OTIS. Functionaliteit met kwaliteit als uitgangspunt. Optima

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OTIS. Functionaliteit met kwaliteit als uitgangspunt. Optima"

Transcriptie

1 OTIS Functionaliteit met kwaliteit als uitgangspunt. Optima

2 OPTIMA APPARTEMENTEN KANTOREN ZORGSECTOR OPENBARE GEBOUWEN

3 KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN personen 14 Om aan de marktwensen te voldoen is veelzijdigheid van groot belang. Het OPTIMA concept is tot stand gekomen op basis van drie kooiontwerpen met 14 interieurafwerkingen. Optima FUNCTIONALITEIT MET KWALITEIT ALS UITGANGSPUNT. De gedachte dat functionaliteit en eenvoud goed te combineren zijn wordt onderstreept door het OPTIMA concept. Zelfs de eenvoudigste kooi-uitvoering krijgt hierdoor een zeker raffinement. Dit komt onder andere tot uiting door toepassing van de verlichting die is opgenomen in het kooibedieningspaneel. Naast een sfeervolle verlichtingsbron vormt deze tevens het middelpunt van de lift. Uitgevoerd met een afdekplaat die licht gebogen is geeft dat in al zijn eenvoud een fraai effect. Toepassing van massieve drukknoppen vervaardigd uit roestvaststaal zorgen voor een luxe uitstraling waarmee gelijktijdig de betrouwbaarheid is gegarandeerd. De wandafwerking is er in drie uitvoeringen. Deze zijn eenvoudig te onderhouden en vormen daarbij een frisse uitstraling. Samengevat komt het er op neer dat de balans tussen de uitstraling en de praktische eigenschappen van de OPTIMA kooi, hebben geleid tot het uiteindelijke ontwerp. SKINPLATE LAMINAAT ROESTVASTSTAAL

4 SKINPLATE - AFWERKINGEN De wanden zijn samengesteld uit Skinplate panelen. Dit materiaal is hard en door toepassing van een textielstructuur gelijktijdig decoratief. Als basis dient een gegalvaniseerde staalplaat waarop een kunststof laag is aangebracht. Naast de praktische toepasbaarheid zorgen de pastelkleuren ook voor een stijlvolle uitstraling van de kooi. Toepassing van een wit plafond (gebogen of vlak) gecombineerd met het kooibedieningspaneel dat in wit Skinplate is uitgevoerd, geeft een gevoel van ruimte. Als optie kan het kooibedieningspaneel ook in geslepen roestvaststaal worden afgewerkt. Kooideur- en toegang zijn in wit skinplate of geslepen roestvaststaal uitgevoerd. De vloerafwerking is in diverse uitvoeringen van rubber verkrijgbaar. Maar ook toepassing van laminaat behoort tot de mogelijkheden. WANDAFWERKING Skinplate Zirkoon blauw Blauw Zandkleurig Crème Grijs Groen VLOERAFWERKING Rubber Laminaat Rubber A Nachtblauw B Antraciet C Mokka D Zwart (noppen) E Grijs (noppen) Laminaat F Zwart gemarmerd G Grijs gemarmerd H Blauw A B C D E F G H VLOERAFWERKING* *INDIEN GEWENST KAN DE KOOI OOK ZONDER VLOERAFWERKING WORDEN GELEVERD.

5 LAMINAAT - AFWERKINGEN De OPTIMA kooi biedt met zijn laminaat in hout of marmer afgewerkt, vele mogelijkheden. Dit geldt voor een traditionele dan wel voor een hedendaagse, moderne uitstraling. Het gewelfde plafond, uitgevoerd in wit Skinplate, vormt een mooi geheel met het kooibedieningspaneel. Als optie kan het kooibedieningspaneel ook in geslepen roestvaststaal worden afgewerkt. Kooideur- en toegang zijn in wit skinplate of geslepen roestvaststaal uitgevoerd. Voor de vloer kan gekozen worden uit laminaat of verschillende soorten rubber. WANDAFWERKING Laminaat Lotus Noon Prunus Amerikaans Esdoorn Carrara wit Grijs titanium Crystal Loft Rubber Laminaat VLOERAFWERKING ROESTVASTSTAAL - AFWERKINGEN De robuust uitgevoerde kooi in roestvaststaal is verkrijgbaar in twee afwerkingen; geslepen of met leermotief. Extra aandacht is gegeven aan duurzaamheid. De onderdelen zijn zo ontworpen en getest dat zij daarmee voldoen aan de hoogste normen. In lijn met dit uitgangspunt is het kooibedieningspaneel uitgevoerd in roestvaststaal. Kooideur- en toegang zijn in geslepen roestvaststaal of met leermotief uitgevoerd. Voor de vloer kan gekozen worden uit laminaat of verschillende soorten rubber. Roestvaststaal Geslepen Leermotief Rubber Laminaat WANDAFWERKING VLOERAFWERKING

6 KOOITOEBEHOREN Toepassing van een kooiuitrusting met hoge kwaliteit versterkt de elegante uitstraling. De laminaatpanelen zijn gekoppeld door profielen van glanzend dan wel mat geanodiseerd aluminium. Dit geldt ook voor de plinten. LEUNINGEN De leuningen zijn zo ontworpen dat zij voldoen aan de norm EN Ze bestaan uit een rond profiel en twee eindstukken. De diverse combinatiemogelijkheden zijn hieronder aangegeven: Onda Profiel Eindstuk Profiel Eindstuk Profiel Eindstuk Profiel Eindstuk Mat verchroomd Glanzend verchroomd Glanzend verchroomd Mat verchroomd Geborsteld roestvaststaal Glanzend verchroomd Geanodiseerd aluminium Glanzend verchroomd SPIEGELS De heldere, blanke spiegels, voldoen aan alle voorschriften en waarborgen daarmee de veiligheid van de passagiers. Voorbeelden:

7 TOEGANKELIJKHEID/VEILIGHEID EN81-70 De OPTIMA kooi is geheel ontwikkeld in lijn met de Europese EN81-70 voorschriften. Hierin is de toegankelijkheid van liften omschreven voor passagiers waaronder mindervalide personen. KOOIAFMETINGEN VOLGENS EN81-70 Minimale afmetingen per kooitype: Type 1 (450kg) minimale kooiafmeting: 1000 mm breed x 1250 mm diep Biedt plaats voor één rolstoel. Type 2 (630kg) minimale kooiafmeting: 1100 mm breed x 1400 mm diep Biedt plaats voor één rolstoel plus één passagier. Type 3 (1275kg) minimale kooiafmeting: 2000 mm breed x 1400 mm diep Biedt plaats voor één rolstoel plus meerdere passagiers. De rolstoel heeft voldoende ruimte om 180 te draaien. TOEGANGSBEVEILIGING Om te voorkomen dat passagiers beklemd raken tussen de deuren kan de OPTIMA kooi uitgerust worden met het LAMBDA 2 systeem. Dit lichtgordijn vormt een onzichtbaar scherm van infraroodstralen in de deuropening. Dit over de volle hoogte van de deuropening. ANDERE VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN Spiegel Een spiegel gemonteerd op de achterwand stelt een rolstoelgebruiker in de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de liftkooi in achterwaartse richting te verlaten. Kooidrukknoppen De kooidrukknoppen zijn voorzien van een rood oplichtende buitenring en een geluidssignaal. Deze worden geactiveerd nadat een oproep is geplaatst. De ring om de drukknop voor de begane grond is groen en steekt 5 mm naar voren ten opzichte van de overige drukknoppen. Verdiepingsaanduiding Symbolen aangebracht in relief en in brailletekens. Een ringsysteem voor slechthorenden is mogelijk. Kooi- en verdiepingsrichtingspijlen. De rijrichtingspijlen hebben een hoogte van 40 mm en zijn voorzien van een gongsignaal: eenmaal een signaal voor de op-richting, tweemaal een signaal voor de neer-richting. Leuning Teneinde de veiligheid te waarborgen zijn de eindstukken van de leuning afgemonteerd op de kooiwand. Geluidssignalen Alle toegepaste geluidssignalen kunnen worden ingesteld op een geluidssterkte tussen 35 en 65 dba. Noodverlichting in de kooi. Alarmsignalering Een alarmafbeelding op het informatiescherm samen met een geluidssignaal, geeft aan dat de alarmdrukknop is bediend en het communicatiesysteem is geactiveerd.

8 KOOIBEDIENINGSPANEEL Met dit paneel kan de lift niet alleen worden bediend, maar hiermee wordt ook de kooi verlicht. Twee gebogen lichtstroken zijn over de volle kooihoogte aangebracht en zorgen voor een heldere verlichting. LCD-Scherm Duidelijk afleesbaar vanuit verschillende hoeken, bevat het LCD scherm de verdiepingsaanduiding en de rijrichtingspijlen. De omlijsting is afgeschuind en mat verchroomd uitgevoerd. Afdekplaat De lichtgebogen afdekplaat is verkrijgbaar in wit Skinplate of geslepen roestvaststaal uitvoering. Gecombineerde richting- en standaanwijzer. Informatiescherm Op het scherm is het hefvermogen aangebracht. Tevens lichten gele en groene pictogrammen op indien de alarmdrukknop is geactiveerd en een spreekverbinding tot stand is gebracht. Drukknopelement Mat verchroomd met van achteren aangelichte symbolen. Brailletekens. Verdiepingsdrukknoppen Uitgevoerd in massief roestvaststaal in glanzende of matte afwerking. Rood oplichtende ring. Overige drukknoppen De deur-open, en alarmdrukknop zijn onder de verdiepingsdrukknoppen geplaatst. Ook eventuele extra sleutelschakelaars worden hier aangebracht. Verlichting Twee TL armaturen afgedekt met kunststof stroken zorgen voor een optimale verspreiding van het kooilicht.

9 VERDIEPINGSTABLEAUS De verdiepingstableaus van de OPTIMA kooi zijn zo ontwikkeld dat zij goed te combineren zijn met verschillende architectonisch verdiepingsafwerkingen. Opgenomen in een slanke behuizing blijven de bouwkundige voorzieningen beperkt en maken een eenvoudige montage mogelijk. Leverbaar in twee afwerkingen; glanzend en geslepen roestvaststaal. Kooirichtingspijlen Opgenomen in het kooidagstuk zijn de kooirichtingspijlen mat verchroomd uitgevoerd. Afwerkingen voor alle tableaus (niet voor kooirichtingspijlen) Geslepen roestvaststaal Glanzend roestvaststaal Links Rechts Links Gecombineerde richting en standaanwijzer op de verdieping Geavanceerde LCD (Liquid Chrystal Display) technologie, met grote beeldhoek en hoge resolutie. Rechts Rijrichtingspijlen Geplaatst boven de deuropening. LED (Light Emitting Diodes) technologie met rood oplichtende pijlen. Aankomstgongsignaal met onderscheidende tonen voor op- en neerrichting. Links Gecombineerde richting- en standaanwijzer op de verdieping Geplaatst boven naast de toegang. Rechts Rijrichtingspijlen LED (Light Emitting Diodes) technologie met rood oplichtende pijlen. Aankomstgongsignaal met onderscheidende tonen voor op- en neerrichting. Links Verdiepingsdrukknop Gecombineerd met richting- en standaanwijzer. Midden + Rechts Verdiepingsdrukknop Drukknoppen voorzien van roodoplichtende ring nadat oproep is geplaatst. Sleutelschakelaars en signalering Voor speciale toepassingen.

10 Otis behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen in deze specificaties aan te brengen. Printed in E. U (11. 05) BTH

OPTIMA APPARTEMENTEN KANTOREN ZORGSECTOR OPENBARE GEBOUWEN

OPTIMA APPARTEMENTEN KANTOREN ZORGSECTOR OPENBARE GEBOUWEN Optima OPTIMA APPARTEMENTEN KANTOREN ZORGSECTOR OPENBARE GEBOUWEN KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 3 4-33 personen 15 Veelzijdigheid en respect voor het milieu zijn als uitgangspunten voor

Nadere informatie

OTIS. Selecta. Vele varianten voor een juiste keuze.

OTIS. Selecta. Vele varianten voor een juiste keuze. OTIS Selecta Vele varianten voor een juiste keuze. SELECTA APPARTEMENTEN KANTOREN HOTELS OPENBARE GEBOUWEN KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 5 4-26 personen 25 Welk kooiontwerp ook gewenst

Nadere informatie

OTIS. Lumina. Veelzijdigheid maakt de LUMINA kooi bijzonder.

OTIS. Lumina. Veelzijdigheid maakt de LUMINA kooi bijzonder. OTIS Lumina Veelzijdigheid maakt de LUMINA kooi bijzonder. LUMINA LUXE APPARTEMENTEN PRESTIGIEUZE KANTOREN LUXE HOTELS KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 4 4-26 personen 24 Veelzijdigheid maakt

Nadere informatie

Een robuust karakter gecombineerd

Een robuust karakter gecombineerd Een robuust karakter gecombineerd met een fraai uiterlijk. Resista KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 3 4-26 personen 12 Sommige liften vragen om een robuuste afwerking. Voor die situaties heeft

Nadere informatie

LUMINA LUXE APPARTEMENTEN PRESTIGIEUZE KANTOREN LUXE HOTELS

LUMINA LUXE APPARTEMENTEN PRESTIGIEUZE KANTOREN LUXE HOTELS Lumina LUMINA LUXE APPARTEMENTEN PRESTIGIEUZE KANTOREN LUXE HOTELS KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 4 4-33 personen 19 Milieuvriendelijke eigenschappen en veelzijdigheid maken de Lumina kooi

Nadere informatie

SELECTA APPARTEMENTEN KANTOREN HOTELS OPENBARE GEBOUWEN

SELECTA APPARTEMENTEN KANTOREN HOTELS OPENBARE GEBOUWEN Selecta SELECTA APPARTEMENTEN KANTOREN HOTELS OPENBARE GEBOUWEN KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 5 4-33 personen 20 Welk kooiontwerp ook gewenst is, het SELECTA concept biedt altijd een passende

Nadere informatie

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 3 13-26 personen 11 De Otis Bedlift. Een ontwerp dat

Nadere informatie

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond.

PURE WANDBEKLEDING: De verlichting wordt gerealiseerd door het plaatsen van LED panelen op het wit afgewerkte plafond. NK Liftinterieur heeft het vermogen om op een eigen wijze klanten te laten ervaren dat een liftinterieur meer is dan een aantal samengevoegde basismaterialen. Uw lift kan het visitekaartje van uw gebouw

Nadere informatie

kwaliteit combineren met betaalbaar design

kwaliteit combineren met betaalbaar design 3 LUXE CABINE LIFTEN De Aesy Liften filosofie? kwaliteit combineren met betaalbaar design Aesy Liften is opgericht in 2005. Wij zien de behoefte van scherp geprijsde liften, voor iedereen en in elk gebouw.

Nadere informatie

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE vertical solutions Wat verwacht u van een LIftenfIrMa? als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet

Nadere informatie

y v w Flex GeN2 TM y CLOSED LOOP VF REGEN DRIVE u FLEXIBELE GECOATE STALEN RIEMEN z GEINTEGREERD SCHAKEL- EN BESTURINGSPANEEL

y v w Flex GeN2 TM y CLOSED LOOP VF REGEN DRIVE u FLEXIBELE GECOATE STALEN RIEMEN z GEINTEGREERD SCHAKEL- EN BESTURINGSPANEEL Flex GeN2 TM Flex TRADITIONELE STAALKABELS { y v w TRADITIONELE AANDRIJVING x u y CLOSED LOOP VF REGEN DRIVE u FLEXIBELE GECOATE STALEN RIEMEN VERDIEPINGSDEUR TRADITIONELE CONTROLE VAN STAALKABELS z z

Nadere informatie

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels -

- Zorginstellingen-Appartementen-Woonhuizen-Kantoren-Horeca-Winkels - Cabinelift Type PH 2 De Flexitec indomo hoort thuis in het top segment van de cabineliften. Het grote voordeel van deze lift is dat de indomo werkt met een overneembesturing en dus de drukknop NIET ingedrukt

Nadere informatie

NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw

NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw NL HUISLIFT Zonder put en dakuitbouw Prettig klantencontact isdeeerste voorsprong 2 NL LIFTEN Fijn om mee te werken Naast het leveren van een perfect product hecht NL LIFTEN grote waarde aan een prettig

Nadere informatie

SOUVEREIGN Cabine lift

SOUVEREIGN Cabine lift SOUVEREIGN Cabine lift 1 SOUVEREIGN, zusje van de conventionele personenlift De SOUVEREIGN is ontworpen voor de klant die het comfort en liftgevoel wenst van een conventionele personenlift, maar tegelijkertijd

Nadere informatie

Lux. GeN2 Lux personenliften. Onovertroffen in comfort, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid.

Lux. GeN2 Lux personenliften. Onovertroffen in comfort, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid. Lux GeN2 Lux personenliften. Onovertroffen in comfort, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid. ➋ GeN2 Lux ➌ Een lift met onovertroffen eigenschappen op het gebied van betrouwbaarheid, comfort, veiligheid

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

GeN2 TM TRADITIONELE AANDRIJVING TRADITIONELE STAALKABELS VF REGEN DRIVE VERDIEPINGSDEUR ❶ FLEXIBELE GECOATE STALEN RIEMEN TRADITIONELE

GeN2 TM TRADITIONELE AANDRIJVING TRADITIONELE STAALKABELS VF REGEN DRIVE VERDIEPINGSDEUR ❶ FLEXIBELE GECOATE STALEN RIEMEN TRADITIONELE Comfort GeN2 TM Comfort ❷ TRADITIONELE AANDRIJVING TRADITIONELE STAALKABELS ❼ ❹ ❸ ❹ CLOSED LOOP VF REGEN DRIVE VERDIEPINGSDEUR ❶ FLEXIBELE GECOATE STALEN RIEMEN ❶ ❺ TRADITIONELE CONTROLE VAN STAALKABELS

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN

80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 1 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten hoogste

Nadere informatie

Gen2 Ambiance. Kunst in beweging

Gen2 Ambiance. Kunst in beweging Gen2 Ambiance Kunst in beweging Een extra ruimte in uw gebouw Gen2 Ambiance is puur, eenvoudig en intuïtief. Uitgekiende verlichting en kwaliteitsmaterialen maken het ontwerp van uw gebouw af en creëren

Nadere informatie

Personenliften PHENOM en BRAVO

Personenliften PHENOM en BRAVO Personenliften PHENOM en BRAVO Axess personenliften Axess personenliften onderscheiden zich in design en de veelheid aan mogelijkheden om de lift te personaliseren. De cabines in deze brochure zijn ondermeer

Nadere informatie

DICTATOR HOMELIFT DHM 300

DICTATOR HOMELIFT DHM 300 DICTATOR HOMELIFT DHM 300 De lift volgens machinerichtlijn De DICTATOR Homelift DHM 300 is de ideale oplossing wanneer er in een woning of bedrijf een lift moet worden in - of aangebouwd - om het dagelijkse

Nadere informatie

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift.

Going up! Fleur. Platformlift. Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen. www.astralift. Fleur Speciaal ontwikkeld voor incidenteel goederentransport, rolstoelgebruikers of personen Platformlift Ook toepasbaar als: Mindervalidelift Personenlift Omschrijving De Fleur platformlift is speciaal

Nadere informatie

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN

TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJKHEID VOOR IEDEREEN Motala 2000 Verbeterde toegankelijkheid in woningen en (semi-)publieke gebouwen. Een lift biedt voor iedereen toegevoegde waarde en is voor sommige mensen zelfs noodzakelijk.

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.0 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 0. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste, doch ten hoogste

Nadere informatie

D.13 KNIPSLOTEN. Indeling. Kip- en klapramen

D.13 KNIPSLOTEN. Indeling. Kip- en klapramen D.13 Kip- en klapramen KNIPSLOTEN Indeling 1. Klembaar knipslot nr. 40100-650 D.13.02 1.1. Algemene kenmerken D.13.02 1.2. Regeling D.13.02 1.3. Stangbediening nr. 40000-700 en nr. 40000-1000 D.13.03 1.4.

Nadere informatie

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems

High Performance Deur Albany RR392. ASSA ABLOY Entrance Systems High Performance Deur RR392 ASSA ABLOY Entrance Systems RR392 Robuuste industriële deur die waar voor zijn geld biedt Opent na het loszetten van de rem automatisch (afhankelijk van de maat) door de ingebouwde

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Schindler 6300 Eenvoudig design. Past perfect. De nieuwe generatie voor liftvervangingen.

Schindler 6300 Eenvoudig design. Past perfect. De nieuwe generatie voor liftvervangingen. Eenvoudig design. Past perfect. De nieuwe generatie voor liftvervangingen. Schindler Modernisering 2 Gebruiksgemak Onmiddellijk bruikbaar. Voor een snelle installatie. Ruimte Geen millimeter gaat verloren.

Nadere informatie

TEL +31( 0 ) FAX +31( 0 ) W eb

TEL +31( 0 ) FAX +31( 0 ) W eb PLATEAULIFT vallend onder MACHINE RICHTLIJN met automatische deuren en automatische besturing. MODEL VARIO 30-45-63 & 100 INSTALLATIE WORDT GELEVERD MET TYPE CERTIFICAAT LIFTINSTITUUT Enkele specifieke

Nadere informatie

Design Balustrades 1

Design Balustrades 1 DesignBalustrades 1 INHOUD 0.5kN Woonfunctie 0.8kN Kantoorfunctie 3.0kN Bijeenkomst Traptoepassing VOORWOORD Designbalustrades zijn niet meer weg te denken in het dagelijks beeld bij het ontwerp van een

Nadere informatie

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot

Het aanwerken van vrije ruimte en sparingen rondom de liftschacht en deurkozijnen behoren tot 1 van 5 80 LIFTINSTALLATIES 80.00 ALGEMEEN 80.00.10 BEGRIPPEN: ALGEMEEN 80.00.20 EISEN EN UITVOERING: ALGEMEEN 02. BOUTVERBINDINGEN Bij boutverbindingen moet de steel van de bout ten minste 2, doch ten

Nadere informatie

ML5. Machinekamerloze tractielift

ML5. Machinekamerloze tractielift ML5 Machinekamerloze tractielift Spitstechnologie in functie van groene kracht. Aandrijving Een hoogperformante directe aandrijving met een zuinige en milieuvriendelijke werking. De centrale ophanging

Nadere informatie

Schindler 3100 Praktisch en betrouwbaar. Onze personenlift met alle essentiële zaken aan boord. Personenliften Schindler

Schindler 3100 Praktisch en betrouwbaar. Onze personenlift met alle essentiële zaken aan boord. Personenliften Schindler Schindler 3100 Praktisch en betrouwbaar. Onze personenlift met alle essentiële zaken aan boord. Personenliften Schindler Basic betekent de combinatie van essentiële zaken met comfort. Praktisch De Schindler

Nadere informatie

Schindler 3100 Eenvoudig en praktisch. Onze passagierslift voor kleine woongebouwen brengt u echt in vervoering. Schindler Personenliften

Schindler 3100 Eenvoudig en praktisch. Onze passagierslift voor kleine woongebouwen brengt u echt in vervoering. Schindler Personenliften Eenvoudig en praktisch. Onze passagierslift voor kleine woongebouwen brengt u echt in vervoering. Schindler Personenliften 2 Wij doen wat wij beloven... en wij beloven veel. Lonende keuze Zoekt u een lift

Nadere informatie

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen

FLeur platformlift INHOUDSOPGAVE Toepassing Regelgeving Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen 1/5 INHOUDSOPGAVE Pagina 2 Toepassing Regelgeving Pagina 3 Hoofdkenmerken Platform Veiligheidsvoorzieningen Pagina 4 Schachtafwerking Schachtdeuren Tableaus en besturing Pagina 5 Afmetingen 2/5 TOEPASSING

Nadere informatie

Design Balustrades 1

Design Balustrades 1 DesignBalustrades 1 INHOUD 0.5kN Woonfunctie 0.8kN Kantoorfunctie 3.0kN Bijeenkomst Traptoepassing Pag. 4 Pro-G Level One Model 7110/7111 350,-/m Pag. 6 Pro-G Level Two Model 7210/7211 250,-/m Pag. 8 Pro-G

Nadere informatie

259,- PRIJS AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT. SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat PRIJS PER DEUR V.A. TRENDcollEcTiE 2013

259,- PRIJS AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT. SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat PRIJS PER DEUR V.A. TRENDcollEcTiE 2013 SCHuIFDEurEN EN KASTINTErIEurS OP maat TRENDcollEcTiE 2013 LICHTLOPENDE DEurEN met ALumINIum FrAmE OP maat GEmAAKTE SCHuIF- DEurEN EN KASTINTErIEurS INmETEN EN montage * PER 259,- DEUR V.A. AA-KWALITEIT

Nadere informatie

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS

veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS veelzijdig in lifttechniek Qtrac Qhydro Qcargo VERTICAL SOLUTIONS wat verwacht u van een liftenfirma? Als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet over één nacht

Nadere informatie

SCHUIFDEUREN EN KASTINTERIEURS OP MAAT. TRENDcollectie 2013 PRIJS 259,- PRIJS PER DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT

SCHUIFDEUREN EN KASTINTERIEURS OP MAAT. TRENDcollectie 2013 PRIJS 259,- PRIJS PER DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT TRENDcollectie 2013 LICHTLOPENDe deuren met ALUMINIUM FRAME OP MAAT GEMAAKTE SCHUIF- DEUREN EN KASTINTERIEURS INMETEN EN MONTAGE * 259,- DEUR V.A. AA-KWALITEIT NEDERLANDS FABRIKAAT Collectie trendkleuren

Nadere informatie

Elfo. Personenlift - Woonhuislift. De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget.

Elfo. Personenlift - Woonhuislift. De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget. Personenlift - Woonhuislift De lift met unieke flexibele maatvoering! Luxe, comfort en maatvoering passend in uw budget. De hydraulische personenlift, de Elfo, is ontwikkeld overeenkomstig de machinerichtlijn

Nadere informatie

INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN

INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN INTELLIGENT GECOMBINEERD GORDIJNGARNITUREN EN ZONWERINGSYSTEMEN Nieuwe mogelijkheden voor de combinatie van gordijngarnituren en zonweringsystemen BÜSCHE bestaat sinds 1872 en ontwikkelt, vervaardigt en

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht

Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht Elk gebouw toegankelijk voor iedereen! Geen liftput Geen machinekamer Geen dakopbouw Inclusief schacht Daarom. De belangrijkste vraag voor u is: waarom Aesy Lift? Sinds 2005 is het de missie van Aesy Lift

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN PRODUCTINFORMATIE SGD - GLAZEN BINNENDEUREN SGD-7G - GLAZEN DEURBLAD 06/2018 SGD - DEURBLADSAMENSTELLING Het SGD deurblad van ANYWAY doors heeft als basis een glasplaat van 10mm gehard veiligheidsglas

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Parket: zo veelzijdig

Parket: zo veelzijdig 12 HOUT Parket: zo veelzijdig Parket doet automatisch denken aan klassieke en rustieke interieurs waar het uiteraard een vaste waarde blijft. Maar we zien houten vloeren ook vaak opduiken in moderne interieurs.

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

ROBUUST & VOORDELIG 55,- 239,- 69,- 519,- 62,- 299,- 44,- STAANDE KAPSTOK WHITEBOARD + STARTERKIT TEKENING-UITLEGCOMBINATIE. Tafel.

ROBUUST & VOORDELIG 55,- 239,- 69,- 519,- 62,- 299,- 44,- STAANDE KAPSTOK WHITEBOARD + STARTERKIT TEKENING-UITLEGCOMBINATIE. Tafel. Starterkit: 4 whiteboardmarkers, 1 magnetische penhouder, 10 magneten, 1 magnetische viltwisser met 10 viltjes en reinigingsspray. 39,- Tekeninguitlegtafel, inclusief tussenblad. Afmeting (HxB) 180 x 90

Nadere informatie

INBOUWCASSETTES VOOR SCHUIFDEUREN

INBOUWCASSETTES VOOR SCHUIFDEUREN INBOUWCASSETTES VOOR SCHUIFDEUREN 1 INHOUDSTAFEL Pagina 5-11 Inbouwcassette voor een gipskartonwand, met optionele afwerkingskit Type OR.913 12 Afwerkingskit voor een gipskartonwand Type OR.610 13-19 Inbouwcassette

Nadere informatie

Kentaur Tourniquets Kentaur Draaipoorten

Kentaur Tourniquets Kentaur Draaipoorten Kentaur Tourniquets Kentaur Draaipoorten Optimale terreinbeveiliging «Voor ons bedrijfsterrein is een goede beveiliging van enorm belang. Met een intelligent hekwerksysteem en automatische draaikruizen

Nadere informatie

Glazen deuren met aluminium kader. product & prijsinformatie

Glazen deuren met aluminium kader. product & prijsinformatie Glazen deuren met aluminium kader product & prijsinformatie Glazen deurbladen met aluminium kader (SKD) glazen kaderdeur met 6mm glasplaat ingeklemd. Het glazen kader deurblad bestaat uit een geanodiseerd

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl Twinpark Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats Autolift Twinpark Lange ritten op zoek naar een dure parkeerplaats zijn vanaf nu verleden tijd. Astralift heeft hiervoor namelijk dé oplossing!

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

E13.11 KNIPSLOTEN E13 KIPRAMEN

E13.11 KNIPSLOTEN E13 KIPRAMEN E13 KIPRAMEN 01.02.2017 Waregemstraat 5-9870 Zulte - Belgium - T. +32 9 388 88 81 - F. +32 9 388 88 21 - commercial@sobinco.com - www.sobinco.com INDELING 1. Klembaar knipslot nr. 40100-650...03 1.1. Algemene

Nadere informatie

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN

V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN V1702 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DOOR Het JB DOOR deurgeheel is een droog afbouwsysteem met een beperkt

Nadere informatie

BLANKE AQUA PROFILE. Perfectie voor de inloopdouche. blanke-systems.com

BLANKE AQUA PROFILE. Perfectie voor de inloopdouche. blanke-systems.com BLANKE AQUA PROFILE Perfectie voor de inloopdouche blanke-systems.com BLANKE AQUA-GLAS BLANKE AQUA-DEKO BLANKE AQUA-KEIL BLANKE AQUA-KEIL WAND BLANKE AQUA- KEIL GLAS 3 2 3 BLANKE AQUA-KEIL BLANKE AQUA-KEIL

Nadere informatie

Charon heuphoge tourniquets

Charon heuphoge tourniquets Charon heuphoge tourniquets Stijlvolle toegangscontrole «De opening van ons nieuwe pand was een groot succes. De entree voelt ruim, transparant en open aan. De toegangscontrole vormt een harmonieus geheel

Nadere informatie

ANYWAY DOORS - ORIËNTERENDE PRIJSFICHE

ANYWAY DOORS - ORIËNTERENDE PRIJSFICHE glas - UGP - traversen - pivot 90 mm 2150 x 1100 mm 1950,- 2600 x 1100 mm 2175,- 3000 x 1250 mm 2475,- SVD - BKO-omlijsting - Snow white - DG.8 horizontaal 2150 x 900 mm 1225,- 2600 x 900 mm 1535,- 3000

Nadere informatie

MinivatorTrapliften. Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften

MinivatorTrapliften. Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften MinivatorTrapliften Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften De voordelen van een rechte Minivator-traplift van Handicare Overweegt u een traplift te installeren, dan is een Minivator-traplift

Nadere informatie

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN

V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN V1601 SYSTEEMBESCHRIJVING JB DOOR OPENT NIEUWE WEGEN UW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR AFBOUW WANDEN PLAFONDS DEUREN MEUBILAIR JB DOOR Het JB DOOR deurgeheel is een droog afbouwsysteem met een beperkt

Nadere informatie

Anton Struikbuurt VO - update

Anton Struikbuurt VO - update Anton Struikbuurt VO - update Inbo voor De Alliantie // 13 maart 2015 BOE09651-018 Huidige situatie 02 Amsterdam Huidige plankaart 03 Amsterdam Verkavelingsvoorstel - oostelijke blokken 04 Amsterdam Impressie

Nadere informatie

12V 100 x 25 x 10 mm V 100 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm

12V 100 x 25 x 10 mm V 100 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm V 150 x 25 x 10 mm Autolamps Voltage Afmeting 100 x 25 x 10 mm 32.22.0038 24V 100 x 25 x 10 mm 32.22.0018 150 x 25 x 10 mm 32.22.0040 24V 150 x 25 x 10 mm 32.22.0020 300 x 25 x 10 mm 32.22.0042 24V 300 x 25 x 10 mm 32.22.0022

Nadere informatie

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke

STAINLESS STEEL CREATIONS. Wonderful worktops from Franke STAINLESS STEEL CREATIONS Wonderful worktops from Franke 2 RVS WERKBLADEN Een roestvrijstaal werkblad brengt naast een hoge functionaliteit ook een extra dimensie in uw keuken. Franke is specialist in

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Voor en door professionals Schuifdeurkasten op maat

Voor en door professionals Schuifdeurkasten op maat Voor en door professionals Schuifdeurkasten op maat UW OPBERGWENSEN TOTAAL ONTZORGD Nederlands fabricaat Aluminium kwaliteitsframes Volledig maatwerk Inmeten en montage* Kies uw deur met aluminium basis

Nadere informatie

QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING.

QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING. QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING. Inleiding PERCEPTIE IS BELANGRIJK, WERKEN ZONDER KAR IS ESSENTIEEL Uw personeel werkt elke dag hard om een schone en nette omgeving te verkrijgen en te behouden.

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN

PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN PRODUCTINFORMATIE SKD75 - GLAZEN KADERDEUREN SKD75-7G - GLAZEN KADERDEURBLAD MET 75MM PROFIEL 06/2018 SKD75 - DEURBLADSAMENSTELLING Het SKD75 deurblad van ANYWAY doors bestaat uit een glasplaat die rondom

Nadere informatie

2

2 2 www.lightronics.nl Architectonisch LED armatuur met een hoge efficiëntie en lange levensduur, speciaal voor in atriums en grote open ruimtes. Verkrijgbaar met een Satin Sparkle of opaal lichtkap. www.lightronics..nl

Nadere informatie

Een uitgebreid beweg -

Een uitgebreid beweg - ULTROSIGN BINNEN-BEWEGWIJZERING Een uitgebreid beweg - wijzeringssysteem dat opgebouwd wordt uit geanodiseerd aluminium onderdelen, in combinatie met kunststof elementen. Makkelijk naar uw wens op te bouwen

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Protestantse gemeente Grote kerk

Protestantse gemeente Grote kerk Protestantse gemeente Grote kerk Analyse en voorlopig ontwerp door Margriet de Zwart Interieurarchitect 2017-04-21 Waterstaatskerk bouwjaar 1839-1841 Status Kerk en Rondeel rijksmonument Oude situatie:

Nadere informatie

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT

VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT VEILIG EN BETROUWBAAR NAAR BOVEN! WOONHUISLIFTEN ZONDER SCHACHT OF PUT Schachtloze huisliften Open cabine HLO-3000 en HLO-3500 De liften met halfopen cabine worden veel gebruikt door personen die zittend

Nadere informatie

DOUCHES, SOLARDOUCHES

DOUCHES, SOLARDOUCHES DOUCHES, SOLARDOUCHES RVS DOUCHES De douches zijn vervaardigd van roestvaststaal AISI-304. Hoogte van ca. 2,35 m. F170049 F170056 F170064 Art.nr. Rvs douche Prijs F170049-A Model met 1 handkraan, ø 43

Nadere informatie

Product Catalogus. Video intercom

Product Catalogus. Video intercom Product Catalogus Video intercom Entreepanelen Roma De Roma serie is het klassieke en elegante entreepaneel. Uiterst geraffineerd maar discreet, herkenbaar aan de hoogwaardige messing frontplaat en de

Nadere informatie

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding

videofoon (bedraad) gebruikershandleiding videofoon (bedraad) gebruikershandleiding dank dat u ons produkt aangeschaft heeft om optimaal gebruik te kunnen malen van deze Videofoon adviseren wij u deze handleiding nauwkeuring door te lezen Inhoud

Nadere informatie

Voor en door professionals Schuifdeur- en draaideurkasten op maat

Voor en door professionals Schuifdeur- en draaideurkasten op maat COLLECTIE 2017-2018 Voor en door professionals Schuifdeur- en draaideurkasten op maat UW OPBERGWENSEN TOTAAL ONTZORGD Nederlands fabricaat Professionele kwaliteit Volledig maatwerk Inmeten en montage*

Nadere informatie

Voor en door professionals Schuifdeur- en draaideurkasten op maat

Voor en door professionals Schuifdeur- en draaideurkasten op maat COLLECTIE 2018-2019 Voor en door professionals Schuifdeur- en draaideurkasten op maat UW OPBERGWENSEN TOTAAL ONTZORGD Nederlands fabricaat Professionele kwaliteit Volledig maatwerk Inmeten en montage*

Nadere informatie

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd

Nieuw. Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging. HAWA-Puro 100 150. Octrooi aangevraagd Nieuw Beslagsysteem voor volledig glazen schuifdeuren met onzichtbare bevestiging HAWA-Puro 100 150 Octrooi aangevraagd Schitterende perspectieven voor het creëren van transparante ruimten met het unieke,

Nadere informatie

De standaard in de zorgsector

De standaard in de zorgsector Wintertuin systemen Douchegordijnrails comfort kwaliteit op uit hoog één niveau stuk De standaard in de zorgsector Goelst douchegordijnrails zijn al sinds jaar en dag dé standaard in de zorgsector. Deze

Nadere informatie

PREMIER Platform lift

PREMIER Platform lift PREMIER Platform lift 1 PREMIER, Makkelijk en comfortabel in het gebruik De PREMIER zet de standaard in platformliften: Toonaangevend in liftontwikkeling, ontwerp, kwaliteit & techniek en toch lage kosten.

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

249,- PRIJS TOP KWALITEIT T SCHERP GEPRIJSD SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT INMETEN EN MONTAGE * PRIJS PER

249,- PRIJS TOP KWALITEIT T SCHERP GEPRIJSD SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT INMETEN EN MONTAGE * PRIJS PER SCHUIFDEUR- EN DRAAIDEURKASTEN OP MAAT 2017 SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT INMETEN EN MONTAGE *,- PER 249,- DEUR V.A. TOP KWALITEIT T SCHERP GED Basic White 249,-

Nadere informatie

Alpaco TM Cabines, kasten en banken

Alpaco TM Cabines, kasten en banken Alpaco TM Cabines, kasten en banken UW ALOMVATTENDE OPLOSSING VOOR CABINES, KASTEN EN BANKEN Materiaal Onze collecties worden vervaardigd van 13 mm dik High Pressure Laminate (HPL). Dit is een anti-microbieel,

Nadere informatie

BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153

BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153 BOUWKUNDIGE OMSCHRIJVING APOLLOLAAN 153 Versie: 02 Datum: 12 Juli 2012 1 Project: kantoorgebouw te Amsterdam Datum: 18-01-2012 Locatie: Apollolaan 153 Gewijzigd: 12-07-2012 Technische ontwerp omschrijving

Nadere informatie

Schindler 5500 Designlijnen, kleuren en materialen. Design dat uw zintuigen aanspreekt.

Schindler 5500 Designlijnen, kleuren en materialen. Design dat uw zintuigen aanspreekt. Schindler 5500 Designlijnen, kleuren en materialen. Design dat uw zintuigen aanspreekt. Schindler personenliften Vrije designkeuze Creëer uw eigen design. Combineer kleuren, materialen, verlichting, spiegels,

Nadere informatie

Centurion. Zonder put en dakuitbouw

Centurion. Zonder put en dakuitbouw Centurion Zonder put en dakuitbouw A C C E S S I B I L I T Y T O A H I G H E R L E V E L Prettig klantencontact is de eerste voorsprong 2 Grunbach Cabinelift Centurion GRUNBACH Fijn om mee te werken Naast

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

259,- PRIJS TOP KWALITEIT SCHERP GEPRIJSD SCHUIFDEUR- EN DRAAIDEURKASTEN OP MAAT SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT

259,- PRIJS TOP KWALITEIT SCHERP GEPRIJSD SCHUIFDEUR- EN DRAAIDEURKASTEN OP MAAT SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT 2018 SCHUIFDEURKASTEN MET ALUMINIUM FRAME DRAAIDEURKASTEN OP MAAT GEMAAKT INMETEN EN MONTAGE * 259,- DEUR V.A. TOP KWALITEIT SCHERP GED Basic White 259,- per deur Albast 289,- per deur Mineral 289,- per

Nadere informatie

A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION

A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION A-5000 SPECIAL EDITION PERSONENLIFT A-5000 SPECIAL EDITION Special Edition jubileum uitgave van de A-5000 Aesy Liften... mooi, veilig en eenvoudig te plaatsen De A-5000 evenaart zijn naam, in Nederland

Nadere informatie

van ruimte m² te winnen

van ruimte m² te winnen nr 1. fabrikant van ruimte OM EENVOUDIG m² te winnen De tussenvloer met grote overspanning DE VLOERCONSTRUCTIES PROPLUS LP: Creëren ruimte op de begane grond Zijn voordelig op alle gebieden: verwarming,

Nadere informatie

Infrarood verwarming van ThermIQ

Infrarood verwarming van ThermIQ De panelen zijn getest en 100% veilig Technische gegevens Bij ThermIQ gaat elk paneel door onze handen, zo blijven we kwaliteit leveren Artikelnummer TH1060 * TH1030 TH06060 * Afmeting 1.193 x 593 x 35

Nadere informatie

MITSUBISHI ELEVATOR EUROPE

MITSUBISHI ELEVATOR EUROPE MITSUBISHI ELEVATOR EUROPE Postbus 235, 3900 AE Veenendaal T +31 (0)318 586 586 www.mitsubishi-liften.nl, info@mee-wde.nl MACHINEKAMERLOOS MEECON Vrij verhandelbare componenten, Mitsubishi Elevator Europe

Nadere informatie

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen

KOEL- EN VRIESCELLEN WWW.WEHAKO.NL. Meervoudige demontabele koel- en vriescellen KOEL- EN VRIECELLEN multi & evo systems Meervoudige demontabele koel- en vriescellen Wehako B.V. biedt u met het "MULTIYTEM" een uitgebreid assortiment van isolatiepanelen, deuren en accessoires aan waarmee

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T

P E R S B E R I C H T Sensuele producten voor geavanceerde estheten Met de EDITION 400 van KEUCO de badkamer in scène zetten. Met sterke designproducten creëert KEUCO een unieke sfeer in de badkamer. De badkamerinrichting EDITION

Nadere informatie