Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar"

Transcriptie

1 Bonifax Wassenaar, september Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is na een zonnige vakantie weer begonnen! Wat hebben wij geluk gehad dat wij als laatsten aan de beurt waren met de zomervakantie, want we hadden in alle 6 weken heel veel zon. Nu dan weer aan de slag. Over de rode loper gingen de kinderen met hun juf of meester naar hun lokaal, waar ze al het nieuwe van hun groep kregen uitgelegd. Sommige kinderen van groep 3 waren nog een beetje onwennig op het grote plein, terwijl andere klasgenootjes juist heel stoer rondliepen. Agenda 05 sept. inzameling oud papier 10 sept. groep 6 strandexcursie 10 sept. groep 7 dode hoekles 16 sept. groep 7 bibliotheekles 19 sept. studiedag hele dag vrij! 25 sept. start kinderpostzegelactie 01 okt. Informatieavond 01 okt. Jaarvergadering oudercommissie De kop is er af! In deze Bonifax van de maand september leest u wat er allemaal op het programma staat. We wensen alle kinderen en natuurlijk ook hun ouders een heel goed schooljaar toe! Met vriendelijke groet, Het team van de St. Bonifaciusschool Een zoon voor juffrouw Fleur! In de laatste schoolweek is juffrouw Fleur op dinsdag 16 juli 2013 bevallen van een zoon. Het gaat heel goed met moeder en de kleine Luuk. Wij wensen de juf en haar gezin alle geluk toe. Schoolgids. De nieuwe schoolgids ligt voor iedereen klaar. Gelet op het feit dat in deze gids maar enkele punten gewijzigd zijn en dat wij de meeste wijzigingen hebben opgenomen in onze jaarkalender, hebben we gekozen voor de volgende verspreidingsvorm. Alle nieuwe gezinnen bieden wij automatisch onze schoolgids aan. Aan alle andere ouders laten wij het initiatief aan henzelf over. Wilt u een gids, vraag het dan even aan de directie of de dames van de administratie. Zij zullen er graag een aanbieden. De aangepaste versie van de schoolgids kunt u ook bekijken op onze website 1.

2 Oud papier. Op donderdag 5 september staat de papiercontainer weer de hele dag voor de school. Brengt u ook uw kranten mee? We willen graag een volle container!! Bedankt. 2 GGD-onderzoek groep 2. Inmiddels hebben de ouders van de kinderen van groep 2 een oproep gekregen voor een onderzoek bij de schoolarts. Dit onderzoek vindt buiten school plaats. De schoolarts onderzoekt de algemene ontwikkeling en de gezondheid van uw kind, met name zijn of haar groei, gehoor en zicht. 1-2 Gymlessen kleuters. Tot de herfstvakantie krijgen de kleuters één keer per week gym en wel op maandagochtend. Na de herfstvakantie, wanneer we minder buiten kunnen spelen, worden het twee lessen per week. Ze krijgen dan op maandag en vrijdag gym. Voor verdere informatie over de gymlessen verwijzen wij u naar de informatiekalender. 3-8 Gymlessen groep 3 t/m 8. Zoals u in de Informatie-Bonifax voor de zomervakantie heeft kunnen lezen, wordt er dit schooljaar anders invulling gegeven aan de gymnastieklessen van de groepen 3 t/m 8. De groepen 5, 6, 7 en 8 krijgen op maandag les van de vakdocent, die ook gymnastiekles geeft op de St. Jozefschool en de St. Jan Baptistschool. De groepen 3 en 4 krijgen diezelfde dag gymnastiek van meester Koen, die een Post-HBO-opleiding bewegingsonderwijs heeft gevolgd. Op vrijdag geven de leerkrachten zelf gymnastiekles in de vorm van een spelles. Om zo goed mogelijk invulling aan deze lessen te geven, zullen de leerkrachten met elkaar, de vakdocent en de SAD samenwerken. Schoolmelk. Vóór de vakantie hebben we u al geïnformeerd over de schoolmelk. Wie nog geen melk heeft en het wil bestellen kan zich aanmelden via Let wel: het gaat alléén om melk tijdens de lunchpauze. 6 Natuur- en milieu-educatie. In het kader van NME krijgen de leerlingen van groep 6 op dinsdag 10 september a.s. van 9.00 uur tot uur een les Strand. Ouders van deze groep zullen binnenkort een oproep krijgen om de kinderen daar naar toe te rijden. 7 Dode hoekles. Op dinsdag 10 september hebben de leerlingen van groep 7 de zogeheten Dode hoekles. De les gaat over hoe als fietser om te gaan met vrachtwagens in het verkeer. 2.

3 7 Bibliotheekactiviteiten. Op maandag 16 september hebben de leerlingen van groep 7 een speciale les in de Wassenaarse bibliotheek. De les is van uur uur. Ook de andere groepen zullen in de komende maanden een les in de bibliotheek gaan volgen. Daarnaast worden er leskisten bij de bibliotheek geleend en zullen kinderen van een aantal klassen elke 6 weken boeken gaan lenen, waarin de kinderen - naast de vele boeken die de school rijk is - kunnen lezen. Studiedag. Zoals u op de jaarkalender heeft kunnen zien, heeft het schoolteam ook dit jaar een aantal studiedagen. De eerste keer gaat het om donderdag 19 september. Dit betekent dat alle kinderen die hele dag vrij zijn. 7-8 Kinderpostzegels. Woensdag 25 september 2013 start de kinderpostzegelactie. Leerlingen van groep 7 en 8 gaan weer de buurt in om zo veel mogelijk zegels en kaarten te verkopen voor het goede doel. Verlofaanvragen. Aanvragen van verlof dienen ruim van tevoren (minimaal 6 weken) en via een formulier aangevraagd te worden. Dit formulier kunt u ophalen bij de directie. Tevens verwijzen wij u graag naar de schoolgids en/of jaarkalender omtrent de wettelijke regeling ten aanzien van het verlenen van verlof. Hulp op school. Zoals elk jaar hebben wij voor verschillende activiteiten op regelmatige basis ouders nodig. Zo hebben wij voor het begeleiden van kinderen bij groepslezen (groepen 4 en 5) en schoolzwemmen (groep 4) al voldoende ouders bereid gevonden ons te helpen. Ook de hulp bij de luizencontrole is al redelijk rond, hoewel we daarbij wel meer ouders zouden kunnen gebruiken. Dus geeft u zich gerust op! Wat het overblijven betreft zijn we nog op zoek naar pleinwachten op donderdag en vrijdag, op beide dagen bij de groepen 3 en 4. Geeft u zich op, het is leuk om te doen en u krijgt er nog een kleine vergoeding voor ook. Verder hebben wij hulp nodig bij de computerlessen. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 krijgen wekelijks computerles. Deze lessen worden s middags gegeven aan kleine groepen leerlingen. Op maandagmiddag is groep 7 aan de beurt, op dinsdagmiddag groep 6, op donderdagmiddag groep 8 en op vrijdagmiddag groep 5. Mocht u interesse hebben (en u hoeft echt geen expert te zijn, een beetje kennis van de computer is al voldoende), geeft u zich dan op bij juffrouw Clara. U vindt haar in de koffiekamer. Gevonden voorwerpen. Onze bak Gevonden voorwerpen zit weer helemaal vol. Deze en de komende week zullen wij alles in de hal uitstallen. Kijkt u s.v.p. of er iets van uw kind(eren) tussen ligt! Alles wat overblijft gaat naar een goed doel. 3.

4 1-2 Oudste kleuterochtend. In de Informatie-Bonifax voor de zomervakantie heeft u kunnen lezen hoe wij het komende schooljaar invulling gaan geven aan de oudste kleuterochtend. De oudste kleuters (groep 2) krijgen vanaf september 2013 tot de voorjaarsvakantie in 2014 op woensdag les van juffrouw Grietje en juffrouw Mariël. Ze houden zich die ochtend extra bezig met voorbereidend lezen/taal, rekenen en schrijven. De jongste kleuters zijn dan bij juffrouw Inge. Zo rond de voorjaarsvakantie wordt de groep jongste kleuters te groot voor één juf en zullen de voorbereidende activiteiten van de oudste kleuters net als elke andere dag in de week gewoon in de groep gebeuren. 4-8 Beleid vulpennen. De kinderen in de groepen 1-2 en 3 schrijven met potlood. In groep 4 krijgen de kinderen halverwege het schooljaar een vulpen van school, waarmee zij voortaan al hun schrijfwerk maken. Aan het einde van groep 4 nemen de kinderen de vulpen mee naar huis met de boodschap de pen aan het begin van groep 5 weer mee te nemen. Zo gaat de vulpen ook door naar de volgende groepen. Gaat een vulpen kapot of raakt het kwijt, dan schaft u de ouders een nieuwe vulpen aan. Dat kan via school tegen kostprijs of via aankoop elders. Jaarvergadering én Informatieavond. De oudercommissie zal u in een aparte brief uitnodigen voor het bijwonen van de jaarvergadering, die gehouden wordt op dinsdag 01 oktober 2013 om uur in de school. De jaarvergadering wordt gecombineerd met de informatieavond van school. De informatieavond is voor elke ouder, die graag wil weten wat zijn of haar kind op een gemiddelde schooldag doet en leert, van groot belang. De leerkrachten geven in hun lokaal twee keer (de groepen 1-2 één keer) een uiteenzetting over de werkwijze en de gebruikte methodes voor de verschillende vakken. Ook vertellen zij over de bijzonderheden van de groep, zoals huiswerk, toetsen, regels e.d. en welke rol u als ouders hierin speelt. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk ouders de avond bijwonen. Ook voor dit deel van de avond ontvangt u nog een uitnodiging van ons. Het programma van deze avond is als volgt. Vanaf uur: inloop in de klassen Om uur: uitleg van het jaarprogramma door de groepsdocenten in de klassen (1 t/m 8) Om uur: jaarvergadering van de oudercommissie in de speelzaal Om uur: tweede ronde: inloop in de klassen en uitleg van het jaarprogramma (3 t/m 8) Geen honden op het schoolplein. Hoe lief en rustig onze viervoeters ook kunnen zijn, helaas is het schoolplein plek waar ze mogen komen. Mocht u met uw hond de kinderen gaan brengen en/of halen, dan moet uw hond buiten het hek wachten. Ons verzoek is tevens, dat u dan niet voor de uitgangen gaat staan met uw hond. 4.

5 Snoep. Op school willen wij terughoudend zijn met snoep. Dat geldt voor traktaties, maar ook voor de pauzehapjes en de lunch. Zo langzamerhand zien wij steeds meer snoep op school verschijnen. Daarom een dringend verzoek aan u als ouders: bedenk dat gezonde traktaties ook erg lekker kunnen zijn. En één snoepje tijdens de pauzes is niet erg, zolang daar een gezonde boterham met drinken aan vooraf is gegaan. Wilt u meer tips voor een gezonde lunch of pauzehapje, kijkt u dan op adressen en oudercommissie. Van het dagelijks bestuur van de oudercommissie, bestaande uit de voorzitter (Anne-Marie Timans), de secretaris (Rita van der Holst) en de penningmeester (Mascha Oudshoorn), krijgt u geregeld bericht op papier. Hun verzoek is om berichtgeving van de oudercommissie voortaan digitaal te mogen doen. Daarvoor hebben zij uw adressen nodig. Wij de directie willen die graag aan hen geven. Daarvoor hebben wij echter wel uw toestemming nodig. Daarom verzoeken wij u, als u daar bezwaar tegen heeft, ons dat te laten weten voor 1 oktober Zonder bericht van u zullen wij het dagelijks bestuur van de OC uw e- mailadres geven. Afgesproken is, dat alleen zij de -adressen mogen gebruiken om u te berichten en zullen dat alleen doen na instemming van de school. Welkom op school: groep 1-2 Richalle/Grietje: - Mies Overdevest per 9/8/2013 (is zusje van Gerrit in groep 3) - Femmy Ypenga per 20/8/2013 (is zusje van Marit in groep 5) groep 1-2 Inge/Karin: - Josephine de Groot per 1/8/ Semma Ibrahim per 30/8/2013 groep 3: - Cooper Coppens per 1/8/2013 groep 6: - Tom Coppens per 1/8/

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Bonifax Wassenaar, juli 2014. Beste ouders/verzorgers, In deze periode komen afrondende en voorbereidende activiteiten samen. We ronden het schooljaar 2013-2014 af met een aantal leuke festiviteiten: oudste

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2014. Bonifax Wassenaar, november 2014. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand november 2014. De herfstvakantie zit er al een paar dagen op en alle klassen zijn weer volop aan de slag. Er wordt

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014. Bonifax Wassenaar, mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u, vlak voor de meivakantie de Bonifax voor de maand mei 2014. Het gaat deze maand om een korte periode, die begint en eindigt met

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016 Bonifax Agenda Wassenaar, november 2016 03 nov. oud papier 07 nov. groep 3+4 verteltheater 09 nov. groep 7 dode-hoek-les 10 nov. groep 5 bosles 11 nov. Nationaal Schoolontbijt 11 nov. groep 8 ontbijt bij

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool-wassenaar.nl ouders@bonifaciusschool-wassenaar.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool-wassenaar.nl ouders@bonifaciusschool-wassenaar. Bonifax Wassenaar, november 2013. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand november 2013. Inmiddels traditiegetrouw vindt in deze maand het Nationaal Schoolontbijt plaats, waaraan alle groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF September

NIEUWSBRIEF September NIEUWSBRIEF September 2011 www.dehoeksteen.nl info@dehoeksteen.nl Gravenburg Maresiusstraat 23, 9746 BH Groningen, tel: 050-2103434 Locatie Reitdiep Maresiusstraat 20, 9746 BJ Groningen, tel 06-12557170

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa-

Nieuwsbrief. PBS informatieavond 16 september. Nieuws uit het team. Van school. Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- Nieuwsbrief Denkt u aan de startdag van morgen? In deze nieuwsbrief meer informa- e! U doet toch ook mee! GEZELLIG!! I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Vrije dagen Info-avond N U M

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, maart 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, maart 2014. Bonifax Wassenaar, maart 2014. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2014. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen.

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Nieuws Flits 17 augustus 2015 Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Wij zijn uitgerust van de vakantie teruggekomen en hebben zin om weer te beginnen. Wij heten juf Karlijn hartelijk welkom. Zij is onze

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s),

Agenda INLEIDING. 3 september nummer 2. Geachte ouder(s), 3 september 2018 - nummer 2 INLEIDING Geachte ouder(s), De eerste weken van het schooljaar zitten er al weer op. Binnenkort gaan ook weer de eerste activiteiten van start. Groep 1-2a brengt morgen een

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

28 augustus

28 augustus Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage - informatie over de levensbeschouwingslessen van komend schooljaar. - informatie over gezonde voeding op t Koggeschip.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Welkom op De Duif! Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag

NIEUWSBRIEF. We zijn begonnen en we hebben er zin in! In deze editie: Gym, zwem en muzieklesroosters. Verlof aanvragen. Maandag en dinsdag NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief basisschool Helmgras schooljaar 2015-2016 20-8-2015 We zijn begonnen en we hebben er zin in! Beste ouders en verzorgers, Afgelopen maandag zijn we als nieuwe school van start gegaan.

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de Beatrixschool

Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de Beatrixschool Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de Beatrixschool Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start op de basisschool is iets anders dan de crèche of peuterspeelzaal. Zeker in het begin komt er

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus

Peutergids. Foxkidz Sint Willibrordus Peutergids Foxkidz Sint Willibrordus 2018-2019 Welkom op het Kindcentrum St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de peutergroep van kindcentrum St. Willibrordus. Voor nieuwe ouders

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Informatiefolder

Informatiefolder O b s We s te rs c h o o l Informatiefolder 2016-2017 Algemene gegevens Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2016-2017 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische zaken. Uitgebreide

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017

Maandbrief JULI / AUGUS- TUS 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Over een week sluit de school voor 6 weken haar deuren. Wat is het jaar weer omgevlogen. Wij willen in het bijzonder groep 8 veel plezier wensen

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Maandag gymspullen mee!

Maandag gymspullen mee! Nog een paar dagen en dan is de vakantie alweer voorbij. Op maandag 3 september gaan de kinderen weer naar school. Het team van de Aquamarijn heeft er dan al de eerste werkweek opzitten. Een werkweek waarin

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

AGENDA Aug. / Sept. 2017

AGENDA Aug. / Sept. 2017 UPDATE EN ANDERE KLAROEN-INFORMATIE AGENDA Aug. / Sept. 2017 Beste allemaal, Terwijl u en wij van onze vakantie genoten, is het schoolgebouw schoon gemaakt: vloeren in de was, piepende deuren gesmeerd,

Nadere informatie

Informatiefolder. Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde

Informatiefolder.   Schooltijden. Hoofdweg AC Bellingwolde Informatiefolder Hoofdweg 77 9695 AC Bellingwolde 0597-532374 obswesterschool@sooog.nl Deze informatiefolder geldt voor het schooljaar 2018-2019 en is bedoeld om u te informeren over een aantal praktische

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017

Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 INFO Obs de Regenboog donderdag 22 juni 2017 De laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn bijna aan het eind van het schooljaar gekomen. Het was weer een bewogen jaar met vele hoogtepunten.

Nadere informatie

30 augustus Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u allemaal kunnen genieten van een fijne zomer tijd!

30 augustus Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u allemaal kunnen genieten van een fijne zomer tijd! 30 augustus 2016 Beste ouders en verzorgers, Hopelijk heeft u allemaal kunnen genieten van een fijne zomer tijd! De laatste week van de vakantie heeft het team al hard gewerkt om het schooljaar goed voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2017

Nieuwsbrief. September 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2017 Voor op de kalender Nieuwe leerkracht Openingsviering Sportdag 2017 Telefoonlijst en Informatie van ouders Contact met school De Gouden Weken Overblijven

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Informatie. groep 5/6

Informatie. groep 5/6 Informatie groep 5/6 2017-2018 Informatie groep 7/8. Als aanvulling op de schoolgids, hebben we puntsgewijs zaken op papier gezet, die voor komend schooljaar van belang zijn. Als u er vragen over heeft,

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2012 2013 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2012-2013 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015

INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 INFORMATIEBRIEF AUGUSTUS 2015 WEBSITE: http://julianaschool-sneek.nl EMAIL: js@palludara.nl Geachte ouders/verzorgers, Ook dit schooljaar hoop ik u middels Informatiebrieven op de hoogte te houden van

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, mei 2017

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, mei 2017 Bonifax Wassenaar, mei 2017 Beste ouders/verzorgers, Wellicht heeft u het via facebook gelezen. Een buitenlandse school had in een brief ouders gevraagd de verantwoordelijkheid te nemen om kinderen bepaalde

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2014 2015 Nummer 18 18 juni 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende en laatste HC Actueel van dit schooljaar verschijnt op donderdag 9 juli. De kopij zonder

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2017-2018 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Kermis 11-09-2017 Herfstvakantie 16-10-2017 / 20-10-2017 Sinterklaas 06-12-2017 Kerstvakantie 25-12-2017 / 05-01-2018 Carnaval 12-02-2018 / 16-02-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 1

Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 Een nieuw schooljaar, een nieuw begin! Na zes weken zomervakantie, is het fijn om het schooljaar weer te beginnen. Om ervaringen te delen, om te praten met elkaar over de vrolijke

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN LEERLINGEN IN GROEP 3 T/M 8 Schooljaar 2019-2020 Samenwijs Willibrordus Opvang & Onderwijs Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013 504 6165 www.stichtingsamenwijs.nl

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 01. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 01 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 7-9-2017 Kennismakingsmiddag, ouders en leerlingen welkom! Beste ouders/verzorgers, In deze

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Kalender Bijschrift bij afbeelding.

Kalender Bijschrift bij afbeelding. Kalender 2018-2019 2019 Bijschrift bij afbeelding. september 2018 1 2 3 Eerste schooldag, inloop met ouders 4 5 6 7 Luizen controle 8 9 10 11 12 13 14 Zwemmen met gr 5-8 Waterspelletjes gr 1-4 15 16 17

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie