Data om niet te vergeten. De Koolvlet krijgt MééR MuZieK in De KLaS! Communicatie met ouders. Continurooster. Meer babynieuws!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Data om niet te vergeten. De Koolvlet krijgt MééR MuZieK in De KLaS! Communicatie met ouders. Continurooster. Meer babynieuws!"

Transcriptie

1 RKBS De Koolvlet Keppelsloot HJ Broek op Langedijk Tel.: koolvlet@atriumscholen.nl Website: Data om niet te vergeten Dinsdag 28 en donderdag 30 juni: 10 minutengesprekken Woensdag 29 juni: studiedag, kinderen vrij Maandag 4 juli: studiedag, kinderen vrij Woensdag 13 juli: afscheidsavond groep 8 Donderdag 14 juli: rapporten mee Vrijdagmiddag 15 juli: vanaf uur start zomervakantie! juni 2016 De Koolvlet krijgt MééR MuZieK in De KLaS! Wij hebben u eerder geïnformeerd over een subsidieaanvraag muziekonderwijs. De aanvragen kwamen binnen stromen en het ministerie heeft daarop besloten geld wat voor volgend jaar beschikbaar zou zijn, naar voren te halen. Onze aanvraag is goedgekeurd! Dit betekent dat het plan komend schooljaar ingezet kan worden. Popschool Your Song uit Sint Pancras gaat de leerkrachten gitaar- en keyboardlessen geven, er komt een digitale muziekmethode en juf Irma gaat het team coachen bij het geven van muzieklessen. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee! U hoort nog van ons ;-) Communicatie met ouders Voor de digitale berichten en het intekenen voor oudergesprekken maken wij op dit moment gebruik van Digiduif. Daarnaast gebruiken wij Parnassys als administratiesysteem waarin ook ons volgsysteem zit (toetsresultaten, groepsplannen, verzuimdagen etc). Parnassys heeft uitgebreide mogelijkheden waaronder ook het versturen van berichten en het plannen van oudergesprekken. Daarom stappen wij komend schooljaar over op alleen Parnassys. De overgang op Parnassys gaan wij na de zomervakantie organiseren. U zult allemaal in het bezit moeten zijn van een wachtwoord om in te kunnen loggen. Deze ontvangt u nog. Daarnaast moeten alle adressen gecontroleerd worden zodat alle ouders de berichten zullen ontvangen. U ontvangt hierover nog een nader bericht. Continurooster Binnenkort ontvangt u een apart bericht waarin wij ons besluit m.b.t. de schooltijden op de Koolvlet willen toelichten. Meer babynieuws! Afgelopen woensdag, 22 juni is juf Natasja de trotse moeder van dochter Brecht geworden. Moeder en dochter maken het goed. Gefeliciteerd!

2 Indeling team De indeling van de leerkrachten over de groepen van komend schooljaar is bekend. De indeling is als volgt: Groep Leerkracht Dagen Leerkracht 2 Dagen Opmerkingen 1 1/2A Thea Koning Ma, di, vr Annemieke Wo, do Seignette 2/3B Anita Bakker Di, wo, do Annemieke ma, vr Seignette 3/4A Paula Fleur Ma, di, do Natasja Vermeulen Wo, vrij Verdeling dagen in nog niet definitief 4B Sandra van Velzen Ma, di, wo Larissa de do, vr Roos 5A Tamara Louwen Ma, di, wo, do, vr Eventueel een LIOstagiaire in deze groep 6A Mirjam Gramsma ma, di, wo, do, vr Extra ondersteuning door Geeske Leek 6/7B Eveline Ruiter ma, di Kitty Beemster-boer wo, do, vr Extra ondersteuning door Kitty 7A Kim Komen ma, di Wendie Koster wo, do, vr 8A Irma van Zelm Ma, di, wo (om de week) IB Tineke Gootjes di, wo, do Maarten Jak - van Rhee Wo (om de week), do, vr Extra ondersteuning door Kitty Er zijn 2 onderwijsassistenten. Marjan Mensen biedt ondersteuning aan in de groepen 1 t/m 4. Het team wordt uitgebreid met een 2 e onderwijsassistent. Deze zal naast de onderbouw met name de midden- en bovenbouwgroepen ondersteuning bieden. Paula Fleur en Natasja Vermeulen keren op respectievelijk en terug van hun zwangerschapsverlof. Directie Esther van Dortmont Ma, di, do, vr Adjunct directeur Kitty Beemsterboer Bovenbouwcoördinator Mirjam Gramsma vr Onderbouwcoördinator Larissa de Roos ma Taalcoördinator Geeske Leek Rekencoördinator Tamara Louwen Gedragsspecialist Paula Fleur Vakleerkracht muziek Irma van Zelm Wo Vakleerkracht gym Maaike Taylor Wo, do ICT-coördinator Maarten Jak- van Rhee wo Administratie Francien Rotteveel ma Conciërge Svetlana Lemkina ma, di, do Zoals u misschien al opgemerkt heeft, gaat Janna Elsinga-Plekkenpol onze school verlaten. Gezien wij in formatie terug moeten gaan, heeft Janna aangegeven dat ze bereid is om op een andere Atriumschool te gaan werken. Via deze weg bedanken wij Janna voor al haar inzet voor en betrokkenheid bij de Koolvlet.

3 De ziektevervangingen die door Michelle Cornfield en Anna Ursem gedaan worden, zullen aan het einde van het schooljaar ook aflopen. Wij verwachten dat Sandra en Kitty dan weer hersteld zullen zijn. Voor de vervanging van het zwangerschapsverlof van Paula en Natasja bij de start van het schooljaar wordt nog naar een invulling gezocht. Juf Thea is onlangs met ziekteverlof gegaan. Geppie Noordermeer vervangt haar. Wij wensen juf Thea beterschap en hopen dat zij spoedig weer op de been is. Pestprotocol Pesten komt helaas op iedere school voor, ook bij ons. Het is een probleem dat wij erkennen en op onze school serieus aan willen pakken. Wij realiseren ons dat het niet haalbaar is om pestgedrag in alle situaties te voorkomen, maar trachten er zo adequaat mogelijk mee om te gaan om pestgedrag zoveel mogelijk te voorkomen. Onze school wil de kinderen een veilige omgeving bieden, waarin zij zich op een prettige en positieve manier kunnen ontwikkelen. De leerkrachten bevorderen deze ontwikkeling door het scheppen van een veilig klimaat in en om de school. Hiervoor stellen wij gedragsregels en afspraken op die nageleefd worden. In het pestprotocol leggen wij afspraken vast over het voorkomen en oplossen van pestgedrag. Het protocol is tot stand gekomen in overleg met Simone Leegwater (moeder van Senna en Misha), directie, team en MR. Komend schooljaar gaan wij in de eerste weken actief aan de slag om de sociale veiligheid en een prettig pedagogisch klimaat te bevorderen. Ook de contactpersonen zullen zich dan gaan voorstellen aan alle kinderen zodat iedereen weet waar ze terecht kunnen indien dit nodig is. Het protocol is als bijlage toegevoegd aan deze nieuwsbrief. Gezocht. Maandag 18 en dinsdag 19 juni (eerste twee dagen zomervakantie) wordt er door het team op school o.a. het nodige opgeruimd en lokalen verhuisd. Wij zijn op zoek naar ouders die met een aanhanger op een van deze dagen rommel weg kan brengen naar de gemeentewerf. Wij zouden heel blij zijn wanneer u hierbij wilt helpen. U kunt zich melden bij de directie. GOUDEN MOMENT Peter staat in de rij naast Inge. Zij wil hem een hand geven maar knijpt dan vaak en daar heeft Peter geen zin in. Ik (juf) vertel Peter dat hij het toch gaat proberen, want Inge vindt het fijn naast zo'n grote jongen in de rij te staan. Inge kijkt heel lief naar Peter, maar Peter aarzelt. Ik probeer hem over de streep te trekken en zeg: "Peter, kijk eens hoe lief Inge kijkt, smelt je hart nu niet?" "Nee," zegt Peter, "mijn hart kan niet smelten want die is van goud." En hij geeft Inge een hand. Waar gebeurd in een kleutergroep. De namen zijn gefingeerd.

4 De Koolvlet wint voorstelling van Unieke Zaken op eigen schoolplein!! In mei hebben de kinderen van de groepen 2/3 van De Koolvlet meegedaan aan een kleurwedstrijd. De wedstrijd was georganiseerd door Unieke Zaken, avontuurlijke theatermakers. Kinderen van scholen uit de hele regio konden aan de wedstrijd meedoen. Toen kwam het goede nieuws: De Koolvlet was één van de 3 scholen die een voorstelling van Unieke Zaken heeft gewonnen. Hoe uniek is dat: Unieke Zaken kwam vandaag naar De Koolvlet toe. Ze kwamen op het schoolplein met BUZZ. Buzz is van buiten een gewone vrachtwagen. Maar als hij wordt uitgeklapt, verandert hij in een minitheater compleet met een tribune, waar een hele klas op past. Unieke Zaken speelt de voorstelling BUZZ III - REIS NAAR HET MIDDELPUNT DER AARDE, naar het beroemde verhaal van Jules Verne. De groepen 1, 2 en 3 hebben vandaag de voorstelling bekeken. Huiskamergeleerde professor Lidenbrock komt op een dag thuis met een nieuw boek. Zijn zoon Axel vindt daarin een geheime brief waarin staat hoe het middelpunt der aarde te bereiken is. Axel wil onmiddellijk op pad! Samen gaan ze naar IJsland en dalen daar af in een vulkaan, waar de lange weg naar beneden begint. Het wordt een spannende tocht: het water raakt op, ze verdwalen, ontmoeten vreemde wezens, komen langs werelden waarvan ze nooit hadden durven dromen en bereiken na lang zoeken het schitterende middelpunt der aarde. De kinderen hebben met veel plezier gekeken naar de voorstelling!!

5 KIES: spel en praatgroep voor Kinderen In Echtscheiding Situatie. Voor kinderen van 8-12 jaar Kinderen kiezen niet voor de scheiding van hun ouders. Het overkomt ze. Zij reageren op hun eigen manier op de veranderingen; bij de één roept het verdriet en boosheid op, het andere kind gaat stilletjes door. Zij rouwen om het verlies van het gezin. Veel kinderen willen niet toegeven dat zij hier moeite mee hebben. Zij zijn loyaal aan hun ouders en vinden het moeilijk om hun zorgen met hun ouders te delen. Hoe fijn zou het zijn als je een kind een onafhankelijke plek kunt bieden waar ze met lotgenoten kunnen praten, delen, tips kunnen krijgen, hun verhaal kwijt kunnen? KIES is een spel- en praatgroep voor alle kinderen die de echtscheiding van hun ouders meemaken. Bij KIES kunnen kinderen in een veilige situatie de scheiding leren begrijpen, een plaats geven en een manier vinden om te kunnen omgaan met alles wat ze moeilijk vinden van de scheiding. Herkenning ( dat ze niet de enige zijn), verwerking, leren omgaan met de veranderde situatie die zich aandienen door de scheiding. Ze kunnen elkaar steunen en tips voor moeilijke situaties geven. Aan de hand van een verhaal, hun eigen verhaal, spel, drama, tekenen en andere creatieve werkvormen gaan we met elkaar in gesprek. Kinderen kunnen samen met hun broertje(s) en/of zusje(s) deelnemen aan de speel- en praatgroep. Aan de speel- en praatgroep zijn 2 ouderbijeenkomsten gekoppeld. Data en tijd: Dinsdag 25 oktober, 1, 8, 15, 22 en 29 november en 6 en 13 december van uur. (8 bijeenkomsten) De ouderbijeenkomsten zijn op 12 oktober van uur en 14 december van uur. Begeleiders: Locatie: Renske Blaauw en Lia Zomerdijk-Kramer Centrum voor jeugd en gezin Langedijk Pompesloot HH Broek op Langedijk Kosten: Eenmalig 10,00 Te voldoen bij de eerste bijeenkomst in een envelop met de naam van uw kind. Voor informatie en aanmelding kunt u bellen met ( uur), mailen naar cjg@gemeentelangedijk.nl en kijken op

Nieuwsbrief Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.:

Nieuwsbrief Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.: Nieuwsbrief Schoolstraat 29-31 5-7-2016 1723 AA Noord-Scharwoude tel.: 0226 315206 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft even op zich laten wachten omdat ik ook de groepsverdeling voor 2016-2017

Nadere informatie

Data om niet te vergeten

Data om niet te vergeten RKBS De Koolvlet Keppelsloot 8 1721 HJ Broek op Langedijk Tel.: 0226-344760 E-mail: koolvlet@atriumscholen.nl Website: www.dekoolvlet.nl Data om niet te vergeten Vrijdagmiddag 15 juli: vanaf 12.00 uur

Nadere informatie

Kalender mei, juni en juli. Dinsdag 7 juni Start avondvierdaagse (t/m 10 juni) Maandag 20 juni Studiedag (alle kinderen zijn vrij)

Kalender mei, juni en juli. Dinsdag 7 juni Start avondvierdaagse (t/m 10 juni) Maandag 20 juni Studiedag (alle kinderen zijn vrij) obs De Phoenix Week 20-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. De aankomende weken staan de toetsweken centraal, maar is er daarnaast ook nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2017 Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr mei 2018

Nieuwsbrief nr mei 2018 Nieuwsbrief nr. 17 17 mei 2018 Kalender Vr 18-5 Verkeersexamen groepen 8 Ma 21-5 2 e Pinksterdag; vrije dag Di 29-5 Avond-4-daagse Wo 30-5 Avond-4-daagse Do 31-5 Avond-4-daagse Volgende nieuwsbrief Besluit

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

RKBS De Koolvlet Schoolgids 2016/2017

RKBS De Koolvlet Schoolgids 2016/2017 RKBS De Koolvlet Schoolgids 2016/2017 Inhoud Vooraf... 2 1. Het bestuur, Stichting Atrium... 3 2. Wat vinden wij als school belangrijk?... 4 2.1 De missie en visie... 4 2.2 De sfeer op school... 4 2.3

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 20. Baarn, 15 juni 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus 2017

Nieuwsbrief 1 25 augustus 2017 Groepen 1 t/m 5 locatie Kiezel Dr. Poelslaan 2-4 2285 VD Rijswijk Groepen 6 t/m 8 locatie Kei P. van Vlietlaan 2 2285 XM Rijswijk telefoon: 070-3940760 www. steenvoordeschool.nl info@steenvoordeschool.nl

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Schoolkrant Personele aanvullingen

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes. 01 Schoolkrant Personele aanvullingen d Jaargang 15 / nr 12 11 juli 2019 De volgende verschijnt na de zomervakantie 2019. Berichten voor de volgende mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01

Nadere informatie

Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school!

Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school! Gorinchem, 22 juni 2018 Vergeet u de studiedag van a.s. maandag 25 juni niet? Alle kinderen zijn op deze dag vrij van school! Geachte ouder(s)/verzorger(s), Wat was de sponsorloop afgelopen woensdag een

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2016. Op de volgende bladzijde vindt u de gegevens voor volgend schooljaar. Dit zijn de vakanties

Nadere informatie

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017

Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang , nr. 1 6 september 2017 Arnoldus van Os... Het maandelijks nieuwsblad van basisschool Arnoldus van Os Jaargang 2017-2018, nr. 1 6 september 2017 Een nieuw schooljaar! Hierbij ontvangt u de eerste officiële nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en kdo/bso Kl!k. Vr Carnaval op school

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en kdo/bso Kl!k. Vr Carnaval op school Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en kdo/bso Kl!k M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N T E L. 0 1 3-5046165 J A A R G A N G 1. N R.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1, 8 september 2017

Nieuwsbrief 1, 8 september 2017 Nieuwsbrief 1, 8 september 2017 Deze keer is het meer een nieuwskrant, dan een nieuwsbrief. Naast actuele informatie vindt u informatie van onze interim-directeur Jannie Baron. Ook enkele nieuwe collega

Nadere informatie

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!)

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!) Nr 17, 30 juni 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze Boemerang de uitspraak van de Raad van State m.b.t. de tijdelijke voorziening. Ook natuurlijk het laatste nieuws over de groepsverdeling en de formatie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2018-2019 Nijmegen, juli 2018 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos Lindenholt. We proberen

Nadere informatie

NUTSFLITS. Nutsschool Laan van Poot Mei 2017

NUTSFLITS. Nutsschool Laan van Poot Mei 2017 Agenda 25 en 26 mei Hemelvaart groep 1 t/m 8 vrijdag 29 mei Schoolfotograaf 31 mei Schoolreis groep 1 en 2 31 mei Voorlichting verkeer groep 3 t/m 8 02 juni Voorlichting verkeer groep 1 en 2 05 juni Pinksteren

Nadere informatie

Voor het aankomende schooljaar is er een verandering met betrekking tot de gymlessen. Meester Joost zal er op de maandag zijn i.p.v. op de dinsdag.

Voor het aankomende schooljaar is er een verandering met betrekking tot de gymlessen. Meester Joost zal er op de maandag zijn i.p.v. op de dinsdag. Jaargang 13 / nr 21 7 juli De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 21 juli. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 19 juli mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze!

Praat met ze Luister naar ze. Leer met én van ze. Lach met ze. Zing met ze Speel met ze.. Maar bovenal geniet van ze! Deze nieuwsbrief kunt u ook bekijken op onze website www.de7sprong-attendiz.nl sept. 2016 Beste ouders/ verzorgers, Maandag wensten we onze collega s een warm welkom toe en een goede start voor iedereen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019

Schooljaar Nummer 9, 24 mei 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 9, 24 mei 2019 Kalender: 27 mei Verjaardag Chris, onze klusjesman 28 mei Verjaardag juf Mascha 29 mei Schoolfotograaf 30 mei Verjaardag Carla 30 en 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 19

JAARGANG 7 AFLEVERING 19 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 19 Formatie schooljaar 2019-2020 Afgelopen woensdagavond is de presentatie gegeven t.a.v. het schoolplan 2019-2023, de missie en visie van De Arenberg en het jaarplan

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Schooljaar nieuwsbrief 9 november 2018 Klimtoren op het schoolplein

Schooljaar nieuwsbrief 9 november 2018 Klimtoren op het schoolplein Schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 9 november 2018 Klimtoren op het schoolplein Zoals jullie hebben kunnen zien, is de klimtoren op het schoolplein afgebroken en aangepast; er zijn twee speelhuisjes van

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Data om niet te vergeten. Tweede koffie ochtend

Data om niet te vergeten. Tweede koffie ochtend RKBS De Koolvlet Keppelsloot 8 1721 HJ Broek op Langedijk Tel. : 0226-344760 E-mail: koolvlet@atriumscholen.nl Website: www.dekoolvlet.nl Data om niet te vergeten Donderdag 25 en vrijdag 26 februari: Studiedagen,

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 7-1-2016 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Schoolreisje 2018-2019 Juni 20 Schoonmaakavond 21 Schoolfotograaf 24 Oudergesprekken 25 Oudergesprekken Juli 4 Musical groep 8 5 Nieuwe groepen ochtend

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar.

Vanaf vandaag worden onze poorten op het schoolplein om 15.30u gesloten (op woensdag om 12.30u). Onze hoofdingang blijft natuurlijk bereikbaar. FlexFlits Nr. 10 6 juni 2019 Anti-pest beleid De Piramide In de maand juni staat de volgende poster centraal: Lieve oma, Ik ben gestopt met lachen. Ik houd mijn mond dicht. Ik schaam me voor mijn beugel.

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Groepsindeling en bezetting

Groepsindeling en bezetting Groepsindeling en bezetting 2018-2019 Zaandam, 29 juni 2018 Geachte ouder(s)/ verzorgers, De voorbereidingen voor het schooljaar 2018-2019 zijn rond. In het nieuwe schooljaar mogen we weer veel nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus.

Nieuwsbrief Samenwijs Willibrordus. Heel hartelijk gefeliciteerd. Ma 27 augustus Wo 29 augustus Vr 31 augustus. Nieuwsbrief 2018-08-24 Samenwijs Willibrordus Heel hartelijk gefeliciteerd Ma 27 Wo 29 Vr 31 Woe 01 Femke de Kroon Nathalie Oerlemans Verberk Fleur van Gils Lisa Schmans Wieneke Welten PBS Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2

Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Nieuwsbrief oktober 2016 nummer 2 Thema: Daar zorg ik voor! We lezen deze weken over koning Saul en de herdersjongen David. Met zijn harpspel kan David de sombere koning opvrolijken. Hij verslaat de reus

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 25 augustus 2016 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 25 augustus 2016 INFO 1 IN DEZE INFO Van start! Schoolreis Vakantierooster Waar zijn ze heen? Gymdagen

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019 Juni 2019 Nieuwsbrief 3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni Verkeersles 3/4 CCC 3 t/m 8 Tweede Pinksterdag Verkeersles 3/4 en 5/6 CCC 3 t/m 8 19 t/m 21 juni

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Stelberginfo. Mara uit groep 7 wint voorleeswedstrijd. Belangrijke data. Winnaar mag door naar volgende ronde. Kijk in de klas

Stelberginfo. Mara uit groep 7 wint voorleeswedstrijd. Belangrijke data. Winnaar mag door naar volgende ronde. Kijk in de klas Belangrijke data 15 november Terugblikbijeenkomst van Stevig Staan voor de groepen 6. 16 november: 10-min gesprekken groep 8 Stelberginfo O K T O B E R 2 0 1 6 Winnaar mag door naar volgende ronde Mara

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2018/januari 2019 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2018/januari 2019 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2017-2018 Nijmegen, juli 2017 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

Informatieavond groep 7. Opening en welkom

Informatieavond groep 7. Opening en welkom Informatieavond groep 7 Opening en welkom voorstellen Juf Iris Juf Danielle Kernwaarden Schoolplan 2015-2019 Doelen Goede samenwerking tussen kinderen, leerkrachten, ouders en andere partners. Een fijne,

Nadere informatie

Studiedag! Donderdag 5 februari hebben de leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij!!

Studiedag! Donderdag 5 februari hebben de leerkrachten een studiedag. Alle kinderen zijn dan vrij!! Info week 05 29-01-2015 Overblijf enquête Vandaag heeft uw oudste kind een envelop meegekregen met daarin een brief en 2 enquête formulieren per gezin. De enquête betreft de manier van overblijven op onze

Nadere informatie

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht

Maandbericht. ember2017. In dit maandbericht: - Overzicht D ember2017 In dit maandbericht: - Overzicht - Uitslag enquête schooltijden - Sinterklaas - Kerstfeest - Kerstvakantie - Schoolfruit - Uitslag schoolschaakkampioenschap - Taarten van Abel - Bezoek minister

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

Lees(t)info. Interessante informatie

Lees(t)info. Interessante informatie T E RUG KIJ K OP D E E E RS T E S CHOO LW E E K. Lees(t)info JAARGANG 9, NR. 8 O BS De Leest, een Stg.LeerSaamsc hool. Interessante informatie JULI 2017 Op de Leest hebben we afscheid genomen van juf Ans

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad van Basisschool R.K.B.S. De Koolvlet te Broek op Langedijk. Definitieve versie 1.

Jaarverslag Medezeggenschapsraad van Basisschool R.K.B.S. De Koolvlet te Broek op Langedijk. Definitieve versie 1. Jaarverslag 2014-2015 Medezeggenschapsraad van Basisschool R.K.B.S. De Koolvlet te Broek op Langedijk Definitieve versie 1.0 18-11-2015 Stichting Atrium te Langedijk Inhoud 1. Waar staat de MR voor...

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief IKC de Regenboog 14 februari 2019 PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE. Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen...

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief IKC de Regenboog 14 februari 2019 PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE. Belangrijke data: Talenten kleuren kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleuren kinderen... Belangrijke data: PLAATSING UNITS IN VOORJAARSVAKANTIE Vrijdag 15 februari Studiedag (kinderen vrij!) Maandag 18 februari t/m Vrijdag 22 februari Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Verdere informatie welke leerkracht, welke groep gaat draaien en een overzicht van de organisatie vindt u in bijgevoegd schema.

Verdere informatie welke leerkracht, welke groep gaat draaien en een overzicht van de organisatie vindt u in bijgevoegd schema. Kbs.de Satelliet Kometensingel 52-54 1033 BW Amsterdam tel: 020-4930431 reknr: NL86INGB066.83.44.865 E-mail:satelliet.administratie@askoscholen.nl www.satellietschool.nl Het Satellietje nummer 39, 29 juni

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. oktober/november 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. oktober/november 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON oktober/november 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 u tot 16.30 u en woe van 8.15 u tot 15.30 u tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl BELANGRIJKE DATA

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nummer juni 2019

Nummer juni 2019 Nummer 17 21 juni 2019 Activiteiten Studiedag (leerlingen vrij) woensdag 26 juni 2019 Bedankochtend woensdag 3 juli (10.30 11.30 uur) 2e rapport mee vrijdag 5 juli 2019 Oudergesprekken dinsdag 9 en donderdag

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

Groepsindeling: Personele bezetting

Groepsindeling: Personele bezetting Beste ouders, Juli 2016 In deze speciale info ontvangt u de groepsindeling, de leerkrachtbezetting, het gymrooster en informatie over de overgangsperiode van de zomervakantie tot aan de herfstvakantie.

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON Bereikbaarheid: ma, di, do, vr van 8.15 uur tot 16.30 uur woe van 8.15 uur tot 14.30 uur tel. 036-5373560 e-mail: administratie@bombardon.asg.nl website: www.bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Extra editie van de springkrant

Extra editie van de springkrant Extra editie van de springkrant Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans DE SPRINGKRANT Informatie schooljaar 2018-2019 In dit nummer: Informatie schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2017-2018 en Schooljaar

Nadere informatie

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in.

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in. GROEPSINDELING 2018-2019 BASISSCHOOL PAUS JOANNES Het schooljaar 2017-2018 is nog in volle gang en we genieten daar volop van. Tijdens een schooljaar evalueren we regelmatig en blikken we vooruit. Achter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 3 september 2014

Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Engelgaarde 33, 7943 LD Meppel - 0522 260651 - www.detolter.nl - directie@detolter.nl Nieuwsbrief 2 3 september 2014 Agenda Donderdag 04 september informatieavond groep 3 en 7 Maandag 08 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

De eerste editie van de nieuwsbrief

De eerste editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 Jaargang 9 14-09-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De eerste editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 17 september, studiedag (alle kinderen vrij) 18 september,

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE

INFORMATIEBOEKJE INFORMATIEBOEKJE 2018-2019 Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster en teamdagen Belangrijke data Gymrooster en afspraken Gouden Regels Hoofdgebouw Symon Claeszstraat 9 Groepen 1 t/m 4 Tel. 075-2010135

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster. Amsterdam, 12 juli 2018 Betreft: De Formatie 2018-2019 en vakantierooster Beste ouder(s) en verzorger(s), Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON september/oktober 2017 Bereikbaarheid De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 tot 16.30 uur en woe van 8.15 tot 15.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 10 mei. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 10 mei Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Na het goede nieuws

Nadere informatie

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 26 juni 2017 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws In het PBS programma hebben we heel veel lessen waarin de leerlingen bijvoorbeeld leren

Nadere informatie

Data om niet te vergeten. Koffieochtend

Data om niet te vergeten. Koffieochtend RKBS De Koolvlet Keppelsloot 8 1721 HJ Broek op Langedijk Tel. : 0226-344760 E-mail: koolvlet@atriumscholen.nl Website: www.dekoolvlet.nl Data om niet te vergeten Vrijdag 22 april, Koningspelen, continurooster

Nadere informatie