NIEUWSBRIEF November 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF November 2016"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF November 2016 Agenda 3 november Bijeenkomst OR en CSG De Waard 10 november GMR-vergadering CSG De Waard 10 en 14 november Schoolarts groep 2 18 november Rapport 1 mee naar huis 22 november Rapportgesprekken Geachte ouder(s), verzorger(s), In deze nieuwsbrief vragen we uw aandacht voor onder andere de Actie Schoenendoos, aanpassingen bij het overblijven, het spreekuur van de intern begeleider, onze nieuwe stagiair in groep 1-2A, schoolfruit, de zending en controle door Leerplicht. Let u ook op de bijlagen bij deze nieuwsbrief? U kunt deze nieuwsbrief met bijlagen natuurlijk terugvinden op onze website. Namens het team van De Regenboog, Ed Verhage Verbeteren van het overblijven Om het overblijven veiliger en overzichtelijker te maken, splitsen we vanaf deze week de kinderen van de groepen 3 t/m 8 in twee groepen die apart van elkaar buiten spelen. U bent hier afgelopen week over geïnformeerd. Zie bijlage. We hopen en verwachten dat het overblijven hiermee verbetert, voor zowel kinderen als ouders. Over enkele weken evalueren we de effecten en zullen we eventuele verbeterpunten weer doorvoeren. Zo zoeken we naar de best haalbare invulling van het overblijven. Uw hulp is hierbij essentieel, zowel in de klas als op het plein. We willen alle ouders nadrukkelijk vragen om echt rond te lopen, actief op de kinderen te letten en ze tijdig aan te spreken wanneer dit nodig is. Bedankt voor uw medewerking! Spreekuur intern begeleider Vanaf nu kunt u zonder afspraak op dinsdagen tussen en uur binnenlopen bij de intern begeleider, Anke Strootman. U kunt bij haar terecht met vragen en/of zorgen over uw kind(eren). Wanneer u de intern begeleider graag wilt spreken op een ander moment, kan dat natuurlijk ook. Maakt u dan even een afspraak (dat kan op dinsdag, woensdag of donderdag). Met vragen over iets wat zich in de groep heeft afgespeeld, kunt u uiteraard buiten schooltijd terecht bij de betreffende groepsleerkrachten.

2 Peer review en klassenbezoeken We zijn op school gestart met peer review. Dat betekent dat leerkrachten af en toe bij andere leerkrachten in de klas komen kijken. Door gericht te observeren en met elkaar ervaringen uit te wisselen, werken we aan een doorgaande lijn in de school en aan het uitwisselen van kennis en ervaring. Een belangrijk kenmerk van een professionele organisatie. In het verlengde hiervan zal de directeur ook regelmatig klassen bezoeken. Daarnaast zal een externe deskundige af en toe in klassen komen om leerkrachten te begeleiden bij het effectief werken met de nieuwe leesmethode Estafette (groepen 4 t/m 8). Leerplicht & verlof In Nederland zijn alle kinderen vanaf hun vijfde jaar leerplichtig. De gemeente heeft de taak te controleren of de Leerplichtwet wordt nageleefd. In dit kader is, net als voorgaande schooljaren, de Dienst Gezondheid & Jeugd, Leerplicht en Voortijdig Schoolverlaten voornemens om een actie luxe-verzuim te houden op de laatste schooldag voor de voorjaarsvakantie: vrijdag 24 februari Dit jaar is gekozen voor controle op alle basisscholen in de Hoeksche Waard. De actie luxe-verzuim zal bestaan uit het controleren van de afwezigen. Consulenten leerplicht en voortijdig schoolverlaten zullen op school langskomen en de verzuimregistratie doornemen. Vervolgens zullen zij waar nodig huisbezoeken afleggen. De school mag slechts in uitzonderlijke gevallen buitengewoon verlof toestaan. Op onze website staat uitgebreid beschreven wat de criteria zijn. Wanneer u een keer verlof moet aanvragen, kunt u dus de website raadplegen. Verlof moet altijd schriftelijk worden aangevraagd en mag niet worden toegekend om (vervroegd, zelfs niet voor een paar uren) op vakantie te gaan. Website: makkelijk adres Gemak dient de mens. Daarom kan de schoolwebsite bezocht worden via dit makkelijke adres: Heeft u tips voor onze website? We doen er graag ons voordeel mee! De adressen van alle medewerkers kunt u vinden op de site.

3 Kinderboekenweek Vrijdag 14 oktober was de afsluiting van de Kinderboekenweek. In alle groepen is er veel aandacht besteed aan het thema Voor Altijd Jong. Er zijn prachtige verhalen verteld over vroeger, voorwerpen van vroeger zijn tentoongesteld en natuurlijk is er heel veel voorgelezen en gelezen. De voorleeswedstrijd in de groepen 3 t/m 8 was een groot succes. Met trots presenteren wij u de REGENBOOG kampioenen: Ashley uit groep 3. Top gedaan en durf het maar! Jennifer uit groep 7. Duidelijk, een eigen stijl en praten in een microfoon was geen enkel probleem. Julia uit groep 4. Top outfit. Echt een lief omaatje met prachtig grijs haar. De beste voorleesoma van Heinenoord, de oma van Abel uit groep 1/2B en van Mette uit groep 5. Mede dankzij de perfecte presentatie van juf Wil was de voorleeswedstrijd een groot succes. En wat hebben de kinderen in het publiek leuk meegedaan, de sfeer was goed. Woensdag 5 oktober verzorgde Veldboeket Lektuur de jaarlijkse boekenmarkt in de centrale hal op onze school. Het eindbedrag van de verkochte kinder-jeugdboeken is twaalf honderd euro. Met dank aan de ouderraad voor het uitpakken en tentoonstellen van de boeken en het beheren van de kassa. Wij hopen dat de grote aandacht voor de boeken en het (voor)lezen de kinderen en ouder(s)/verzorger(s) iedereen stimuleren om het lezen ook thuis een belangrijke plaats te geven. Veel lezen vergroot de woordenschat en is een belangrijke basis voor zowel de sociaal-emotionele als de cognitieve ontwikkeling van ieder kind. Schoolfruit Dit jaar mogen wij als school weer meedoen met het EU schoolfruitproject. De kinderen krijgen vanaf volgende week (meestal) drie keer per week gratis groente of fruit in de kleine pauze. Dit is op dinsdag, woensdag en donderdag. Op deze dagen hoeft uw kind geen kleine pauze hap mee te nemen naar school. Wel wat te drinken. Wij zijn op zoek naar enkele hulpouders om het fruit te verdelen en eventueel te schillen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij juf Plonia.

4 Welzijn: Veilig opgroeien in de Hoeksche Waard Welzijn Hoeksche Waard start een voorlichtingstraject, waarin we elke woensdagavond een onderwerp aan bod komt in verschillende dorpen in Binnenmaas. De voorlichting is bedoeld voor ouders en kinderen vanaf groep 7 en ouder. Aanstaande woensdag 2 november wordt gestart met de voorlichting over social media. Naast dat het heel leuk is om contact te hebben met heel veel vrienden, vriendinnen en familieleden in Nederland en zelfs in buitenland zitten er ook wat gevaren in. Hoe kun je als ouders hier een rol in spelen, hoe kun je een profiel controleren op echtheid en weet je wat je kan doen als er iets mis gaat? Een antwoord op deze vragen wordt gegeven op woensdag 2 november in Jongerencentrum The Point, Sportlaan 6 in Puttershoek van tot uur. Woensdag 9 november komen de onderwerpen alcohol en drugs aan de orde. De avond vindt plaats in Jongerencentrum Joeno, Tienvoet 1a in Heinenoord. Woensdag 16 november komt iemand van de zedenpolitie voorlichting geven over liefde en loverboys. Deze avond is in Jongerencentrum Question, Laan van Westmolen 119 in Mijnsheerenland. Woensdag 23 november komt het onderwerp gamen aan bod, in Jongerencentrum Orion, Strijenseweg 120 in s Gravendeel. Als bijlage bij deze nieuwsbrief sturen we u de betreffende flyer Veilig opgroeien mee, waarop alle onderwerpen, data en locaties overzichtelijk vermeld staan. Even voorstellen Mijn naam is Robbin Slingerland. Ik ben derdejaars Pabo-student van 'Driestar-Educatief' te Gouda. Vandaag, maandag 31 oktober, is mijn eerste stagedag op 'De Regenboog', in groep 1/2a. De eerste periode zal ik drie aaneensluitende weken (maandag t/m vrijdag) stage lopen. De overige drie periodes zullen dit steeds twee weken zijn. Wilt u verder kennismaken, spreekt u mij dan gerust een keer aan als u mij op school ziet lopen! Kiss and Ride Wilt u wanneer u met de auto naar school komt alstublieft de Kiss & Ridestrook alleen gebruiken waar deze voor bedoeld is. Dus voor het afzetten van kinderen om daarna verder te rijden. Wanneer u hier parkeert kunnen er vervelende en zelfs gevaarlijke situaties in het verkeer rondom de school ontstaan. Bedankt voor uw begrip. Zendingsgeld We vragen uw aandacht voor de bijlage over het zendingsgeld. De opbrengst van de zending zullen we de komende periode overmaken naar Unicef. Op maandagen mogen de kinderen geld hiervoor meenemen naar school. Van harte aanbevolen. We bedanken Helen Verwoerd (moeder van Nathan uit groep 3) voor het coördineren hiervan. We waarderen het zeer als ouders een bijdrage leveren!

5 Ziekmelden Ziekmeldingen van kinderen kunnen telefonisch worden gedaan, bij voorkeur vóór uur (telefoonnummer ). U mag ook mailen naar de klassenleerkracht (dus niet naar het algemene schooladres). Doet u dat dan wel vóór uur. Bedankt! Actie Schoenendoos (Schoenmaatjes) De actie Schoenendoos is gestart. De bedoeling is dat de kinderen een schoenendoos op school versieren en gaan vullen met kleinigheden die ze meenemen van huis. De schoenendozen zijn geregeld door de ouderraad. De dozen mogen gevuld worden met allerlei producten. Denk aan een tandenborstel, zeep of potloden. In de bijgevoegde brief van de ouderraad staat precies hoe een en ander te werk gaat. U en uw kind(eren) doen toch ook mee?! Meer informatie: Voor het uitdelen werkt Edukans nauw samen met een of meerdere partnerorganisaties in ieder land. Zij kennen het land, weten hoe ze de schoenendozen het land in krijgen en waar ze het beste uitgedeeld kunnen worden. Hier op school moeten de schoenendozen op 18 november versierd en gevuld zijn zodat de ouderraad de dozen op 23 november naar een verzamelpunt kan brengen. Bijlagen bij deze nieuwsbrief Om de nieuwsbrief overzichtelijk te houden, zullen we bepaalde brieven of documenten als bijlage meesturen. Deze keer sturen we mee: Brief over aanpassingen bij het overblijven. Brief met informatie over voorlichtingsavonden voor kinderen en ouders vanaf groep 7. Brief van de ouderraad met informatie over Edukans met en de actie Schoenmaatjes. Brief met informatie over het zendingsgeld. Flyer Jeugdteams Hoeksche Waard. Folder AKJ Wijk- en Jeugdteams. Spelen op het plein (op de tegels) Na de herfstvakantie tot aan de voorjaarsvakantie spelen we op het plein en niet meer op het gras. Dit is helaas noodzakelijk in verband met de slechte waterafvoer in de grasmat. We proberen zo het gras te sparen en de school iets schoner te houden.

6 Geen batterijen meer inlveren op school Op school kunnen geen batterijen meer worden ingeleverd. De verzamelbakken van Stibat zijn weg. Lege batterijen kunnen natuurlijk in diverse winkels worden ingeleverd. Informatie van Jeugdteam Binnemaas-Strijen Voor opvoed- en opgroeivragen over kinderen van 0 t/m 18 jaar kunnen ouders en opvoeders terecht bij de schoolmaatschappelijk werker, de jeugdverpleegkundige of het consultatiebureau. Als er meer vragen zijn of zorg nodig lijkt, kunnen zij de schakel zijn richting het Jeugdteam Hoeksche Waard voor verdere hulp. Ouders kunnen uiteraard ook zelf contact opnemen met het jeugdteam voor vragen of hulp. In de bijlagen bij deze nieuwsbrief vindt u informatie over het jeugdteam en de werkwijze van het jeugdteam. Het jeugdteam bestaat uit medewerkers met verschillende deskundigheid, op een breed terrein van welzijn en zorg voor kinderen en gezinnen. Vanuit het jeugdteam krijgt u één vast aanspreekpunt, die samen met u uw vragen in kaart brengt, passende hulp biedt en/ of op zoek gaat naar gespecialiseerde hulp. Het jeugdteam werkt laagdrempelig en biedt zorg dichtbij. Op de website vindt u meer informatie over het Jeugdteam Hoeksche Waard, zoals contactgegevens en aanmeldformulieren. U kunt het jeugdteam maandag tot en met vrijdag van tot uur telefonisch bereiken op nummer of per mail naar info@jeugdteamhw.nl. Verjaardagen november Datum Naam Groep 2 november Jennifer van der Stel 1/2b 5 november Sebastiaan Krau 5 6 november Mika Sturrus 4 7 november Jadith van der Loo 8 10 november Sanne Knape 4 11 november Jafeth van der Loo 4 14 november Martha van Pelt 4 19 november Bjorn Nihot 4 19 november Christiaan Nihot 4 19 november Max Vermaas 8 21 november Anouschka van Lit 8 24 november Matthijs Terlouw 6/7 25 november Lieke Coenradi 5 26 november Sanne Coenradi 3 28 november Bjorn op 't Hof 3 30 november Jeske Martijn 3 Het team van De Regenboog feliciteert alle jarigen!

NIEUWSBRIEF December 2016

NIEUWSBRIEF December 2016 NIEUWSBRIEF December 2016 Agenda 5 december Sinterklaasfeest 8 december MR-vergadering 21 december (avond) Kerstviering 24 december t/m 8 januari Kerstvakantie Geachte ouder(s), verzorger(s), In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

ma 12, wo 14, do 15 februari - schooladviesgesprekken groep 8

ma 12, wo 14, do 15 februari - schooladviesgesprekken groep 8 NIEUWSBRIEF Februari 2018 AGENDA zondag 04 februari - kerk en schooldienst ma 12, wo 14, do 15 februari - schooladviesgesprekken groep 8 vrijdag 16 februari - rapport mee naar huis dinsdag 22 februari

Nadere informatie

Van de schoolleiding

Van de schoolleiding In deze uitgave o.a. Actie luxe-verzuim leerplicht Belangrijk nieuws over onze rapportavond Sint-Nicolaas surprises Van de schoolleiding november 2016 f Na de herfstvakantie zijn we begonnen aan misschien

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04 Nieuwsbrief 16 oktober 2014 2014-2015 nr. 04 Beste ouders/ verzorgers, Wij zijn allemaal diep geschokt door de gebeurtenissen op het Corbulocollege afgelopen week. Het Corbulocollege is voor ons de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8)

ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) NIEUWSBRIEF Maart 2018 AGENDA ma 25 februari t/m vr 02 maart - voorjaarsvakantie ma 5/12 maart en do 8/15 maart - sporten op het schoolplein ma 19 maart - inloop voor ouders (groep 3 t/m 8) do 29 maart

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 04-18 oktober 2018 (3) AGENDA 18 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 13.15-13.45 tentoonstelling en

Nadere informatie

Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs in de Hoeksche Waard

Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs in de Hoeksche Waard 6 WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Schooljaar 2014 2015 6 oktober 2014 www.deregenbooghn.csgdewaard.nl 0186-601983 s.brauckman@csgdewaard.nl Feestweek 150 jaar Christelijk onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie.

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Ontruimingsoefening. De weken zijn voorbij gevlogen en volgende week mogen wij genieten van de herfstvakantie. Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 oktober 2018 Jaargang 25 nr. 4 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen

ICBS De Windroos WEEKINFO 39. Belangrijke data: Actie onderwijs. Onderwijs op De Windroos: Verlof vragen WEEKINFO 39 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 30-6-2017 Zomerfeest! Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De Windroos: verlof

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 9 november 2018 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Wel en wee Afgelopen jaren was Nynke van der Wal onze buurtsportcoach.

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: 0 0 Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 week week week 0 0 week Eerste schooldag

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018

Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Jaargang 6 nummer 3 16 maart 2018 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN

WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Nieuwsbrief 13 WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & BELANGSTELLENDEN Schooljaar 2014 2015 2 december 2014 www.deregenbooghn.csgdewaard.nl 0186-601983 s.brauckman@csgdewaard.nl Planning 3 december Juf Anita

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019

NIEUWSBRIEF. nr. 7 6 maart 2019 NIEUWSBRIEF nr. 7 6 maart 2019 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Ouderportaal staat open Opbrengst Goede doel AED aanwezig Indeling groep 3 schooljaar 2019/2020 Gevonden voorwerpen Gezondheidsonderzoeken

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Praktische informatiegids

Praktische informatiegids Praktische informatiegids 2015-2016 Gegevens Bijlage schoolgids 2015-2016 Boekenberghstraat 12 7906 GA HOOGEVEEN telefoon: 0528 225556 Email: obshetspectrum@bijeen-hoogeveen.nl Website: www.obshetspectrum.nl

Nadere informatie

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS

AGENDA nr. 4 JARIG NIEUWS AGENDA nr. 4 Zondag 18 oktober Zendingsdienst met Mercy ships Dinsdag 27 oktober Luizencontrole Zondag 1 november School-kerkdienst in de Hervormde Kerk Maandag 2 t/m vrijdag 10-minutengesprekken 6 november

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

November Belangrijke data & mededelingen. Vanuit het MT. Toestemmingsformulier

November Belangrijke data & mededelingen. Vanuit het MT. Toestemmingsformulier Belangrijke data & mededelingen Donderdag 1 november: Lia MT dag Vrijdag 2 november: Creatief cluster 3/4 kwartier groep 4 Marielle/Judith Maandag 5 november: Nacontrole hoofdluis Vrijdag 9 november: Sonja

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 2-2017-2018 AGENDA 21 en 22 sept. Juf Ellen in groep 1/2/3 26 sept. Extra hoofdluiscontrole 27 sept. Margedag

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

Talismanbulletin 18 juli 2016

Talismanbulletin 18 juli 2016 Talismanbulletin 18 juli 2016 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: De nieuwste berichten zijn schuin gedrukt. maandag 18 juli Optionele rapportgesprekken dinsdag 19 juli Spelletjesdag groepen

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven 2 september 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 6 september VVE bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 8 september VVE bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 26 september Studiedag Een

Nadere informatie

Ouderavond. Digitaal rapport

Ouderavond. Digitaal rapport Vlindernieuws Belangrijke data 6 februari Doe avond Carnaval 7 februari SVOV vergadering 14 februari Adviesgesprekken groep 8 24 februari Carnavalsfeest 27 februari 3 maart Voorjaarsvakantie Geboorte nieuws

Nadere informatie

10 oktober Telefoonnummer : / Website: adres:

10 oktober Telefoonnummer : / Website:    adres: 3 10 oktober 2017 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt weer een Nieuwsbrief met wetenswaardigheden, nieuwtjes en informatie. We hopen dat u alles met belangstelling zult lezen! Kinderboekenweek

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

N U M M E R % van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top! Nieuwsbrief N U M M E R 2 3 1 6 F E B R U A R I 2 0 1 7 Vakantie van 18/2-26/2 Oudertevredenheidsonderzoek 43% van de ouders van onze school hebben al meegedaan met het oudertevredenheidsonderzoek. Top!

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Tovergevogel: nieuwsbrief van

Tovergevogel: nieuwsbrief van Tovergevogel: nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info.detovervogel@stgboom.nl Agenda van 11 t/m 24 november 2017 Dinsdag 14 november: Voortgangsgesprekken,

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Programma: Eerst samen elkaar ontmoeten. Presentatie Annet

Programma: Eerst samen elkaar ontmoeten. Presentatie Annet Programma: Eerst samen elkaar ontmoeten Presentatie Annet Per klas is er een programma van ongeveer 15 minuten Start: Groep 1/2: film over werken in de kleuterklas Groep 3/4/5: de nieuwe methode Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Belangrijke data Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek. Donderdag 5 oktober: leerlingen vrij i.v.m. staking PO in Actie. 11 oktober: Info avond VO voor ouders/verzorgers van

Nadere informatie

WERELDKIDZ OP DREEF

WERELDKIDZ OP DREEF WERELDKIDZ OP DREEF 2017-2018 Contactgegevens Wereldkidz Op Dreef Laan van Vollenhove 1457 3706 EW Zeist t. 030-6959033 e. info@opdreef.net www.opdreef.wereldkidz.nl Ziekmelden Als een kind ziek is (of

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters.

Nadere informatie

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere

Over de Brug. zijn de belangrijkste weken voor het neerzetten van een goede basis voor een fijne sfeer in de klas. We gebruiken hiervoor onder andere Ja de kop is er weer af. Welkom allemaal en vooral de nieuwe linderen en ouders op De Brug. De verhalen over de vakantie zijn verteld. De kinderen hebben kennis gemaakt met de nieuwe juf en/of meester.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

juffendag groep 1-2 VOORTGANGSGESPREKKEN Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag

juffendag groep 1-2 VOORTGANGSGESPREKKEN Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag Jaargang 15, nummer 24 Vrijdag 11-03-2016 juffendag groep 1-2 Donderdag 17 maart vieren alle juffen van groep 1-2 hun verjaardag in het thema sprookjes. De kinderen mogen deze dag verkleed komen en ze

Nadere informatie

Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Reserveer deze data alvast in uw agenda! Periode vrijdag 9 november t/m vrijdag 16 november 2018 39 e jaargang nr. 10 Portfoliogesprekken 19 en 20 februari: Binnenkort ontvangt u een Schoudercom bericht waarin u weer aan kunt geven wanneer u

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 17-11-2017 nummer 12 In deze nieuwsbrief: - Open podium - Aanmelden broertjes/zusjes - Sinterklaas - Adreslijsten - Engels in groep 1 t/m 4 - Ouders gevraagd! - Jungle kijkdoos in groep 5 -

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 7 11 oktober 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-10 Juf Hester 13-10 Lars G, groep 3 13-10 Sara R, groep 4

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017

Nieuwsbrief 10. OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Nieuwsbrief 10 OBS De Driekleur Daltonlocatie 26 januari 2017 Studiedag 3 februari, aandacht voor oudergesprekken en de toekomst van ons onderwijs Vrijdag 3 februari hebben de kinderen geen school en hebben

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 3. Schooljaar , vrijdag 6 oktober 2017 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 6 oktober 2017 Ontruimingsoefening Afgelopen dinsdag hebben wij een ontruimingsoefening gehouden. De oefening verliep uitstekend. Binnen een paar minuten stond

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl 1 februari 2013 Schakelaartje Nr. 277 26 e jaargang week 5 6 februari Schakeljournaal 1/2A en 4A 8 februari Schakeljournaal 6A en 7B 11 februari SR vergadering 11 februari Slotweek

Nadere informatie

De Zuiderpoort staat open!

De Zuiderpoort staat open! Geachte ouders/verzorgers, schoolkalender Voor u ligt de nieuwe schoolkalender voor het schooljaar 2015 2016. In deze kalender vindt u praktische informatie en de planning van dit schooljaar. Met vriendelijke

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 22 september 2016

Nieuwsbrief 3 22 september 2016 Nieuwsbrief 3 22 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Parkeerproblemen houden nog aan... Parkeren van de fietsen... Gesprekken met leerkrachten Gelderse Museumdag Kinderpostzegelactie Start Doekoe actie

Nadere informatie

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag.

Broekplein 1 Regenboogpad TJ Leden 2317 XK Leiden juli 2014 Redactie: Annette van Noort nr. 12, pag. nr. 12, pag. 1 Beste ouders, verzorgers en kinderen, TSO, Een aantal van u heeft nog niet het volledige bedrag voor de TSO van het afgelopen schooljaar betaald. In de eerste twee weken van de vakantie

Nadere informatie

JAARGANG 6 AFLEVERING 10

JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Nieuws uit. JAARGANG 6 AFLEVERING 10 Afwezigheid juf Jenny. Het lijkt erop dat juf Jenny ook na de voorjaarsvakantie nog afwezig zal zijn. We zijn op zoek naar een oplossing waarbij er zoveel mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 4 september 2018

Nieuwsbrief. 4 september 2018 Nieuwsbrief 4 september 2018 In deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de komende activiteiten en andere zaken die de school betreffen. Agenda 5 september Start verkiezingen leerlingenraad 6 september

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening

Nieuwsbrief 7 29 september 2015. Geachte ouders, Bijbelverhalen. Weekopening Nieuwsbrief 7 29 september 2015 Geachte ouders, Deze week houden we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar. Wij verzorgen maandag en dinsdag een fruithap in de pauze, we willen u vragen woensdag, donderdag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2016

MAANDMEMO oktober 2016 MAANDMEMO oktober 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een heerlijke nazomer, gaan wij nu langzaam echt de herfst in. De temperaturen in de school zijn weer aangenaam en in alle klassen wordt flink gewerkt

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!

WC-gebruik. Kalender. 01 nov. Dankdagviering nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook! Nieuwsbrief Nieuwsbrief eind eind oktober september 2017 2017 Kalender 01 nov. Dankdagviering 06-17 nov. Proef andere schooltijden 11 nov. Mosselloop 13 nov. Schoenendozen inleveren (eerder mag ook!) WC-gebruik

Nadere informatie