Le Chemin de Fer du Bocq

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Le Chemin de Fer du Bocq"

Transcriptie

1 Le Chemin de Fer du Bocq Historische trein Spontin Ciney - Purnode (Yvoir) TOERISTISCHE UITSTAPPEN VOOR GROEPEN Een initiatief van Toeristisch Spoorpatrimonium (TSP vzw) Een origineel idee is het zeker : een speciale trein inhuren voor uzelf, uw familie, uw vrienden, uw collega s of uw leerlingen; voor huwelijken, familiefeesten, verjaardagen, groepen, ondernemingen, scholen, het draaien van een film, enz.,... Aarzel niet om contact met ons op te nemen... Het is het ganse jaar door mogelijk om een trein te reserveren, op de dag en het uur van uw keuze. Voor wie vroeg wil vertrekken, is er zelfs de mogelijkheid een ontbijt te nemen vóór het vertrek van de trein. Om het feest verder te zetten, is er zelfs een mogelijkheid om het station van Spontin (met twee zalen), af te huren! Verschillende combinaties worden hieronder voorgesteld. Ze kunnen eventueel worden aangepast naargelang de wensen van de groep. Voor meer details, gelieve de verschillende fiches excursions te willen raadplegen. Huren van een speciale trein om de vallei van de Bocq en de geschiedenis van haar spoorlijn te ontdekken. Ontdekking van de vallei van de Bocq per trein; bezoek aan de watermolen van Spontin; maaltijd in het dorp en bezoek aan de Brasserie du Bocq + degustatie. Ontdekking van de vallei van de Bocq per trein; ontspanning met maaltijd op het île d'yvoir en bezoek aan de Brasserie du Bocq met degustatie. Bezoek aan de abdij van Malonne en de mosterdfabriek Bister te Jambes, maaltijd in de mosterdfabriek en ontdekking van de vallei van de Bocq per trein. Bezoek aan de mosterdfabriek Bister te Jambes, maaltijd in de mosterdfabriek, bezoek aan de Brasserie du Bocq te Purnode en ontdekking van de vallei van de Bocq per trein. Ontdekking van de vallei van de Bocq per trein; geleid bezoek aan het dorpje Crupet (één der mooiste dorpen van Wallonië). Een streekgebonden maaltijd wordt u geserveerd in de herberg van het dorp, en na wat vrije tijd, terugkeer naar het vertrekpunt per bus en trein. Ontdekking van de vallei van de Bocq per trein, maaltijd in het Domaine d Ahinvaux, activiteiten in de vrije natuur en bezoek aan de Brasserie du Bocq + degustatie. Fietsfocht op het pad van de oude lijn Havelange Ciney; maaltijd; rit met de trein op de Bocqlijn. Fiches excursions CFB 2013 V NL Document onder voorbehoud van wijzigingen d.d. 20/05/2013. Blz. 1 van 10.

2 "HERITAGE FERROVIAIRE" HISTORISCHE TREIN De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq nodigen u uit een uitzonderlijke en onvergetelijke dag door te brengen in de vallei van de Bocq... Laat u verleiden tot een ontspannend moment, uniek in haar genre. HET DAGVERLOOP : U verwelkomen u in museummotorwagen uit 1952 om de charmes van de vallei van de Bocq te ontdekken, samen met het buitengewone spoorwegpatrimonium van de lijn. Wij ontmoeten u te Spontin. Daar vertrekken wij met de trein richting Ciney en rijden dan via Halloy, Braibant, Sovet, Senenne, Spontin, Dorinne-Durnal tot in Purnode, waar wij terugkeren naar Spontin. Op uw vraag kunnen wij commentaar leveren, aangepast aan uw groep of we rijden gewoon met u op de lijn, ter gelegenheid van een familiefeest, huwelijk, verjaardag, voor marketingdoeleinden, enz... Een activiteit «ontdekking» werd voor de 6 12-jarigen uitgewerkt op hun niveau (bestaat ook voor groepen van scholen). Om uw daguitstap te vervolledigen, kunnen wij een restaurant reserveren in de regio of een toeristische uitstap organiseren naar één van de vele locale bezienswaardigheden. Voor wie vroeg aankomt, bestaat de mogelijkheid tot het nuttigen van een ontbijt, vooraleer met de trein te vertrekken. Een barbecue kan georganiseerd worden langs de lijn in een prachtig decor. Er kunnen zelfs twee zalen van het voormalig station van Spontin afgehuurd worden om een picknick of een banket te organiseren. Opties: De mogelijkheden zijn enorm en wij vragen u dan ook contact op te nemen met Le Chemin de Fer du Bocq voor meer details (zie contactadres onderaan deze pagina). De dienstregeling kan naar uw wensen worden aangepast. Op bepaalde momenten van het jaar kan er zelfs een stoomtrein worden gehuurd. Voorwaarden voor een gewone uitstap per motorwagen met commentaar: 9 per persoon (met een minimum van 33 pers., hetzij 297). 20 per uur tijdens de stilstand van de trein. Voorwaarden voor de speciale reservaties, opties, stoomtrein: Op aanvraag. Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitstap aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij hopen u op één van deze uitzonderlijke dagen te mogen ontmoeten. De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq Contact: Le Chemin de Fer du Bocq (Patrimoine Ferroviaire & Tourisme asbl) - Boîte Postale Mons -1 GSM : ( s avonds) - groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 2 van 10.

3 "AU FIL DU BOCQ" TREIN / MOLEN / MAALTIJD / BRASSERIE DU BOCQ De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq nodigen u uit een uitzonderlijke en onvergetelijke dag door te brengen in de vallei van de Bocq... Laat u verleiden tot een ontspannend moment, uniek in haar genre. DE DAGINDELING : Wij verwelkomen u omstreeks 10 uur aan boord van onze motorwagen uit 1952 in het station van Spontin. Hieronder geven wij de dienstregeling voor uw groep: 9.45 uur: onthaal en gecommentarieerde rit op de Bocq-lijn; Opties : uur: geleid bezoek aan de watermolen van Spontin; uur uur: maaltijd te Spontin (menu afhankelijk van het seizoen) ; 14:45 uur: vertrek naar Purnode (vanuit het station van Spontin); uur uur: geleid bezoek aan de Brasserie du Bocq te Purnode, met degustatie. De dienstregeling en de bezoeken zijn ten titel van indicatie en kunnen voorafgaandelijk op uw vraag aangepast worden. Wij kunnen u een oldtimer-autobus voorstellen, om u te vervoeren tussen de Bocq-lijn en de Brasserie. Voorwaarden: Minimum 33 personen (indien minder dan 33 deelnemers kan de prijs per persoon hoger zijn). Prijs per persoon: 42, alles inbegrepen, uitgezonderd dranken die ter plaatse te voldoen zijn, afhankelijk van het verbruik). Huur van de museumbus voor uw locale verplaatsingen: 9 /persoon (min max. 45 pers.). Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitstap aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij hopen u op één van deze uitzonderlijke dagen te mogen ontmoeten. De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq Contact : Le Chemin de Fer du Bocq (Patrimoine Ferroviaire & Tourisme asbl) Boîte Postale Mons - 1 GSM : (le soir) groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 3 van 10.

4 "ENTRE BOCQ ET MEUSE" TREIN / RUSTIGE MAALTIJD OP L'ILE D'YVOIR / BRASSERIE DU BOCQ De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq nodigen u uit een uitzonderlijke en onvergetelijke dag door te brengen in de vallei van de Bocq... Laat u verleiden tot een ontspannend moment, uniek in haar genre. DE DAGINDELING: Wij verwelkomen u omstreeks 10 uur aan boord van onze motorwagen uit 1952 in het station van Spontin. De dienstregeling voor uw groep ziet er als volgt uit: uur: onthaal en gecommentarieerde rit op de Bocqlijn; uur: aankomst in het station van Spontin en vertrek naar Yvoir ; uur: aankomst te Yvoir en oversteken van de Maas naar l'île d'yvoir ; uur: barbecue en ontspanning op l'île d'yvoir ; uur: we steken de Maas over en nemen plaats in de bus ; uur: aankomst te Purnode ; uur: bezoek aan de Brasserie du Bocq met degustatie ; uur: einde van het bezoek. Afscheid en tot weerziens... Het middagmaal is in de prijs inbegrepen (uitgezonderd de dranken, die ter plaatse worden afgerekend) en omvatten het oversteken van de Maas per boot, speelpleinen, terras, ontspanning en maaltijd: aperitief + 5 soorten vlees op de barbecue en buffet à volonté : aardappelen, pasta s, salades, groenten... + dessert + koffie. INLICHTINGEN BETREFFENDE DE MAALTIJD : Telefoon : 082 / / danielnahon@skynet.be Opties: De dienstregeling en de bezoeken zijn ten titel van indicatie en kunnen voorafgaandelijk op uw vraag aangepast worden. Wij kunnen u een oldtimer-autobus voorstellen, om u te vervoeren tussen de Bocqlijn en l'île d'yvoir. Voorwaarden: Minimum 33 personen (indien minder dan 33 deelnemers kan de prijs per persoon hoger zijn). Prijs per persoon: 33 alles inbegrepen, uitgezonderd dranken. kinderen -12 jaar = 25. Huur van de museumbus voor uw locale verplaatsingen: 9/persoon (min max. 45 pers.). Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitstap aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij hopen u op één van deze uitzonderlijke dagen te mogen ontmoeten. De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq Contact : Le Chemin de Fer du Bocq (Patrimoine Ferroviaire & Tourisme asbl) Boîte Postale Mons - 1 GSM : (le soir) groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 4 van 10.

5 "DECOUVERTE & DETENTE" ABDIJ VAN MALONNE / MAALTIJD / MOSTERDFABRIEK BISTER / TREIN De Mosterdfabriek Bister en de vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq en nodigen u uit een uitzonderlijke en onvergetelijke dag door te brengen te Malonne, te Jambes en in de vallei van de Bocq... DE DAGINDELING: Laat u verleiden tot een ontspannend moment, uniek in haar genre. Wij spreken af in de mosterdfabriek Bister "L'impériale" te Jambes (Namur). Hieronder de dienstregeling voor uw groep: : bezoek aan de abdij van Malonne; : maaltijd in de mosterdfabriek Bister (zie menu op blz 7) ; : bezoek aan de mosterdfabriek Bister "L'Impériale" ; : we vertrekken naar het dorp Spontin; : we stappen in de historische trein en verkennen de Bocq-lijn, eerst richting Ciney en daarna naar Purnode; : we komen terug aan te Spontin; Afscheid en tot de volgende keer... Opties : De dienstregeling en de bezoeken zijn ten titel van indicatie en kunnen voorafgaandelijk op uw vraag aangepast worden. Wij kunnen u een oldtimer-autobus voorstellen, om u te vervoeren tussen de abdij van Malonne, de mosterdfabriek Bister te Jambes en het dorp Spontin. Voorwaarden: Minimum 33 personen (indien minder dan 33 deelnemers kan de prijs per persoon hoger zijn). Prijs per persoon: 37 alles inbegrepen (uitgezonderd dranken). Huur van de museumbus voor uw locale verplaatsingen: 9 /persoon (min max. 45 pers.). Reservaties voor deze uitstap uitsluitend bij : Tourisme et Tradition asbl + 32 (0) info@tourisme-et-tradition.be Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitstap aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij hopen u op één van deze uitzonderlijke dagen te mogen ontmoeten. Virginie Petre voor de mosterdfabriek Bister en de vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 5 van 10.

6 Uitstap : " Découverte Culinaire " 10:00 - Mosterdfabriek Bister "L Impériale" Jambes Voorstelling van de geschiedenis van de onderneming en van het maken van mosterd, gevolgd door een film. Bezoek aan de fabriek in werking en aan het mosterdmuseum. Degustatie en aandenken. 12:00 Maaltijd in de mosterdfabriek Bister "L Impériale" In een oude azijnmakerij uit de 19de eeuw. Eenvormig menu voor de ganse groep (zie volgende bladzijde) (supplement van 2 in juli en augustus). 14:30 Brasserie du Bocq Purnode (Yvoir) Bezoek aan de brouwerij Bierbrouwtechnieken Degustatie 16:15 Bezoek aan de Bocq-vallei in een panoramische motorwagen uit Spontin (Yvoir) We stappen op in het station van Spontin om de mooie landschappen van de vallei aan ons te laten voorbijtrekken. Aangelegd tussen 1898 en 1907, is de Bocq-lijn de meest spectaculaire in België, want ze telt een groot aantal tunnels en viaducten! Commentaar wordt geleverd in verband met de verschillende zichten, terwijl u ook plaatselijke anekdotes of geografische eigenaardigheden verneemt. Tarief 2013 voor het bezoek, voor groepen van minimum 33 personen: 39/pers. Degustaties en maaltijd inbegrepen (zonder drank en vervoer) Prijzen onder voorbehoud. Dit aanbod kan worden aangepast aan uw wensen. Reservaties voor deze uitstap uitsluitend bij : Tourisme et Tradition asbl + 32 (0) info@tourisme-et-tradition.be GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 6 van 10.

7 Lunch in de mosterdfabriek Bister "L Impériale" Eén menu naar keuze per groep supplement van 2 in juli en augustus Salade van gevogelte en Ardense ham met frambozenvinaigrette Krulsalade met spekblokjes Salade van warme geitenkaas op toast met mosterdvinaigrette Salade van gevogelte met noten Tomatenroomsoep met Boursin *************** Pollakfilet en krokant van Parma met mosterdroomsaus Hammetje met mosterd L'Impériale (3 toeslag) Kalkoenfilet met Piccalillysaus Varkensribstuk met bier Jamboise de Bister in zachte mosterdsaus *********** Kersentaart Appeltaart Bavarois van passievruchten Bavarois van frambozen Forfait drankjes: 1 bier of 1 glas wijn + water + 1 koffie ( 4,50 ) Of Forfait aperitief en drankjes: 1 witte wijn, zwarte bessen in aperitief chips, 1 bier of glas wijn + water + 1 koffie (6,50 ) GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 7 van 10.

8 "LE TRAIN BUISSONNIER" TREIN / GASTRONOMISCHE MAALTIJD / BEZOEK AAN CRUPET De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq nodigen u uit een uitzonderlijke en onvergetelijke dag door te brengen in de vallei van de Bocq... Laat u verleiden tot een ontspannend moment, uniek in haar genre. DE DAGINDELING: Wij verwelkomen u om uur aan boord van onze motorwagen uit 1952 in het station van Spontin. Hieronder vindt u de dienstregeling voor uw groep: 10:00 : onthaal en geleid bezoek aan de Bocq-lijn; 11:25 : terugkeer naar Spontin na door de vallei van de Bocq gereden te hebben van Halloy tot Purnode via Braibant, Senenne en Dorinne-Durnal. 11:30 : we stappen in een oldtimer autobus en rijden naar het dorp Crupet. 12:00 : aankomst te Crupet. De maaltijd staat klaar in de herberg "Dol Besace", recht tegenover de kerk. 15:00 : geleid bezoek aan het dorp (één van de mooiste in Wallonië). 16:30 : vertrek met de oldtimerbus. 17:00 : aankomst in het station van Spontin, afscheid en tot ziens... Het middagmaal is in de prijs inbegrepen (behalve dranken, die ter plaatse worden afgerekend) : MENU: Terrine de Pâté Maison Of Croquant au fromage de Chimay --- Jambonneau Rôti à la Moutarde Bister Of Truite de Lesse cuite Meunière --- Glace Maison Of Crêpe de Campagne De dienstregeling en de bezoeken kunnen eventueel voorafgaandelijk aan uw wensen worden aangepast. Voorwaarden: Minimum 30 personen (indien minder dan 30 deelnemers kan de prijs per persoon worden verhoogd). Maximum 35 personen (limiet van de zaal van het restaurant). Prijs per persoon: 52 alles inbegrepen (behalve dranken). Slechts één menu naar keuze voor de ganse groep. Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitstap aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij hopen u op één van deze uitzonderlijke dagen te mogen ontmoeten. De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq Contact: Le Chemin de Fer du Bocq (Patrimoine Ferroviaire et Tourisme asbl) - Boîte Postale Mons -1 GSM : (le soir) - groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 8 van 10.

9 "BOCQ, SAVEUR & NATURE" TREIN / MAALTIJD / ACTIVITEIT IN DE NATUUR / BRASSERIE DU BOCQ De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq nodigen u uit een uitzonderlijke en onvergetelijke dag door te brengen in de vallei van de Bocq... Laat u verleiden tot een ontspannend moment, uniek in haar genre. DE DAGINDELING : Wij verwelkomen u om uur aan boord van onze motorwagen uit 1952 in het station van Spontin. Hieronder vindt u de dienstregeling voor uw groep: 10:00 : onthaal en geleid bezoek aan de Bocq-lijn; 11:20 : vertrek naar het domein van Ahinvaux; 12:00 14:00 : maaltijd ter plaatse; MENU: Apéritif Maison Jambon à la broche avec sa sauce de saison Buffet campagnard Dessert et café 14:00 16:00 : activiteit in de natuur naar keuze : disc-golf (met monitor) of wandeling in de natuur met gids ; 16:00 : vertrek van de autobus naar Purnode ; 16:30 18:00: geleid bezoek aan de Brasserie du Bocq met degustatie. Opties : De dienstregeling en de bezoeken zijn ten titel van indicatie en kunnen voorafgaandelijk op uw vraag aangepast worden. Wij kunnen u een oldtimer-autobus voorstellen, om u te vervoeren tussen het domein van Ahinvaux en de Brasserie. Voorwaarden: Minimum 33 personen (indien minder dan 33 deelnemers kan de prijs per persoon hoger zijn). Prijs per persoon: 43 alles inbegrepen, uitgezonderd dranken. Huur van de museumbus voor uw locale verplaatsingen: 9/persoon (min max. 45 pers.). Wij zijn ervan overtuigd dat deze uitstap aan uw verwachtingen zal voldoen. Wij hopen u op één van deze uitzonderlijke dag te mogen ontmoeten. Contact: Le Chemin de Fer du Bocq (Patrimoine Ferroviaire & Tourisme asbl) Boîte Postale Mons -1 GSM : (le soir) groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE De vrijwilligers van de Chemin de Fer du Bocq GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 9 van 10.

10 "TOUS EN SELLE A LA DECOUVERTE DU PATRIMOINE FERROVIAIRE" FIETS / MAALTIJD / TREIN Uitstap per fiets op het traject van de oude lijn Havelange - Ciney / maaltijd / rit per trein op de Bocq-lijn. Tijdens een fietstocht op het voormalige treintraject tussen Havelange en Ciney (ongeveer 15 km) ontdekt u 7 panelen die de geschiedenis vertellen van lijn 126, een oude spoorlijn, die nu afgebroken is. Op elk paneel, in de omgeving van de vroegere stations, krijgt u de gelegenheid het typische landschap van de Condroz te leren kennen en meer te weten te komen over het spoorwegpatrimonium van de spoorlijn die u volgt. Na een heerlijke maaltijd in een restaurant in de streek, vertrekt u per trein (motorwagen uit 1952) om de vele charmes van de prachtige vallei tussen Ciney et Purnode (Yvoir) te leren kennen. Het dagverloop : Vertrek aan het voormalige station van Havelange in de richting van Ciney. U volgt de bedding van de spoorlijn over ongeveer 15 km : Maaltijd in een restaurant in de streek : Vertrek in het station van Braibant. Ontdekking van de Bocq-lijn tot Purnode (parcours met commentaar + uitleg over de werking van de vereniging) : Terug in Braibant. Tarief : Vanaf 16/kind en 23/volwassene (dranken en verplaatsingen niet inbegrepen) INFO & RESERVATIE Voor groepen van minimum 33 personen Reserveren verplicht min. 7 dagen vóór vertrek bij : Maison du Tourisme Condroz-Famenne Rue de l Eglise Heure T +32(0)86/ F +32(0)86/ info@valleesdessaveurs.be GSM : 0475/ groupes@cfbocq.be TVA : BE CB : IBAN BE V1.0 20/05/2013 Blz 10 van 10.

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Yvoir, op het eiland 1. BROUWERIJ BOCQ + MAALTIJD OP HET EILAND

Nadere informatie

Ne pas jeter sur la voie publique / Gooi geen afval op straat

Ne pas jeter sur la voie publique / Gooi geen afval op straat www.cfbocq.be 0495 / 61.49.56 Ne pas jeter sur la voie publique / Gooi geen afval op straat Algemene dienstregeling van de treinen 15+16+17 Août 2014 Horaire général des trains Algemene dienstregeling

Nadere informatie

Le Chemin de Fer du Bocq

Le Chemin de Fer du Bocq "Een reis terug in de tijd in een adembenemende en overweldigende natuur" Persdocument 2016 CFB: een stukje geschiedenis De geschiedenis en het bestaan van Le Chemin de Fer du Bocq (CFB) is verbonden aan

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd aan boord van een boot 1 RONDVAART EN CITADEL : Citadel en kabelbaan,

Nadere informatie

Le Chemin de Fer du Bocq. Een reis door de tijd die u de adem zal afsnijden.

Le Chemin de Fer du Bocq. Een reis door de tijd die u de adem zal afsnijden. Le Chemin de Fer du Bocq Een reis door de tijd die u de adem zal afsnijden. PERSDOCUMENT 2015 Welkom aan boord Dames en heren, Le Chemin de Fer du Bocq heet u welkom aan boord van haar persvoorstelling

Nadere informatie

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING IN PAIRI DAIZA De Jardin des Mondes, Pairi Daiza biedt de bezoekers een onvergetelijke

Nadere informatie

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS

beleefwaalsbrabant.be 18 LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD STADSRONDLEIDINGEN BEZOEK AAN HET HERGE MUSEUM MET AUDIOGIDS LOUVAIN-LA-NEUVE, EEN JONGE EN BRUISENDE STAD Een jonge stad, met oog voor kunst gecombineerd bezoek aan de stad aan de hand van verschillende thema s (naar keuze) + bezoek van het Hergé-museum. toegankelijk

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia o Blandine +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Dinant, in één van de restaurants van De Citadel 1. CITADEL EN

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/22.28.70 info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd aan boord van een boot 1 MAALTIJD EN RONDVAART : Maaltijd (aan de kade)

Nadere informatie

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN. Opgelet: het rollend materieel wordt niet buiten tentoongesteld.

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN. Opgelet: het rollend materieel wordt niet buiten tentoongesteld. NIEUWSBRIEF JUNI 2016 Maandag 18 juli : bezoek aan de RTM. TSP - AGENDA RÉTROTRAIN Rétrotrain is elke tweede zaterdag van de maand geopend van 9 tot 14 uur. Vrij en gratis bezoek. Opgelet: het rollend

Nadere informatie

BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON

BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON Een van de oudste authentieke Belgische brouwerij www.dubuisson.com BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON De Brouwerij Dubuisson stelt u verschillende formules voor om haar bieren

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in Dinant, in het restaurant la Citadelle of in de Citadel zelf

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

Een heerlijk verblijf aan zee!

Een heerlijk verblijf aan zee! Een heerlijk verblijf aan zee! Domein Westhoek Arrangementen en promoties juni-december 2015 Geniet van de gezonde zeelucht in Domein Westhoek Verantwoordelijke uitgever : M. Michiels - Mussenstraat 17-19

Nadere informatie

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020

45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi. 31 augustus 7 september 2020 45ste verjaardag IPA regionale afdeling Charleroi 31 augustus 7 september 2020 Onze regionale gaat voor zijn 45-jarig bestaan een week van festiviteiten organiseren. Het programma vindt u hieronder. PROGRAMMA

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

De Citadel. Dinant. Groepsformules (0)

De Citadel. Dinant. Groepsformules (0) De Citadel Dinant Groepsformules 2019 www.citadellededinant.be +32(0)82 22 36 70 Citadel van Dinant Herbeleef meerdere eeuwen Europese geschiedenis in de citadel van Dinant. Bezoekersparcours Ruimte 1914

Nadere informatie

Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen. Castel Les Sorbiers. en promoties juni-december

Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen. Castel Les Sorbiers. en promoties juni-december Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen en promoties juni-december 2014 Op een steenworp van Dinant, niet ver van de Lessevallei, nodigt u uit om zijn unieke

Nadere informatie

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN NIEUWSBRIEF OKTOBER 2016 TSP - AGENDA Dinsdag 18 oktober : Retrotrain Saint-Ghislain - opening van de boetiek van 10 tot 12u Alle zondagen van oktober : toeristiche ritten op de Chemin de fer du Bocq.

Nadere informatie

BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON. Een van de oudste authentieke Belgische brouwerij.

BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON. Een van de oudste authentieke Belgische brouwerij. BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON Een van de oudste authentieke Belgische brouwerij www.dubuisson.com BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON De Brouwerij Dubuisson stelt u verschillende formules voor om haar bieren

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 2 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON. Een van de oudste authentieke Belgische brouwerij.

BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON. Een van de oudste authentieke Belgische brouwerij. BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON Een van de oudste authentieke Belgische brouwerij www.dubuisson.com BEZOEK DE BROUWERIJ DUBUISSON De Brouwerij Dubuisson stelt u verschillende formules voor om haar bieren

Nadere informatie

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Ontdek onze «Jardin des Mondes» vanuit een ander perspectief en laat uw personeel genieten van een ontspannende en onvergetelijke dag! Sinds verscheidene

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Korte fietstocht in Bourgognestreek in 4 dagen Individuele fietstocht in Zuid-Bourgogne langs de wijnroute. U ontdekt Chalon, Cluny, Taize, de oevers van de Saône, Mâcon en Tournus. Bestemming

Nadere informatie

Belgische Kust ~ Koksijde

Belgische Kust ~ Koksijde Belgische Kust ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord ~ Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale

Nadere informatie

Communie / Lentefeest 2016

Communie / Lentefeest 2016 Communie / Lentefeest 2016 Welkom bij Domaine de Jaurieu! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de organisatie van communie- of lentefeesten. Ons schitterend domein bestaat uit een restaurant, een bistro,

Nadere informatie

Reizen 6 7 32 33 58 59 84 85. Wonen 8 9 34 35 60 61 86 87. Koken & genieten 10 11 36 37 62 63 88 89. Cultuur & vermaak 12 13 38 39 64 65 90 91

Reizen 6 7 32 33 58 59 84 85. Wonen 8 9 34 35 60 61 86 87. Koken & genieten 10 11 36 37 62 63 88 89. Cultuur & vermaak 12 13 38 39 64 65 90 91 inhoud lente zomer herfst winter Reizen 6 7 32 33 58 59 84 85 Wonen 8 9 34 35 60 61 86 87 Koken & genieten 10 11 36 37 62 63 88 89 Cultuur & vermaak 12 13 38 39 64 65 90 91 Mode & schoonheid 14 15 40 41

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI MAGISTRAAL PRIORAAT JOHANNES DE DOPER KAPITTEL EN INVESTITUUR 22 JUNI 23 JUNI 2012

ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI MAGISTRAAL PRIORAAT JOHANNES DE DOPER KAPITTEL EN INVESTITUUR 22 JUNI 23 JUNI 2012 ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIEROSOLYMITANI MAGISTRAAL PRIORAAT JOHANNES DE DOPER KAPITTEL EN INVESTITUUR 22 JUNI 23 JUNI 2012 PROGRAMMA 22 23 Juni 2012 Vrijdag 22 juni Locatie Vanaf 17u00 verwelkoming

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019

NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 NIEUWSBRIEF JANUARI 2019 RÉTROTRAIN SAINT-GHISLAIN De TSP-boetiek en Rétrotrain zijn open op de eerste zaterdag en de derde dinsdag van de maand VOLGENDE OPENINGEN : - zaterdag 5 januari van 9 tot 12u

Nadere informatie

KONINKLIJK MUSEUM VAN MARIEMONT

KONINKLIJK MUSEUM VAN MARIEMONT KONINKLIJK MUSEUM VAN MARIEMONT Wetenschappelijke instelling van de Franse Gemeenschap van België Programma voor groepen 2014 Rondleidingen permanente collecties «De schatten van Mariemont»: de pronkstukken

Nadere informatie

De Languedoc wijnreis,...

De Languedoc wijnreis,... De Languedoc wijnreis,... Beste gildelid, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Languedoc op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2012. De prijs is 950 Euro per persoon. Inbegrepen zijn alle ingangen en

Nadere informatie

Herbronnen aan de stroom

Herbronnen aan de stroom Senegal Individuele privé strandvakantie Herbronnen aan de stroom Dakar Thies Sowene Langue de Barbarie Gandiol Potou Saint-Louis - Dakar Boottocht met een traditionele vissersboot naar het vogeleiland,

Nadere informatie

DAG OP ONTDEKKING. (enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) Plus beau PARC

DAG OP ONTDEKKING.  (enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) Plus beau PARC www.pairidaiza.eu DAG OP ONTDEKKING 2017 (enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) Plus beau PARC MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2015 ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING

Nadere informatie

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde

Belgische Kust. Gezinsvakanties België. Deze centra zijn ook tijdens de wintermaanden voor u geopend. Villa t Liefoord - Koksijde Vrijetijds- en ontspanningscentrum van Defensie t Liefoord - Koksijde Ons centrum in Koksijde is de ideale uitvalsbasis om even te herbronnen aan de Belgische kust tijdens de wintermaanden. In deze gezonde

Nadere informatie

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen

Arrangementen en Daguitstappen voor groepen Arrangementen en Daguitstappen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 Op een steenworp van Dinant, niet ver van de Lessevallei, nodigt u uit om zijn unieke toeristische omgeving te ontdekken en om

Nadere informatie

25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2018 DAG OP ONTDEKKING. geldig op weekdagen)

25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2018 DAG OP ONTDEKKING. geldig op weekdagen) 25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2018 DAG OP ONTDEKKING (enkel 2019 geldig op weekdagen) ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING IN PAIRI DAIZA Pairi Daiza werd gesticht door Eric

Nadere informatie

De Canadees Groepstarieven

De Canadees Groepstarieven De Canadees Groepstarieven Ontbijten (vanaf 20 betalende pers. tem 200pers., vanaf 9.30u) Trio van mini ontbijtkoekjes + koffie /thee naar believen (croissant met confituur, ronde suisse, chocoladekoek)

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Sonia of Blandine +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in de abdij van Maredsous 1. ABDIJ EN BOOTTOCHT : Abdij van Maredsous

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Stéphanie of Sonia +32(0)82/22.28.70 - info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd in de abdij van Maredsous 1. ABDIJ EN BOOTTOCHT : Abdij van Maredsous

Nadere informatie

ACCOMMODATIE FACILITEITEN. Capaciteit: 119 bedden. 1 vergaderzaal (max 100 pers) op aanvraag

ACCOMMODATIE FACILITEITEN. Capaciteit: 119 bedden. 1 vergaderzaal (max 100 pers) op aanvraag JH Gent De stadsjeugdherberg De Draecke ligt midden in het historische centrum vlakbij het bekende Gravensteen en de Graslei. Alle bezienswaardigheden van deze stad liggen op wandelafstand van de jeugdherberg,

Nadere informatie

Ledenreis 2018 KOKW naar Luik op 28 April 2018

Ledenreis 2018 KOKW naar Luik op 28 April 2018 Ledenreis 2018 KOKW naar Luik op 28 April 2018 Bondig Programma: Vertrek Sint-Niklaas Waasland Shopping Center (bereikbaar met openbaar vervoer) Stipt 8:00 Voormiddag Aankomst en koffie in de Brasserie

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 10 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 10 dagen. M oeilijkheid Z eer makkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember Reisaanbot langs de Loire van Orléans naar Tours Bestemming Frankrijk Plaats Loire-v allei Duur 10 dagen M oeilijkheid Z eer makkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd 1 jaar Verw

Nadere informatie

TEAMBUILDING DURBUY 2013:

TEAMBUILDING DURBUY 2013: Locatie : TEAMBUILDING DURBUY 2013: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe: de accommodatie van Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe,, te midden van een prachtig natuurpark en

Nadere informatie

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu Overzicht daguitstappen voor groepen 1. Dagje Ename 2. Dagje Oudenaarde 3. Geschiedenis met een natje 4. Voor en achter de schermen Voormiddag Lunch Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote'

Nadere informatie

Bordeaux. Dinsdag 2 november

Bordeaux. Dinsdag 2 november Bordeaux Let op! We geven iedereen de kans om de valiezen op voorhand af te geven aan onze bus chauffeur Willem. (Willem vertrekt maandag 1 november alleen met onze bus). Dit is normaal voorzien voor zondag

Nadere informatie

SCHEEPSLIFTEN Boottochten. Groepen 2. voiesdeau.hainaut.be

SCHEEPSLIFTEN Boottochten. Groepen 2. voiesdeau.hainaut.be FR SCHEEPSLIFTEN Boottochten 017 Groepen 2 voiesdeau.hainaut.be NL EN D Toerisme en Rivierenerfgoed WELKOM in Henegouwen, in het hart van het Park van Kanalen en Kastelen in de Centrumregio! Geniet van

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt u uit voor een heerlijk verblijf

Nadere informatie

Onze troeven: gezelligheid, professioneel onthaal, uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding, service op maat.

Onze troeven: gezelligheid, professioneel onthaal, uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding, service op maat. Vergader in stijl! LOGIES: 76 kamers & 38 appartementen VERGADERINGEN: 8 seminariezalen (van 10 tot 170 personen) Ultramodern didactisch materiaal, vertaalcabines, natuurlijk lichtinval CATERING : diverse

Nadere informatie

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi

Dienstregeling & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi & Aansluitingen 10 I 06 I 2007 > 08 I 12 I 2007 www.thalys.com http://thalys.mobi Het Thalys-netwerk breidt zich uit Alle bestemmingen en aansluitingen vanuit België Thalys Ontdek op uw eigen ritme het

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

40 ste verjaardag van Ferrari Club Belgio Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2012

40 ste verjaardag van Ferrari Club Belgio Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2012 40 ste verjaardag van Ferrari Club Belgio Zaterdag 9 en zondag 10 juni 2012 De leden van de Raad van Bestuur hebben het grote genoegen U uit te nodigen om samen met hen de 40 ste verjaardag van de Ferrari

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00 FEESTFORMULES Harbour s Kitchen biedt verschillende formules aan om allerlei soorten evenementen en feesten te organiseren. Voor elk wat wils! De formules zijn mogelijk vanaf 10 personen en reservatie

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot in Bourgondië: een culinaire en oenologische reis. Bestemming Frankrijk Plaats Bourgondië Duur 7 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van maart tot october M inimale Leef tijd 9 jaar Verw

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Landgoed t Loo. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Culinaire arrangementen Feestelijk 4-gangen Kerst keuzemenu en een gourmetavond Tijdens de Kerst geniet u van een feestelijk 4-gangen keuzemenu in

Nadere informatie

Mmmmh! friends. Charleroisesteenweg Brussel - Tel

Mmmmh! friends. Charleroisesteenweg Brussel - Tel Mmmmh! friends Charleroisesteenweg 92-1060 Brussel - Tel. + 32 2 534 23 40 - info@mmmmh.be Groepslessen Een culinaire activiteit enkel voor u en uw vrienden! U houdt van koken? Uw wenst uw passie te delen

Nadere informatie

Pakket «Boodschappen gemaakt bij aankomst

Pakket «Boodschappen gemaakt bij aankomst Pakket «Boodschappen gemaakt bij aankomst Geniet meteen van uw verblijf, wij zorgen voor het winkelen voor de eerste maaltijd Ten laatste 1 week voor uw aankomst te boeken. Deze optie is niet opzegbaar,

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Winterberg. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s.

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. Beste, Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. U vindt deze hier onderaan. Wij hopen dat deze u mag bevallen en kijken alvast uit om u te mogen verwelkomen.

Nadere informatie

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis

Reisaanbod. Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702. De reis Fietsen van Médoc wijnstreek tot de Atlantische kust Ref : A0702 Moeilijkheidsgraad Duur Plaats Formule Prijs Zeer makkelijk 7 dagen (6 nachten) Van Bordeaux tot Arcachon Kamer met ontbijt Vanaf 849 /pers

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~

Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Even vooraf.. Restaurant Poortershuyze streeft niet alleen om een goede reputatie in het restaurant gebeuren, wij verzorgen ook alle feesten

Nadere informatie

Groepsbezoeken Halle 2013

Groepsbezoeken Halle 2013 Groepsbezoeken Halle 2013 Vanaf 1 maart 2013 www.mysterievandebouwmeester.be www.toerisme-halle.be Gedurende 2 jaar sluit de Sint-Martinusbasiliek voor restauratie haar deuren voor het grote publiek. Om

Nadere informatie

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s

de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geniet van de feestdagen Culinair Feestelijke extra s Geachte Gast, De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent heerlijk genieten op Landal Wirfttal. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor uw

Nadere informatie

Een verblijf puur natuur?

Een verblijf puur natuur? Een verblijf puur natuur? Castel Les Sorbiers Arrangementen en promoties 2017 januari - juni Gun jezelf een moment van pure ontspanning in Castel Les Sorbiers! Verantwoordelijke uitgever: M. Michiels -

Nadere informatie

Dagelijks open vanaf 11 uur Keuken doorlopend open van 11 uur - 21 uur Onderwijslaan 6 3600 Genk T. 089/24.75.67 F. 089/20.30.84

Dagelijks open vanaf 11 uur Keuken doorlopend open van 11 uur - 21 uur Onderwijslaan 6 3600 Genk T. 089/24.75.67 F. 089/20.30.84 Dagelijks open vanaf 11 uur Keuken doorlopend open van 11 uur - 21 uur Onderwijslaan 6 3600 Genk T. 089/24.75.67 F. 089/20.30.84 info@hetkloostergenk.be www.hetkloostergenk.be BTW 0849.466.216 Tafelen

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 Reisaanbot Fietsvakantie Bretagne: de Bretoense cultuur op fietsafstand Bestemming Frankrijk Plaats Bretagne Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot in de Loirestreek van Tours naar Angers Individuele fietsvakantie langs de Loirestreek van Tours naar Angers langs Villandry, Azay-le-Rideau, Chinon, Fontevraud en Saumur. Bestemming Frankrijk

Nadere informatie

vzw GORS Herberg het Klokhuis Martinusstraat 34 3840 Borgloon

vzw GORS Herberg het Klokhuis Martinusstraat 34 3840 Borgloon RESERVATIEBEVESTIGING Haspengouwklassen herberg het Klokhuis Naam van de school: Contactpersoon: Adres : Telefoon : Mail adres : Datum verblijf : Aankomst:. Vertrek:. begeleiding: Prijzen De prijs voor

Nadere informatie

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN

TSP - AGENDA RÉTROTRAIN NIEUWSBRIEF APRIL 2016 TSP - AGENDA 3 april : Ritdag op de Chemin de fer du Bocq 5 april : Rétrotrain Saint-Ghislain : boetiek open van 10 tot 12u 9 april : Rétrotrain Saint-Ghislain open van 9 tot 14u

Nadere informatie

Feestmenu s 2019, Uit deze gerechten kan u zelf een menu samenstellen, Voorgerechten,

Feestmenu s 2019, Uit deze gerechten kan u zelf een menu samenstellen, Voorgerechten, Feestmenu s 2019, Uit deze gerechten kan u zelf een menu samenstellen, Voorgerechten, -Carpaccio van West vlaams rood/parmezaan/rucola.* -Vitello gebraad/tonijnsaus/kappertjes.* -Huisbereide kaaskroketjes/tartaarsaus.*

Nadere informatie

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Een overzicht van onze volgende activiteiten: Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Wij komen samen aan de dienst toerisme op de Grote Markt 13 om 10

Nadere informatie

Brasserie De Volksbond

Brasserie De Volksbond Brasserie De Volksbond Ontbijten in De Volksbond Ontbijtkoek 1,8 Basis ontbijt 7,2 Brood, Passendale kaas en gekookte ham Basis plus ontbijt 8,2 Brood, Passendale kaas, gekookte ham, paté en confituur

Nadere informatie

NEDERLAND GROEPSMENU'S - TAFELBEDIENING (FLAVOURS) RESTAURANTS

NEDERLAND GROEPSMENU'S - TAFELBEDIENING (FLAVOURS) RESTAURANTS Groepsmenu s in onze tafefelbedieningssrestaurants Hieronder vindt u een overzicht van onze groepsmenu s in onze restaurants. Tip: bestel 8 dagen op voorhand. Dan krijgt u -8% korting op uw factuur. Hoe

Nadere informatie

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen.

-10% Kamers aan zee ontbijt inbegrepen. Klein maar fijn. Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Kamers aan zee ontbijt inbegrepen Klein maar fijn Ruime, gezellige kamers: ideaal voor een verblijf met 2 personen. Tweepersoons hotelkamer ontbijt inbegrepen prijs per persoon per nacht TARIEF A TARIEF

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loirev allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties)

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties) Bienvenue à Klein voorwoord : Pairi Daiza werd gesticht door Eric Domb in 1994 en betekent in het Oudperzisch gesloten tuin. Het is de oudste benaming die onze beschaving ooit aan het paradijs heeft gegeven.

Nadere informatie

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Beste vrienden, Jaarlijks proberen de Vriendenkringen Leie-Schelde en IJzer-Mandel hun beste beentje voor te zetten om voor de oud-collega s een gezellige

Nadere informatie

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis Reisaanbot 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Type van de reis Reisroute Bestemming Frankrijk Plaats Loirevallei Duur 8 dagen Moeilijkheid Makkelijk Reisperiode Van april tot november Minimale

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Prov ence. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M iddelmatig. Reisperiode Van maart tot nov ember. M inimale Leef tijd 12 jaar Reisaanbot in Provence in het gebied van wijnen, olijf en lavendel 8-dagse fietsvakantie door een gebied rijk aan historie en culinair specialiteiten Bestemming Frankrijk Plaats Prov ence Duur 8 dagen

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

INFO Festival Club N o 43 // 3 de kwartaal Bureau de dépôt LIEGE X - Aut P Afgiftekantoor LIEGE X - Erkenning P Belgique - Belgïe

INFO Festival Club N o 43 // 3 de kwartaal Bureau de dépôt LIEGE X - Aut P Afgiftekantoor LIEGE X - Erkenning P Belgique - Belgïe Bureau de dépôt LIEGE X - Aut P 701025 Afgiftekantoor LIEGE X - Erkenning P 701025 Belgique - Belgïe P.P. - P.B. 4099 LIEGE X P 701025 INFO Festival Club N o 43 // 3 de kwartaal 2017 Poste // Retour Chaussée

Nadere informatie

TOERISME VOOR ALLEN BANKETTEN. Tarieven geldig tot 31/12/2015

TOERISME VOOR ALLEN BANKETTEN. Tarieven geldig tot 31/12/2015 Dennenheuvel TOERISME VOOR ALLEN BANKETTEN D U R B U Y Tarieven geldig tot 31/12/2015 Geachte, We danken u van harte voor uw interesse in ons domein! Met het oog op de voorbereiding van uw evenement en

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje

Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje Reizen voor Sport Fans Racefietsvakantie in de Pyreneeën/Girona, Spanje 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.789 vanaf Pakket 6 personen Vertrekdatum 14/07/2016 1.789 vanaf en Pakket 6 personen 15/07/2016

Nadere informatie

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL HISTORISCH KADER Een diner in een exclusieve, historische sfeer? Een vergadering in een 16de-eeuws kader mét moderne voorzieningen? Het stadhuis van Antwerpen, dat dit jaar zijn 450e verjaardag viert,

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

OP ZOEK NAAR EEN CULINAIRE TOPERVARING VOOR AL UW EVENEMENTEN?

OP ZOEK NAAR EEN CULINAIRE TOPERVARING VOOR AL UW EVENEMENTEN? OP ZOEK NAAR EEN CULINAIRE TOPERVARING VOOR AL UW EVENEMENTEN? BIJ HERTOG JAN BENT U OP DE JUISTE PLEK Sinds we ons restaurant in de zomer van 2014 verhuisden naar een historische hoeve in Zedelgem, beschikken

Nadere informatie

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00 FEESTFORMULES Harbour s Kitchen biedt verschillende formules aan om allerlei soorten evenementen en feesten te organiseren. Voor elk wat wils! De formules zijn mogelijk vanaf 10 personen en reservatie

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten

De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten De vzw Brailleliga stelt voor: Charmante citytrip naar de Champagnestreek 3 dagen, 2 nachten Zin om eventjes zorgeloos te genieten? In een pittoreske omgeving? En met een verdiend glaasje champagne in

Nadere informatie

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten

Overwin de Franse. Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk. Reizen voor Sport Fans. 8 dagen / 7 nachten Reizen voor Sport Fans Overwin de Franse Prijs vanaf : 1.985 vanaf 2-persoonskamer Alpen en de Mont Ventoux (3* accomodatie), Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Vertrekdatum 09/07/2016 1.985 vanaf en 2-persoonskamer

Nadere informatie