MinivatorTrapliften. Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MinivatorTrapliften. Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften"

Transcriptie

1 MinivatorTrapliften Minivator 1000 Minivator Simplicity ( + ) Rechte trapliften

2 De voordelen van een rechte Minivator-traplift van Handicare Overweegt u een traplift te installeren, dan is een Minivator-traplift een veilige en betrouwbare oplossing. Voor duizenden mensen vormt een trap dankzij de trapliften van Handicare geen probleem meer. Er zijn twee basistypen rails voor trapliften: recht en gebogen. Het is niet altijd duidelijk welk type u nodig hebt voor uw trap. Rails voor een rechte traplift kunnen alleen in een rechte lijn bewegen. Ze kunnen geen bochten nemen of een hoek om gaan. Rechte trapliften zijn geschikt voor gebruik bij trappen waarbij de traplift in een rechte lijn naar boven en beneden gaat, bijvoorbeeld van de gang naar de overloop. Het Minivator-assortiment bestaat uit een serie rechte trapliften die aansluiten op uw behoeften. Doordat de lift niet aan de muur maar op de trap wordt gemonteerd, hoeft u na de installatie van uw traplift niet opnieuw te schilderen of te behangen. De rechte trapliften beschikken net als alle andere trapliften van Handicare over een noodstroomvoorziening door middel van een accu. U hoeft dus niet bang te zijn dat u tijdens een stroomstoring niet meer naar boven of naar beneden kunt. Automatische voetenplank De voetenplank en zitting kunnen worden opgeklapt om meer ruimte te creëren en de trap zo veel mogelijk vrij te laten voor andere gebruikers. Als u kiest voor de automatische voetenplank hoeft u niet te bukken om de voetenplank op te klappen of weer naar beneden te doen. Eigenschappen voor comfort Automatische draaifunctie De stoel moet worden gedraaid zodra u boven bent, zodat u veilig op de overloop kunt afstappen. Als u kiest voor de automatische draaifunctie, kunt u de stoel laten draaien door de joystick in dezelfde richting te blijven duwen als u boven aan de trap bent. De stoel draait dan automatisch.

3 Simplicity Hebt u een rechte trap en hebt u geen behoefte aan de automatische opties, dan biedt de Simplicity u een veilige en rendabele manier om weer veilig uw trap op en af te kunnen gaan. De voetenplank en zitting van de Simplicity worden met de hand opgeklapt. De Simplicity wordt standaard geleverd met een veiligheidsgordel met insteeksluiting. De rails uit de Simplicity-serie zijn voorzien van een continue oplaadfunctie, zodat de lift aan beide kanten van de rail kan worden geparkeerd als hij niet in gebruik is. De accu wordt dus overal opgeladen, waardoor u er niet hoeft over na te denken waar op de rails u de stoel achterlaat. Indien gewenst kan de Simplicity worden uitgerust met een handbediende klaprail of met een Slide Track. De bekleding is verkrijgbaar in zandkleurig, afneembaar, vlamvertragend materiaal. Simplicity + Als u wel gebruik wilt maken van automatische opties, kunt u kiezen voor de Simplicity +, een stijlvolle oplossing voor rechte trappen. Deze uitvoering combineert de continu opladende rails van de Simplicity met de stoel van de Minivator 1000, die beschikbaar is in zes verschillende kleuren. The Simplicity + biedt een ruime keuze aan handbediende en automatische opties voor om de voetenplank op te klappen en de stoel te draaien. De Simplicity + is compatibel met zowel de Slide Track als de automatische en handbediende klaprails. De Simplicity + biedt een breed scala aan mogelijkheden om ervoor te zorgen dat de rail geen obstakel vormt als zich onderaan de trap een deur bevindt. De automatische Intelligent Safety-functie is beschikbaar bij de Simplicity +. Met deze optie wordt de automatische stoel in de liftstand gezet, klapt de automatische voetenplank op en beweegt de traplift weg van de benedenzijde van de trap om er meer ruimte te creëren.

4 Minivator 1000 Voor mensen die willen dat de traplift op de trap zo weinig mogelijk ruimte inneemt, biedt de Minivator 1000 een van de smalste rechte trapliften die verkrijgbaar zijn. De Minivator 1000 is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en kan worden uitgerust met optionele automatische opties om de voetenplank op te klappen en de stoel bovenaan de trap te draaien zodat u gemakkelijk kunt op- en afstappen. De smalle aluminium rail is voorzien van een weggewerkt rek dat voorziet in twee laadcontacten (standaard) waarmee de accu s zowel boven als beneden kunnen worden opgeladen. De Minivator 1000 beschikt over een draagvermogen tot wel 160kg. De Minivator 1000 kan worden gecombineerd met een automatische klaprail om te voorkomen dat deuren onderaan de trap door de rail worden geblokkeerd. De automatische Intelligent Safety-functie is verkrijgbaar voor de Minivator Als deze functie wordt gekozen, wordt de stoel automatisch gedraaid, de voetenplank neergeklapt en de stoel naar een laadcontact gereden. Traplift voor buiten Niet alleen trappen in huis zorgen bij sommige mensen voor problemen. Ook treden in een portaal of naar een voordeur kunnen moeilijk te beklimmen zijn. De Minivator 1000 Outdoor-traplift is volledig waterbestendig en ontworpen voor rechte buitentrappen. De buitenuitvoering is net als de Minivator-traplift voorzien van een sleutel om oneigenlijk gebruik te voorkomen. De traplift kan dus worden vergrendeld wanneer deze niet in gebruik is. De Minivator Outdoor-traplift is uitgevoerd met UVbeschermde, leigrijze bekleding en wordt bovendien geleverd met een waterdichte hoes, waardoor de traplift wordt beschermd tegen weersinvloeden en altijd klaar is voor gebruik.

5 Standaard veilig Hebt u een klaprail nodig? Alle Minivator-trapliften zijn voorzien van veiligheidssensoren op de motorunit en op de voetenplank. Deze zijn ontworpen om de lift te laten stoppen als een obstakel de lift blokkeert. Zodra de lift is gestopt, kan hij alleen in tegenovergestelde richting van het obstakel bewegen. Alle Minivator-trapliften zijn voorzien van een scherm waarop u de status van uw lift kunt bekijken en u bijvoorbeeld kunt zien of een sensor is geactiveerd. Voor extra zekerheid wordt uw traplift standaard geleverd met een veiligheidsgordel. De eenvoudig los te maken, intrekbare veiligheidsgordel kan geheel naar wens aan een zijkant of in het midden worden vastgemaakt. De rail moet voorbij de trap worden verlengd tot de vloer van de gang, om ervoor te zorgen dat de stoel laag genoeg komt om er op te kunnen gaan zitten. In sommige huizen bevindt zich bij het begin van de trap een deur die door de rail wordt geblokkeerd. In dergelijke gevallen kan een klaprail worden gemonteerd. Dit houdt in dat de rail kan worden weggevouwen, waardoor de deur vrij blijft. De Minivator Simplicity, Simplicity + en 1000 zijn leverbaar met een handbediende klaprail. De Minivator 1000 kan tevens worden geleverd met een automatische klaprail. Als de traplift wordt bediend met de joystick, gaat de klaprail automatisch naar boven en beneden. De Slide Track Gebruiksvriendelijk Alle Minivator-trapliften worden bediend door de grote, robuuste joystick in de richting te duwen waarin de lift moet bewegen. De joystick bevindt zich aan het eind van de armleuning, zodat deze eenvoudig met de hand of arm kan worden bediend en beide leuningen volledig vrij zijn en voldoende steun geven als u op- of afstapt. De Slide Track is een baanbrekende oplossing voor de rechte Simplicity- of Simplicity + -traplift. Deze unieke oplossing maakt het gebruik van een klapmechanisme overbodig. In plaats daarvan beweegt de rail met de stoel mee over de trap en blijft de deur onderaan de trap vrij.

6 Rechte Minivator-trapliften in een oogopslag Opties voor de zitting Simplicity Simplicity Bekledingkeuze x De bekleding is verkrijgbaar in zes kleuren. Er is dus altijd bekleding die past bij uw interieur. Intelligent Safety x o o Brengt de traplift automatisch terug naar het veiligste laadcontact om toegang in geval van nood mogelijk te maken. Automatische draaifunctie x o o Deze functie zorgt ervoor dat de stoel draait, zodat de gebruiker op de overloop zo gemakkelijk mogelijk op en af kan stappen. Intrekbare veiligheidsgordel x Deze intrekbare crèmekleurige gordel kan zowel aan een zijkant als in het midden worden vastgemaakt. Veiligheidsgordel met insteeksluiting Veiligheidsgordel met klittenband x x Deze zwarte gordel heeft een bevestigingspunt in het midden en wordt losgemaakt door beide zijden in te drukken. x o o Deze zwarte gordel is aan beide zijden voorzien van klittenband om hem stevig op zijn plaats te houden. Korte armleuning o x x Met deze optie kan een stoel op een extra smalle trap draaien. Sta-stoel x o o Ideaal voor gebruikers die moeite hebben om hun heup of knieën te buigen. Uitvoering voor buiten x x o Ontworpen voor gebruik buitenshuis, bijvoorbeeld naar de voordeur. Opties voor voetenplank Simplicity Simplicity Handbediend De voetenplank wordt met de hand opgeklapt. Automatisch vanaf de stoel x o o De voetenplank wordt weggevouwen zodra de zitting is opgeklapt. Automatisch vanaf de armleuning x o o Railfuncties Simplicity Simplicity De voetenplank kan met behulp van de schakelaar onder de armleuning worden opgeklapt en neergelaten terwijl de gebruiker op de stoel zit. Overal op de rail opladen x Uw lift laadt altijd op, waar u hem ook op de rail parkeert. Meerdere laadcontacten x x Breng de lift met de afstandsbediening naar de laadpunten. Smalle aluminium rail x x Dankzij de smalle rail profiteert u van maximale vrije ruimte op uw trap zodra de traplift is geïnstalleerd. Minimale verstoring van uw overloop o x x Als zich bovenaan de trap een deur bevindt die door de rail wordt geblokkeerd. Handbediende klaprail o o o Als zich onderaan de trap een deur bevindt die door de rail wordt geblokkeerd. Automatische klaprail x x o Beweegt automatisch de rail terwijl de traplift beweegt, zodat deuren niet worden geblokkeerd. Slide Track o o x De rail beweegt mee met de traplift, waardoor deuren vrij blijven en u geen scharnierpunt nodig hebt. Draagvermogen Simplicity Simplicity Standaard draagvermogen 140 kg 140 kg 137kg Maximaal met kit voor extra vermogen x x 160kg Normering Simplicity Simplicity Kleurkeuze bekleding Simplicity CACAO ROBIJNROOD ZANDKLEURIG BLAUW GRIJS GROEN BS5776: Trapliften ISO9386: Trapliften Standaard beschikbaar o Optioneel x Niet beschikbaar Handicare Trapliften Newtonstraat SB Heerhugowaard Nederland T +31 (0) F +31 (0) trapliften@handicare.com

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag.

Mocht u vragen hebben, bel 0493-841853 of stuur een e-mail naar info@carelife.nl Wij helpen u graag. CareLife Trapliften B.V. is dé specialist in rechte trapliften. Wij kunnen u de beste prijskwaliteit leveren voor dit type lift. Indien u een rechte trap heeft, bent u bij ons aan het goede adres. Door

Nadere informatie

www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten

www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten www.coopman.be Hercules Traplift voor trappen met bochten amends Flow2 new features:layout 1 7/5/10 14:51 Page 3 GELUK Met een simpele druk op de knop gaat een wereld van mobiliteit en vrijheid voor u

Nadere informatie

COMFORTLIFT DIAMANT DE TRAPLIFT DIE TOT 190 KG AANKAN

COMFORTLIFT DIAMANT DE TRAPLIFT DIE TOT 190 KG AANKAN 300 JAAR ERVARING TOT UW DIENST COMFORTLIFT DIAMANT DE TRAPLIFT DIE TOT 190 KG AANKAN Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 COMFORTLIFT

Nadere informatie

www.coopman.be Titan Traplift voor rechte trappen

www.coopman.be Titan Traplift voor rechte trappen www.coopman.be Titan Traplift voor rechte trappen De oplossing voor alle rechte trappen De Titan en de nieuwe Titan-xtra bieden een oplossing voor elk budget en voor alle behoeften omelide and new omelide

Nadere informatie

COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT

COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT 0800 20 950 www.comfortlift.be COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT www.comfortlift.be COMFORTLIFT ONE De traplift op één buis Wilt u een traplift waar niemand iets van merkt? Kies dan de onopvallende

Nadere informatie

www.comfortlift.be www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM WWW.COMFORTLIFT.BE

www.comfortlift.be www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM WWW.COMFORTLIFT.BE 0800 20 950 www.comfortlift.be 0800 20 950 www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM WWW.COMFORTLIFT.BE COMFORTLIFT TWO De traplift op twee buizen Het eerste dat u

Nadere informatie

COMFORTLIFT ELAN DE OPLOSSING VOOR ALLE RECHTE TRAPPEN

COMFORTLIFT ELAN DE OPLOSSING VOOR ALLE RECHTE TRAPPEN BEL GRATIS! 0800 20 950 COMFORTLIFT ELAN DE OPLOSSING VOOR ALLE RECHTE TRAPPEN Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 COMFORTLIFT ELAN

Nadere informatie

Jade Traplift rechte trap

Jade Traplift rechte trap Jade Traplift rechte trap Een doordachte mix van design en ergonomie www.coopman.be Jade De nieuwste traplift van Coopman Comfortlift, de Jade, is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. De Jade onderscheidt

Nadere informatie

COMFORTLIFT MONO UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT. Bel gratis!

COMFORTLIFT MONO UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT. Bel gratis! Bel gratis! 0800 20 950 COMFORTLIFT MONO UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 COMFORTLIFT MONO COMFORTLIFT

Nadere informatie

COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM

COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM 0800 20 950 www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO De traplift op twee buizen Het eerste dat u opvalt, is dat de TWO eigenlijk

Nadere informatie

COMFORTLIFT DUO ELEGANTIE AAN DE BESTE PRIJS

COMFORTLIFT DUO ELEGANTIE AAN DE BESTE PRIJS BEL GRATIS! 0800 20 950 COMFORTLIFT DUO ELEGANTIE AAN DE BESTE PRIJS Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 COMFORTLIFT DUO COMFORTLIFT

Nadere informatie

COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM

COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM BEL GRATIS! 0800 20 950 COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 COMFORTLIFT

Nadere informatie

Hefplatformen. Zonder Schacht Avansis V Avansis VL+ Low Rise. Zonder Schacht Easylift. Met Schacht Movis. Met Schacht Avansis S1/S2

Hefplatformen. Zonder Schacht Avansis V Avansis VL+ Low Rise. Zonder Schacht Easylift. Met Schacht Movis. Met Schacht Avansis S1/S2 Productie & installatie Service & onderhoud Toegangkelijkheids- Renovaties technieken Toegangkelijkheids technieken 1 Trapliften Hefplatformen Huisliften Goederenliften Stoelliften Robijn Safier Jade Onyx

Nadere informatie

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA

BADLIFTEN. Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) BADLIFT BELLAVITA BADLIFT BELLAVITA Prijs basisset: 899,95 (incl. 21 % btw) - Volledig in kunststof - Lichtgewicht - Werking met batterijlader op lage spanning - Rug: inclineerbaar in elke gewenste positie - Voetjes: voorzien

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

FreeliftTrapliften. Freelift Trapliften

FreeliftTrapliften. Freelift Trapliften FreeliftTrapliften Freelift Trapliften N E E M E L K E T R A P M E T G E M A K Gemak dient de mens... en dát doen de liften van Handicare al ruim 125 jaar. Met een perfecte techniek, slimme oplossingen

Nadere informatie

lopen altijd voorop...

lopen altijd voorop... lopen altijd voorop... Competent Kwaliteit Service Uw ook persoonlijke voor de trapliftspecialist Tot maximaal stijging steilste trappen Model HW 10 voor trappen met bochten Uw persoonlijke trapliftleverancier

Nadere informatie

scalamobil scalacombi

scalamobil scalacombi Simpelweg mobiel. scalamobil scalacombi trappenklimmer Eenvoudig en veilig trappen op en af Eindelijk kunnen we overal heen met de rolstoel Eindelijk weer zonder obtakels - dankzij scalamobil en scalacombi

Nadere informatie

10 Waardevolle tips en adviezen bij het kopen van een traplift!

10 Waardevolle tips en adviezen bij het kopen van een traplift! 10 Waardevolle tips en adviezen bij het kopen van een traplift! We worden met z n allen ouder, en die vergrijzing neemt toe. Ondanks onze leeftijd, willen we zo lang mogelijk zelfstandig in onze vertrouwde

Nadere informatie

MediTek Trapliften De oplossing voor uw mobiliteit in eigen huis.

MediTek Trapliften De oplossing voor uw mobiliteit in eigen huis. MediTek Trapliften De oplossing voor uw mobiliteit in eigen huis. UW ONAFHANKELIJKHEID HERWONNEN door de elegante en stijlvolle trapliften van MediTek. Als traplopen moeilijk wordt of niet langer mogelijk

Nadere informatie

The Power of Mobility

The Power of Mobility The Power of Mobility X850 CS X850 Corpus TM X850 Miniflex TM Gebouwd voor buiten. Onze nieuwste, krachtige off the road-rolstoel, de X850, ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovendien geconstrueerd

Nadere informatie

Binnen een halve dag was alles klaar!

Binnen een halve dag was alles klaar! TRAPLIFTEN N e e m e l k e t r a p m e t g e m a k Ik kan en wil niet meer zonder. Binnen een halve dag was alles klaar! Het is veilig, mooi en past zelfs in míjn huis. f98_zakelijk_nl.indd 1 18-08-2009

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing kort

Gebruiksaanwijzing kort O-Pair² Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Tel. : +31 (0)315 257370 E-mail : info@vanraam.nl Internet : www.vanraam.nl Versie 14.10 Zadelhoogte U stelt de zadelhoogte correct in, door op de

Nadere informatie

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus Rea Focus Adapt Rea Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Rea Focus is een handbewogen rolstoel voor continu dagelijks gebruik. De instelbaarheid, welke veelzijdig en eenvoudig is,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding kort

Gebruikershandleiding kort kort Van Raam BV Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Positie zitting Om de positie van de stoel correct in te stellen zet de berijder een voet op het pedaal in de uiterste stand vanaf de berijder. Stel de

Nadere informatie

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt

Robin. Invacare. Balans en comfort als uitgangspunt Robin Tot 200 kg Balans en comfort als uitgangspunt De Robin plafondlift van gebruikt de meest innovatieve manier om mensen te verplaatsen met minimale inspanning en belasting van het verplegend personeel.

Nadere informatie

Verkorte gebruiksaanwijzing

Verkorte gebruiksaanwijzing Verkorte gebruiksaanwijzing Fun2Go Contactgegevens fabrikant: Tel. +31 (0)315 257370 E-mail: info@vanraam.com Website: www.vanraam.com Van Raam Aaltenseweg 56 7051 CM Varsseveld Nederland Versie 18.06

Nadere informatie

COMFORTLIFT JADE EEN DOORDACHTE MIX VAN DESIGN EN ERGONOMIE

COMFORTLIFT JADE EEN DOORDACHTE MIX VAN DESIGN EN ERGONOMIE BEL GRATIS! 0800 20 950 COMFORTLIFT JADE EEN DOORDACHTE MIX VAN DESIGN EN ERGONOMIE Coopman Orona NV Mannebeekstraat 3 B-8790 Waregem www.comfortlift.be sales@comfortlift.be +32 56 36 52 20 COMFORTLIFT

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

Invacare. Colibri. De Invacare. Colibri TM Eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten

Invacare. Colibri. De Invacare. Colibri TM Eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten Invacare Colibri De Invacare Colibri Eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten Eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten Niet denken - maar doen! In minder dan een minuut

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Brengt uw woning op een hoger niveau

Brengt uw woning op een hoger niveau Brengt uw woning op een hoger niveau De elegante thuislift Lift op de begane grond Lift op weg naar boven Lift op de verdieping 2 De elegante thuislift Met zijn grotendeels transparante ontwerp is de MijnLift

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

Zorgeloos langer thuis. Trapliften op maat

Zorgeloos langer thuis. Trapliften op maat Zorgeloos langer thuis Trapliften op maat 2 Blijf genieten van uw eigen huis 3 Blijf genieten van uw eigen huis Bekroonde trapliften van thyssenkrupp De aankoop van een traplift betekent dat u ervoor kiest

Nadere informatie

Zorgeloos langer thuis. Trapliften op maat

Zorgeloos langer thuis. Trapliften op maat Zorgeloos langer thuis Trapliften op maat 2 Blijf genieten van uw eigen huis 3 Blijf genieten van uw eigen huis Bekroonde trapliften van thyssenkrupp De aankoop van een traplift betekent dat u ervoor kiest

Nadere informatie

De extra grote stoellift

De extra grote stoellift Corpusift is onderdeel van de productgroep FreeifeStyle en heeft als doel de verbetering van de toegankelijkheid van gebouwen. De extra grote stoellift uxe, compleet en robuust Corpusift is het antwoord

Nadere informatie

5.3.3 Een patiënt verplaatsen Verplaatsen in het bed: een patiënt op de zij draaien (omkeren) Zachtjes het gebogen been en de schouder van de

5.3.3 Een patiënt verplaatsen Verplaatsen in het bed: een patiënt op de zij draaien (omkeren) Zachtjes het gebogen been en de schouder van de 5.3.3 Een patiënt verplaatsen A Verplaatsen in het bed: een patiënt op de zij draaien (omkeren) Zachtjes het gebogen been en de schouder van de bedlegerige patiënt vastnemen om hem makkelijk op de zij

Nadere informatie

4look. Een ijzersterk merk

4look. Een ijzersterk merk 4look Een ijzersterk merk 4look kunststof dakraam 4look staat voor zeer onderhoudsarme dakramen met een moderne, strak witte uitstraling. Het 4look dakraam is gemaakt van kunststof en de luchtkamers worden

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

De autostoel die met uw kind mee groeit. Carrot 3

De autostoel die met uw kind mee groeit. Carrot 3 De autostoel die met uw kind mee groeit Carrot 3 Carrot 3 De autostoel die met uw kind mee groeit Maak kennis met deze zeer comfortabele autostoel! De Carrot 3 biedt net die eigenschappen die andere autostoelen

Nadere informatie

voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd kg 9m-4j

voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing groep gewicht leeftijd kg 9m-4j voorwaarts gericht Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 groep gewicht leeftijd 1 9-18 kg 9m-4j 1 Dank u voor uw keuze voor de Besafe izi Comfort. BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw kind

Nadere informatie

Tegen de rijrichting in. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m

Tegen de rijrichting in. Gebruiksaanwijzing kg 0-12 m Tegen de rijrichting in Gebruiksaanwijzing ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 Bedankt voor uw keuze voor BeSafe izi Go BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw kind

Nadere informatie

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding.

AluTech 500 Series Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. AluTech 3400 serie (opbouw) AluTech 3500 serie (inbouw) AluTech 540 AluTech 540/O Inhoud Pagina Overzicht bedieningselementen 2 Rugleuning instellen 3 Hoogte voetensteun instellen

Nadere informatie

STEALTH HOOFDSTEUNEN

STEALTH HOOFDSTEUNEN STEALTH HOOFDSTEUNEN COMBO ULTRA COMFORT PLUS Stealth Hoofdsteunen Atlas biedt u drie type hoofdsteunen aan: de Ultra; de Combo en de Comfort Plus steun. Deze drie steunen zijn qua vorm en positie volledig

Nadere informatie

Eclisse in de zorg. een zorg minder!

Eclisse in de zorg. een zorg minder! Eclisse in de zorg een zorg minder! Eclisse oplossingen: geen belemmeringen voor een funtionele en comfortabele kamer HOIST De relatie tussen architectuur en woonwensen heeft de architecten en producenten

Nadere informatie

Stabiliteitstraining lage rug

Stabiliteitstraining lage rug Nr Oefening Beschrijving 1 Zet de lage rug in een neutrale stand, trek de navel in. 2 Zet de lage rug in een neutrale gebogen op, zonder rug te bewegen. 3 Zet de lage rug in een neutrale gestrekt op, zonder

Nadere informatie

Minimalistisch, actief Scandinavisch design

Minimalistisch, actief Scandinavisch design DE TRAP ASSISTENT Minimalistisch, actief Scandinavisch design Eindelijk kan ik weer zelfstandig traplopen - Man, met behulp van Fysiotherapie, herstellende van een beroerte De Assistep is een hulpmiddel

Nadere informatie

SNEL AAN DE SLAG QUICK START GUIDE

SNEL AAN DE SLAG QUICK START GUIDE NL SNEL AAN DE SLAG QUICK START GUIDE SNEL AAN DE SLAG QUICK START GUIDE INHOUD Introductie Introductie 1 Snelheidsinstelling en stuurkast opties 2 Rijtechniek 3 Instelling arm- en beensteunen 4 Opladen

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing. izi Modular: voor- & achterwaarts gericht. izi Modular RF: achterwaarts gericht. Lichaamslengte cm.

Gebruiksaanwijzing. izi Modular: voor- & achterwaarts gericht. izi Modular RF: achterwaarts gericht. Lichaamslengte cm. a f d e b c i Gebruiksaanwijzing g h 4 > 5 cm izi Modular: voor- & achterwaarts gericht izi Modular RF: achterwaarts gericht 5 Lichaamslengte 6-05 cm. Lichaamslengte 88-05 cm. Max. gewicht 8 kg. Leeftijd

Nadere informatie

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3 Invacare Storm 3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! De Invacare Storm 3 elektrische rolstoel biedt de vrijheid om een nieuwe dimensie te geven aan een actieve levensstijl. Niet alleen het juiste product

Nadere informatie

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift

Installatie- en gebruikershandleiding Solo toiletlift Voor installatie: Controleer het product Neem direct contact op met uw leverancier indien blijkt dat de Solo toiletlift beschadigd is tijdens het transport. Controleer de inhoud van de doos - Solo toiletlift

Nadere informatie

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning.

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. EBD Techniek - Strickledeweg 96-3044 EL Rotterdam T +31(0)10 4373211 F +31(0)10 4154410 E info@mijnlift.nl I www.mijnlift.nl Een nieuwe generatie thuislift

Nadere informatie

TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING

TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING TechGrow PB-600 POWERBOX noodstroomvoorziening tot 24 uur en binnen enkele minuten geïnstalleerd HANDLEIDING TechGrow PB-600 gebruikers-handleiding Gefeliciteerd! U heeft de TechGrow PB-600 POWERBOX aangeschaft.

Nadere informatie

VRIJSTAAND KAMERSCHERM

VRIJSTAAND KAMERSCHERM VRIJSTAAND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het vrijstaande kamerscherm Facet is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

Handleiding voor gebruikers

Handleiding voor gebruikers Handleiding voor gebruikers INHOUD Algemene informatie Gebruiksaanwijzing voor het materiaal Informatie m.b.t. onderhoud en garantie Algemene informatie Als u niet voor de gecertificeerde cursus heeft

Nadere informatie

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance. 1. S.P.A. Collection

Etac presenteert: S.P.A. Collection. Safe. Personal. Assistance.  1. S.P.A. Collection Etac presenteert: S.P.A. Collection Safe. Personal. Assistance. www.etac.com 1 S.P.A. Collection S.P.A. Collection 2 Lean on us. Stay yourself. Leun op ons. Wees uzelf. Bijna iedereen heeft op een bepaald

Nadere informatie

Veelzijdige en luxe stoellift

Veelzijdige en luxe stoellift Resiift is onderdeel van de productgroep FreeifeStyle en heeft als doel de verbetering van de toegankelijkheid van gebouwen. Veelzijdige en luxe stoellift uxe, compleet en compact Resiift is een luxe en

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Goederenliften Plateauliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

handleiding Mirra Handleiding Mirra HM Ergonomics

handleiding Mirra Handleiding Mirra HM Ergonomics Handleiding Mirra U bezit nu de Mirra. Mirra is in opdracht van Herman Miller ontworpen door Studio 7.5 te Berlijn en is een bijzondere bureaustoel qua ergonomie, design en hygiëne. De naam Mirra is afgeleid

Nadere informatie

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift

Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift Praktisch, robuust en een rustgevende uitstraling. De kenmerken die passen bij de Otis Bedlift. BedLift KOOIONTWERPEN CAPACITEIT INTERIEURAFWERKINGEN 3 13-26 personen 11 De Otis Bedlift. Een ontwerp dat

Nadere informatie

Traplift kopen of huren? 10 Waardevolle tips en adviezen.

Traplift kopen of huren? 10 Waardevolle tips en adviezen. Traplift kopen of huren? 10 Waardevolle tips en adviezen. We worden met z n allen ouder, en die vergrijzing neemt toe. Ondanks onze leeftijd, willen we zo lang mogelijk zelfstandig in onze vertrouwde omgeving

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo

Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Gebruikershandleiding Douche/toilet-rolstoel Flexo Belangrijk: Lees deze instructies eerst goed door voordat u de Flexo in gebruik neemt! Datum ingebruikneming Gebruiker Naam Adres Manufactured by: Lopital

Nadere informatie

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt!

Lees aandachtig deze handleiding vooraleer u uw Strider scooter gebruikt! ST4 HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 2. VEILIGHEID 3. BEDIENING 4. ZITPOSITIE 5. RIJDEN 6. BATTERIJEN OPLADEN 7. ONDERHOUD 8. TECHNISCHE GEGEVENS 1. INLEIDING Deze handleiding geldt voor de volgende

Nadere informatie

De comfortabele mobiele werkplek

De comfortabele mobiele werkplek De comfortabele mobiele werkplek Veilig en eenvoudig gemonteerd De mobiele werkplek De auto veranderd meer en meer in een mobiele werkplek. Na de telefoon gaat nu ook de laptop zijn plaats hierin opeisen.

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Trapliftprijzen van verschillende leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen.

Trapliftprijzen van verschillende leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen. Trapliftprijzen van verschillende leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen. We worden met z n allen ouder, en die vergrijzing neemt toe. Ondanks onze leeftijd, willen we zo lang mogelijk zelfstandig

Nadere informatie

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel Invacare R De wedergeboorte van een sterrenstoel De Action 3 NG is één van de fraaiste voorbeelden van uitwisselbaarheid in het rolstoel assortiment van Invacare. Hij deelt zijn basisplatform met de andere

Nadere informatie

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04

click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing i j > 25 cm k l Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 1 3 click! a b c d e f g Gebruiksaanwijzing 4 h i j k l > 25 cm 2 5 Groep 0+ Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. ECE R44-04 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe izi Go. Het is belangrijk dat u deze

Nadere informatie

VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD kg 4-12 j

VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R GROEP GEWICHT LEEFTIJD kg 4-12 j VOORWAARTS GERICHT GEBRUIKSAANWIJZING ECE R44 04 GROEP GEWICHT LEEFTIJD 2-3 15-36 kg 4-12 j 1 Bedankt dat U voor de BeSafe izi Up hebt gekozen BeSafe heeft dit product uiterst zorgvuldig ontworpen om uw

Nadere informatie

FICHE: Een trapleuning monteren

FICHE: Een trapleuning monteren FICHE: Een trapleuning monteren Daar sta je dan met je nieuw behangen trapgang naar je nieuwe kamers. Probleem is dat je geen trapleuning hebt om veilig boven en terug naar te beneden te raken. Geen nood

Nadere informatie

Stoelen VOORSTOELEN. Juiste zithouding H6544L. Stoelen

Stoelen VOORSTOELEN. Juiste zithouding H6544L. Stoelen Stoelen VOORSTOELEN De stoel nooit afstellen als het voertuig in beweging is. Als van deze instructies wordt afgeweken, kan dit leiden tot lichamelijk letsel of verlies van controle over het voertuig.

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Overzicht trapliftprijzen van verschillende leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen.

Overzicht trapliftprijzen van verschillende leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen. Overzicht trapliftprijzen van verschillende leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen. We worden met z n allen ouder, en die vergrijzing neemt toe. Ondanks onze leeftijd, willen we zo lang mogelijk

Nadere informatie

Geriatrie. Veiligheid en valpreventie in en om het huis

Geriatrie. Veiligheid en valpreventie in en om het huis Geriatrie Veiligheid en valpreventie in en om het huis In deze folder treft u algemene adviezen die kunnen bijdragen aan de veiligheid in huis. Het doel is om risicosituaties te verkleinen en risicogedrag

Nadere informatie

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m.

click! a b c d g h Gebruiksaanwijzing j k > 25 cm l m Lichaamslengte cm. Max. gewicht 13 kg. UN regulation no. R129 i-size Leeftijd 0-12 m. 1 3 a b c d e f g h click! Gebruiksaanwijzing 4 i j k l m > 25 cm 2 5 Lichaamslengte 40-75 cm. Max. gewicht 13 kg. Leeftijd 0-12 m. UN regulation no. R129 i-size 8 9 Dank u voor uw keuze voor de BeSafe

Nadere informatie

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max

s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel Met uw eigen rolstoel veilig en comfortabel de trap op en af. s-max s-max de traplift voor uw rolstoel De voordelen voor uw mobiliteit. U kunt met uw rolstoel nòg makkelijker

Nadere informatie

Draadloze buitensirene

Draadloze buitensirene Draadloze buitensirene Beschrijving Met de buitensirene (vermogen 104 db op 1 m) kan de aandacht getrokken worden van omstaanders wanneer een alarm afgaat. Dit gebeurt door het activeren van het geïntegreerde

Nadere informatie

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions

Wind, Sun & Rain Sensor Instructions Awning Instructions Wind, Sun & Rain Sensor Instructions B C D Nederlands Wind, Zon & Regen Sensor Instructies Inhoud Garantie Voordat u de sensor aansluit raden wij u aan de instructies zorgvuldig door

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken NIEUW Hall-sensor techniek voor de Comfort 55, 55L Voor elk toegangshek de beste aandrijving. Veilig. Weerbestendig. Elegant. Flexibel. 2 Het openen en sluiten

Nadere informatie

FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE

FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE FIT VOOR EEN NIEUWE KNIE Para Medisch Centrum Skagerrak Hoofddorp Inleiding U heeft dit boekje gekregen omdat u binnenkort een nieuwe knie krijgt. In dit boekje vindt u trainingsschema s, oefeningen en

Nadere informatie

Domilift schachtloze woonhuisliften

Domilift schachtloze woonhuisliften Domilift schachtloze woonhuisliften Vloer / klep principe De huislift wordt gekenmerkt door een meebewegende vloerplaat die de sparing in het plafond afdicht; - In de laagste stand bevindt de liftcabine

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

Virtual reality-bril Pro

Virtual reality-bril Pro Virtual reality-bril Pro Korte installatiehandleiding 87004 De ednet Virtual reality-bril Pro werd ontworpen voor standaardgebruikers. Dankzij het zachte traagschuim en het PU-leer kunt u rekenen op een

Nadere informatie

Extra oefeningen. Romp 1. Vooroverbuigen 2 2. Draaien 3. Arm en romp 3. Armen schuiven over tafel 4. Hand en pols 4. Handen vouwen en polsen buigen 5

Extra oefeningen. Romp 1. Vooroverbuigen 2 2. Draaien 3. Arm en romp 3. Armen schuiven over tafel 4. Hand en pols 4. Handen vouwen en polsen buigen 5 Extra oefeningen Deze oefeningen sluiten aan op de Oefengids beroerte (CVA). De Oefengids beroerte (CVA) is te bestellen via www.hersenletsel.nl of te downloaden van www.snelinbeweging.nl. De oefengids

Nadere informatie

REVALIDATIE BROCHURE TOTALE HEUPPROTHESE

REVALIDATIE BROCHURE TOTALE HEUPPROTHESE REVALIDATIE BROCHURE Raadpleging Orthopedie www.europaziekenhuizen.be Site St-Michel 2 HOE STAPPEN MET KRUKKEN HOE STAPPEN MET KRUKKEN? MET 2 KRUKKEN Gedurende de eerste 3 tot 4 weken na uw heupoperatie

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen

De ultieme ruimteverdeler. Vele verschillende vormen en afmetingen HANGEND KAMERSCHERM De ultieme ruimteverdeler Het Facet hangende kamerscherm is perfect om ruimtes op te delen. Dat doe je met Facet op een heel stijlvolle manier, door te spelen met licht. De individuele

Nadere informatie

DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR

DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR DEUROPENER MET TIMER EN LICHTSENSOR DIT PAKKET BEVAT OOK: 4 batterijen, 6 schroeven bevestigingsplaatje, handleiding INHOUDSTABEL 1 Naam En Functie Van De Bedieningstoetsen 2 Installeren Van De Deuropener

Nadere informatie

www.active-walker.com

www.active-walker.com www.active-walker.com 1 EEN INHOUD 1. Inhoud 2. Inleiding 6. Montage en vervoer 7. Persoonlijke veiligheid 3. Beschrijving onderdelen 4. Onderhoud 5. Instellingen voor comfort 8. Werking 9. Specificaties

Nadere informatie

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar

Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar Domicare huisliften Domicare is de Nederlandse importeur voor huisliften van een Engelse producent met ruim 40 jaar ervaring, circa 900 liften per jaar verlaten de fabriek. Onze plateauliften en huisliften

Nadere informatie

Kwaliteit combineren met betaalbaar design

Kwaliteit combineren met betaalbaar design De Aesy Liften filosofie? Kwaliteit combineren met betaalbaar design Personenliften Cabineliften Goederenliften Traplift zonder dakopbouw zonder machinekamer zonder liftput inclusief schacht Passie voor

Nadere informatie

Vrouw overleden na beknelling op traplift November 2014

Vrouw overleden na beknelling op traplift November 2014 Ongevallen met trapliften Vrouw overleden na beknelling op traplift November 2014 Tijdens een rit met een traplift raakte een oudere vrouw bekneld op haar traplift. Ze overleed ter plaatse. Oorzaak De

Nadere informatie

Plug & Safe wordt niet gepresenteerd als een 100 % garantie oplossing voor de veiligheid van personen of eigendommen.

Plug & Safe wordt niet gepresenteerd als een 100 % garantie oplossing voor de veiligheid van personen of eigendommen. GEBRUIKSAANWIJZING WAARSCHUWING: Niet samen gebruiken met een elektrisch apparaat of apparaten dat/die 500 watt of meer gebruiken, of die gevaar op kunnen leveren wanneer ze onbeheerd achterblijven, zoals

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

Het effect van metaal

Het effect van metaal MATERIALEN Metalen trappen zijn vrijwel onlosmakelijk verbonden met een sobere, moderne stijl. En kijk: vandaag schitteren ze als nooit tevoren. Soms geïnspireerd op de industriële architectuur, vaak gedurfd

Nadere informatie

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO

Specificaties >> 4401 PRO >> 4402 PRO >> 4400 PUR PRO >> 4408 PRO >> Bedrijfsstoelen >> 4400 Pur Pro Ik werk onder veeleisende omstandigheden met diverse chemische stoffen. Mijn stoel moet dan ook tegen een stootje kunnen en makkelijk te reinigen zijn. De 4400 line van

Nadere informatie

TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar

TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar TV beugel voor hoog plafond - 2,5 m tot 3 m lange stang - volledig instelbaar Product ID: FPCEILPTBLP Nu kunt u uw platte tv op een plaats met een hoog plafond ophangen, voor optimaal kijkplezier. Deze

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Traplift prijslijst van verschillende traplift leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen.

Traplift prijslijst van verschillende traplift leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen. Traplift prijslijst van verschillende traplift leveranciers. 10 Waardevolle tips en adviezen. In Nederland is een grote wirwar van dealers en er is ook een grote hoeveelheid aan onafhankelijke adviseurs

Nadere informatie