NIEUWS UIT DE SCHOOL 4

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWS UIT DE SCHOOL 4"

Transcriptie

1 Donderdag 4 september 2014 NIEUWS UIT DE SCHOOL 4 Juist telefoonnummer van de school. In de eerste Nieuwsbrief was er een klein foutje in het telefoonnummer geslopen Het correcte telefoonnummer is 057/ Dag beste ouders, na een eerste schoolweek ook de eerste Nieuws uit de school bij jullie thuis. Een nieuwe speelplaats. Wat natuurlijk op school vandaag het meest in het oog springt is onze volledig nieuwe speelplaats. Gedaan met plassen, natte voeten en water wegtrekken. Voor onze kleine school een grote, maar broodnodige investering. Met oprechte dank aan papa Frederik Legrand en zijn team voor de correcte uitvoering. Door de aanhoudende regen op het einde van de grote vakantie is het een race tegen de tijd geworden, maar de eindmeet werd net op tijd gehaald. De voldoening was dan ook heel groot wanneer de werken klaar waren. Ook de tuin krijgt een opknapbeurt op de plaats van het houten terrasje, moet weldra een nieuw terras liggen met dezelfde tegels als de speelplaats. Daarna wordt de zandbak ook aangepakt. Foto s en meer info in een volgende Nieuws uit de school.

2 Geschilderde refter door leden oudercomité. Tijdens de voorbije grote vakantie werd de refter heel mooi opgefrist door de leden van het oudercomité. Bij momenten werden zelfs de echtgenotes en echtgenoten ingeschakeld! Nu baadt onze refter/kinderopvang in een oase van licht en kleur. Van een knappe make-over gesproken. Mieke kan vanaf 1 september de kinderen ontvangen in deze prachtige locatie. Bedankt aan het oudercomité en aan iedereen die een deel van de vakantie opgeofferd heeft om dit werk te realiseren. Ook over de middag zullen de kinderen kunnen eten in ons vernieuwd restaurant.

3 Verlaagd plafond in de beide gangen van het lager door het oudercomité. Nog een werkje op de schouders van de leden van het oudercomité: het verlagen van het plafond in de beide gangen van het lager. Het raamkader is reeds klaar en in de komende weken wordt het plafond hieraan bevestigd. Vanaf dan gedaan met kijken naar een hoog en vuil plafond. Nogmaals dankjewel aan de leden van het oudercomité! Make-over van het kopielokaal door de leerkrachten. Ook het kopielokaal werd aangepakt, maar dan door de leerkrachten. Verfborstels en verfpotten werden van zolder gehaald en er werd ijverig geschilderd. De witte muren kregen een lichtblauw kleurtje, de prikborden en kasten werden in een felgeel kleur geschilderd. Alle gerief dat vroeger overal rondslingerde, werd uit dit lokaal verbannen. Het resultaat is een frisogende, rustgevende ruimte. Bedankt aan de leerkrachten van onze school.

4 Vicky Vanhaelst nieuw op de school. Vanaf 1 september staat Vicky Vanhaelst in voor de poetsopdracht en de opvang over middag in de refter. Vicky woont in Brielen op een paar huizen van de school en is dus steeds makkelijk bereikbaar, wat een groot voordeel kan zijn. Er werd gezocht naar een nieuwe poetsvrouw maar er werd tevens ook beslist om de poetsopdracht én de middagopvang terug te herleiden tot één persoon, zoals dit vroeger steeds het geval was op de school. Zo kunnen we een dagelijkse opvolging van netheid en hygiëne op de school garanderen. We willen hierbij Jeannine hartelijk bedanken voor de jarenlange inzet tijdens het middageten voor onze school, maar we nemen geen definitief afscheid. Jeannine zal zeker nog af en toe op onze school te zien zijn. Opening van de vernieuwde speelplaats op maandag 1 september. De speelplaats werd op de eerste dag van het nieuwe schooljaar feestelijk geopend. Maar net toen we het lint gingen doorknippen, stormde papa Frederik de speelplaats op met een brief van de architect. Daarin stond dat de verkeerde tegels werden gebruikt en de speelplaats opnieuw moest worden opengebroken. Dit was natuurlijk een ferme grap! Daarna werd het lint alsnog doorgeknipt, werden enkele spelletjes gespeeld en kinderchampagne gedronken.

5 Vervoersproblemen opgelost. Door samenwerking met de school van Elverdinge werden de steeds terugkerende vervoersproblemen opgelost. In de nieuwsbrief van 1 september konden jullie al lezen dat de kleutertjes meestappen op de zwembus van het lager. Ook de ICT-lessen worden op dergelijke manier opgelost en gaan steeds door op donderdag in de school van Elverdinge. En tenslotte gaan de kinderen van het lager ook op bepaalde dagen in het 2 de en 3 de trimester mee met de zwembus om te turnen in de turnzaal van de school van Elverdinge. Maximumfactuur. Zoals vorig schooljaar werken we terug met de maximumfactuur. Dit betekent dat de school voor het totaal van alle schoolse activiteiten zoals toneelbezoek, sportactiviteiten, schoolreis, zwemmen, educatieve uitstappen, een scherpe maximumfactuur respecteert. Deze bedragen zijn verschillend per leeftijd en worden jaarlijks aangepast aan de gezondheidsindex van de maand maart. Uiteraard zijn onderstaande bedragen niet voldoende om al deze activiteiten gedurende het schooljaar te bekostigen. De school betaalt hiervan zelf de meerprijs. Hoe verloopt het nu in de praktijk? De onderstaande bedragen worden verrekend via de maandfacturen van september, november en januari. Zo wordt het financieel minder belastend. Er zullen dus geen kosten meer afzonderlijk aangerekend worden voor het zwemmen, schoolreis, uitstappen of sportactiviteiten. Ook het gratis zwemmen voor het eerste leerjaar blijft geldig. Zij betalen bijgevolg maar 40 euro ( i.p.v. 70 euro ). Daarnaast zijn er natuurlijk nog de vrijblijvende kosten, bijvoorbeeld maaltijden, drankjes, fruitproject, abonnementen, Deze worden natuurlijk wel afzonderlijk aangerekend > zie schoolreglement. SAMENGEVAT Maximumfactuur Andere vrijblijvende schoolkosten: zie schoolreglement. september november januari Eerste kleuter Tweede kleuter Derde kleuter Lager Lager 1 > GRATIS ZWEMMEN Tenslotte indien een kleuter of leerling niet aan zijn/haar maximumbedrag komt, dan wordt het tegoed positief verrekend op de rekening van juni.

6 Schoolzwemmen vanaf donderdag 11 september. Om het zwemonderwijs te verbeteren gaan we per graad ( dus in kleinere groepen ) in verschillende periodes zwemmen. Zo kunnen we onze beginnende en gevorderde zwemmers nog beter begeleiden. De zwembeurten vinden nog steeds op donderdagnamiddag plaats. Meester Arnaud geeft zelf zwemles aan de eerste graad en ondersteunt de zwemlessen voor de 2e en 3e graad. Het 2 de en 3 de kleuter gaat vanaf dit schooljaar gedurende 9 weken aan watergewenning doen in het derde trimester. Hierbij werken wij nauw samen met de basisschool van Elverdinge waardoor er enerzijds steeds 2 leerkrachten aanwezig zijn en anderzijds de vroegere vervoersproblemen opgelost zijn. De kostprijs voor het zwemmen bedraagt (toegang + vervoer) voor een gans schooljaar 26,10 voor het peuter/1 ste kleuter, 35,10 voor 2 de en 3 de kleuter en het 3 de t.e.m. 6 de leerjaar ( 9 zwembeurten ), 46,80 voor het 2 de leerjaar ( 12 zwembeurten ). Voor het 1 ste leerjaar is het zwemonderwijs GRATIS. De kosten vallen echter onder de maximumfactuur zie hoger of m.a.w. deze prijzen worden niet afzonderlijk aangerekend. Wie een abonnement heeft, geeft dit mee met dochter en/of zoon tegen maandag. Wij kopiëren deze en geven het onmiddellijk terug mee naar huis. Nog even terugblikken naar vorig schooljaar Jarigen van de maand juni. Op het einde van het vorige schooljaar werden de laatste jarigen gevierd. Alle kinderen die jarig waren in de maand juni werden door de kleurtjes van meester Mathieu feestelijk gevierd. Ze kregen ook een kleine, zelfgemaakte attentie als aandenken. Proficiat aan de jarigen!

7 Frietjesdag in Den Briel door de leden van ons oudercomité. Traditiegetrouw werd na de proefwerkenperiode op vrijdag een frietjesdag gehouden. Alle klassen trokken naar Den Briel waar ze lekkere frietjes geserveerd kregen van de leden van het oudercomité. Alle kinderen van onze school bleven die dag dan ook uitzonderlijk op school eten. Mmmmmm, lekkerrrrrr! En bedankt aan de leden van het oudercomité. Afscheidsfeestje in Den Briel. Naar jaarlijkse gewoonte werd op het einde van het schooljaar ook een afscheidsfeestje gegeven in ons cultureel centrum. Eerst werden de kinderen verwelkomd met een kort woordje en werd er afscheid genomen van de kinderen van het zesde leerjaar. Daarna werden heel wat foto s getoond van het voorbije schooljaar, met de nodige lachpartijen als gevolg. Hierna werd ook afscheid genomen van twee leden van ons oudercomité, nl. Katrien en Françoise. Ze werden zowel door de school als het oudercomité bedankt voor hun jarenlange inzet!

8 Blauwe loper voor de kleutertjes uit het 3de kleuterklasje en de kinderen van het 6de leerjaar. Net voor aanvang van de grote vakantie werden de kleutertjes van het derde kleuterklasje op de blauwe loper geplaatst. Onder luid applaus van iedereen maakten ze fier als een gieter de overstap van de klas van meester Mathieu naar het eerste leerjaar van juffrouw Hilde. De jonge dames uit het zesde leerjaar deden net hetzelfde, maar dan voor de laatste keer door de schoolpoort waar ze zovele keren doorgestapt zijn. Hier was het enthousiasme wat minder en werd er zelfs een traantje weggepinkt. Veel succes aan de kindjes in het eerste leerjaar én de jongeren in het eerste middelbaar! Heel wat info met tal van leuke foto s. Het belooft terug een fantastisch schooljaar te worden. Een schooljaar waar er naast leren ook heel veel te genieten valt. In een volgende Nieuws uit de school valt er natuurlijk hierover meer te lezen. Vriendelijke groeten vanwege directie en schoolteam.

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE!

WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! NIEUWSBRIEF WE HETEN ALLE KINDEREN VAN HARTE WELKOM EN WENSEN HEN EEN PRIMA SCHOOLJAAR TOE! Brielen, 1 september 2014 Geachte Ouders, Een lange vakantieperiode is voorbij, we staan aan het begin van een

Nadere informatie

Maaltijdkaart Averbode Studie Fruitproject Drank op school

Maaltijdkaart Averbode Studie Fruitproject Drank op school vrijdag, 1 september 2017 NIEUWS UIT DE SCHOOL 24 Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe. WIJZIGINGEN schoolreglement Ook dit schooljaar kan je steeds de meest

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 29

NIEUWS UIT DE SCHOOL 29 NIEUWS UIT DE SCHOOL 29 Maandag 3 september 2018 WIJZIGINGEN schoolreglement Ook dit schooljaar kan je steeds de meest recente versie van ons schoolreglement terugvinden op onze schoolwebsite > www.vbselverdinge-brielen.be

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17

NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Vrijdag 24 juni 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 17 Maaltijden en facturen Gisteren was de laatste keer van dit schooljaar dat de leerlingen volle maaltijd kregen op school. Maandag 27 juni is er dus geen volle

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe.

Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe. Maandag 03 september 2018. INFORMATIESPROKKEL 174 Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe. WIJZIGINGEN schoolreglement Ook dit schooljaar kan je steeds de meest

Nadere informatie

Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe.

Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe. Vrijdag 01 september 2017. INFORMATIESPROKKEL 167 WIJZIGINGEN schoolreglement Ook dit schooljaar kan je steeds de meest recente versie van ons schoolreglement terugvinden op onze schoolwebsite > www.vbselverdinge-brielen.be

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 15

NIEUWS UIT DE SCHOOL 15 Vrijdag 25 maart 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 15 Jarigen van de maand december, januari en februari. Het blijft iedere maand mooi te zien hoe de jarigen gevierd worden door de verschillende klassen. Een traditie

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10

NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Vrijdag 19 juni 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 10 Voetbaltornooi te Rumbeke. Met ambitie trokken onze voetballers uit het zesde leerjaar naar het tornooi te Rumbeke. Dit kaderde in een groter nationaal tornooi

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2016-2017 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 20

NIEUWS UIT DE SCHOOL 20 Vrijdag 21 oktober 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 20 Opening nieuw schooljaar. Op de eerste dag van het splinternieuwe schooljaar had juffrouw Hilde heel veel verdriet. Ze voelde zich niet goed in haar vel

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25

NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 vrijdag, 27 oktober 2017 NIEUWS UIT DE SCHOOL 25 Jarigen juli en augustus. In het begin van het schooljaar vierden we de jarigen van de maanden juli en augustus. Je zou kunnen zeggen dat vele kinderen

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 33

NIEUWS UIT DE SCHOOL 33 NIEUWS UIT DE SCHOOL 33 Vrijdag 21 juni 2019 Jarigen maart en april. Een dikke proficiat aan de jarigen van de maanden maart en april. De kinderen van de derde graad zorgden voor een gepersonaliseerd cadeau

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 18

NIEUWS UIT DE SCHOOL 18 Donderdag 1 september 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 18 Wij heten alle kinderen van harte welkom en wensen hen een prima schooljaar toe. WIJZIGINGEN schoolreglement Ook dit schooljaar kan je steeds de meest

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 9

NIEUWS UIT DE SCHOOL 9 Donderdag 30.04.2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 9 Jarigen maand maart op onze school. Naar maandelijkse gewoonte werden de jarigen gevierd. Deze keer stonden de kinderen geboren in de maand maart in de belangstelling.

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school

Bijlagen bij de schoolbrochure lagere school Bijlagen bij de schoolbrochure 2017-2018 lagere school De schoolbrochure vindt u terug op onze website www.basisschoolopoeteren.be Gelieve het document op pagina 2 ondertekend terug te bezorgen aan de

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 6

NIEUWS UIT DE SCHOOL 6 Vrijdag 12.12.2014 NIEUWS UIT DE SCHOOL 6 ZATERDAG 31 JANUARI 2015 WINTERWANDELING en WARME BEENHESP t.v.v. de school Op 15 december is er een nationale stakingsdag gepland, maar daar er weinig of geen

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14

NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Woensdag 9 december 2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 14 Schaatsen op de Ieperse Grote Markt... met het 3de t.e.m. het 6de leerjaar. Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nieuw! Tijdens de eindejaarsperiode gaan we schaatsen

Nadere informatie

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap.

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap. Schooljaar 2007 2008 Juni 2008 Voorwoord directie In dit nummer: Voorwoord 1 Praktische info 2 Communicanten 4 Ikke 9 Kleuters 12 1ste leerjaar 16 2de leerjaar 20 3de leerjaar 23 4de leerjaar 25 5de leerjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel:

Sint-Aloysius Basis N e i uw u sbrie i f j u j n u i Beste ouders De laatste schooldag: Maatsch appelijke zetel: Nieuwsbrief juni Ninove, maandag 22 juni 2015 Beste ouders Vakantie! De boeken dicht. De wereld open. Halsoverkop tuimel ik in het gras zwier aan touwen van plezier fietsen en ritsen reizen holderdebolder

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD De tijd vliegt voorbij en zo zwaait onze schoolpoort na 2 maanden vakantie weer open. Wij hopen dat u, samen met uw gezin, heeft genoten van een fantastische en ontspannende

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. SEPTEMBER Beste ouders Na een zonovergoten vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2018-2019 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment!

De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! 1 Kessel, 1 september 2018 Beste ouders, De start van een nieuw schooljaar... een spannend moment! Voor onze peutertjes een eerste kennismaking met de school. Voor onze andere leerlingen nieuwsgierig uitkijken

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De eerste schooldag zit er weeral op KALENDER Terug naar school 02.09.2013 Infoavond Wijk: 05.09.2013 18u00 Hoofdgebouw: 05.09.2013 19u00 Schoolteamvergadering 10.09.2013

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.

Nieuwsbrief juni. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege. Sint-Gregoriuscollege Gentbrugge Alfons Biebuycklaan 24 9050 Gentbrugge 09 230 82 40 directie@sint-gregoriuscollege.be Nieuwsbrief juni In de klas van de anderstalige nieuwkomers leerden ze over hun droomhuis.

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 13

NIEUWS UIT DE SCHOOL 13 Vrijdag 23.10.2015 NIEUWS UIT DE SCHOOL 13 Jarigen maand juli, augustus en september op onze school. Heel wat jarigen te vieren in de maand september. De feestvarkens van de grote vakantie werden samen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Beste ouders, Welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster : juf Hilde Leerkrachten lager onderwijs

Nadere informatie

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL

DEZE SCHOOLKRANT EXTRA VERSCHIJNT ENKEL DIGITAAL INFO EXTRA 12.06.2016 Beste ouders, Beste sympathisanten, SUCCES MET DE EXAMENS Omwille van de drukke maand juni verschijnt er vandaag een EXTRA-INFO. Mogen we vragen om de belangrijke rubrieken ZEKER

Nadere informatie

Binnen de kleuterafdeling (K0, K1, K1-2 en K2) werd beslist om dit schooljaar slechts 30 te vragen.

Binnen de kleuterafdeling (K0, K1, K1-2 en K2) werd beslist om dit schooljaar slechts 30 te vragen. e-mail: bs.mijlpaal@pantarhei.be Betreft: scherpe maximumfactuur kleuters De scherpe maximumfactuur (bepaald op maximaal 45) is het totaalbedrag voor eendaagse toneel- of theatervoorstelling, workshop,

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Vrijdag 16 december 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Jarigen oktober op onze school. Proficiat aan deze jarigen. De kleutertjes zorgden voor de muzikale omkadering voor hen. Slot sociaal thema Zeg wat je denkt,

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL

ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL ONTHAALBROCHURE LAGERE SCHOOL Welkom Beste ouders, Liefste leerling, Welkom op onze school. De eerste schooldag op een nieuwe school is niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders een hele belevenis.

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten!

Verhuisd? Nieuw telefoonnummer? Laat het ons weten! 1 september 2016 In dit bundeltje kan u volgende invulblaadjes vinden die terug in ons bezit moeten komen: 1. Voorwoord + aanpassingstabel gegevens van het kind 2. In te vullen :Ontvangstbewijs schoolreglement

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 29 juni 2018 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes,

NIEUWSBRIEF 11 EINDE Beste Noordlandertjes, NIEUWSBRIEF 11 EINDE 2017-2018 Beste Noordlandertjes, In september kwamen we allen samen aan de schoolpoort om aan het schooljaar 2017-2018 te beginnen. Nu we 10 maanden later zijn, zijn alle verhalen

Nadere informatie

Schooljaar: versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren

Schooljaar: versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren Schooljaar: 2016-2017 versie oktober Overzicht schoolkosten Gemeenschapsonderwijs: De Watertoren Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ nieuwsbrief juni 2019 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Beste ouder(s), Deinze, juni 2019 We zijn de laatste maand van dit schooljaar gestart. Een gouden raad aan onze kinderen: nog even, alles geven

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen:

Voor de zekerheid nog een keer het vakantierooster nu ook met de studiedagen: ORANJE NASSAUSCHOOL voor oecumenisch basisonderwijs Nieuwsflits Juli 2016 (nr. 12) Beste ouders, Het schooljaar is alweer voorbij. We kijken terug op een heerlijk jaar! We hebben de kinderen weer zien

Nadere informatie

Sint - Pietersschool

Sint - Pietersschool Sint - Pietersschool een hartelijke school Prinsessestraat 13 8870 Izegem-Emelgem Tel. 051/30.41.85 Fax. 051/31.80.48 Ondernemingsnr. : 0464.500.336 Prinsessestraat 13 directie.emelgem@sintpietersschool.be

Nadere informatie

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar.

Allerlei Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. Allerlei 2012-2013 Hierbij geven we graag klare afspraken en regels geldig voor het ganse schooljaar. De klas begint s morgens om 8u35 en eindigt om 11u30 ; in de namiddag is er les vanaf 12u50 tot 15u30.

Nadere informatie

Speel je met ons mee?

Speel je met ons mee? Nieuwsbrief start schooljaar 2017-2018 Speel je met ons mee? Leren door te spelen, spelen met elkaar, spelen en zo leren, leren van elkaar! Jos en Fientje, de figuurtjes van ons vorig jaarthema, zijn als

Nadere informatie

Met goede vaart het schooljaar in

Met goede vaart het schooljaar in Beste ouders, Met goede vaart het schooljaar in De vakantie is nog niet ten einde, maar we hebben wel al zin in het nieuwe schooljaar. Een schooljaar waar we met goede vaart invliegen! De voorbije zomermaanden

Nadere informatie

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat

De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat De Far-Westgazet 22 augustus 2018 Sint-Jozefsschool Groenstraat In dit nummer: Vooruitblik vooruitblik 1 klasindeling 2 schoolreglement 3 Wist je dat? 4 Kalender 5 Welkom iedereen! Bij de start van dit

Nadere informatie

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2

Infobrochure bijlage. Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 2017-2018 bijlage Basisschool Liezele Turkenhofdreef, 2 Inhoud 1. Personeel... 3 2. Samenstelling van de klassen... 4 2.1 Kleuterschool... 4 Dit schooljaar werken we in de kleuterschool met twee leeftijdsgroepen:...

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong Beste ouders, De zomervakantie loopt stilaan ten einde Wij hopen dan ook dat jullie genoten hebben van een deugddoende vakantie. KALENDER Opendeurdag 31.08.2013 van 13u30 15u30

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

De basisschool betaalbaar voor elke ouder Welke kosten mag de school aanrekenen? Bijdrageregeling De school is verplicht om bij het begin van het schooljaar een bijdrageregeling voor te leggen aan de ouders.

Nadere informatie

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2018-2019 - versie september 2018 Overzicht schoolkosten Vrije Basisschool Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019

BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 BETREFFENDE: organisatie einde schooljaar + volgend schooljaar Gent, vrijdag 7 juni 2019 Beste ouders, Lieve kinderen, Voor we samen de laatste dagen van het schooljaar ingaan, informeren we u graag over

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Donderdag 29 juni 2017 Morgen is het schooljaar alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne

Nadere informatie

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind

K O R E N B L O E M. een team met zorg voor een buitengewoon kind 1 K O R E N B L O E M INSTITUUT VOOR INDIVIDUEEL ONDERRICHT Korenbloemstraat 17, 9000 Gent Tel.: 09/269 92 70 fax: 09/269 92 79 een team met zorg voor een buitengewoon kind 2 Elinda, Murat en Collin. Elinda

Nadere informatie

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. september. Nieuwsbrief Nieuwsbrief september Nieuwsbrief De laatste dagen van de maand september staan al voor de deur. Met deze nieuwsbrief blikken we kort terug, maar kijken vooral vooruit wat dit schooljaar nog brengen mag.

Nadere informatie

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud

Jaarthema De Lettertuin kleurt goud Jaarthema 2017-2018 De Lettertuin kleurt goud Beste ouders, Welkom in onze school! Onze school bestaat dit schooljaar 50-jaar en dit vieren we een heel jaar lang. Verdere info volgt nog! Begin-en einduren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Kalender maart april 2012

Kalender maart april 2012 schooljaar : 2011 2012 (jaargang 11) editie : maart 2012 Deze Colomascoop is voor : Kalender maart april 2012 Donderdag 1 maart Maandag 5 maart Donderdag 8 maart Zaterdag 10 maart Donderdag 15 maart Maandag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

Infobrief juli en augustus 2018

Infobrief juli en augustus 2018 Infobrief juli en augustus 2018 1. Rond 25 augustus ontvangt u de infobrief voor september 2018 met alle praktische informatie via smartschool. 2. Openingsuren tijdens de zomermaanden Onze school is tijdens

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Schooljaar : Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat

Schooljaar : Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat Schooljaar : 2017-2018 Overzicht schoolkosten Vrije basisschool: o.l.v. Presentatie Plezantstraat Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag,

Info van de school. OCHTEND MIDDAG AVOND maandag, dinsdag, SINT-GREGORIUSCOLLEGE Basisonderwijs Alfons Biebuycklaan 24 en Henri Bouckaertstraat 29 9050 Gentbrugge T 09/230 82 40 F 09/231 04 22 E-mail: directie@sint-gregoriuscollege.be www.sint-gregoriuscollege.be

Nadere informatie

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel

Bijlagen. GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Bijlagen GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap Emile Jacqmainlaan 20 1000 Brussel Toedienen van medicatie Beste ouder(s) De laatste jaren wordt steeds meer aan het schoolpersoneel gevraagd om medicatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen

NIEUWSBRIEF 11 INSCHRIJVINGEN. Einde Vanaf maandag, 21 augustus Na telefonische afspraak met de directie Koen Vermeyen NIEUWSBRIEF 11 Einde 2016-2017 Beste Noordlandertjes, beste allen, Ooit leerde ik op school dat een kalenderjaar uit 12 maanden bestaat. Meester Seeuws (mijn meester van het eerste leerjaar) leerde me

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Mariakerke, 3 september Beste ouder

Mariakerke, 3 september Beste ouder Mariakerke, 3 september 2018 Beste ouder De vakantie ligt al weer achter ons en met volgeladen batterijen stappen we het schooljaar 2018 2019 in. Het uitgelezen moment om al enkele belangrijke punten of

Nadere informatie

Bijlagen schooljaar Informatie. Schooljaar Personeel. 2 - Kalender van vakantiedagen. 3 - Prijslijst. 4 - Maximumcapaciteit

Bijlagen schooljaar Informatie. Schooljaar Personeel. 2 - Kalender van vakantiedagen. 3 - Prijslijst. 4 - Maximumcapaciteit Informatie Schooljaar 2018-2019 1 - Personeel 2 - Kalender van vakantiedagen 3 - Prijslijst 4 - Maximumcapaciteit 1 - Personeel Directeur Lagere school Eva Uytdewilligen directeur@vinho.be 1 geel Wis Jacobs

Nadere informatie

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018

Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Jaargang 6 nummer 6 12 juli 2018 Algemeen nieuws In deze laatste nieuwsbrief van dit schooljaar kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die in de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar plaatsvinden.

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Kosteloos. Verplichte kosten

Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: 2016-2017 Overzicht schoolkosten versie oktober Vrije basisschool: Sint-Carolus Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2010

Nieuwsbrief December 2010 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief December 2010 KERSTVAKANTIE Vanaf vrijdagmiddag 24 december 12u00 tot en met zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema:

NIEUWSBRIEF juni I 2014 10. Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: NIEUWSBRIEF juni I 2014 10 Terugblikken op een fantastisch schooljaar met als thema: Enkele kunstige momenten: Opening nieuwe speelburcht Voor het eerst op bio- en muzoklas naar t Oud klooster te Dikkele

Nadere informatie

September: schooljaar

September: schooljaar Beste ouders, September: schooljaar 2015-2016 Klaar voor een nieuwe start? Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z n allen de draad weer op. Een lekje verf hier

Nadere informatie

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school.

Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Geachte ouders, Het schooljaar is weer al een tijdje bezig. Voor de nieuwe leerlingen een hele stap en voor de anderen een blij weerzien met vrienden en de school. Zoals vorige jaren heeft het team dit

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF WOORDJE VAN DE DIRECTEUR NIEUWJAARSRECEPTIE Naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

FRIGODOCS De komende week in vliegervlucht Maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 oktober 2017

FRIGODOCS De komende week in vliegervlucht Maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 oktober 2017 FRIGODOCS De komende week in vliegervlucht Maandag 9 t.e.m. vrijdag 13 oktober 2017 Deze week forum door de klas van Phoebe Opgelet: woensdag 11 oktober = pedagogische studiedag, geen school dus die dag

Nadere informatie

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school!

Reglement van de kleuterschool. Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten

Schooljaar: Overzicht schoolkosten. Kosteloos. Verplichte kosten Schooljaar: Overzicht schoolkosten Kosteloos Kosten die te maken hebben met het bereiken van de eindtermen en het nastreven van de ontwikkelingsdoelen Hiervoor mogen geen kosten aan ouders doorgerekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap.

Voorwoord directie. Ook het huiswerkbeleid werd uitgewerkt op niveau van de scholengemeenschap. Schooljaar 2007 2008 Juni 2008 Voorwoord directie In dit nummer: Voorwoord 1 Praktische info 2 Communicanten 4 Ikke 9 Kleuters 12 1ste leerjaar 16 2de leerjaar 20 3de leerjaar 23 4de leerjaar 25 5de leerjaar

Nadere informatie

OPGELET LUIZENALARM. OPGELET je kan de klasfoto s bestellen tot en met maandag 24 juni. Ze hangen uit op het

OPGELET LUIZENALARM. OPGELET je kan de klasfoto s bestellen tot en met maandag 24 juni. Ze hangen uit op het 21 juni 2019 In de kijker OPGELET LUIZENALARM Het is al een hele tijd dat we maar niet verlost geraken van die beestjes. Er is al door verschillende ouders gemeld geweest dat hun kind nadat ze behandeld

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 22

NIEUWS UIT DE SCHOOL 22 Vrijdag 24 maart 2017 NIEUWS UIT DE SCHOOL 22 Wijziging facturatie. Aangezien er slechts 8 lesdagen (o.a. door paasvakantie, Paasmaandag en pedagogische werkdag) aangerekend worden in de maand april, wordt

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015

Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2014-2015 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Jaarthema = Jij kleurt De Lettertuin Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien en juf. Hilde K1 : juf. Annick

Nadere informatie