AutoDome modulair camerasysteem. Het enige camerasysteem dat ook naar de toekomst kijkt

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AutoDome modulair camerasysteem. Het enige camerasysteem dat ook naar de toekomst kijkt"

Transcriptie

1 modulair camerasysteem Het enige camerasysteem dat ook naar de toekomst kijkt

2 Het modulaire camerasysteem De wereld van CCTV zal nooit meer hetzelfde zijn Stelt u zich eens een CCTV-systeem voor dat nooit veroudert. Een systeem waarmee u de functionaliteit kunt upgraden, dat u aan veranderende beveiligingsbehoeften kunt aanpassen en naar nieuwe technologieën kunt migreren zonder dat u zelfs maar uw systeem hoeft uit te schakelen. Een systeem dat wordt gekenmerkt door geavanceerde intelligente functies voor het vastleggen van beelden met ongeëvenaarde nauwkeurigheid en door IPfuncties voor de meest efficiënte transmissie en opslag van deze beelden. Dit is het revolutionaire concept achter het door IP ondersteunde modulaire camerasysteem. Met het nieuwe -systeem, volstaan één cameramodule en een reeks verwisselbare modules om aan uw veranderende beveiligingsbehoeften te voldoen. De technologie is geavanceerd, maar het achterliggende idee is in feite zeer eenvoudig. Het volledige systeem is gebaseerd op vijf verwisselbare modules: de CPU, camera, behuizing, communicatie en voeding. Vervang een van de verwisselbare modules en stap over van vast naar PTZ, upgrade van kleur naar Dag/Nacht of voeg geavanceerde intelligente functies zoals bewegingsregistratie en IP-communicatie toe. Nooit eerder was u in staat een systeem zo snel of voordelig aan te passen. De CPU-module bepaalt de functionaliteit van vaste of PTZ-camera's en geavanceerde functies zoals privacymaskering, bewegingsdetectie en -registratie. Bij de cameramodule heeft u onder meer de keuze uit vast of PTZ, kleur of Dag/Nacht en het zoombereik. De opties van de behuizingsmodule zijn beschikbaar voor alle binnenen buitentoepassingen. De communicatiemodule bepaalt hoe videobeelden en gegevens worden verzonden naar de matrixswitch, de DVR of het IPvideosysteem. De opties van de voedingsmodule voldoen aan uw eigen specifieke, lokale installatievereisten, zowel voor gebruik binnenshuis als buitenshuis. Bovendien zijn ze beveiligd tegen onverwachte spanningspieken.

3 3

4 4 Het upgraden van uw CCTV-systeem is nu even gemakkelijk als het vervangen van een lamp Met de flexibele, verwisselbare -modules kunt u alle veranderingen aanbrengen die u maar wilt, zonder dat u een nieuw systeem hoeft aan te schaffen of nieuwe camera s moet installeren. Dit is het laatste camerasysteem dat u zult aanschaffen; het enige systeem waarbij uw investeringen in beveiliging ook in de toekomst zijn veiliggesteld. En het is alleen verkrijgbaar bij Bosch. Verwijder de koepel Neem, zonder het systeem te hoeven uitschakelen ( hot swap ), de vaste cameramodule uit de behuizing Plaats, ook nu weer zonder het systeem uit te schakelen, de nieuwe PTZ-cameramodule En plaats de koepel weer terug. Om een 100 serie dome uit te breiden met draai/kantel/zoom-functionaliteit zijn een 200, 300 of 500i CPU-module en een PTZ-cameramodule vereist.

5 5 Wanneer uw beveiligingsbehoeften veranderen, kunt u de functionaliteit van uw systeem uitbreiden door slechts de volledig verwisselbare CPU-, camera- en/of communicatiemodules te vervangen. De hoofdunit blijft intact. U kunt vandaag bijvoorbeeld beginnen met een zeer eenvoudige vaste camera uit de 100-serie en morgen overstappen naar een geavanceerde PTZ-camera uit de 500i-serie met beeldstabilisatie, bewegingsregistratie en een engine voor alarmfuncties. En dit gaat allemaal even snel en gemakkelijk als het vervangen van een lamp. 100-serie 200-serie 300-serie 500i-serie Type dome Vaste dome Hogesnelheidspositionerinpositionering Hogesnelheids- Hogesnelheidspositionering Bereik optische zoom 5x, 10x 18x 18x, 26x, 36x 18x, 26x, 36x Standaardfuncties Volledig verwisselbare CPU-, communicatieen hot swap -cameramodules Camera met hoge resolutie van 540 beeldlijnen 1 1 Camera met groot dynamisch bereik Infraroodgevoelige Dag/Nacht-camera SensUp-beeldintegratie Transmissie via UTP en coax Hybride analoge verbinding/ip-verbinding Bilinx-configuratie op afstand Kabelcompensatie Robuuste, vandalismebestendige behuizing Geavanceerde functies AutoTrack II-objectregistratie Videobewegingsdetectie Digitale beeldstabilisatie Privacymaskering en sectorblindering Programmeerbare regels voor alarmfuncties 1 alleen uitvoeringen met 36x objectief

6 6 Zie alles met uitzonderlijke helderheid en bedieningsgemak -cameramodules worden geleverd met hoogwaardige technologieën die zijn bedoeld voor optimale beeldhelderheid, camerabesturing en gevoeligheid. Met de technologie van Bosch is het, ongeacht de situatie, zeer eenvoudig heldere beelden vast te leggen. Optiek met hoge resolutie Met een horizontale resolutie van 540 beeldlijnen genereert Bosch meer beeldlijnen dan conventionele CCTV-camera's. Dit resulteert in veel scherpere beelden die een duidelijkere en nauwkeurigere identificatie mogelijk maken.

7 7 Precieze camerabesturing De door Bosch gepatenteerde proportionele zoomtechnologie AutoScale verlaagt automatisch de draai/kantelsnelheid evenredig met de zoomdiepte. Hierdoor blijft de camerabesturing zeer nauwkeurig, ongeacht het zoomniveau. AutoPivot zorgt ervoor dat de camera automatisch 180 wordt gedraaid zodra deze de verticale loodlijn passeert. Hierdoor blijft de juiste beeldoriëntatie behouden. Verbeterde gevoeligheid Met de SensUpsluitertijdregeling nemen de sluitertijden automatisch toe tot maximaal één seconde, zodat de gevoeligheid meer dan 50 keer zo hoog wordt en de beelden hierdoor bij weinig licht helderder zijn. Uitgebreide zoom Met de optische zoomobjectieven van 18x tot 26x, of zelfs 36x en een volledige 12x digitale zoom kunnen zeer nauwkeurige close-ups worden gemaakt zodra de optische zoom zijn maximum heeft bereikt. Met groot dynamisch bereik Zonder groot dynamisch bereik Groot dynamisch bereik Bepaalde camera's behelsen tevens een geavanceerde technologie voor tegenlichtcompensatie die het dynamische bereik maar liefst 128 keer vergroot. Hierdoor worden zelfs in omgevingen met extreem hoog contrast duidelijke beelden verkregen. Dag/Nacht-functionaliteit Dag/Nacht-camera's schakelen automatisch over van kleur naar zwart/wit, waardoor de gevoeligheid voor infraroodverlichting toeneemt. Hierdoor kunnen zelfs bij weinig licht kwalitatief hoogwaardige beelden worden opgenomen.

8 8 Strenge testen tonen betrouwbaarheid aan Het modulaire camerasysteem is gebaseerd op de meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en fabriceren van PTZ-domesystemen. Bosch onderwerpt de aan de meest uitgebreide en strenge duurzaamheidstesten die deze branche kent. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een betrouwbare werking. Strenge duurzaamheidstesten Alle modellen worden onderworpen aan HALT-testen (Highly Accelerated Life Testing), HASS-testen (Highly Accelerated Stress Screening) en MEOST-testen (Multiple Environmental Over Stress Testing) om de duurzaamheid te testen en de betrouwbaarheid te garanderen. Gegarandeerde duurzaamheid Dome-behuizingen worden getest op bestendigheid tegen het binnendringen van water, roest en ultraviolette straling en op schokbestendigheid. Testen van extreme omstandigheden Domes en componenten worden onderworpen aan extreme temperaturen, spanningen en trillingen om feitelijk vast te kunnen stellen bij welke omstandigheden ze nog wel en bij welke omstandigheden ze niet meer werken. Gegarandeerde kwaliteit Op alle -systemen wordt 3 jaar garantie verleend.

9 9 Verbeterd ontwerp De nieuwe compacte behuizing is 15% kleiner dan die van de vorige generatie camera's. Daarnaast zijn alle banden vervangen door scharnieren waardoor de installatie veiliger en eenvoudiger is geworden. Door de scharnierarm kunt u bij de voeding zonder dat u de dome hoeft te verwijderen, en de ingebouwde overspanningsbeveiliging beveiligt alle voedings-, data- en video-ingangen. EnviroDome-modellen beschikken over een verbeterde verwarming/blower waardoor de dome tot een temperatuur van -40 C niet beslaat. De XT -kit voor extreme temperaturen breidt de toegestane bedrijfstemperatuur van EnviroDome uit tot maar liefst -60 C. Superieure bescherming tegen het binnendringen van stof en materialen Alle -behuizingen voor niet-inbouwmontage - zowel voor gebruik binnenshuis als buitenshuis - voldoen aan IP66/NEMA 4X, laten geen stof door en zijn bestendig tegen sterke waterstralen. De EnviroDome-behuizing voor gebruik buitenshuis heeft een volledig nieuw ontwerp en biedt hierdoor superieure roestbestendigheid. Verbeterde vandalismebestendigheid Alle behuizingen worden standaard beschermd door een robuuste koepel van polycarbonaat, een set verzonken schroeven en een verzonken koepelvergrendeling.

10 10 Geavanceerde intelligentie voor geavanceerde functies De ware intelligentie van het modulaire camerasysteem bevindt zich in de CPU-module. De meest geavanceerde functies van alle beschikbare dome-camera's treft u in de CPU uit de 500i-serie aan. Met zijn ingebouwde beeldstabilisatie, bewegingsdetectie en geavanceerde engine voor alarmfuncties is de 500i ongeëvenaard op CCTV-gebied. En zelfs als u nu geen geavanceerde functies nodig hebt, kunt u dankzij de modulariteit van de nieuwe uw systeem in de toekomst snel en eenvoudig uitbreiden met deze functies. AutoTrack II met virtuele blindering kan personen nauwkeurig volgen zonder te worden gehinderd door wiegende bomen of andere bewegende objecten. AutoTrack II Het revolutionaire en bekroonde automatische bewegingsdetectiesysteem van Bosch, AutoTrack, is in de 500i-serie verder verbeterd. Het beschikt over een geavanceerde DSP waardoor real-time videoverwerking mogelijk is. Dit zorgt voor een uiterst vloeiende objectregistratie. Met de nieuwe AutoTrack II kan een object bovendien continu worden gevolgd, zelfs als het achter een privacymasker verdwijnt. Verder maakt het gebruik van de unieke virtuele blinderingstechnologie van Bosch. Hiermee worden onzichtbare maskers gecreëerd die de camera alle bewegingen laten negeren die in die zone voorkomen. AutoTrack II kan op deze manier onbelangrijke achtergrondbewegingen negeren waardoor het ideaal is voor binnen- en buitentoepassingen. Videobewegingsdetectie (VMD) Met de 500i-serie kan bewegingsdetectiesoftware zo worden geconfigureerd dat te midden van meerdere vooraf ingestelde posities een doelzone wordt gecreëerd waar beweging moet worden gedetecteerd. VMD is veel nauwkeuriger dan detectie op basis van beweging van de focusmotor van een camera, zoals bij concurrerende camera's. VMD heeft dankzij de virtuele blinderingstechnologie van Bosch bovendien het voordeel dat vooraf ingestelde bewegingszones worden genegeerd.

11 11 Met de geavanceerde beeldstabilisatiesoftware van de 500i-serie wordt het probleem van onscherpe beelden door camerabeweging opgeheven, wat een uitzonderlijke helderheid tot gevolg heeft. Privacymaskering Superieure privacymaskering In tegenstelling tot conventionele maskers kunnen deze maskers worden geconfigureerd met drie, vier of vijf hoeken waardoor u complexere vormen kunt afdekken. U kunt zelfs kiezen uit zwarte, witte of vervagende maskers; een belangrijke optie wanneer privacy is vereist, maar bewegingsdetectie wel nodig is. Digitale beeldstabilisatie Naarmate het zoombereik toeneemt, neemt ook het belang van beeldstabilisatie toe. De beeldstabilisatiealgoritmen van de 500i-serie heffen het probleem van onscherpe beelden door camerabeweging op en zorgen zo voor een buitengewone beeldhelderheid. Bosch bereikt deze helderheid zonder de gevoeligheid van de camera of de beeldkwaliteit te reduceren. Geavanceerde alarmbesturing Dit nieuwe concept in flexibiliteit gaat verder dan de normale alarmfuncties. In zijn eenvoudigste vorm definieert een regel welke ingang(en) welke uitgang(en) moet(en) activeren. In een complexere vorm kan een regel zo worden geprogrammeerd dat elke combinatie van ingang(en) en bepaalde bedieningspaneelcommando('s) een domefunctie uitvoert. Er kan een vrijwel onbeperkt aantal combinaties worden geprogrammeerd, waardoor de standaard dome-software aan elke toepassing kan worden aangepast.

12 12 IP-flexibiliteit en -integratie maximaliseren uw investeringen Het nieuwe modulaire camerasysteem is nu geschikt voor IP, zodat het de perfecte technologische brug slaat tussen traditionele analoge systemen en de geavanceerde voordelen van digitale video-oplossingen. En in tegenstelling tot andere IP-domes hebben onze IP-modellen geen verlies aan functionaliteit. Behoud alle functies die u nodig hebt, terwijl de verbinding en de communicatie beter zijn. MPEG-4-codering en -compressie zorgen ervoor dat beelden door de -camera's efficiënt worden vastgelegd en opgeslagen. Bovendien wordt hierdoor 4CIF-video van dvd-kwaliteit geleverd bij een snelheid van 30 beelden per seconde. Tri-streaming, bandbreedtebeperking en multicasting-weergave bieden de beste beeldkwaliteit en -resolutie, waarbij efficiënt gebruik wordt gemaakt van de bandbreedte en opslag. Voor de systemen die niet volledig naar IP kunnen converteren, biedt een volledige hybrideconnectiviteit. Door tegelijkertijd IP- en analoge formaten te ondersteunen, kunt u met behulp van onder uw eigen voorwaarden naar IP overstappen. Uw forse investeringen in analoge technologie zijn veiliggesteld als u voor een IPmigratiestrategie kiest. U kunt dan in uw eigen tempo op IP overgaan, met alle camera's in één keer of met één camera tegelijk. In plaats van dat u voor een van beide mogelijkheden moet kiezen, bieden wij u beide aan. Het modulaire camerasysteem maximaliseert bovendien uw investeringen, omdat het eenvoudig kan worden geïntegreerd met de volledige productlijn beveiligingsproducten van Bosch, waaronder Allegiantmatrixswitchers, DiBos en Divar digitale recorders en het op VIDOS IP gebaseerde videomanagementsysteem. Als u de volledige lijn producten van Bosch combineert, kunt u rekenen op één betrouwbare fabrikant voor een geïntegreerd, onderhoudsarm CCTV-systeem voor elke toepassing.

13 13 PTZ-camera PTZ-camera Dinion Analoge camera's IP-PTZ-camera Dinion-IP Netwerk-camera's Dinion Analoge camera's RAID-5 Disk-array VideoJet-encoder met lokale opnamen IP-PTZ-camera Dinion IP-Camera's DiBos Digitale recorder NETWERK Lokale analoge monitor PTZ-camera VIP-serie Encoder Satellietdecoder DiBos-IP-recorder VIP-serie Decoder Allegiant Matrixswitch VIDOS Werkstation videomanagement Analoge monitor DiBos Werkstation ontvanger Allegiantbedieningspaneel VASA-werkstation Het modulaire camerasysteem kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere analoge producten en IP-systemen voor bewakingstoezicht van Bosch.

14 14 Een oplossing die alleen Bosch kon realiseren Niemand heeft meer ervaring met CCTV dan Bosch, wiens wortels in het ontstaan van deze branche liggen. Wij introduceerden meer dan tien jaar geleden een van de eerste geïntegreerde PTZ-domecamera's, en sindsdien hebben we deze technologie steeds verder ontwikkeld. We creëerden de eerste met een intern, automatisch registratiesysteem, en nu komen we met het eerste modulaire dome-cameraplatform. Bosch is in deze bedrijfstak toonaangevend; wereldwijd zijn er duizenden systemen geïnstalleerd. Bovendien vertrouwen vier van de vijf grootste luchthavens op bewaking. Hetzelfde geldt voor stations, overheidsgebouwen, stadscentra, casino's, gevangenissen, banken, winkels, etc. De naam Bosch staat overal ter wereld synoniem voor kwaliteit.

15 15

16 Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te kunnen bieden op het gebied van Brand- en Inbraakdetectie, CCTV, Public Address, Congres, Paging en Sociale Alarmering, dat u helpt een oplossing te vinden voor elke gewenste toepassing. We zijn een wereldwijd actieve voorkeursleverancier van innovatieve technologie die wordt ondersteund door het hoogste niveau van service en support. Als u oplossingen nodig hebt waar u op kunt vertrouwen, kies dan voor Bosch. Nederland: Bosch Security Systems BV Postbus JB Eindhoven Nederland Tel: Fax: nl.securitysystems@bosch.com België: Bosch Security Systems nv/sa Torkonjestraat 21F 8510 Marke België Tel: Fax: be.securitysystems@bosch.com Bosch Security Systems, 2007 Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden VS-FP-nl-01_F01U518309_02

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden

Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden Bosch High Speed Positioning System Van 0 naar 100 o in 1 seconde! Alles haarscherp in beeld, onder alle omstandigheden High-Speed Positioning System Van 0 naar 100º in 1 seconde! Iedere toepassing stelt

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging

AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging AEGIS Stralers van Bosch Verlichting voor beveiliging 2 AEGIS Stralers AEGIS Stralers Verlichting voor beveiliging Unieke Constant Light technologie compenseert de veroudering van LED's. Black Diamond

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

Blue Line-inbraakdetectors

Blue Line-inbraakdetectors Blue Line-inbraakdetectors 2 Méér dan alleen een detector Of u nu een woning bezit of een bedrijf runt, u hebt een beveiligingssysteem nodig waarop u kunt vertrouwen. De Blue Lineinbraakdetectors houden

Nadere informatie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie

500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 500 Serie Rookmelders De kunst van onzichtbare rookdetectie 1 2 Stevige bescherming, praktisch onzichtbaar Brandbeveiliging is van essentieel belang heden ten dage. Hotels, openbare gebouwen en particuliere

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds

Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds Bosch Modulaire Plafondluidspreker De slimme geluidsoplossing voor alle plafonds 2 Modulaire Plafondluidspreker Het ontwerp is afgestemd op de installateur Perfect voor praktisch alle plafondsituaties

Nadere informatie

Bosch FlexiDome-oplossingen met Dinion-cameraprestaties. FlexiDome-camera's Perfecte beelden bij elke toepassing

Bosch FlexiDome-oplossingen met Dinion-cameraprestaties. FlexiDome-camera's Perfecte beelden bij elke toepassing Bosch FlexiDome-oplossingen met Dinion-cameraprestaties FlexiDome-camera's Perfecte beelden bij elke toepassing Geen enkele toepassing is te zwaar Denkt u dat uw toepassing te veeleisend is voor een domecamera?

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een flexibele

Nadere informatie

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik

Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Digitale CCTV Nu binnen uw bereik Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Beveiliging waar u op kunt vertrouwen. 2 Divar, de meest veelzijdige one-box aanpak Het hart van uw beveiligingssysteem Met

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch.

Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch. Eersteklas brandbeveiliging voor luxe hotel Kempinski Hotel The Dome in Turkije installeert een compleet branddetectiesysteem van Bosch Kempinski 2 Uitgebreid, geavanceerd branddetectiesysteem van Bosch

Nadere informatie

Vari-directionele array Juiste richting van geluid

Vari-directionele array Juiste richting van geluid Vari-directionele array Juiste richting van geluid 2 Vari-directionele array van Bosch Sublieme geluidskwaliteit voor omgevingen met een lastige akoestiek Ongeëvenaarde geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid

Nadere informatie

Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch

Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch Bosch Extreme CCTV Producten van de Extreme CCTV groep nu verkrijgbaar bij Bosch 2 I Bosch Extreme CCTV Integriteit, innovatie en prestatie Door de recente overname van de Extreme CCTV groep, met de merken

Nadere informatie

Divar. Toepassingshandleiding. Divar application guide

Divar. Toepassingshandleiding. Divar application guide Divar Toepassingshandleiding Divar application de veelzijdige guide digitale recorder van Bosch Divar de veelzijdige digitale recorder van Bosch Divar is de veelzijdige digitale recorder die digitale CCTV

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional

Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem voor Sociale Alarmering 7 Professional Schaalbaarheid is de beste oplossing Het nieuwe Professional 2 Efficiency door aanpassing Ideale oplossingen voor uw succes Om onmiddellijke reacties op noodoproepen, snelle service en naadloze communicatie

Nadere informatie

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen

REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry van Bosch Automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen 2 Bosch REG-Sentry automatisch toegangscontrolesysteem voor voertuigen REG-Sentry is een toegangscontrolesysteem voor voertuigen,

Nadere informatie

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen

Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen Bosch NurseCall met dwaalfunctie Grotere efficiëntie voor verpleegtehuizen 2 Veiligheid in verpleegtehuizen: een grote uitdaging Bij het runnen van een verzorgings- en verpleegtehuis staat u voor de uitdaging

Nadere informatie

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen

Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen Easy Series voor woningbouwprojecten Beveiligingsoplossingen voor luxe woningen en appartementcomplexen 2 Easy Series inbraakcentrale Betrouwbare beveiliging vereenvoudigd Toegevoegde waarde voor uw innovatieve

Nadere informatie

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie...

Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... Bosch CCS 800 Ultro Discussiesysteem Meer innovatie... 2 CCS 800 Ultro Discussiesysteem...met een flexibele en complete vergaderoplossing Unieke ingebouwde digitale opname- en afspeelfunctie voor MP Uitstekende

Nadere informatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie

Een traditie van kwaliteit en innovatie Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

AutoTrack. start de camera met opnemen, zodat alle activiteiten op tape worden vastgelegd.

AutoTrack. start de camera met opnemen, zodat alle activiteiten op tape worden vastgelegd. 04 Security Systems AutoDome Camera Systems AutoTrack Veel meer dan bewegingsdetectie De Bosch AutoDome-camera's met AutoTrack detecteren niet alleen bewegingen en activeren vervolgens een alarm, ze zoomen

Nadere informatie

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering

Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering Veelzijdigheid is de beste oplossing Het nieuwe Managementsysteem 5 voor sociale alarmering 2 Ruim baan voor meer efficiency Een goede basis leidt tot succes Een onmiddellijke reactie op noodoproepen,

Nadere informatie

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen

Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen Personenalarmtoestel 62 IP, analoog of GSM het voldoet aan al uw wensen 2 Uitgebreide veiligheid voor zelfstandig wonen Ons personenalarmeringssysteem is ontworpen voor mensen die zelfstandig willen blijven

Nadere informatie

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP

Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Bosch Video Management System Klaar voor de toekomst met IP Videobeveiliging via IP Waar alles samenkomt Bosch Video Management System (VMS) beheert al uw digitale video, audio en beveiligingsgegevens

Nadere informatie

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1

PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 PAVIRO PA- en gesproken woord ontruimingssysteem met professionele geluidskwaliteit Flexibiliteit van meet af aan PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Zorgt voor veiligheid, informatie, muziekbeleving Met ruim 100

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing

Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing Plena Public Address Easy Line De gebruiksvriendelijke PA-oplossing 2 Plena Public Address Easy Line Een praktische weg naar een hoogwaardig Public Address-systeem Eenvoudig in gebruik, met zonelabels

Nadere informatie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie

Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie Bosch Public Address Toonaangevend in akoestische excellentie 2 Toonaangevend in akoestische excellentie Geavanceeerde akoestische expertise Met ruim 60 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van

Nadere informatie

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd!

Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! Access Easy Control System Vanaf elke locatie maar één muisklik verwijderd! 2 Eenvoudig in te stellen, eenvoudig te beheren, eenvoudig aan te passen Zoals in de meeste kleine en middelgrote ondernemingen

Nadere informatie

Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis

Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis Focus uw aandacht Bosch Intelligent Video Analysis 2 En onderneem actie met Bosch Intelligent Video Analysis Ongeacht het aantal camera's dat uw systeem gebruikt, blijft het een uitdaging om werkelijk

Nadere informatie

Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie

Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie Vari-directionele array De slimme route naar akoestische perfectie 2 Vari-directionele array van Bosch Sublieme geluidskwaliteit voor omgevingen met een lastige akoestiek Ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Nadere informatie

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik

Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen. Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik Onze focus is om professionele videobewaking toegankelijk te maken voor iedereen Veilige video-opslag en eenvoudig in het gebruik 2 Eenvoudig en betrouwbaar Frank Moore, eigenaar van Keymusic 3 Eenvoudig

Nadere informatie

AutoDome 200-serie PTZ-camerasysteem

AutoDome 200-serie PTZ-camerasysteem CCTV AutoDome 200-serie PTZ-camerasysteem AutoDome 200-serie PTZ-camerasysteem Voordelige, snelle PTZ-dome Volledig vervangbare CPU's, camera's, behuizingen, communicatie en montagesteunen 18x kleurencamera

Nadere informatie

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen

DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen DCN webcasting De open uitnodiging voor uw vergaderingen Een nieuwe dimensie voor vergaderingen Het alom geprezen Digital Congress Network (DCN) vergadersysteem van Bosch is nu nog krachtiger en veelzijdiger

Nadere informatie

Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie

Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie Blue Line bewegingsmelders De kracht van detectie Beveiliging waar u op kunt vertrouwen Blue Line Gen 2 Bewegingsmelders Of u nu een woning, winkel of een ander bedrijfspand beveiligt, uw systemen moeten

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke

Nadere informatie

AutoDome 500i-serie Intelligent PTZcamerasysteem

AutoDome 500i-serie Intelligent PTZcamerasysteem CCTV AutoDome 500i-serie Intelligent PTZ-camerasysteem AutoDome 500i-serie Intelligent PTZcamerasysteem Volledig verwisselbare CPU's, camera's, behuizingen, communicatie en montagesteunen Keuze uit 540

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is!

Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is! Professional Serie inbraakdetectoren Alarmering wanneer het echt nodig is! Nu met meerzoneantimasking-technologie en geïntegreerde spraydetectie De ongeëvenaarde technologie van Bosch verbetert de detectieprestaties

Nadere informatie

CCS 900 Ultro Discussiesysteem Plug & play vergaderen

CCS 900 Ultro Discussiesysteem Plug & play vergaderen Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 0 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten te

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network

Alarm is uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network Alarm is uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met wlsn* * wireless Local Security Network 2 Eenvoudige, duidelijke communicatie Easy Series Een krachtige inbraakcentrale

Nadere informatie

Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven

Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven Bosch Care Solutions Beveiliging en veiligheid voor een beter leven 2 Een lange geschiedenis in de zorg Wat de Bosch Group bovenal uniek maakt, is dat we om u geven. We hebben ons toegelegd op het leveren

Nadere informatie

AutoDome modules en accessoires

AutoDome modules en accessoires CCTV AutoDome modules en accessoires AutoDome modules en accessoires Verwisselbare centrale verwerkingseenheid (CPU), camera, en communicatiemodules Analoge en hybride (analoog/ip) communicatiemoduleopties

Nadere informatie

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf

Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf Access Professional Edition Het flexibele toegangscontrolesysteem dat meegroeit met uw bedrijf 2 Access Professional Edition: het ideale toegangscontrolesysteem voor het midden- en kleinbedrijf Een schaalbare

Nadere informatie

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur

Alarm is Uitgeschakeld. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur Alarm is Uitgeschakeld Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd met RADION draadloze randapparatuur 2 Veiligheid komt op de eerste plaats Vanzelfsprekend wilt u de best mogelijke beveiliging

Nadere informatie

Alles voor cameratoezicht Een compleet portfolio IP-camera's

Alles voor cameratoezicht Een compleet portfolio IP-camera's Alles voor cameratoezicht Een compleet portfolio IP-camera's 2 Een compleet portfolio IP-camera's Kies het beste voor uw netwerk-cctv-toepassing. FlexiDome IP Camera s met een perfecte vormgeving voor

Nadere informatie

GUARDVIEW. professional security equipment

GUARDVIEW. professional security equipment GUARDVIEW professional security equipment GUARDVIEW product functies Functies die bepalend zijn voor een goed beeldresultaat Ultra HD defi nitie 4K is een HD standaard met een resolutie van 3840*2160 pixels.

Nadere informatie

Alarm- en Videobewakingstechniek

Alarm- en Videobewakingstechniek Alarm- en Videobewakingstechniek Voor u veiligheid Draadloos alarmsysteem Secvest 2WAY Bij inbraak, brand, water en noodoproep Actieve inbraakbescherming dankzij Mechatronica Elegant design met statusverlichting

Nadere informatie

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen

Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Altijd een oog dat met u mee kijkt zonder dat u er zelf iets voor hoeft te doen Dé specialist in camerabewaking RM-Vision: dé specialist in camerabewaking Eerlijk en deskundig advies RM-Vision is een bedrijf

Nadere informatie

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk

Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk Access Easy Control System Intuïtief, via het web toegankelijk toegangscontrolesysteem: alles zichtbaar in een oogwenk 2 Access Easy Control System: de via het web toegankelijke toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

Alles is getest. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork

Alles is getest. Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork Alles is getest Easy Series inbraakcentrale Beveiliging vereenvoudigd nu met wlsn* * wireless Local SecurityNetwork 2 Een krachtige en toch eenvoudig te bedienen inbraakcentrale Een krachtige inbraakcentrale

Nadere informatie

Bosch IP Inleiding op IP-technologie en de toekomst van CCTV. Bosch IP netwerk video productoverzicht

Bosch IP Inleiding op IP-technologie en de toekomst van CCTV. Bosch IP netwerk video productoverzicht Bosch IP Inleiding op IP-technologie en de toekomst van CCTV Bosch IP netwerk video productoverzicht 2 3 Veranderingen in de CCTV-technologie worden gestimuleerd door drie vereisten. De eerste is de noodzaak

Nadere informatie

wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging

wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging wlsn* draadloos netwerk voor bi-directionele transmissie De snelste weg naar betrouwbare beveiliging * wireless Local Security Network 2 Wat is wlsn? Het wlsn-systeem van Bosch Security Systems is een

Nadere informatie

Divar harddisk-recorders Innovatieve digitale recordertechnologie. Een nieuwe generatie Divar harddisk-recorders voor een analoge en IP-wereld

Divar harddisk-recorders Innovatieve digitale recordertechnologie. Een nieuwe generatie Divar harddisk-recorders voor een analoge en IP-wereld Divar harddisk-recorders Innovatieve digitale recordertechnologie Een nieuwe generatie Divar harddisk-recorders voor een analoge en IP-wereld Nieuwe generatie Divar harddisk-recorders Overtreft de verwachtingen

Nadere informatie

Dinion en FlexiDome H.264 IP-camerafamilie Onthul alle details en meer. Een complete reeks IP-bewakingscamera's in body of vaste dome uitvoering

Dinion en FlexiDome H.264 IP-camerafamilie Onthul alle details en meer. Een complete reeks IP-bewakingscamera's in body of vaste dome uitvoering Dinion en FlexiDome H.264 IP-camerafamilie Onthul alle details en meer Een complete reeks IP-bewakingscamera's in body of vaste dome uitvoering 2 Dinion en FlexiDome IP-camerafamilie Onthul alle details

Nadere informatie

Introductie. exacqvision M-Series

Introductie. exacqvision M-Series Introductie exacqvision M-Series Introductie M-Series All-In-One Recorder Agenda Introductie & positionering Voordelen Specificatie & vergelijking Productnummers Aanvullende informatie M-Series All-in-One

Nadere informatie

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt

MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM. Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt MAXPRO VMS VIDEOBEHEER SYSTEEM Het enige beveiligingsintegratie platform dat u nodig hebt We hebben onze rijke kennis van, en vertrouwde ervaring in, beveiligingssystemen samengevoegd in een krachtige

Nadere informatie

XYCLOP NVR. 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag. 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB XC-8CH-NVR-2TB

XYCLOP NVR. 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag. 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB XC-8CH-NVR-2TB In alle opzichten scherp XYCLOP NVR 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CH-NVR-2TB Inclusief GRATIS Xyclop software Inclusief GRATIS Xyclop software Super

Nadere informatie

AutoDome modulair camerasysteem Referentiegids

AutoDome modulair camerasysteem Referentiegids AutoDome modulair camerasysteem Referentiegids 2 AutoDome modulair camerasysteem Inhoud 4 6 7 16 18 22 24 25 28 32 Inleiding Een AutoDome selecteren Moduleopties Welke AutoDome is geschikt voor u? Een

Nadere informatie

Dinion en FlexiDome analoge camerafamilie Geef elk detail duidelijk weer door 2X-cameratechnologie

Dinion en FlexiDome analoge camerafamilie Geef elk detail duidelijk weer door 2X-cameratechnologie Dinion en FlexiDome analoge camerafamilie Geef elk detail duidelijk weer door 2X-cameratechnologie Een complete reeks bewakingscamera s in body of vaste dome uitvoering 2 Dinion en FlexiDome analoge camerafamilie

Nadere informatie

AutoDome 300 serie PTZ-camerasysteem

AutoDome 300 serie PTZ-camerasysteem CCTV AutoDome 300 serie PTZ-camerasysteem AutoDome 300 serie PTZ-camerasysteem Snelle PTZ-dome Volledig vervangbare CPU's, camera's, behuizingen, communicatie en montagesteunen Keuze uit 540 beeldlijnen

Nadere informatie

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar

AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar AMAX Inbraakdetectiesystemen Gewoonweg betrouwbaar 2 AMAX Inbraakdetectiesystemen Bij Bosch bent u in goede handen: AMAX inbraakdetectiesystemen staan garant voor klanttevredenheid Bosch speelt voortdurend

Nadere informatie

Wegwijs in Cameratechnologie. Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's

Wegwijs in Cameratechnologie. Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's Wegwijs in Cameratechnologie Aspecten om rekening mee te houden bij de selectie van videobewakingscamera's Inleiding Investeren in een videobewakingssysteem van goede kwaliteit is een verstandige zet.

Nadere informatie

Klantbetrokkenheid maximaliseren

Klantbetrokkenheid maximaliseren Klantbetrokkenheid maximaliseren boschsecurity.com/instoreanalytics Merchandising-module voor In-Store Analytics De verkoopcijfers van winkelproducten zijn vaak afhankelijk van de plaatsing van de producten

Nadere informatie

LTC 8782 Codeomvormer

LTC 8782 Codeomvormer CCTV LTC 8782 Codeomvormer LTC 8782 Codeomvormer Ondersteunt protocollen van een groot aantal CCTVfabrikanten Biedt volledige omvormingen van PTZ-codes Voorzien van diagnostische indicatoren op het frontpaneel

Nadere informatie

We maken ons hard voor netwerkcamera s. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance.

We maken ons hard voor netwerkcamera s. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. We maken ons hard voor netwerkcamera s Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. Vier belangrijke redenen om te kiezen voor netwerkcamera s van Axis. 1 Betere beeldkwaliteit De netwerkcamera s van

Nadere informatie

Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie

Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie Integrus taaldistributiesysteem De taal van perfectie 2 Integrus taaldistributiesysteem Ultiem comfort in digitale taaldistributie Geavanceerde digitale technologie voor een superieure luisterervaring

Nadere informatie

Axis IP surveillance. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance.

Axis IP surveillance. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. Axis IP surveillance. Eindeloze mogelijkheden voor videosurveillance. De videosurveillancemarkt ontwikkelt zich voortdurend dankzij een verhoogde bezorgdheid voor publieke en persoonlijke veiligheid maar

Nadere informatie

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen

NV-2040-EU. 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU. 8 kanalen NAS - NVR. Eigenschappen NV-2040-EU NV-4080-EU NV-2040-EU 4 kanalen NAS - NVR NV-4080-EU 8 kanalen NAS - NVR Eigenschappen Linux Embedded Vrij van PC instabiliteit en virus aanvallen Server Cliënt architectuur Web gebaseerd Netwerk

Nadere informatie

LMX800. Open telecontrol onderstation. smart telecontrol

LMX800. Open telecontrol onderstation. smart telecontrol LMX800 Open telecontrol onderstation smart telecontrol Features Open en modulair concept voor universele toepassing Telecontrol functionaliteit standaard ingebouwd Directe aansluiting voor TCP/IP (tele)communicatie

Nadere informatie

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment

Draadloos alarmsysteem. alarm assortiment Draadloos alarmsysteem alarm assortiment Protexial io Draadloos alarmsysteem In Protexial io is het beste van de huidige alarmtechnologie samengebracht. Met Somfy biedt u een op maat gemaakt beveiligingssysteem

Nadere informatie

Communicatie waar u op kunt vertrouwen. Een traditie van kwaliteit en innovatie

Communicatie waar u op kunt vertrouwen. Een traditie van kwaliteit en innovatie Bosch Security Systems BV Postbus 80002 5600 JB Eindhoven Nederland Tel: +31 (0)40-27 87113 Fax: +31 (0)40-27 85707 www.boschsecuritysystems.nl De vermelde gegevens kunnen zonder kennisgeving gewijzigd

Nadere informatie

Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden PA-EH-nl-01_F01U518116_01

Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden PA-EH-nl-01_F01U518116_01 Een traditie van kwaliteit en innovatie Al meer dan 100 jaar staat de naam Bosch voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bosch Security Systems is er trots op u een breed pakket van systemen en componenten

Nadere informatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie IVSR746D: 8 KAN. IVS DVR IVSR744D: 4 KAN. IVS DVR IVSR748D: 16KAN. IVS DVR USB-Muis bediening op het beeldscherm / VGA interface / PTZ

Nadere informatie

XYCLOP RECORDERS EN CAMERA S

XYCLOP RECORDERS EN CAMERA S In alle opzichten scherp XYCLOP RECORDERS EN CAMERA S 4 kanaals PoE NVR met 1TB opslag XC-4CH-NVR-1TB Inclusief GRATIS Xyclop software 8 kanaals PoE NVR met 2TB opslag XC-8CH-NVR-2TB Inclusief GRATIS Xyclop

Nadere informatie

Resultaten camera shoot out

Resultaten camera shoot out Resultaten camera shoot out Een initiatief van: 15/04/2016 Resultaten camera shoot out 2 Mede mogelijk gemaakt dankzij : 15/04/2016 Resultaten camera shoot out 3 Deelnemende merken : 15/04/2016 Resultaten

Nadere informatie

Plena Public Address-oplossingen Een flexibele PA-methode

Plena Public Address-oplossingen Een flexibele PA-methode Plena Public Address-oplossingen Een flexibele PA-methode 2 Plena Public Address-oplossingen Uw gemakkelijk uit te breiden Public Address-systeem Of het nu gaat om een lokale supermarkt, een grote winkelketen,

Nadere informatie

AutoDome 600 Serie Analoge PTZ-camera

AutoDome 600 Serie Analoge PTZ-camera Video AutoDome 600 Serie Analoge PTZ-camera AutoDome 600 Serie Analoge PTZ-camera www.boschsecurity.nl De AutoDome 600 Serie is een eenvoudig te installeren PTZ-camera voor binnens- en buitenshuis met

Nadere informatie

SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN!

SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN! SMARTPHONE APP NIEUWE CAMERA KOPPELEN MET VERSCHILLENDE MERKEN! WAAROM UNV? Wederom voegt ARAS Security een zeer sterk merk toe aan het assortiment. Dit keer UNV, een wereldwijde topspeler in de IP cameraobservatie

Nadere informatie

HD videobewaking in een nieuwe dimensie

HD videobewaking in een nieuwe dimensie ABUS Security-Center HD videobewaking in een nieuwe dimensie 5-voudige hogere resolutie en realtime over coax met HD-SDI Standaard-camera resolutie HD-SDI resolutie Start met de nieuwe dimensie binnen

Nadere informatie

Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst.

Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst. Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst. PRAESIDEO Digitaal Public Address- en gesproken woord ontruimingssysteem boschsecurity.com PRAESIDEO Digitaal Public Address- en spraakgestuurd

Nadere informatie

Optimaliseer de klantenservice

Optimaliseer de klantenservice Optimaliseer de klantenservice boschsecurity.com/instoreanalytics Operations-module van In-Store Analytics Een uitstekende klantenservice kan uw winkel onderscheiden, waardoor u de loyaliteit en de verkoopcijfers

Nadere informatie

CCS 1000 D Digitaal discussiesysteem 1. CCS 1000 D Digitaal discussiesysteem Compact en veelzijdig

CCS 1000 D Digitaal discussiesysteem 1. CCS 1000 D Digitaal discussiesysteem Compact en veelzijdig CCS 1000 D Digitaal discussiesysteem 1 CCS 1000 D Digitaal discussiesysteem Compact en veelzijdig 2 CCS 1000 D Digitaal discussiesysteem Ontworpen voor plug & play, gebruiksgemak en uiterst productieve

Nadere informatie

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking

zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Echt zien wat er gebeurt beschermen wat kostbaar is p r o f e s s i o nele videobewaking Professionele videobewaking Opnamen die ook achteraf perfect bruikbaar zijn OfficeEye is een compleet en hoogwaardig

Nadere informatie

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen

Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibiliteit op een hoger niveau MAP 5000 inbraakalarmsystemen 2 MAP 5000 inbraakalarmsystemen Flexibele en geavanceerde technologie die nieuwe normen stelt Inbraakalarmsystemen zijn een onmisbaar onderdeel

Nadere informatie

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit

Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Transport en logistiek CSN950 Dimensioner Uitstekende meetprestatie Krachtige, ingebouwde processor Naadloze connectiviteit Nieuwe Standaard voor rentabiliteit, efficiëntie en flexibiliteit Transport en

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

ASIS Benelux - VBN Nieuwjaarsbijeenkomst

ASIS Benelux - VBN Nieuwjaarsbijeenkomst 8 Februari 2018 @Natlab André Bos Business Development Manager Netherlands Petra Swinnen Business Development Manager Belux Even Voorstellen Over Sony Video Security driven by Bosch Visie van het Top

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

Voor uw gemoedsrust Professionele opname en beheer van videobeelden

Voor uw gemoedsrust Professionele opname en beheer van videobeelden Voor uw gemoedsrust Professionele opname en beheer van videobeelden 2 Bosch Recording Solutions Hoogwaardige oplossingen voor iedereen Kies uit onze uitgebreide reeks opnamesystemen de beste oplossing

Nadere informatie

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS

VIDEOCONTROLE 2-DRAADS VIDEOCONTROLE -DRAADS NIEUW MINIDOME VANDALISMEBESTENDIG Camera met coax aansluiting EXTERNE CAMERA -DRAADS Kleurencamera -draads met directe bus aansluiting 388 INHOUD Algemene kenmerken 393 Camera s

Nadere informatie

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht

AN0034-NL. Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10. Overzicht Hoe voeg ik een camera toe aan Paxton10 Overzicht Het instellen van Paxton10 als videomanagementsysteem is eenvoudig. Hiermee kunt u Paxton10 gebruiken om uw videobeelden en toegangscontrole gebeurtenissen

Nadere informatie

High-Speed Positioning System

High-Speed Positioning System CCTV High-Speed Positioning System High-Speed Positioning System Draaien met een snelheid tot 100 graden per seconde, continue rotatie van 360 graden Kantelen met een snelheid tot 40 graden per seconde,

Nadere informatie

420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming

420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming Ultieme precisie met Dual Ray Technologie 420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure bescherming 2 420 Serie Automatische Brandmelder Intelligente detectie voor superieure

Nadere informatie