j a a r p r o g r a m m a 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "j a a r p r o g r a m m a 2017"

Transcriptie

1 jaarprogramma 2017

2 VOORWOORD Dames, Voor de eerste keer mag ik als voorzitter van de Vrouwen van Nu afdeling Holthe, het voorwoord schrijven in ons programmaboekje voor het seizoen Terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik niet anders dan constateren dat het een heel geslaagd jaar was, gezellige, informatieve avonden en leuke excursies of uitstapjes. Het bestuur bedankt iedereen die die op welke wijze dan ook heeft meegewerkt aan allerlei evenementen.

3 Binnen onze vereniging zijn diverse werkgroepjes en clubjes heel actief, zonder deze actieve leden kunnen wij niet. Ook voor dit jaar hebben wij weer een gevarieerd programma en we hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op onze avonden, dagje uit of een excursie. Vrouwen van Nu heeft een plaats in de gemeenschap. Wij, die al lid zijn weten dit, maar mocht je een vriendin hebben die dat nog niet weet, neem haar eens een keer mee naar een afdelingsavond om kennis te maken met onze vereniging. Cathrina de Vries Voorzitter

4 BESTUUR Voorzitter: Cathrina de Vries 1e termijn eindigt Algemeen adjunct: Johanna Schra 2e termijn eindigt Penningmeester: Ans Wesselink 1e termijn eindigt Secretaris: Gree Pastoor 2e termijn eindigt Lid: Janneke Harms 2e termijn eindigt

5 COMMISSIES, CONTACTPERSONEN e.d. Contactvrouwen: Truida Christoffers Jantje Holties Hillie Koerts Fietscommissie: Janny Gils Gezina Steenge Commissie Wonen en Woonomgeving: Taetske Dekker Stichtingsbestuur Buurthuis: Roelie Reinds Nordic Walking: Hanny Mulder Bakcommissie: Johanna Schra Tuinclub: Taetske Dekker Marchien Nieuwenhout Pr vrouw : Diny Gerding Webmasters Taetske Dekker Diny Gerding

6 LIDMAATSCHAP 2017 De contributie bedraagt 50,50 + bloemenpotje 2,- is 52,50. Als u een machtiging tot automatische incasso heeft gegeven, dan wordt dit bedrag in januari van uw rekening afgeschreven. Wilt u in het andere geval dit bedrag vóór 1 februari 2017 overmaken op rekeningnr: NL72 RABO , t.n.v. Vrouwen van Nu Holthe. Het magazine Vrouwen van Nu ontvangt u 6x per jaar per post. Daarin vindt u naast het landelijke nieuws over de Vrouwen van Nu, een dubbele pagina met de informatie vanuit onze provincie. Zo wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen van de Vrouwen van Nu. Beëindiging lidmaatschap: een schriftelijke melding voor 15 oktober van het lopende jaar, anders bent u voor het volgende jaar nog contributie verschuldigd. DOELSTELLING De Vrouwen van Nu is een organisatie van vrouwen met hart voor het platteland, die elkaar willen ontmoeten, die hun creativiteit willen ontplooien, die aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en die een

7 krachtige stem willen laten horen bij hedendaagse ontwikkelingen. De vereniging staat open voor vrouwen van alle gezindten en onthoudt zich van partijpolitiek. De Vrouwen van NU afdeling Holthe is in 1945 opgericht. De landelijke site van Vrouwen van Nu. Op deze site zijn alle provincies en afdelingen te vinden. Hiernaast staat het beginscherm van onze afdeling, dit scherm wisselt elke keer omdat er steeds weer nieuwe dingen gebeuren in de afdeling. Tip: kijk eens bij een andere afdeling, bijv. de afdeling waar je familie of een vriendin woont, waar je werkt, gewerkt hebt of naar school bent geweest. Het is altijd leuk om te zien wat een andere afdeling doet en misschien staan er ideeën voor onze eigen afdeling bij. Op de websites zijn gedeeltes die alleen toegankelijk zijn voor leden. De verschillende wachtwoorden voor landelijk, provinciaal en de afdeling staan in de papieren versie van dit Jaarprogramma.

8 MEDEDELINGEN -Onze reguliere avonden worden op een maandag in de maand gehouden in het buurthuis de t Trefpunt, Holthe 3a, 9411 TL Beilen, tel aanvang 19:45 uur, tenzij anders vermeld. - De doe -avonden of bijzondere activiteiten zijn op willekeurige dagen of dagdelen in de week gepland. - De Tuinclub organiseert diverse activiteiten op het gebied van tuin en woonomgeving. Ook lid worden? Geef je dan op bij een van de bestuursleden van de Tuinclub (zie commissieleden). - Elk voorjaar/zomer is er een dag en een avond fietstocht. De routes worden uitgezet door de fietscommissie. Daarnaast is er van mei tot september elke 14 dagen een fietsmiddag, vertrek om 13:30 uur bij Gezina. - Elke zondagochtend gaan een aantal leden wandelen/nordic Walking. In de zomertijd ook op woensdagavond vanaf 19:00 uur..

9 - De schildersclub organiseert enkele malen per jaar activiteiten op het gebied van schilderen; een cursus, workshop of gewoon gezellig met elkaar schilderen. - Breien kom naar de inloopavonden van de breiclub. - Wie zich opgeeft voor een cursus of excursie is verplicht te betalen of voor een vervangster te zorgen. - Deelname aan alle activiteiten is op eigen risico.

10

11 16 januari Verkeersregels Je rijbewijs halen is voor ons allen al vele jaren geleden. Een onderdeel van het examen waren de theorievragen over o.a. verkeersborden en verkeersituaties. Echter door de jaren heen zijn er verkeersregels gewijzigd, nieuwe verkeersborden bijgekomen, heb je wegen met groene banen en nog veel meer. Verkeersschool Harms gaat onze verkeerskennis testen en eventueel bijspijkeren.

12

13 20 februari Jaarvergadering en WMO Onder genot van een kop koffie/thee wordt het verenigingsjaar 2016 geëvalueerd en is er gelegenheid om ideeën en suggesties aan te dragen. Na de jaarvergadering gaat Martine Koops iets vertellen over WMO. Onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning valt dagbesteding, individuele begeleiding, kortdurend verblijf, woning aanpassingen, hulp hij het huishouden en vervoersvoorzieningen. In de WMO wordt gekeken wat u zelf kan en wat familie, vrienden en bekenden kunnen doen. Lukt het niet zelf of met mensen uit uw netwerk? Dan is het mogelijk via de WMO ondersteuning op maat te krijgen. Doel van de WMO is dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

14

15 20 maart Lezing Lopen op Hout Wie heeft er niet op klompen gelopen!! De heer Frans Meek verbonden aan het internationaalklompenmuseum in Eelde geeft een presentatie over Lopen op Hout. Hij gaat iets vertellen over het ontstaan en de geschiedenis van de klomp, het dagelijks gebruik van de (werk) klomp door de jaren heen. Verder over de Nederlandse, Europese en klompen van de over de hele wereld, de klomp als kunstobject en nog veel meer verhalen. Het wordt een boeiende avond.

16

17 5 april Paas doe-avond De Tuinclub is onderdeel van onze afdeling. De tuinclub leden betalen een kleine bijdrage. Hiervoor krijgen ze vier keer per jaar (in elk seizoen) een tuinkrantje en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Je kunt daarbij denken aan: creatieve dingen. uitjes, gezellige tuinavond, natuurexcursie met een gids en de midzomeravond wandeling. In de tuinclub doen we alles samen. De commissie heeft een coördinerende functie en alle leden kunnen meewerken aan de activiteiten. De Paas-doe avond wordt georganiseerd door de tuinclub. We gaan er een gezellige avond van maken en iedereen gaat naar huis met een werkstuk dat geïnspireerd is op Pasen. Geen bloemstukje dit jaar, maar.. Heb je een leuk idee laat het dan weten dan kunnen we hier op in spelen. Deze avond wordt georganiseerd door de Tuinclub.

18

19 24 april Kalender feesten Imke Gerritsen (dochter van Carolina Verhoeven) komt namens Culinair Erfgoed Centrum een lezing geven met als thema, Kalender feesten van drie koningen tot kerst. En er wordt geproefd.

20

21 ... juni Happen en Trappen Happen en Trappen is de ideale combinatie van sportief bezig zijn en culinair genieten. We fietsen een hele dag van 10:00 tot 18:00 vanuit Westerbork. We worden morgens om 10 uur ontvangen bij het start punt Westerburcht met een lekker stuk gebak en koffie of thee.hier krijgen we de route overhandigd. Daarna gaan we fietsen en doen onderweg 5 restaurants aan. We gaan de gehele dag genieten van de mooie natuur en heerlijke gerechten. We krijgen voorgerecht, soep, hoofdgerecht en nagerecht en dit alles voor 39,95 p.p. De definitieve datum wordt nog vastgesteld.

22

23 18 september Natuurfotograaf Karla Leeftink Karla Leeftink gaat als semi-professioneel natuurfotograaf een presentatie verzorging over de prachtige natuur in het Noorden van ons land en met name die van onze eigen mooie provincie Drenthe. Zij maakt hierbij gebruik van zowel foto- als videomateriaal. Prachtige foto van Karla Leeftink van de zonsondergang vanaf Schiermonikkoog

24

25 16 oktober Avondje Roelof Keen Roelof Keen, taolschulte van Emmen schrijver en dichter en bekend van het boek Dikke arms en Kleine bienties. Hij was rolstoel atleet, heeft internationale prijzen gewonnen, waaronder Paralympiche medailles. Roelof is mede oprichter van de stichting Fajikunda in Gambia. Vanavond komt hij vertellen over de Stichting Fajikunda een sociale werkplaats in Gambia. Deze werkplaats bestaat uit een winkel, een naaiatelier, een personenbus voor vervoer, een zeefdrukkerij en een kaarsenmakerij. Het is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de gehandicapte medemens in Gambia.

26 20 november we laten ons verrassen door het eendagsbestuur

27 Aantekeningen 20 november eendagsbestuur Breiclub dinsdag 10 januari uur t Trefpunt Breiclub dinsdag 7 februari uur t Trefpunt Breiclub dinsdag 7 maart uur t Trefpunt Breiclub dinsdag 4 april uur t Trefpunt

28

29 14 december Kerst doe avond Over de invulling en uitvoering van een leuk kerststuk wordt nog druk nagedacht. Suggesties zijn natuurlijk van harte welkom.

30

31 18 december Kerstavond Aan de vooravond van Kerst is het buiten koud en stil In huis flonkerende lichtjes en klatergoud Mijmeren over hoe het vroeger was dromen van een betere wereld Missen wie er niet meer bij is Het mag Want het is Kerstmis. De kerstavond wordt georganiseerd door: Joke Weggeman, Margje Brand, Ria Versteeg, Ineke Stevens, Aly Bolhuis, Akke de Groot, Truida Christoffers.

32

We hebben weer een mooi Vrouwen van Nu jaar gehad, er zat voor ieder wel iets interessants in ons programma.

We hebben weer een mooi Vrouwen van Nu jaar gehad, er zat voor ieder wel iets interessants in ons programma. 2018 www.vrouwenvannu.nl/holthe VOORWOORD Dames, We hebben weer een mooi Vrouwen van Nu jaar gehad, er zat voor ieder wel iets interessants in ons programma. In juni hebben we een heerlijke fietstocht

Nadere informatie

VOORWOORD. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor 2017.

VOORWOORD. Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor 2017. VOORWOORD Hierbij ontvangt u het programmaboekje voor 2017. Zoals elk jaar hebben we weer geprobeerd een leuk, leerzaam en gevarieerd programma te bieden, met voor elk wat wils. Het lastige hierbij is,

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief. Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2017 1 2 Beste leden van ZijActief 2016 is alweer grotendeels voorbij. Het was een bewogen jaar. De Brexit, bootvluchtelingen, burgeroorlogen, aardbevingen in

Nadere informatie

Het bestuur januari 2012

Het bestuur januari 2012 Het bestuur januari 2012 Voorzitter Betsy Blook tel. 0113-316645 eblook@zeelandnet.nl Secretaris Els Verhage tel. 0113-316868 davidelsverhage@planet.nl Penningmeester Martha Staring tel. 0113-312114 Bestuursleden

Nadere informatie

VROUWEN VAN NU Wat houdt het lidmaatschap in van Vrouwen van Nu?

VROUWEN VAN NU Wat houdt het lidmaatschap in van Vrouwen van Nu? 4 VROUWEN VAN NU Alle leden zijn lid van de landelijke, in Den Haag gevestigde, vereniging Vrouwen van Nu. De meeste leden zijn aangesloten bij een plaatselijke afdeling. Deze afdelingen zijn een onderdeel

Nadere informatie

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden.

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. Aan alle tuinclubs en afdelingsbesturen van Gelderland Hallo dames, Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. In 2017 worden

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2016 Beste leden van ZijActief 2015, een jaar dat ons lang zal heugen. Het is het jaar waarin we veel nieuwe leden hebben mogen begroeten. Een initiatief van

Nadere informatie

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur.

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur. 1947 2017 Nieuwsbrief november 2017. St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov. 14.00 uur t/m 16.00 uur. Kleur deze kleurplaat en breng deze mee op de Sinterklaasmiddag 26 november in ons buurthuis! Naam:

Nadere informatie

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden.

Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. Aan alle tuinclubs en afdelingsbesturen van Gelderland Hallo dames, Hierbij hebben wij het genoegen u het jaarprogramma van de tuincommissie van de Vrouwen van Nu Gelderland aan te bieden. In 2018 worden

Nadere informatie

Beste Vrouwen van Nu,

Beste Vrouwen van Nu, Vrouwen van Nu Vrouwen van Nu is een actieve vereniging van vrouwen met hart voor de leefomgeving in plattelands- en stedelijke gebieden, die elkaar willen ontmoeten, hun creativiteit willen ontplooien,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

VOORWOORD. Het bestuur

VOORWOORD. Het bestuur VOORWOORD Een nieuw jaar, een nieuw programma. In het jaarboekje van 2019 beginnen we met de avond in maart. Het landelijk thema van de Vrouwen van Nu is dit jaar Volg je droom. Mocht u suggesties hebben

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Jaarprogramma ZijActief

Jaarprogramma ZijActief Jaarprogramma ZijActief Afdeling Beuningen 2018 1948 2018 70 jaar ZijActief Beuningen 1 Beste leden van ZijActief. 2017 is bijna voorbij en 2018 staat voor de deur. In 2018 vieren we ons 70-jarig bestaan.

Nadere informatie

Jaarprogramma 2014. Het bestuur januari 2014. 2 januari Nieuwjaarsreceptie van 14.30 16.00 uur

Jaarprogramma 2014. Het bestuur januari 2014. 2 januari Nieuwjaarsreceptie van 14.30 16.00 uur Het bestuur januari 2014 Voorzitter Betsy Blook tel. 0113-316645 eblook@zeelandnet.nl Secretaris Cobi van Damme tel. 0113-312826 damdobbel@zeelandnet.nl Penningmeester Martha Staring tel. 0113-312114 Bestuursleden

Nadere informatie

Afdeling Varsseveld. Uitnodiging februari / maart. Secretariaat: Ans Bijenhof tel:

Afdeling Varsseveld. Uitnodiging februari / maart. Secretariaat: Ans Bijenhof tel: Afdeling Varsseveld Uitnodiging februari / maart 2017 Secretariaat: Ans Bijenhof tel: 0315-242785 email: abijenhof1953@gmail.com Uitnodiging voor de afdelingsvergadering op donderdag 23 februari 2017 in

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2019

Activiteitenkalender 2019 Activiteitenkalender 2019 Voor Vrouwen ontmoeting, inspiratie, plezier en maatschappelijke betrokkenheid Dit kalendertje vertelt u per maand wat er te doen is bij de Vrouwen van Nu afdeling Wesepe/Averlo

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Leefplezier & Zingeving Vivium Naarderheem Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 17 0 Editie 2 Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Vesting? Vivium helpt u verder Een vereniging verbindt!

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

Een moderne organisatie met veelsoortige activiteiten voor de actieve vrouw van vandaag

Een moderne organisatie met veelsoortige activiteiten voor de actieve vrouw van vandaag Een moderne organisatie met veelsoortige activiteiten voor de actieve vrouw van vandaag www.zijactief.nl www.plattelandsvrouwen.nl Beste leden van ZijActief. Wij dames van het bestuur, hebben ons best

Nadere informatie

Vrouwen van Nu. Jaarprogramma Afdeling Woubrugge. Beste leden van Vrouwen van Nu

Vrouwen van Nu. Jaarprogramma Afdeling Woubrugge. Beste leden van Vrouwen van Nu Vrouwen van Nu Beste leden van Vrouwen van Nu Als dit programmaboekje bij U in de brievenbus glijdt is de zomer ver over de helft en worden de dagen korter. Dit geeft misschien een gevoel van weemoed,

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

AFDELING EKEHAAR JAARPROGRAMMA

AFDELING EKEHAAR JAARPROGRAMMA AFDELING EKEHAAR JAARPROGRAMMA 2013 / 2014 VROUWEN VAN NU Afdeling Ekehaar Beste leden, Wij bieden jullie met veel plezier het programmaboekje voor het komende verenigingsjaar aan. Wij hebben een gevarieerd

Nadere informatie

Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen

Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen Jaarprogramma Zij Actief Afdeling Beuningen 2015 Beste leden van ZijActief 2014, een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Oorlogen, de opkomst van IS, vliegtuigrampen, waarvan de MH 17 ons het meest

Nadere informatie

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst. Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Stichting Zorgorganisatie NiKo bezoek- en correspondentieadres: De Nieuwpoort Prins Alexanderstraat 25 1814 XK Alkmaar Tel. 072-518 50 00. info@stichtingniko.com.

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

December. Een hartelijke groet van uw penningmeester Roeleke Smits. 28 e jaargang, nummer 219, december 2011 blz. 2

December. Een hartelijke groet van uw penningmeester Roeleke Smits. 28 e jaargang, nummer 219, december 2011 blz. 2 28 e jaargang, nummer 219 december 2011 December Voor u ligt het laatste bulletin van 2011. Een jaar waarin zowel wereldwijd als dichtbij veel is gebeurd. Natuurrampen, opstanden van bevolkingen, mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend.

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN Kringen, cursussen, en workshops Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Dag dames, Nu de zomer bijna voorbij is en het verenigingsleven overal weer gaat beginnen ontvangt u deze eerste nieuwsbrief van ons nieuwe verenigingsjaar, 2016-2017. Ik

Nadere informatie

STAR. Naald & Draad-dag. Thistles.nl Opzoomerlaan AP Hellevoetsluis Jaargang : 1 Maandag : 16 mei 2016

STAR. Naald & Draad-dag. Thistles.nl Opzoomerlaan AP Hellevoetsluis Jaargang : 1 Maandag : 16 mei 2016 STAR Thistles.nl thistles@thistles.nl Opzoomerlaan 120 3221AP Hellevoetsluis 0610398703 Jaargang : 1 Maandag : 16 mei 2016 Na een periode met fantastisch weer, heerlijk zo in de maand mei, is het nu een

Nadere informatie

Jaargang 03 nummer Informatieblad

Jaargang 03 nummer Informatieblad Jaargang 03 nummer 03 2014 Informatieblad Secretariaat: René Palmen. Antoniusstraat 7. 6011SC ELL. 0495-551942 seniorenverenigingell.01@gmail.com IBAN: NL 39 RABO 011 39 02 379 Agenda: 18 april, 25 april

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA

JAARPROGRAMMA Afdeling Smilde Plaats van samenkomst Het Kompas Veenhoopsweg 12b te Smilde Aanvang: 19.45 uur JAARPROGRAMMA 2017 2018 Passage, christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging. Wat biedt Passage haar leden:

Nadere informatie

Fietsen. Van string tot string

Fietsen. Van string tot string E-Vaartje Nr 14 mei 2016 Voor we in zomermodus overschakelen, staan er deze maand nog enkele toffe activiteiten op de agenda. Vanaf 3 mei kan je wekelijks gaan fietsen, we verdiepen ons in de geschiedenis

Nadere informatie

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257

HARDERWIJK EN OMSTREKEN. (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 HARDERWIJK EN OMSTREKEN (opgericht in 1887) Secretariaat: Mw. H. Koekoek J.P. Heyelaan 56, 3842 CL Harderwijk Telefoon: 0341-415257 Groei & Bloei De Tuinliefhebbers September 2013 Misschien komt er na

Nadere informatie

Beuningen Jaarprogramma 2013

Beuningen Jaarprogramma 2013 . Beuningen Jaarprogramma 2013 Beste leden van ZijActief Alweer een jaar voorbij! Voor ons mensen vliegt de tijd. Als het maandag is is het zo weer vrijdag zeggen we wel eens. En dan is er alweer een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

AFDELING EKEHAAR 75 JAAR JAARPROGRAMMA

AFDELING EKEHAAR 75 JAAR JAARPROGRAMMA AFDELING EKEHAAR 75 JAAR JAARPROGRAMMA 2010 / 2011 NBvP Afdeling Ekehaar Beste leden, Een nieuw verenigingsjaar, een nieuw programmaboekje. Een bijzonder jaar, want in 2011 is het 75 jaar geleden dat onze

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete

22 mei Jumpin Adni, van harte gefeliciteerd met je 6 de verjaardag! Wat een heerlijke, gezonde traktatie! Ouderavond enquete 22 mei 2015 Ouderavond enquete Geachte ouders Enkele weken geleden heb ik u gevraagd een enquête in te vullen. Veel ouders hebben dat gedaan. Ik nodig graag alle ouders uit op dinsdagavond 26 mei. Aanvang:

Nadere informatie

AFDELING EKEHAAR JAARPROGRAMMA

AFDELING EKEHAAR JAARPROGRAMMA AFDELING EKEHAAR JAARPROGRAMMA 2012 / 2013 VROUWEN VAN NU Afdeling Ekehaar Beste leden, Met veel plezier bieden wij u het programmaboekje voor het komende verenigingsjaar aan. Wij zijn er trots op dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Hierbij ontvang je de juli editie van de Ditjes&Datjes van KC Pampus.

Hierbij ontvang je de juli editie van de Ditjes&Datjes van KC Pampus. Deze nieuwsbrief is in BCC gestuurd naar alle KC Pampus leden. Geacht KC Pampus lid, Hierbij ontvang je de juli editie van de Ditjes&Datjes van KC Pampus. In deze zomerse editie: - Seizoen afgesloten met

Nadere informatie

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate

Borgsate, uw persoonlijke keuze. laurens Borgsate Borgsate, uw persoonlijke keuze laurens Borgsate Borgsate Laurens Borgsate is een woonzorglocatie voor ouderen, gelegen in de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. De locatie kenmerkt zich door de open

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF afd. Zuidlaren

NIEUWSBRIEF afd. Zuidlaren Jaargang 6 nr. 8, november 2015 NIEUWSBRIEF afd. Zuidlaren Uw reacties en bijdragen kunnen worden ingeleverd bij: W. Vos, Stationsweg 93 B Zuidlaren of (bij voorkeur) via email: vos.klok@planet.nl. Bijdragen

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Sportief

Nadere informatie

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten?

Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? Belangrijk: Willen de inschrijvers die automatische incasso hebben ingevuld alsnog zelf de betaling verrichten? We beginnen natuurlijk met de sponsors: dringend advies: kijk er even goed naar want áls

Nadere informatie

Uitnodiging. Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern

Uitnodiging. Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern . Uitnodiging Ontmoeten en ontwerpen in de tuinen van Appeltern Uitnodiging @PIT (voorlopige werktitel) Datum: 12 april 2013 ( http://www.appeltern.nl ) (zie routebeschrijving op hun site) Plaats: De Tuinen

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITEN & VERENIGINGEN 2015 VERENIGINGEN EN ACTIVITEITEN Creatief bezig zijn, zoals bloemschikken of knutselen. Lekker zingen bij de Zangvereniging of sportief bezig zijn tijdens

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16)

NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) NIEUWSBRIEF DE BOSHOEK juli/augustus 2017 (16) Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, bij wonen, bij dagbesteding of bij werken. En ook bij het invullen van de vrije tijd. Deze

Nadere informatie

2015 2016 www.skiachterhoek.nl

2015 2016 www.skiachterhoek.nl 2015 2016 www.skiachterhoek.nl Bestuursleden Voorzitter Secretariaat William Volman de Hucht 44 7041 JM s Heerenberg tel. 0314-330941 email: voorzitter@skiachterhoek.nl Teunis Rossingh Slotlaan 158 7006

Nadere informatie

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies

Vrijwilligers Sport & Bewegen Informatie & Advies ensen brengt m samen Bij Stichting Welzijn Veere staan de inwoners van alle kernen van onze gemeente centraal. Bij ons draait het om u: hoe het met u gaat en of u zich thuis voelt in uw woonomgeving. Samen

Nadere informatie

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus

Aesopus, uw persoonlijke keuze. laurens Aesopus Aesopus, uw persoonlijke keuze laurens Aesopus Aesopus Laurens Aesopus is een woonbehandelcentrum voor ouderen met psychiatrische problemen en fysieke beperkingen, met veelal ook een verslavingsachtergrond.

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

lorem ipsum dolor Stop! Stop! Stop! Speeltuinvereniging Oosterveld sinds 1971 Contributie

lorem ipsum dolor Stop! Stop! Stop! Speeltuinvereniging Oosterveld sinds 1971 Contributie 2e Editie 2e kwartaal Farmsum Speeltuinvereniging.oosterveld@gmail.com lorem ipsum dolor Kinderen zijn geen kleurboeken, je kan ze niet inkleuren met je lievelingskleuren. 2e Editie 2e kwartaal, Farmsum

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE!

HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT M.S.D.V. LET S DANCE! HUISHOUDELIJK REGLEMENT LET S DANCE! Huishoudelijk reglement van de, zoals bedoeld in artikel 19 van de statuten. LIDMAATSCHAP ARTIKEL 1 Aangaan van het lidmaatschap

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug

t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug t Bruggetje Nieuwsbrief 6 november/december 2016 Buurthuis De Brug Buurthuis De Brug Sperwerkamp 38 3972 WE Driebergen 0343-510366 www.buurthuisdebrug.com E-mail: info@buurthuisdebrug.com BESTE BUURTBEWONERS,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten Augustus 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen.

Groepsontvangsten. Kasteel Ammersoyen. Kasteel Ammersoyen Groepsontvangsten 2019 www.glk.nl/ammersoyen Kasteel Ammersoyen is een leuke bestemming voor een groepsuitje. Bezoek het middeleeuwse kasteel met uw vereniging, collega s, familie of

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014

Enquêtevragen Zorg en Welzijn Dirkshorn e.o. april 2014 Dit is het begin van de enquête. De eerste 4 vragen gaan over uw persoonlijke kenmerken. Aankruisen wat van toepassing is. 1. Wat is uw gezinssamenstelling? Alleenstaand zonder kind(eren) Samenwonend /

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

ACTIVITEITEN 2018 / tweede halfjaar

ACTIVITEITEN 2018 / tweede halfjaar ACTIVITEITEN 2018 / tweede halfjaar VOOR ALLE ACTIVITEITEN GELDT: zie: www.nivon.nl de activiteitenkalender aanmelden: ams.banjaert.h@nivon.nl / 06 43 45 81 85 2 t/m 5 juli: FIETSVIERDAAGSE. Vier dagen

Nadere informatie

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES

WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES WORKSHOPS PROEVERIJEN EXCURSIES Plan een dagje uit voor jong en oud! Welkom bij de Proeffabriek! Een verzameling van grote en kleine bedrijven die samen proeven en beproeven. Je kan er van alles beleven,

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna

uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna, uw persoonlijke keuze laurens Simeon en Anna Simeon en Anna Laurens Simeon en Anna is het bekende woonzorgcentrum in de deelgemeente Feijenoord, waar alles erop is gericht om tot op hoge

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Esperanza gaat haken! Een enorm succes!

Esperanza gaat haken! Een enorm succes! MEI! Het is mei! Heb jij de vogeltjes al zien nestelen? In de tuin bij Esperanza zitten ze natuurlijk ook. Wij hebben sinds kort een prachtige loungebank en die wordt optimaal gebruikt met dat prachtige

Nadere informatie

Passage Borger. Jaarprogramma

Passage Borger. Jaarprogramma Passage Borger Jaarprogramma 2017-2018 1 2 DANK Ik zou U willen loven In een gedicht, Een lied, Een jubelklank, Maar duizend stemmen Kunnen niet bezingen Waarvoor Ik U nu dank. Uit: Geproefd van de wijn,

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

OKTOBER T/M DECEMBER. Kijk voor meer informatie op

OKTOBER T/M DECEMBER. Kijk voor meer informatie op OKTOBER T/M DECEMBER 2017 Het Vechtgenotenhuis is een ontmoetingsplek voor kankerpatiënten, ex-kankerpatiënten en hun naasten. Lotgenotencontact staat centraal: samen praten, iets drinken of wandelen.

Nadere informatie

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 25-04-2018. Agenda: 11 mei: Eten bij Kok Experience aanmelden bij Erika

Nadere informatie

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak.

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak. Opgericht 17 juni 2014 Buurtvereniging Rond de Vijftak www.ronddevijftak.nl Voorwoord Welkom nieuwe buurtbewoner(s). U heeft uw nieuwe huis betrokken en woont er nu alweer enkele dagen (weken) in. Graag

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad.

Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is inmiddels begonnen en wij hopen dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad. Vorig schooljaar zijn wij gestart met de naschoolse activiteiten

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur Begroting 2014-2015 Studievereniging PAP 13 e bestuur Brenda Renes Hanneke Vingerling Anne Stevers Puck van den Bosch Myrthe Overbeek Laura Peters Roos Vandebriel Voorzitter Secretaris Penningmeester Vice-voorzitter

Nadere informatie

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375

9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 Nieuwsbrief 37 10-06-2016 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 17-6 Kinderen om 15.00 uur vrij ipv 15.15 uur ivm teamuitje 20-6 Ouderavond

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen

Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Naald &en Draaddag Kom op zaterdag 6 juni 2015 tussen 11:00 en 15:00 uur Deze keer bij Bobbin, Achterdijk 20, Zevenbergen Dit jaar is onze gast Marianne van Helvoort, zij verkoopt Liberty stoffen. Kijk

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Redactie: Vondellaan 128 Website: nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO

Redactie: Vondellaan 128 Website:   nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO Jaargang 15 nummer 3 mei / jun 2018 Redactie: Vondellaan 128 Website: www.zijactief-gemert.nl nieuwsbrief [apestaartje ] zijactief-gemert.nl Bankrekening: NL71 RABO 0116 1843 10 Hallo dames, VOORWOORD

Nadere informatie