Dag 1 (26-07-' km.)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag 1 (26-07-' km.)"

Transcriptie

1 Portugal 2010

2 Dag 1 (26-07-' km.) Vanmorgen om 9 uur vertrokken, eerst tanken en bandencheck. Regelmatig fikse buien gehad, maar in België werd het droger. Om 15 uur waren we over de grens van Frankrijk. Gevalletje pech, verholpen met paperclips...om 17:45 konden we aansluiten in de file bij Parijs. Om 20:00 rolden we op camping Vallee 'd Eure te Morancez

3 Dag 2 ( 27-7-' km) Om 10 uur rijden we verder via La Verene, Thivars, richting Le Mans. Beetje bewolking, maar een lekker temperatuurtje. Bij een pauze deze zonnebloemen op foto gezet. Velden vol kwamen we tegen. Flink doorgereden richting Bordeaux en door naar de Spaanse grens. Om 17: 30 eet pauze en daarna om 18:15 zien we de Pyreneeën.. Zo mooi... We gaan via Baskenland en zoeken daar ergens een mooie camping uit aan de kust. Het is hier erg druk, maar bij de 2-de camping Sunncamp Hollyday konden we staan tussen de feestende surf jeugd. Compleet met waterpijpen. Erg leuk om te zien.. De eerste bergen in zicht. 's Avonds nog een rondje gelopen en gezien hoe prachtig deze camping aan zee ligt.

4 Dag 3 ( 28-7-' km) Voordat we verder kunnen, nog even weer bij de zee kijken. Via de E5, met zonovergoten en een strakblauwe lucht rijden we langs het plaatsje Cavia, afrit 18. En om 14 uur zijn we bij Palencia. Het word hier erg dor en droog. Verder via de ZA 921 door een prachtig natuurgebied Natural de Monteshinho richting Portugal. Op deze foto zie je hoe we al hobbelend onder veel nieuwsgierige blikken de grens Spanje- Portugal overgaan. Het kan allemaal precies. Verder doorgereden naar Varge en Brigança daar voor 2 nachtjes een camping opgezocht.. Grensdorpje Rihonor, waar de tijd al zeker een eeuw stil staat. De meiden waren erg blij met het verkoelende riviertje dat over de camping loopt. Er werd dan ook veel gezwommen. Een schot in de roos!

5 Dag 4 ( 29-7-'10 13 km) Tja, en wat doe je op een rustdag? Maar weer te water en lekker afkoelen. Kreeften en visjes met andere kinderen vangen. Tegen 15 uur zijn we naar het stadje Bragança gegaan om daar rond te wandelen. Het is een mooi stadje gebouwd op een heuvel, met op de top een kasteel uit Ook hebben we hier een kledingmuseum bezocht. En dan is het weer tijd voor verkoeling. Zwemmen deden de meiden niet meer, nadat ze slangen van ongeveer 40 cm. in het water ontdekten.

6 Dag 5 (30-7-' km) En vlak voor ons vertrek vandaag zagen wij een hagedisje onder de CC zitten. Het wemelt ervan op sommige stukken. Om 9:15 richting Vinhais vertrokken. Onderweg zien we dat het hier niet meer zo dor en droog is.. Vinhais Mooie bochtige route genomen naar Chaves. Daar zou een warmwaterbron moeten zijn. Na veel zoeken en vragen, hebben we hem eindelijk gevonden hoor. Verder een mooie stad om te bezoeken. Door naar Viseau en Guarda. Daar stonden we op de stadscamping tegenover het voetbalveld, waar flink werd gesproeid. Nog voordat we de wagen hadden staan werden we aangesproken door een Engels/Australisch koppel. Ze vroegen zich of hoe we kampeerden. Alles in zo'n kleine bak en staat zo snel! En wij willen het maar wat graag vertellen. Op deze camping staat ook een rood VW busje die we nog vaak tegen zullen komen de komende dagen.. Warmwaterbron.

7 Dag 6 ( 31-7-'10 170km) Voordat we verder trekken, eerst Guarda bekeken. Deze stad ligt op 1056 meter hoogte, is de hoogste stad van Portugal.. Guarda Verder op weg via Sabugal en Salvador naar Monsanto. Uitgeroepen tot het meest Portugese dorp van Portugal. En weer werd er geklommen. De auto deed dit niet, dus te voet verder. De huizen zijn tussen de granieten rotsblokken gebouwd. Vanuit het dorpje leidde een pad naar boven op de heuvel met daarop restanten van een kasteel. Dit hebben Anita en Anne beklommen. Gelukkig in de plaatselijke kroeg verkochten ze lekkere ijsjes. Ook veldwachter Zwart kwam daar om een verfrissende versnapering te halen. Daarna door naar Castelo Branco en daar een camping opgezocht.

8 Dag 7 ( 1-8-' km) De CC weer ingeklapt en in Castelo Branco een tuin bezocht met vele standbeelden en vijvers. Ook daar kwamen we de 2 Nederlanders weer tegen die bij het rode busje horen. Even gekletst en het blijkt dat we hetzelde boekje hebben die we volgen. Alleen zij gaan nu naar de Algarve en wij naar de west kust. Dus komen we elkaar niet meer tegen.. Jardim Episcopal Wij gaan richting Lissabon en komen om 15 uur over de hangbrug Ponte 25 de Abril.. Monument Christo Rei. Doorgereden naar Cabo Espichel. Eindelijk de zee en een beetje verkoeling door de wind. Hier op deze afgelegen plek staat een grote kerk met 2 lange rijen pelgrimsverblijven. Samen vormen ze een groot binnenplein. Weer op weg om een camping op te zoeken en gevonden in Sesimbra. Deze staat aan de kust en het begint s avonds hard te waaien dus de luifel gaat eraf waardoor er maar weinig schaduw overbleef.

9 Dag 8 ( 2-8-'10 20 km) Het was weer erg warm en we hebben dankbaar gebruik gemaakt van het ene boompje voor onze tent. Sesimbra is door zijn ligging in de heuvels een erg geliefd vakantieoord. Dit is te zien door veel nieuwbouw hotels.. Rechts op de heuvel is de camping te zien. In de Porto do Abrigo liggen talloze felgekleurde bootjes. We hebben 's avonds op de camping gegeten, met uitzicht op de haven.

10 Dag 9 (3-8-' km) Vandaag uit Sesimbra vertrokken via Santana, Lissabon naar Cascais. En daar een camping gevonden met luxe zwembad. Deze camping ligt weer vlakbij de zee en natuurlijk gingen we daar 's avonds nog even heen. Veel wind en we zijn gezandstraald. We werden getrakteerd op een mooie zonsondergang.

11 Dag 10 (4-8-'10 76 km) De volgende dag gingen we op weg naar Sintra om daar eens rond te kijken. Dit is het strandje van gisteravond. We hebben op deze route de franciscanenklooster bekeken uit Hierin woonden de (toen waarschijnlijk erg kleine) monniken in. Ook ligt er een mooie tuin bij.. Convento dos Capuchos. We wilden ook Sintra wel in, maar het was er zo verschrikkelijk druk dat we auto niet eens kwijt konden. Dus vandaar deze foto op afstand genomen.. Paleis van Pena.

12 Dag 11 (5-8-' km) Vandaag weer een reisdag, we hebben nog veel mooie dingen gezien, zoals deze windmolens. En over het strand gelopen bij Peniche, een oud vissersdorp. Later doorgereden naar Obidos, een wit stadje binnen 14- de eeuwse muren. Het is inderdaad erg mooi, maar ook toeristisch. Dus wij zochten de andere straatjes op en later over de stadsmuur gelopen. We hebben hier de hele middag vertoeft, verder via de N114, A8,N242 en om 20:15 kwamen we aan op camping Colina do Sol.

13 Dag 12 (6-8-'10 32 km.) Op deze camping was ook een zwembad, waar de dames weer flink gebruik van hebben gemaakt. Hier zien we iets wat we vaker zijn tegengekomen een tent onder een tent. Het scheelt natuurlijk behoorlijk tegen de warmte. Maar het blijft maf om te zien. Later op de dag zijn we naar Nazaré geweest. Een oorspronkelijk vissersdorp. En zoals te zien op de foto ook geliefd als badplaats. Hier even rondgelopen, een klein museum bezocht en souvenirs gekocht. Terug op de camping was het de bedoeling dat Gert en de meiden nog via een speciaal pad nog even naar het strand zouden om te zwemmen. We zaten voor de CC en ik zei dat het wel erg lang geleden was dat ik een wolk had gezien. Na een paar minuten begon het hogerop de camping te knetteren, brand! We hebben de belangrijkste spullen in de auto gelegd en zijn poolshoogte gaan nemen. Veel mensen waren in paniek hun tent aan het leegruimen. De brand bleek achter een heuvel te zijn vlak achter de camping. Het heeft de brandweer een paar uur gekost, maar toen was het dan ook uit. Later bleek dat op vele plekken bosbrandjes waren uitgebroken. We konden blijven en rustig slapen.

14 Dag 13 (7-8-' km.) Vandaag vertrokken we om 10 uur en rijden via A8, A17, A1, IC 8, A1, N1 naar Coimbra. Daar hebben we een soort madurodam bezocht. Dit was erg leuk, hier staan allerlei gebouwen uit Portugal nagebouwd en op zo'n grootte dat kinderen erin kunnen. Om 14 uur zijn we verder gereden via IC2, IP3, A1 en om 15 uur waren we in Ovar en daar gingen we op zoek naar de betegelde huizen. En gevonden. Na weer een ijsje gaan we verder via de N529, A29, EN 109 naar Espinho. Daar op camping Parque Municipal de Campismo de Espinho. Kijk wel uit voor de receptionistes, die doen erg wazig en zit geen tempo in ook niet toen er wel 15 mensen stonden te wachten. Deze camping ligt op 500m van het strand en ook vlakbij een enorme supermarkt. Handig!

15 Dag 14 (8-8-'10) Espinho is een leuk stadje onder Porto. Wat we hebben gezien is, dat het wel redelijk modern is allemaal. Vandaag lekker over de boulevard geslenterd richting het vissersstrand. Het was gezellig druk en op het strand aangekomen, zagen we dat er net vis was binnengehaald. Op het strand werd het vis gesorteerd en naar de boulevard gebracht. Waar de viswijven de vis kopen voor hun kraampje. Via het strand zijn we teruggewandeld richting de camping. Hier was de reddingsbrigade ook druk bezig om mensen te waarschuwen voor de erg sterke onderstroom. En zoals je op de foto ziet, bewolking en ging het later regenen met veel stof erin.

16 Dag 15 (9-8-'10) Vandaag hebben de auto laten staan om met de luxe trein naar Porto te gaan. Hier eerst wat rondgewandeld en vervolgens op een boot gestapt om over de Douro te varen. Porto is natuurlijk bekend om de Port en staat ook op de Unesco werelderfgoedlijst. Daarna een treinritje gemaakt en nu zie je wat een wirwar aan straatjes hier te vinden is. Ook deze stad is op een heuvel gebouwd. En aan 1 kant van de rivier kon je een bezoek maken aan de port kelders. Dit was de laatste camping in Portugal.. Municipal de Campismo de Espinho

17 Dag 16 ( km) Vanmorgen op tijd ingepakt en nog even naar het strand. Omdat de zee 's morgens rustig is, kunnen de meiden nog even een uurtje zwemmen. Daarna weer op pad. Via de N109, A29, A20 A3 naar Braga. Braga is nog steeds de kerkelijke hoofdstad van Portugal. Daar staat een kerk Bom Jezus en daarvoor liggen de trappen. Beneden aan de trap bevindt zich een steile Heilige Weg met daarin de 14 kruiswegstatiën te zien. Daarna komt het middendeel met in de trap verwerkt de 5 zintuigen. Daarna een trap met de 3 deugden. Daar boven aangekomen heb je een prachtig uitzicht. Ook hebben we natuurlijk een kijkje genomen in de kerk. Indrukwekkend mooi. Om 15:15 zijn we verder gereden richting Spanje. Via de N103, A11, A7, A24, N532. Het viel ons op dat het over de grens direct een stuk helderder is in de lucht. Bij Puebla de Sanabria een camping opgezocht.

18 Dag 17 ( km. ) Nog een laatste kiekje vanaf de camping. Dan gaan we verder naar Frankrijk. Via de 104, A52, A66, A231, Burgos, E5, A1, N1. We reden om 16:30 Frankrijk binnen. Daar verder via de A63, regen! Om 18:30 reden we camping Parc du Val de l'eyre te Salles op. En gelukkig was het toen weer droog. Dag 18 ( km) Weinig over te vertellen. Lange reisdag naar huis...(bordjes langs de weg... naar huis) Om 9:30 vertrokken, bij Parijs nog gekletst met Nederlands stel die een oud collega van Anita naast zich hadden staan op de camping (kleine wereld), ze hadden een klapband in een tunnel in Parijs. En 2 km. voor huis om 2 uur 's nachts aangehouden worden door de politie, omdat die het op dit tijdstip wel erg vreemd vonden zo'n grote bak achter een auto. Gewoon nieuwsgierigheid waarschijnlijk. Gelukkig niet voor de rij en rusttijden... In totaal hebben we 5451 km. gereden en 10 campings aangedaan in 18 dagen.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli

Reisverslag Sri-Lanka 2 juli Reisverslag Sri-Lanka 2 juli 25 December 2011 waren wij 12,5 jaar getrouwd en als verlaat huwelijksreis zijn wij met onze drie dochters naar Sri-Lanka vertrokken. Eerst lekker 3 dagen bij het zwembad rondhangen

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006

Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 Spaans dagboek, 2-13 maart 2006 typewerk: Peter Journée Donderdag 2 maart Gisteravond ben ik, samen met mijn pop Katelijne, naar mijn ouders gegaan. Ellen, Dave en Rick waren daar al. s Ochtends om half

Nadere informatie

Rondreis Portugal in 2014.

Rondreis Portugal in 2014. 2014 port Rondreis Portugal in 2014. We vertrekken 4 mei en we reizen in 2 dagen via Arras in noord Frankrijk naar Chatelleroux waar we een rustdag houden om even bij te komen van ca. 900 km rijden. Daarna

Nadere informatie

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules.

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. 06-12-2012. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. In bewolkt weer, maar nog met een redelijke temperatuur rijden we om 11.15 na 4050 km van Valdelagrana weg. Een kwartier

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen

D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer klanten krijgen Opdracht 2 A hoe is jouw hotel opgebouwd B hoe een hotel zichzelf bij gasten overbrengt C zo kun je zien welke hotels er zijn D de gasten weten welke hotels er zijn en voor het hotel is het zo dat ze meer

Nadere informatie

Reisverslag Pisa 2012

Reisverslag Pisa 2012 Reisverslag Pisa 2012 Door: Anne Marte Gardenier, vw5c DAG 1: om 10.40 kwamen we aan in het regenachtige Pisa. Het was gelijk weer erg gezellig met mijn italiaan. Het klikte ook goed met haar ouders. Daarna

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

Impressie CCC-reis Italië 2014

Impressie CCC-reis Italië 2014 Impressie CCC-reis Italië 2014 De start van deze reis is op camping Schinderhannes in Pfalzfeld. Na het welkomstdiner vertrekken 7 caravans en 6 campers richting Oostenrijk en Italië. Onze eerste camping

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Zaterdag 18 oktober 2003 Om 5 uur loopt de wekker af. Gisteravond hebben we de camper al ingepakt dus blijft vanmorgen

Nadere informatie

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november

Herfst 2007. Indonesië. 19 oktober t/m 2 november Herfst 2007 Indonesië 19 oktober t/m 2 november Vrijdag 19 oktober Met de trein van 7:30 via Utrecht naar Schiphol. De directe trein reed niet dus via Amsterdam een half uur vertraging. Een prima vlucht

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Dinsdag 8 april 2014

Dinsdag 8 april 2014 Maandag 7 april Wow de eerste dag in Rome, wat een dag. 's Morgens even ontbijten (één croissantje) en toen vanaf ongeveer half 10 op pad. We zijn in de binnenstad geweest en bij iedere kerk verbaasden

Nadere informatie

Verslag Campertrip Spanje Oktober 2011.

Verslag Campertrip Spanje Oktober 2011. Verslag Campertrip Spanje Oktober 2011. Zaterdag 1 oktober 2011. Rond 16:00 uur zijn we via Antwerpen E19 en over de A1 richting Parijs vertrokken. Bij Parijs hebben we wel flink wat tijd verloren door

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Reisverslag Helgoland

Reisverslag Helgoland Reisverslag Helgoland Op donderdagochtend om 4 uur ben ik met een goede vriend vertrokken naar Bremerhaven in Duitsland waar we om half tien de boot moesten hebben naar Helgoland. Doordat we door de Duitse

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reisverslag Madeira augustus 2012.

Reisverslag Madeira augustus 2012. Reisverslag Madeira augustus 2012. Van 9-8 t/m 14-8 2012 zijn we met 6 personen naar Madeira geweest. Deze reis werd georganiseerd door Dennis en Raymond. De bedoeling is om er met een bootje de zee op

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA

VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA VAKANTIE NOVEMBER 2015 MADEIRA Madeira (Portugees voor hout) is een eiland in de Atlantische Oceaan, ongeveer 700 kilometer ten westen van Afrika en 1000 kilometer ten zuidwesten van de Portugese kust.

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli 2008

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli 2008 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli 2008 Lieve familie en vrienden, Toen we vorige maand aankondigden dat we een paar weekjes op vakantie zouden gaan, vroegen sommige mensen zich af waar

Nadere informatie

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015

Ahrtal. Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig. 11 t/m 14 mei 2015 Ahrtal Rotweinwanderweg - Ahrtalweg - Ahrsteig 11 t/m 14 mei 2015 Maandag 11 maart Heel - Heppingen (Ahr) 137 km Heppingen - Dernau Laagste punt: 90 m Hoogste punt: 228 m Totale stijging: 650 m Totale

Nadere informatie

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa do Valle - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm

Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm Bijzondere vakantie op Cyprus Ans van den Helm In 2011 gingen mijn man en ik 10 dagen op vakantie naar Cyprus. Toen we geland waren, stond er een taxi klaar, om ons naar ons vakantieverblijf, te brengen.

Nadere informatie

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon

Camping Caravaning. Pointe de Kerbihan. Bretagne Sud. Bretagne Sud. In LA TRINITE vanaf pasen tot de herfstzon Bretagne www.camping-de-la-baie.fr Camping Caravaning La Trinité sur Mer Rivière de Crac h...de schoonheld van haar stranden, haar stranden van fijn zand, het milde klimaat, haar gastvrijheid, haar gastronomie,

Nadere informatie

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop.

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Bij start voor de reis door Cyprus begint het eerste bezoek aan de havenplaats Larnaca met overnachting. In de buurt van Larnaca is het zoutmeer

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk)

Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk) Reisverslag (Duitsland Slovenië Italië Frankrijk) Onze reis werd gepland van 1 juli tot 31 juli. Voor aanvang van onze reis hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk treinen te reserveren. Gedurende onze

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie

Verona - Lazise (Lago di Garda).

Verona - Lazise (Lago di Garda). Verona - Lazise (Lago di Garda). Wijnbouwgebied. 26-06-2012. Verona - Lazise (Lago di Garda). Om 9.40 vertrekken we uit Verona na 1954 km. Eerst gaat het over snelwegen de stad uit. Na de afslag in de

Nadere informatie

Als het even ophoudt met regenen proberen we onze kledij wat te drogen aan een schuilhut. Maar we zitten nog niet neer of het begint terug te

Als het even ophoudt met regenen proberen we onze kledij wat te drogen aan een schuilhut. Maar we zitten nog niet neer of het begint terug te Als het even ophoudt met regenen proberen we onze kledij wat te drogen aan een schuilhut. Maar we zitten nog niet neer of het begint terug te regenen. Tegen de avond zijn we door en door nat en dit ondanks

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland uit?

1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland uit? Zomer De laatste jaren zijn enkele warmterecords verbroken. 7 6 5 4 3 2 63% 1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland uit? 38% (n=177) Gemiddeld tussen 20-25 graden Gemiddeld tussen 25 30 graden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen.

De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen. De eigenlijke top van de Teide zelf mag in deze tijd van het jaar niet beklommen worden omdat er te veel ijs ligt. Tot de refuge mag je wel komen. Wij zijn duidelijk niet de enigen die de klim naar de

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië CCC Reis 2013 Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië van 3 juni t/m 4 juli 2013 De coördinatoren hadden weer een prachtige en gevarieerde tocht uitgezet. Onze eerste camping was bij Dillenburg,

Nadere informatie

Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden.

Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden. Lions youth exchange, Camp Origin Fegen, Sweden. Week 1 Op een zonnige zondagochtend was het eindelijk zover, vandaag zou ik naar Kopenhagen vliegen en vervolgens met de trein doorreizen naar het zuiden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Lionsclub Nederland, heel erg bedankt voor weer zo n fantastische ervaring! Esmée Otterloo.

Lionsclub Nederland, heel erg bedankt voor weer zo n fantastische ervaring! Esmée Otterloo. En ook dit jaar hoorde ik weer op mijn verjaardag naar welk land ik op uitwisseling zou gaan. Na een fantastisch avontuur in Canada (2010), zag ik er ook weer erg naar uit om naar Turkije te gaan :) Op

Nadere informatie

Verslag wandelvakantie naar Portugal. van 14 t/m 20 mei 2019

Verslag wandelvakantie naar Portugal. van 14 t/m 20 mei 2019 Verslag wandelvakantie naar Portugal van 14 t/m 20 mei 2019 Dag 1 Maandagnacht 14 mei vertrekken 17 dames richting Portugal. Om 1.15 uur s nachts vertrekt de bus bij het station in Winschoten. We moeten

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Reisverslag David van der Meijdn

Reisverslag David van der Meijdn Reisverslag David van der Meijdn Zaterdag 07 juli Vandaag ben ik met het vliegtuig naar Treviso Airport gegaan. Om half 2 was ik klaar met de bagage en had ik mijn gastmoeder gevonden voor deze eerste

Nadere informatie

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013.

Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. Fiets vakantie Gran Canaria oktober 2013. In de zomer van 2013 is het plan geboren om met de racefiets een weekje te fietsen op Gran Canaria. 11 oktober is na wat voorbereiding de vertrek datum gevonden.

Nadere informatie

House of the Sea Lefkada k.k.

House of the Sea Lefkada k.k. TE KOOP House of the Sea Lefkada 1.285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.285.000 k.k. Woningtype Villa Woonruimte 320m² Perceeloppervlakte 5.000m² Kamers 5 Stad Lefkada Adres House of the Sea OMSCHRIJVING Schitterend

Nadere informatie

DEELNEMERS. Louis Staf Ludwig

DEELNEMERS. Louis Staf Ludwig DEELNEMERS Louis Staf Ludwig Woensdag 1september 2010 Van Naar Afstand Stijgen Dalen Duur : Les Houches 1.008 m : La Villette 1.057 m : 13 km : 1.812 m : 1.890 m : 6 uur Rond de middag zijn we in Les Houches

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

CAMPINGS AANDE COSTA VERDE

CAMPINGS AANDE COSTA VERDE 2015 18 CAMPINGS AANDE COSTA VERDE Voorwoord Beste kampeerder, Bedankt voor het downloaden van deze campinggids. Hiermee heb je de leukste campings in je favoriete vakantieregio in handen. Overzichtelijk,

Nadere informatie

Werkblad Naut Thema 5: Weer en klimaat

Werkblad Naut Thema 5: Weer en klimaat Werkblad Naut Thema 5: Weer en klimaat 5.1 Wordt het warm vandaag Lees het verhaal Wat is het weer? Kijk naar de boom Kijk naar de muts en de wanten Wat denk jij? Is het koud? In de zomer is het warm In

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun

Natuur en Cultuur. Dag 1 Maun BOTSWANA SELF DRIVES Natuur en Cultuur Dag 1 Maun U haalt de 4x4 op bij het vliegveld en krijgt een uitgebreide 1-2 uur durende overdracht van de auto, de uitrusting en de route. Er is volop gelegenheid

Nadere informatie

Casteljaloux, la Roque-Gageac, Sarlat-la-Caneda, Rouffignac.

Casteljaloux, la Roque-Gageac, Sarlat-la-Caneda, Rouffignac. Casteljaloux, la Roque-Gageac, Sarlat-la-Caneda, Rouffignac. Maandag 30-7-2007. Casteljaloux - la Roque-Gageac - Sarlat-la-Caneda - Rouffignac. We zijn vandaag er al weer vroeg uit. Het regent ietsjes

Nadere informatie

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta

Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta Quinta das Vinhas Portugal Madeira Estreito da Calheta 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta das Vinhas - (Portugal Madeira Estreito da Calheta) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland er uit?

1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland er uit? Zomer 7 6 5 4 3 2 1. Hoe ziet voor u de ideale zomer in Nederland er uit? 66% 31% (n=186) 1 Gemiddeld tussen 20-25 graden Gemiddeld tussen 25 30 graden 2% Gemiddeld boven de 30 graden 4% 4% Alles is goed

Nadere informatie

La Azohía -Isla Plana.

La Azohía -Isla Plana. La Azohía -Isla Plana. 27-01-'12. La Azohía - Isla Plana. De morgen is vooralsnog aan de grijze kant. We vertrekken om 10 uur (2823 km) naar de camping in Isla Plana. Voor de poort staat een grote groep

Nadere informatie

VOORSTELLING TOCHT DEELNEMERS

VOORSTELLING TOCHT DEELNEMERS VOORSTELLING TOCHT De GR 48 of de Sendero de Sierra Morena doorkruist, zoals de meeste GR s in Spanje, meerdere natuurgebieden. De Sierra Morena is een gebergte van 400 km van het oosten tot het westen

Nadere informatie

Vakantie Kreta mei 2016

Vakantie Kreta mei 2016 Vakantie Kreta mei 2016 Afgelopen meivakantie zijn we naar Kreta gegaan. Het bijzondere aan deze vakantie was dat we niet in een resort of een huisje verbleven maar dat we op pad gingen met een camper.

Nadere informatie

De beklimming van de Kilimanjaro

De beklimming van de Kilimanjaro De beklimming van de Kilimanjaro Jullie hebben mij gemist begin november tijdens de karatetraining om de reden dat ik helemaal in Tanzania was om de Kilimanjaro te beklimmen met 3 vrienden. Deze berg is

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah

Reis op maat. Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah Reis op maat Gemaakt door: Nikki Sulivivene Savannah 1 Inhoudsopgave Voorkant blz1. Inhoudsopgave...blz2. Doelgroep..blz 3. L Oret de mar... blz 4/5. Offerte 1..blz 6. Lissabon blz6. Offerte 2..blz 8.

Nadere informatie

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km

Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers. 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Lissabon en de Algarve Werelderfgoed van ontdekkingsreizigers 8-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 3 hotels Rondreis 1280 km Hoogtepunten van deze reis Lissabon en de Gouden Driehoek UNESCO-steden

Nadere informatie

Diekirch-Valkenswaard

Diekirch-Valkenswaard Diekirch-Valkenswaard 110827 Vertrek op vrijdag 26 augustus samen met Johan van Tilburg, zijn bedrijf is één van de sponsoren van de ploeg waar we mee zouden gaan fietsen. Om 10:00 uur zouden we verzamelen

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Verpapromotiedag in Baal

Verpapromotiedag in Baal Verpapromotiedag in Baal Dinsdag 7 september organiseerde Verpa Groundbait weer haar traditionele promotiedag aan de visvijvers van HSV De Brasem in Baal. Net onder de rook van Antwerpen liggen diverse

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat

Het boek van VISJE BLUB. Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het boek van VISJE BLUB Gemaakt door iedereen die op de foto staat Het is 8 juni, een paar dagen voor de Slootjesdag in Diessen. Een vrijwilligster van de groep zit rustig wat te lezen bij t Turkaa tot

Nadere informatie

Het verhaal van de schepping (Genesis 1 en 2)

Het verhaal van de schepping (Genesis 1 en 2) Het verhaal van de schepping (Genesis 1 en 2) Toen God begon met zijn schepping, was het donker en leeg. Maar God zei: Laat er licht zijn! En opeens was er licht. Nu was het niet donker meer, maar nog

Nadere informatie

GR 5 LIVERDUN - BARR

GR 5 LIVERDUN - BARR GR 5 LIVERDUN - BARR Zaterdag 30 augustus 2008 Vertrek om 12.00 uur aankomst omstreeks 17.30 uur. Liverdun Brin-Sur-Seille 26 km. Gemiddelde snelheid in beweging : 5,1 km. Voor we (Staf en ikzelf Ludwig)

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid

São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid KAAPVERDIË São Vicente & Santo Antão in alle vrijheid Privé rondreis Kant-en-Klaar - 9 dagen / 7 nachten REF: 178 REISBESCHRIJVING (São Vicente ) - Porto Novo (Santo Antão) - Cratère de Cova - Vallée de

Nadere informatie

Vandaag terug een zeer warme dag. Ik eindig vandaag in het piepkleine dorpje Lentilles. Er is niets in het dorp, geen winkeltje, geen bakker, geen

Vandaag terug een zeer warme dag. Ik eindig vandaag in het piepkleine dorpje Lentilles. Er is niets in het dorp, geen winkeltje, geen bakker, geen Vandaag terug een zeer warme dag. Ik eindig vandaag in het piepkleine dorpje Lentilles. Er is niets in het dorp, geen winkeltje, geen bakker, geen bar of restaurant. Lentilles heeft een mooie Sint-Jacobskerk

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33

Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Vlieg-busrondreis Het beste van Portugal VRPT33 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=423

Nadere informatie

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 1 De vakantiegasten: Jorn, Jonathan en Frank O. Rosella en Anne Frank K en Eva Patty, Arend en Anne 2 In het noorden van Spanje, in de

Nadere informatie

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt

GRAN CANARIA. Playa Del Ingles. Hotel Greenfield. Jaap Erkelens. Ronald Erkelens. Caroline de Ligt GRAN CANARIA Playa Del Ingles Hotel Greenfield Jaap Erkelens Ronald Erkelens Caroline de Ligt 5 t/m 12 juni 2015 Vrijdag 5 juni 2015 Om 13.00 uur hebben we afgesproken op Schiphol. Renata, de dochter van

Nadere informatie