VICTAULIC STELT VOOR: DE NIEUWE STIJL 107 QuickVic. starre koppeling GEPATENTEERD

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VICTAULIC STELT VOOR: DE NIEUWE STIJL 107 QuickVic. starre koppeling GEPATENTEERD"

Transcriptie

1 VICTAULIC STELT VOOR: DE NIEUWE STIJL 107 QuickVic starre koppeling GEPATENTEERD

2 STIJL 107 QuickVic starre koppeling Geschikt voor een druk tot 580psi/ 4000 kpa en beschikbaar in 2-4"/ 60,3-114,3 mm. Victaulic heeft ook nog een ander revolutionair product op de markt gebracht - uitgerust met het installatieklaar-concept en levert dus een groot voordeel voor zowel ingenieurs en aannemers op. Op basis van jaren doorgedreven research en development, ontwikkelde Victaulic de volgende generatie buiskoppelingssystemen: de gepatenteerde Style 107 QuickVic starre koppeling voor stalen buizen. De QuickVic starre koppelingen gebruiken de klaar voor montage technologie en de nieuwe industriële EHP-dichting van Victaulic. Krappe projectdeadlines en een veiligere werkomgeving zijn de verwachtingen die worden ingeleverd bij het gebruik van deze QuickVic koppeling. Dat we voortdurend nieuwe vooruitstrevende oplossingen in de pijpleiding hebben, bewijst nogmaals dat uw resultaten bij ons op de eerste plaats komen. IN ÉÉN OOGOPSLAG: Door het aandraaien van de bouten, sluit de dichting zich mooi rond de buisuiteinden. Profiel van de QuickVic starre koppeling voor de installatie (montageklare toestand) (uitvergroot voor de duidelijkheid) Profiel van de QuickVic starre koppeling na installatie (geïnstalleerde toestand) (uitvergroot voor de duidelijkheid)

3 STIJL 107 QuickVic starre koppeling Innovatief ontwerp Installatieklaar ontwerp * Bout en moer ontwerp met nylon plaatje koppelingshelften hoeven niet gescheiden te worden De elkaar rakende metalen boutsteunvlakken bieden een visuele bevestiging van de juiste installatie Centrale lip van de dichting, helpt bij juiste positionering van de koppelingshelften EHP DICHTING = DE NIEUWE PRESTATIESTANDAARD EHP industriële dichting voor ongeëvenaarde prestaties van -30ºF/-34ºC tot 250ºF/121ºC. De Stijl 107 QuickVic starre koppeling met EHP biedt een superieure merkdichting met geoptimaliseerde geometrische vorm. EHP staat voor een unieke slijtvaste samenstelling rijk aan polymeren, die superieure fysische eigenschappen en prestaties levert. De EHP-geometrie waarvoor een patent werd aangevraagd, werd geoptimaliseerd voor ongeëvenaarde prestaties onder druk en bij warmte, montage, spanning en ontspanning. Laboratoriumtests bevestigen de superieure prestaties van EHP. EHP. Beter materiaal. Betere prestaties. * Smering van de dichtingslippen is vereist.

4 Installatieklaar ontwerp Een écht vernieuwende oplossing voor buiskoppelingen. Geen demontage nodig, geen losse onderdelen. De gepatenteerde starre koppeling Stijl 107 QuickVic kan tot 4.000kPa aan en is beschikbaar voor buisdiameters van 60,3-114,3 mm (2-4 ). Ze is ontworpen volgens het installatieklaar -concept en hoeft dus niet eerst gedemonteerd te worden: gewoon de dichtingslippen met glijmiddel insmeren en monteren. Geen losse onderdelen meer die kunnen vallen of verloren geraken. Dankzij dit ontwerp kan de technicus een tweedelige standaardkoppeling monteren door gewoon de installatieklaar -koppeling over de uiteinden van de buizen of fittingen te plaatsen en de bouten aan te draaien. Waar een derde hand nodig is, komt de QuickVic starre koppeling als geroepen. Louter ter illustratie. Zie de I-107 installatie-instructies. Insmeren! Breng een dunne laag Victaulic smeermiddel aan op de afdichtingslippen van de dichting. Overschuiven! Duw de QuickVic starre koppeling gewoon over een gegroefd buisuiteinde of onderdeel. De centrale lip van de dichting geeft aan waar te stoppen.

5 Tijdsbesparend De vernieuwende QuickVic starre koppeling is ideaal voor projecten met een strak tijdschema. Projectdeadlines ver vóór tijd behalen, is de rode draad doorheen het starre koppelingsverhaal van QuickVic. Opnieuw hebben we een oplossing ontworpen voor projecten met een strak tijdschema en hoge werkdruk. Voor deze projecten waarbij er absoluut geen ruimte is voor tijdverlies, leveren Style 107 starre koppelingen de gewenste resultaten. AANTAL ARBEIDERS OP WERF Verschuif de lijn van maximum mankracht Victaulic Piek mankracht Mankracht bij lassen Behalen of overtreffen projectplanning AANTAL WEKEN VOOR HET MECHANISCHE CONSTRUCTIEGEDEELTE Victaulic schat voorzichtig dat jobs waarbij gelast moet worden, gemiddeld tot 45% meer manuren vragen dan de vlamvrije buisoplossingen van Victaulic. De som is snel gemaakt: minder manuren is gelijk aan minder blootstelling en wat minder projectrisico inhoudt. Koppelen! Duw het tweede buisuiteinde of onderdeel aan de andere kant van de koppeling tot de centrale lip van de dichting. Vastdraaien! Draai de twee bouten aan met een slagmoersleutel* of standaard handgereedschap, voor een veilige betrouwbare koppeling. * Raadpleeg het Victaulic I-100 Praktijkinstallatiehand boek voor het juiste gebruik van slagmoesleutels.

6 Een veiligere werkplek Het gegroefde systeem van Victaulic heeft bewezen de veiligheid te verhogen waardoor een onmiddellijk effect op uw resultaten te merken is. Blootstelling aan hoge kosten door arbeids of bouwongevallen, wordt beperkt worden door het gebruik van de stijl 107 QuickVic starre koppeling. In tegenstelling tot flens- of lasverbindingen, gebeurt de installatie van QuickVic starre koppelingen zonder open vlam dus zonder brandgevaar en giftige dampen. Bovendien heeft deze koppeling het grote installatieklaar voordeel zodat losse onderdelen niet kunnen vallen of verloren gaan. Omdat deze QuickVic starre koppelingen in minder stappen geïnstalleerd kunnen worden, zijn er minder arbeidsuren nodig waardoor het risico op arbeidsongevallen verkleint. Een flinke stap in de goede richting nu het beperken van kosten met betrekking tot de veilig-heid een topprioriteit geworden is voor vele eigenaards. ALLE VICTAULIC PRODUCTEN EN SYSTEMEN BIEDEN SUPERIEURE VEILIGHEIDSVOORDELEN: Meer veiligheid op de werf Aanzienlijk minder risico op verwondingen en de rechtstreekse en onrechtstreekse kosten die hiermee gepaard gaan. Betere veiligheidsrapporten door het gebruik van Victaulic koppelingen bij de aannemers geeft een concurrentievoordeel Beperking van materiaal hantering (30 70% verbonden werkuren en kosten) Minder werkuren waardoor minder blootstelling aan verwondingen en risico s Projecten sneller klaar Vermindert de totale installatiekost Meer informatie vindt u in de Productbrochure over veiligheid, PB-306 op klaar!

7 De QuickVic koppeling is de nieuwste ingenieuze methode om gegroefde buizen te verbinden met een standaard tweedelige koppeling. Het laat de installateur toe om een buisverbinding te maken door de buisuiteinden eenvoudig in de koppeling te schuiven en vervolgens de moeren aan te draaien. Dankzij deze kopppeling uitgerust met het installatieklaar concept, bekomt men een consistente en kwalitatief hoogstaand system om buizen met elkaar te verbinden. Bovendien heeft de QuickVic koppeling geen losse onderdelen die makkelijk kunnen verloren gaan. Risico s zoals: brandgevaar en vrijkomen van giftige dampen, die bestaan bij gelaste verbindingen, worden geëlimineerd bij het gebruik van deze QuickVic koppeling. Deze koppelingen zijn dus heel makkelijk en veilig te installeren. PRODUCTIVITEIT NOG MEER VERHOGEN De Stijl 107 QuickVic starre koppeling kan met een draadloze slagmoersleutel gemonteerd worden. De gebruikte slagmoersleutel moet een gepast aandraaimoment leveren om een juiste montage mogelijk te maken. Meer informatie over het gebruik van slagmoersleutels vindt u in de Victaulic I-107 Installatie-instructies of het I-100 Praktijkinstallatiehandboek.

8 Piping. Systems. Solutions. Mechanische buiskoppelingsystemen voor gegroefde pijpleidingen werden voor het eerst ontworpen in 1925 door Victaulic voor water-en luchttoepassingen. Met het gegroefd systeem voor het verbinden van pijpleidingen bracht Victaulic een enorme vooruitgang teweeg in de industriële leidingssystemen. Het unieke flexibele ontwerp en de bliksemsnelle montage leiden tot een ongeziene winst in installatietijd en productiviteit. Ingenieurs, aannemers en vastgoedeigenaars over de hele wereld verkiezen daarom Victaulic als de ideale oplossing voor leidingssystemen, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Meer informatie vindt u op VICTAULIC BELGIË (EUROPEES HOOFDKANTOOR) Prijkelstraat 36 B9810 Nazareth (België) tel fax VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN P.O. Box Jebel Ali Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) tel fax VERENIGD KONINKRIJK Units B1 & B2, SG1 Industrial Park Cockerell Close Gunnels Wood Road, Stevenage Hertfordshire SG1 2NB (UK) tel. +44 (0) fax +44 (0) OOSTENRIJK Laaerstrasse Korneuburg (Oostenrijk) tel fax SPANJE Autovia Madrid-Barcelona KM 45,000 Avda. De Milan Azuqueca De Henares (Spanje) tel fax ITALIË Via M. Biagi 23/25/ Casorate Primo (Italië) tel fax ZWEDEN Billesholmsvagen 6 Findus industriomrade Bjuv (Zweden) tel fax DUITSLAND LOGICPARK Gutenbergstraße 19 D Weiterstadt (Duitsland) tel. +49 (0) fax +49 (0) VERENIGDE STATEN (WERELDHOOFDKANTOOR) PO Box Kesslersville Road Easton, PA (VS) tel fax CANADA 123 Newkirk Road Richmond Hill, ON L4C 3G5 (Canada) tel fax AZIË 4/F, No. 321 Tian Yao Qiao Road Shanghai (China) tel fax WCAS-78KLHQ PB-107-DUT 4733 REV B VICTAULIC IS EEN GEDEPONEERD HANDELSMERK VAN VICTAULIC COMPANY VICTAULIC COMPANY. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Advanced Groove System

Advanced Groove System Victaulic Advanced Groove System Het sterkste en meest betrouwbare mechanische buisverbindingssysteem voor buis van 14"- 72"/350-1800 mm TM Victaulic Advanced Groove System Het snelste en meest betrouwbare

Nadere informatie

piping system flow control

piping system flow control piping system flow control OPLOSSINGEN VAN VICTAULIC Victaulic vernuft Het Victaulic gegroefd einde leidingsysteem Het onderscheidende kenmerk van het Victaulic buiskoppelsysteem is een gewalste of gesneden

Nadere informatie

FireLock NXT TM Automatische afsluitersystemen

FireLock NXT TM Automatische afsluitersystemen V I C T A U L I C B R A N D B E V E I L I G I N G S S Y S T E M E N FireLock NXT TM Automatische afsluitersystemen Apparaattypes Droog Deluge Elektrisch Deluge droge pilootlijn Deluge natte pilootlijn

Nadere informatie

VICTAULIC BUISOPLOSSINGEN VOOR DATACENTERS. Wanneer elke moment telt, kiest u voor de oplossing die een verschil uitmaakt.

VICTAULIC BUISOPLOSSINGEN VOOR DATACENTERS. Wanneer elke moment telt, kiest u voor de oplossing die een verschil uitmaakt. VICTAULIC BUISOPLOSSINGEN VOOR DATACENTERS Wanneer elke moment telt, kiest u voor de oplossing die een verschil uitmaakt. Victaulic PIPING. SYSTEMS. SOLUTIONS. Als wereldleider op het vlak van mechanische

Nadere informatie

Systeem nr. Ingediend door Deel spec. Para Locatie Datum Goedgekeurd Datum

Systeem nr. Ingediend door Deel spec. Para Locatie Datum Goedgekeurd Datum De Victaulic AGS klep voor drie toepassingen is een montage (verzonden als individuele componenten) van een Serie W761 AGS Vic-300 vlinderklep en een Serie W715 AGS Vic- terugslagklep. Deze combinatie

Nadere informatie

Rosemount golfgeleide radar

Rosemount golfgeleide radar 00825-0311-4530, Rev AB Rosemount golfgeleide radar Montage-instructies voor de gesegmenteerde sonde WAARSCHUWING Als u deze installatie- en onderhoudsrichtlijnen niet aanhoudt, kan ernstig letsel het

Nadere informatie

20.19-DUT AGS Y-stuk Vic-Filter

20.19-DUT AGS Y-stuk Vic-Filter De serie 732 AGS Vic-filter verschaft een mooie doorstroming bij een lage drukval. Hij wordt geïnstalleerd met twee Victaulic koppelingen. De W732 Vic-filters zijn verkrijgbaar in maten gaande van 14-18

Nadere informatie

Maak nog competitievere aanbiedingen Haal meer opdrachten binnen! Plooibare gegolfde gasbuizen

Maak nog competitievere aanbiedingen Haal meer opdrachten binnen! Plooibare gegolfde gasbuizen Plooibare gegolfde gasbuizen Maak nog competitievere aanbiedingen Haal meer opdrachten binnen! Verschillende diameters voor al uw behoeften : DN12 DN15 DN22 DN28 DN32 DN40 DN50 Geteste en goedgekeurde

Nadere informatie

Veiligheid op de bouwplaats. Hoe verminderde blootstelling en meer veiligheid invloed hebben op de bottom line

Veiligheid op de bouwplaats. Hoe verminderde blootstelling en meer veiligheid invloed hebben op de bottom line Veiligheid op de bouwplaats Hoe verminderde blootstelling en meer veiligheid invloed hebben op de bottom line Het belang van veiligheid Het beheer van veiligheidsgerelateerde kosten IS VOOR VEEL BOUWHEREN

Nadere informatie

Gegroefde fittingen. Victaulic fittingen in diverse uitvoeringen. Kenmerken. Opties

Gegroefde fittingen. Victaulic fittingen in diverse uitvoeringen. Kenmerken. Opties Telefoon 074 2435334 Gegroefde fittingen Victaulic fittingen in diverse uitvoeringen. Kenmerken Victaulic biedt een ruime keuze aan fittingen tot DN1200 in diverse uitvoeringen, gereduceerd en niet-gereduceerd.

Nadere informatie

Rosemount 5400 Series

Rosemount 5400 Series Snelstartgids 00825-0511-4026, Rev AA Rosemount 5400 Series Kegelantenne met geschroefde aansluiting Snelstartgids WAARSCHUWING Negeren van deze richtlijnen voor veilige installatie en veilig onderhoud

Nadere informatie

Inkten van Domino. Geavanceerde inkten voor optimale productcodering en de beste printerprestaties

Inkten van Domino. Geavanceerde inkten voor optimale productcodering en de beste printerprestaties Inkten van Domino Geavanceerde inkten voor optimale productcodering en de beste printerprestaties De juiste inkt kiezen is net zo belangrijk als de keuze van een printer. De inktkeuze bepaalt niet alleen

Nadere informatie

Print en Apply Oplossingen Applicatoroverzicht

Print en Apply Oplossingen Applicatoroverzicht Print en Apply Oplossingen Applicatoroverzicht De techniek van het etiketteren... Als u een Domino-product kiest, kunt u er van op aan dat wij de kennis in huis hebben om u de best mogelijke oplossing

Nadere informatie

I-VICFLEX.AB3-DUT. Victaulic VicFlex Stijl AB3 Sprinkler Fittingen voor opbouwtoepassingen WAARSCHUWING WAARSCHUWING INTRODUCTIE

I-VICFLEX.AB3-DUT. Victaulic VicFlex Stijl AB3 Sprinkler Fittingen voor opbouwtoepassingen WAARSCHUWING WAARSCHUWING INTRODUCTIE INSTALLATIE-INSTRUCTIES I-VICFLEX.AB-DUT Victaulic VicFlex Stijl AB Sprinkler Fittingen voor opbouwtoepassingen INTRODUCTIE WAARSCHUWING Zorg ervoor dat u alle instructies hebt gelezen en begrijpt vooraleer

Nadere informatie

Rosemount 5400 niveautransmitter

Rosemount 5400 niveautransmitter 00825-0611-4026, Rev. AA Rosemount 5400 niveautransmitter Montage-instructies voor de paraboolantenne 1.0 Over deze gids Deze snelstartgids bevat instructies voor de mechanische installatie van de Rosemount

Nadere informatie

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies

HANDLEIDING. Sesame. Thermoplastic Tank Technologies HANDLEIDING Sesame Thermoplastic Tank Technologies INSTALLATIE- EN GEBRUIKSAANWIJZING INHOUD 1. ALGEMEEN 3 2. BELANGRIJK 3 3. INSTALLATIE EXPANSIEVAT 4 4. GEBRUIK EXPANSIEVAT 5 5. VERVANGEN LUCHTCEL 5

Nadere informatie

HEAT PIPE - VACUÜM BUIZENCOLLECTOR. Montagehandleiding

HEAT PIPE - VACUÜM BUIZENCOLLECTOR. Montagehandleiding HEAT PIPE - VACUÜM BUIZENCOLLECTOR Montagehandleiding Aandachtspunten tijdens de installatie: De Solar ventilator moet tussen de collectoraansluiting en toevoerleiding gemonteerd worden. Het systeem moet

Nadere informatie

Specialty Stainless Steel Processes

Specialty Stainless Steel Processes Specialty Stainless Steel Processes Bodycote Dé partner voor u Precies wat u nodig heeft. Bodycote biedt een compleet scala van warmtebehandelingen, oppervlaktetechnologieën en warm isostatisch persen

Nadere informatie

40.69-DUT V33, K8.0 BRANDBEVEILIGINGSPRODUCTEN AUTOMATISCHE SPRINKLERS

40.69-DUT V33, K8.0 BRANDBEVEILIGINGSPRODUCTEN AUTOMATISCHE SPRINKLERS ZIE VICTAULIC PUBLICATIE 10.01 VOOR DETAILS Het Model V33 Serie Droge Type Verborgen Hangende Sprinkler met dekselmontage met schroefdraad en ½ aanpassing bevat roestvrijstalen interne onderdelen. De V33

Nadere informatie

Ten dienste van commerciële gebouwen

Ten dienste van commerciële gebouwen Ten dienste van commerciële gebouwen Victaulic Originele uitvinding Mechanische buiskoppelingstechnologie onstond in 1925 toen Victaulic het eerste koppelsysteem voor buizen met gegroefd einde ontwierp

Nadere informatie

Gates geïntegreerd systeem Biedt u het beste uit deze kwaliteitsproducten

Gates geïntegreerd systeem Biedt u het beste uit deze kwaliteitsproducten Gates geïntegreerd systeem Biedt u het beste uit deze kwaliteitsproducten Bij Gates Fluid Power zijn de uitstekende producten nog maar het begin. De echte waarde voor de gebruiker van Gates hydraulische

Nadere informatie

Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem

Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem HYDRA GS Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem Het HYDRA GS systeem bestaat uit een flexibele geribbelde inox buis in inox 316 L (Hydra Witzenmann) beschermd met een geel synthetisch omhulsel

Nadere informatie

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep

1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Inhoudts Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Uitvalscherm 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x Muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

CI/SfB (35) Xy May Installeren wordt nog eenvoudiger

CI/SfB (35) Xy May Installeren wordt nog eenvoudiger CI/SfB (35) Xy May 2016 Installeren wordt nog eenvoudiger TLX - een revolutionaire clip Armstrong werkt continu aan betere productprestaties en -presentaties. Na Peakform komt Armstrong nu met de beste

Nadere informatie

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT Modul-Floor ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT DAN WEET U AL HOE HET WERKT Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd

Nadere informatie

Tri-Tech. Duurzaamheid Betrouwbaarheid Prestatie. Bridgestone rubberen rupsen

Tri-Tech. Duurzaamheid Betrouwbaarheid Prestatie. Bridgestone rubberen rupsen Tri-Tech Duurzaamheid Betrouwbaarheid Prestatie Bridgestone rubberen rupsen EEN WERELDLEIDER IN DE RUBBER INDUSTRIE Bridgestone is opgericht in 1931 en sindsdien uitgegroeid tot s werelds grootste banden

Nadere informatie

Pro Xpc Auto. Automatische elektrostatische luchtspuitpistolen BEWEZEN KWALITEIT. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE.

Pro Xpc Auto. Automatische elektrostatische luchtspuitpistolen BEWEZEN KWALITEIT. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE. Pro Xpc Auto Automatische elektrostatische luchtspuitpistolen BEWEZEN KWALITEIT. TOONAANGEVENDE TECHNOLOGIE. Bestelinformatie Nieuwe standaard Het Pro Xpc Auto elektrostatisch spuitpistool biedt een uitstekende

Nadere informatie

Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem

Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem HYDRA GS Flexibele buizen voor gas Gepatenteerd uniek systeem Het HYDRA GS systeem bestaat uit een flexibele geribbelde inox buis in inox 316 L (Hydra Witzenmann) beschermd met een geel synthetisch omhulsel

Nadere informatie

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant

simatec innovatieve oplossingen die zorgen voor uitstekende voordelen voor de klant smart technologies 1412 Lubrication Equipment b.v. Jacobus lipsweg 100 3316 BP Dordrecht T: +31 (0)78-654 99 66 F: +31 (0)78-617 98 73 E: info@le-bv.nl W: www.le-bv.nl simatec innovatieve oplossingen die

Nadere informatie

TF1 Compact Filter. Koolstofvoetafdruk gecertificeerd door de Carbon Trust. Ideaal voor plaatsen met beperkte ruimte en toegang

TF1 Compact Filter. Koolstofvoetafdruk gecertificeerd door de Carbon Trust. Ideaal voor plaatsen met beperkte ruimte en toegang TF1 Compact Filter Dit hoogwaardige leidingfilter is speciaal ontworpen voor installatie in kleine ruimten en met beperkte toegang. Het gebruikt hydrocyclone en magnetische filtratie om alle soorten vuil

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate

SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate SMA Micro-Omvormer Systeem Sunny Boy 240 - Sunny Multigate Agenda 1 Product Portfolio 2 Sunny Boy 240 / Sunny Multigate en toepassingen 3 Waarom kiezen voor SMA? 4 Installatie micro-omvormer systeem 5

Nadere informatie

POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten!

POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten! POLY16 Plus en POLYFAST AZ De klemfittingen die altijd veilig afdichten! POLY16 Plus en POLYFAST AZ > Comple Georg Fischer klemfittingen POLY16 Plus (d 7 d 110) met een actief afdichtsysteem bestaand uit

Nadere informatie

Golfgeleide radar met Rosemount 9901-kamers

Golfgeleide radar met Rosemount 9901-kamers Snelstartgids 00825-0111-4601, Rev AA Golfgeleide radar met Rosemount 9901-kamers Montageaanwijzingen voor optie XC Snelstartgids Veiligheidsberichten De aanwijzingen en procedures in dit document kunnen

Nadere informatie

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies

zonweringkoopjehier.com - Uitval Schermen - Installatie instructies Contents Inhoud Waarschuwing 1,0 m - 3,0m Zonwering 8 x Expansie bouten (2 per beugel) ** 2 x muurbeugel 2 x Verankerings plaaten 1 x Zonwering 1 x Hand greep Bevestigings Set Bouten M6 Bouten M8 Uitbreiding

Nadere informatie

Flamco T-plus. 268 Productcatalogus Nederland Wijzigingen voorbehouden. Levering via de groothandel.

Flamco T-plus. 268 Productcatalogus Nederland Wijzigingen voorbehouden. Levering via de groothandel. 9. Flamco T-plus De T-plus is een ideaal product bij uitbreiding, ombouwing of renovatie van een bestaande installatie. De installatie kan gewoon in werking blijven terwijl de T-plus wordt gemonteerd.

Nadere informatie

Rosemount 3308-serie draadloze golfgeleide radar, 3308A

Rosemount 3308-serie draadloze golfgeleide radar, 3308A Snelstartgids 00825-0111-4308, Rev AD Rosemount 3308-serie draadloze golfgeleide radar, 3308A Snelstartgids, optiecode WU Snelstartgids WAARSCHUWING Explosies kunnen ernstig of dodelijk letsel veroorzaken.

Nadere informatie

liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. LED strips Hoogwaardig, flexibel & energiezuinig

liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. LED strips Hoogwaardig, flexibel & energiezuinig liniled Handrail liniled Handrail liniled Handrail. Europese kwaliteit & productie. De liniled Handrail is het resultaat van een OEM project op maat. Het doel was een veilige omgeving te creëren met behulp

Nadere informatie

RAUTOOL: VOOR ELKE EIS. Leidingen snel en eenvoudig aansluiten

RAUTOOL: VOOR ELKE EIS. Leidingen snel en eenvoudig aansluiten RAUTOOL: VOOR ELKE EIS Leidingen snel en eenvoudig aansluiten Expanderen, persen: 1 gereedschap SNELLE INSTALLATIE Betrouwbaar en extreem eenvoudig Het origineel: Al 30 jaar waarborgt het schuifhulssysteem

Nadere informatie

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol Form No. 338-643 Rev A Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, 44906 of 44907 GreensPro 00 greensrol Modelnr.: 7-5899 Modelnr.: 7-5907 Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË

Nadere informatie

Montage handleiding Meskantafsluiters

Montage handleiding Meskantafsluiters Montage handleiding Meskantafsluiters MONTAGEKLARE ACCESSOIRES Montagekit Een groot assortiment accessoires beschikbaar in montagekit voor DN 300. Magneetklep Snelle montage van magneetklep Standmelding

Nadere informatie

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits

Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits Watermeterbeugels, watermeters & verdeelunits BULCO HOLLAND staat voor kwaliteit. Persoonlijke en optimale dienstverlening staan bij ons centraal. Wij verlenen top service door ons te verplaatsen in uw

Nadere informatie

BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 2014

BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 2014 BRUGMAN CENTRIC COLLECTION PANEELRADIATOREN PRIJZEN NEDERLAND GELDIG VANAF MAART 014 BRUGMAN EN U KLAAR VOOR EEN NIEUW CV-TIJDPERK Brugman is een merknaam die al sinds de prille jaren zestig spontaan wordt

Nadere informatie

I-746/746-LPA-DUT Serie 746 en 746-LPA Droge Versnellers

I-746/746-LPA-DUT Serie 746 en 746-LPA Droge Versnellers BELANGRIJKE INFORMATIE WAARSCHUWING WAARSCHUWING Zorg ervoor dat u alle instructies hebt gelezen en begrijpt vooraleer u probeert onderhoud te plagen op Victaulic buisproducten. Draag altijd een veiligheidsbril,

Nadere informatie

TA'OR BOX Functioneel design in hout

TA'OR BOX Functioneel design in hout TA'OR BOX Functioneel design in hout 1 Concept CUBICS VOOR ORGANISATIE GEKWARTIERD HOUTFINEER Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

TA'OR box Functioneel design in hout

TA'OR box Functioneel design in hout TA'OR box Functioneel design in hout 1 Concept Cubics voor organisatie Gekwartierd houtfineer Gemonteerd, vooruitstrevend en strak Bestaat de perfecte houten lade? Een lade die vervaardigd is uit levend

Nadere informatie

De installatie moet worden uitgevoerd door een installateur en voldoen aan Richtlijn NBN D51.006/A

De installatie moet worden uitgevoerd door een installateur en voldoen aan Richtlijn NBN D51.006/A HYDRA GS Flexibele buizen voor gas Het HYDRA GS systeem bestaat uit een flexibele geribbelde inox buis in inox 316 L (Hydra Witzenmann) beschermd met een geel synthetisch omhulsel op rol en uit messing

Nadere informatie

VEILIGHEID INZAKE REGELING VAN DE TORSIEVEER

VEILIGHEID INZAKE REGELING VAN DE TORSIEVEER VEILIGHEID INZAKE REGELING VAN DE TORSIEVEER Doc date : Doc :I-ONDH-BE 2010-02-NL-veiligheid inzake regeling van de torsieveer Last Rev date : 2011-01-24 n/a 1 - Inleiding: Onderhavige instructies dienen

Nadere informatie

SUPERIEURE VORMGEVING

SUPERIEURE VORMGEVING SUPERIEURE VORMGEVING REEDS 40 JAAR STREVEN NAAR PERFECTIE Life Fitness, het bedrijf dat de originele Lifecycle -fiets op de markt bracht, introduceert nu de Lifecycle GX. Deze fiets is biomechanisch ontworpen,

Nadere informatie

Motorset GreensPro 1200 rol voor greens

Motorset GreensPro 1200 rol voor greens Motorset GreensPro 00 rol voor greens Modelnr.: 36-689 Form No. 344-755 Rev A Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product bevat een chemische stof of chemische

Nadere informatie

Wavin Hep2O. push-fit. het. leidingsysteem voor warm en koud water

Wavin Hep2O. push-fit. het. leidingsysteem voor warm en koud water Wavin Hep2O het push-fit leidingsysteem voor warm en koud water Toevoer van drinkwater en CV-installaties Slimme keuzes, sneller werken Haastige spoed is zelden goed. Maar met snel werken is niks mis!

Nadere informatie

KBSCL FUSION. De nieuwe generatie klikbare kabelgoten.

KBSCL FUSION. De nieuwe generatie klikbare kabelgoten. KBSCL FUSION. De nieuwe generatie klikbare kabelgoten. Vergokan is een absolute specialist op het vlak van metalen kabeldraag systemen. Dat zijn we uiteraard niet zomaar. Sinds de oprichting in 1982 staan

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

GEWOON GRAVEN MAATVOERING CONTROLEREN IS NIET MEER NODIG

GEWOON GRAVEN MAATVOERING CONTROLEREN IS NIET MEER NODIG GEWOON GRAVEN MAATVOERING CONTROLEREN IS NIET MEER NODIG Sneller klaar Besteed uw tijd aan het werk zelf, niet aan controleren. Trimble kan u daarbij helpen. Hoe Stel de gewenste diepte in. Begin met graven.

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

UPP Gemini-fittings van 45, 90 en T-stuk

UPP Gemini-fittings van 45, 90 en T-stuk UPP Gemini-fittings van 5, 90 en T-stuk Installatiehandleiding Franklin Fueling Systems 760 Marsh Rd. Madison, WI 5718 VS Tel.: +1 608 88 8786 800 5 9787 Fax: +1 608 88 6 www.franklinfueling.com Inhoud

Nadere informatie

Metalen plaat Z Master commerciële 2000-serie zitmaaiers

Metalen plaat Z Master commerciële 2000-serie zitmaaiers Metalen plaat Z Master commerciële 000-serie zitmaaiers Modelnr.: 5-4790 Form No. 78-5 Rev A Installatie-instructies Opmerking: Laat de riem van het maaidek op zijn plaats tijdens de montage van deze set.

Nadere informatie

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen.

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. EASY LANGUAGES Verblijf bij een privéleraar - Totale onderdompeling U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een

Nadere informatie

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Bezoek steelcase.com Nederland Herikerbergweg 3, 1101CN Amsterdam tel: +31 20 311 84 10 fax: +31 20 311 84 15 België Sint-Martinusweg 199-201,1930 Zaventem

Nadere informatie

GORDINGEN EN WANDREGELS

GORDINGEN EN WANDREGELS GORDINGEN EN WANDREGELS Verzinkte profielen Index Gordingen 2 Z-gordingen 2 Σ-gordingen 3 Sleeve-stukken 4 Σ-sleeve 4 Dakrand 6 Dakrandprofiel 6 Bevestigingsplaten 7 Geboutte bevestigingsplaat voor type

Nadere informatie

Het nieuwe ICF 15-4 ventielstation: Het is klein, het is modulair, het is flexibel

Het nieuwe ICF 15-4 ventielstation: Het is klein, het is modulair, het is flexibel Het nieuwe ICF 15-4 ventielstation: Het is klein, het is modulair, het is flexibel Beheers uw installatie- en onderhoudskosten en wees voorbereid op alle toekomstige koelmiddelen Eén compact platform 6

Nadere informatie

Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus

Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus Georg Fischer N.V. De verbinding voor alle buismaten trekvast - niet trekvast DN50 - DN600 MULTI/JOINT 3000 Plus MULTI/JOINT 3000 Plus Bij uw dagelijkse werkzaamheden kunt u oude leidingen van verschillende

Nadere informatie

Specialty Stainless Steel Processes

Specialty Stainless Steel Processes Specialty Stainless Steel Processes Bodycote Dé partner voor u Precies wat u nodig heeft. Bodycote biedt een compleet scala van warmtebehandelingen, oppervlaktetechnologieën en warm isostatisch persen

Nadere informatie

Montage Voorzorgsmaatregelen voor EVRA 32 & Bij het testen op druk De spoel Het juiste product... 18

Montage Voorzorgsmaatregelen voor EVRA 32 & Bij het testen op druk De spoel Het juiste product... 18 Inhoud Pagina Montage......................................................................................... 15 Voorzorgsmaatregelen voor EVRA 32 & 40.....................................................

Nadere informatie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie

fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie fittingtechnologie PERSEN ZONDER GEREEDSCHAP Geïntegreerde persfunctie RTM de fitting met geïntegreerde persfunctie Een veilige en duurzame installatie dankzij de RTM technologie van Uponor! De fitting

Nadere informatie

NIEUW van Uponor. De innovatie in de installatietechniek: Het Uponor meerlagenleidingsysteem voor verdeel- en stijgleidingen

NIEUW van Uponor. De innovatie in de installatietechniek: Het Uponor meerlagenleidingsysteem voor verdeel- en stijgleidingen NIEUW van Uponor INSTALLATIESYSTEMEN MEERLAGENLEIDING SYSTEEM VOOR VERDEEL- EN STIJGLEIDINGEN De innovatie in de installatietechniek: Het Uponor meerlagenleidingsysteem voor verdeel- en stijgleidingen

Nadere informatie

UPP Gemini-fittingen van 45, 90 en T-stuk

UPP Gemini-fittingen van 45, 90 en T-stuk UPP Gemini-fittingen van 5, 90 en T-stuk Installatiehandleiding Handleiding nr. Herziening Datum Wijzigingen ten opzichte van de vorige herziening 0800101NL 0 januari 015 Eerste uitgave Franklin Fueling

Nadere informatie

fittingtechnologie Geïntegreerde persfunctie

fittingtechnologie Geïntegreerde persfunctie fittingtechnologie Drinkwater is ons belangrijkste levensmiddel en vereist optimale bescherming op zijn weg tot aan tappunt. fittingtechnologie Voor Uponor komt technologie en ontwikkeling altijd op de

Nadere informatie

De Flamco T-plus. De Flamco T-plus is onovertroffen snel en eenvoudig voor het maken van een aftakking in een bestaande installatie.

De Flamco T-plus. De Flamco T-plus is onovertroffen snel en eenvoudig voor het maken van een aftakking in een bestaande installatie. 9. Flamco T-plus De T-plus is een ideaal product bij uitbreiding, ombouwing of renovatie van een bestaande installatie. De installatie kan gewoon in werking blijven terwijl de T-plus wordt gemonteerd.

Nadere informatie

10. Universele beugels

10. Universele beugels 10. Universele beugels Of het nu om bevestiging aan plafond, wand of vloer gaat, Flamco heeft voor elk type buis de juiste montagebeugel. Zo is onze gepatenteerde S beugel voorzien van een geluiddempende

Nadere informatie

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland)

Wandmontagekit. Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise. Installatie-Instructies en Onderhoud. Voor gebruik in NL (Nederland) Wandmontagekit Voor gebruik met de vrijstaande serie kachels van Elise Installatie-Instructies en Onderhoud Voor gebruik in NL (Nederland) BELANGRIJK DE BEHUIZING, VOORZIJDE EN GLASPANEEL WORDEN EXTREEM

Nadere informatie

I-NXT.RBKIT-DUT. 5 jaar Rebuild Kit Instructies voor FireLock NXT Afsluiters WAARSCHUWING REBUILD KIT INSTRUCTIES. SERIE 768 en 769 WAARSCHUWING

I-NXT.RBKIT-DUT. 5 jaar Rebuild Kit Instructies voor FireLock NXT Afsluiters WAARSCHUWING REBUILD KIT INSTRUCTIES. SERIE 768 en 769 WAARSCHUWING Het niet opvolgen van deze instructies en waarschuwingen kan leiden tot productstoringen of ernstig persoonlijk letsel en materiële schade. Lees en begrijp alle instructies voor u probeert om Victaulicbuisproducten

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

WALSEN MAAR HET SYSTEEM WAARMEE U ONDER- OF OVERVERDICHTING VOORKOMT

WALSEN MAAR HET SYSTEEM WAARMEE U ONDER- OF OVERVERDICHTING VOORKOMT WALSEN MAAR HET SYSTEEM WAARMEE U ONDER- OF OVERVERDICHTING VOORKOMT Hogere kwaliteit Besteed uw tijd niet aan herstellen, maar aan het werk zelf. Trimble kan u daarbij helpen. Hoe Voer het gewenste aantal

Nadere informatie

Klemfittingen voor water, vloer- & stadsverwarming A1-HW

Klemfittingen voor water, vloer- & stadsverwarming A1-HW Klemfittingen voor water, vloer- & stadsverwarming -HW Productgroep -HW Messing klemfittingen (66 serie) voor kunststof buizen tot 95 C. Materiaal: Soorten buis: CW602N Thermisch ontspannen en ontzinkingsbestendig

Nadere informatie

groovee Cast Concrete Glass Balustrade

groovee Cast Concrete Glass Balustrade groovee Cast Concrete Glass Balustrade 2 EeStairs Introductie EeStairs is wereldwijd specialist in het ontwerpen, produceren en installeren van op maat gemaakte trappen. We leveren aan retailers, particulieren

Nadere informatie

WEO INSTEEKKOPPELINGEN

WEO INSTEEKKOPPELINGEN WEO INSTEEKKOPPELINGEN LEVERINGSPROGRAMMA 05-2014 1 Leveringsprogramma GSS Hydraulics BV Rokerijweg 25a, 1271 AH Huizen Tel.: 035-526 53 02 Fax: 035-524 19 00 Email: info@gsshydraulics.nl www.gsshydraulics.nl

Nadere informatie

Concept. Pannendak Montage handleiding. Versie

Concept. Pannendak Montage handleiding. Versie Pannendak Montage handleiding Versie I. Regels voor montage Montage van de onderbouw moet voldoen aan de lokaal geldende overheidsnormen, aan specificaties van de fabrikant en aan goede bouwpraktijken.

Nadere informatie

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen

Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Hiab Multilift XR Familie Lichte Haakarmen Productbrochure Hiab Multilift XR biedt uitmuntende prestatie Maximiliseer uw veelzijdigheid Met een Hiab Multilift XR haakarm wordt een truck met een eigen

Nadere informatie

FSS Flamco Smart System

FSS Flamco Smart System FSS FAMCO SMART SYSTEM 5 FSS Flamco Smart System Werkt beter, sneller en makkelijker! FSS FAMCOFIT FSS CICKFIT FSS CICKEASY FSS CICKIN SA FSS CICKCONNECTION FSS CICKIN GP Uitgave 2007 / et bespaart u tijd

Nadere informatie

AVANTI ANCHOR VEILIGHEIDSPUNT Gebruikershandleiding en installatievoorschriften

AVANTI ANCHOR VEILIGHEIDSPUNT Gebruikershandleiding en installatievoorschriften 1 AVANTI ANCHOR VEILIGHEIDSPUNT Gebruikershandleiding en installatievoorschriften AVANTI ANCHOR VEILIGHEIDSPUNT Gebruikershandleiding en installatievoorschriften Publicatiedatum: 1 editie juni 2007 Producent:

Nadere informatie

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP www.accoya.com HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP HOUTEN TERRASSEN: EEN REVOLUTIONAIR ONZICHTBAAR BEVESTIGINGSSYSTEEM www.novlek.com ACCOYA -HOUT WORDT GEMAAKT VAN SNELGROEIEND HOUT UIT DUURZAAM

Nadere informatie

Vestigingen over de hele wereld

Vestigingen over de hele wereld Vestigingen over de hele wereld VERENIGDE STATEN CANADA NEDERLAND ENGELAND FRANKRIJK DUITSLAND RUSLAND AUSTRALIË MALEISIË CHINA INDIA JAPAN KOREA www.thermon.com The Heat Tracing Specialists Wereldwijd

Nadere informatie

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING

EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING M EERLAAGSE FLEXIBELE PERSLUCHTLEIDING Speciaal voor perslucht! 1 FLEXIBEL EN BESTENDIG Structuur en eigenschappen Gecoëxtrudeerde binnenlaag van PE-RT (kleurloos) Dankzij de bijzondere structuur, biedt

Nadere informatie

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Het beste van twee werelden Samen in één product Welkom bij de toekomst van bouwen Duurzaamheid en klimaatbescherming worden steeds belangrijker, en

Nadere informatie

Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL

Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL Veerrol Alu-XL / Rolluikbox Alu XL Montagehandleiding Stand: 8. April 14 Geachte klant, U heeft gekozen voor een kwaliteitsproduct van de firma Ostermann. Dank u voor uw vertrouwen. Deze inleiding bevat

Nadere informatie

Het aanwezige wiel verwijderen. Losse onderdelen WAARSCHUWING. Geen onderdelen vereist. Procedure

Het aanwezige wiel verwijderen. Losse onderdelen WAARSCHUWING. Geen onderdelen vereist. Procedure Form No. 67-97 Rev B Set voor driewielaandrijving voor Greensmaster 00 Triflex, 00 Triflex, 0 Triflex, Triflex Hybrid, en 0 Triflex tractie-eenheden Modelnr.: 07 Installatie-instructies Losse onderdelen

Nadere informatie

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren

VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI. De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren VERWARMEN/KOELEN VLOERVERWARMINGSSYSTEMEN PROFI De voordelige vloerverwarmingssystemen flexibel, snel en eenvoudig te monteren Praktijkgericht maal drie: Uponor tackersysteem, Uponor noppenfoliesysteem,

Nadere informatie

FabricAir Verdeelsystemen

FabricAir Verdeelsystemen FabricAir Verdeelsystemen Lichtgewicht Geen condensatie Aantrekkelijke prijzen geluidsloze ventilatie snelle en eenvoudige installatie tochtvrij binnenklimaat wasbaar en hygiënisch brede kleurselecties

Nadere informatie

I-7C7-DUT. Serie 7C7 Persluchtunit met compressor WAARSCHUWING KENNISGEVING INSTALLATIE-INSTRUCTIES

I-7C7-DUT. Serie 7C7 Persluchtunit met compressor WAARSCHUWING KENNISGEVING INSTALLATIE-INSTRUCTIES INSTALLATIE-INSTRUCTIES I-7C7-DUT Serie 7C7 Persluchtunit met compressor WAARSCHUWING Zorg ervoor dat u alle instructies hebt gelezen en begrijpt vooraleer u probeert buisproducten van Victaulic te monteren.

Nadere informatie

Product catalogus: GARSY Contour edging www.garsy.com

Product catalogus: GARSY Contour edging www.garsy.com Stalen edging Product catalogus: GARSY Contour edging 2 Garsy edging...de voordelen zijn overduidelijk Snel en makkelijk te vormen curves Ook perfect voor strakke lijnen Werkt voor alle types ondergrond

Nadere informatie

VICTAULIC MECHANISCHE BUISOPLOSSINGEN VOOR STRATEGISCH BELANGRIJKE FACILITEITEN

VICTAULIC MECHANISCHE BUISOPLOSSINGEN VOOR STRATEGISCH BELANGRIJKE FACILITEITEN VICTAULIC MECHANISCHE BUISOPLOSSINGEN VOOR STRATEGISCH BELANGRIJKE FACILITEITEN MECHANISCHE BUISOPLOSSINGEN VOOR STRATEGISCH BELANGRIJKE FACILITEITEN Victaulic levert kwalitatief hoogstaande en bovenal

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Mobrey MCU900-serie 4 20 ma + HART-compatibele controller

Mobrey MCU900-serie 4 20 ma + HART-compatibele controller IP2030-NL/QS, Rev AA Mobrey MCU900-serie 4 20 ma + HART-compatibele controller Beknopte installatiegids WAARSCHUWING Het niet naleven van de richtlijnen voor veilige installatie kan leiden tot ernstig

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

FLAMCO T-PLUS. Flamco. Flamco T-plus. Het snelste en eenvoudigste T-stuk! T-PLUS STAAL T-PLUS MESSING T-PLUS KOGELKRAAN. Flamco.

FLAMCO T-PLUS. Flamco. Flamco T-plus. Het snelste en eenvoudigste T-stuk! T-PLUS STAAL T-PLUS MESSING T-PLUS KOGELKRAAN. Flamco. FLAMCO T-PLUS T-plus Het snelste en eenvoudigste T-stuk! T-PLUS STAAL T-PLUS MESSING T-PLUS KOGELKRAAN Uitgave 2005 / B T-plus is onovertroffen snel en een maken van een aftakking in een bestaande VOORDELEN

Nadere informatie

Flamco T-plus Het snelste en eenvoudigste T-stuk!

Flamco T-plus Het snelste en eenvoudigste T-stuk! Your reliable partner 8 Het snelste en eenvoudigste T-stuk! T-PLUS STAAL T-PLUS MESSING T-PLUS KOGELKRAAN uitgave B 2009 is onovertroffen snel en een aftakking in een bestaande installatie voordelen u

Nadere informatie