OUDERTEVREDENHEIDSPEILING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "OUDERTEVREDENHEIDSPEILING"

Transcriptie

1 19 februari 2016 Agenda 22-26/02 Voorjaarsvakantie 29/02-31/03 Schoolbreed project beroepen 29/02 Start 2 e taalklas 02/03 Hoofdluiscontrole 04/03 Schoolmaatschappelijk werk aanwezig 08:30 09:30 uur 09/03 Leescafé onderbouw Open dag OR vergadering 10/03 MR vergadering 16/03 Koffie uurtje (onderwerp gezonde traktaties) 23/03 Paasontbijt wandelen voor water (groep 7/8) 24 t/m Alle kinderen vrij (Paasvakantie) 31/03 Afsluiting schoolproject beroepen OUDERTEVREDENHEIDSPEILING Inmiddels is de peiling afgesloten. Er wordt nu gewerkt aan de resultaten. Als deze binnen zijn, worden ze besproken binnen de MR. Hierna zal een samenvatting worden gemaakt en deze wordt gepubliceerd in de nieuwsbrief. Eén ding kan ik u al melden en dat is dat we met het percentage dat de peiling heeft ingevuld boven het landelijk gemiddelde zitten. Hiervoor wil ik alle ouders die de moeite hebben genomen om hem in te vullen bij deze heel hartelijk bedanken! TAART EN DE OPEN DAG Beste ouders het, is echt leuk om door het dorp te fietsen en steeds weer de posters tegen te komen voor de open dag. Nogmaals de oproep om de foto via de mail te sturen naar directie@obsvuurvogel.nl. Alleen op deze manier komt u in aanmerking voor de enige en echte bakker Ammerlaan Vuurvogeltaart. Op dit moment heb ik 7 mailtjes binnen. OPEN DAG Op 9 maart is er weer de jaarlijkse open dag bij ons op school. Wij willen graag veel nieuwe ouders ontmoeten. Kent u iemand met jonge kinderen? Wij zien ze graag komen op 9 maart! OUDERENQUÊTE GEMEENTE LANSINGERLAND Door op onderstaande link te klikken, komt u bij de ouderenquête van de gemeente. Vriendelijk verzoek namens de gemeente om hem in te vullen.

2 PROJECT Maandag 29 februari gaan we van start met het schoolbrede project Beroepen. In alle groepen zullen de komende weken verschillende beroepen centraal staan. We starten maandagmiddag met alle kinderen in de grote zaal. Bij deze opening moet een beroep geraden worden. Daarna gaan de kinderen met hun maatje naar een lokaal, waar ze samen over dit beroep moeten schrijven en tekenen. De weken daarna staat in alle klassen het project Beroepen centraal. Noteert u vast donderdag 31 maart in uw agenda. Dan bent u van harte welkom op de afsluitende avond. Een uitnodiging volgt nog! OPROEP OUDERHULP OPHALEN OUD PAPIER We zijn op zoek naar enthousiaste vaders en/of moeders, maar mag ook broer of zus zijn als minimale leeftijd 18 jaar is voor het ophalen van oud papier 1 keer per 3 maanden op de 2e donderdag van de maand. De opbrengst komt ten gunste van onze school waarvan de ouderraad weer leuke dingen kan doen voor de kinderen op onze school. Verzamelen is om uur op de Noorderparklaan ter hoogte van het verzamelgebouw/speelveld. Men krijgt instructies en een geel veiligheidshesje van de Milieu Express. Je moet alleen zelf voor goede schoenen zorgen. Wilt u een keertje helpen, laat het weten aan de OR of de leerkracht van uw kind. HET LEESCAFÉ OPENT WEER DE DEUREN. U KOMT TOCH OOK? Leescafé in de onderbouw op woensdag 9 maart a.s. Voor de tweede keer dit schooljaar is het Leescafé weer open. Op woensdagochtend 9 maart van 8.30 uur tot 9.00 uur bent u weer van harte welkom! In de groepen 1 /2 kunnen ouders en grootouders aan de kinderen voorlezen. Dit onder het genot van een kopje thee of koffie. In groep 3/4 wordt u weer voorgelezen door de kinderen zelf. Zo kunnen zij weer trots laten horen hoe goed ze al kunnen lezen. We hopen weer op een grote opkomst! De eerstvolgende volgende dag dit schooljaar voor het Leescafé is op woensdag 18 mei. Noteer het vast in uw agenda. EEN UNIKE BOEKENACTIE Op 20 februari start er een voor Nederland uniek project:

3 Geef Mij Maar Een Boek! Boekverkopers van Nederland hebben de handen ineen geslagen om alle kinderen van Nederland in staat te stellen om hun eigen bibliotheek op te bouwen. Ieder kind zijn eigen boekenplankje thuis. Dat boekenplankje moet gevuld gaan worden met de allermooiste jeugdboeken die er ooit in Nederland zijn verschenen. Boeken om te hebben, te houden en te koesteren. Dat wens je toch ieder kind toe? Boekhandelaren willen dat alle kinderen van Nederland opgroeien tussen de boeken. De mooiste boeken. Zij gaan ieder jaar een jeugdboekenklassieker aanbieden voor maar 1. Het eerste boek is het beroemde boek Oorlogswinter van Jan Terlouw. Een prachtig boek om je een voorstelling te maken van hoe het was om in de hongerwinter jongere te zijn. Een boek over moed en verraad, over twijfel en doorzettingsvermogen. Ga vanaf 20 februari naar je boekhandel met één euro op zak en zet je ijsmuts op. Heb je geen ijsmuts? Geen probleem: dan neem je gewoon een knijpkat mee. Dan is voor één euro het prachtige boek Oorlogswinter helemaal van jou! TAALKLAS Op 29 februari gaan we van start met de tweede taalklas. Momenteel zijn de collega s van de taalklas hard bezig om het lokaal in orde te maken. In het onderstaande stukje stellen de twee nieuwe collega s zich aan u voor. Wethouder Jeroen Heuvelink en enkele medewerkers van de gemeente waren tijdens hun bezoek erg onder de indruk van het mooie werk dat we verrichten voor de nieuwkomer kinderen in Lansingerland. NIEUWE COLLEGA VOOR DE TAALKLAS Mijn naam is Joyce Remmerswaal en na de voorjaarsvakantie start ik als leerkracht op de Vuurvogel. Ik woon in Berkel en Rodenrijs samen met mijn man en 3 kinderen.naast het lesgeven vind ik Fotografie & koken erg leuk om te doen.ook ben ik graag creatief bezig en houd ik erg van muziek.ik heb heel erg veel zin om te starten met de 2 e taalklas!

4 EDUCATIEVE WORKSHOPS: In de afgelopen weken stond de dinsdagmiddag in het teken van de educatieve workshops. Vanuit de verschillende workshops wordt hierna verslag gedaan. ARCHITECTUUR Bij de educatieve workshops koos ik voor architectuur. De eerste keer gingen we met juf Anneloes een tekening maken van een winkel, huis of iets anders. Ik en Chelsea gingen een snoepwinkeltje maken. De tweede keer kwam er een echte architect op bezoek. Het was heel leuk en ze liet op een PowerPoint allerlei dingen laten zien die je als architect moest weten. Toen ze klaar was gingen we van stroken papier het huisje of winkeltje dat we hadden getekend maken. Ik en Chelsea maakten de stroken vast met paperclips bijna iedereen deed dat met lijm maar wij niet. De laatste keer mochten we een onderkant maken van hoe het snoepwinkeltje er van binnen uit zou zien. Daar waren we snel mee klaar. Toen gingen we het snoepwinkeltje die we bij de eerste keer al hadden getekend op de voorkant plakken. Het zag er erg leuk uit. Toen waren we klaar. (Madelief en Chelsea) ELMER Iedereen is anders, daar hebben we in de groepen aan gewerkt. Dat geldt zeker voor het olifantje Elmer. In de onderbouw werd het prachtige prentenboek eerst aan de kinderen voorgelezen. Daarna mochten de kinderen met lapjes hun eigen Elmer maken. Wat is het altijd leuk om te zien dat de oudere kinderen de jonge kleuters zo goed kunnen helpen! De resultaten waren ernaar, een heleboel bijzondere Elmers! POPPENKAST Kyara en Celina waren bij de poppenkast bij juf Marjan. De eerste keer gingen we een titel verzinnen, een verhaal maken en poppen verzinnen. De tweede keer gingen we poppen maken,en een achtergrond kiezen. En de derde keer gingen we oefenen en de titel verven. De volgende dag mochten wij voor de klas spelen. En de poppen heten Jan klaassen,katrijn en de politie. Er waren ook een paar bloopers tijdens het optreden. En dat was het einde Groetjes Celina en Kyara

5 In de eerste educatieve workshop moesten we een titel bedenken, poppen bedenken en het verhaal. Je had drie keuzes op het bord of je mocht er zelf een bedenken. In de tweede educatieve workshop moesten we alle poppen maken en een achtergrond kiezen. Je kon papieren poppen maken of van sokken een pop maken. Je kon ook nog iets er bij maken bijvoorbeeld een schatkist, mandje, een taart, klein knuffeltje of je kon nog een dier maken. En in de derde educatieve workshop moesten we alles af maken van de vorige educatieve workshop. De kinderen mochten het daarna ook presenteren in hun eigen klas. (van Benthe) WORKSHOP DENKSPORT Bij de workshop denksport zijn we aan de slag gegaan met Sudoku s en schaken. In een sudoku moet je ervoor zorgen, dat van elke figuur of elk getal precies één in een vierkant en op een rij staat. De meeste sudoku s zijn met de getallen van 1 tot 9, maar het kan ook met figuurtjes. Na wat oefening lukte het de kinderen om moeilijke sudoku s op te lossen. Schaken was voor sommige kinderen nog onbekend. Zij hebben geleerd hoe de stukken heten en hoe elk stuk mag lopen en slaan. De gevorderde spelers hebben uitleg gekregen over rokeren (de koning en toren verwisselen). Daarna zijn we gaan oefenen op de computer. Dankzij de schaakclub, die elke maandagavond hier op school is, konden we spelletjes en oefeningen op de computer doen. En hadden we ook de beschikking over voldoende borden en schaakstukken. Uiteindelijk kon iedereen bij de laatste workshop partijtjes spelen, alleen of met een maatje, en klonk hier en daar de kreet: SCHAAKMAT! Voor meer informatie over de schaakclub, kijk op :

6 DRAMA IN DE ONDERBOUW Een van de educatieve workshops in de onderbouw was drama. Aan de hand van het prentenboek 'Hoera, we hebben er een geitje bij!' hebben de kinderen verschillende drama-opdrachtjes gedaan. Ze hebben net gedaan alsof ze in de bus naar de kinderboerderij zaten, verschillende soorten dieren nagedaan en nog veel meer. Sommige kinderen vonden het nog een beetje spannend om in de kring iets te laten zien, anderen vonden het helemaal niet spannend! KEITH HARING Met educatieve workshops zaten we met de workshops bij Keith Haring. Een klein weetje is dat Keith Haring de opa is van Kim Haring. We gingen net als Keith Haring tekeningen maken in de metro, maar wij maakte het op zwart papier met krijt, het moest in je eigen style maar je moest tekenen zoals Keith Haring. Als je dat af had moest je verder gaan met de volgende opdracht Je moest poppetjes op een klein papiertje tekenen en dan uitknippen, dat moest je overtrekken op een groot wit papier. Eerst heel netjes en daarna moest je de vakjes inkleuren, die over waren. Dit was de workshop van Keith Haring van Jikke en Zus KEITH HARING Wij zitten bij de workshop Keith Haring. Ik (Roxanne) vind het heel leuk. Ik (Veerle) vind het grappig. Vorige week gingen we sjablonen maken in de stijl van Keith Haring. Deze week hebben we daarmee getekend. Eerst moesten de sjablonen overtrekken. Dit moesten we doen totdat het hele blad vol was. Je kon kiezen uit een heel A3-tje of de helft. Wij kozen allebei voor de helft. Als je klaar was met overtrekken kon je nog kiezen of je beweging in de poppetjes wou brengen, door streepjes/lijntjes om je poppetjes heen te tekenen. Als je daarmee klaar was gingen we de poppetjes en de achtergrond inkleuren met stiften, maar de achtergrond mocht alleen als je veel poppetjes had. Je zat in een team van vier kinderen dus de sjablonen kon je delen zodat je er meer had. Hopelijk word het de volgende keer net zo leuk..(of leuker :p ) En toen was het half drie en was de les voorbij :o. Daarna gingen we het in de klas bespreken. Dat was het. EINDE Roxanne en Veerle.

7 WORKSHOP TECHNIEK Zoals eerder in de nieuwsbrief beschreven, zijn er ontdekkastelen aangeschaft voor onze school. Deze staan op de gangen in de onder- en bovenbouw. In deze kastelen zitten allerlei verschillende dozen met technieklessen. Hier hebben kinderen uit de onderbouw tijdens de drie workshoprondes mee kunnen werken. Zo zijn er muurtjes gemetseld, er is geëxperimenteerd met drijven/zinken, onderzocht wat magnetisch is, er zijn knikkerbanen gebouwd, er is met tandwielen gewerkt en met Meccano werden er auto's gebouwd. FIJNE VAKANTIE Wij wensen iedereen een fijne voorjaarsvakantie! Graag tot ziens op maandag 29 februari.

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER

OBS VUURVOGEL WANDELT VOOR WATER 22 april 2016 Agenda 23/04 t/m 08/05 Meivakantie 11/05 Hoofdluiscontrole 12/05 Ophalen oud papier de opbrengst is voor de scholen 16/05 2 e Pinksterdag alle kinderen zijn vrij 18/05 Leescafé voor de groepen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 Belangrijke data in maart: Di. 01/03: maandviering om 8.40u Do. 03/03: optreden MIK gr. 5 om 11.30u Vr. 04/03: groep 1/2 B vrij Vr. 11/03: groep 1/2

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda 29 feb. Aanvang voorjaarsvakantie 4 maart Einde voorjaarsvakantie Datum: 18 februari 2016 Week 7 / 8 Bijbelverhalen Week 8/9:

Nadere informatie

nr. 12 vrijdag

nr. 12 vrijdag NIEUWSBRIEF nr. 12 vrijdag 16-02-2017 Volgt u ons al! 16-02 Rapport groep 1 t/m 7 meer naar huis 23-02 Middag vrij, start voorjaarsvakantie 05-03 Studiedag, alle leerlingen vrijdag 09-03 luizencontrole

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2016

NIEUWSBRIEF MAART 2016 NIEUWSBRIEF MAART 2016 OVERZICHT Algemeen Onderbouw (1-2) Middenbouw (3-5) Bovenbouw (6-8) Algemeen / Persoonlijke noot Afgelopen weken heeft voor ons vooral in het teken van de resultaten van de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 10

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 10 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 10 Belangrijke data in maart: Vr. 11/03: groep 1/2 A vrij Vr. 18/03: groep 1/2 B vrij Do. 24/03: studiemiddag, vanaf 12.00u vrij Vr. 25/03: Goede vrijdag,

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16

Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 8 Nieuwsbrief ma. 22 febr. t/m vr. 26 febr. 16 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 februari 2016

Nieuwsbrief 25 februari 2016 Nieuwsbrief 25 februari 2016 Ontruimingsoefening Op maandag 22 februari hebben wij met de hele school een geplande ontruimingsoefening gedaan. Het is heel goed verlopen en wij waren binnen 2.20 minuten

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Studiedagen Maandag staat het onderwerp rekenen centraal tijdens de studiemiddag met het team. Een expert op het gebied van rekenen zal het team een training geven in

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 9 Maandag 31 oktober vrijdag 4 november Voor de ouders, Vanaf 7 november doen wij met mee met een 20 weken durend schoolfruit project. Dat betekent dat de school, van EU-schoolfruit, fruit

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 6 Maandag 3 vrijdag 7 oktober Voor de ouders, De internationale Dag van de Leraar (jaarlijks op 5 oktober) valt in de nationale onderwijsweek en is een initiatief, bedoeld om alle ruim 350.000

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. oktober 2016 I In dit nummer o.a.: Leerlingraad Kinderboekenweek GGD Nieuwe leerlingen ALV 26 oktober

NIEUWSBRIEF. Nr. oktober 2016 I In dit nummer o.a.: Leerlingraad Kinderboekenweek GGD Nieuwe leerlingen ALV 26 oktober NIEUWSBRIEF Nr. oktober 2016 I In dit nummer o.a.: Leerlingraad Kinderboekenweek GGD Nieuwe leerlingen ALV 26 oktober obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7

Nieuwsbrief 20 oktober 2016 nr. 7 Algemene informatie Brandoefening Vandaag heeft er een onaangekondigde brandoefening plaatsgevonden. Het doel van deze oefening was inzicht te krijgen in de snelheid van ontruiming. Alle leerlingen, leerkrachten

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

Mei 2016 Nieuwsbrief #4

Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Mei 2016 Nieuwsbrief #4 Beste ouders, leerlingen, opa s en oma s en andere belangstellenden. Nog maar 6 weken en dan is het al weer zomervakantie. Wat is dit schooljaar ontzettend snel voorbij gegaan.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

Groep 5: Ze hebben koffiebonen in de klas en daarom ruikt het naar koffie. Ze zijn ook bezig met een geschiedenisproject.

Groep 5: Ze hebben koffiebonen in de klas en daarom ruikt het naar koffie. Ze zijn ook bezig met een geschiedenisproject. Kopij voor de eerstvolgende uitgave tot uiterlijk woensdag 13 juli in te dienen bij everberne@skozok.nl Het volgende praatpaaltje verschijnt op maandag 18 juli 2016. 05-07 Doris de Bruin (gr. 1) 06-07

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen Nieuwsbrief IN DIT NUMMER: Voorleeskampioen Februari 2017 Afgelopen zaterdag 21 januari streden 17 kandidaten om de titel voorleeskampioen tijdens de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Inhoudelijk draaiboek voor leerkrachten basisonderwijs

Inhoudelijk draaiboek voor leerkrachten basisonderwijs Inhoudelijk draaiboek voor leerkrachten basisonderwijs Een collega of bijvoorbeeld de bibliothecaris heeft via De Schrijverscentrale geregeld dat er een schrijver op uw school komt. U bent gevraagd om

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 15 De nieuwsbrief nummer 13 24 maart 2017 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

NIEUWS. Pauken. Gedragsweek September 2015. Gewenst en ongewenst

NIEUWS. Pauken. Gedragsweek September 2015. Gewenst en ongewenst Pauken Gewenst en ongewenst Triangels Als je vriendjes bent, Dan moet je samen delen, Als je vriendjes bent, dan weet je dat dat moet. Als je vriendjes bent, Dan kun je samen spelen, Als je vriendjes bent,

Nadere informatie

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode

Nummer 5, 29 september 2017 Tel: De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 5, 29 september 2017 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

De Nieuwsbrief In en om de school

De Nieuwsbrief In en om de school 22 februari 2019 Nummer 7 De Nieuwsbrief SO Citroenvlinder 77, 7323 RC, Apedoorn, tel: 055-5340741 VSO Heemradenlaan 102, 7329 BZ, Apeldoorn, tel: 055-5342525 www.cso-dezonnehoek.nl, e-mail: info@cso-dezonnehoek.nll

Nadere informatie

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen

De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen randingnieuws De Branding : bruisend onderwijs, boeiende ontmoetingen NIEUWSBRIEF NUMMER 23: 6 februari 2012 AGENDA: 6 feb. Inloopochtend 7 9 feb. Groep 8 Cito-eindtoets 10 feb. speelgoedochtend 14 en

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017

INFO BASISSCHOOL DE LINDERTE. Agenda. Afscheid. Personeel. jaargang juli 2017 BASISSCHOOL DE LINDERTE Agenda 17/07 Kennismaking nieuwe groepen 17/07 Kinderraad 18/07 Uitzwaaien groep 8 (13.45 uur) 19/07 Afscheid Ria (receptie van 11.30 tot 12.45 u.) 20/07 Laatste schooldag gr. 1

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart

Staking. In dit nummer: Belangrijke data maart Eexterbasisschool Anemoonstraat 1 9679 EL Scheemda Postbus 60 9679 ZH Scheemda 0597 592917 eexterbasisschool@sooog.nl Nieuwsbrief Staking maart 2019 In dit nummer: Staking 1 Bibliotheek bezoek groep 1

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013

Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2013-2014 Nieuwsbrief nr. 03 27 september 2013 De nieuwsbrief wordt voortaan digitaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken

Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) Maandag 22 februari Deze week zijn de rapportgesprekken obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

Agenda komende weken. maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober

Agenda komende weken. maandag 17 oktober t/m vrijdag 21 oktober INFO - Nummer 6 4 oktober 2016 www.startnest.nl Agenda Agenda 2016-2017 komende weken Start Kinderboekenweek weekopening woensdag 5 oktober Scholierenveldloop woensdag 5 oktober Schrijver in de klas (Middenbouw)

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

Vijverblad nr augustus Agenda 25 augustus 26 augustus 25 en 26 augustus 29 augustus 2 september 9 september 17 september

Vijverblad nr augustus Agenda 25 augustus 26 augustus 25 en 26 augustus 29 augustus 2 september 9 september 17 september Vijverblad nr. 1 22 augustus 2014 Agenda 25 augustus 26 augustus 25 en 26 augustus 29 augustus 2 september 9 september 17 september MR vergadering 19.30 uur Informatieavond groep 8 Oud papier Bezoek De

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Onderwijzend

Kind Op Maandag. Onderwijzend Nr. 13 schooljaar 2015-2016 Deze week geen schoolfruit De Picardtschool laat zich zien Drentse kinderjury Margedag en voorjaarsvakantie Koffieochtend Kind Op Maandag Op school werken wij met Kind Op Maandag

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Datum: vrijdag 5 oktober 2018

Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Datum: vrijdag 5 oktober 2018 Populierenblaadje Algemeen: Oudergesprekken: In oktober worden alle ouders uitgenodigd voor een gesprek met de leerkracht (op ouders van schoolverlaters en kleuterouders die

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

DECEMBER. Omdat leren leuk is

DECEMBER. Omdat leren leuk is DECEMBER Omdat leren leuk is Maandag 8 december School versieren in kerstsfeer vanaf 19.00 uur Maandag 8 december Start actie Het vergeten kind Donderdag 11 december Voorstelling Idem Dito voor de groepen

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 11 september 2015 Informatie avond (Herhaalde berichtgeving): Op dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Februari Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, De eerste maand van het nieuwe jaar is voorbij gegaan en daarin hebben onderwijsontwikkelingen niet stil gestaan. Leerkrachten hebben deelgenomen aan cursussen zoals Met Sprongen

Nadere informatie