Basisveiligheid-VCA Proefexamen 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisveiligheid-VCA Proefexamen 3"

Transcriptie

1 asisveiligheid-v Proefexamen 3 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is. Voor dit examen zijn maximaal 40 punten te behalen. Elk goed antwoord levert u 1 punt op. U bent geslaagd wanneer u 28 of meer punten hebt gehaald. an dit examen mogen maximaal 60 minuten besteed worden. enodigdheden: - dit examen; - schrapkaart (waarop u uw antwoorden noteert); - potlood en gum. Richtlijnen: - controleer of alle bladzijden van dit examen aanwezig zijn; - vul de schrapkaart alleen met potlood in; - geef het door u gekozen antwoord aan door het hokje zwart te maken; - gum een fout ingevuld antwoord goed uit. Een meerkeuzevraag wordt fout gerekend in de volgende gevallen: - als het gekozen antwoord fout is; - als er meer dan één hokje zwart gemaakt is; - als er geen enkel hokje zwart gemaakt is; - als een hokje niet zwart gemaakt, maar op een andere wijze gemarkeerd is. Einde examen: - plaats of controleer uw naam op de schrapkaart; - lever dit examen en de schrapkaart in bij de surveillant.

2 1. Wat staat onder andere in een bedrijfsnoodplan vermeld? De fasering bij bestrijding van noodsituaties. Wanneer de evacuatieoefening gehouden wordt. Welke stoffen en processen op het terrein voor een noodsituatie kunnen zorgen. 2. Wat betekent dit gevarenpictogram? De stof is giftig. De stof is explosiegevaarlijk. De stof is gevaarlijk voor het milieu. 3. Wat is een regel bij het verplaatsen van personen met een heftruck? Personen mogen niet met een heftruck verplaatst worden. Personen mogen alleen verplaatst worden als zij een valgordel dragen. Personen mogen alleen in een werkbak verplaatst worden, waarbij is voldaan aan de veiligheidseisen. 4. Hoe moet je een klasse D brand blussen? Door afkoelen met heel veel water. Met behulp van speciale blusmiddelen. Niet, deze moet je gecontroleerd laten uitbranden. 5. Welke veiligheidsmaatregelen moet je nemen bij het gebruik van zuurstof of andere gassen in een besloten ruimte? Voldoende brandblusapparaten in de besloten ruimte plaatsen. Een gasfiltermasker dragen. Vooraf de slangen controleren op lekkage. 6. Wat betekent de E-markering op PM s (persoonlijke beschermingsmiddelen)? Dat het desbetreffende middel voldoet aan de Europese richtlijnen. Dat de drager van dit beschermingsmiddel niets kan overkomen. Dat de drager van dit beschermingsmiddel goed moet uitkijken voor gevaren.

3 7. Wat is een regel bij het gebruik van moersleutels? De bek moet precies op de moer passen. Het handvat moet geïsoleerd zijn. De moersleutel moet zwaar genoeg zijn. 8. Wat is het belangrijkste doel van een beschermkap op een vast opgestelde cirkelzaag? De beschermkap moet voorkomen dat houtsof en zaagsel door de lucht vliegen. het hout gaat schuiven. je de draaiende cirkelzaag kan aanraken. 9. Van welk materiaal zijn handschoenen gemaakt die beschermen tegen schadelijke stoffen. Textiel. Kunststof. Leder. 10. Wat moet je als eerste doen als je een brand ontdekt? De brand blussen. Zorgen voor je eigen veiligheid. De vluchtroute vrijmaken. 11. Vanaf welk geluidsniveau moet je volgens de wet gehoorbescherming dragen? 75 d(). 80 d(). 85 d(). 12. Wat betekent dit pictogram? Oxiderende stoffen. orrosieve stoffen. Milieugevaarlijke stoffen.

4 13. Welke zichtbare gevaren kunnen er op de werkplek voorkomen? Op de werkplek worden chemicaliën gebruikt. Er wordt met oude machines gewerkt. De werknemer informeert niet naar de omgevingsfactoren. 14. Een zwaar gewicht wordt verplaatst met een kraan en hijsketting. Wat is de juiste werkwijze? De ketting moet aan de punt van de haak bevestigd worden. De bouten van de sluitingen moeten geheel zijn aangedraaid. Het kettingwerk moet met een hamer of stang op zijn plaats geslagen worden. 15. Waar moet je op letten als je bij je werkzaamheden een verlengkabel gebruikt? De kabel moet op een haspel zitten. De kabel mag niet langer zijn dan 20 meter. De kabel moet geschikt zijn voor het aan te sluiten vermogen. 16. Waar moet je op letten als je werkt met machines? Je moet een veiligheidsopleiding gevolgd hebben om de machine te bedienen. Je mag geen loshangende kleren of sieraden dragen en lang haar niet los dragen. Je moet toestemming hebben van de chef van de onderhoudsafdeling om de machine te bedienen. 17. Je gebruikt gebrekkig gereedschap. Waarvan is dit een voorbeeld? Onveilige handeling. Onveilige situatie. Gebrek aan motivatie. 18. Welk element vormt, naast zuurstof en ontstekingsenergie, de derde zijde van de branddriehoek? randstof. Elektrische stroom. Water. 19. Hoe moet een acetyleenfles geplaatst zijn tijdens laswerkzaamheden? De fles moet op de grond staan. De fles mag op de grond liggen. De fles moet minimaal onder een hoek van 30 graden met de vloer liggen.

5 20. Waarvoor dient de noodstop? Om in geval van nood een alarmsignaal (via SMS) af te geven. Om in geval van nood de machine zo snel mogelijk te stoppen. Die zorgt ervoor dat machine niet automatisch herstart na een stroomonderbreking of storing. 21. Op een fabrieksterrein staat een bord. Dit bord geeft aan dat je een helm moet dragen. Wat voor soort bord is dit? Een gebodsbord. Een waarschuwingsbord. Een gevaarsbord. 22. Hoe moet je een rolsteiger beklimmen? Via de buitenzijde. Via de buitenzijde als de uithouders zijn uitgezet. Via de binnenzijde. 23. ls je tijdens het boren in een muur een onder spanning staande 400 Volt kabel raakt, wat is dan het gevaar? Overbelasting van de apparatuur. Doorsmelten van een zekering. Het ontstaan van een steekvlam. 24. Wat moet opgenomen zijn in een analyse van een risicovolle taak? Een beoordeling van de risico s samen met preventiemaatregelen. De tijd die besteed wordt voor het opstellen van het analyseverslag. Een actieplan voor het treffen van maatregelen. 25. De mens heeft zuurstof nodig om te leven. Uit hoeveel % zuurstof bestaat de lucht in normale omstandigheden? 19%. 20%. 21%. 26. Wat moet je doen als er een lekkage ontstaat? Onmiddellijk zelf de lekkage dichten en de werkplek afzetten. Onmiddellijk de deskundigen waarschuwen en de werkplek afzetten. De werkplek afzetten en gereedschap halen om de lekkage te dichten.

6 27. Wat is belangrijk bij het werken met een hangsteiger? De ruimte onder de steiger moet zijn afgeschermd met lint. De hangsteiger mag alleen maar worden gebruikt tot windkracht 8. oven een hoogte van 25 meter is het verplicht om valbescherming te gebruiken. 28. Welke regel geldt o.a. voor een hijskraan? Een hijskraan mag niet hoger zijn dan 23 meter. Een hijskraan moet voorzien zijn van een V-keurmerk. Een hijskraan moet een E-markering hebben. 29. Hoe komen gevaarlijke stoffen in je lichaam? Door te eten met vuile handen, waardoor de stof in de maag terecht kan komen. Door de huid, als je gevaarlijke stoffen die in de verpakking zitten, niet met handschoenen vastpakt. Door de ademhalingsorganen, als je elke dag langs een opslagplaats van gevaarlijke stoffen loopt. 30. Wat is het aanwijzingsteken voor een EHO-voorziening? Een rechthoekig groen bord met een wit kruis. Een rechthoekig groen bord met de tekst nooduitgang. Een rond rood bord met de tekst arts/verpleegkundige 31. Waarom heeft de schouder van de gasfles een bepaalde kleur? Om het gevaar aan te geven. Om ze op een snelle en eenvoudige manier van elkaar te kunnen onderscheiden. Om snel te kunnen zien van welke leverancier of fabrikant de gasfles afkomstig is. 32. Voor welk werk is een aanvullende vergunning vereist? Voor het werken met elektrische machines. Voor het werken op een steiger. Voor het werken in een besloten ruimte. 33. Wat moet er volgens een werkvergunning gecontroleerd worden? Of de medewerker instructie heeft gehad in het blussen van kleine, beginnende branden. Of de veiligheidskundige regelmatig de werkplek bezoekt. Of de voorgeschreven maatregelen zijn genomen.

7 34. Wat zijn twee nadelen van blussen met water? Water geeft kans op legionellabesmetting en water versnelt chemische reacties. Olie blijft drijven op water en water is elektrisch geleidend. Water veroorzaakt waterschade en water zorgt voor onderkoeling. 35. Wat moet je doen als je stopt met lassen en snijden in een besloten ruimte? lleen de gasafsluiters van alle gasflessen geheel dichtdraaien. De brander in de ruimte op een onbrandbare ondergrond plaatsen. De slangen en de brander direct uit de besloten ruimte halen. 36. ij het blussen van een brand let je eerst op je eigen veiligheid. Wat doe je daarna? Mensen in de directe omgeving waarschuwen. Het juiste blusmiddel kiezen. Melden dat je de brand gaat blussen. 37. Je moet een krat met 60 kg. materiaal verplaatsen. Hoe doe je dat veilig? Samen met een collega de krat oppakken en verplaatsen. De krat wegschuiven met een vorkheftruck. Een steekwagen gebruiken om de krat te verplaatsen. 38. Wanneer moet een staalkabel worden afgekeurd? ls er al één draadje in de kabel is gebroken. Na een gebruiksduur van 3 jaar. ls over een grotere lengte meerdere draadjes zijn gebroken. 39. Om te zorgen dat de werknemer niet in aanraking komt met gevaarlijke stoffen, moet de werkgever maatregelen nemen aan de bron. Wat is hiervan een goed voorbeeld? De voorraad gevaarlijke stoffen zo klein mogelijk houden. Gevaarlijke stoffen precies volgens de regels opslaan. Een vervangende, minder gevaarlijke stof zoeken. 40. Welke verplichting heeft de werknemer ten aanzien van PM s (persoonlijke beschermingsmiddelen)? De werknemer moet de PM s (persoonlijke beschermingsmiddelen) juist gebruiken en goed onderhouden. De werknemer moet zelf de juiste PM s (persoonlijke beschermingsmiddelen) passen en kopen. De werknemer moet nieuwe PM s (persoonlijke beschermingsmiddelen) gebruiken.

Examen: Basisveiligheid (BE)

Examen: Basisveiligheid (BE) Examen: asisveiligheid (E) Reeks: Proefexamen asisveiligheid Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA (BE)

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA (BE) Examen: Proefexamen asisveiligheid V (E) Reeks: Proefexamen asisveiligheid V (E) Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Proefexamen VCA Basisveiligheid

Proefexamen VCA Basisveiligheid Naam kandidaat: Proefexamen V asisveiligheid Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één

Nadere informatie

Examen: Basisveiligheid

Examen: Basisveiligheid Naam kandidaat: Examen: asisveiligheid Evenementcode: Proefexamen_asisveiligheid V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA Naam kandidaat: Examen: Proefexamen asisveiligheid V Evenementcode: Proefexamen_asisveiligheid V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid

Examen: Proefexamen Basisveiligheid Naam kandidaat: Examen: Proefexamen asisveiligheid Evenementcode: 14082009 V 111222 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA Naam kandidaat: Examen: Proefexamen asisveiligheid V Evenementcode: Proefexamen_asisveiligheid V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen

Nadere informatie

Proefexamen VCA Basisveiligheid 2014 001

Proefexamen VCA Basisveiligheid 2014 001 Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is. Voor dit examen zijn maximaal 40 punten te behalen. Elk goed antwoord levert u 1 punt op. U bent geslaagd wanneer u

Nadere informatie

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 2

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 2 asisveiligheid-v Proefexamen 2 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is.

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA Naam kandidaat: Examen: Proefexamen asisveiligheid V Evenementcode: Proefexamen_asisveiligheid V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid

Examen: Proefexamen Basisveiligheid Naam kandidaat: Examen: Evenementcode: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste

Nadere informatie

Het echte B-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 40 vragen en daarvoor heeft u maximaal 60 minuten de tijd.

Het echte B-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 40 vragen en daarvoor heeft u maximaal 60 minuten de tijd. Dit proefexamen omvat 20 vragen over de hoofdstukken 1 tot en met 3 van het PBNA lesboek Basisveiligheid VCA. Aan dit proefexamen mogen maximaal 30 minuten besteed worden. Elk goed antwoord levert u 1

Nadere informatie

Het echte VOL-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 70 vragen en daarvoor heeft u maximaal 105 minuten de tijd.

Het echte VOL-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 70 vragen en daarvoor heeft u maximaal 105 minuten de tijd. Dit proefexamen omvat 20 vragen over de hoofdstukken 10 tot en met 13 van het PBNA lesboek VOL-VCA. Over deze hoofdstukken worden geen specifieke VOL-vragen gesteld in het echte examen. Aan dit proefexamen

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA

Examen: Proefexamen Basisveiligheid VCA Naam kandidaat: Examen: Proefexamen asisveiligheid V Evenementcode: Proefexamen_asisveiligheid V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen

Nadere informatie

Evenementcode: proefexamen

Evenementcode: proefexamen Naam kandidaat: Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar

Nadere informatie

Evenementcode: proefexamen

Evenementcode: proefexamen Naam kandidaat: Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar

Nadere informatie

Examen: Basisveiligheid

Examen: Basisveiligheid Naam kandidaat: Examen: Evenementcode: Proefexamen_ VCA Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts

Nadere informatie

Evenementcode: proefexamen

Evenementcode: proefexamen Naam kandidaat: Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar

Nadere informatie

Examenopgaven Basisveiligheid

Examenopgaven Basisveiligheid Naam kandidaat: Dit VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en is hiervoor vrijelijk te gebruiken. Auteursrechten Examenopgaven Basisveiligheid Evenementcode: 00000000-NA210000 Lees de volgende

Nadere informatie

Examen: Proefexamen Basisveiligheid

Examen: Proefexamen Basisveiligheid EXAMENBANK Naam kandidaat: ---- ------- Examen: Evenementcode: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat u1t 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan

Nadere informatie

Evenementcode: proefexamen

Evenementcode: proefexamen Naam kandidaat: Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar

Nadere informatie

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 4

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 4 asisveiligheid-v Proefexamen 4 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is.

Nadere informatie

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 1

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 1 asisveiligheid-v Proefexamen 1 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is.

Nadere informatie

Het echte VOL-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 70 vragen en daarvoor heeft u maximaal 105 minuten de tijd.

Het echte VOL-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 70 vragen en daarvoor heeft u maximaal 105 minuten de tijd. Dit proefexamen omvat 35 vragen over de hoofdstukken 4 tot en met 9 van het PBNA lesboek VOL-VCA. Aan dit proefexamen mogen maximaal 50 minuten besteed worden. Elk goed antwoord levert u 1 punt op. Voor

Nadere informatie

Proefexamen Basisveiligheid VCA

Proefexamen Basisveiligheid VCA Proefexamen Basisveiligheid VCA Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit proefexamen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste

Nadere informatie

Examenopgaven Basisveiligheid

Examenopgaven Basisveiligheid Dit VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en is hiervoor vrijelijk te gebruiken. Auteursrechten Examenopgaven Basisveiligheid Evenementcode: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit

Nadere informatie

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 5

Basisveiligheid-VCA Proefexamen 5 asisveiligheid-v Proefexamen 5 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is.

Nadere informatie

Evenementcode: proefexamen

Evenementcode: proefexamen Naam kandidaat: Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar

Nadere informatie

Examenopgaven VCA Basis

Examenopgaven VCA Basis DIT EXAMEN BESTAAT UIT 40 MEERKEUZE OPGAVE. CATEGORIE: VCA Basis Beschikbare tijd: 60 minuten Examenopgaven VCA Basis Proefexamen Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

Nadere informatie

Het echte B-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 40 vragen en daarvoor heeft u maximaal 60 minuten de tijd.

Het echte B-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 40 vragen en daarvoor heeft u maximaal 60 minuten de tijd. Dit proefexamen omvat 20 vragen over de hoofdstukken 1 tot en met 3 van het PBNA lesboek Basisveiligheid VCA. Aan dit proefexamen mogen maximaal 30 minuten besteed worden. Elk goed antwoord levert u 1

Nadere informatie

Examen: Proefexamen B-VCA Groen

Examen: Proefexamen B-VCA Groen Naam kandidaat: Examen: Proefexamen -V Groen Evenementcode: Proefexamen_-V Groen Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examen: Basisveiligheid

Examen: Basisveiligheid Examen: asisveiligheid Reeks: 2017 NL 1 455 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één juist

Nadere informatie

Het echte VOL-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 70 vragen en daarvoor heeft u maximaal 105 minuten de tijd.

Het echte VOL-VCA examen dat u na de opleiding gaat maken omvat 70 vragen en daarvoor heeft u maximaal 105 minuten de tijd. Dit proefexamen omvat 35 vragen over de hoofdstukken 1 tot en met 3 van het PBNA lesboek VOL-VCA. Aan dit proefexamen mogen maximaal 50 minuten besteed worden. Elk goed antwoord levert u 1 punt op. Voor

Nadere informatie

Evenementcode: proefexamen

Evenementcode: proefexamen Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar gecontroleerd

Nadere informatie

Examen: Proefexamen B-VCA Groen

Examen: Proefexamen B-VCA Groen Naam kandidaat: Examen: Proefexamen -V Groen Evenementcode: Proefexamen_-V Groen Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examenopgaven VCA Basis

Examenopgaven VCA Basis DIT EXAMEN BESTAAT UIT 40 MEERKEUZE OPGAVE. CATEGORIE: VCA Basis Beschikbare tijd: 60 minuten Examenopgaven VCA Basis Proefexamen Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

Nadere informatie

Proefexamen Basisveiligheid (B-VCA)

Proefexamen Basisveiligheid (B-VCA) Proefexamen Basisveiligheid (B-VCA) Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden

Nadere informatie

Examenopgaven VOL-VCA

Examenopgaven VOL-VCA Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar gecontroleerd

Nadere informatie

Examen: Basisveiligheid VCA Groen

Examen: Basisveiligheid VCA Groen Naam kandidaat: Examen: asisveiligheid V Groen Evenementcode: Proefexamen_asisveiligheid V Groen Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen

Nadere informatie

Examenopgaven VIL-VCU

Examenopgaven VIL-VCU Naam kandidaat: Dit VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en is hiervoor vrijelijk te gebruiken. Auteursrechten Examenopgaven VIL-VCU Evenementcode: 00000000-NA230000 Lees de volgende aanwijzingen

Nadere informatie

Hoofdstuk Paragraaf Eindterm Toetsterm 1. Wetgeving 1.5 Grondbeginselen arbeidstijdenwetgeving De kandidaat kan de doelstellingen van de

Hoofdstuk Paragraaf Eindterm Toetsterm 1. Wetgeving 1.5 Grondbeginselen arbeidstijdenwetgeving De kandidaat kan de doelstellingen van de Hoofdstuk Paragraaf Eindterm Toetsterm 1. Wetgeving 1.5 Grondbeginselen arbeidstijdenwetgeving 1.5.1 De kandidaat kan de doelstellingen van de wetgeving inzake arbeidstijden omschrijven 1.5.1.1 De kandidaat

Nadere informatie

Examen: Basisveiligheid (BE)

Examen: Basisveiligheid (BE) Examen: asisveiligheid (E) Reeks: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één juist is. Voor

Nadere informatie

Examenopgaven VOL-VCA

Examenopgaven VOL-VCA Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar gecontroleerd

Nadere informatie

Examenopgaven VOL-VCA

Examenopgaven VOL-VCA Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar gecontroleerd

Nadere informatie

Proefexamen VOL-VCA. Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door!

Proefexamen VOL-VCA. Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Naam kandidaat: Proefexamen VOL-V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is.

Nadere informatie

Evenementcode: proefexamen

Evenementcode: proefexamen Naam kandidaat: Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar

Nadere informatie

Examen: Proefexamen VIL-VCU

Examen: Proefexamen VIL-VCU Examen: Proefexamen VIL-VU Evenementcode: Proefexamen VIL-VU Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examen: Proefexamen VOL-VCA

Examen: Proefexamen VOL-VCA Examen: Proefexamen VOL-V Evenementcode: Proefexamen_VOL V Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examenopgaven VOL-VCA

Examenopgaven VOL-VCA Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar gecontroleerd

Nadere informatie

VOL-VCA Proefexamen 1

VOL-VCA Proefexamen 1 VOL-V Proefexamen 1 Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één de juiste is. Voor dit examen

Nadere informatie

Examenopgaven VOL-VCA

Examenopgaven VOL-VCA Naam kandidaat: Dit VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en is hiervoor vrijelijk te gebruiken. Auteursrechten Examenopgaven VOL-VCA Evenementcode: 00000000-NA220000 Lees de volgende aanwijzingen

Nadere informatie

BIJLAGE 5: proefexamen NEN 3140

BIJLAGE 5: proefexamen NEN 3140 Examenopgaven: NEN 3140 nen-001 IJLGE 5: proefexamen NEN 3140 enodigdheden: dit examen antwoordformulier (waarop u uw antwoorden noteert) Potlood en gum Lees de volgende aanwijzingen goed door! it examen

Nadere informatie

Examen: Proefexamen VOL-VCA

Examen: Proefexamen VOL-VCA Examen: Proefexamen VOL-V Evenementcode: Proefexamen_VOL V Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examenopgaven VOL-VCA

Examenopgaven VOL-VCA Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en heeft als doel om de kandidaat kennis te laten maken met de wijze van examineren. De vragen worden één keer per jaar gecontroleerd

Nadere informatie

Door slecht onderhoud en verkeerd gebruik van handgereedschap gebeuren er nog vaak ongelukken op de werkplek.

Door slecht onderhoud en verkeerd gebruik van handgereedschap gebeuren er nog vaak ongelukken op de werkplek. Gereedschappen Tijdens je werk zul je vaak gebruik maken van gereedschappen. In de Arbowet wordt onderscheidt gemaakt in vier soorten gereedschap; - eenvoudig handgereedschap - aangedreven handgereedschap

Nadere informatie

Basisveiligheid VCA voor de groen-grijze sector 5e druk

Basisveiligheid VCA voor de groen-grijze sector 5e druk Basisveiligheid VCA voor de groen-grijze sector 5e druk Antwoorden, puzzels en oefenexamenvragen Hoofdstuk 1 1. gevarenbronnen 2. - onveilige situaties - onveilige handelingen 3. onveilige handelingen

Nadere informatie

Antwoorden Oefenvragen, puzzels en multiplechoice-vragen

Antwoorden Oefenvragen, puzzels en multiplechoice-vragen Basisveiligheid VCA voor de groen-grijze sector, 4e druk Antwoorden, puzzels en multiplechoice-vragen Hoofdstuk 1 1 gevarenbronnen 2 - onveilige situaties - onveilige handelingen 3 onveilige handelingen

Nadere informatie

Examen: Proefexamen VOL-VCA

Examen: Proefexamen VOL-VCA Examen: Proefexamen VOL-V Evenementcode: Proefexamen_VOL V Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Examenopgaven VOL-VCA

Examenopgaven VOL-VCA Dit VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en is hiervoor vrijelijk te gebruiken. Auteursrechten Examenopgaven VOL-VCA Evenementcode: Proefexamen Lees de volgende aanwijzingen goed door!

Nadere informatie

dit examen Benodigdheden: potlood en gum Een Einde examen:

dit examen Benodigdheden: potlood en gum Een Einde examen: Naam kandidaat: Examen: B-VCA Groen Evenementcode: Proefexamen_B-VCA Groen Lees de volgendee aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Hawkinsstraat 21 7207 RR Zutphen telefoon: 0575-545100 www.adaptconsultants.nl info@adaptconsultants.nl

Hawkinsstraat 21 7207 RR Zutphen telefoon: 0575-545100 www.adaptconsultants.nl info@adaptconsultants.nl TEST 3. Vragen les 10 t/m 13 en hetgeen bekend dient te zijn. 49. Wat is verplicht bij gebruik van een uitschuifbare ladder die toegang biedt tot een dak? a. deze ladder moet aan de bovenzijde worden vastgezet

Nadere informatie

Examen: Proefexamen VIL-VCU

Examen: Proefexamen VIL-VCU Examen: Proefexamen VIL-VU Evenementcode: Proefexamen_VIL VU Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

WERKEN OP HOOGTE MET DE HOOGWERKER

WERKEN OP HOOGTE MET DE HOOGWERKER WERKEN OP HOOGTE MET DE HOOGWERKER Het werken met een hoogwerker is veilig als de hoogwerker en de medewerker in de hoogwerker niet om kunnen vallen. Zorg daarom voor hoogwerkers en materiaal dat aan de

Nadere informatie

Kandidaat: EXAMEN: proefexamen Projectmatig Werken. Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen.

Kandidaat: EXAMEN: proefexamen Projectmatig Werken. Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Kandidaat: EXMEN: proefexamen Projectmatig Werken Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts

Nadere informatie

-5- Noem de blusmethoden voor een klasse A-brand. -5- Omschrijf de brandklassen. -5- Noem de blusmethoden voor een klasse B-brand.

-5- Noem de blusmethoden voor een klasse A-brand. -5- Omschrijf de brandklassen. -5- Noem de blusmethoden voor een klasse B-brand. -5- Met welk bord wordt een explosiegevaarlijke gebied aangegeven? -5- Noem de blusmethoden voor een klasse A-brand. -5- Noem de blusmethoden voor een klasse B-brand. -5- Noem de blusmethoden voor een

Nadere informatie

------- --------------------------

------- -------------------------- 1 van 60 Hoe kan de werkgever het welzijn van de werknemer waarborgen? a) Door een werknemer invloed te laten uitoefenen op eigen werkzaamheden. b) Door een werknemer regelmatig aaneensluitend enkele vrije

Nadere informatie

6S Puntenlijst Productie

6S Puntenlijst Productie 6S Puntenlijst Productie Een lijst met 6S vragen voor productie omgevingen. Per vraag kunnen punten gegeven worden. Aan het einde wordt de totaal score voor de werkplek opgesteld. 1 Onderwerp Vraag Score

Nadere informatie

Toolbox-meeting Besloten ruimten

Toolbox-meeting Besloten ruimten Toolbox-meeting Besloten ruimten Unica installatietechniek B.V. Schrevenweg 2 8024 HA Zwolle Tel. 038 4560456 Fax 038 4560404 Inleiding Ruimten zoals tanks, ketels, riolen, kruipruimten en leidingkelders

Nadere informatie

-2- Noem voorbeelden van orde en netheid (good housekeeping). -2- Bij welke werkzaamheden kan een aanvullende werkvergunning nodig zijn?

-2- Noem voorbeelden van orde en netheid (good housekeeping). -2- Bij welke werkzaamheden kan een aanvullende werkvergunning nodig zijn? -2- Bij welke werkzaamheden kan een aanvullende werkvergunning nodig zijn? -2- Noem voorbeelden van orde en netheid (good housekeeping). -2- Noem enkele gevaren op het werk. -2- Noem werkzaamheden of omstandigheden

Nadere informatie

Thema: Algemene kennis

Thema: Algemene kennis OPDRACHTKAART AK-04-02-01 Veiligheid en gezondheid Voorkennis: geen Intro: Als je aan machines werkt, moet je de risico s kennen. Als je de risico s kent, kun je ongelukken voorkomen. Hetzelfde geldt voor

Nadere informatie

Arbodocument/ Aanvraag-uitzenddocument

Arbodocument/ Aanvraag-uitzenddocument Arbodocument/ Aanvraag-uitzenddocument Opdrachtgever Naam Adres Plaats Contactpersoon Telefoon E-mailadres Uitzendkracht wordt te werk gesteld te: Afdeling uzk Functie uzk Omschrijving werkzaamheden/specifieke

Nadere informatie

Examen: VOL-VCA. Evenementcode: Proefexamen_VOL VCA. Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door!

Examen: VOL-VCA. Evenementcode: Proefexamen_VOL VCA. Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Naam kandidaat: Examen: VOL-V Evenementcode: Proefexamen_VOL V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan

Nadere informatie

-1- Over welke domeinen gaat de V&G-wetgeving? -1- Voor wie geldt de V&Gwetgeving? -1- Noem de twee vormen van overleg.

-1- Over welke domeinen gaat de V&G-wetgeving? -1- Voor wie geldt de V&Gwetgeving? -1- Noem de twee vormen van overleg. -1- Noem de groepen signaleringsborden. -1- Noem de twee vormen van overleg. -1- Noem de verschillende vormen van markeringen. -1- Over welke domeinen gaat de V&G-wetgeving? -1- Voor wie geldt de V&Gwetgeving?

Nadere informatie

KOZIJNEN STELLEN. Stelt u de gezondheid. Arbouw voor gezond en veilig werken

KOZIJNEN STELLEN. Stelt u de gezondheid. Arbouw voor gezond en veilig werken KOZIJNEN STELLEN Stelt u de gezondheid van uw werknemers voorop? Arbouw voor gezond en veilig werken Het handmatig stellen van kozijnen is zwaar werk: zwaar tillen, dragen, langdurig geknield of gebukt

Nadere informatie

Als je op fraude betrapt wordt, wordt je uitgesloten van het examen en krijg je geen diploma.

Als je op fraude betrapt wordt, wordt je uitgesloten van het examen en krijg je geen diploma. Examen: VOL-V (E) Reeks: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan er slechts één juist is. Voor dit examen

Nadere informatie

Brand en explosiegevaar

Brand en explosiegevaar Brand en explosiegevaar Door brand en explosie tijdens werkzaamheden vallen er jaarlijks tientallen doden en gewonden. Dus moet je brand en explosies zien te voorkomen. Mede doordat deze zeer onvoorspelbaar

Nadere informatie

WERKEN OP HOOGTE MET DE WERKBAK

WERKEN OP HOOGTE MET DE WERKBAK WERKEN OP HOOGTE MET DE WERKBAK Een werkbak mag alleen bij kortdurende (< 4 uur) en incidentele werkzaamheden (een paar keer per jaar) gebruikt worden voor plaatsen die moeilijk bereikbaar zijn. Denk aan

Nadere informatie

Toolbox-meeting veiligheids- & gezondheidssignalering

Toolbox-meeting veiligheids- & gezondheidssignalering Toolbox-meeting veiligheids- & gezondheidssignalering Unica installatietechniek B.V. Schrevenweg 2 8024 HA Zwolle Tel. 038 4560456 Fax 038 4560404 Toolbox-meeting: Veiligheids- & gezonheidssignalering

Nadere informatie

Examenopgaven VIL-VCU

Examenopgaven VIL-VCU Naam kandidaat: Dit proefexamen VCA is uitsluitend bestemd voor opleidingsdoeleinden en is hiervoor vrijelijk te gebruiken. Auteursrechten Examenopgaven VIL-VCU Evenementcode: proefexamen Lees de volgende

Nadere informatie

Zijn voorwerpen te groot of te zwaar dan zijn er hulpmiddelen om het voorwerp te verplaatsen: - steekwagen - heftruck - takels - hijskranen

Zijn voorwerpen te groot of te zwaar dan zijn er hulpmiddelen om het voorwerp te verplaatsen: - steekwagen - heftruck - takels - hijskranen Hijsen en tillen Een voorwerp dat zwaarder is als 25 kg mag je niet alleen met de hand tillen. Ook is het verstandig om grote of moeilijk te pakken voorwerpen niet alleen te tillen. Zijn voorwerpen te

Nadere informatie

Veilig werken, gereedschappen en machines

Veilig werken, gereedschappen en machines Docentenblad 3 Veilig werken, gereedschappen en machines De gevaren die optreden bij het gebruik van een gereedschap of machine(groep) staan beschreven in het boek of op de cd-rom Basisveiligheid VCA.

Nadere informatie

WERKEN IN BESLOTEN RUIMTEN BRON: ARBOUW

WERKEN IN BESLOTEN RUIMTEN BRON: ARBOUW WERKEN IN BESLOTEN RUIMTEN BRON: ARBOUW Inleiding Werken in besloten ruimten brengt specifieke risico s voor de veiligheid en gezondheid met zich mee. Er is kans op dodelijke ongevallen, verwondingen en

Nadere informatie

Examen: Proefexamen VIL-VCU

Examen: Proefexamen VIL-VCU Examen: Proefexamen VIL-VU Evenementcode: Proefexamen_VIL VU Naam kandidaat: Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Lees. dit examen. Benodigdheden: potlood en gum. Een. Einde examen: Pagina 1 van 13

Lees. dit examen. Benodigdheden: potlood en gum. Een. Einde examen: Pagina 1 van 13 Naam kandidaat: Examen: VOL-VCA Evenementcode: Proefexamen_VOL VCA Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden, waarvan

Nadere informatie

Examen: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (BE)

Examen: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (BE) Examen: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (E) Reeks: Proefexamen VOL V Lees de volgende aanwijzingen goed door! Dit examen bestaat uit 70 meerkeuzevragen. Na elke vraag volgen drie antwoordmogelijkheden,

Nadere informatie

Basisveiligheid voor technische en facilitair departement

Basisveiligheid voor technische en facilitair departement Basisveiligheid voor technische en facilitair departement Inhoudsopgave A. RICHTLIJNEN BIJ NOODGEVALLEN... 2 Brand... 2 1. Druk op de branddrukknop en bel het intern noodnummer: 2222... 2 2. Preventief

Nadere informatie

Handleiding. Bij het installeren en / of samenbouwen van de apparatuur moet voor de ingebruikname alle veiligheidscomponenten zijn aangebracht.

Handleiding. Bij het installeren en / of samenbouwen van de apparatuur moet voor de ingebruikname alle veiligheidscomponenten zijn aangebracht. Woord vooraf Handleiding Het doel van deze handleiding is de gebruiker een inzicht te geven in de werking, montage en het onderhoud van de door Geha bv geleverde apparaten. Voordat u begint met de plaatsing

Nadere informatie

Veiligheid in het Technieklokaal

Veiligheid in het Technieklokaal Veiligheid in het Technieklokaal Leerlingenboekje Dit boekje maakt onderdeel uit van de Veiligheidsmap Veiligheid in het Technieklokaal Inhoud Inleiding... 3 1. Veiligheidsvoorschriften... 5 2. Persoonlijke

Nadere informatie

Veiligheid: pictogrammen en borden

Veiligheid: pictogrammen en borden KWALIFICATIE DETAILHANDEL Veiligheid: pictogrammen en borden Joris werkt in een bouwmarkt waar aluminium buizen worden verkocht. Joris moet een grote order verzamelen. Bij een stelling moet hij tien buizen

Nadere informatie

Bijlage pictogrammen ervaringsbewijs

Bijlage pictogrammen ervaringsbewijs Bijlage pictogrammen ervaringsbewijs Behandelingslabel Een behandelingslabel duidt de manier aan waarop je met bepaalde producten moet omgaan om ze niet te beschadigen. Behandelingslabels worden weergegeven

Nadere informatie

Plafond- en wandmonteur

Plafond- en wandmonteur Plafond- en wandmonteur Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over het gezond en veilig monteren van wanden en plafonds Informatie voor de werknemer Zwaar werk Wanden en plafonds

Nadere informatie

VEILIGHEIDSTIPS VOOR JOBSTUDENTEN

VEILIGHEIDSTIPS VOOR JOBSTUDENTEN Bijlage Safety Flash - 2017 / 03 VEILIGHEIDSTIPS VOOR JOBSTUDENTEN Ik zorg ervoor dat mijn werkpost proper en ordelijk is. Ik zet alles na gebruik terug op zijn plaats. Ik hou alle doorgangen vrij en ik

Nadere informatie

Omgaan met gevaarlijke stoffen

Omgaan met gevaarlijke stoffen Omgaan met gevaarlijke stoffen Middelen die bij de professionele schoonmaak gebruikt worden Gevaarlijke stof Een gevaarlijke stof is een goed dat bij een kleine blootstelling al leidt tot een gevolg zoals

Nadere informatie

Toolbox-meeting Lassen

Toolbox-meeting Lassen Toolbox-meeting Lassen Unica installatietechniek B.V. Schrevenweg 2 8024 HA Zwolle Tel. 038 4560456 Fax 038 4560404 Lassen Lassen is een manier om twee metalen aan elkaar te verbinden. Dat gebeurt door

Nadere informatie

Handleiding Hijscilinder

Handleiding Hijscilinder Handleiding Hijscilinder Pagina 1 Inhoudsopgave INLEIDING...3 BEDIENEN...4 STORINGEN...8 BIJLAGEN... 12 Pagina 2 Inleiding In deze handleiding wordt het gebruik van de hijscilinder stap voor stap beschreven.

Nadere informatie

Korte functieomschrijving (mag ook als bijlage worden toegevoegd):

Korte functieomschrijving (mag ook als bijlage worden toegevoegd): In te vullen door bedrijf / opdrachtgever. Naam bedrijf/opdrachtgever: 1/6 Ingevuld door: Datum (dd-mm-jjjj): Functie/opdrachtnaam: Korte functieomschrijving (mag ook als bijlage worden toegevoegd): Het

Nadere informatie

MEERSPILLIGE BOORMACHINE

MEERSPILLIGE BOORMACHINE 20100 Bedieningssystemen Waar nodig voor een juiste bediening van de machine moet een markering aangebracht Bij (on)opzettelijk verkeerd schakelen geen gevaarlijke consequenties. Goed toegankelijk geplaatst

Nadere informatie

Verbodstekens. Een voorbeeld: VEILIGHEIDSSIGNALISATIE

Verbodstekens. Een voorbeeld: VEILIGHEIDSSIGNALISATIE Verbodstekens Het verbodsteken verbiedt een handeling waardoor gevaar zou kunnen ontstaan. Het verbodsteken is altijd cirkelvormig en heeft een rode rand met een rode dwarsstreep. De achtergrond is wit

Nadere informatie

Veilig en gezond werken

Veilig en gezond werken Veilig en gezond werken B.E.M. Pennings 2006 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie of op andere wijze

Nadere informatie

TOOLBOXMEETING VEILIGHEID- EN GEZONDHEIDSSIGNALISATIE

TOOLBOXMEETING VEILIGHEID- EN GEZONDHEIDSSIGNALISATIE Onderwerp: Locatie van uitvoering: Datum van uitvoering: VEILIGHEID- EN GEZONDHEIDSSIGNALISATIE WERVEN & WERKPLAATS SEPTEMBER 1. WAT ZIJN VEILIGEHEID EN GEZONDHEIDSSIGNALERINGEN: Definitie: SIGNALERING

Nadere informatie