In deze nieuwsbrief veel nieuws over het volgende schooljaar. De puzzelstukjes voor het nieuwe jaar vallen steeds meer op hun plaats!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze nieuwsbrief veel nieuws over het volgende schooljaar. De puzzelstukjes voor het nieuwe jaar vallen steeds meer op hun plaats!"

Transcriptie

1 19 juni nummer 18 Agenda 22 juni t/m 26 juni Jubileum-week; 40 jaar Wentelwiek! 22 juni 11 tot 12 uur; banenmarkt (zie oproep verderop in deze nieuwsbrief) Bouwen aan het huttendorp 23 juni Techniek-ochtend Bouwen aan het huttendorp. LET OP: neem een hamer en een kwast (met je naam er op) mee 24 juni Iedereen op excursie 25 juni Knutselochtend Bouwen aan het huttendorp 17 tot 20 uur: fancyfair, iedereen WELKOM! 26 juni Vossenjacht Iedereen om uit!! 30 juni Schoolfotograaf 30 juni Groep 8 op excursie naar Jeroen Bosch Museum 2 juli Tweede rapport 3 juli Nieuwsbrief juli Laatste schooldag, iedereen om uit In deze nieuwsbrief veel nieuws over het volgende schooljaar. De puzzelstukjes voor het nieuwe jaar vallen steeds meer op hun plaats! Maar eerst: Jubileumweek! Komende week gaan we echter éérst met elkaar vieren dat we jarig zijn! Er zijn een hoop leuke dingen georganiseerd! Over de beroepenmarkt, het huttendorp, de fancy-fair en de vossenjacht lees je hieronder meer: De beroepenmarkt Maandagochtend hebben we een beroepenmarkt. Ouders, ooms, tantes, opa s; iedereen kan vertellen over zijn werk! We hebben nog twéé of drie beroepen nodig! Dat hoeft écht geen bijzonder beroep te zijn! Heb je tijd (kan je tijd maken? Ken je iemand die tijd heeft) om op maandag 22 juni tussen en x 20 minuten over je werk te vertellen?? Laat dat dan gauw weten aan juf Yvonne: yvonne.betting@eenbes.nl Het Huttendorp Samen gaan we een huttendorp bouwen; er komen pallets, er is hout, er is verf. In je groepje van 10 kinderen bouw je samen een hut! Iedereen neemt daarvoor een hamer en een (wegwerp)kwast mee, graag met naam er op. Heb je thuis nog meer spullen om mee te bouwen? Neem ze dan mee!! We denken bijvoorbeeld aan spijkers, oude gordijnen, planken, een regenpijp wat je maar wil!!

2 Enne. voor alle duidelijkheid; ouders we willen heel graag bouwmateriaal, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat we na de jubileumweek een container moeten huren om al het restmateriaal af te voeren. Dus niet stiekem dit weekend de schuur opruimen en alles mee naar school geven! Denkt u er aan om uw kind kleding aan te geven die tegen een stootje kan? De fancy-fair Voor alle kinderen, ouders, broers, zussen, opa s, oma s enzovoorts organiseren we op donderdag 25 juni een gezellige Fancy-fair. Iedereen is welkom van uur tot 20.00uur. Voor eten en drinken is gezorgd, voor de leerlingen is dat gratis, voor alle anderen tegen een kleine vergoeding Er zijn spelletjes om te spelen. Daarvoor krijgen onze leerlingen een afkruiskaart. Als andere kinderen ook mee willen spelen, kunnen ze ook een afkruiskaart kopen. Daarmee kunnen ze ook meteen iets te eten krijgen. De knutselwerkjes van de kinderen worden verkocht en de hutten worden tentoongesteld. Wil je de hut meenemen, zodat je daar de hele zomer heerlijk in kan spelen? Dat kan; als je belangstelling hebt, meld dat dan bij meester Kees. Zijn er meer kinderen die de hut willen meenemen? Dan volgt er een loting! Er is live muziek van de band van meester Tim en hopelijk mooi weer en een hoop gezelligheid!! De vossenjacht We sluiten de feestweek af met een vossenjacht. De kinderen gaan in groepjes van 10, begeleid door een ouder, op zoek naar de vossen die in de wijk én in het centrum verstopt zitten. We zoeken nog een aantal bolderkarren, dat is voor de kleintjes fijn als ze eventjes willen uitrusten! Groepsbezetting Groep 1-2a Groep 1-2b Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Juf José van Hugte, Juf Medea Juf José van Ostayen, juf Willy Juf Angela, meester Tim Juf Diana, meester Tim Vacature, juf Medea Juf Hélène, Juf Connie Juf Julia, Juf Christine Meester Kees Komend schooljaar hebben we weer 8 groepen. We hebben ervoor gekozen om twee kleine kleutergroepen te maken. Het alternatief, één grote kleutergroep en een grote combinatiegroep 2-3 vonden we niet in het belang van onze leerlingen. Dat heeft wel als gevolg dat we eigenlijk net te weinig leerlingen hebben om de twee kleutergroepen volledig te bezetten. Daarom zullen we op woensdag en vrijdag gaan werken met één leerkracht en een onderwijsassistent. De onderwijsassistent werkt onder verantwoordelijkheid van de leerkracht. Voor de kleutergroepen hebben we dus een vacature voor een onderwijsassistent. Op dit moment zijn we aan het bespreken hoe we de kleutergroepen het beste (lees; evenwichtig) kunnen samenstellen. We laten zo snel mogelijk weten of uw kind in groep 1-2a of 1-2b wordt geplaatst. We zullen u nog verder informeren over de exacte invulling van het onderwijs aan de kleutergroepen op woensdag- en vrijdagochtend.

3 Voor groep 5 zoeken we nog een leerkracht. Ook daarvoor loopt op dit moment de sollicitatieprocedure. Omdat er binnen de Eenbes ook scholen zijn waar als gevolg van krimp leerkrachten met een vaste aanstelling naar een andere school moeten vertrekken, hebben deze leerkrachten voorrang op de leerkrachten die op tijdelijke basis bij ons op school werken (juf Annuska, juf Margreet en juf Annouschka) Thematisch werken Voor het komende schooljaar hebben we onze keuze gemaakt voor de methode TopOndernemers als ondersteunende methode bij het thematisch werken. In de bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u een verslag van ons keuzeproces. De groepen 1 en 2, 3 en 4, 5 en 6 en 7 en 8 gaan samenwerken. Op alle middagen zijn er per twee groepen ook twee leerkrachten aanwezig voor de begeleiding van de leerlingen. We hebben er voor gekozen om de middagen eerst in de eigen groep te starten. Door iets later te starten, creëren we ruimte om zaken die s morgens niet aan bod konden komen even af te maken. De uren die we aan wereldoriëntatie kunnen besteden zijn nog steeds ruimschoots voldoende. Het hele team wordt gedurende het jaar gecoacht in bij gebruik van de methode. De aandacht gaat daarbij ook uit naar wijze waarop we de leerlingen het beste kunnen begeleiden en met hen leergesprekken kunnen voeren. Van 22 juni t/m 5 juli 22 juni DE WENTELWIEK! 29 juni Lotte de Louw, gr 5 24 juni Sara van Ojen, gr 6 30 juni Anouk v.d. Heuvel, gr 5 29 juni Sjors Bressers, gr 6 5 juli Semm v.d. Nieuwenhof, 4 jaar!! 29 juni Sam van Eijk, gr 6 5 juli Ferdaos Aziz, gr 4 Van harte gefeliciteerd! de fotograaf komt! Op 30 juni komt de schoolfotograaf weer! Kledingtip; doe je allermooiste, stoerste of leukste kleren aan, maar géén witte kleding (de foto-achtergrond is wit) Kinderen die graag op de foto willen met een broer of zus die (nog) niet op school zit; vanaf 8.15 tot 8.30 is daar gelegenheid voor.

4 Wat zal het weer doen vanavond? Dat was misschien wel de belangrijkste vraag van de afsluitende avond van de avondvierdaagse editie Na drie heerlijk zonnige avonden wandelen, met bijna 200 deelnemers van de Basisschool de Wentelwiek, was het tot het laatste moment de vraag of de laatste avond door kon gaan. De broeierig warme Nuenense buitenlucht snakte naar een frisse regenbui. Gelukkig kwam die bui in korte tijd in één keer naar beneden, dus de dappere kinderen en ouders hoefden maar kort het dreigende weer te trotseren. Velen kwamen de laatste avond hun welverdiende ijsje of kop koffie in ontvangst nemen, bij de post halverwege de route. Ook de avonden ervoor is er gezorgd voor drinken en andere versnaperingen. De derde avond waren er zelfs aardbeien, die geheel en belangeloos zijn geschonken door Kwekerij Jansen van t Boord. De Wentelwiekers hebben er weer een mooie gezellige herinnering bij. Iedereen mag trots zijn op hun eigen grootste prestatie. De Medezeggenschapsraad. Wie zijn wij? Wat doen wij? Vanaf het begin van dit schooljaar ziet de medezeggenschapsraad (MR) er wat anders uit dan vorige jaren. Wij zijn kleiner geworden, we hebben enkele nieuwe leden en we hebben bovendien een nieuwe voorzitter gevonden. De raad bestaat nu uit 4 ouders en 4 leerkrachten. Vanuit de oudergeleding zijn dit: Monique Ketelaars (Voorzitter), Joost van Dongen ( Secretaris), Stein Hurkx en Maike Liebregts. Vanuit het lerarenteam nemen deel aan de raad: Tim van Asten, José van Ostayen, José van Hugten en Diana Pouwels. Wat doet de MR? De MR is het orgaan waarin de diverse groepen die in de school aanwezig zijn, ouders en personeel, worden vertegenwoordigd. De MR spreekt voor zowel ouders als personeel en neemt namens hen een standpunt in ten opzichte van datgene wat het bestuur/schooldirectie doet. Een van de belangrijkste instrumenten van de MR daarbij is het instemming- en adviesrecht. Meer informatie over de Wet Medezeggenschap op scholen kunt u vinden op Het doel is dat belanghebbenden kunnen meepraten over beslissingen die hen aangaan en deze behartigd. De MR probeert een sfeer van openheid en democratie te bevorderen, zodat alle betrokkenen bij school op de hoogte zijn wat er speelt en daarop kunnen reageren. Wat is het verschil met de ouderraad? Het eerste verschil is dat de MR een wettelijk bevoegdheid heeft en de Ouderraad niet. Verder houdt de Ouderraad zich bezig met de praktische zaken op school. Zoals het organiseren en/of ondersteunen van het team bij festiviteiten of buitenschoolse activiteiten. De MR houdt zich bezig met onderwijskundige en personele zaken op school. De Ouderraad kan de MR uiteraard adviseren en de oudergeleding van de MR kan de Ouderraad om advies vragen.

5 Vergaderingen Iedere 6 weken hebben wij een vergadering. Deze is altijd openbaar en u bent dus van harte welkom om eens te komen luisteren. Als er over personen gesproken gaat worden, kan de vergadering deels besloten zijn. Mocht u een keer willen komen luisteren, dan kunt u dit doorgeven aan onze secretaris. (joosteneveline@kpnmail.nl) Hier een klein overzichtje van enkele onderwerpen waarover wordt gesproken tijdens deze vergaderingen: Vorig jaar waren wij al vrij vroeg betrokken bij de veranderingen in het middagprogramma. En ook dit schooljaar houden wij in de gaten hoe deze verandering op de school verloopt. Iedere vergadering is Yvonne Betting (deels) aanwezig en zij doet onder andere hier verslag over. Vorig jaar hebben wij als MR ook meegedacht en vragen gesteld bij de keuze van een nieuw kleutervolgsysteem. Alle scholen in Nuenen krijgen te maken met krimp, er worden immers minder kinderen geboren, dat betekend dus minder leerlingen. We hebben al verschillende keren gesproken over hoe we hier mee om kunnen gaan. Dit jaar zijn wij al begonnen met het bespreken van het eventueel veranderen van schooltijden en heeft de MR een rol gespeeld bij het opstellen van het enquêteformulier hierover. Zoals u aan de onderwerpen ziet, wordt de MR betrokken bij veel veranderingen op de school. De oudergeleding vertegenwoordigt de stem van alle ouders en verzorgers die betrokken zijn bij de school. Het is dus fijn als de ouders die lid zijn van de MR gevoed worden vanuit deze achterban. Spreek ons gerust aan op het schoolplein! week 26 maandag 22 juni 2015 Ellen Passier Ilse de Jager dinsdag 23 juni 2015 Marie-Christine Snijders Ilse de Jager woensdag 24 juni 2015 Mascha Spiljard Ilse de Jager donderdag 25 juni 2015 Brenda de Jager Ilse de Jager vrijdag 26 juni 2015 Sylvie Vos Ilse de Jager week 27 maandag 29 juni 2015 Lieke van Geenen Noor Hurks dinsdag 30 juni 2015 Ine de Brouwer Noor Hurks woensdag 1 juli 2015 Jaklien Bakers Noor Hurks donderdag 2 juli 2015 John Kraaijenveld Noor Hurks vrijdag 3 juli 2015 Rene Huigen Noor Hurks Eenbes basisschool De Wentelwiek, Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen, info@dewentelwiek.nl,

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!!

LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om i.v.m. prikactie PO in actie!! 23 JUNI 2017 nummer 12 Agenda LET OP; op dinsdag 27 juni begint de school om 09.30 i.v.m. prikactie PO in actie!! 28 juni Tweede rapport 11 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij 29 juni Vergadering

Nadere informatie

Agenda. 22 mei nummer 16

Agenda. 22 mei nummer 16 22 mei 2015 - nummer 16 Agenda 25 mei Vrije dag, Pinskteren 26 mei t/m 5 juni Toetsen leerlingvolgsysteem 26 mei Oudergesprekken n.a.v. entreetoetsen groep 6 en 7, tevens voorlopig schooladvies groep 7

Nadere informatie

Agenda. Formatie schooljaar juni nummer 18

Agenda. Formatie schooljaar juni nummer 18 6 juni 2014 - nummer 18 Agenda 9 juni Tweede Pinksterdag 27 juni Kleuters vrij 10-13 Kamp groep 8 4 juli Kleuters vrij juni 4 juli Info 20 12 juni OR Vergadering 8 juli Doorschuifmiddag 13 juni Kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December Adventvieringen Sinterklaas. middag: Pietenmiddag

Nieuwsbrief. December Adventvieringen Sinterklaas. middag: Pietenmiddag In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2017 Voor op de kalender Adventvieringen Sinterklaas Kerstfeest Pietenmiddag Volle laatjes Twenteranddictee Nieuwe MR-leden gezocht Voor op de kalender zaterdag

Nadere informatie

Agenda. 5 spetember nummer 1. NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013

Agenda. 5 spetember nummer 1. NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dew entelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 7 vrijdag 15 november 2013 5 spetember 2014 - nummer 1 Agenda 9 sept Start

Nadere informatie

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8. Van harte gefeliciteerd! 12 oktober 2018 nummer 3 Agenda 14-10 Einde Kinderboekenweek 2-11 Voorstelling theater Helder gr. 8 15-10 t/m 19-10 Herfstvakantie 7-11 Nieuwsbrief 4 24-10 Controle hoofdluis 8-11 OR vergadering 29-10

Nadere informatie

Agenda. 29 september 2017 nummer 2

Agenda. 29 september 2017 nummer 2 29 september 2017 nummer 2 Agenda 2 t/m 6 okt Deze week oudergesprekken 11 okt Koffie-uurtje klassenouders, 8.30u 3 okt MR vergadering 12 okt Fietsclinic gr 6, 7 en 8 4 okt Start Kinderboekenweek 13 okt

Nadere informatie

Agenda. 27 november; de strooipieten komen op bezoek! 5 december; Sinterklaasfeest op school en pakjesavond! 21 november nummer 6

Agenda. 27 november; de strooipieten komen op bezoek! 5 december; Sinterklaasfeest op school en pakjesavond! 21 november nummer 6 21 november 2014 - nummer 6 Agenda 25 nov. Groep 8 op excursie naar het Eckart College 25 nov. Bijeenkomst van de oudermeedenkgroep thematisch werken 26 nov Groep 6 &7 op excursie naar de Moskee 27 nov.

Nadere informatie

Agenda. 17 juni 2016 nummer 12

Agenda. 17 juni 2016 nummer 12 17 juni 2016 nummer 12 Agenda 21 24 juni Schoolkamp groep 8 27 juni Schoolreis 21 juni Groep 7 naar de bibliotheek 28 juni Studiedag alle kinderen vrij 22 juni Groep 7 excursie 1 juli Nieuwsbrief 13 Van

Nadere informatie

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni

25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni 20 mei 2016 nummer 11 Agenda 25 mei Koffieuurtje groep 5 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 30 mei t/m 24 juni Toetsen Citoleerlingvolgsysteem 9 juni Streetwise groep 7 en 8 1 juni Koffieuurtje groep 6 10 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13

Agenda. 1 juli 2016 nummer 13 1 juli 2016 nummer 13 Agenda 6 juli Rapport 2 18 juli Poetsavond 11 en 14 juli Rapportgesprekken 19 juli Doorschuifmiddag, groep 8 s middags vrij! 11 en 14 juli Voorlopig schooladvies gr. 7 19 juli Eindmusical

Nadere informatie

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen!

3 nov Kledinginzameling nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 23 oktober 2015 - nummer 3 Agenda 3 nov Kledinginzameling 19.00-20.00 6 nov Groep 8 naar het Klooster; theater Helder 4 nov Fietsclinic groep 7 & 8 Op de fiets naar school komen! 9 nov Opening thema 2

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Schoolkamp groep 8 23 juni Nieuwsbrief 12

Schoolkamp groep 8 23 juni Nieuwsbrief 12 2 juni 2017 nummer 11 Agenda 4 en 5 juni Pinksteren 21 juni Koffieuurtje groep 5 en 6 8 juni Schoolreis 16 juni GEANNULEERD wegens schoolkamp; Koffieuurtje groep 3 en 4 (nieuwe datum volgt) 9 juni Studiedag,

Nadere informatie

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd!

Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! Van harte gefeliciteerd! 29 augustus 2018 nummer 1 Agenda 4 sept Informatieavond 17 sept Week tegen pesten: Laat je zien! 6 sept OR vergadering 19 sept Nieuwsbrief 2 10 sept Mad Science Show 20 sept Dag van de leidster Van harte

Nadere informatie

Agenda. 2 april 2017, nummer 9

Agenda. 2 april 2017, nummer 9 2 april 2017, nummer 9 Agenda 4 april Voorstelling Peter en de Wolf, gr 4 t/m 7 5 april Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 18 t/m 20 april Cito eindtoets groep 8 6 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9

Agenda. MR overleg. 23 t/m 27 Herfstvakantie. 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Agenda 23 t/m 27 Herfstvakantie oktober 30 oktober Studiedag kinderen vrij 1 november Luizencontrole 6 t/m 9 Voortgangsgesprekken november 6 november Koffiemoment nieuwe ouders groep 0/1C 8 november Rondleiding

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 10 november t/m 23 november Daan van Uden. 7 november nummer 5 7 november 2014 - nummer 5 Agenda 11 nov. Groep 8 (middag) 11, 12, 13 nov. Bezoek aan de Rooi Pannen 18 nov. Bezoek aan de moskee (Eindhoven) groep 8 (gr 6&7 gaan op 26-11) Proefcito groep 8 (ochtend)

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad 2014/2015

Medezeggenschapsraad 2014/2015 Medezeggenschapsraad 2014/2015 In deze Gids: 1. De MR (Medezeggenschapsraad) stelt zich voor 2. De Medezeggenschapsraad in het kort 1. De MR (Medezeggenschapsraad) stelt zich voor Hoe vaak gebeurt dit

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5

Agenda. Van harte gefeliciteerd! Van 11 december t/m 14 januari december 2017 nummer 5 8 december 2017 nummer 5 Agenda 12 dec Lerarenstaking; geen school! 25 dec t/m 5 jan Kerstvakantie 14 dec Studiemiddag 10 jan Controle hoofdluis 15 dec Presentaties / Inloop 12 jan Koffieuurtje groepen

Nadere informatie

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017

Jarigen. Agenda. Week t/m 16 juni. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zevensprong Zwolle, 14 juni 2017 Betreft: nieuwe directeur Geachte ouders en verzorgers, De benoemingsadviescommissie bestaande uit vertegenwoordigers

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie

Praompraot. Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer. 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25. Algemene informatie Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.39 vrijdag 24 juni 2016, week 25 Algemene informatie 27 juni MR vergadering 4 en 5 juli Kindbesprekingen 29 juni Groep 7/8 Excursie Rioolzuiveringsinstallatie

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2

Informatieboekje groep 1-2 Informatieboekje groep 1-2 Wij heten u en uw kind van harte welkom op onze school. De eerste schooldag is niet alleen erg spannend voor uw kind, ook bij ouders kan het leiden tot vragen. Met dit informatieboekje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018

Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 Nieuwsbrief 19 OBS De Driekleur Daltonlocatie 19 juni 2018 24 juni Start intekenen eindgesprekken in Digiduif 27 juni Juffen/ meestersdag 28 juni Sluiting intekenen Eindgesprekken in Digiduif 29 juni Rapport

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom

Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Nieuwsbrief Montessorischool de Trinoom Jaargang 16 Nummer 19 12 juni 2017 Nieuwlandstraat 241 2729 EB Zoetermeer Telefoon: (079)3431733 info@montessoridetrinoom.nl www.montessoridetrinoom.nl Agenda: 15

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd!

Agenda Koffie-uurtje gr. 4 en Koffie-uurtje gr. 6 en 7. Van harte gefeliciteerd! 28 november 2018 nummer 5 Agenda 30-11 Koffie-uurtje gr. 4 en 5 12-12 Koffie-uurtje gr. 6 en 7 5-12 Sinterklaasviering 13-12 Studiemiddag 6-12 Studiedag 14-12 Koffie-uurtje gr. 8 10-12 MR vergadering 20-12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver!

Nieuwsbrief. Weer van start. Agenda. Jaargang augustus 2017 nummer 1. Maandag 21 augustus a.s. is het weer zo ver! Jaargang 2017-2018 18 augustus 2017 nummer 1 Nieuwsbrief Weer van start Agenda Maandag 21 augustus 8.20 opening op schoolplein Dinsdag 29 augustus Informatieavond in groepen 19.00-19.45 gr 5-6/6-7/7-8

Nadere informatie

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8

INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 INFORMATIE APRIL 2016 NUMMER 8 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders / verzorgers, beste leerlingen, Zoals in mijn mail van donderdag 14 april gemeld, heeft de inspectie onze school bezocht. De kwaliteit

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! 23 januari 2019 nummer 7 Agenda 30 jan MR vergadering 1 feb Studiedag 31 jan OR vergadering 6 feb Koffie-uurtje groep 8, 08.30u 15 feb Nieuwsbrief 8 Van harte gefeliciteerd! Van 28 januari t/m 17 februari

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013

Agenda. Hoofdluis. Adviesgesprekken eind februari. Jarigen. Van 29 november t/m 12 december. NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Postbus 63, 5670 AB Nuenen Jacobushoek 5, 5672 HZ Nuenen T 040-28 31 130 E info@dewentelwiek.nl, www.dewentelwiek.nl NIEUWSBRIEF 8 vrijdag 29 november 2013 Agenda 29 november Nieuwsbrief 8 5 december Sint

Nadere informatie

Meivakantie 18 mei Vergadering MR

Meivakantie 18 mei Vergadering MR 3 mei 2017 nummer 10 Agenda 24 april t/m 5 mei Meivakantie 18 mei Vergadering MR 27 april Koningsdag 18 mei Vergadering OR 5 mei Bevrijdingsdag 19 mei Koffieuurtje groep 7 en 8 8 mei Schoolfotograaf 22

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 26 juni - nummer 39 Het Vijfblaadje Kalender juni en juli 27 juni Rapport 27 juni Rapport gesprekken facultatief 2 juli Kennismakingsochtend 2 juli Musical groep 8 voor belangstellenden om 19.00 uur 3

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 6 juni 2017 Schoolreis Dinsdag 6 juni 2017 Nieuwsbrief 17 Woensdagmiddag 7 juni 2017 Nieuwsbrief 17 d.d. 06-06-2017 Korfbal scholentoernooi (gr. 3 t/m 8) en spellencircuit (gr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018

Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Nieuwsbrief 32: 8 juni 2018 Data om te onthouden: Maandag 4 juni: start CITO eindtoetsen Woensdag 14 juni: sponsorlijsten gaan mee naar huis. Vrijdag 15 juni: schoolfotograaf Vrijdag 22 juni: rapport groep

Nadere informatie

AGENDA nr. 3 NIEUWS. Fotograaf Bezoek en Excursie groep 7/8 Kinderboekenweek Kerstmusical Voorlichting Mercy ships Bezoek en excursies groep 5/6

AGENDA nr. 3 NIEUWS. Fotograaf Bezoek en Excursie groep 7/8 Kinderboekenweek Kerstmusical Voorlichting Mercy ships Bezoek en excursies groep 5/6 AGENDA nr. 3 Maandag 5 okt. Start Kinderboekenweek Groep 5/6 excursie proefjes in Schoonhoven Woensdag 7 okt. Schoolfotograaf Maandag 12 okt. Voorlichting Mercy ships Groep 5/6 bezoek Liezeborgh Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Enkhuizen, 29 september 2016

Enkhuizen, 29 september 2016 www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 29 september 2016 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Nieuws van de directie: Beste ouders Dinsdag 20 september was de open

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad

Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out. Singer voorstelling Fly Away 13.30 14.30 uur Gr. 6, 7 en 8 Vergadering ouderraad R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 7 21 februari 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 22 februari Zaterdag 23 februari

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

17 juli Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2016-2017, nummer 16 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

21 juni 2019 Wist u dat.

21 juni 2019 Wist u dat. 21 juni 2019 18 tot en met 21 juni Avondvierdaagse 24 juni rapporten mee zwemmen groep 4 25 en 27 juni Oudergesprekken Experiment met LP tijdens de TSO 28 juni schoolreisje groep 7 sportdag groepen 3-6

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06

Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 06 Wijzigingen groepsbezetting. In de bezetting van een aantal groepen zijn een aantal wijzigingen gekomen. Vanaf maandag as. zie te bezetting van de groepen die dit betreft,

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 20 vrijdag 29 juni 2012 Beste ouders, In deze voorlaatste nieuwsbrief kunt u lezen over het afscheid van juffrouw Marie-José

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 4 vrijdag 11 september 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie