dwijzer week 08 Zwolle

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "dwijzer week 08 Zwolle"

Transcriptie

1 dwijzer week 08 Zwolle Grootschalige ombouw naar LEDverlichting ook in 2016

2 Grootschalige ombouw naar LED-verlichting voortgezet in 2016 In 2016 zet de gemeente de grootschalige ombouw van openbare verlichting naar LED-verlichting voort. Met de grootschalige ombouw behoort Zwolle tot één van de koplopers op het gebied van duurzame en energiezuinige LED-verlichting in de openbare ruimte. In 2016 worden 1700 straatlantaarns in de wijk Aa-landen, met uitzondering van het gebied tussen Westerveldse Aa en Brinkhoek, volledig omgebouwd naar LED-verlichting. Wanneer een armatuur nog niet is afgeschreven, wordt de verlichting omgebouwd naar retrofit LEDlampen. Dit houdt in dat uitsluitend de lamp wordt uitgewisseld en de armatuur blijft gehandhaafd. Er worden in 2016 ruim openbare verlichting omgebouwd naar retrofit LED-lampen, onder meer in de wijk Berkum, Soestweteringlanden en delen van Marslanden. Behaalde resultaten t/m 2015 In 2015 is de hele wijk Holtenbroek met stuks openbare verlichting volledig omgebouwd naar LED-verlichting, waarbij zowel de armaturen als de masten zijn vervangen. De netbeheerder Enexis heeft er tevens in 2015 grote hoeveelheden aansluitkabel vervangen om de betrouwbaarheid van de verlichting te verhogen. Sinds 2014 is de gemeente bezig met het omwisselen van de bestaande lampen in de nog goede armaturen met energiezuinige LED-lampen. Er zijn in totaal meer dan lampen op deze manier omgebouwd naar retrofit LED-lampen. Wethouder Filip van As: In 2014 en 2015 hebben wij in delen van de stad ruim lampen omgebouwd naar LED-lampen. En dit jaar komen daar nog eens ruim lampen bij. Zo ontstaat er in Zwolle een steeds betere, duurzamere en energiezuinige openbare verlichting. Om alle lampen in onze buiten ruimte van LED te voorzien, hebben we echter nog een lange weg te gaan. Daarom willen wij de ombouw óók de komende jaren in dit tempo voortzetten. Voor een gezamenlijke aanpak zijn we bovendien in gesprek met gemeenten in de regio.

3 Thema: Zwolle afvalvrij Gratis excursie bij ROVA Ook altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij ROVA? Op vrijdag 11 en 18 maart heeft u de kans een excursie te volgen bij ROVA. Een ervaren voorlichter vertelt u over de historie en de nieuwe ontwikkelingen op afvalgebied. Bovendien ziet u tijdens de rondleiding op het werkterrein van ROVA onder andere hoe het gescheiden afval wordt opgeslagen en vervoerd. Graag gaan we ook samen met u in gesprek over uw ideeën voor een afvalvrij Zwolle. U wordt gehaald en gebracht door de ROVA Groenbus, deze bus die rijdt op gas uit uw GFT. Programma uur instappen locatie Stadskantoor Zwolle, Lübeckplein uur koffie en thee bij ROVA Zwolle uur start voorlichting en rondleiding uur einde en vertrek uur terug bij het Stadskantoor Zwolle Interesse? Schrijf u dan vóór zaterdag 5 maart geheel kosteloos in via: We gaan op pad met minimaal 15 deelnemers en er kunnen maximaal 40 deelnemers mee. (Er wordt geselecteerd op tijdstip van inschrijving.) Namens de gemeente Zwolle en ROVA wensen wij u alvast een leuke en leerzame excursie toe!

4 Leer digitaal zakendoen met de overheid. Word Digisterker! Steeds meer zaken kunt u digitaal regelen bij de overheid. Denk bijvoorbeeld aan de belastingaangifte, het aanvragen van toeslagen of het doorgeven van een verhuizing. Wilt u ook leren hoe u digitaal communiceert met de overheid? Meld u dan aan voor de cursus Digisterker, werken met de e-overheid die de gemeente Zwolle organiseert in samenwerking met Stadkamer. Weten hoe je met de computer zaken kan doen met de overheid of andere instellingen is net zo belangrijk als kunnen lezen en schrijven. Steeds meer zaken worden digitaal afgehandeld. Daarom is het van groot belang om hier goed mee om te kunnen gaan. De cursus Digisterker helpt u daarbij, aldus wethouder Jan Brink. Tijdens de cursus leert u wat de elektronische overheid inhoudt en hoe u gebruik kunt maken van overheidsdiensten via internet. Ook helpen we u bij het aanvragen van een DigiD. Uw DigiD is uw digitale handtekening voor de overheid waarmee u veilig gebruik kunt maken van online overheidsdiensten. Woont u in Zwolle, kunt u omgaan met computers en internet en heeft u een adres? Meld u dan aan voor de cursus via de website: De cursus vindt plaats op dinsdagavond 1, 8 en 15 maart van uur. In een kleine groep maakt u, onder deskundige begeleiding, gebruik van de computers in de Hanzezaal van Stadkamer Centrum. Bij voldoende deelname start half april een cursus op de maandagochtend. Deelname kost 10,- (inclusief cursusboek). Meer informatie? Mail dan naar: ellen.geersing@stadkamer.nl

5 Maak kans op een gastles van PEC Zwolle Week van het geld Hoe ga je om met geld? Dat leren leerlingen van de basisschool leerlingen in de Week van het geld, die dit jaar van 14 tot en met 18 maart gehouden wordt. In deze nationale projectweek voor het basisonderwijs worden verschillende activiteiten georganiseerd. Ook PEC Zwolle-spelers werken mee aan de campagne. Door kinderen al jong te leren omgaan met geld, wordt de basis gelegd voor financiële zelfredzaamheid op volwassen leeftijd. De gemeente Zwolle vindt het daarom belangrijk om aandacht te vragen voor de projectweek. Ook PEC Zwolle levert een sportieve bijdrage. Basisscholen in Zwolle en Kampen die zich aanmelden, maken kans op een gastles van een van de PEC Zwolle spelers. Activiteiten en gastlessen Op kunnen basisscholen (gratis) lespakketten aanvragen. Ook zijn op deze site allerlei interessante filmpjes, handige weetjes en leuke spelletjes te vinden die de leerlingen zelfstandig kunnen doen. Voor de groepen 6, 7 en 8 verzorgen financiële professionals op aanvraag (gratis) gastlessen. Medewerkers van banken, verzekeraars en gemeenten staan dan voor de klas om leerlingen door middel van een educatief spel om te leren gaan met geld. Op kunnen scholen een gastles aanvragen. Wethouder Jan Brink geeft op vrijdagmiddag 18 maart een gastles op één van de scholen die zich hiervoor op de website hebben aangemeld. Eind februari wordt bekend gemaakt op welke school Jan Brink de gastles gaat geven.

6 Fotowedstrijd Zwolle doet het licht uit Met een evenement op 19 maart 2016 op het Grote Kerkplein en allerlei activiteiten vooraf viert Zwolle Earth Hour Door om uur de lampen van de Peperbus, de Grote Kerk, de Spiegel en het Stadhuis voor één uur te doven staan we stil bij de aarde. Onderdeel van het programma is een fotowedstrijd. Jong en oud kan hier aan meedoen. Maak een foto van lichtvervuiling bijvoorbeeld in je eigen buurt, op een bedrijventerrein of rond de sportvelden. Plaats deze foto uiterlijk 6 maart 2016 op Misschien win jij een overnachting voor twee personen in een Sterrenkubus op Erfgoed Bossem. Alle foto s worden op 19 maart op het Grote Kerkplein groots geprojecteerd!

7 Stadswandelingen Zwolle tijdens voorjaarsvakantie Zwolle ontdekken met een stadswandeling? Dat kan tijdens de voorjaarsvakantie. Elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 23 februari tot en met 5 maart 2016 ontdekt u de leukste plekken in Zwolle tijdens de historische stadswandeling Tour de Hanze. Tijdens historische stadswandeling van twee uur verhaalt de stadsgids over de geschiedenis van de Hanzestad en u bezoekt daarbij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. U bezichtigt onder meer de Schepenzaal en de Grote- of St. Michaëlskerk De wandeling start om uur bij het Stedelijk Museum Zwolle, Melkmarkt 41. De kosten zijn 6,00 per persoon. Reserveren is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen per wandeling. U vindt meer informatie en kunt reserveren op

8 Kent u het programma Initiatiefrijk Zwolle al? Het ondersteunen en uitnodigen van initiatieven uit de stad en onze manier van (samen)werken hierop aan laten sluiten, dat is het doel van Initiatiefrijk Zwolle. Dit programma van de gemeente Zwolle zet in op samenwerken aan meerwaarde voor de stad, én op delen, verbinden en leren. Want een stad waar het borrelt en leeft, creëren we samen. Met inwoners, (sociale) ondernemers, maatschappelijke organisaties, stadsmak(k)ers, onderwijs, bestuur, raad en ambtenaren. Een Initiatiefrijk Zwolle vormen we met z n allen. Zwolle, stad van initiatiefnemers! Lees er meer over in de eerste IZ-flits, de nieuwsbrief van Initiatiefrijk Zwolle. U kunt zich abonneren op de IZ-flits en u ontvangt deze voortaan automatisch in uw mailbox. Op vindt u een aanmeldscherm.

9 berichten week 08: 24 februari BESLUITEN EN BESCHIKKINGEN MEDEDELINGEN MEDEDELINGEN MELDINGEN IN HET KADER VAN DE WET MILIEUBEHEER Ter voldoening aan het bepaalde in artikel 8.41 van de Wet milieubeheer maken burgemeester en wethouders van Zwolle bekend dat zij de volgende meldingen hebben ontvangen: In het kader van het Activiteitenbesluit milieubeheer: Proeviz bv, Diezerstraat 91 te Zwolle Hansa-Flex Nederland BV, Nervistraat 20 te Zwolle Werkplaats 13, Gasthuisplein 13A te Zwolle Stichting de Stadshoeve, Boskampstraat 1 te Zwolle Lenferink Service BV, Wilhelm Röntgenstraat 10 te Zwolle Edward Otten, Herfterlaan 2 te Zwolle Tegen een melding op grond van artikel 1.10 van het Activiteitenbesluit milieubeheer kunt u geen bezwaar indienen of beroep instellen. MEDEDELINGEN BESLUIT TOT AMBTSHALVE UITSCHRIJVING ALS INGEZETENE UIT DE BASISREGISTRATIE PERSONEN (ART WET BRP) Burgemeester en wethouders van Zwolle hebben besloten de adresgegevens van de onderstaande personen te wijzigen. Uit onderzoek is gebleken dat zij niet meer op het adres wonen waarop zij in de basisregistratie personen staan ingeschreven. naam: geboortedatum: datum uitschrijving: El Fellah, A Bondor, AV Elkins, HL Zhang, J Maciel de Aguiar Nunes Coelho, G Batista Ribeiro, SA Hendriks, J Evenboer, J Kalijan, LA Elzing, AKK Duran, AM Guizani,A Bisoina, J Lubaka, AA De adresgegevens worden als volgt gewijzigd: Adres: onbekend Woonplaats: onbekend Land: onbekend Door deze wijziging zijn deze personen formeel niet meer woonachtig in Nederland. De wijziging wordt aan de afnemers van de BRP (zoals belastingdienst, de administratie van uitkeringsinstanties, pensioenfondsen en zorgverzekeraars) doorgegeven. Dit kan gevolgen hebben voor toeslagen, de zorgverzekering en voorzieningen als AOW en pensioen van genoemde personen. Bezwaar U kunt een bezwaarschrift sturen naar het college van burgemeester en wethouders. Zorgt u er voor dat u het bezwaarschrift indient binnen zes weken na de dag waarop het besluit is gepubliceerd. Daarmee voorkomt u dat wij uw bezwaarschrift niet meer kunnen behandelen. U kunt uw bezwaarschrift digitaal indienen. Zoek op de website van de gemeente Zwolle ( op bezwaar indienen. Voor het digitaal indienen van een bezwaarschrift heeft u een DigiD inlogcode nodig. U kunt uw bezwaarschrift ook schriftelijk indienen. Uw bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders. Het adres is Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. In uw bezwaarschrift moet het volgende staan: uw naam, adres en graag ook uw telefoonnummer een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (u kunt bijvoorbeeld een kopie van deze publicatie meesturen) de reden waarom u bezwaar maakt de datum en uw handtekening Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in? Stuur dan een volmacht mee. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het besluit blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. U kunt dan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Overijssel vragen een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan alleen als u binnen de termijn een bezwaarschrift heeft ingediend. Het adres van de rechtbank is Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

dwijzer week 06 Zwolle

dwijzer week 06 Zwolle dwijzer week 06 Zwolle Zwolle viert Koningsdag op 27 april 2016 Bouwen mantelzorgwoning zonder vergunning Zorgt u als mantelzorger voor bijvoorbeeld uw vader, moeder of een ander familielid of vriend?

Nadere informatie

dwijzer week 04 Zwolle Grote opkomst informatieavond azc Zwolle

dwijzer week 04 Zwolle Grote opkomst informatieavond azc Zwolle dwijzer week 04 Zwolle Grote opkomst informatieavond azc Zwolle Grote opkomst bij info-avond azc Zwolle Meer dan 800 belangstellenden waren woensdagavond aanwezig bij de informatiebijeenkomst over het

Nadere informatie

dwijzer week 03 Zwolle Uniek kunstproject verbindt station met binnenstad

dwijzer week 03 Zwolle Uniek kunstproject verbindt station met binnenstad dwijzer week 03 Zwolle Uniek kunstproject verbindt station met binnenstad Uniek kunstproject verbindt station met binnenstad Vanaf zaterdag 23 januari is het station van Zwolle door middel van een buitengewoon

Nadere informatie

dwijzer week 10 Zwolle Programma Koningsdag bekend

dwijzer week 10 Zwolle Programma Koningsdag bekend dwijzer week 10 Zwolle Programma Koningsdag bekend Vraag individuele inkomenstoeslag aan! Hebt u langer dan drie jaar een laag inkomen? Dan komt u misschien in aanmerking voor de individuele inkomenstoeslag.

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 24-2019 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om op de - Keizerfazant, ter hoogte van huisnummer 35 -

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 12-2018 NIEUWSBERICHT Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben het voornemen de adresgegevens

Nadere informatie

Bekendmakingen week Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen

Bekendmakingen week Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Bekendmakingen week 12-2019 Voornemen tot ambtshalve uitschrijving uit de basisregistratie personen Burgemeester en Wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 19-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK M.B.T. AFVALWATER, DEIMOSLAAN 17B TE HEERHUGOWAARD Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer,

Nadere informatie

Overzicht van de officiële bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen week 11 12 maart 2015

Overzicht van de officiële bekendmakingen van de gemeente Sittard-Geleen week 11 12 maart 2015 Besluitenlijst Besluit Sittard-Geleen, Bekendmaking besluit tot opneming van emigratie naar genoemd land in de Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Sittard-Geleen maken bekend dat zij besluiten om

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 9-2018 KENNISGEVING BESLUIT MAATWERK TOESTAAN DIESELTANK OP EEN VERDIEPINSVLOER Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken, gelet op het Activiteitenbesluit milieubeheer, bekend

Nadere informatie

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad

Donderdag 6 maart 2014, week 10. Gemeenteblad Donderdag 6 maart 2014, week 10 Gemeenteblad Bekendmaking beleidsregel Internetwinkels Deurne Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend dat zij in hun vergadering van 25 februari 2014

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt

Elektronisch gemeenteblad gemeente Oldambt Officiële bekendmakingen Hier vindt u de gemeenteberichten van de Gemeente Oldambt. Dit zijn bekendmakingen van (ontwerp-) besluiten die de gemeente verplicht is te publiceren. Het gaat bijvoorbeeld om

Nadere informatie

dwijzer week 09 Zwolle Vernieuwing maakt Gasthuisplein tot unieke plek

dwijzer week 09 Zwolle Vernieuwing maakt Gasthuisplein tot unieke plek dwijzer week 09 Zwolle Vernieuwing maakt Gasthuisplein tot unieke plek WOZ-waarde van uw eigendom Vorige week ontving u de aanslag voor de gemeentebelastingen, onder meer voor de Onroerende Zaak Belasting

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 48-2018 APV Ingevolge de Algemene plaatselijke verordening van Heerhugowaard is het niet toegestaan om een aanhanger/trailer te parkeren op de openbare weg langer dan acht achtereenvolgende

Nadere informatie

Reden van het besluit:

Reden van het besluit: Onder een coffeeshop wordt in deze vergunning verstaan: een horecabedrijf in het bezit van vergunning voor het verstrekken van uitsluitend alcoholvrije drank waar handel in cannabisproducten plaatsvindt

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding

Aanvragen evenementen & activiteiten. Afgehandelde aanvragen evenementen en activiteiten. Afgehandelde aanvraag nummeraanduiding Officiële bekendmakingen gemeente Nieuwkoop week 32 5 augustus 2015 nr. 31 Aanvragen evenementen & activiteiten voor het houden van een collecte voor een weeshuis in Lusaka van 31 augustus tot en met 5

Nadere informatie

Adresgegevens Contactgegevens Error! Filename not specified.error! Postbus 1453, 8001 BL Zwolle

Adresgegevens Contactgegevens Error! Filename not specified.error! Postbus 1453, 8001 BL Zwolle Error! Filename not specified. «Geslacht» «Voorl_en_naam» «Adres» «PC_en_woonplaats» datum 19 februari 2016 kenmerk doorkiesnummer 0800-2356842 onderwerp Persoonsgebonden budget beschermd wonen 2016 Geachte

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 34 23 augustus 2016 nummer 34 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een ?

Digitaal op weg in de bieb. Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een  ? Hoe werkt de digitale overheid? Hoe leen ik een e-book? Hoe gebruik ik Facebook? Hoe verstuur ik een e-mail? Digitaal op weg in de bieb Draai om voor Hulp bij taal Digitaal op weg Wat past bij jou? Ik

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 8 september 2016, week 36 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016

Gemeentepagina Woudrichem week 30, 28 juli 2016 Openingstijden Loket Altena in de zomervakantie Let op de aangepaste openingstijden! In de zomervakantie is het inloopspreekuur in het gemeentehuis van Woudrichem gesloten tot en met vrijdag 19 augustus.

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 37-2018 Ontwerp Actieplan Geluid Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij op 19 juni 2018 het ontwerp Actieplan Geluid hebben vastgesteld als bedoeld in artikel

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 46-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

Assendorperstraat DL (woning)

Assendorperstraat DL (woning) 6 vinden Eenheid Publiekszaken Afdeling Inwonerszaken Sectie Burgerzaken Kennisgeving besluiten (huis-)nummering: week 52 Splitsing: Per 22 december 2014 is het volgende adres administratief gesplitst:

Nadere informatie

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EXPLOITATIEVERGUNNING. Monnickendam

VERLEENDE VERGUNNINGEN VERLEENDE EXPLOITATIEVERGUNNING. Monnickendam INHOUD: Verleende exploitatievergunning blz 1 Vergunning plaatsen kerstboom blz 2 Verleende vergunning rookdag blz 2 Verleende vergunning plaatsen stoepbord blz 3 Verleende omgevingsvergunningen blz 3

Nadere informatie

De belangrijkste overwegingen om deze gedoogbeschikking te verstrekken zijn:

De belangrijkste overwegingen om deze gedoogbeschikking te verstrekken zijn: ~ besluit Fysieke Leefomgeving Retouradres: Postbus 10007, 8000 GA Zwolle De heer R. Lensink Noordsingel 45 8091 XD Wezep Stadskantoor Lübeckplein 2 Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 www.zwolle.nl

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 44 2016 INGEDIENDE AANVRAGEN VOOR EEN OMGEVINGSVERGUNNING Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 45-2018 Publicatie verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard hebben besloten. Een individuele gehandicaptenparkeerplaats aan de Krusemanlaan te verwijderen

Nadere informatie

gemeenteblad Peel en Maas

gemeenteblad Peel en Maas nummer 35 1 september 2016 Elektronisch gemeenteblad Peel en Maas Uitgave: college van burgemeester en wethouders Peel en Maas Het elektronisch gemeenteblad (EGB) is het gemeentemedium met alle wekelijkse

Nadere informatie

Computercursussen en workshops

Computercursussen en workshops Computercursussen en workshops voorjaar 2015 Aan de slag met computers en tablets! De mogelijkheden van computers zijn eindeloos: chatten met familie aan de andere kant van de wereld, vakantiefoto s delen,

Nadere informatie

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend

Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Donderdag 19 september 2013, week 38 Voornemen uitschrijving burger(s) van gemeente Deurne naar land Onbekend Uit onderzoek van de gemeente is gebleken dat onderstaande personen niet meer wonen op het

Nadere informatie

Besluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Vogelaarstraat 5954

Besluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Vogelaarstraat 5954 Besluit Gehandicaptenparkeerplaats op kenteken Vogelaarstraat 5954 Burgemeester en wethouders van Lansingerland; overwegende het volgende: Inleiding Aanvrager heeft een verzoek ingediend om nabij de woning

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 5-2018 Besluit omgevingsvergunning, Costerstraat 18, Heerhugowaard Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard maken bekend dat zij een omgevingsvergunning, milieuneutrale

Nadere informatie

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015

OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 OPENBARE BEKENDMAKINGEN WEEK 25-2015 INGEKOMEN AANVRAGEN Omgevingsvergunning (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1) Locatie Omschrijving Activiteit Datum ontvangst Dossiernummer Dr.H.Mollerstraat

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad Ledeacker ongewijzigd heeft vastgesteld. Deze herziening wijzigt de bestemming Agrarische doeleinden van het perceel Dorpsstraat 15 te Ledeacker in Wonen waardoor de bouw van twee woningen mogelijk wordt.

Nadere informatie

D xxxx. (Gelieve bij correspondentie dit nummer te vermelden) Behandeld door

D xxxx. (Gelieve bij correspondentie dit nummer te vermelden) Behandeld door A A N T E K E N E N Ambi Pack B.V. t.a.v. xxxx Het Tasveld 6 3342 GT HENDRIK-IDO-AMBACHT Uw brief van Verzenddatum 8 mei 2018 Uw kenmerk Reactie op Zaaknummer Last onder dwangsom Onderwerp Ons kenmerk

Nadere informatie

Aanwijzingsbesluit toezichthouders gemeente Wijchen. namens deze de domeinmanager bedrijfsvoering van de Werkorganisatie Druten-Wijchen;

Aanwijzingsbesluit toezichthouders gemeente Wijchen. namens deze de domeinmanager bedrijfsvoering van de Werkorganisatie Druten-Wijchen; STAATSCOURANT 8 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 63686 november 2018 Aanwijzingsbesluit toezichthouders gemeente Wijchen Burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen;

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod voorjaar 2018 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod voorjaar 2018 Wil je handiger worden met

Nadere informatie

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone

Cursussen en Workshops. voor computer, laptop, tablet en smartphone Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod winter/voorjaar 2018 Cursussen en Workshops voor computer, laptop, tablet en smartphone Aanbod winter/voorjaar 2018 Wil je handiger

Nadere informatie

Elektronisch gemeenteblad

Elektronisch gemeenteblad 2. Klef 9 te Wanroij (melding Activiteitenbesluit) 3. Noordstraat 31 te Ledeacker (melding activiteitenbesluit) U kunt uzelf op www.sintanthonis.nl aanmelden voor de bekendmakingenservice van Overheid.nl.

Nadere informatie

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde:

Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 4 november Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplannen - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONül.;, üo AM ZÜ17 Onderwerp Datum Brief bij besluit 3 april 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-00574 OLO kenmerk Gemeente Tilburg Afdeling Doorkiesnummer T.a.v. Mevrouw A. Bakker - van Boxtel Dienstverlening,

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2012-2013 Een niet getekend, onvolledig of onjuist ingevuld formulier kan niet in behandeling worden genomen en wordt ter verbetering teruggezonden. Dit geldt eveneens

Nadere informatie

Beschrijving klachtenregeling gemeente Nissewaard

Beschrijving klachtenregeling gemeente Nissewaard Beschrijving klachtenregeling gemeente Nissewaard Beschrijving klachtenregeling gemeente Nissewaard Deze folder geeft een beschrijving van de klachtenregeling van de gemeente Nissewaard. Er wordt uitgelegd

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd VERZONDEN 2 o APR 2017 Onderwerp Datum Brief bij besluit 24 april 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-00917 OLO kenmerk Gemeente Tilburg Afdeling Doorklesnummer T a v De heer M Arkesteijn Dienstverlening,

Nadere informatie

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2014-2015

Aanvraagformulier leerlingenvervoer 2014-2015 Heeft u het aanvraagformulier onvolledig of onjuist ingevuld? Of heeft u het aanvraagformulier niet ondertekend? Of heeft u de gevraagde verklaring(en) niet meegestuurd? Dan kunnen wij uw aanvraag niet

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 23 april 2015 Maasbreeseweg 85, Sevenum milieuvergunning AMVB melding 5975BM85 Publicatiedatum 23-04-2015 Vervaldatum 04-06-2015 Voor een aantal inrichtingen is een vergunning

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 49 5 december nummer 50 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 2 12 januari 2016 nummer 2 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen

Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Nr. 63358 5 juli Ingekomen aanvraag omgevingsverguning uitgebreide procedure Stationsplein 2 Enkhuizen Het college van burgemeester en wethouders neemt een ingekomen aanvraag omgevingsvergunning uitgebreide

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN -3 NOV 2017 Onderwerp Datum Brief bij besluit 1 november 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2017-03645 3242887 Gemeente Tilburg Afdeling Doorkiesnummer Tav Mevrouw A. Bakker Dienstverlening,

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd Onderwerp Datum Brief bij besluit 16 november 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZWABO-2017-03566 3217235 De heer J G W. Versteijnen Afdeling Doorklesnummer Juristenlaan 21 Dienstverlening, Vergunningen 013-542

Nadere informatie

Uitgegeven adressen: Per 24 december 2014 zijn de volgende adressen uitgegeven:

Uitgegeven adressen: Per 24 december 2014 zijn de volgende adressen uitgegeven: 6 vinden Eenheid Publiekszaken Afdeling Inwonerszaken Sectie Burgerzaken Kennisgeving besluiten (huis-)nummering: week 1 & 2 Uitgegeven adressen: Per 24 december 2014 zijn de volgende adressen uitgegeven:

Nadere informatie

Awb Algemene wet bestuursrecht

Awb Algemene wet bestuursrecht Awb Algemene wet bestuursrecht Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente. Dit moet u weten. Bezwaar maken tegen een besluit van de gemeente De Algemene wet bestuursrecht (Awb) geeft regels over de

Nadere informatie

Oneens: uw goed recht (bezwaar en beroep)

Oneens: uw goed recht (bezwaar en beroep) Regelingen en voorzieningen CODE 6.7.2.62 Oneens: uw goed recht (bezwaar en beroep) brochure bronnen - brochure Oneens: uw goed recht van DUO, november 2011 Aangenaam, wij zijn duo DUO staat voor Dienst

Nadere informatie

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 22 MRT 2017 Onderwerp Datum Brief bij besluit 21 maart 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2017-00622 2812334 WSP Infra Afdeling Doorkiesnummer T a v. De heer W. Wermenbol Dienstverlening,

Nadere informatie

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA

JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA JAARLIJKS UITJE 7 SEPTEMBER 2019 PROGRAMMA Ontdek Hanzestad Zwolle Programma U wordt opgehaald door een touringcar van Deiman Winschoten. 08.00 uur: Vertrek vanaf de parkeerplaats Hotel vd Valk Zuidbroek

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT VERZONDEN 24 OKI 2010

GEMEENTE TILBURG. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT VERZONDEN 24 OKI 2010 WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT VERZONDEN 24 OKI 2010 Besluit omgevingsrecht(vergunning) Gemeente : Tilburg Datum : 24 oktober 2018 Kenmerk : Z-HZ_WABO-2018-O3731 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

Bekendmaking Concept-Omgevingsvisie Uden ter visie

Bekendmaking Concept-Omgevingsvisie Uden ter visie Bekendmaking Concept-Omgevingsvisie Uden ter visie Bekendmaking Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat met ingang van donderdag 10 september 2015 gedurende 6 weken, dus tot

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 24 MEI 2017 Onderwerp GEMEENTE TILBURG Datum Brief bij besluit 23 mei 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-01506 OLO kenmerk Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant Afdeling Doorkiesnummer Tav Mevrouw

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 19 SEP 2017 Onderwerp Datum Brief bij besluit 18 september 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZWABO-2017-02976 3143711 De heer R van Ittersum Afdeling Doorkiesnummer Grevelingen 60 Dienstverlening,

Nadere informatie

Bekendmakingen week

Bekendmakingen week Bekendmakingen week 25-2017 Publicatie ontwerp verkeersbesluit Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerhugowaard spreken het voornemen uit om in de Velduil, ter hoogte van de zijkant van Velduil

Nadere informatie

gemeenteblad Peel en Maas

gemeenteblad Peel en Maas nummer 07 Elektronisch gemeenteblad Peel en Maas Uitgave: college van burgemeester en wethouders Peel en Maas Het elektronisch gemeenteblad (EGB) is het gemeentemedium met alle wekelijkse nieuwsberichten

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd Onderwerp Datum Brief bij besluit 26 april 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZWABO-2017-01140 2883469 Bouwbedrijf André Doevendans B.V. Afdeling Doorkiesnummer T.a v. Mevrouw H Doevendans Dienstverlening,

Nadere informatie

Gemeenteblad gemeente Oudewater

Gemeenteblad gemeente Oudewater Dit elektronische gemeenteblad is een officiële uitgave van burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater, Waardsedijk 219, 3421 NE. Vergunningen en ontheffingen APV Aangevraagd 3425 EL, Noord-Linschoterzandweg

Nadere informatie

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014

Gemeentepagina Woudrichem week 38, 18 september 2014 Agenda commissie bezwaarschriften gemeente Woudrichem op maandag 22 september 2014 De vaste commissie van advies voor de bezwaarschriften gemeente Woudrichem houdt op maandag 22 september 2014, vanaf 17.30

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN '8 MEI 2017

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN '8 MEI 2017 VERZONDEN '8 MEI 207 i * uu Onderwerp Datum Brief bij besluit 4 mei 207 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-207-0300 2904357 De heer L.J.T.A. Wouters Sportlaan 44 507 CC UDENHOUT Afdeling Doorkiesnummer

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 26 APR 2017

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 26 APR 2017 VERZONDEN 26 APR 2017 Onderwerp Datum Brief bij besluit 24 april 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-01208 OLO kenmerk Gemeente Tilburg Afdeling Doorkiesnummer T.a.v. De heer P. van Es Dienstverlening, Vergunningen

Nadere informatie

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. VERZONDEN 25 JAN 2018 Onderwerp Datum Brief bij besluit 24 januari 2018 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2017-04263 3337275 NSI N.V Afdeling Algemeennummer T a v De heer J. van Wijk Dienstverlening, Vergunningen

Nadere informatie

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4

Ruimtelijk beleid... 4 Vaststelling gemeentelijke Woonvisie Rechtsbescherming... 4 Gemeenteblad van de gemeente Tubbergen Jaargang: 2016 Nummer: 53 Uitgifte: 2 augustus 2016 Officiële publicaties week 31 Inhoud Actualiteiten... 2 Collectes en inzamelingen... 2 Gevonden en verloren voorwerpen...

Nadere informatie

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38"

Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan Goor Centrum e.o., herziening Grotestraat 38 Bekendmakingen van gemeente Hof van Twente d.d. 2 september 2015 Hieronder vindt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Hof van Twente in de onderstaande volgorde: - Bestemmingsplan - Omgevingsvergunningen

Nadere informatie

Aanvragen evenementen & activiteiten

Aanvragen evenementen & activiteiten Officiële bekendmakingen gemeente week 03 20 januari 2016 nr. 3 Aanvragen evenementen & activiteiten Meijepad - aanvraag ontvangen voor groepskamperen van 8 juli 2017 tot en met 16 juli 2017. Ladderhaak

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeente Veendam Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.veendam.nl/gemeenteblad Week 8 21 februari 2017 nummer 8 In voorliggend document vindt u de Gemeenteberichten

Nadere informatie

Aanwijzingsbesluit vuurwerkvrije zones jaarwisseling 2017/2018

Aanwijzingsbesluit vuurwerkvrije zones jaarwisseling 2017/2018 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Enschede Nr. 229155 22 december 2017 Aanwijzingsbesluit vuurwerkvrije zones jaarwisseling 2017/2018 Burgemeester en Wethouders van Enschede, gelezen het voorstel

Nadere informatie

Op 12 december 2016 ontving ik uw aanvraag voor het schenken van zwakalcoholhoudende drank. Hieronder leest u mijn besluit.

Op 12 december 2016 ontving ik uw aanvraag voor het schenken van zwakalcoholhoudende drank. Hieronder leest u mijn besluit. gemeente Nieuwkoop afdeling Publiekszaken nieuwkoop IIIIIIIIIIIII1II1I1III11IIII Stichting Nieuwkoopse Oranjefeesten VERZONDEN 3 0 MRT 2017 2421 BB NIEUWKOOP datum 30 maart 2017 uw brief/kenmerk registratienummer

Nadere informatie

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015

Gemeente Horst aan de Maas Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015 Gemeente Elektronisch gemeenteblad 05 maart 2015 Americaanseweg 64, Kronenberg bestemmingsplan bestemmingsplan wijzigingsplan 5976NE64 Publicatiedatum 05-03-2015 Vervaldatum 16-04-2015 Burgemeester en

Nadere informatie

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 26 NOV 20(3. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

GEMEENTE TILBURG VERZONDEN 26 NOV 20(3. Besluit omgevingsrecht(vergunning) WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN 26 NOV 20(3 Gemeente : Tilburg Datum : 22 november 2018 Kenmerk : Z-HZ WABO-2018-04084 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN,

Nadere informatie

Omgevingsvergunningen

Omgevingsvergunningen Donderdag 15 oktober 2015, week 42 Omgevingsvergunningen Aanvragen De volgende aanvragen om omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) zijn ontvangen. De vermelde

Nadere informatie

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam.

Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Omgevingsvergunning Tom Schreursweg Kavel 7C, het handelen in strijd met het bestemmingsplan ten behoeve van een bedrijfswoning, te Amsterdam. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

Gemeente Zwolle - Kennisgeving besluiten (huis-)nummering: week 3, 2015

Gemeente Zwolle - Kennisgeving besluiten (huis-)nummering: week 3, 2015 3 vinden Gemeente Zwolle - Kennisgeving besluiten (huis-)nummering: week 3, 2015 Splitsing: Per 12 januari 2015 is het volgende adres administratief gesplitst: Ruysdaelstraat 62 8021 DR (woonfunctie) Gesplitst

Nadere informatie

Aanvraag verlof buiten schoolvakanties

Aanvraag verlof buiten schoolvakanties Aanvraag verlof buiten schoolvakanties Wilt u buiten de schoolvakanties verlof aanvragen voor uw kind? Lees dan deze folder aandachtig door en vul uw gegevens in. Het formulier levert u in bij de directeur

Nadere informatie

Oneens: uw goed recht Bezwaar en beroep

Oneens: uw goed recht Bezwaar en beroep Regelingen en voorzieningen CODE 8.3.3.51 Oneens: uw goed recht Bezwaar en beroep brochure bronnen www.duo.nl, november 2012 In deze brochure wordt beschreven hoe de procedure verloopt als men bewaar wil

Nadere informatie

Aanvraagformulier vervoerskosten leerlingenvervoer

Aanvraagformulier vervoerskosten leerlingenvervoer Aanvraagformulier vervoerskosten leerlingenvervoer 2018-2019 Door het invullen van dit formulier kunt u een verzoek indienen voor het Leerlingenvervoer. De afstand tussen uw huis en de school dient minimaal

Nadere informatie

Hoe gaat de gemeente om met uw persoonsgegevens? Privacyverklaring

Hoe gaat de gemeente om met uw persoonsgegevens? Privacyverklaring Hoe gaat de gemeente om met uw persoonsgegevens? Privacyverklaring Hoe gaat de gemeente om met uw persoonsgegevens? Privacyverklaring Gemeente Emmen wil aan u goede dienstverlening bieden en haar publieke

Nadere informatie

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd.

Gewaarmerkte stukken behorende bij besluit De bij dit besluit behorende gewaarmerkte stukken zijn (op USB-stick of in deze mail) bijgevoegd. Gemeente Tilburg T.a v De heer P van Doren Postbus 90155 5000 LH TILBURG VERZONDEN 05 SEP 2, ^KJnderwerp Datum Brief bij besluit 5 september 2017 Ons kenmerk Z-HZ_WABO-2017-02897 OLO kenmerk Afdeling Doorkiesnummer

Nadere informatie

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308

BESCHIKKING. Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit. datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 BESCHIKKING Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit datum: 30 maart 2015 Gemeente Oost Gelre nr. 12308 Melding Op 17 juli 2014 hebben wij een melding op grond van het Activiteitenbesluit milieubeheer (Activiteitenbesluit)

Nadere informatie

Leerlingenvervoer Aanvraag 2018/2019

Leerlingenvervoer Aanvraag 2018/2019 Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Servicebalie telefoonnummer (0341) 359 611 Leerlingenvervoer Aanvraag 2018/2019 Let op: Uw

Nadere informatie

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning).

RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). RECTIFICATIE (aanpassing vergunning naar aanleiding van een verruimde zondagopenstelling en de verruiming van de duur van de verleende vergunning). Standplaatsvergunning Verleend Het college van burgemeester

Nadere informatie

Besluit op aanvraag om wijziging van de vergunning als bedoeld in artikel 6.26, tweede lid Waterwet van:

Besluit op aanvraag om wijziging van de vergunning als bedoeld in artikel 6.26, tweede lid Waterwet van: Watervergunning Onderwerp Besluit op aanvraag om wijziging van de vergunning als bedoeld in artikel 6.26, tweede lid Waterwet van: Chemtura Manufacturing Netherlands B.V. Ankerweg 18 1041 AT AMSTERDAM

Nadere informatie

INFORMATIEVEL BRIEFADRES

INFORMATIEVEL BRIEFADRES Geachte heer, mevrouw, INFORMATIEVEL BRIEFADRES U geeft aan dat u zich op een briefadres wilt laten inschrijven in de Basisregistratie Personen (BRP) van de gemeente Wijchen. U kunt alleen ingeschreven

Nadere informatie

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen IJsbaan. Kenmerk: 2018/ Datum: 05 november 2018 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ZANDVOORT

Verkeersbesluit verkeersmaatregelen IJsbaan. Kenmerk: 2018/ Datum: 05 november 2018 BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE ZANDVOORT STAATSCOURANT 15 Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814 Nr. 65233 november 2018 Verkeersbesluit verkeersmaatregelen IJsbaan Kenmerk: 2018/737087 Datum: 05 november 2018 BURGEMEESTER

Nadere informatie

VERZONDEN 06 SeWEENTE TILBURG

VERZONDEN 06 SeWEENTE TILBURG VERZONDEN 06 SeWEENTE TILBURG Onderwerp Datum Brief bij besluit 5 september 2017 Ons kenmerk OLO kenmerk Z-HZ_WABO-2017-02893 3133635 De heer L F Schijvens Afdeling Doorkiesnummer Lemsterlandstraat 2 Dienstverlening,

Nadere informatie

AANWIJZINGSBESLUIT LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN EN BRUINE SCHEPEN GEMEENTE HEERENVEEN

AANWIJZINGSBESLUIT LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN EN BRUINE SCHEPEN GEMEENTE HEERENVEEN CVDR Officiële uitgave van Heerenveen. Nr. CVDR390498_1 25 oktober 2016 AANWIJZINGSBESLUIT LIGPLAATSEN WOONSCHEPEN EN BRUINE SCHEPEN GEMEENTE HEERENVEEN Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerenveen;

Nadere informatie

Deze handleiding geeft u tips voor de voorbereiding. Wat staat u te wachten en waar kunt u op letten?

Deze handleiding geeft u tips voor de voorbereiding. Wat staat u te wachten en waar kunt u op letten? Wat fijn dat u uw huis openstelt en een rondleiding wilt geven in uw woning in het kader van de thematours. Met uw deelname helpt u anderen op weg om hun huis duurzamer te maken en werkt u mee aan een

Nadere informatie

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden,

Jaargang 36 nummer maart 2019 VOORWOORD. Beste ouders en geïnteresseerden, Jaargang 36 nummer 27 20 maart 2019 Beste ouders en geïnteresseerden, een wekelijkse uitgave van Kindcentrum KLEINERF, De Mortel VOORWOORD Deze week zijn de open dagen; op woensdag- en donderdagochtend

Nadere informatie

Kenmerk Z-HZ WABO

Kenmerk Z-HZ WABO WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Besluit omgevingsrecht(vergunning) VERZONDEN T 0 JUL Z0I8 Gemeente : Tilburg Datum. 9 juli 2018 Kenmerk Z-HZ WABO-2018-00570 DIT BESLUIT, OF EEN KOPIE HIERVAN, MOET

Nadere informatie

Elektronisch. Deze berichten staan op

Elektronisch. Deze berichten staan op Gemeenteblad Week 50 10 december 2014 Gemeente Pekela Elektronisch Gemeenteblad Officiële bekendmakingen Deze berichten staan op www.pekela.nl/gemeenteblad Week 7 17 februari 2016 nummer 7 In voorliggend

Nadere informatie

Leerlingenvervoer Aanvraag 2019/2020

Leerlingenvervoer Aanvraag 2019/2020 Dit formulier is bestemd voor: Gemeente Putten Fontanusplein 1 Postbus 400, 3880 AK Putten Voor inlichtingen: Servicebalie telefoonnummer (0341) 359 611 Leerlingenvervoer Aanvraag 2019/2020 Let op: Uw

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie