Pandelaa tje 10 februari 2017 Nr:1334

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Pandelaa tje 10 februari 2017 Nr:1334"

Transcriptie

1 Pandelaa tje 10 februari 2017 Nr:1334 Kalender Jarigen Week 7 Week 8 Week 9 Week 10 Week 11 Dinsdag 14 februari Adviesgesprekken 8 e -jaars Donderdag 16 februari Bestuursvergadering Woensdag 22 februari Playbackshow I (aanvang 11:15) Donderdag 23 februari Playbackshow II (aanvang 13:30) Carnavalsavond (aanvang 18:00) Vrijdag 24 februari Studiedag. Alle kinderen vrij. Carnavalsvakantie Dinsdag 7 maart Verslagen mee naar huis Woensdag 8 maart Opening schoolthema Donderdag 16 maart Oudergesprekken In de periode van 11 februari t/m 17 februari zijn de volgende kinderen jarig: 16 februari Zed Savelsbergh Zonnebloemen Wij wensen hem een hele fijne verjaardag! Maandag viering Maandag 13 februari staat de viering in het teken van boekpromotie. Keuzecursus Keuzecursus donderdag 13 april Wij zoeken nog heel veel vrijwilligers! Meld u aan! Hoe leuk is het om cursussen aan te bieden die aan de wensen van de kinderen voldoen?! Hieronder staat weer een lijstje van originele wensen van de kinderen. Bent of kent u iemand die onderstaande cursussen kan verzorgen dan horen wij dit heel graag! Een eigen idee mag natuurlijk ook altijd. Geef het door aan juf Roxanne of juf Michelle. Mailen mag ook naar keuzecursus@depandelaar.nl Basketbal Rugby Judo Poëzie Excursie naar een winkel Skateboarden BMX op crossbaan Ruyschenberg Rondleiding Gemert/VELT Bezoek aan slagerij

2 Presentatie kinderraad fietsenprobleem Enige tijd geleden werd er door de kinderen van de kinderraad het agendapunt fietsenprobleem ingebracht. Vanuit de stamgroepvergaderingen bleek dat met name op de maandagen het stallen van de fietsen voor problemen zorgden. De kinderraad heeft vervolgens het probleem onderzocht en de bevindingen en aanbevelingen vandaag in alle groepen van de midden- en bovenbouw gepresenteerd. De volgende afspraken hebben we vervolgens met elkaar gemaakt: De fietsen moeten in de rekken/beugels geplaatst worden. Er mogen geen fietsen op het gras gezet worden. Probeer je fiets netjes weg te zetten. Zet de fiets van een ander recht als deze is omgevallen. Er mogen geen fietsen in het paadje (bij het lokaal van de Papavers) geplaatst worden. Als je op loopafstand woont, kom je te voet naar school. Uiteraard met uitzondering van de maandag en/of de dinsdag als je naar gym/schooltuin moet. Neem je fiets na schooltijd en bij aanvang van het weekend mee naar huis. Als aanvulling op het laatste punt willen wij het volgende expliciet aangeven. Wij merken steeds vaker dat er fietsen s avonds en in het weekend op onze school blijven staan. Helaas komen er uit de buurt berichten dat dit overlast zorgt. We zouden het fijn vinden als de fietsen na schooltijd en op vrijdag mee naar huis worden genomen. Het zou heel vervelend zijn als er op deze momenten zonder toezicht iets met de fietsen gebeurt. Alvast bedankt voor jullie medewerking! Thema muziek onderbouw Op dinsdagochtend 7 februari was er een gast uitgenodigd voor de Vergeetmenietjes en de Madeliefjes. Jeanne van Sleeuwen uit Uden kwam speciaal voor de Vergeetmenietjes en Madeliefjes muziek spelen. De kinderen mochten raden welk instrument Jeanne bij zich had. Na een paar hints wisten de kinderen dat Jeanne voor hen muziek kwam maken op haar accordeon. Samen met Jeanne werd er gezongen, gespeeld en muziek gemaakt. Het was een geweldig leuke en leerzame start van de dag. De kinderen hebben veel geleerd en vooral veel plezier gehad. Jeanne bedankt dat je onze gast wilde zijn. Gebouwen bekijken middenbouw De middenbouwgroepen zouden graag aankomende dinsdag 14 februari tussen uur uur, diverse gebouwen in Gemert willen gaan bekijken. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders/verzorgers/opa s en oma s die samen met een klein groepje op pad zouden willen gaan. U kunt zich opgeven bij de stamgroepleider van uw kind.

3 Proefjes en proeven bij de Madeliefjes Vorige week hebben de Madeliefjes een proefje gedaan waar je veel geduld voor moest hebben. We hebben suikerwater gekookt, eetbare kleurstofjes toegevoegd en een prikker in de glazen potjes gehangen. Na een week wachten zijn we gaan kijken. De prikkers waren een soort kandijstokjes geworden in mooie kleuren! Boven op de glaasjes lag een laagje ijs Myrthe wist ons te vertellen dat het geen ijs was, maar suikerkristallen. We hebben thee gezet en de thee gezoet met de mooie kandijsuiker. Sommige kinderen vonden het heerlijk en anderen echt niet! Voorstelling 7 e en 8 e jaars Aankomende maandag gaan de 7 e en de 8 e jaars naar een voorstelling bij het Kunstlokaal in Gemert. Deze voorstelling zal in het teken staan van de accordeon. De kinderen hebben hier donderdag ook al een voorbereidende les over gehad. De voorstelling begint om uur. Wij hopen uiteraard op tijd terug te zijn op school, maar het kan zijn dat wij iets verlaat zijn. Hopende op uw begrip.

4 Carnavalsbal donderdag 23 februari Om vast in de stemming te komen mogen alle kinderen donderdag 23 februari overdag verkleed op school komen. Donderdagavond is het weer ons traditionele carnavalsbal voor alle kinderen met natuurlijk DJ Rens. Ook als ouder bent u van harte welkom. Er zijn volop alcoholvrije drankjes verkrijgbaar. Voor de kinderen zijn er natuurlijk ook drankjes en wat lekkers. Tijdens het carnavalsbal is het niet de bedoeling dat broertjes en zusjes op andere tijden dan die voor hen bedoeld zijn, aanwezig zijn. Dit omdat het anders erg druk kan worden. Wij vragen u daar rekening mee te houden. Jongere broertjes en zusjes die nog niet bij ons op school zitten, mogen wel mee komen. Kinderen die carnaval niet leuk vinden zijn niet verplicht om te komen. Dit moet echter wel aan de groepsleider doorgegeven worden. Kinderen die wel komen blijven binnen in de gemeenschapsruimte en mogen niet rondhangen in de gangen of buiten. Zoals ieder jaar mag er geen confetti meegenomen worden. Allerlei attributen als speelgoedwapens en dergelijke zijn niet toegestaan. Iedere bouw heeft zijn eigen feesttijd. De geplande tijden zijn: Onderbouw: 18.00u 19.00u Middenbouw: 19.00u 20.00u Bovenbouw: 20.00u 21.30u Om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen op de gang, hebben we het volgende bedacht: Bij binnenkomst is het de bedoeling dat de kinderen van de onderbouw, hun jas aan de kapstok bij de gemeenschapsruimte en de kapstok van de Riddersporen hangen. De kinderen van de middenbouw mogen na binnenkomst wachten in het lokaal van de Papavers en leggen hun jassen daar op een tafeltje neer. Zij wachten in het lokaal totdat de meesters en juffen aangeven dat ze naar binnen mogen. Deze kinderen mogen na afloop ook weer worden opgehaald in het lokaal van de Papavers. Als laatste mogen de kinderen van de bovenbouw bij binnenkomst hun jassen bij de kapstokken van de gemeenschapsruimte en de kapstokken van de Riddersporen ophangen. Zij wachten in de gang en in het lokaal van de Riddersporen totdat de meesters en juffen aangeven dat ze naar binnen mogen. Voor deze avond zoeken we nog mensen die achter de bar zouden willen assisteren. U hoeft niet de hele avond achter de bar te staan. Wij maken een schema van ieders werkzaamheden. U kunt zich daarvoor opgeven bij meester Bas (bas.vos@depandelaar.nl). Wij wensen iedereen heel veel leut op deze avond! Nieuw online fotoboek op onze website Vanaf heden hebben wij een nieuw online fotoboek op onze website staan. U kunt via de link op onze website de foto s bekijken en direct op uw computer in goede resolutie opslaan. De nieuwste foto s Sinterklaas en Kerst zijn hier al op te bekijken. Via onderstaande link of via de website van onze school kunt u het fotoboek vinden.

5 Cursus Mindfulness voor jonge ouders Heb je ook wel eens het gevoel dat je geleefd word. Pas als de kinderen naar bed zijn komt er een beetje rust waarin je dan nog van alles moet of wilt doen. De hele dag ben je bezig met de behoeften van je kinderen. Hebben ze goed gegeten en gedronken, zijn ze gezond, gelukkig en uitgerust, hebben ze schone kleren aan en de gymtas mee naar school? Daarnaast heb je misschien ook nog een leuke baan en wil je aandacht besteden aan je partner. Waar vind jij de rust binnen je jonge gezin? Momenten van inspanning vragen om momenten van ontspanning. Maar wanneer en hoe? Het leven kan een stuk gemakkelijker worden als je beseft dat je gedachten geen feiten zijn. Wil je ook leren hoe jij de rust en tijd kunt vinden binnen je jonge gezin? Meld je dan nu aan voor de cursus Mindfulness voor jonge ouders! Of neem een kijkje op onze website van de Zorgboog voor meer informatie over deze cursus. De verandering die jij zoekt zit altijd in jezelf. Tijd voor jezelf nemen is het begin! Wanneer? Woensdag 8, 5, 22 en 29 maart en 5 april 2017 van :30 uur (5 bijeenkomsten). Waar? Helmond, wijkgebouw Generaal Snijdersstraat 58. Kosten? Ben je lid van Zorgboogextra, dan betaal je 97. Ben je geen lid van Zorgboogextra? Dan betaal je 107. Bij De Zorgboog staan we klaar voor alle generaties. Iedereen, ongeacht welke leeftijd, kan bij ons terecht voor een breed pakket aan diensten in zorg, wonen en welzijn. Van zwangerschapsbegeleiding, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg tot gemaksdiensten, cursussen en verpleging en verzorging. U vindt ons in een Zorgboogcentrum bij u in de buurt, in een van onze thuiszorgwinkels of we komen bij u aan huis. Zo krijgt u altijd de beste zorg. Dagelijks zetten zo n 2800 medewerkers en meer dan 1000 vrijwilligers zich in voor de zorg en dienstverlening aan cliënten en bewoners. Noot voor de redactie: Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Zorboog Cursussen & Diensten via Voor overige vragen kunt u zich wenden tot de afdeling PR & Communicatie van De Zorgboog, telefoon (0492) Oudercommissie Heeft u tips, ideeën of vragen voor de oudercommissie? Mail ze dan gerust naar: oudercommissie@depandelaar.nl

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017

Leesmij. Mededelingen van de school. Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Leesmij Jaargang 17, nummer 11 Helmond, 14 februari 2017 Mededelingen van de school Eerste rapport Het eerste rapport gaat a.s. vrijdag (17 februari) mee naar huis. De ouderavonden zijn op maandag 20 en

Nadere informatie

Nummer februari 2017

Nummer februari 2017 Nummer 10.11 16 februari 2017 Sint Trudo Info Pagina WELKOM Lotte Bloks stroomt in bij Juf Jeanne en Juf Lia. Hartelijk welkom op de Trudoschool! WELKOM 1 KOOKWORKSHOP NA SCHOOLTIJD 2 VERLOF 2 RAPPORTEN

Nadere informatie

Pandelaa tje 22 januari 2016 Nr:1290

Pandelaa tje 22 januari 2016 Nr:1290 Pandelaa tje 22 januari 2016 Nr:1290 Kalender Jarigen Week 4 Maandag 25 januari MR- vergadering aanvang 20.00u In de periode van 22 januari t/m 29 januari zijn de volgende kinderen jarig: Dinsdag 26 januari

Nadere informatie

Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353

Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353 Pandelaa tje 25 augustus 2017 Nr:1353 Kalender Jarigen Week 35 Week 36 Week 37 Ma. 25 augustus 1 e schooldag Geen bijzonderheden Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw en 3 e jaars Wo. 13 september

Nadere informatie

Weekopening. Het hele onderwijs staakt op 15 maart. Thema jagers en boeren

Weekopening. Het hele onderwijs staakt op 15 maart. Thema jagers en boeren Pandelaa tje 25 januari 2019 Nr:1412 Week 05 Week 06 Week 07 Week 08 Kalender Geen bijzonderheden 7 februari Afscheid juf Inge Geen bijzonderheden 20 februari keuzecursus Jarigen In de periode van 26 januari

Nadere informatie

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286

Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Pandelaa tje 11 december 2015 Nr:1286 Kalender Jarigen Week 51 Maandag 14 december Schaatsen bovenbouw In de periode van 5 december t/m 11 december zijn de volgende kinderen jarig: Week 52 Week 53 Week

Nadere informatie

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355

Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Pandelaa tje 8 september 2017 Nr:1355 Kalender Jarigen Week 37 Week 38 Week 39 Week 40 Ma. 11 september Meester- en juffendag onderbouw (datum is verzet!) Di. 12 september Stamgroepavond middenbouw (19.30u)

Nadere informatie

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen

Weekopening. Nieuwe naam instroomgroep. De Pandelaar en t Pandje. Gevraagd: verhuisdozen/bananendozen Pandelaa tje 7 december 2018 Nr:1407 Week 50 Week 51 Week 52 Week 01 Week 02 Kalender Geen bijzonderheden Maandag 17 december Schaatsen bovenbouw Vrijdag 21 december Kerstactiviteit Maandag 24 december

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 6. 23-11 - 2017 Mededelingen van de school Week van de mediawijsheid. In het kader van mediawijsheid geven de leerkrachten in iedere groep een les uit de serie Nationaal Media Paspoort! In

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Voorlezen in de groepen

Voorlezen in de groepen Pandelaa tje 18 januari 2019 Nr:1411 Week 04 Week 05 Week 06 Week 07 Kalender Woensdag 23 januari Voorleesactiviteit Geen bijzonderheden 7 februari afscheid juf Inge Geen bijzonderheden Jarigen In de periode

Nadere informatie

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403

Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Pandelaa tje 9 november 2018 Nr:1403 Kalender Jarigen Week 46 Week 47 Week 48 Week 49 Vrijdag 16 november Ouderfeest Maandag 19 november Verslagen mee Donderdag 22 november Verslaggesprekken Dinsdag 27

Nadere informatie

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282

Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Pandelaa tje 13 november 2015 Nr:1282 Kalender Jarigen Week 47 Week 48 Week 49 Week 50 Maandag 16 november Scholenbezoek 8 e jaars locaties Gemert Dinsdag 17 november Schoen zetten Donderdag 24 november

Nadere informatie

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers!

Weekopening. Hulp eetgroepen. Een speciaal bedankje aan alle ouders/verzorgers! Pandelaa tje 28 juni 2019 Nr:1431 Week 27 Week 28 Week 29 Week 30 Kalender Maandag 1 juli Afscheidsshow 8 e -jaars 13.15u vieringruimte voor opa s, oma s, broers en zussen. Dinsdag 2 juli Alle bovenbouwgroepen

Nadere informatie

Pandelaa tje 16 oktober 2015 Nr:1279

Pandelaa tje 16 oktober 2015 Nr:1279 Pandelaa tje 16 oktober 2015 Nr:1279 Kalender Jarigen Week 43 Week 44 Week 45 Week 46 Di. 20 oktober Do. 22 oktober Bestuursvergadering Herfstvakantie Geen bijzonderheden Dinsdag 10 november Keuzecursus

Nadere informatie

Nummer november december 5 december 6 december 12 december 12 december 12 december 13 december AMBASSADEUR MBO

Nummer november december 5 december 6 december 12 december 12 december 12 december 13 december AMBASSADEUR MBO Nummer 11.6 28 november 2017 Sint Trudo Info Pagina AMBASSADEUR MBO 1 LAMPIONNENOPTOCHT 2 VOORAANKONDIGING AFWEZIGHEID 2 OUDERPANEL 2 STAKING 2 SINT OP SCHOOL 3 MEDIAWIJSHEID 3 MEDIAMASTERS 3 BERICHT VAN

Nadere informatie

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM

Nummer januari 2019 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Nummer 12.10 Sint Trudo Info Pagina VAN HARTE WELKOM Inmiddels zijn Eva Bouwman en Wies van der Weijden al ingestroomd bij juf Moniek in groep 1/2B. Thibo Verbunt, Tim Bouwman en Sam Prijden zijn aan het

Nadere informatie

Pandelaa tje 6 november 2015 Nr:1281

Pandelaa tje 6 november 2015 Nr:1281 Pandelaa tje 6 november 2015 Nr:1281 Kalender Jarigen Week 46 Maandag 9 november Informatieavond 8 e jaars 19.00u In de periode van 7 november t/m 13 november zijn de volgende kinderen jarig: Dinsdag 10

Nadere informatie

Weekopening. Papavers naar de schooltuin. Materialen brengen op school

Weekopening. Papavers naar de schooltuin. Materialen brengen op school Pandelaa tje 17 mei 2019 Nr:1425 Week 21 Week 22 Week 23 Week 24 Kalender Dinsdag 21 mei Papavers naar de schooltuin Vrijdag 24 mei Festypand 17.00-19.00 Dinsdag 28 mei Riddersporen naar de schooltuin

Nadere informatie

Pandelaa tje 17 augustus 2018 Nr:1391

Pandelaa tje 17 augustus 2018 Nr:1391 Pandelaa tje 17 augustus 2018 Nr:1391 Kalender Jarigen Week 34 Week 35 Week 36 Ma. 20 augustus 1 e schooldag Geen bijzonderheden Di. 4 september Stamgroepavond onderbouw Wo. 5 september Stamgroepavond

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 oktober 2015

Datum: donderdag 8 oktober 2015 Datum: donderdag 8 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Studiedag: morgen hebben alle kinderen vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. We wensen jullie een lekker lang weekend toe! Kalender:

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Welkom op De Duif! Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief:

Communicatie: DigiDuif. In deze Nieuwsbrief: In deze Nieuwsbrief: Nieuws over meester René Communicatie: DigiDuif Kinderboekenweek Algemene info avond dinsdag 3 oktober Hulpouders gevraagd! Jarige Bosrankers Leuke activiteiten buiten school Activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Datum: donderdag 24 mei 2018

Datum: donderdag 24 mei 2018 Datum: donderdag 24 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Schoolfotograaf: Maandag 28 mei komt de schoolfotograaf op de Peppels. Dit jaar worden er alleen groepsfoto s gemaakt (eens in de twee jaar ook

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

Datum: donderdag 8 juni 2017

Datum: donderdag 8 juni 2017 Datum: donderdag 8 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Toverland Vandaag hebben alle ouders via de mail informatie gekregen over het schoolreisje. We kunnen gaan aftellen: Vrijdag 9 juni Nog 11 nachtjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2016

Nieuwsbrief. Maart 2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Bij het schrijven van deze nieuwsbrief schijnt er een heerlijk voorjaarszonnetje. Lente kom maar op! De afgelopen periode hebben we af en toe mogen proeven van de winter. Een klein

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

November. Nieuwsbrief Nr. 7

November. Nieuwsbrief Nr. 7 Nieuwsbrief 2018-2019 Nr. 7 November 2018 Samenwerken, Voor samenwerken is veiligheid nodig. Fouten maken mag en wordt niet afgestraft. Je mag net zo lang oefenen tot je het onder de knie hebt. Het gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig.

Vanaf 5 oktober tot aan de Herfstvakantie zijn we in de hele school met de Kinderboekenweek bezig. Brede school Het DOK DATUM 30 september 2016 ONDERWERP Nieuwsbrief Omgeving van de school Op het memobord in de Centrale Hal hangen de nieuwste plannen van de omgeving van de school. Je krijgt door de

Nadere informatie

15 april Voorwoord. Beste ouders/verzorgers,

15 april Voorwoord. Beste ouders/verzorgers, 15 april 2019 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, De Koningsspelen waren een beetje fris, maar wel supergezellig. Van groep 1 t/m 8 hebben alle kinderen fanatiek meegespeeld. Nu staat de meivakantie voor

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juni 2013

NIEUWSBRIEF Juni 2013 St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 e-mail: aloysius@mijnplein.nl Van Samen Spelen tot Kennis Delen NIEUWSBRIEF Juni 2013 Koningsspelen Door de vele regen konden we niet naar buiten

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016

Agenda. Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Nieuwsbrief 8, 19 december 2016 Agenda 22 december Kerstviering 23 december s middags vrij 26 dec. t/m 6 jan. Kerstvakantie 9 januari Nieuwjaarstoost 11 januari Studiedag lln vrij 12 januari Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: 0299 401303 Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data september: 06 september Voor de ouders van de 4 scholen voorlichting Slim Onderwijs. 07/08/09 september Schoolkamp

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend

t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: Kijkochtend Nummer 1 Augustus 2013 Jaargang 1 t Nieuwskwartier Post! Continurooster Schooltijden: Maandag, dinsdag en donderdag: 8.30 uur - 14.30 uur September 06 Kijkochtend 13 Verjaardagen juffen en meesters 16

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 6

Nieuwsbrief Nr. 6 Nieuwsbrief 2017-2018 Nr. 6 Kalender 17 november Viering 27 november Start WO thema tijd 29 en 30 november Oudergesprekken bovenbouw. 01 december Sint op school 06 december Studiedag team. Kinderen zijn

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8

Jenaplan. 12 juni schoolreis. 13 juni verslagen mee naar huis. 14 juni onderbouw vrij. 17 en 18 juni oudergesprekken. 19 t/m 20 juni kamp groep 8 Nieuwsbrief 2018-2019 Juni 2019 Nr. 18 Jenaplan Afgelopen woensdag heeft juf Margreet haar diploma stamgroepleidster gekregen. Ze gaf een presentatie van haar meesterstuk. Ze deed dit door middel van muziek.

Nadere informatie

Leesmij. Schoolfruit. Jaargang 18, nummer 7 Helmond, 21 november 2017

Leesmij. Schoolfruit. Jaargang 18, nummer 7 Helmond, 21 november 2017 Leesmij Jaargang 18, nummer 7 Helmond, 21 november 2017 Sinterklaas op school Nog eventjes en dan is het alweer 5 december. Sinterklaas brengt dan natuurlijk ook weer een bezoek aan de kinderen van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018

Leesmij. Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Leesmij Jaargang 18, nummer 11 Helmond, 30 januari 2018 Nationale Voorleesdagen 2018 In het kader van de Nationale Voorleesdagen 2018 was wethouder Stienen bij ons te gast om voor te lezen voor de groepen

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

16 maart 2018

16 maart 2018 1387 www.clarafabriciusschool.nl 16 maart 2018 19 maart 2 e les schooltennis groep 3 en 4 19 maart Juf Berrnarda groep 5/7, juf Anne heeft andere taken 22 maart Juf Anne heeft cursus als er een invaller

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 30 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 30 november 2018 Datum: vrijdag 30 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Sinterklaas: woensdag 5 december komt Sinterklaas met zijn Pieten bij ons op school op bezoek. Om 8.45 uur zitten we allemaal klaar in de aula

Nadere informatie

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november

Beste ouders, Maar nu eerst lekker weekend vieren! Fijne dagen, Team Weemewereld. Geef ze vrij baan... Agenda deze week: Maandag 20 november Nieuwsbrief 11 Beste ouders, maandag 20 vrijdag 24 november Deze week waren er alle (aangevraagde) gesprekken met ouders én de voorlopige-advies-gesprekken met de leerlingen van groep 8 (en hun ouders).

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken.

Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk bedanken. Jaargang 5, nummer 3, vrijdag 30 november 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op dit moment is het IKC helemaal in de Sinterklaassfeer. De ouders die hierbij geholpen hebben willen we hiervoor hartelijk

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 20-12 datum: 6 febr 2017 februari 6 Bulletin 12 7 8 Aanschuiftafel pesten is niet cool Locatie Jozefschool 9 10 13 10 minutenlijsten hangen in de aula 14 Ondersteuningsteam

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018 Datum: vrijdag 23 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: We hebben weer een fantastische keuzecursus met een breed aanbod. Volgende week vrijdag kunt u vanaf 14.10 uur komen kijken

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen:

Populierenblaadje. Datum: donderdag 13 juni Algemeen: Datum: donderdag 13 juni 2019 Populierenblaadje Algemeen: Schoolweeksluiting: Morgen hebben we een extra schoolweeksluiting. We zullen terugblikken op het afgelopen schooljaar. Wat hebben we weer veel

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017

Heet jullie van harte welkom, Op het 12e timmerdorp van Hoevelaken. Dit jaar gehouden op: Maandag 10 en dinsdag 11 juli 2017 Timmerdorp Hoevelaken is een initiatief van: Kinderopvang: Lionsclub Hoevelaken De Stichting Timmerdorp Hoevelaken: Petra Koudstaal (voorzitter) (dagelijkse leiding) Saskia Turk (dagelijkse leiding) Dennis

Nadere informatie

Nr: 5 Datum: 17 september 2018

Nr: 5 Datum: 17 september 2018 Nr: 5 Datum: 17 september 2018 Problemen berichten ouderportaal Lijst schema vieringen Groep 3-4 Beste ouders, De leerkrachten van De Klink hebben gemerkt dat er problemen zijn bij het versturen en ontvangen

Nadere informatie

Ouderavond Hanneke Poot

Ouderavond Hanneke Poot 1 februari 2019 - nummer 11 Agenda Dinsdag 12 februari Woensdag 13 februari Vrijdag 15 februari Interculturele dag Spreekuur CMD; 11.30-12.30 uur Ouderavond Hanneke Poot Het volgende Pitje Jarigen Van

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie