Tank Troopers. Aan de slag. Spelstanden. Overige informatie. Ondersteuning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tank Troopers. Aan de slag. Spelstanden. Overige informatie. Ondersteuning"

Transcriptie

1 Tank Troopers 1 Belangrijke informatie Aan slag 2 Je voorberein 3 Je besturen 4 Gegevens opslaan/wissen Spelstann 5 Meerre spelers 6 Eén speler 7 Download Play Overige informatie 8 Vragen en antwoorn Onrsteuning 9 Contactgegevens

2 1 Belangrijke informatie Lees ze handleiding zorgvuldig door voordat ze software gebruikt. Als kinren ze software gebruiken, dient een our of voogd ze handleiding zorgvuldig te lezen en aan hen uit te leggen. Tenzij anrs vermeld, heeft elke verwijzing in ze handleiding naar "Nintendo 3DS" betrekking op alle systemen in Nintendo 3DS -familie. Wanneer j e op een Nintendo 2DS -systeem speelt, kun slaapknop gebruiken om functies te activeren waarvoor het Nintendo 3DS-systeem zou moeten sluiten. BELANGRIJK Belangrijke informatie over gezondheid en veiligheid vind in applicatie Gezondheids- en veiligheidsinformatie in het HOMEmenu. Lees ook Nintendo 3DShandleiding, in het bij zonr het hoofdstuk "Gezondheids- en veiligheidsinformatie", zorgvuldig door voordat Nintendo 3DSsoftware gebruikt. Taalkeuze De taal in software is afhankelijk taal die is ingesteld voor het systeem. De software onrsteunt zes verschillen talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Nerlands. Als een ze talen is ingesteld voor het Nintendo 3DSsysteem, wordt die automatisch gebruikt in software. Als voor het Nintendo 3DS-systeem een anre taal is ingesteld, wordt in software Engels als taal gebruikt. Lees elektronische handleiding systeeminstellingen voor meer informatie over het instellen taal.

3 Schermafbeeldingen software in ze handleiding zijn afkomstig uit Engelse versie software. Waar het ter verduilijking nodig is, bevatten verwijzingen naar schermtekst in ze afbeeldingen zowel Engelse tekst uit afbeelding als vertaal tekst uit software. Belangrijke informatie Deze software (inclusief alle bijbehoren digitale content of documentatie die downloadt of gebruikt) wordt door Nintendo uitsluitend gelicenseerd voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik op Nintendo 3DSsysteem. Jouw gebruik netwerkdiensten voor ze software is onrhevig aan gebruikersovereenkomst voor Nintendo 3DS-diensten en het privacybeleid, waarin ook Nintendo 3DS-gedragsco inbegrepen is. Ongeoorloof reproductie of ongeoorloofd gebruik is niet toegestaan. Deze software is beveiligd tegen kopiëren om reproductie en het kopiëren content te verhinren. Je Nintendo 3DS-systeem en software zij n niet ontworpen voor gebruik met bestaan of toekomstige ongeoorloof technische wij zigingen hardware of software, of gebruik in combinatie met ongeoorloof apparatuur. Nadat het Nintendo 3DS-systeem of software is bijgewerkt, kunnen bestaan of toekomstige ongeoorloof technische wijzigingen hardware of software op Nintendo 3DSsysteem, of het gebruik ongeoorloof apparatuur met

4 Nintendo 3DS-systeem, tot gevolg hebben dat Nintendo 3DSsysteem permanent ophoudt te functioneren. Content die terug te voeren is op ongeoorloof technische wij zigingen hardware of software op Nintendo 3DS-systeem, kan worn verwij rd. Deze software, handleiding en anre teksten bij ze software worn beschermd door nationale en internationale wetgeving voor intellectuele eigendommen. Lees Engelse versie ze elektronische handleiding voor informatie over intellectueleeigendomsrechten met betrekking tot ze software, waaronr informatie over middlewarecomponenten en opensourcesoftware-componenten, voor zover ze zijn gebruikt. CTR-N-KTWP-00

5 2 Je voorberein Je kunt en soldaten kiezen in garage. Druk in garage op (of raak / aan) om anre s te bekijken. Je krijgt meer s door ze te kopen met munten die tijns het spelen game verdient. Kies soldaten en het ontwerp en druk op KLAAR VOOR DE STRIJD! als gereed bent. De Beweeg camera met en druk op / om in of uit te zoomen. De naam Munten (G) Je huidige De prijs (in G) Plaatsen voor soldaten De statistieken Aanval [Attack] Herlan [Re- load] Snel- heid [Speed] Heeft invloed op scha die kan aanbrengen. De tijd die nodig is om te herlan (in seconn). De maximale snelheid.

6 Pantser [Defense] Bereik [Range] Rotatie [Rotation] Heeft invloed op scha die incasseert. De zij kanten en achterkant zijn zwakker dan voorkant. De afstand die een geschoten proj ectiel in een rechte lijn kan afleggen. De tijd die nodig is om 90 gran te draaien (in seconn). Soldaten Informatie over geselecteer soldaat Beschikbare soldaten Geeft aan hoeveel soldaten er in geselecteer passen. Lijst soldaten plaatsen voor Kies soldaten die wilt toevoegen aan bemanning. Kies om soldaten uit te halen.

7 Ontwerpen Op dit scherm kun het uiterlijk aanpassen. Kies om het oorspronkelijke uiterlij k te herstellen.

8 3 Je besturen Tankbesturing Vooruit Achteruit Draaien Automatisch vooruit/ achteruit Schieten Verrekijker aan/ uit Artilleriestand aan/uit Besturing in artilleriestand Camera omhoog/omlaag Kaart of radar kiezen links/rechts / links/rechts (koepel draaien) omhoog/ omlaag Richten met gyrosensor Als het systeem kantelt tijns een gevecht, zal camera ook worn gekanteld. Tij ns het gebruik ze software moet soms het Nintendo 3DS-systeem bewegen. Zorg dat genoeg ruimte om heen hebt en houd het systeem met bei hann stevig vast. Beweeg het systeem niet met overmatig veel kracht, want dit kan letsel, scha aan het systeem en/of scha aan voorwerpen in directe omgeving tot gevolg hebben. Het gevechtsscherm Sommige elementen het gevechtsscherm kunnen er afhankelijk

9 spelstand anrs uitzien. Resteren tijd Het gevecht is voorbij als tijd om is. Toestand Je is kapot als balk leeg is. Herlaadbalk Druk op om te schieten als balk vol is. Zodra schiet, raakt balk helemaal leeg en kun pas weer schieten als balk vol is. Kaart Geeft informatie weer over het hele slagveld. Druk op om over te schakelen op radar. Soldaten Raak afbeelding een soldaat aan om zijn of haar speciale vaardigheid te gebruiken. Speciale vaardighen verbruiken energie. De energie zal langzaam worn hersteld als soldaat zich in bevindt. Richthulp in Raak dit pictogram aan om richthulp aan of uit te zetten. De richthulp helpt bij het raken doelwit. Gyrosensor kalibreren Raak dit aan om gyrosensor te kalibreren en camera te centreren.

10

11 4 Gegevens opslaan/wissen Gegevens opslaan De game zal voortgang automatisch opslaan als bijvoorbeeld een missie voltooit, wisselt of instellingen het spel wijzigt. Gegevens wissen Je kunt opgeslagen gegevens verwijren door GEGEVENS WISSEN te kiezen in instellingen. Let op! Verwijr opgeslagen gegevens kunnen niet worn hersteld. Zet het systeem niet herhaallij k uit en aan en voer niet opzettelij k verkeer besturingshanlingen uit. Verwij r Game Card of SD-kaart niet uit het systeem terwij l gegevens opslaat, en zorg dat er geen vuil in aansluitingen komt. Hierdoor kunnen gegevens verloren gaan. Gebruik geen externe accessoires of software om opgeslagen gegevens te modificeren. Dit kan ertoe lein dat niet verr kunt komen in game of opgeslagen gegevens verliest. Elke modificatie is blij vend, dus wees voorzichtig.

12 5 Meerre spelers Kies SPELSTAND en vervolgens MEERDERE SPELERS om het tegen maximaal vijf anre spelers op te nemen via een lokale draadloze verbinding. Benodigdhen Systemen in Nintendo 3DSfamilie: één per speler (maximaal zes) Softwaredownloads: één per speler (maximaal zes) Local Play starten De speler met het hoofdsysteem zoekt naar anre spelers. Zodra anre spelers elnemen, kan het gevecht beginnen! Spelers uitnodigen 1.Kies EEN LOBBY MAKEN en stel vervolgens regels, kaart en tijdslimiet in. 2.Kies en soldaten en kies vervolgens KLAAR. 3.Zodra alle spelers KLAAR hebben gekozen, zal het gevecht beginnen. Een lobby kiezen Kies EEN LOBBY KIEZEN en vervolgens EEN LOBBY ZOEKEN of ZOEKEN OP CODE. Kies KLAAR zodra een team, en soldaten hebt gekozen.

13 6 Eén speler Als SPELSTAND en vervolgens ÉÉN SPELER kiest, kun een stand kiezen en ten strij trekken! Missies Voltooi missies met vooraf vastgestel soldaten en s. Eigen s Voltooi missies met eigen s en soldaten.

14 7 Download Play Als één speler ze game heeft gedownload, dan kan ze speler spelgegevens verzenn naar maximaal vijf anre spelers die elk een systeem in Nintendo 3DSfamilie hebben, om tegen ze te spelen in lokale gevechten. In Download Play gebruiken alle spelers zelf en soldaten. Benodigdhen Systemen in Nintendo 3DSfamilie: één per speler (maximaal zes) Softwaredownloads: één Aan slag met Download Play In Download Play zoekt speler die volledige game heeft, naar anre spelers. Zodra anre spelers elnemen aan het spel, zal het gevecht beginnen. Een lobby 1. Kies SPELSTAND en vervolgens DOWNLOAD PLAY. 2. Kies VERDER zodra alle spelers elnemen. 3. Stel regels, tijd en teams in en kies vervolgens KLAAR. 4. Zodra alle spelers KLAAR hebben gekozen, zal het gevecht beginnen. Een lobby maken kiezen 1. Raak het Download Playpictogram in het HOME-menu aan en kies vervolgens OPENEN. 2. Raak het Nintendo 3DS-logo aan. 3. Kies ze softwaretitel in lijst. Mogelijk moet een systeemupdate uitvoeren. Volg

15 daarvoor instructies op het scherm. Als tijns systeemupdate een bericht krijgt dat er geen verbinding kon worn gemaakt, voer dan update uit via systeeminstellingen. 4. Kies het team waarbij wilt aansluiten, en kies vervolgens KLAAR.

16 8 Vragen en antwoorn? een statistieken hebben invloed voor Wat V: soldaten. vaardighen speciale maken te gebruik optimaal door tegenstanrs, sterke tegen mannetj e zijn soldaten juiste en eenvoudige een met ook echter staat commandant slimme Een is. hij duurr te s, beter Hoe A: gebruiken? ik moet Welke V:! als belangrij k zo net minstens zijn soldaten Je meeneemt. mogelij k zoveel er dat ervoor Zorg vaardigheid. speciale unieke een heeft soldaat Iere missies. tij ns bemanning zijn Soldaten A: soldaten? zijn Wat V:

17 overwinning. een op maken te kans om hebt knie onr besturing dat ervoor Zorg zijn. moeilijker iets kunnen missies sommige dus kiezen, zelf niet soldaten en kun 'Missies' spelstand In missie. bepaal een voor is geschikt meest het die kies en s' 'Eigen Speel A: missies? ik voltooi Hoe vast! zit Ik V: overwinning! een richting weg op goed al dan bent Je passen. stijl die bij best het die soldaten vervolgens kies en afstand, lange of afstand korte op gevechten voor bedoeld is of uit eerst Zoek A: gevechten? ik win Hoe V: sneller. algemeen het over energie herstellen soldaten voor plaatsen minr met Tanks hersteld. wordt soldaten energie waarmee snelheid en loop hoek zoals verschillen, anre nog ook er zijn 2), pag. (zie garage in weergegeven worn die statistieken Naast A:

18 s. ze statistieken betere door gecompenseerd echter wordt Dit Ball). Rice (bij voorbeeld niet artilleriestand onrsteunen s Bepaal A: niet? artilleriestand Waarom werkt V: los! op lustig er vecht dus spelers, meerre voor gevechten in munten meer ook krij gt Je vernietigen. te vaten en gebouwen rotsen, bij voorbeeld door ook maar verslaan, te vij ann door verdienen munten alleen niet kunt Je A: verdienen? munten ik kan Hoe platzak! ben Ik V:

19 9 Contactgegevens Meer informatie over onze producten is te vinn op Nintendo-website: Voor hulp bij het oplossen problemen lees handleiding Nintendo 3DS-systeem, of ga naar: support.nintendo.com

ULTIMATE NES REMIX. Om te beginnen. De game spelen

ULTIMATE NES REMIX. Om te beginnen. De game spelen ULTIMATE NES REMIX 1 Belangrijke informatie Om te beginnen 2 Onlinefuncties 3 Ouderlijk toezicht De game spelen 4 Een spelstand selecteren 5 Een level kiezen 6 Een level spelen 7 Ranglijsten 8 Opslaan

Nadere informatie

Mario Party: Star Rush

Mario Party: Star Rush Mario Party: Star Rush 1 Belangrijke informatie 2 Local Play 3 Star Rush - Party Guest 4 Download Play 5 Over de game 6 Opslaan Basisinformatie 7 Over amiibo Overige informatie 8 Speelinformatie delen

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Om te beginnen. 4 Gegevens opslaan. Spelstand kiezen. 5 Spelstandenscherm

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Om te beginnen. 4 Gegevens opslaan. Spelstand kiezen. 5 Spelstandenscherm 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Inleiding 3 Om te beginnen 4 Gegevens opslaan Spelstand kiezen 5 Spelstandenscherm 6 Mission mode (missies) Schermuitleg 7 Mission mode (missies) 8 Free flight

Nadere informatie

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Donkere maan-missie. 5 Donkere maan-missie - Spelen. 6 Donkere maan-missie - Scherm

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Donkere maan-missie. 5 Donkere maan-missie - Spelen. 6 Donkere maan-missie - Scherm 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Inleiding 3 Om te beginnen 4 Gegevens opslaan/verwijderen Donkere maan-missie 5 Donkere maan-missie - Spelen 6 Donkere maan-missie - Scherm 7 Basisbesturing 8 De

Nadere informatie

Basisinformatie. Om te beginnen. Speluitleg. Communicatie

Basisinformatie. Om te beginnen. Speluitleg. Communicatie 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 4 Inleiding 5 Besturing 6 Gegevens opslaan Speluitleg 7 Titelscherm 8 Hoofdmenu 9 Het spel spelen Communicatie

Nadere informatie

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. In het kort. Om te beginnen. Verkennen. Draadloze communicatie

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. In het kort. Om te beginnen. Verkennen. Draadloze communicatie Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia 1 Belangrijke informatie In het kort 2 Over amiibo 3 Informatie delen 4 Onlinefuncties 5 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 6 De besturing 7 Beginnen te spelen 8

Nadere informatie

Bedankt dat je hebt gekozen voor THE LEGEND OF ZELDA : OCARINA OF TIME 3D voor Nintendo 3DS.

Bedankt dat je hebt gekozen voor THE LEGEND OF ZELDA : OCARINA OF TIME 3D voor Nintendo 3DS. 1 Gezondheid en veiligheid Over het spel 2 Besturing 3 Om te beginnen 4 Het spel afsluiten (opslaan) Speluitleg 5 Schermuitleg 6 Uitrustingscherm 7 Plattegrondscherm 8 Speleinde 9 Opties Contact opnemen

Nadere informatie

Inleiding. Hoe je speelt

Inleiding. Hoe je speelt 1 Gezondheid en veiligheid Inleiding 2 Over het spel 3 Om te beginnen 4 Opslaan Hoe je speelt 5 Een level kiezen 6 Het levelscherm 7 Levels spelen 8 Mario besturen 9 Mario's power-ups 10 Voorwerpen Draadloze

Nadere informatie

Pokémon Art Academy. Basisinformatie. Aan de slag. Tekenen. Kunstwerken bekijken

Pokémon Art Academy. Basisinformatie. Aan de slag. Tekenen. Kunstwerken bekijken Pokémon Art Academy 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Aan de slag 5 Om te beginnen 6 Opslaan en wissen Tekenen 7 De besturing 8 Het doek

Nadere informatie

Basisinformatie. Om te beginnen. Speluitleg

Basisinformatie. Om te beginnen. Speluitleg 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 4 Het spel starten 5 Gegevens opslaan/verwijderen Speluitleg 6 Het spel spelen 7 Veldscherm 8 Kerkerscherm

Nadere informatie

YOSHI'S NEW ISLAND. Basisinformatie. Inleiding. De besturing. Het avontuur

YOSHI'S NEW ISLAND. Basisinformatie. Inleiding. De besturing. Het avontuur YOSHI'S NEW ISLAND 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Onlinefuncties Inleiding 3 Over het spel 4 Om te beginnen 5 Gegevens opslaan De besturing 6 De basisbesturing 7 De eierbesturing Het avontuur

Nadere informatie

Super Mario Maker for Nintendo 3DS. Basisinformatie. Om te beginnen. Bouwen. Spelen. Hoofdmenu. Leveluitwisseling

Super Mario Maker for Nintendo 3DS. Basisinformatie. Om te beginnen. Bouwen. Spelen. Hoofdmenu. Leveluitwisseling Super Mario Maker for Nintendo 3DS 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Mashiko en Yamamura Bouwen 6 Level bouwen / Opslaan

Nadere informatie

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Aan de slag. 5 Opslaan. Het spel spelen. 6 De lessen

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Aan de slag. 5 Opslaan. Het spel spelen. 6 De lessen 1 Gezondheid en veiligheid Om te beginnen 2 Inleiding 3 De besturing 4 Aan de slag 5 Opslaan Het spel spelen 6 De lessen 7 Materialen en hulpmiddelen 8 Vrij schilderen 9 Je 3D-galerie 10 Eigen lessen Draadloze

Nadere informatie

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Voorbereiding. Basisinformatie. De game spelen. Schermonderdelen

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D. Voorbereiding. Basisinformatie. De game spelen. Schermonderdelen The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D 1 Belangrijke informatie Voorbereiding 2 Een draaiknop Pro gebruiken Basisinformatie 3 Informatie over de game 4 Om te beginnen 5 Gegevens opslaan en wissen De game

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Basisinformatie. 2 Inleiding. 3 Besturing. 4 Om te beginnen. 5 Je spel opslaan. Op avontuur gaan.

1 Belangrijke informatie. Basisinformatie. 2 Inleiding. 3 Besturing. 4 Om te beginnen. 5 Je spel opslaan. Op avontuur gaan. 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Inleiding 3 Besturing 4 Om te beginnen 5 Je spel opslaan Op avontuur gaan 6 Wereldkaart 7 Levelscherm 8 Levelvoortgang 9 Puzzels 10 Stickers verzamelen 11 Gevechten

Nadere informatie

Tomodachi Life. Basisinformatie. Om te beginnen. Een nieuw leven beginnen. Op het eiland wonen

Tomodachi Life. Basisinformatie. Om te beginnen. Een nieuw leven beginnen. Op het eiland wonen Tomodachi Life 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Inleiding 6 Basisbesturing Een nieuw leven beginnen 7 Voor de eerste keer

Nadere informatie

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler 1 Belangrijke informatie Inleiding 2 Over het spel 3 Spelstanden Om te beginnen 4 Het hoofdmenu 5 Spelgegevens opslaan Het spel spelen 6 De basisbesturing 7 Serveren 8 De bal terugslaan Soorten slagen

Nadere informatie

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler

Inleiding. Om te beginnen. Het spel spelen. Soorten slagen. Eén speler 1 Gezondheid en veiligheid Inleiding 2 Over het spel 3 Spelstanden Om te beginnen 4 Het hoofdmenu 5 Spelgegevens opslaan Het spel spelen 6 De basisbesturing 7 Serveren 8 De bal terugslaan Soorten slagen

Nadere informatie

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio Basisinformatie. Om te beginnen. Draadloos spelen. Overig

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio Basisinformatie. Om te beginnen. Draadloos spelen. Overig Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht 5 Over amiibo Om te beginnen 6 Inleiding 7 De game beginnen

Nadere informatie

Om te beginnen. De besturing. Voorwerpen. Eén speler

Om te beginnen. De besturing. Voorwerpen. Eén speler 1 Gezondheid en veiligheid Om te beginnen 2 Het hoofdmenu 3 Opslaan De besturing 4 Basisbesturing 5 Racetechnieken Voorwerpen 6 Voorwerpen gebruiken 7 Lijst van voorwerpen Eén speler 8 Grand prix 9 Tijdrace

Nadere informatie

1 Gezondheid en veiligheid. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Het titelscherm. 4 Spelbestanden. 5 Opslaan. 6 Nintendo Network.

1 Gezondheid en veiligheid. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Het titelscherm. 4 Spelbestanden. 5 Opslaan. 6 Nintendo Network. 1 Gezondheid en veiligheid Over het spel 2 Inleiding 3 Het titelscherm 4 Spelbestanden 5 Opslaan 6 Nintendo Network De besturing 7 De basisbesturing 8 Acties 9 Power-ups 10 Diverse power-ups Het avontuur

Nadere informatie

Om te beginnen. De besturing. Voorwerpen. Eén speler

Om te beginnen. De besturing. Voorwerpen. Eén speler 1 Gezondheid en veiligheid Om te beginnen 2 Het hoofdmenu 3 Opslaan De besturing 4 Basisbesturing 5 Racetechnieken Voorwerpen 6 Voorwerpen gebruiken 7 Lijst van voorwerpen Eén speler 8 Grand prix 9 Tijdrace

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Om te beginnen. 4 Gegevens opslaan. Speluitleg. 5 Schermuitleg. 6 Het spel spelen.

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Inleiding. 3 Om te beginnen. 4 Gegevens opslaan. Speluitleg. 5 Schermuitleg. 6 Het spel spelen. 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Inleiding 3 Om te beginnen 4 Gegevens opslaan Speluitleg 5 Schermuitleg 6 Het spel spelen 7 Acties 8 Dromenland Gevechten 9 Strijden 10 Aanvallen en ontwijken 11

Nadere informatie

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Acties. Speluitleg

Over het spel. 4 Gegevens opslaan/verwijderen. Acties. Speluitleg 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Inleiding 3 Om te beginnen 4 Gegevens opslaan/verwijderen Acties 5 Donkey Kongs bewegingen 6 Diddy Kongs bewegingen Speluitleg 7 Spelplattegronden 8 Schermuitleg

Nadere informatie

Over het spel. Besturing

Over het spel. Besturing 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Om te beginnen 3 Opslaan en stoppen Besturing 4 Spelbesturing 5 Onderzoek doen 6 Loopstand 7 Onderzoeksstand Spelfuncties 8 Puzzels oplossen 9 Kofferscherm 10 Laytons

Nadere informatie

Basisinformatie. Inleiding. Speluitleg. Verhaalstand

Basisinformatie. Inleiding. Speluitleg. Verhaalstand 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Ouderlijk toezicht Inleiding 4 Verhaal en personages 5 Om te beginnen 6 Gegevens opslaan en wissen Speluitleg 7 Besturing 8 Vaardigheden overnemen

Nadere informatie

Mario Sports Superstars. Basisinformatie. Hoe je speelt. Multiplayer. SpotPass. Ondersteuning

Mario Sports Superstars. Basisinformatie. Hoe je speelt. Multiplayer. SpotPass. Ondersteuning Mario Sports Superstars 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Over amiibo 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Hoe je speelt 5 Opgeslagen gegevens 6 Instellingen 7 Personages kiezen 8 amiibo-kaarten

Nadere informatie

Basisinformatie. Om te beginnen. Besturing

Basisinformatie. Om te beginnen. Besturing 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Introductie 6 Hoofdmenu 7 Gegevens opslaan/verwijderen Besturing 8 Schermuitleg 1 9 Schermuitleg

Nadere informatie

Captain Toad: Treasure Tracker

Captain Toad: Treasure Tracker Captain Toad: Treasure Tracker 1 Belangrijke informatie Om te beginnen 2 Ger uchten over Toad-baas 3 Besturi ng 4 Je voortgang opslaan Op avontu ur uit 5 Le vels selecteren 6 Level s spelen 7 Voorwerpen

Nadere informatie

Krabbelpost. Basisinformatie. Om te beginnen

Krabbelpost. Basisinformatie. Om te beginnen Krabbelpost 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Over deze game 6 Cursuswinkel 7 Brieven opslaan en wissen 8 Krabbelpost starten

Nadere informatie

1 Gezondheid en veiligheid. Basisinformatie. 2 Inleiding. 3 Besturing. 4 Om te beginnen. 5 Gegevens opslaan en wissen.

1 Gezondheid en veiligheid. Basisinformatie. 2 Inleiding. 3 Besturing. 4 Om te beginnen. 5 Gegevens opslaan en wissen. 1 Gezondheid en veiligheid Basisinformatie 2 Inleiding 3 Besturing 4 Om te beginnen 5 Gegevens opslaan en wissen Klanten helpen 6 Als er een klant binnenkomt 7 Outfits kiezen 8 Artikelen aanraden 9 Iedereen

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Om te beginnen. 2 Besturing. 3 Besturing van de Arwing. 4 Overige voertuigen besturen. 5 Om te beginnen

1 Belangrijke informatie. Om te beginnen. 2 Besturing. 3 Besturing van de Arwing. 4 Overige voertuigen besturen. 5 Om te beginnen 1 Belangrijke informatie Om te beginnen 2 Besturing 3 Besturing van de Arwing 4 Overige voertuigen besturen 5 Om te beginnen 6 Gegevens opslaan/verwijderen 7 Speelstanden 8 Kaartscherm 9 Missiescherm 10

Nadere informatie

Poochy & Yoshi's Woolly World. Om te beginnen

Poochy & Yoshi's Woolly World. Om te beginnen Poochy & Yoshi's Woolly World 1 Belangrijke informatie Om te beginnen 2 Over amiibo 3 Informatie delen 4 Onlinefuncties 5 Ouderlijk toezicht Je avontuur beginnen 6 Over het spel 7 De game opstarten 8 De

Nadere informatie

Fossil Fighters Frontier. Basisinformatie. Inleiding

Fossil Fighters Frontier. Basisinformatie. Inleiding Fossil Fighters Frontier 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Inleiding 5 Wat voor spel is dit? 6 Besturing 7 Het spel starten 8 Gegevens opslaan/verwijderen

Nadere informatie

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Het spel starten. 5 Het hoofdmenu. 6 Gegevens opslaan en wissen

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Het spel starten. 5 Het hoofdmenu. 6 Gegevens opslaan en wissen 1 Gezondheid en veiligheid Om te beginnen 2 Inleiding 3 De besturing 4 Het spel starten 5 Het hoofdmenu 6 Gegevens opslaan en wissen Je planeet creëren 7 Formees creëren 8 Landschappen creëren Op je planeet

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Besturing. 3 Om te beginnen. 4 Opslaan en stoppen. Het spel spelen. 5 Fields en Areas

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Besturing. 3 Om te beginnen. 4 Opslaan en stoppen. Het spel spelen. 5 Fields en Areas 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Besturing 3 Om te beginnen 4 Opslaan en stoppen Het spel spelen 5 Fields en Areas 6 Speciale soorten gevechten Switch Menu 7 Switch Menu 8 Pokémon-info In de steden

Nadere informatie

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Het spel starten. 5 Het hoofdmenu. 6 Gegevens opslaan en wissen

1 Gezondheid en veiligheid. Om te beginnen. 2 Inleiding. 3 De besturing. 4 Het spel starten. 5 Het hoofdmenu. 6 Gegevens opslaan en wissen 1 Gezondheid en veiligheid Om te beginnen 2 Inleiding 3 De besturing 4 Het spel starten 5 Het hoofdmenu 6 Gegevens opslaan en wissen Je planeet creëren 7 Formees creëren 8 Landschappen creëren Op je planeet

Nadere informatie

Leeftijdsclassificatie

Leeftijdsclassificatie 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Controles l r 3 Onlinefun cties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Besturing in het menu 6 Gegevens opslaan en verwijderen Hoe te spelen 7 Hoofdme nu 8 Een spel

Nadere informatie

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Om te beginnen. 3 Je eerste puppy. 4 Je puppy leren om te zitten. 5 Opslaan. Leven met je huisdier.

1 Belangrijke informatie. Over het spel. 2 Om te beginnen. 3 Je eerste puppy. 4 Je puppy leren om te zitten. 5 Opslaan. Leven met je huisdier. 1 Belangrijke informatie Over het spel 2 Om te beginnen 3 Je eerste puppy 4 Je puppy leren om te zitten 5 Opslaan Leven met je huisdier 6 Thuis 7 Buitenshuis 8 Je huisdier verzorgen 9 Met je huisdier omgaan

Nadere informatie

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT

MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT MAA-CTR-AXBP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE INAZUMA ELEVEN 3: BOMB BLAST / LIGHTNING BOLT Met vrienden spelen! (Local Play) Zodra je enige voortgang in het spel hebt gemaakt, speel je

Nadere informatie

Basisbesturing. Aanvallen. Pauzeren. Bewegen. Vizier / camera verplaatsen. Opgeladen schot Wacht tot het vizier van vorm verandert en druk dan op.

Basisbesturing. Aanvallen. Pauzeren. Bewegen. Vizier / camera verplaatsen. Opgeladen schot Wacht tot het vizier van vorm verandert en druk dan op. MAA-CTR-AKDP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE KID ICARUS : UPRISING Basisbesturing Aanvallen Pit valt aan in de richting van het vizier. Houd de knop ingedrukt om onafgebroken aan te vallen.

Nadere informatie

Instellingen. Speluitleg. Besturing. Avontuur

Instellingen. Speluitleg. Besturing. Avontuur 1 Belangrijke informatie Instellingen 2 Om te beginnen 3 Opslaan en stoppen Speluitleg 4 Het spel spelen Besturing 5 Menubesturing 6 Besturing avontuur 7 Besturing rechtszaak Avontuur 8 Loopstand 9 Onderzoeksstand

Nadere informatie

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt!

Speler Handleiding. Introductie. Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Knowingo + Speler Handleiding Introductie Knowingo + is de app die leren leuk maakt! Met Knowingo + heb je precies de juiste informatie om geweldig te worden in jouw baan. Allemaal terwijl je een leuk

Nadere informatie

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016

Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Rio 2016 Mario & Sonic op Olympische Spelen: Rio 2016 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Controllers / accessoires 3 Oe v r ami i bo 4 Onlinefun cties 5 Ourlijk toezicht Om te beginnen 6 Inleidi ng 7 Gegevens

Nadere informatie

Yoshi's Woolly World WUP-P-AYCP-00

Yoshi's Woolly World WUP-P-AYCP-00 Yoshi's Woolly World 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Controles l r 3 Oe v r ami i bo 4 Onlinefun cties 5 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 6 Over het spel 7 Het spel opstarten 8 Het spel opslaan

Nadere informatie

Beknopte handleiding. Downloaded from

Beknopte handleiding. Downloaded from Beknopte handleiding Donload from.vannborre.be D nl o d oa Welkom in ereld van u imac. Om te beginnen start u u Mac op door op aan/uit-knop te drukken. De configuratie-assistent helpt u bij het uitvoeren

Nadere informatie

Leeftijdsclassificatie

Leeftijdsclassificatie 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Controles l r 3 Onlinefun cties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 H et spel 6 Basisbest uring 7 Overige besturing 8 Beginnen / Opslaan Verhaalst and 9 Schermui

Nadere informatie

Voordat u begint, controleert u alstublieft de volgende zaken:

Voordat u begint, controleert u alstublieft de volgende zaken: Lees dit goed door! Middels dit stappenplan zullen wij u stap voor stap uitleggen hoe een flashcard geïnstalleerd dient te worden. Wij kiezen ervoor op een universele handleiding aan te bieden, maar elke

Nadere informatie

Over het spel. Alleen spelen

Over het spel. Alleen spelen 1 Gezondheid en veiligheid Over het spel 2 Om te beginnen 3 Gegevens opslaan en wissen Alleen spelen 4 Een hoofdstuk beginnen 5 Het spelscherm 6 Pit besturen 7 Een hoofdstuk niet halen Samen spelen 8 Ver

Nadere informatie

Art Academy : Atelier

Art Academy : Atelier Art Acamy : Atelier 1 Belangrijke informatie Instell en 2 Onlinefun cties 3 Ourlijk toezicht Om te beginnen 4 Hoofdme nu 5 Basisbest uring 6 Gegevens opsl aan en wissen Kunstwerken maken 7 Cursuss en 8

Nadere informatie

YO-KAI WATCH 2 Skeletspoken. Basisinformatie. Het spel starten/afsluiten. Besturing. Over het spel. De Yo-kai Pad

YO-KAI WATCH 2 Skeletspoken. Basisinformatie. Het spel starten/afsluiten. Besturing. Over het spel. De Yo-kai Pad YO-KAI WATCH 2 Skeletspoken 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Het spel starten/afsluiten 5 Het spel starten 6 Het spel afsluiten Besturing

Nadere informatie

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding

DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding DF-831 8 Digitale fotolijst Handleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu 1. Aan de slag: Het uiterlijk bekijken: Sensor voor afstandsbediening 2. Knoppen en aansluitingen: (1). Menu/Terug;

Nadere informatie

Vodafone Thuis TV App

Vodafone Thuis TV App Vodafone Thuis TV App Gebruikershandleiding Vodafone Thuis TV App Inhoudsopgave 1. Ondersteuning 3 2. Installeren van de TV App 4 3. Verbind de Thuis TV App met je Interactieve Box 4 4. Het gebruik van

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

Spel beginnen/beëindigen. Besturing. Verhaalstand

Spel beginnen/beëindigen. Besturing. Verhaalstand 1 Belangrijke informatie Spel beginnen/beëindigen 2 Om te beginnen 3 Opslaan en afsluiten Besturing 4 Besturing in het hoofdmenu 5 Verhaalstandbesturing 6 Wedstrijdstandbesturing Verhaalstand 7 Spelscherm

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING CAMERA Inhoudsopgave 1. Smart Home Beveiliging app... 2 1.1 Installatie... 2 1. Smart Home Beveiliging Camera... 3 2.2 Gebruik... 6 1. Smart Home Beveiliging app Met

Nadere informatie

Mario & Luigi : Paper Jam Bros. Basisinformatie. Om te beginnen. Op avontuur

Mario & Luigi : Paper Jam Bros. Basisinformatie. Om te beginnen. Op avontuur Mario & Luigi : Paper Jam Bros. 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Over amiibo Om te beginnen 3 Inleiding 4 Het spel starten 5 Opgeslagen gegevens Op avontuur 6 Het speelscherm 7 De spelwereld

Nadere informatie

MAA-CTR-AMQP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE DISNEY MAGICAL WORLD

MAA-CTR-AMQP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE DISNEY MAGICAL WORLD MAA-CTR-AMQP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR NINTENDO 3DS-SOFTWARE DISNEY MAGICAL WORLD Besturing Y-knop Details weergeven/verbergen Speciale magie Hieronder vind je de basisbesturing voor de game. De besturing

Nadere informatie

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids

CJB1JM0LCAEA. Snelstartgids CJB1JM0LCAEA Snelstartgids Uw horloge leren kennen Luidspreker Oplaadpoort Aan/uit-toets Druk hier 3 seconden op om uw horloge in of uit te schakelen. Druk hier 10 seconden op om uw horloge opnieuw op

Nadere informatie

SOLUS EDITION SPECIAL EDITION NINTENDO 3DS XL. Neem gratis mee! VERKRIJG- BAAR VANAF 14 JUNI 2013. www.nintendo.nl/animalcrossing

SOLUS EDITION SPECIAL EDITION NINTENDO 3DS XL. Neem gratis mee! VERKRIJG- BAAR VANAF 14 JUNI 2013. www.nintendo.nl/animalcrossing Neem gratis mee! SOLUS EDITION Beschikbaar als verpakte software in de winkel of als downloadversie in de VERKRIJG- BAAR VANAF 14 JUNI 2013 SPECIAL EDITION NINTENDO 3DS XL Een unieke Nintendo 3DS XL, helemaal

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Zmodo Zsight Android handleiding

Zmodo Zsight Android handleiding Zmodo Zsight Android handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1

Nadere informatie

Code Name: S.T.E.A.M. Basisinformatie. Om te beginnen

Code Name: S.T.E.A.M. Basisinformatie. Om te beginnen Code Name: S.T.E.A.M. 1 Belangrijke informatie Basisinformatie 2 Informatie delen 3 Onlinefuncties 4 Ouderlijk toezicht Om te beginnen 5 Inleiding 6 De game starten 7 Gegevens opslaan en wissen 8 Besturing

Nadere informatie

Handleiding Update naar Central Station versie 3.6.2. Uitgave 1.3-25 augustus 2014

Handleiding Update naar Central Station versie 3.6.2. Uitgave 1.3-25 augustus 2014 Handleiding Update naar Central Station versie 3.6.2 Uitgave 1.3-25 augustus 2014 Inhoudsopgave Voorbereiding software update via USB Stick - pagina 3 Voorbereiding software update via Internet - pagina

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Windows. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Windows. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Systeemeisen 4 2.2 Downloaden van software 4 2.3 Installeren van de software

Nadere informatie

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc

Memeo Instant Backup Introductiehandleiding. Stap 1: Maak uw gratis Memeo-account. Stap 2: Sluit een opslagapparaat aan op de pc Inleiding Memeo Instant Backup is een eenvoudige oplossing voor een complexe digitale wereld. De Memeo Instant Backup maakt automatisch en continu back-ups van uw waardevolle bestanden op de vaste schijf

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2.

Inhoudsopgave. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Mouse 2. De procedures in deze handleiding zijn gebaseerd op de besturingssystemen Windows 7 en Mac OS X Mountain Lion. Lees deze

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding

EN Versie: 1.0. H.264 Handleiding EN Versie: 1.0 H.264 Handleiding Inhoud Hardware... 2 ios View... 2 Android View... 5 PC View... 9 Contact... 11 1 Hardware verbindingen 1. Schroef de antenne in de achterkant van de camera en draai rechtop.

Nadere informatie

HANDLEIDING 180 CAMERA

HANDLEIDING 180 CAMERA HANDLEIDING 180 CAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie 180 Camera... 5 2.1 Gebruik... 7 2 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop! In

Nadere informatie

Introductie. Bitsboard

Introductie. Bitsboard Introductie Bitsboard is een fantastische leer tool om nieuwe feiten en informatie tot je te nemen op een leuke en nieuwe manier. Wat maakt Bitboard nu uniek? Speel een aantal mini-games: Bitsboard maakt

Nadere informatie

196 CEWE *)zie einde les

196 CEWE *)zie einde les www.sencomp.nl 196 CEWE *)zie einde les laatst gewijzigd 29 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek met CEWE. Deze cursus bestaat uit 5 delen.indien u gekozen heeft voor Hema lees Hemafotoboek

Nadere informatie

Repaircenter Leidsekade 23 2266 BH Leidschendam Tel: 06-54760475 Fax: 070-3275561 info@atis-benzing.nl www.atis-benzing.nl

Repaircenter Leidsekade 23 2266 BH Leidschendam Tel: 06-54760475 Fax: 070-3275561 info@atis-benzing.nl www.atis-benzing.nl Repaircenter Leidsekade 23 2266 BH Leidschendam Tel: 06-54760475 Fax: 070-3275561 info@atis-benzing.nl www.atis-benzing.nl Handleiding USB Drivers Club Systeem Win 98, Win Me Win 2000, WinXP, Win2003 Hoofdstuk

Nadere informatie

GO XSE Verkorte handleiding

GO XSE Verkorte handleiding GO XSE Verkorte handleiding NL Voorpaneel 1 Nummer Toets 1 Voeding Functie Druk één keer om het dialoogvenster Systeem regelingen te openen. Houd de knop ingedrukt om de unit aan of uit te zetten. Het

Nadere informatie

GO XSE Beknopte handleiding

GO XSE Beknopte handleiding GO XSE Beknopte handleiding NL Voorpaneel 1 Nummer Toets 1 Voeding Functie Druk één keer om het dialoogvenster Systeem regelingen te openen. Houd de knop ingedrukt om de unit aan of uit te zetten. Het

Nadere informatie

Zmodo Zsight ios handleiding

Zmodo Zsight ios handleiding Zmodo Zsight ios handleiding -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Inhoudsopgave 1. Software installatie...3 1.1 Product

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING

HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING HANDLEIDING SMART LED SLIMME VERLICHTING Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Smart Home Beveiliging app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 5 4. Gebruik... 6 Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop!

Nadere informatie

Handleiding MijnGemeente-app

Handleiding MijnGemeente-app Handleiding MijnGemeente-app Omschrijving Handleiding MijnGemeente-app Auteur SIMgroep Datum 01-05-2013 Versienummer 0.2 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 1.1. MIJNGEMEENTE APP... 3 1.2.

Nadere informatie

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android)

IRISPen Air 7. Verkorte handleiding. (Android) IRISPen Air 7 Verkorte handleiding (Android) Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRISPen Air TM 7. Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze scanner en de bijbehorende

Nadere informatie

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet.

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet. Handleiding voor Android Installeer Signcall 1. Open de Google Play Store. 2. Zoek op Signcall, de app mymmx Signcall komt dan tevoorschijn in de lijst. 3. Klik op de applicatie. 4. Klik op Installeren.

Nadere informatie

Beknopte handleiding

Beknopte handleiding Beknopte handleiding Welkom in de wereld van uw MacBook Pro Om te beginnen start u uw Mac op door op de aan/uit-knop te drukken. De configuratie-assistent helpt u bij het uitvoeren van enkele eenvoudige

Nadere informatie

Airborne Cargo Drone. Handleiding

Airborne Cargo Drone. Handleiding Airborne Cargo Drone TRAVIS MARS Handleiding Inhoudsopgave Voordat u begint...4 De batterij oplan De MiniDrone inschakelen Compatibiliteit De toepassing downloan Een smartphone verbinn...4...5...5...5...5

Nadere informatie

www.sencomp.nl 194 Aldi Windows Laatst gewijzigd 15 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek is Aldi. Deze cursus bestaat uit 5 delen.

www.sencomp.nl 194 Aldi Windows Laatst gewijzigd 15 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek is Aldi. Deze cursus bestaat uit 5 delen. www.sencomp.nl 194 Aldi Windows Laatst gewijzigd 15 oktober 2012 Uw keuze voor het maken van een fotoboek is Aldi. Deze cursus bestaat uit 5 delen. Deel 1 Aldi printsoftware downloaden en installeren Deel

Nadere informatie

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0

Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Handleiding: MRJ Online Back-up versie 1.0 Inhoudsopgave. Over deze handleiding.... 3 Inleiding... 4 1. Installatie Windows XP/Vista/7/2000/2003 of 2008... 5 2. Backupset maken... 11 3. Extra Backupset

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk.

Wees voorzichtig bij het gebruik van de tablet. Het touchscreen en scherm kan beschadigd raken door externe schokken of druk. Eigenschappen product OS Windows 10 8" IPS LCD multi-touch touchscreen Quadcore-processor DDR3L 2GB, emmc 16GB / 32GB Bluetooth 4.0 Camera voorkant 0,3M, achterkant 2,0M Wi-Fi en G-sensor Ondersteuning

Nadere informatie

Inhoudsopgave PC Software installeren... 2 BlackBerry back-up maken of terugplaatsen... 7 BlackBerry resetten... 9 BlackBerry Activeren...

Inhoudsopgave PC Software installeren... 2 BlackBerry back-up maken of terugplaatsen... 7 BlackBerry resetten... 9 BlackBerry Activeren... Wanneer bepaalde applicaties niet meer naar behoren functioneren of wanneer je BlackBerry erg traag is, dan kun je het toestel terugzetten naar de fabrieksinstellingen. De telefoon wordt daardoor teruggezet

Nadere informatie

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA

HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA HANDLEIDING OUTDOOR EYE DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Outdoor eye app... 4 1.1 Installatie... 4 2. Installatie... 6 3. Monteren... 6 3.1 Aansluiten op vaste voeding... 7

Nadere informatie

Kopersbegeleiding.nl Handleiding koper

Kopersbegeleiding.nl Handleiding koper Kopersbegeleiding.nl Handleiding koper Versie 1.1 1 september 2016 Inhoudsopgave Waarom Kopersbegeleiding.nl... 3 Aanmelden... 3 Home... 4 Afmelden... 4 Mijn gegevens... 5 Mijn bouwnummer... 5 Mijn buren...

Nadere informatie

Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen.

Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Handleiding WAARSCHUWING Stel de Trevler module niet bloot aan water of andere vloeibare substanties om gevaar voor u en schade aan het apparaat te voorkomen. Open de behuizing van uw Trevler nooit, om

Nadere informatie

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet.

Schakel in Windows 10 automatische driver update uit : Uitleg driver (her) installeren nadat Windows 10 automatisch de driver heeft geüpdatet. Bij voorkeur de Sweex CD005 gebruiken bij de communicatie tussen Autokon voor Windows en Uw elektronische systeem. Hier komen bijna geen problemen mee voor als U de handleiding goed opvolgt. Schakel in

Nadere informatie

HANDLEIDING CTR-BSFP-HOL

HANDLEIDING CTR-BSFP-HOL HANDLEIDING CTR-BSFP-HOL Elektronische handleiding Kies het pictogram van deze software in het HOME-menu en raak HANDLEIDING aan om de elektronische handleiding te bekijken. Lees deze handleiding zorgvuldig

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1. Software installatie Software Veelgestelde vragen 6 M25

INHOUDSOPGAVE. 1. Software installatie Software Veelgestelde vragen 6 M25 Handleiding INHOUDSOPGAVE 1. Software installatie 3 2. Software 3 3. Veelgestelde vragen 6 1. Software installatie (Alleen Windows PC) 1. Download de 7.1 geluid extensie software van onze website www.sharkoon.com

Nadere informatie

USER GUIDE. http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5

USER GUIDE. http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5 USER GUIDE http://www.gateway-3ds.com/ 3DS firmware 4.1-4.5 Blue Gateway Step 1 a) Bereid de BLAUWE Gateway kaart voor b) Kopieer de bestanden in de Blue Card(R4i) folder naar een Fat32 Micro SD Card.

Nadere informatie

Garage Deur Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. GDS1300

Garage Deur Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. GDS1300 Garage Deur Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. GDS1300 In de doos: 1x Garage Deur Sensor 1x Achterpaneel 1x Batterij (CR123A) Montage Accessoires en Dubbelzijdige Tape Alle Home8 uitbreidingen

Nadere informatie

Mobiel Internet Veiligheidspakket

Mobiel Internet Veiligheidspakket Mobiel Internet Veiligheidspakket Gebruikershandleiding Mobiel Internet Veiligheidspakket voor BlackBerry Mobiel IVP BlackBerry Versie 1.0, d.d. 15-06-2012 1 Inleiding... 3 2 Installatie... 4 2.1 Installeren...

Nadere informatie

MAA-WUP-APLP-HOL. KORTE HANDLEIDING VOOR Wii U-SOFTWARE LEGO CITY UNDERCOVER

MAA-WUP-APLP-HOL. KORTE HANDLEIDING VOOR Wii U-SOFTWARE LEGO CITY UNDERCOVER MAA-WUP-APLP-HOL KORTE HANDLEIDING VOOR Wii U-SOFTWARE LEGO CITY UNDERCOVER Besturing BASISBESTURING L-KNOP politiefluitje gebruiken LINKERSTICK bewegen EXTRA BESTURING ZL/ZR-KNOPPEN snel van vermomming

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R

H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R H A N D L E I D I N G D A Z A T O O L S - O N T V A N G E R 2 0 1 6 0 8 2 4 INHOUDSOPGAVE 1. Software in 3 stappen geïnstalleerd...1 Stap 1: Downloaden van de software...1 Stap 2: Starten met de installatie...2

Nadere informatie

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden!

Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Download DIGIPRAAT in de Google playstore! Zoek naar eu.desmidt om DIGIPRAAT en DIGITAAL te vinden! Inhoud Hoe werkt het:... 1 Aanmaken van een nieuwe groep met eigen afbeelding, tekst en spraak... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie