26-12/ / t/m 19-05

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "26-12/ / t/m 19-05"

Transcriptie

1 blz Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Terugblik Kerstfeest - Sinterklaasfeest Voorleeskampioen Pien van Keulen Ouders bedankt! Welkom Lianne van Stormbroek Promotiefilmpje school CITO Leerlingvolgsysteem Rouw en Verliesweek Ouderbrief Kind op maandag Vertelrooster Ouderavond Kanjertraining Opbrengst Kinderpostzegelactie Verjaardagen januari Welkom in januari Van het Jeugdfablab De Meerpaal Activiteit Jonge mantelzorgers 26-12/ / t/m Kerstvakantie Jeugdfablab 19 uur Meerpaal Jonge mantelzorgers Eerste schooldag 2017 Luizencontrole 20 uur MR-vergadering 8.45 uur Oudercommissie Rouw en Verliesweek Spreekuur Jeugdfablab uur Flits uur Ouderavond Kanjertraining Rectificatie! Wijzigen in de Jaarkalender Avondvierdaagse 2017 (Dus niet 09 t/m 12-05) In donkere velden straalt licht in de nacht, de hemel vertelt je wat lang werd verwacht. Een kind is geboren, een herder voor jou, je mag bij hem horen want groot is zijn trouw.

2 2 Beste ouders/verzorgers, We mogen terugkijken op een bijzondere decembermaand. Het Sinterklaasfeest was heel gezellig en deze week hebben we genoten van een mooie, zeer druk bezocht Kerstviering. De kinderen hebben 4 weken hier naar toe geleefd in de Adventsweken. In de viering hebben kinderen daar enthousiast over gespeeld, gezongen en gemusiceerd. Dat hebben ze geweldig gedaan. Mooi om te zien dat ons schoolorkest onder leiding van Gert van der Weyde steeds groter wordt. Wat zijn er door de ouders en kinderen mooie decordoeken gemaakt en wat was de kerk mooi versierd. Kerst 2016, we hebben gezongen: Vrede voor de wereld Heeft Hij gebracht Vrijheid voor de volken Licht in de nacht In de wereld is helaas nog niet zo veel te merken van vrede en vrijheid. Er is nog steeds sprake van veel duisternis in deze wereld. En toch mocht ons thema zijn: Licht in de nacht! God heeft zijn enige Zoon naar deze wereld gestuurd als het echte Licht van de wereld. Hij kan de duisternis doorbreken. Jezus is weer terug gegaan naar zijn Vader in de hemel, maar Hij zal nog een keer terugkomen. Dan zal er geen haat, oorlog en dood meer zijn. Het lam zal gewoon naast de leeuw kunnen liggen en er zal echte vrede komen. Daarom hebben we ook gezongen: Een kind is ons geboren, een zoon is ons gegeven, en Zijn heerschappij duurt voor eeuwig, vrolijk kerstfeest iedereen!

3 3 De dag na de viering hebben ouders volop gebruik gemaakt van de open inloop. We hebben gezellig een kopje koffie/thee met elkaar gedronken (met wat lekkers erbij..) en ook de kinderen zijn natuurlijk niet vergeten. Daarna hebben vele ouders meegeholpen om mooie Kerstbakjes te maken.

4 4 Sinterklaasfeest Al eerder in de maand hebben we met elkaar het Sinterklaasfeest gevierd. Ook dat was heel geslaagd. Dit keer met de bijzondere, muzikale medewerking van een deel van harmonie de Eendracht, geweldig!

5 5 Voorleeskampioen Pien van Keulen Sint mocht de nieuwe voorleeskampioen bekend maken. Het is Pien van Keulen geworden! Zij mag ons gaan vertegenwoordigen bij het Dronter voorleeskampioenschap. Van harte gefeliciteerd en veel succes met het vervolg! Ouders bedankt! Wat hebben er ongelofelijk veel ouders meegewerkt aan allerlei activiteiten. Dat geeft heel veel energie om voor onze kinderen zo veel mogelijk te kunnen betekenen. Bij de Kerstinloop hebben we de oudercommissie welverdiend in het zonnetje gezet. Veel organisatie gebeurt vanuit deze commissie en daar zijn we heel blij mee. Maar ook alle andere ouders die in welke vorm dan ook hebben meegewerkt, BEDANKT! Welkom Lianne van Stormbroek - Waarnemen verlof Evelien Heijboer Sterk in de klas We hebben de afgelopen maand Evelien uitgezwaaid i.v.m. haar zwangerschapsverlof. We wensen haar een voorspoedige voortzetting van haar zwangerschap en hopen over een tijdje een mooi bericht te ontvangen! De periode van haar verlof wordt ze waargenomen door Lianne. We heten Lianne van harte welkom en wensen haar veel succes en plezier toe bij ons! Ze is inmiddels al goed ingewerkt door Evelien. Promotiefilmpje van onze school kijken op onze website Het is echt een schitterend professioneel gemaakt filmpje geworden. Kinderen en beelden vertellen kort wat over onze school. We hopen dat het veel gedeeld wordt (zet het gerust op facebook etc.) en dat ouders een afspraak gaan maken met onze school. Vooruitblik januari CITO Leerlingvolgsysteem toetsen In januari gaan we net als voorgaande jaren weer de landelijke toetsen van het Leerlingvolgsysteem afnemen. Via de methodetoetsen en andere observaties hebben we natuurlijk al uitgebreid beeld van de ontwikkeling van de kinderen. Hiernaast is het goed om naast deze gegevens de uitslagen van het Leerlingvolgsysteem te leggen. Dat zijn immers landelijk genormeerde toetsen waar heel veel kinderen aan meedoen. Hiermee kunnen we kijken of het beeld klopt dat we hebben, de toetsen analyseren en voor de komende periode plannen wat uw kind vervolgens nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Ook kunnen we als school kijken of de leerresultaten in de klas en van de school als geheel op het te verwachte niveau liggen. Ook hier geldt dat we analyseren of we misschien ons aanbod moeten aanpassen. Zo werken we als kinderen en team verder aan onze ontwikkeling! Rouw en Verliesweek 16 t/m 20 januari Een paar keer per jaar staat er zo n week gepland. In die week wordt er op diverse manieren in de klassen expliciete aandacht besteed aan dit onderwerp, vooral uitgaande van de behoefte van kinderen. Voor deze week wordt u nog via de mail verder geïnformeerd door onze Rouw en Verlies-werkgroep (Iemkje en Esther). Gezegende feestdagen toegewenst en heel voorspoedig 2017!! Namens het team, Evert Morren

6 6 Ouderbrief Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe zou dat koninkrijk eruit zien? Hoe ziet de wereld eruit als God onder de mensen woont? Daar laat Jezus iets van zien in de verhalen van deze weken. Hij vertelt hoe het leven kan zijn als mensen geloven in recht en gerechtigheid, als ze liefde hebben voor elkaar en de wereld om hen heen. Als dat gedaan wordt, gebeuren er wonderen. In de verhalen worden zieke mensen beter, wie niet meetelde staat ineens vooraan. Zou het zo gaan in het koninkrijk van God? De Bijbelverhalen vertellen dingen waar je blij van wordt, waar je hoop van krijgt. Maar soms worden er ook lastige vragen gesteld. Kun je je vijanden liefhebben? Maar hoe moet dat dan? En moet je je eigenlijk altijd aan de regels houden, of zijn er soms dingen die belangrijker zijn dan regels en wetten? Daar gaan we met de kinderen over in gesprek. Nadat we met kerst gevierd hebben dat Jezus geboren werd, komen we in deze periode meer te weten over wie Jezus nu precies was. Dat komt je nog het best te weten door te kijken naar wat hij doet. Overal waar hij komt, laat hij een spoor van geluk na. Van gezondheid, liefde en eerlijkheid. Jezus laat het zien is dan ook het thema van deze weken. En het mooie is: Hij is niet de enige die het kan laten zien. Daar kan iedereen aan meedoen! Met vriendelijke groet, Erik Idema Hoofdredacteur van Kind op Maandag Vertelrooster Week 02 09/01-13/01 Hij is bijzonder Lucas 2: Op de achtste dag na zijn geboorte krijgt Jezus zijn naam. Het is de naam die de engel genoemd heeft. God redt betekent het. Al snel blijkt dat Jezus een bijzonder kind is. Simeon en Hanna herkennen hem als de Messias die komen zou. Als twaalfjarige voelt Jezus zich thuis in de tempel, waar hij in gesprek is met de leraren. Week 03 16/01-20/01 Het begint Lucas 3: , 4:14-21 Lang geleden vertelde Jesaja al dat er een nieuwe tijd zou aanbrengen. Die tijd begint nu. Johannes de Doper vertelt de mensen dat ze een nieuw begin kunnen maken. In de synagoge van Nazaret vertelt Jezus dat de woorden van Jesaja in vervulling gaan. Week 04 23/01-27/01 Dat is beter Lucas 4:31-40 In de synagoge staat een man die zichzelf niet is. Als hij Jezus ziet, schreeuwt hij het uit. Wat hebben wij met jou te maken? Jezus zorgt ervoor dat het rustig wordt in zijn hoofd. Dat is beter. Ook de schoonmoeder van Petrus, die ziek op bed ligt, wordt door Jezus beter gemaakt. Het is een wonder.

7 7 Om alvast in de agenda te zetten: Maandagavond 27 maart 2017 ( uur); Ouderavond over de Kanjertraining De Kinderpostzegelactie bedankt de enthousiaste inzet van groep 7/8 De kinderen van groep 7/8 van Het Zuiderlicht hebben een geweldig bedrag bij elkaar gespaard bij de Kinderpostzegelactie, namelijk: 4826, 74!! BEDANKT VERJAARDAGEN JANUARI Naam Groep 3 Stefan Florissen 2 7 Tygo van Dopperen 4b 9 Hasse van Keulen 2 10 Bram Levinga 3 11 Nout Tabak 6 12 Mila Hidalgo Baldeon 1 22 Mara van Werven 3 25 Jasper Evink 1 25 Lars Evink 1 25 Emma van Werven 6 27 Jente Vink 6 Welkom in januari: Gr. 1 - Niek de Haas - Fien van Dopperen - Samuel Alutte - Siem van Wijngaarden

8 8 Van het Jeugdfablab Dit jaar is in het JeugdFabLab nog een robotica avond op 28 december van 19:00 tot 21:00. Deze avond is bedoeld voor jeugdigen die geïnteresseerd zijn in robotica. Op het ogenblik zijn we bezig met een project het maken van een goedkope 3d geprinte robot Otto. We zijn daar aardig mee gevorderd. Hopelijk kunnen we volgend jaar de robots laten zien. Volgend jaar beginnen we weer met de inlopen. Deze inlopen zijn vrij te bezoeken. Men mag gebruik maken van de materialen die er zijn, maar er zal ook een kleine bijdrage gevraagd worden voor materialen die meegenomen worden. Niettemin blijft de eerste ontwerp met een 3d print altijd gratis. Half januari hopen we dat een nieuwe kindvriendelijke 3d printer te ontvangen die zelfs bestuurbaar is met een mobiel. Uitgangspunt was de laatste zaterdag van de maand maar door omstandigheden wordt deze vanaf volgend jaar de 3de zaterdag van de maand. De eerstvolgende is op 21 januari waar ook de mogelijkheid is om een workshop virtual reality te volgen vanaf waar we leren om met software co spaces een omgeving te maken die je later in 360 kunt bekijken. Aan deze workshop zijn kosten verbonden. Naast de inlopen zijn we meer workshops aan het ontwikkelen zoals het maken van je eigen speelgoed maar ook werken met beeld en geluid. In deze workshop willen we beginnende jongen djees laten zien hoe je beeld en geluid kunt inzetten. Waar je op moet letten, dat je niet meer met grote mengpanelen hoeft te slepen maar simpel van je tablet of laptop. Later komt deze workshop ook voor jeugdigen die bijvoorbeeld zich bezig houden met beeld en geluid voor kleine optredens, koren of voor speeches. Meer informatie hierover en andere activiteiten kun je lezen op Het was zeker een mooi leerzaam jaar. Ontwikkelingen gaan ontzettend snel maar we houden ze in de gaten. Rest mij nog een Vrolijk Kerstfeest en een gezond mooi 2017 te wensen. En we hopen jullie te zien in de Jeugdfablab in het nieuwe jaar. met vriendelijke groet, Jolanda Mastenbroek Dobber JeugdFabLab

9 9 Betreft: Activiteit voor jonge mantelzorgers Beste leerkracht, netwerkpartner of ouder, Voor de 2 e maal gaan we een activiteit organiseren voor jonge mantelzorgers binnen de gemeente Dronten. In de tweede week van de kerstvakantie staat een ontspannende activiteit op het programma. In de middag kunnen de deelnemers kiezen uit een creatieve workshop of een fotografie workshop om vervolgens samen te koken en te eten. Er zijn geen kosten aan verbonden. DATUM Vrijdag 6 januari 2017 jonge mantelzorgers in de leeftijd van 10 tot 18 jaar uur Wie zijn de jonge mantelzorgers? Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot ongeveer 25 jaar die thuis (of in de directe omgeving) opgroeien met een familielid dat langdurig chronisch ziek is, lichamelijke en/of psychische beperkingen heeft of verslaafd is (Mezzo, 2010). Dit is meestal een vader of moeder, maar kan ook een broer of zus zijn, of zelfs een opa of oma. Niet alle kinderen en jongeren die opgroeien met een ziek gezinslid zijn ook jonge mantelzorgers. De aard van de zorg van jonge mantelzorgers kan bestaan uit huishoudelijke taken, emotionele steun geven of verzorgende taken uitvoeren voor het chronisch zieke of gehandicapte gezinslid. Jongeren die hun zieke gezinslid verzorgen of gezelschap houden, ondervinden meer emotionele problemen dan jongeren die dit niet doen (Roos, de et al. 2013). Hoewel jonge mantelzorgers meer dan gebruikelijk taken op zich nemen, blijken zij vaak niet de primaire verzorger in het gezin te zijn. Landelijk gezien is het opvallend, dat het vaker gaat om kinderen en jongeren uit eenoudergezinnen (De Roos et al. 2013). Ook zijn families, waarvan de ouders en/of kinderen in een niet-westers land zijn geboren, oververtegenwoordigd (De Boer et al2012). Bron: Notitie Jonge Mantelzorgers Toekomstagenda Informele zorg en ondersteuning Kent u een jonge mantelzorger? Veel kinderen en jongeren zullen zich niet als jonge mantelzorgers herkennen. Voor hen worden de dagelijkse taken gezien als normaal. Daarom hebben wij uw hulp nodig, want vaak ziet de omgeving wél of een kind echt kind kan zijn. Kent u een jonge mantelzorger? Dan zou het fijn zijn als u hem of haar wilt wijzen op onze activiteiten. Het belang van het in kaart brengen van de jonge mantelzorger in onze gemeente Het is belangrijk om deze jonge mantelzorgers in beeld te krijgen omdat onderzoek heeft uitgewezen dat jonge mantelzorgers minder risico lopen als zij: Weten wat er met hun zieke familielid aan de hand is. Er over mogen praten. Een goede relatie hebben met een of beide ouders. Steun krijgen van belangrijke volwassen en kinderen/jongeren om hen heen. Hun eigen activiteiten houden zoals sporten, uitgaan, school en omgaan met vrienden. Zelfredzaam zijn. De eerste activiteit is door de jonge mantelzorgers zeer positief ervaren, ze vonden er erkenning en herkenning en ontspanning.vanuit andere welzijnsorganisaties die activiteiten hebben georganiseerd krijgen we terug dat de deelnemers van activiteiten het fijn vinden dat ze een stuk herkenning bij elkaar vinden. Ze zijn niet de enigen die opgroeien met zorg. De ouders vinden het fijn dat hun kind deze herkenning vindt en kunnen even tijd vrij maken voor hun andere kind(eren) of hebben tijd voor elkaar. Indien er nog vragen zijn naar aanleiding van deze informatie of u wilt een kind aanmelden kunt u via onderstaande gegevens contact met mij op nemen. Met vriendelijke groet, De Meerpaal Maroeska den Breejen, Sociaal werker - Werkdagen: dinsdag, donderdag en vrijdag T M E m.den.breejen@meerpaal.nl

Blz t/m t/m Kerstvakantie

Blz t/m t/m Kerstvakantie Blz 0 02 03 04 05 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Kerstfeest Personalia; Sonja Mars en Cindy van Raalten, Jodi Buter, Bastiaan den Bakker en Corina Bastiaan Nieuwe kleutergroep Kinderpostzegelactie

Nadere informatie

blz Jezus is geboren Eer zij God in de hoge, In de mensen welbehagen, Vrede op de aarde Halleluja t/m

blz Jezus is geboren Eer zij God in de hoge, In de mensen welbehagen, Vrede op de aarde Halleluja t/m blz 01 02 03 04 05 06 07 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Sinterklaas - Voorleeskampioen Kerstviering Oudercommissie bedankt -Personalia - Workshop Gezonde Pauzehap/traktatie Incasso TSO in januari

Nadere informatie

t/m t/m 19-05

t/m t/m 19-05 blz 01 02 03 04 05 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord CITO- Adviesgesprekken gr. 8 Welkom Onderwijsassistent Corina Bastiaan Afscheid Olaf Witteveen Themahuisje bij de kleuters OPGAVE NIEUWE LEERLINGEN

Nadere informatie

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds

AGENDA nr. 9 JARIG NIEUWS. Kind op maandag Opbrengst collecte Tjeko Herhaling hulp bij de schoolbibliotheek Gastlessen Liliane fonds AGENDA nr. 9 Dinsdag 17 januari GMR-vergadering Woensdag 25 januari MR-SR-vergadering Donderdag 26 januari nieuwsbrief 10 Vrijdag 27 januari studiedag: alle leerlingen vrij JARIG Moos Slingerland 15-01

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

Maandbrief januari 2017

Maandbrief januari 2017 Maandbrief januari 2017 Agenda januari 9 januari - studiedag PCBO, alle kinderen zijn vrij 10 januari - eerste schooldag, start 0 groep 11 januari - bijeenkomst gebedsgroep, aanvang 8.30 uur, - schoonmaakavond

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer januari 2017 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 09 24 januari 2017 Kalender 25-01: Inloopochtend 08.30 08.40u 27-01: Speelgoedochtend 31-01: Open ochtend 09.00 12.00u 02-01:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari 2017

Nieuwsbrief nr januari 2017 Nieuwsbrief nr. 7 20 januari 2017 Agenda 24 januari - OC-vergadering 26 januari - 9.30 uur afsluiting gedichtenwedstrijd groep 5 en 6 28 januari - gemeentelijke voorleesronde 31 januari - Juf Esther afwezig

Nadere informatie

/ of

/ of blz 01 02 03 04 05 06 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord - Vertrek Anko Zwangerschap Evelien-Vervanging Iemkje Goed gelezen Rapportage/Omgekeerd spreekuur Informatie-avond nieuwe stijl Luisvrij JUMBO-sparen

Nadere informatie

De zon komt op en geeft ons licht Zo brengt de hemel een bericht Want na het donker van de nacht Komt altijd weer een nieuwe dag.

De zon komt op en geeft ons licht Zo brengt de hemel een bericht Want na het donker van de nacht Komt altijd weer een nieuwe dag. blz 01 02 03 04 05 06 07 08 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord rapport onderwijs CITO-Eindtoets Rekenen op tablets Kanjertraining Ouderavond Verjaardagsvieringen Schoonmaak Week van de Hoop Kind op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 21-12-2016 nummer 15 Agenda Do 22 december Kerstviering start 18.30 uur Bij slecht weer start: gr. 1 t/m 4 17.30 uur en gr. 5 t/m 8 18.30 uur Vr

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 22-12-2016 Nieuwsbrief: Nummer 6 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017

Nieuwsbrief 7. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: januari 2017 Nieuwsbrief 7 8 januari 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Morgen begint de eerste lege bladzijde van een boek met 365 bladzijden. Schrijf een goed boek! Een jaar van onbeschreven

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Blz 01 02 03 04 05 06 Inhoudsopgave Agenda - Lied Voorwoord Personalia; afscheid Sonja/Cindy, start Bianca en benoeming nieuwe intern begeleider Deep Level Learning thema OMNIVERSUM Sinterklaasfeest 5

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18

Datum: Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Datum: 20-01-2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 18 Beste ouders/verzorgers, Al eeuwenlang bidden mensen het Onze Vader. Uw koninkrijk kome bidden ze dan. Maar wat bedoelen ze daar eigenlijk precies mee? Hoe

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond

Kerstlunch. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 4 19 december Licht Kerstbrunch Geboren Ouderavond Jaargang 6 nummer 4 19 december 2018 In dit nummer: Licht Kerstbrunch Ouderavond Personeel Welkom en afscheid School - kerkdienst Ouderwerkgroep Gebedsmoment Wonderlijk gemaakt Beeldknap Agenda Als alles

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag. Lichtpunt

Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum. Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag. Lichtpunt Protestantse gemeente Michaëlkerk Leersum Dinsdag 25 december 2018 Eerste Kerstdag Lichtpunt dienst voor jong en oud voorbereid met de werkgroep liturgie van onze gemeente er is nevendienst voor de kinderen

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s)

18 december Geachte ouder(s), verzorger(s) 18 december 2017 7 Geachte ouder(s), verzorger(s) Bij deze de laatste, korte, Nieuwsbrief van het jaar 2017. Nog één week en dan is het Kerstfeest: we vieren de geboorte van Jezus. In een wereld waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag

Nr. 17, 29 mei Kalender. Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Nr. 17, 29 mei 2019 Kalender Donderdag 30 en vrijdag 31 mei vrij i.v.m. Hemelvaartsweekend Maandag 10 juni vrij i.v.m. tweede Pinksterdag Bijbelverhalen en lied van de maand Week 22 27/05-29/05 Wordt vervolgd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Vrijdag 23 december 2016

Vrijdag 23 december 2016 Vrijdag 23 december 2016 Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij is op Zijn schoude; en men noemt Zijn naam Wonderlijk, Raad, Sterke God, Vader der eeuwigheid, Vredevorst.

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Januari 2015 INHOUD. AGENDA December - Januari 2015. De volgende Flits komt op donderdag 29 januari 2015

Januari 2015 INHOUD. AGENDA December - Januari 2015. De volgende Flits komt op donderdag 29 januari 2015 Protestants-Christelijke basisschool Het Zuiderlicht Langstraat 48 8251 VH DRONTEN Tel 0321-315943 Januari 2015 De volgende Flits komt op donderdag 29 januari 2015 E-mail: hetzuiderlicht@codenz.nl Website:

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u een heel goed en gezond 2018!!

Het team van de Rehoboth wenst u een heel goed en gezond 2018!! Januari 2019 Nieuwsbrief 9 januari Hoofdluiscontrole 21 januari Basiscursus MR 4 februari Vervolgcursus MR 5 februari Studiedag leerlingen vrij 8 februari Rapporten 12 en 13 februari Ouderavonden Januari/februari

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - januari 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda Januari 2016: Maandag 4 januari

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Chr. Basisschool De Linde Kolkweg PT Laag-Zuthem

Chr. Basisschool De Linde Kolkweg PT Laag-Zuthem Lindeblaadje Nr.8 Chr. Basisschool De Linde Kolkweg 41 8055 PT Laag-Zuthem Email: directie@bmdbdelinde.nl 2016 2017 22 dec. 2016 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Gisteravond hebben we met elkaar het Kerstfeest

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Week 51

Nieuwsbrief 15 Week 51 Nieuwsbrief 15 Week 51 Gezellige drukte tijdens de kerstcarrousel Wat was het een gezellige drukte op school tijdens de Kerstcarrousel van afgelopen woensdag. In groepjes samengesteld uit leerlingen van

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer:

Weeknieuws. Schooljaar Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Schooljaar 2016-2017 Weeknieuws Weeknieuws 16 Week: 51 In dit nummer: Week 51: Alweer een kalenderjaar voorbij. Terugkijkend op het jaar 2016 heeft de Anne Frankschool Plus naast het regulier onderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Petrapraat van de petraschool voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen

Petrapraat van de petraschool voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen van de petraschool voor de ouders/verzorgers van onze leerlingen jaargang 11 nummer 12 uitgave van 7 juni 2019 Beste kinderen, leerkrachten en ouders van De Petraschool Deze komt vlak voor Pinksteren uit.

Nadere informatie

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel?

KIND OP MAANDAG. Lucas 6: Lucas 6: 27-35; 41-45, 7:1-10. Week 06 06/02-10/02. Mag dat wel? KIND OP MAANDAG. Week 06 06/02-10/02 Mag dat wel? Lucas 6: 1-23 Er zijn regels over wat wel mag en wat niet mag. Wat Jezus doet, klopt dat eigenlijk wel met de regels? Jezus vertelt dat goed doen niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren!

Emma, Hannah en Kymo: alvast van harte gefeliciteerd en ook Gods zegen toegewenst in jullie nieuwe levensjaren! Vrijdag 17 februari 2017 En Hij gaf de menigte opdracht op het gras te gaan zitten; en Hij nam de vijf broden en de twee vissen, en terwijl Hij opkeek naar de hemel, zegende Hij ze. En toen Hij ze gebroken

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 januari 2017

Nieuwsbrief 11 januari 2017 Nieuwsbrief 11 januari 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda Januari 2017 Maandag 16 vrijdag 27 januari Toetsweken groep 2 t/m 8 Februari 2017 Vrijdag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 10. Baarn, 23 december Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 10. Baarn, 23 december Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 10. Baarn, 23 december 2016. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 16 DECEMBER 2014 (8)

christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 16 DECEMBER 2014 (8) het fundament christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 16 DECEMBER 2014 (8) Opeens stond er een engel van de Heer bij hen en werden ze omgeven door het stralende licht van de Heer,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN E R E D I E N S T 25 december 2014 Kerstmorgen KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN Protestantse gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ds. Anke Dekker ouderling Rienk Koopmans organist Marco t Hart

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen

AGENDA. Bijbelverhalen maandag 17 augustus woensdag 19 augustus OPA AGENDA 02 juli 2015 jaargang 17 nr. 40 1e schooldag, u bent hartelijk welkom om uw kind(eren) in de klas te brengen, zodat u een kijkje in de klas kunt nemen

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders,

TARISSINGNIJS. Januari Drogeham, 22 december Beste ouders, TARISSINGNIJS Januari 2018 Drogeham, 22 december 2017 Beste ouders, Wat een geweldige viering! Kinderen, ouders, teamleden en buurtgenoten bedankt! Alles kwam geweldig samen. Van de sfeervolle verlichting

Nadere informatie

Thema: Lichtpuntjes in het donker.

Thema: Lichtpuntjes in het donker. Thema: Lichtpuntjes in het donker. WELKOM Vandaag is het kerstfeest, dat vieren wij blij. Wij steken één kaars aan en zingen daarbij Vandaag is het kerstfeest en ik doe ook mee. Ook ik steek een kaars

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

Een lied, dat we leren op school

Een lied, dat we leren op school KALENDER 13 t/m 26 januari 2015 do. 15 januari schoonmaakavond groep 3 t/m 8. woe. 21 januari Start Nationale Voorleesdagen. KALENDER vooruitblik ma. 26 januari di. 27 januari woe. 28 januari do. 29 januari

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie