School Maatschappelijk Werk, tot uur. Rapportgesprekken. Afscheid groep 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "School Maatschappelijk Werk, tot uur. Rapportgesprekken. Afscheid groep 8"

Transcriptie

1 Kompasnieuwsbrief 20 1 juli 2016 Beste ouders, De kalender ziet er als volgt uit: Maandag 4 juli Rapportgesprekken Dinsdag 5 juli School Maatschappelijk Werk, tot uur Rapportgesprekken Woensdag 6 juli Spelletjesmorgen Afscheid groep 8 Donderdag 7 juli Laatste schooldag Afsluiting van het schooljaar met alle leerlingen en ouders Maandag 11 juli Eerste dag van de zomervakantie Maandag 22 augustus Eerste dag nieuwe schooljaar Dinsdag 30 augustus Informatieavond voor de ouders van groep 1, 2, 5, 6 Woensdag 31 augustus NIO groep 8 Donderdag 1 september Informatieavond voor de ouders van groep 3, 4, 7, 8 Dinsdag 13 september Oudervertelgesprekken voor de ouders van groep 2, 4, 6, 8 Donderdag 15 september Oudervertelgesprekken voor de ouders van groep 2, 4, 6, 8 Onderwijsinhoudelijk Vooruitblik. In de terugblik (Kompasnieuwsbrief 19) hebt u gelezen waar we in schooljaar aan gewerkt hebben en welke doelen we bereikt hebben. In deze Kompasnieuwsbrief maak ik u deelgenoot van onze plannen voor schooljaar Na groep 3 en 4 is volgend jaar groep 5 aan de beurt om te gaan werken met de vernieuwde Pluspunt. Aan de ouders van groep 5 zullen de leerkrachten hier tijdens de informatieavond meer over vertellen. - In het kader van leespromotie gaan we tijdens de maatjesmomenten naast het voorlezen van prentenboeken ook gedichten aan elkaar voorlezen. - De boekbesprekingen in groep 6 en 7 gaan we opzetten volgens de principes van Aiden Chambers. Via uw kind zult u er zeker meer over horen. - Naast de impuls die we aan de woordenschatontwikkeling in groep 1/2 blijven geven, gaan we in de hogere groepen onderzoeken hoe we het woordenschatonderwijs kunnen integreren bij de andere vakken, zoals geschiedenis, aardrijkskunde en biologie. - De lessen van de methode Wonderlijk gemaakt zullen in alle groepen gegeven gaan worden. Tijdens de informatieavonden hoop ik u er meer over te vertellen. - Met het traject De Vreedzame School gaan we het tweede implementatiejaar in. Gestart zal worden met de training van leerlingmediatoren. Leerlingen van groep 7 en 8 die denken dat ze hiervoor geschikt zijn, kunnen voor deze functie solliciteren. Als ze hiervoor aangenomen worden, kunnen ze de training voor leerlingmediator gaan volgen. Ook enkele teamleden zullen deze training gaan volgen. - De komende tijd gaan we ons oriënteren op een nieuwe methode voor Engels, geschikt voor groep 1 t/m 8.

2 - Groep 9, de groep voor leerlingen die veel uitdaging nodig hebben, zal verder uitgebouwd worden. - Het portfolio in groep 7/8 zal bijgesteld worden. De leerlingen van groep 6 gaan met een portfolio beginnen. Het voeren van kindgesprekken zal mede hierdoor een nog grotere plaats binnen de school krijgen. - Het ICT-beleid wordt verder uitgewerkt, waardoor de vaardigheden van teamleden en leerlingen ook verder uitgebouwd zullen worden. - We zullen blijven zoeken naar een verdere vertaling en toepassing van onze identiteit in de praktijk van het schoolleven. Tijdens de koffieochtenden wil ik daarover ook weer met u van gedachten wisselen. U ziet het, plannen genoeg. We zijn er enthousiast over en hopen er na de zomervakantie met goede moed mee aan de slag óf mee verder te gaan. Tegelijk beseffen we: Gods zegen is onmisbaar. Zo de Heere het huis niet bouwt, tevergeefs arbeiden deszelfs bouwlieden daaraan. Zo de Heere de stad niet bewaart, tevergeefs waakt de wachter. Het is tevergeefs dat gijlieden vroeg opstaat, laat opblijft, eet brood der smarten. Het is alzo dat Hij het Zijn beminden als in de slaap geeft (Psalm 127 vers 1 en 2). Schoolreis groep 7 en 8 Als u dit leest is de driedaagse schoolreis van groep 7/8 (net) achter de rug. Hoewel het weer niet altijd gunstig was, hebben leerlingen én leiding genoten van de fijne dagen in Haamstede. Hartelijk dank aan de moeder van Joost, de vader van Jarno en de vader van Dithiano, die samen met de juffen van groep 7/8, mee gingen om de leerlingen te begeleiden! Pannenkoeken Woensdag 6 juli hopen we de jaarlijkse spelmorgen te besluiten met het eten van pannenkoeken. In de vorige Kompasnieuwsbrief vroeg ik uw hulp bij het bakken daarvan. Enkele ouders hebben zich hiervoor aangemeld, waarvoor dank! Deze ouders gaan samen zo n 100 pannenkoeken bakken Wij hebben momenteel 118 leerlingen. Een eenvoudige rekensom leert dat er dus nog niet voor elke leerling een pannenkoek beschikbaar zal zijn. Laat staan dat leerlingen meerdere pannenkoeken zouden kunnen eten.. Daarom de vraag of andere ouders zich hiervoor nog willen aanmelden. Of grootouders, dat mag natuurlijk ook! Wilt u ons helpen? Daar zouden we heel blij mee zijn. Als u hiervoor gelegenheid heeft, wilt u dit dan noteren op de lijst aan het prikbord óf een mailtje versturen aan juf Visser i.visser@hetkompas-stellendam.nl? Wilt u na het bakken de pannenkoeken s morgens vóór uur opgerold met daarin wat suiker of dun stroop gesmeerd, inleveren bij de keuken? Als u de kosten van de ingrediënten vergoed wilt krijgen, levert u dan de kassabon in bij juf Van den Nieuwendijk? In verband met bovenstaande zijn de leerlingen van de startgroep t/m groep 6 op woensdag 6 juli om uur uit. Groep 7/8 gaat dan nog even door, nl. met de generale repetitie van de musical. Zij zullen daarmee rond uur klaar zijn.

3 Afscheid groep 8 Woensdagavond 6 juli a.s. nemen we afscheid van de leerlingen van groep 8. Op deze afscheidsavond zijn zij, hun ouders en grootouders welkom. De avond vangt aan om uur. Schoolgids Donderdag 7 juli krijgt elke oudste leerling uit een gezin de nieuwe schoolgids mee, uitgezonderd de leerlingen van wie de ouders aangegeven hebben graag een digitale versie te ontvangen. Het is de laatste keer dat wij een papieren schoolgids uitreiken. Vanaf schooljaar zal de schoolgids uitsluitend digitaal beschikbaar zijn. Slotavond Donderdagavond 7 juli verwachten we alle leerlingen met hun ouders. Dan bekijken en beluisteren we samen de musical en daarna is er voor iedereen iets te drinken, met wat lekkers erbij. Ook deze avond begint om uur. U bent allen hartelijk welkom! Centrale Eindtoets 2016 De uitslag van de Cito Eindtoets 2016 is binnen en met de leerlingen van groep 8 meegegeven. Op één na stemmen alle uitslagen exact overeen met het advies voor het vervolgonderwijs dat door de school gegeven is, mede gebaseerd op de uitslag van de NIO/NPVJ. Dit betekent dat onze leerlingen van groep 8 bij de Cito Eindtoets gescoord hebben naar verwachting en vermogen. Het groepsgemiddelde van de leerlingen ligt op 533. Dit is lager dan het landelijk gemiddelde, hetwelk 534,9 bedraagt. Observatielijst techniek Vanaf vandaag kunt u via het ouderportaal inzien hoe uw kind presteert bij het vak techniek. Per leerling geven de leraren dit één keer per jaar aan met behulp van een observatielijst. We zien dit als een verdere uitbreiding van het delen van informatie m.b.t. uw kind en we hopen dat u dit op prijs stelt. Boekenkist De boekenkist van de kleuters moet weer bij de bibliotheek ingeleverd worden. Helaas missen we nog één boek met als titel 'Worteltjestaart'. Zouden de ouders van de kleuters nog eens goed thuis willen kijken of het misschien in een verborgen hoekje ligt? Bij voorbaat dank! Flickr.com Op de website staan foto s van de schoolreis van startgroep, groep 1 en 2. Deze foto s zijn (i.v.m. de grote hoeveelheid) te bekijken via een link: Het vervelende is echter, dat deze link niet altijd goed werkt. Er wordt gezocht naar een oplossing. Mijn excuses voor het ongemak! Sponsorloop Een aantal foto s van de laatst gehouden sponsorloop staat op de website. De rest volgt in een later stadium. De opbrengst van de sponsorloop is grotendeels binnen, maar enkele leerlingen gaan het geld nog inleveren, dus de

4 totaalopbrengst is nog niet bekend. Wanneer dit wel het geval is,, geef ik u die door. Ook heb ik dan meer duidelijkheid over hetgeen we voor het geld gaan kopen. Afscheid en welkom Aan het einde van een schooljaar nemen we meestal wel afscheid van een of meer personen en we heten mensen welkom. Dat is ook deze keer het geval. * Afscheid nemen we van: Leerlingen: Joost Biemond, Marith Breen, Jarno Breur, Thijs van Dam, Cristan Klink, Emmely Mostert, Anna Nagtegaal, Rosalie Roon, Dithiano Teunisse, Daniël Vlietland, Bart van der Wende en Imre van der Wende gaan afscheid nemen van onze school, omdat zij naar het voortgezet onderwijs gaan. Wij wensen jullie daar een goede, fijne en leerzame tijd toe! Team: Juf Kasteleijn stopt weer met haar tijdelijke werkzaamheden in startgroep, groep 1/2. Bedankt voor de inzet en positieve medewerking! Indien nodig en mogelijk hopen we bij vervanging graag weer een beroep op je te doen. Adviesraad: Dhr. Gert Korteland is uit de AR gegaan. Hij was binnen onze AR afgevaardigde vanuit de kerkenraad van de Hervormde gemeente. Bedankt voor het meedenken en de betrokkenheid op onze school. In alle dingen de nabijheid van de Heere toegewenst! Activiteitencommissie: Vanuit de activiteitencommissie nemen mw. Marjanne van Dam en mw. Mariëtte Versluis afscheid. Heel hartelijk dank voor alles wat jullie op enthousiaste wijze in praktisch opzicht voor de leerlingen en de school gedaan hebben. We wensen jullie in ieder opzicht het allerbeste toe. * Welkom heten we aan: Leerlingen: Jolise van der Giessen, Jilles Klink en Carlijn de Deugd zijn in de afgelopen maanden bij ons naar school gekomen. In deze groep verwachten we na de zomervakantie in elk geval ook Mart Tanis, Yacintha van Oostenbrugge en Milan Oosters. We hopen dat alle kinderen een fijne en leerzame schooltijd zullen hebben. Team: Een echt welkom is het niet meer, maar ik wil hier toch vermelden dat we blij zijn dat juf Hanneke Soeteman bij ons kan blijven werken. Woensdag jl. heeft zij haar diploma gekregen en vanaf volgend schooljaar behoort zij tot het reguliere team van onze school. Fijn dat het onderwijs aan onze leerlingen/uw kinderen zo op een kwalitatief goede wijze vervolgd kan worden. Adviesraad: Namens de kerkenraad van de Hervormde gemeente heeft in de AR dhr. Bram Tanis zitting genomen. Ook vanaf deze plaats hartelijk welkom! We hopen op een zegenrijke tijd met elkaar. MR: Als MR-lid is dhr. Bob van der Wende gestart. Welkom in dit college! Mooi dat er altijd weer ouders zijn die op enigerlei wijze zich beschikbaar willen stellen voor de school. Een goede tijd toegewenst in de MR. Activiteitencommissie:

5 In de AC verwelkomen we in elk geval mw. Corine Klink, zoals ook reeds eerder gemeld. Verder zullen daar nog twee ouders bij komen. Als hun namen bij mij bekend zijn, zal ik hen eveneens aan u voorstellen. Met elkaar hopen we, een ieder op zijn/haar eigen plaats, iets goeds te doen en te betekenen voor onze school. Nieuwe start Met de start van een nieuw schooljaar moeten de leerlingen van groep 3 t/m 8 zelf zorgen voor: - Een gum; - Een puntenslijper; - Kleurpotloden en viltstiften van een goede kwaliteit in een mapje, doosje of etui (passend in het eigen laatje). - Een hoofdtelefoon of oortjes plus een doosje (met naam) om deze in op te bergen. Als u het gemakkelijker vindt om dit via de school aan te schaffen, is dat ook mogelijk. U kunt hiervoor terecht bij juf Van den Nieuwendijk en de kosten zijn 5,00 per stuk. Voor dit bedrag krijgt uw kind een set oortjes en een opbergdoosje. Voor de leerlingen van groep 7/8 komt daar nog bij: - Een multomap op A4 formaat, 23 rings; - Tabbladen; - Een rode pen; - Een kladblok. M.b.t. een pen is er voor de leerlingen van halverwege groep 3 t/m groep 8 de volgende keus: óf schrijven met een vulpen of balpen van school, óf schrijven met een zelf aan te schaffen Stabilo roller pen, te koop bij de kantoorboekhandel. Andere pennen zijn niet toegestaan. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind(eren) op de eerste schooldag deze materialen bij zich heeft/hebben? Dan kunnen we meteen een goede start maken. Bij voorbaat dank! Eerste schooldag Maandag 22 augustus 2016 begint de school weer. Op deze eerste morgen van het nieuwe schooljaar mogen alle ouders hun kind in de eigen nieuwe groep brengen. Om uur gaat bij beide ingangen de deur open en kunt u met uw kind mee naar binnen lopen om te zien waar hij/zij een plaats in het lokaal heeft en even kort een praatje te maken met de juf. Welkom! Informatieavond Aan het begin van het nieuwe schooljaar organiseren we weer een informatieavond per groep. Elke leerkracht vertelt dan wat er in de bewuste groep gedurende het hele jaar op het programma staat, hoe er in de groep gewerkt wordt, hoe het programma van de dag eruit ziet, enz. Een belangrijke avond dus, die u niet zou moeten willen missen. Ook wordt er informatie gegeven over Wonderlijk gemaakt, onze nieuwe methode voor seksuele vorming. Qua organisatie doen we het als volgt:

6 Datum Tijdstip Groep Dinsdag 30 augustus uur 1/2 en uur Info over Wonderlijk gemaakt uur 1/2 en 6 Donderdag 1 september uur 3 en uur Info over Wonderlijk gemaakt uur 4 en 8 Koffie en thee is te verkrijgen in de keuken. U bent allen hartelijk welkom! Verjaardagen juli en augustus Datum Groep Naam leerling Leeftijd 3 juli 5 Jelle Hakvoort 9 5 juli 5 Rick Démoed 9 5 juli 8 Emmely Mostert 13 6 juli 8 Bart van der Wende juli 7 Sam van den Houten juli 3 Saron van der Wende 7 20 juli 4 Ruben Roon 8 25 juli 1 Naomi Ista 5 26 juli 2 Senne Jansen 6 26 juli 5 Vincent Kamp 9 5 augustus 4 Tara van Kleeff 8 9 augustus 6 Thomas Nagtegaal augustus 4 Pepijn Blokland 9 14 augustus 6 Deborah Ista augustus 5 Jasmijn Tanis 9 18 augustus 2 Noa Démoed 6 18 augustus 6 Fleur Tanis augustus 6 Glenn Sperling augustus 5 Silvia Vlietland 9 26 augustus 2 Elise Tanis 6 29 augustus 4 Jesse Breen 9 Datum De eerste Kompasnieuwsbrief van het nieuwe schooljaar verschijnt op vrijdag 26 augustus Met vriendelijke groet, G.A. (Gea) Geneugelijk (directeur)

7 : Schoolstraat 19, 3251 AX Stellendam : Postbus 24, 3250AA Stellendam : : g.geneugelijk@hetkompas-stellendam.nl : Het Kompas is onderdeel van: Bijlage: - Uitnodiging boerderijfair; - Informatie VBK; - Informatie SMW.

Woensdag 28 september Studiedag voor de teamleden, alle leerlingen hebben vrij

Woensdag 28 september Studiedag voor de teamleden, alle leerlingen hebben vrij Kompasnieuwsbrief 1, 26 augustus 2016 Beste ouders, De kalender ziet er als volgt uit: Dinsdag 30 augustus Informatieavond voor de ouders van groep 1, 2, 5, 6 Woensdag 31 augustus Afname NIO groep 8 Donderdag

Nadere informatie

Donderdag 16 juni Sponsorloop groep 1 t/m 8 Geld sponsorloop inleveren, vanaf uur

Donderdag 16 juni Sponsorloop groep 1 t/m 8 Geld sponsorloop inleveren, vanaf uur Kompasnieuwsbrief 18, vrijdag 3 juni 2016 Beste ouders, De kalender ziet er als volgt uit: Maandag 6 juni School Ondersteunings Team (3) Maandag 13 t/m vrijdag 24 Cito E toetsen juni Donderdag 16 juni

Nadere informatie

Beste ouders, Speelgoed schoonmaken, aanvang: uur Geld sponsorloop inleveren, uur

Beste ouders, Speelgoed schoonmaken, aanvang: uur Geld sponsorloop inleveren, uur Kompasnieuwsbrief 19 16 juni 2017 Beste ouders, Maandag 19 juni Speelgoed schoonmaken, aanvang: 08.30 uur Geld sponsorloop inleveren, 13.00-13.15 uur Dinsdag 20 juni Speelgoed schoonmaken, aanvang: 08.30

Nadere informatie

Kompasnieuwsbrief 2, 11 september 2015. Beste ouders, De kalender ziet er momenteel als volgt uit:

Kompasnieuwsbrief 2, 11 september 2015. Beste ouders, De kalender ziet er momenteel als volgt uit: Kompasnieuwsbrief 2, 11 september 2015 Beste ouders, De kalender ziet er momenteel als volgt uit: Dinsdag 15 september Oudervertelgesprekken voor de ouders van groep 2, 4, 6, 8 Donderdag 17 september Oudervertelgesprekken

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie. Vergadering TSO (2), aanvang: uur Open lessen

Voorjaarsvakantie. Vergadering TSO (2), aanvang: uur Open lessen Kompasnieuwsbrief 12, 19 februari 2016 Beste ouders, Maandag 22 t/m vrijdag 26 februari Dinsdag 1 maart Maandag 7 t/m vrijdag 11 maart Dinsdag 8 maart Voorjaarsvakantie Vergadering TSO (2), aanvang: 13.15

Nadere informatie

Donderdag 16 juni Sponsorloop groep 1 t/m 8 Donderdag 23 juni Reservedatum sponsorloop groep 1 t/m 8. Afscheid groep 8

Donderdag 16 juni Sponsorloop groep 1 t/m 8 Donderdag 23 juni Reservedatum sponsorloop groep 1 t/m 8. Afscheid groep 8 Kompasnieuwsbrief 16, 22 april 2016 Beste ouders, De kalender ziet er als volgt uit: Maandag 25 april t/m vrijdag Meivakantie 6 mei Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag Dinsdag 17 mei Schoolreis groep 3 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Kompasnieuwsbrief 6, 13 november 2015. Beste ouders,

Kompasnieuwsbrief 6, 13 november 2015. Beste ouders, Kompasnieuwsbrief 6, 13 november 2015 Beste ouders, Dinsdag 17 november Leerlingenbespreking (1) Donderdag 19 november Inleveren schoenendozen voor Schoenendoosactie 2015-2016 Woensdag 25 november Studiemiddag

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

Groepsgids Groep 7-8

Groepsgids Groep 7-8 Groepsgids 2017-2018 Groep 7-8 Wie werken er in de groepen 7/8: Monique van Gemert Simon van Nieuwland m.vangemert@dezonnepoort.nl s.vannieuwland@dezonnepoort.nl De Bruggenbouwers maandag dinsdag (gymdag)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug.

Groep 8 is deze dag gewoon op school. Het schoolkamp Texel is van 6-9 juni, dus is dan net achter de rug. t Kruisrakkertje t Kruisrakkertje juni 2017 www.kruisrak.nl Mei 2016 De laatste periode van het schooljaar 2016-2017 staat voor de deur. De sportdag is geweest, het schoolreisje en de slotdag zijn nog

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019

Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Schakel 4. Nieuwsbrief 8 februari 2019 Basisschool Cleijn Hasselt Hasseltstraat 198 013-5422281 bs.cleijnhasselt@xpectprimair.nl www.cleijnhasselt.nl Juf Jeske s World Trip Voor de kerstvakantie heeft

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Moet je doen! Eigen-wijs

Moet je doen! Eigen-wijs 1 Welkom in de groep Beste ouders, wij heten u van harte welkom in groep 5/6. In dit boekje staat een korte omschrijving van groep 5/6. U vindt er informatie over de dagelijkse gang van zaken en andere

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Djani van Reenen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 11 Baarn, 26 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar

31 Rapporten inleveren. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Van Hoogstratenschool Spaarwaterstraat 21 2593 RM Den Haag (070) 385 49 72 hoogstraten@scoh.nl 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ZOMERVAKANTIE 27 28 29 30 Inleveren overblijfovereenkomst

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2016

Nieuwsbrief juni/juli 2016 Deltastraat 13 3249 AC Herkingen tel. 0187 661011 info@pjf-herkingen.nl www.pjf-herkingen.nl Nieuwsbrief juni/juli 2016 1. Inleidend Beste ouders, verzorgers en belangstellenden De vorige keer schreven

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste ouders/verzorgers, De eerste schoolweek van 2018-2019 zit er weer op. We zijn goed gestart in de groepen met een toost op het nieuwe schooljaar en we hebben er heel veel

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

Woensdag 16 maart Schoolveldvoetbaltoernooi groep 6, 7, 8

Woensdag 16 maart Schoolveldvoetbaltoernooi groep 6, 7, 8 Kompasnieuwsbrief 13, 11 maart 2016 Beste ouders, De kalender ziet er als volgt uit: Woensdag 16 maart Schoolveldvoetbaltoernooi groep 6, 7, 8 Donderdag 17 maart Kangoeroewedstrijd Workshop interactief

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Samen met U! Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen. Agenda. Nr. 1, 03 september 2015

Samen met U! Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen. Agenda. Nr. 1, 03 september 2015 Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen. Nr. 1, 03 september 015 Agenda Samen met U! 15 sept. Informatieavond Gr. 4 t/m 6 17 sept. Informatieavond Gr. 3 Gebedskring Nieuwsbrief Beste

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018

Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Allemaal een fij n Nieuwsbrief IKC Achterberg September 2018 Inhoud nieuwsbrief Parro agenda Kwink sociaal emotioneel leren Gym en vakantie rooster Stichting leergeld activiteiten commissie Kinderboekenfestival

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

KvK IBAN NL67 RABO

KvK IBAN NL67 RABO Nieuwsbrief nummer 8, juni 2018 Voor alle data geldt: Deo volente Aan onze ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Salomo spreekt in het Spreukenboek diverse malen over wijsheid. O.a. in Spreuken 4. In vers

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019

NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 MARNIXSCHOOL SCHIMMELPENNINCKSTRAAT 2 2221 EP KATWIJK Tel.: 071-4080215 E-mail: info.marnixschool@prohles.nl Website: www.marnixschool.net / Twitter: @marnixschool NIEUWSBRIEF 7 JUNI 2019 PINKSTEREN Komend

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4

Maandag Dinsdag Donderdag Kleine kant Groep 8. Kleine kant Grote kant Kleine kant Grote kant u Groep 4 Groep 3 Groep 7 Groep 4 Juf Silke van Elburg Sinds 3 weken ben ik een nieuw gezicht op de Woert in groep 1 en 2 op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Via deze weg wil ik mij even voorstellen. Ik ben Silke Kregel van

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI

AGENDA RAPPORTGESPREKKEN 25 JUNI ALGEMENE LEDEN VERGADERING 27 JUNI VELE HANDEN MAKEN. INTERNE VERHUIZING DONDERDAG 4 JULI Donderdag 13 juni 2013 week 24 AGENDA - Vrijdag 21 juni laatste rapport mee - Dinsdag 25 juni Rapportgesprekken - Donderdag 27 juni Algemene Ledenvergadering - Maandag 1 juli wenmiddag nieuwe kleuters

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016

KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 KJS- nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016-2017 25 augustus 2016 *Volgende nieuwsbrief 8 september 2016 Welkom dit nieuwe schooljaar! Afgelopen maandag zijn we weer gestart. Gelukkig kunnen we zeggen dat het een

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding:

Nieuwsbrief juni Inhoud nieuwsbrief. Kalender. Inleiding: Nieuwsbrief 2017 2018 26 juni 2018 Kerklaan 1 www.obs-erica.nl 6731 BA Otterlo Tel: 0318-595077 e mail: ericaschool@proominent.nl Inleiding: Inhoud nieuwsbrief Inleiding Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

18 juli 2018 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 18 juli 2018 AGENDA 18 juli Afscheidsmoment groep 8 voor alle leerlingen 18 juli Rapporten mee 20 juli Margedag: alle leerlingen vrij 21 juli t/m 31 augustus Zomervakantie 3 september Eerste schooldag

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Uitleen prentenboeken Rapporten Voor wij hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Agenda SCHOONMAAKOUDERS BEDANKT! OUDERHULPLIJST BRUILOFT JUF LIZANNE. Psalm 139:14 OB (ipv vers 12) 29 juni contactmiddag/ avond (niet verplicht)

Agenda SCHOONMAAKOUDERS BEDANKT! OUDERHULPLIJST BRUILOFT JUF LIZANNE. Psalm 139:14 OB (ipv vers 12) 29 juni contactmiddag/ avond (niet verplicht) 2 8 J U N I 2 0 1 7 S C H O O L J A A R 2 0 1 6-2 0 1 7 N I E U W S B R I E F 3 7 Psalm 139:14 OB (ipv vers 12) Agenda 29 juni contactmiddag/ avond (niet verplicht) 3 juli musical groep 8 4 juli afscheid

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie