijk (plv. algemeen

Nadere informatie

Datum: 09 april 2002 Nummer 15-1

Datum: 09 april 2002 Nummer 15-1 Datum: 09 april 2002 Nummer 15-1 DEFINITIEF VERSLAG Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten datum : dinsdag 9 april 2002 aanvang : 09.30 uur plaats : collegekamer aanwezig : burgemeester

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Nr.: 37 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 19 september 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008

B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 B&W besluitenlijst Vergadering burgemeester en wethouders, nr. 5, 5 februari 2008 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Aukje Boer, loco Janneke Louisa-Muller Jan Burger Henk Muis Algemeen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 11 DECEMBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi,

Nadere informatie

Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1

Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1 Datum vergadering: 26 september 2006 weeknummer: 39-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten Datum : dinsdag 26 september 2006 Aanvang : 9:30 uur Plaats

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 31-10-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Jacobs, Drs.

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005

van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Nr.: 49 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden d.d. 15 november 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouder: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven J.P.M.

Nadere informatie

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen

van de vergadering van het college van Heusden te Drunen Nr.: 17 Besluitenlijst van de vergadering van het college van Heusden te Drunen d.d. 26 april 2005 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: ing. A.P.M. van den Hoven

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

DEFINITIEVE BESLUITENLIJST

DEFINITIEVE BESLUITENLIJST DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Besluitenlijst 32 van de vergadering van burgemeester en wethouders van Aanwezig: Burgemeester : A.B.L. de Jonge Wethouders : H. Lenstra R.H. Lubberdink N.J. Teeuwen Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende

Conform 8 april 2003 vast te stellen 4.2. Wij stemmen in met de intentieovereenkomst en informeren de Raad door middel van toezending van de getekende Besluit bespreekstukken B&W-vergadering 15 april 2003 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 4.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 8 april

Nadere informatie

Notulen openbare besluitenlijst college

Notulen openbare besluitenlijst college Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN17-01286 Datum collegevergadering: 21-03-2017 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo,

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 25 juli 2006 Agendapunt Open- Onderwerp Voorgesteld besluit Beslissing baar 3.1 Vaststelling besluitenlijst De besluitenlijst van de B&W-vergadering van 18 juli

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Nr.: 49 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 12 december 2006 Aanwezig: de burgemeester: drs. H.P.T.M. Willems de wethouders: de secretaris: B.M. Groen Ing. A.A.G. van Mierlo

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 3 juli 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester A.M. Beekhuizen Wethouder W.N.A. Joosten

Nadere informatie

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend

BESLUIT OPSCHRIFT. Vergadering van 11 maart Onderwerp Besluitenlijst openbaar B&W 4 maart Besluitvormend BESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 11 maart 2014 nummer: 2014_BW_00147 Onderwerp enlijst openbaar B&W 4 maart 2014 - vormend Beknopte samenvatting Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Anne Lize van

Nadere informatie

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder P.J. Van Liempd Secretaris drs. J.W.F. Compagne Wethouder A.C.P.

Nadere informatie

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit:

003 Het realiseren van een volkstuin aan de Middenweg 2 DickL1 Voorstel/Besluit: Besluitenlijst: B&W-vergadering Datum: 09/01/2018 Aanwezig: Burgemeester Loco-gemeentesecretaris Afwezig: Secretaris A.B. Blase G.E. Oude Kotte V.C.M. Stam-de Nijs L.H.M. Dickhoff H.J. Leemhuis A.S. Meijer

Nadere informatie

Openbaar. Notulen. 25 januari 2011 nummer 04. van de vergadering van burgemeester en wethouders

Openbaar. Notulen. 25 januari 2011 nummer 04. van de vergadering van burgemeester en wethouders 25 januari 2011 nummer 04 Openbaar Notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: de burgemeester de waarnemend secretaris J. van Belzen L.J. Gebben B.J. Nootenboom C. Versendaal S.J.A.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2014 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2014 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 16 juni 2014 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Datum vergadering 21 september 2010

Datum vergadering 21 september 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 21 september 2010 Nummer 39 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing

Gemeente Tiel nr. voorstel beslissing Gemeente Tiel Concept besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 11 juni 2019 om 9.00 uur Marcel Melissen afwezig. Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 27 maart 2012 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, A. Hartsuiker, mevrouw C. van der Laan en F.H. Perdok secretaris. Afwezig: de heer L. Buwalda. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2007 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 juni 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot, wethouder

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering Aanwezig Burgemeester M. Salet Wethouder T. van Vugt Wethouder C.P. Dijkstra Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder M. Bunnik Wethouder H. Niezen Gemeentesecretaris/ algemeen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 28 OKTOBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen.

Afwezig: - 1. Onderwerp Besluitenlijst d.d. 19 februari 2008. Besluit De besluitenlijst d.d. 19 februari 2008 gewijzigd vast te stellen. Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer H. van Kooten, wethouder de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer R.G. van de Ven, wethouder de heer M.J. Verhoef, gemeentesecretaris Afwezig: - 1. enlijst

Nadere informatie

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40

O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Van 30 september 2008 nr. 40 O P E N B A R E B E S L U I T E N L IJ S T van het college van GEMEENTE HOORN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van 30 september 2008 nr. 40 NNr. Onderwerp Afd. Besluit A. Besluiten uit de B&W-vergadering 1.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 19 juni 2007

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 19 juni 2007 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. Aanwezig : G.J. Spelt, locoburgemeester J.W.M. Kooijman, wethouder H. Capel, locosecretaris Afwezig : drs. M.A.A. Schakel,

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz

RAADSVOORSTEL. ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz RAADSVOORSTEL ONTWERPVERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN Gramserweg 37 te Austerlitz Portefeuillehouder Dhr. S. Jansen Ronde Tafel 24 januari 2017 Opsteller Mevrouw Y.W.E.P Kerkhof Debat 07 februari 2017 Zaak/stuknummer

Nadere informatie

Datum vergadering 30 november 2010

Datum vergadering 30 november 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 30 november 2010 Nummer 50 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl, wethouder

Nadere informatie

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen

Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 3 februari 2015 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp Staf ADV-15-01286/Z.04626 B&W besluitenlijst

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d.

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d. OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d. 20 oktober 2015 Aanwezig : burgemeester M.F.H. Leurs-Mordang (voorzitter) wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 24 mei 2005. nummer 22 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 24 mei 2005 nummer 22 A.D. van den Bergh, Burgemeester J. de Gruijter, wethouder P.A. Zevenbergen, J.M. Dekker, H.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.07.2002 08:00 uur tot 02.07.2002 09:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 51 Datum: 19 december 2017 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

2 vastgesteld Besluitenlijst

2 vastgesteld Besluitenlijst Weeknr. 02 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 08 JANUARI 2013 VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: H. W.M. KLITSIE, WND. BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 maart 2017 TIJDSTIP : 09.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

15ini00256 OPENBAAR. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders. : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster. : De heer Finkenflügel

15ini00256 OPENBAAR. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders. : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster. : De heer Finkenflügel 15ini00256 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig Secretaris Afwezig : De heren Alberse, Van de Wardt en Kuster : Mevrouw Tamminga : De heer Finkenflügel Datum 27 januari

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 08-01-2019 Tijd 9:00-13:15 Locatie Voorzitter Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis 1.a Presentatie parkeren 1. Aanleiding voor de

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 15 november 2016 TIJDSTIP : 9.30 uur OPENBARE BESLUITENLIJST Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d.

Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1. Agendapunt: Algemene informatie: Doel: Voorstel: Besluit: Besluitenlijst vergadering d.d. Openbare Besluitenlijst College Peel en Maas Week: 17 1 Aanwezig: Wethouder Absil Wethouder Janssen Wethouder Segers Secretaris directeur: de heer Mensink Afwezig: -- Datum 27 april 2010 Agendapunt: Algemene

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 13-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Datum vergadering 14 december 2010

Datum vergadering 14 december 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 14 december 2010 Nummer 52 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse, burgemeester R. van Schoorl PJ. Beers

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Vergadering van B en W DATUM TIJD PLAATS SECRETARIS NOTULIST AANWEZIG 29/10/2013 9:00 uur kamer 3 Mr. A.S. Meijer Drs. N.J. Verveen voltallige college BESLUITENLIJST - OPENBAAR 001 Besluiten van de vergadering

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 Lijst nr. 32 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 PUBLIEKSDIENST Handhaving inzake Burglaan 36-I; bezwaar Awb. Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. College ORGOJH015 Onderwerp Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Collegevoorstel Feitelijke informatie Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 27 juli 2010. Voorgenomen besluit

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 6 december 2016

Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 6 december 2016 Vergadering burgemeester en wethouders - d.d. 6 december 2016 Aanwezig: - R. Munniksma burgemeester Afwezig: - T. van der Veen - J. Borg wethouders - L. Veenstra wethouder - P. Woldendorp loco-secretaris

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 26-10-2010 Aanwezig: Afwezig: Wethouder Arbouw Wethouder Bergkamp Wethouder Boelema

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 APRIL 2012. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 3 APRIL 2012. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 3 APRIL 2012 besluitenlijst Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid: Besluitnummer: Categorie: Burgemeester SECR intl2.1286 Openbaar

Nadere informatie

Datum: 18 februari 2003 Nummer 08-1

Datum: 18 februari 2003 Nummer 08-1 Datum: 18 februari 2003 Nummer 08-1 DEFINITIEVE BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Houten datum : dinsdag 18 februari 2003 aanvang : 09.00 uur plaats : collegekamer

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 augustus 2010

Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 augustus 2010 Besluitenlijst vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 augustus 2010 Aanwezig : mr. R.G. Westerlaken-Loos G.J. Spelt, wethouder K.A.C. de Korte-De With, wethouder W.F. Perlot,

Nadere informatie

Besluitenlijst (30) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 september 2014

Besluitenlijst (30) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 september 2014 Besluitenlijst (30) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 9 september 2014 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : C.A.H. Zondag Wethouder

Nadere informatie

concept BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 14 JUNI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

concept BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 14 JUNI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 16.058353 No. 24 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M.

12 september Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder A.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 12 september 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld Burgemeester

Nadere informatie

1.4 - Onderwerp : Brainstormen met Theo Riet op verzoek van de secretaris. Besluit Verschoven naar volgende week.

1.4 - Onderwerp : Brainstormen met Theo Riet op verzoek van de secretaris. Besluit Verschoven naar volgende week. Aanwezig: Burgemeester Secretaris : R.J.H. van der Riet : mr. F.L. Romkema : L.M.B.C. Wagenaar-Kroon : D. te Grotenhuis : J.C.N. Wagenaar BURGEMEESTER 1.1 Onderwerp : Openbare besluitenlijst B&W-vergadering

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB147. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011.

Collegevoorstel. Feitelijke informatie. Voorgenomen besluit. Zaaknummer: ORGOMB147. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011. Onderwerp Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011. Collegevoorstel Zaaknummer: ORGOMB147 Feitelijke informatie Vaststellen van de besluitenlijst van 12 april 2011. Voorgenomen besluit Wij stellen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM drs. M.J.J. Wagener W.J.A. Gerritsen W.G.H. Sinderdinck M.G.E.

Nadere informatie

OPENBAAR (15ini00777) Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders

OPENBAAR (15ini00777) Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders OPENBAAR (15ini00777) Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Alberse, Finkenflügel, Van de Wardt en Kuster Secretaris : Mevrouw Tamminga Afwezig : Datum: 24 maart 2015

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019

Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Openbare besluitenlijst Collegevergadering d.d. 15 januari 2019 Behandelde voorstellen 62594 (Direct openbaar) schenking zitbank Laanstraat door SFOB De gemeenteraad informeren over de schenking van een

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 22-06-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Datum vergadering 16 maart 2010

Datum vergadering 16 maart 2010 Gemeente Langedijk Datum vergadering 16 maart 2010 Nummer 11 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: drs. J.F.N. Cornelisse J.C. Koolaard, burgemeester, wethouder F.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 06 mei 2014

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 06 mei 2014 Nr. 14031668 Casenr. 2014-07812 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 06 mei 2014 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer A. Nederveen, wethouder De heer A.L. Klappe,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 1 september 2015 Nr. 15029455 Casenr. 2015-06758 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester (m.u.v. punt 4); De heer mr. J. van den Bosch,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 2 SEPTEMBER 2008 Aanwezig: de heer M.C. Boevée, burgemeester de heer J.A. Lavooi, wethouder de heer J.P. Tanis, wethouder

Nadere informatie