Toekomst voorspellingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Toekomst voorspellingen"

Transcriptie

1 Toekomst voorspellingen Dit zoek is een vragenlijst waarin aan jou gevraagd wordt om over voorspellingen na te denken die mensen maken in verschillende omstandigheden. Deelname duurt ongeveer 1 minuten. Je ontvangt voor voltooiing van de vragenlijst een vergoeding zoals afgesproken voor dit proefpersoonuur. Voltooiing van deze vragenlijst is vrijwillig. Alhoewel we hopen dat je alle vragen zult beantwoorden, ben je vrij om niet te antwoorden op vragen die je niet wilt beantwoorden. Je bent ook vrij om te stoppen wanneer je wilt. Deze vragenlijst is niet bedoelt om informatie te verzamelen van specifieke personen, en jouw antwoorden zullen anoniem blijven. We zullen niet om gegevens vragen die gebruikt kunnen worden om jou te identificeren. Als je vragen hebt over deze studie, voel je dan vrij om contact op te nemen met Professor Mark Brandt via m.j.brandt@tilburguniversity.edu. Verklaring geïnformeerde deelname Door hier het eerste antwoord aan te vinken geef je aan dat je bovenstaande beschrijving van dit zoek hebt gelezen en begrepen, en dat je instemt met jouw deelname aan dit zoek. Je moet tenminste 18 jaar zijn om deel te nemen in dit zoek. vink één van de opties aan: o o Ik stem in met deelname aan dit zoek en ben ten minste 18 jaar Ik wil niet deelnemen aan deze studie of ben geen 18 jaar of ouder

2 33

3 Belangrijke instructies: In deze vragenlijst wordt je gevraagd om een aantal scenario's te lezen en vragen te beantwoorden over het soort voorspellingen waarvan jij denkt dat mensen ze maken in de situaties die worden beschreven. Houd aljeblieft in je achterhoofd dat de voorspellingen die mensen maken zelden tot nooit zijn. Soms blijkt het dat een voorspelling overdreven is, en soms blijkt het dat een voorspelling overdreven is. De scenario's lijken op elkaar maar zijn niet hetzelfde -- ze verschillen op kleine dingen. Deze verschillen kunnen van invloed zijn op jouw antwoorden, dus lees aub alle scenario's aandachtig en geef jouw beste beoordeling voor elk scenario.

4 33

5 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die genomen moet worden is of de erfenis in een nieuw bedrijf gestoken zal worden of om op een andere manier te investeren. (De om te investeren in dit bedrijf zal gemaakt worden door de notaris.) Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zou passief zijn ze zou een stille investeerder zijn z invloed over het bedrijf. Op dit moment heeft de notaris echter nog niet besloten of het geld zal worden geïnvesteerd in het nieuwe bedrijf. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zou zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk zou het zijn dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zou controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mag de maken om in het bedrijf te investeren?.

6 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die genomen moet worden is of de erfenis in een nieuw bedrijf gestoken zal worden of om op een andere manier te investeren. (De om te investeren in dit bedrijf zal gemaakt worden door de notaris.) Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zou actief zijn ze zou deel zijn van de raad van bestuur en zou substantiële invloed hebben over hoe het bedrijf bestuurd zou worden. Op dit moment heeft de notaris echter nog niet besloten of het geld zal worden geïnvesteerd in het nieuwe bedrijf. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zou zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk zou het zijn dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zou controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mag de maken om in het bedrijf te investeren?

7 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die ze moet maken is of ze de erfenis in een nieuw bedrijf zal steken of om op andere manieren te investeren. (Het is s om te investeren in dit bedrijf). Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zou passief zijn ze zou een stille investeerder zijn z invloed over het bedrijf. haar rol in het bedrijf zou passief zijn ze zou een stille investeerder zijn z invloed over het bedrijf. Op dit moment heeft echter nog niet besloten of zij zal investeren in het nieuwe bedrijf. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zou zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk zou het zijn dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zou controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mag de maken om in het bedrijf te investeren?

8 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die gemaakt zijn is om het geld in een nieuw bedrijf te investeren. (De om het geld in dit bedrijf te investeren is genomen door de notaris.) Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zal passief zijn ze zal een stille investeerder zijn z invloed over het bedrijf. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zal zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk is het dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zal controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mocht de maken om in het bedrijf te investeren?

9 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die ze moet maken is of ze de erfenis in een nieuw bedrijf zal steken of om op andere manieren te investeren. (Het is s om te investeren in dit bedrijf). Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zou actief zijn ze zou deel zijn van de raad van bestuur en zou substantiële invloed hebben over hoe het bedrijf bestuurd zou worden. Op dit moment heeft echter nog niet besloten of zij zal investeren in het nieuwe bedrijf. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zou zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk zou het zijn dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zou controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mag de maken om in het bedrijf te investeren? 1

10 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die gemaakt zijn is om het geld in een nieuw bedrijf te investeren. (De om het geld in dit bedrijf te investeren is genomen door de notaris.) Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zal actief zijn ze zal deel zijn van de raad van bestuur en zal substantiële invloed hebben over hoe het bedrijf bestuurd zou worden. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zal zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk is het dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zal controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mocht de maken om in het bedrijf te investeren? 1

11 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die ze gemaakt heeft is om het geld in een nieuw bedrijf te investeren. ( mocht beslissen om te investeren in dit bedrijf). Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zal passief zijn ze zal een stille investeerder zijn z invloed over het bedrijf. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zal zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk is het dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zal controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mocht de maken om in het bedrijf te investeren? 1

12 heeft een erfenis gekregen, en één van de en die ze gemaakt heeft is om het geld in een nieuw bedrijf te investeren. ( mocht beslissen om te investeren in dit bedrijf). Als het bedrijf succesvol blijkt te zijn, zou de winst aanzienlijk zijn, maar als het bedrijf zou falen, zou de gehele investering verliezen. haar rol in het bedrijf zal actief zijn ze zal deel zijn van de raad van bestuur en zal substantiële invloed hebben over hoe het bedrijf bestuurd zou worden. In de omstandigheden beschreven in dit verhaal, denk jij dat het het beste is voor om of te zijn over de dat het bedrijf een succes zal zijn? Met andere woorden, wat is de meest ideale voorspelling die kan maken? Met het oog op de situatie waarin zij verkeert, zou het het beste In dit scenario, wat denk jij dat de is dat het bedrijf succesvol zal zijn? Vanuit het oogpunt in dit scenario, hoe wenselijk is het dat de investering een succes is? In dit scenario, in hoeverre staat de om het geld te investeren in het nieuwe bedrijf al? In dit scenario, in hoeverre zal controle hebben over het succes van het bedrijf? controle 6. In dit scenario, in hoeverre mocht de maken om in het bedrijf te investeren? 11

13 Leef oriëntatie Test Geef aan in hoeverre je het met staande beweringen eens bent door het nummer wat jouw antwoord het beste omschrijft te omcirkelen. Gebruik daarbij de volgende schaal: helemaal mee oneens oneens neutraal eens helemaal mee eens Wees zo en eerlijk mogelijk terwijl je deze vragen beantwoordt, en probeer te voorkomen dat je antwoord op één bewering je antwoord op andere beweringen beïnvloed. Omcirkel één nummer per bewering. helemaal mee oneens oneens neutraal eens helemaal mee eens In onzekere tijden, ga ik meestal uit van het beste. Het is makkelijk voor mij om te ontspannen. Als er iets fout kan gaan bij mij, gebeurt dat meestal ook. Ik ben altijd over mijn toekomst. Ik geniet heel erg van mijn vrienden. 6. Het is belangrijk voor mij om druk bezig te blijven. 7. Ik verwacht bijna nooit dat dingen op mijn manier zullen gaan. 8. Ik wordt niet te snel van streek gebracht. 9. Ik reken er bijna nooit op dat goede dingen mij zullen overkom Over het algemeen, verwacht ik dat meer goede dan slechte dingen mij zullen overkomen.

14 Achtergrond vragen Als laatste vragen we je om de volgende achtergrond vragen in te vullen. Deze vragen stellen ons in staat om, in algemene termen, de karakteristieken van onze steekproef te beschrijven. Deze informatie zal niet gebruikt worden om jou te identificeren. Wat is je geslacht? (één aanvinken) o Vrouw o Man Hoe oud ben je? jaar Wat is jouw nationaliteit: o Nederlands o Duits o Belgisch o Marokkaans o Turks o Anders, namelijk: In welk studie jaar zit je? oeerste o tweede o derde o vierde o vijfde o ik ben geen student Bedankt voor jouw deelname aan onze studie!

Toekomst voorspellingen

Toekomst voorspellingen Toekomst voorspellingen Dit zoek is een vragenlijst waarin aan jou gevraagd wordt om over voorspellingen na te denken die mensen maken in verschillende omstandigheden. Deelname duurt ongeveer 1 minuten.

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): [NAAM DOCENT] Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): [NAAM DOCENT] Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van

Nadere informatie

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst!

Hallo, Als je vragen hebt tijdens het invullen, vraag die dan aan jouw docent(e). Bedankt voor het invullen van de vragenlijst! Datum: School: Klas: Naam docent(e): Code (optioneel): Hallo, Deze vragenlijst gaat over het leerklimaat in jouw klas en hoe je het vindt op school. Hierbij gaat het om wat jij vindt van jouw docent(e),

Nadere informatie

Ik weet dat mijn gegevens anoniem zullen worden toegevoegd aan een databestand dat voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt wordt.

Ik weet dat mijn gegevens anoniem zullen worden toegevoegd aan een databestand dat voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt wordt. Toestemmingsverklaring: Ik heb informatie gekregen over de inhoud, methode en het doel van het onderzoek. Ik weet dat de gegevens en resultaten van het onderzoek alleen anoniem en vertrouwelijk gebruikt

Nadere informatie

In te vullen door medewerker of onderzoeker: Datum van vandaag: - - Instelling: Groep: Code (meting-unieke code):

In te vullen door medewerker of onderzoeker: Datum van vandaag: - - Instelling: Groep: Code (meting-unieke code): In te vullen door medewerker of onderzoeker: Datum van vandaag: - - Instelling: Groep: Code (meting-unieke code): Onderzoek: Residentiële opvang jongeren, Leefklimaat op de Groep Contactpersoon: Peer van

Nadere informatie

Ik mag op ieder moment van het onderzoek kan beslissen om niet langer deel te nemen, zonder dat ik een reden hoef te geven.

Ik mag op ieder moment van het onderzoek kan beslissen om niet langer deel te nemen, zonder dat ik een reden hoef te geven. Opmerking: deze pagina wordt losgehaald van de vragenlijst en apart van de vragenlijst bewaard. Instemmingsverklaring Ik heb informatie gekregen over het onderzoek. Dit onderzoek is anoniem. De resultaten

Nadere informatie

Ik weet dat mijn gegevens anoniem zullen worden toegevoegd aan een databestand dat voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt wordt.

Ik weet dat mijn gegevens anoniem zullen worden toegevoegd aan een databestand dat voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt wordt. Hallo, Door deze vragenlijst in te vullen help je mee aan een onderzoek naar het leefklimaat op jouw groep. Hierbij gaat het om wat jij vindt van de ondersteuning van de medewerkers, de sfeer en wat je

Nadere informatie

Pijncentrum AZ Klina. Dr. M. Dingens Dr. B. Ickx Dr. K. Lauwers Dr. L. Van Gestel

Pijncentrum AZ Klina. Dr. M. Dingens Dr. B. Ickx Dr. K. Lauwers Dr. L. Van Gestel Dr. M. Dingens Dr. B. Ickx Dr. K. Lauwers Dr. L. Van Gestel Pijncentrum AZ Klina Augustijnslei 100 2930 Brasschaat Secretariaat: 03/650.51.10, 9u-13u en 14u-17u Woensdag 9u-13u en Vrijdag 9u-15u secretariaatpijncentrum@klina.be

Nadere informatie

Informatiebrochure. Afdeling Humane Voeding, Wageningen University & Research

Informatiebrochure. Afdeling Humane Voeding, Wageningen University & Research Informatiebrochure Afdeling Humane Voeding, Wageningen University & Research Oktober 2016 Informatiebrochure: Eat for Speed Deze informatiebrochure bevat informatie over het doel en de opzet van de Eat

Nadere informatie

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012

Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Patiënteninformatieblad voor deelname monitoren Zorgprogramma Kanker Versie 1.0 juli 2012 Onderzoek naar de antroposofische zorg die verleend wordt aan patiënten met kanker en het effect van de zorg. Geachte

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

Additional file 3. 1.Dutch version of the Informed Consent form 2.Dutch version of the Information Statement for participants

Additional file 3. 1.Dutch version of the Informed Consent form 2.Dutch version of the Information Statement for participants Additional file 3 1.Dutch version of the Informed Consent form 2.Dutch version of the Information Statement for participants Dutch version of the Informed Consent form TOESTEMMINGSVERKLARING voor deelname

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Bloedonderzoek als voorspeller van de kans op een tekort aan schildklierhormoon na verwijdering van één schildklierhelft Externe validatie van een risicostratificatie

Nadere informatie

Ik weet dat mijn gegevens anoniem zullen worden toegevoegd aan een databestand dat voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt wordt.

Ik weet dat mijn gegevens anoniem zullen worden toegevoegd aan een databestand dat voor wetenschappelijke doeleinden gebruikt wordt. Hallo, Door deze vragenlijst in te vullen help je mee aan een onderzoek naar het leefklimaat op jouw groep. Hierbij gaat het om wat jij vindt van de ondersteuning van de medewerkers, de sfeer en wat je

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Bloedonderzoek als voorspeller van de kans op een tekort aan schildklierhormoon na verwijdering van één schildklierhelft Externe

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Bloedonderzoek als voorspeller van de kans op een tekort aan schildklierhormoon na verwijdering van één schildklierhelft Externe validatie van een risicostratificatie

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Bloedonderzoek als voorspeller van de kans op een tekort aan schildklierhormoon na verwijdering van één schildklierhelft Externe

Nadere informatie

TROPHY-studie, Patiëntinformatiebrief. Online patiëntenvoorlichting en evaluatie van de psychosociale impact van trofoblastziekten.

TROPHY-studie, Patiëntinformatiebrief. Online patiëntenvoorlichting en evaluatie van de psychosociale impact van trofoblastziekten. Patiëntinformatiebrief TROPHY-studie, Online patiëntenvoorlichting en evaluatie van de psychosociale impact van trofoblastziekten augustus 2017 Pagina 1 van 6 TROPHY-studie, online patiëntenvoorlichting

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Bloedonderzoek als voorspeller van de kans op een tekort aan schildklierhormoon na verwijdering van één schildklierhelft Externe validatie van een risicostratificatie

Nadere informatie

Bijlage 1 Introductie en vragenlijst pilotonderzoek

Bijlage 1 Introductie en vragenlijst pilotonderzoek Bijlage 1 Introductie en vragenlijst pilotonderzoek Beste scholier, Deze vragenlijst is een belangrijk onderdeel van mijn promotieonderzoek naar het leesgedrag en bibliotheekgebruik onder jongeren. Ik

Nadere informatie

Patiënt. Ik geef toestemming mij na ontslag uit het ziekenhuis na 3 maanden en na 6 maanden te benaderen om aanvullende vragen te stellen.

Patiënt. Ik geef toestemming mij na ontslag uit het ziekenhuis na 3 maanden en na 6 maanden te benaderen om aanvullende vragen te stellen. Patiënt Ik bevestig dat ik de schriftelijke patiënten-informatie (versie 3.2, maart 2018) heb gelezen en begrepen. Bij verdere mondelinge toelichting van het onderzoek zijn de mogelijke voor- en nadelen

Nadere informatie

AANMELDEN EN INLOGGEN...

AANMELDEN EN INLOGGEN... Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 AANMELDEN EN INLOGGEN... 4 2.1.1 De site... 4 2.1.2 Aanmelden en account aanmaken... 4 2.1.3 Persoonsgegevens invullen... 6 3 DE TESTEN... 7 Hogeschool Rotterdam, Studiesucces

Nadere informatie

Geneeskunde studiejaar 2014-2015. Matchingsvragenlijst MATCHING

Geneeskunde studiejaar 2014-2015. Matchingsvragenlijst MATCHING Geneeskunde studiejaar 2014-2015 Matchingsvragenlijst MATCHING Dit PDF document is een weergave van het matchingsformulier voor de opleiding geneeskunde van de Universiteit Utrecht, uitgevoerd door het

Nadere informatie

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT

INZETBAARHEIDS ASSESSMENT INZETBAARHEIDS ASSESSMENT Hoe werkt dat? INSTRUCTIE: Vragenlijst: Dit is een vragenlijst die is gemaakt om een beeld te krijgen van je inzetbaarheid. Het is hierom belangrijk dat je de vragenlijst zo eerlijk

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan wetenschappelijk onderzoek Fysieke activiteit en kwaliteit van lopen voor en na een totale knieprothese Inleiding Geachte heer/mevrouw, Wij vragen u om mee te

Nadere informatie

PATIËNTENINFORMATIE TRACING. Registratie van real time continue glucose monitoring in Nederland (TRACING)

PATIËNTENINFORMATIE TRACING. Registratie van real time continue glucose monitoring in Nederland (TRACING) PATIËNTENINFORMATIE TRACING Registratie van real time continue glucose monitoring in Nederland (TRACING) Geachte heer/mevrouw, Bij de behandeling van uw diabetes gebruikt u op dit moment de real time continue

Nadere informatie

Vraag & Antwoord 1. Hoe lang zal het onderzoek duren? 2. Wanneer stopt het onderzoek? Hoeveel vragenlijsten zal ik moeten invullen?

Vraag & Antwoord 1. Hoe lang zal het onderzoek duren? 2. Wanneer stopt het onderzoek? Hoeveel vragenlijsten zal ik moeten invullen? Vraag & Antwoord 1. Hoe lang zal het onderzoek duren? Het onderzoek zal in totaal ongeveer 6 maanden duren. Zie Hoeveel vragenlijsten zal ik moeten invullen? 2. Wanneer stopt het onderzoek? Jouw deelname

Nadere informatie

Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van.

Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van. Wilt u uw fysiotherapeut tien minuten helpen om nog beter te worden? Daar wordt u zelf ook beter van. We willen graag weten wat u van de zorg en dienstverlening van uw fysiotherapeut vindt. Of u nu tevreden

Nadere informatie

Product gerelateerde tweet webcare volgens individueel tegemoetkomend cluster

Product gerelateerde tweet webcare volgens individueel tegemoetkomend cluster Bijlage 1. Materiaal voor pretest en hoofdexperiment Product gerelateerde tweet webcare volgens individueel tegemoetkomend cluster Product gerelateerde tweet webcare volgens collectief tegemoetkomend cluster

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk. De waarde van inwendige echo in alvleesklierontsteking met onbekende oorzaak

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk. De waarde van inwendige echo in alvleesklierontsteking met onbekende oorzaak Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek De waarde van inwendige echo in alvleesklierontsteking met onbekende oorzaak Officiële titel: De rol van endoscopische echografie

Nadere informatie

Dyadic Adjustment Scale (DAS)

Dyadic Adjustment Scale (DAS) Dyadic Adjustment Scale (DAS) DAS De meeste personen hebben wel eens onenigheden in hun relatie. Zou u zo vriendelijk willen zijn om voor de hieronder volgen de lijst van items te willen aanduiden in welke

Nadere informatie

Informatiebrochure. Traqq studie

Informatiebrochure. Traqq studie Informatiebrochure Traqq studie Voorwoord Deze brochure bevat informatie over het doel en de opzet van de Traqq studie. Hierin staat beschreven wat deelname aan het onderzoek inhoudt, wat we van u als

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk. De waarde van inwendige echo in alvleesklierontsteking met onbekende oorzaak

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk. De waarde van inwendige echo in alvleesklierontsteking met onbekende oorzaak Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek De waarde van inwendige echo in alvleesklierontsteking met onbekende oorzaak Officiële titel: De rol van endoscopische echografie

Nadere informatie

Vragenlijst. PREM Logopedie versie 1.0 Versie Jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Ervaren kwaliteit van de logopedist.

Vragenlijst. PREM Logopedie versie 1.0 Versie Jongeren van 12 tot en met 15 jaar. Ervaren kwaliteit van de logopedist. Vragenlijst PREM Logopedie versie 1.0 Versie Jongeren van 12 tot en met 15 jaar Ervaren kwaliteit van de logopedist december 2017 Deze vragenlijst is bedoeld voor online afname bij logopediepatiënten tussen

Nadere informatie

Patiënteninformatiefolder Voor patiënten van 12 t/m 17 jaar. Behorende bij het onderzoek:

Patiënteninformatiefolder Voor patiënten van 12 t/m 17 jaar. Behorende bij het onderzoek: Patiënteninformatiefolder Voor patiënten van 12 t/m 17 jaar Behorende bij het onderzoek: International CIDP Outcome Study (ICOS) Een studie naar de variatie en de voorspellers van het ziektebeloop bij

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek DISTRICTS Het Nederlandse injectie versus operatie onderzoek bij patiënten met een zenuwbeknelling in de pols. Geachte heer/mevrouw,

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Titel van het onderzoek Fysiotherapie na een totale knie of heup prothese, de PATIO studie Inleiding Geachte heer/mevrouw, Wij

Nadere informatie

Deze vragenlijst bestaat uit 17 vragen. Het invullen daarvan duurt ongeveer twintig minuten.

Deze vragenlijst bestaat uit 17 vragen. Het invullen daarvan duurt ongeveer twintig minuten. Bedankt dat je mee wilt doen aan dit onderzoek! Deze vragenlijst bestaat uit 17 vragen. Het invullen daarvan duurt ongeveer twintig minuten. Het zou mij erg helpen als je zo veel mogelijk van de open vragen

Nadere informatie

Dag 1 Reflectie op je huidige situatie

Dag 1 Reflectie op je huidige situatie Bureau voor Ontwikkeling & Groei Sebastiaan van der Valk & Mathijs van Schijndel Dag 1 Reflectie op je huidige situatie Dag 1 Reflectie op je huidige situatie Oefening 1: Jouw huidige situatie onder de

Nadere informatie

Vragenlijst. PREM Fysiotherapie versie 2.0. Versie Jongeren van jaar. Ervaren kwaliteit van de fysiotherapie. oktober 2016

Vragenlijst. PREM Fysiotherapie versie 2.0. Versie Jongeren van jaar. Ervaren kwaliteit van de fysiotherapie. oktober 2016 NIVEL Nederlands instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg Antwoordnummer 4026 3500 VB UTRECHT Vragenlijst PREM Fysiotherapie versie 2.0 Versie Jongeren van 12-15 jaar Ervaren kwaliteit van de fysiotherapie

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

Studie naar bijwerkingen van medicijnen bij kinderen met (mogelijk) autisme

Studie naar bijwerkingen van medicijnen bij kinderen met (mogelijk) autisme pagina 1 van 9 Studie naar bijwerkingen van medicijnen bij kinderen met (mogelijk) autisme SPACe-studie, informatiebrief voor kinderen 12 t/m 15 jaar die starten met een antipsychoticum Inleiding Wij vragen

Nadere informatie

Vragenlijst. PREM Huidtherapie versie 1.0. Versie Jongeren van jaar. Ervaren kwaliteit van de huidtherapie. December 2017

Vragenlijst. PREM Huidtherapie versie 1.0. Versie Jongeren van jaar. Ervaren kwaliteit van de huidtherapie. December 2017 Vragenlijst PREM Huidtherapie versie 1.0 Versie Jongeren van 12-15 jaar Ervaren kwaliteit van de huidtherapie December 2017 Deze vragenlijst is bedoeld voor online afname bij huidtherapiepatiënten tussen

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw bereidheid om mee te werken aan dit onderzoek!

Hartelijk dank voor uw bereidheid om mee te werken aan dit onderzoek! Geachte, Ik ben laatstejaarsstudent Master in de Communicatiewetenschappen (optie Communicatiemanagement) aan de Universiteit Gent. In het kader van mijn masterproef zoek ik personen die bereid zijn deel

Nadere informatie

Revalidatie & MS Centrum vzw. V. Cuyvers Uitgavedatum: 12.05.2015 Pagina: 1 van 5

Revalidatie & MS Centrum vzw. V. Cuyvers Uitgavedatum: 12.05.2015 Pagina: 1 van 5 Pagina: 1 van 5 Het ondervragen van patiënten in het kader van een eindwerk voor het bekomen van een graad van bachelor of bachelor na bachelor komt neer op een prospectieve verzameling van gegevens met

Nadere informatie

Aanvullende vragenlijst

Aanvullende vragenlijst RESP. NR. : 1 2 3 4 5 6 MULTI- HH NR.: 7 VERSIE 2 NATIONAAL OPINIE ONDERZOEK 2010 Aanvullende vragenlijst ALS U EEN MAN BENT, WILT U DAN VRAAG 1 BEANTWOORDEN? ALS U EEN VROUW BENT, WILT U DAN VRAAG 2 BEANTWOORDEN?

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie groep B

Proefpersoneninformatie groep B 2017 Proefpersoneninformatie OrCa studie Proefpersoneninformatie groep B Onderzoek naar de mondholte en de voedselinname van consumenten met een verschillende leeftijd, geslacht en etniciteit NL62694.081.17

Nadere informatie

e-communication 4 schools 2 parents 2.0

e-communication 4 schools 2 parents 2.0 1 van 9 2/12/2011 13:15 e-communication 4 schools 2 parents 2.0 Wij zijn vijf derdejaarsstudenten bachelor orthopedagogie van de Katholieke Hogeschool Limburg dept. SAW (België). Ons afstudeerproject gaat

Nadere informatie

Baseline patiënten enquête. PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête -

Baseline patiënten enquête. PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête - PACYFIC studie - Baseline patiënten enquête - 1 Instructies en toelichting Hartelijk dank voor uw deelname aan de PACYFIC studie patiënten enquête. Met deze vragenlijst willen wij evalueren hoe u, als

Nadere informatie

Instructies Vragenlijst leerlingen: algemeen

Instructies Vragenlijst leerlingen: algemeen Instructies Vragenlijst leerlingen: algemeen Het doel van deze vragenlijst is om de leerlingen over verschillende leersituaties heen te laten oordelen in welke mate ze zelfregulerend gedrag vertonen. Het

Nadere informatie

Enquête klant ervaring met uw diëtist.

Enquête klant ervaring met uw diëtist. Zeer geachte mevrouw/mijnheer, Enquête klant ervaring met uw diëtist. Wij willen u vriendelijk vragen uw medewerking te verlenen aan deze enquête om zo onze kwaliteit van dienstverlening te vergroten.

Nadere informatie

In hoeverre ben jij al bezig met de keuze voor een studie na de middelbare school? (bovenbouwscholieren)

In hoeverre ben jij al bezig met de keuze voor een studie na de middelbare school? (bovenbouwscholieren) In hoeverre ben jij al bezig met de keuze voor een studie na de middelbare school? (bovenbouwscholieren) Ik ben daar heel erg mee bezig 39,4% Ik ben daar redelijk mee bezig 50,4% Ik ben daar niet zo mee

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Fernando Halman CommunicateTour

Fernando Halman CommunicateTour FERNANDO HALMAN Rotterdam RAH! We nodig je uit voor de unieke seminar van Fernando Halman waarbij hij zijn krachtige boodschap levert aan hogescholen en universiteiten. Colourful Business presents Fernando

Nadere informatie

Naam - voorvoegsel : M/V*) Woonsituatie: Bij biologische ouders In pleeggezin Bij adoptiefouders

Naam - voorvoegsel : M/V*) Woonsituatie: Bij biologische ouders In pleeggezin Bij adoptiefouders Inschrijfformulier Jeugd 1. Persoonlijke gegevens Naam - voorvoegsel : Roepnaam : Voornamen : Geboortedatum : Geboorteplaats : Geboorteland : Nationaliteit : Straatnaam + huisnr. : Postcode : Woonplaats

Nadere informatie

M. Jeukens, Afd. Revalidatie, A01-348, Postbus 22660, 1100 DD Amsterdam. Voornaam kind: Geboorte datum kind:

M. Jeukens, Afd. Revalidatie, A01-348, Postbus 22660, 1100 DD Amsterdam. Voornaam kind: Geboorte datum kind: Voornaam kind: Geboorte datum kind: Vragenlijst Ervaringen van Ouders met het Zorgproces Deze vragenlijst is bedoeld om de ervaringen van ouders van een te vroeg geboren kind in kaart te brengen. We zijn

Nadere informatie

Informatie voor kinderen van 12 en 13 jaar over het onderzoek Leer te Durven! Hoi!

Informatie voor kinderen van 12 en 13 jaar over het onderzoek Leer te Durven! Hoi! Informatie voor kinderen van 12 en 13 jaar over het onderzoek Leer te Durven! Hoi! Wij willen jou graag iets vertellen over het onderzoek Leer te Durven!. Sterker nog: we willen vragen of je zelf mee wilt

Nadere informatie

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst

Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Oefening: Profiel en valkuilen vragenlijst Dit is een korte vragenlijst die bedoeld is om een aantal van je denkbeelden, attitudes en gedrag in werksituaties in kaart te brengen. Wees zo eerlijk mogelijk

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF VOOR PATIËNTEN Onderzoek ALS Naasten support

INFORMATIEBRIEF VOOR PATIËNTEN Onderzoek ALS Naasten support INFORMATIEBRIEF VOOR PATIËNTEN Onderzoek ALS Naasten support Beste meneer, mevrouw, Wij hebben uw partner gevraagd om mee te doen aan medisch-wetenschappelijk onderzoek naar een ondersteuningsprogramma

Nadere informatie

Onderzoek naar bloedtest voor de diagnose beroerte

Onderzoek naar bloedtest voor de diagnose beroerte Onderzoek naar bloedtest voor de diagnose beroerte MicroRNA als biomarker voor acute beroerte Inleiding Geachte heer/mevrouw, Wij vragen u om mee te doen aan een medisch-wetenschappelijk onderzoek. Meedoen

Nadere informatie

1 Ben je vroeg genoeg begonnen om je met je toekomst bezig te houden?

1 Ben je vroeg genoeg begonnen om je met je toekomst bezig te houden? ACT in LOB Werkbladen Toolkit Checklist goed kiezen Met deze tool kun je checken of je jouw studiekeuze goed hebt aangepakt. Wanneer dat het geval is heb je een bevestiging dat je goed bezig bent geweest

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF VOOR PARTNERS Onderzoek ALS Naasten support

INFORMATIEBRIEF VOOR PARTNERS Onderzoek ALS Naasten support INFORMATIEBRIEF VOOR PARTNERS Onderzoek ALS Naasten support Beste meneer, mevrouw, Wij vragen u vriendelijk om mee te doen aan medisch-wetenschappelijk onderzoek. In dit onderzoek kijken we naar het effect

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Beste lezer, Wij willen je vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD registratie,

Nadere informatie

bij de laserbehandeling van hinderlijke glasvochttroebelingen.

bij de laserbehandeling van hinderlijke glasvochttroebelingen. Schiedamse Vest 180 Postbus 70030 3000 LM Rotterdam www.oogziekenhuis.nl tel.: 010-4023449 Geachte heer/mevrouw, Wij vragen u vriendelijk om mee te doen aan een medisch-wetenschappelijk onderzoek (studie)

Nadere informatie

Matchingsvragenlijst. Geneeskunde. studiejaar MATCHING

Matchingsvragenlijst. Geneeskunde. studiejaar MATCHING Matchingsvragenlijst Geneeskunde studiejaar 2014-2015 MATCHING Dit PDF document is een weergave van het matchingsformulier voor de opleiding geneeskunde van de Universiteit Utrecht, uitgevoerd door het

Nadere informatie

Oriëntatieprocedure Geneeskunde.

Oriëntatieprocedure Geneeskunde. Oriëntatieprocedure 2019 Geneeskunde WWW.UU.NL/bachelors/GNK Dit PDF-document is een weergave van de oriënterende vragen voor de opleiding Geneeskunde van de Universiteit Utrecht, uitgevoerd door het UMC

Nadere informatie

Vragenlijst hbo-student

Vragenlijst hbo-student Vragenlijst bezochte hbo-studenten Vragenlijst hbo-student In de afgelopen weken is de organisatie* waar jij stage loopt bezocht door havo-4 leerlingen in het kader van de pilot havo Carrousel. Bij deze

Nadere informatie

Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar geluksoefeningen

Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar geluksoefeningen Informatie voor deelnemers aan het onderzoek naar geluksoefeningen Bent u gemotiveerd om het plezier in uw leven en uw geluk een blijvende impuls te geven? Wilt u zelfstandig aan de slag om uw welbevinden

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Routine versus op indicatie verwijderen van de stelschroef Routinematig versus op indicatie verwijderen van de stelschroef:

Nadere informatie

Hacken. oktober 2018

Hacken. oktober 2018 Hacken oktober 2018 Achtergrond onderzoek en methode Doel: inzicht krijgen in het gedrag van Nederlandse jongeren als het gaat om hacken Doelgroep: Nederlandse jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar

Nadere informatie

Handleiding bij het invullen

Handleiding bij het invullen O L A 4243 North Sherry Drive Marion, IN 46952 jlaub@indwes.edu (765) 677-2520 Organizational Leadership Assessment Beoordeling van Leiderschap in Organisaties Handleiding bij het invullen Het doel van

Nadere informatie

Oriëntatieprocedure Geneeskunde

Oriëntatieprocedure Geneeskunde Oriëntatieprocedure 2018 Geneeskunde WWW.UU.NL/BACHELORS/GNK Dit PDF-document is een weergave van de oriënterende vragen voor de opleiding Geneeskunde van de Universiteit Utrecht, uitgevoerd door het UMC

Nadere informatie

Rapportage Onderzoek MKB en ZZP. Uitgevoerd door Direct Research in opdracht van Betaalme.nu Mei 2017

Rapportage Onderzoek MKB en ZZP. Uitgevoerd door Direct Research in opdracht van Betaalme.nu Mei 2017 Rapportage Onderzoek MKB en ZZP Uitgevoerd door Direct Research in opdracht van Betaalme.nu Mei 2017 1 Achtergrond DirectResearch heeft in opdracht van Betaalme.nu een onderzoek uitgevoerd onder mensen

Nadere informatie

Onderzoek de psychologie van vlees

Onderzoek de psychologie van vlees Onderzoek de psychologie van vlees Diederik Stapel, Tilburg University Marcel Zeelenberg, Tilburg University Roos Vonk, Radboud Universiteit Nijmegen Deel 1: Effecten van onderzekerheid op eetvoorkeuren

Nadere informatie

Onderzoek: Studiekeuze

Onderzoek: Studiekeuze Onderzoek: Studiekeuze Publicatiedatum: 31-01- 2014 Over dit onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 29 t/m 31 januari 2014, deden 712 scholieren en 1064 studenten mee. De uitslag van de peiling

Nadere informatie

Vragenlijst Beweeggedrag Deelnemers / ouderen

Vragenlijst Beweeggedrag Deelnemers / ouderen Vragenlijst Beweeggedrag Deelnemers / ouderen Noot voor de vragenlijst-maker: onderstaande vragen kunnen ingezet worden bij: 1. De ervaring van uw beweegproject of activiteit 2. Het beweeggedrag van deelnemers

Nadere informatie

Bedankt dat u de vragenlijst wilt invullen!

Bedankt dat u de vragenlijst wilt invullen! Bedankt dat u de vragenlijst wilt invullen! U geeft cijfers Wij vragen u om cijfers te geven van 1 tot en met 10. Het gaat hier om rapportcijfers: een 1 is zeer slecht en een 10 is zeer goed. Ook vragen

Nadere informatie

Informatie over dit wetenschappelijk onderzoek

Informatie over dit wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie / Toestemmingsverklaring voor langetermijn opslag van lichaamsmateriaal Een multi-nationaal onderzoek naar de veiligheid en effectiviteit, inclusief farmacokinetiek, van NNC-0129-0000-1003

Nadere informatie

De VrijBaan Vragenlijst (specifiek voor iemand die geen werk heeft)

De VrijBaan Vragenlijst (specifiek voor iemand die geen werk heeft) De VrijBaan Vragenlijst (specifiek voor iemand die geen werk heeft) Inleiding Veel mensen ervaren moeilijkheden om werk te vinden te behouden, of van baan / functie te veranderen. Beperkingen, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Enquête klant ervaring met uw diëtist.

Enquête klant ervaring met uw diëtist. Zeer geachte mevrouw/mijnheer, Enquête klant ervaring met uw diëtist. Wij willen u vriendelijk vragen uw medewerking te verlenen aan deze enquête om zo onze kwaliteit van dienstverlening te vergroten.

Nadere informatie

Informatie voor ouders ten behoeve van een wetenschappelijk onderzoek naar placentaverdeling bij monochoriale tweelingen: de Twinshare studie

Informatie voor ouders ten behoeve van een wetenschappelijk onderzoek naar placentaverdeling bij monochoriale tweelingen: de Twinshare studie Informatie voor ouders ten behoeve van een wetenschappelijk onderzoek naar placentaverdeling bij monochoriale tweelingen: de Twinshare studie (TTTS cohort) Geachte ouder(s), In aansluiting op het gesprek

Nadere informatie

Informatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek (Stem en Ervaringen van Moeders)

Informatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek (Stem en Ervaringen van Moeders) Informatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek (Stem en Ervaringen van Moeders) Beste (aanstaande) moeder, Wij vragen u om mee te doen aan een medisch-wetenschappelijk onderzoek. Meedoen

Nadere informatie

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek

Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Proefpersoneninformatie voor deelname aan medisch-wetenschappelijk onderzoek Routine versus op indicatie verwijderen van de stelschroef Routinematig versus op indicatie verwijderen van de stelschroef:

Nadere informatie

RAPPORT ANALOGIEËNTEST (HOGER NIVEAU)

RAPPORT ANALOGIEËNTEST (HOGER NIVEAU) RAPPORT ANALOGIEËNTEST (HOGER NIVEAU) Respondent: Jill Voorbeeld E- mailadres: voorbeeld@testingtalents.nl Geslacht: vrouw Leef tijd: 30 Opleiding sniveau: hbo Verg elijking sg roep: Representatieve steekproef

Nadere informatie

JEUGD WERKLOOSHEID 1-METING Onderzoek naar de perceptie van jeugdwerkloosheid onder jongeren in opdracht van het Ministerie VWS - Jeugd en Gezin

JEUGD WERKLOOSHEID 1-METING Onderzoek naar de perceptie van jeugdwerkloosheid onder jongeren in opdracht van het Ministerie VWS - Jeugd en Gezin JEUGD WERKLOOSHEID 1-METING Onderzoek naar de perceptie van jeugdwerkloosheid onder jongeren in opdracht van het Ministerie VWS - Jeugd en Gezin FERNANDO MC DOUGAL MSC ODETTE VLEK MSC AMSTERDAM, AUGUSTUS

Nadere informatie

Gesprekshandleiding Sweet Spot Etentje of Kleine Bijeenkomst met vrienden

Gesprekshandleiding Sweet Spot Etentje of Kleine Bijeenkomst met vrienden Gesprekshandleiding Sweet Spot Etentje of Kleine Bijeenkomst met vrienden Laat je alsjeblieft door deze instructies begeleiden en zorg ervoor dat je alle antwoorden via www.abigproject.org/answers_dutch

Nadere informatie

Gelieve de ingevulde vragenlijst terug te mailen naar hannes.agache@energylab.be en lieven.dupont@uzleuven.be

Gelieve de ingevulde vragenlijst terug te mailen naar hannes.agache@energylab.be en lieven.dupont@uzleuven.be Geachte Mevrouw, Mijnheer Om geselecteerd te kunnen worden voor deelname aan Climbing for Life, willen wij u graag vragen ons wat verdere informatie te geven over uzelf en over uw gezondheidstoestand,

Nadere informatie

Het GROW-model. Deze onderdelen worden hieronder toegelicht. Per onderdeel worden er voorbeeldvragen aangegeven.

Het GROW-model. Deze onderdelen worden hieronder toegelicht. Per onderdeel worden er voorbeeldvragen aangegeven. Het GROW-model Een ontwikkelingsgesprek is het meest effectief als je de vragen in een bepaalde structuur stelt. Het GROW-model biedt deze structuur. (Whitmore, 1995) Het GROW model bestaat uit de volgende

Nadere informatie

Onderzoek Jeugdwerkloosheid

Onderzoek Jeugdwerkloosheid Onderzoek Jeugdwerkloosheid 1V Jongerenpanel 12 september2014 Over dit onderzoek Aan dit onderzoek deden 836 leden van het EenVandaag Jongerenpanel mee. Het onderzoek vond plaats van 10 september tot en

Nadere informatie

psymate gebruikershandleiding PsyMate

psymate gebruikershandleiding PsyMate psymate gebruikershandleiding PsyMate Wat is de PsyMate app? Herstellen van psychose gaat met vallen en opstaan, de ene dag gaat beter dan de andere maar vaak weet je niet precies waarom. Dat kan komen

Nadere informatie

Patient. CQ-index (1x per 2 jaar)

Patient. CQ-index (1x per 2 jaar) Patient. CQ-index (1x per 2 jaar) CQ-index Ziekte van Parkinson Versie 1.0 TOELICHTING OP DE VRAGENLIJST Voor u ligt een vragenlijst waarin uw ervaringen met de zorg rondom de ziekte van Parkinson centraal

Nadere informatie

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis

Breek vrij uit je Gedachten-Gevangenis Bedankt voor het downloaden van dit E-book. Mijn naam is Erna Zuidhoek. Ik zie het als mij missie om jou te helpen het beste uit je leven te halen en vrij te breken uit oordelen, beperkende gedachten,

Nadere informatie

Vragenlijst. Ervaringen met de Kraamzorg

Vragenlijst. Ervaringen met de Kraamzorg Vragenlijst Ervaringen met de Kraamzorg Bestemd voor personen van 18 jaar en ouder die gebruik maken (of hebben gemaakt) van kraamzorg CQ-index Kraamzorg Versie 3.1 Online Deze specifieke vragenlijst is

Nadere informatie

Titel van het onderzoek Cognitieve variabiliteit van NF1 en TSC in eeneiige tweelingen (COVANTT)

Titel van het onderzoek Cognitieve variabiliteit van NF1 en TSC in eeneiige tweelingen (COVANTT) Titel van het onderzoek Cognitieve variabiliteit van NF1 en TSC in eeneiige tweelingen (COVANTT) Inleiding Geachte heer/mevrouw, Wij vragen u vriendelijk of u toestemming geeft voor de deelname van u aan

Nadere informatie

personality Handleiding voor kandidaten Online afname

personality Handleiding voor kandidaten Online afname Handleiding voor kandidaten Online afname Over The Bridge Personality Deze instructie folder is gemaakt om jou wat achtergrond over The Bridge Personality te geven. Dit kan je straks helpen als je de vragenlijst

Nadere informatie