Besluitenlijst College van B&W

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst College van B&W"

Transcriptie

1 Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/04/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Vos- Kroeze M. (Wethouder), aanwezig AGP Uitnodigingen gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Uitnodigingen worden besproken AGP Herinrichting Oranjeplein Op 12 april 2011 heeft er een informatieavond plaatsgevonden over de nieuwbouw van basisschool de Zonzeel, inclusief appartementen en bibliotheek. Tijdens deze avond kwamen ook de verschillende aanpassingen van de wegen rond de school aan de orde. Daarnaast is er een voorlopig ontwerp voor herinrichting van het Oranjeplein gepresenteerd. Bij de presentatie van het voorlopig ontwerp zijn geïnteresseerden opgeroepen om mee te denken bij de verdere uitwerking. Dit heeft geleid tot een klankbordgroep bestaande uit 7 personen. De klankbordgroepleden hebben hun wensen en ideeën met betrekking tot de inrichting van het Oranjeplein op tekening gezet. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de vier ontwerpen, die ter keuze voorliggen. 1. College neemt kennis van de verschillende varianten voor herinrichting; 2. College kiest voor variant 3, met enkele aanpassingen AGP Opdrachtverstrekking onderhoudsbestek Bermen en bermsloten in de gemeente Drimmelen.

2 In de Raadsvergadering van 10 november 2011 is het beleidsplan Bermen en bermsloten Kiezen voor biodiversiteit behandeld. Op basis hiervan en van een geactualiseerde inventarisatie is een berm en bermslotenbestek opgesteld voor de periode 2012 en 2013 met een optionele verlenging (afhankelijk van besluitvorming 2013 en verder) van 2 keer 1 kalenderjaar. Bij de Europese openbare aanbesteding zijn 11 inschrijvingen binnengekomen. Aan het college wordt gevraagd om in te stemmen met opdrachtverstrekking aan de laagste inschrijver, de firma G. van der Ven Aannemingsbedrijf te Brakel. Opdrachtverstrekking past binnen de begroting. 1. College neemt kennis van het proces verbaal van de Europese openbare aanbesteding onderhoudsbestek Bermen en bermsloten in de gemeente Drimmelen; 2. College stemt in met opdrachtverstrekking aan de laagste inschrijver, G. van der Ven BV Aannemingsbedrijf te Brakel voor een bedrag van excl. BTW voor twee jaar (2012 en 2013) met een optie van twee keer één jaar verlengen AGP Verantwoording subsidie goedkope koopwoningen De Provincie heeft in aan subsidie overgemaakt aan de gemeente voor het realiseren van 65 goedkope koopwoningen in de periode Er zijn in deze periode 27 goedkope koopwoningen gerealiseerd. De gemeente dient verantwoording af te leggen over dit aantal en de teveel ontvangen subsidie ( ) terug te betalen aan de Provincie. College stemt in met: 1. de brief aan de Provincie 2. de verantwoording 3. terugboeken van het te veel ontvangen subsidiebedrag van aan de Provincie AGP Contract Welzorg Via een Europese Aanbesteding is aan Welzorg de levering van hulpmiddelen gegund voor de periode juli 2009 tot juli 2013 met de optie toe tweemaal één jaar verlenging. Met Welzorg zijn contractbesprekingen gevoerd met het oog op het bereiken van wederzijds voordeel indien van de optie verlenging gebruik gemaakt wordt. De 14 contractgemeenten willen een essentiële besparing realiseren en Welzorg is er veel aan gelegen om het contract nog twee jaar te behouden. Er is sprake van een aanzienlijke besparing van ,= per kalenderjaar op de huurkosten en prolongatie van het contract zal worden nagestreefd.

3 1. College gaat akkoord met de optionele mogelijkheid tot contractverlenging met Welzorg voor 2 x 1 jaar tot 1 juli 2015 op basis van de aanvullende werkafspraken a t / m d; 2. Welzorg en de overige contractgemeenten informeren over dit besluit; 3. Heronderzoek opstarten naar het gebruik,- en noodzaak van vervanging van een hulpmiddel bij melding technische afschrijving van het hulpmiddel AGP Informatie griffie / raad Concept-agenda s: - raad 19/4 - informatieronde 26/4 - opinieronde 10/5 Is besproken AGP Afhandeling raadsvragen. Is besproken AGP Ontwikkelingen regionale samenwerking. De aanwezige leden doen verslag van de diverse bijeenkomsten van de vorige week gehouden bestuurscommissies, de Veiligheidsregio en de WAVA AGP Toekomstige projecten coördinatieteam.

4 van tot uur ipad van tot uur presentatie Grontmij over de zwembaden van tot uur KTD geen coördinatieteam inplannen van tot uur KTD van tot uur Voorbereiding West-Brabant dagdelen (+ F. Adriaenssen) van tot uur KTD van tot uur KTD van tot uur KTD van tot uur Voorbereiding West-Brabant dagdelen (+ F. Adriaenssen) van tot uur KTD van tot uur KTD van tot uur Voorbereiding West-Brabant dagdelen (+ F. Adriaenssen) van tot uur KTD Nog in te plannen: 1. Haven Lage Zwaluwe incl. EBR; april 2. Visie Wagenberg; april AGP Externe activiteiten leden college van 12 tot en met 18 april april 2012 (wethouder Vos, wethouder Van Brummen, wethouder Van Oosterhout en burgemeester) aanwezig bij Rabo ondernemerscafé. 17 april 2012 (wethouder Vos) aanwezig bijeenkomst van Clean Drinks te Breda. 17 april 2012 (wethouder van Oosterhout) gaat naar een discussiebijeenkomst m.b.t. jeugdzorg in Nieuwspoort te Den Haag 18 april 2012 (wethouder Van Oosterhout, wethouder Vos en burgemeester) aanwezig bij regiobijeenkomst van de regio West-Brabant voor raadsleden te Breda AGP Communicatie Geen onderwerpen AGP Besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 27 maart College gaat akkoord met de besluitenlijst van de vergadering van BenW d.d. 27 maart 2012.

5 022 12AGP Uitvoering Stedelijk Kompas In juni 2008 hebben gemeenten in de regio Breda, w.o. Drimmelen een convenant ondertekend waarin zij besluiten mede uitvoering te geven aan het Stedelijk Kompas. Het convenant heeft betrekking op Maatschappelijke Opvang, OGGz en Verslavingszorg (prestatievelden 7, 8 en 9 Wmo). In het convenant is onderscheid gemaakt in verantwoordelijkheden voor de centrum gemeente Breda en voor de regiogemeenten. Het Plan van Aanpak regiogemeenten betreft voornamelijk activiteiten in de sfeer van preventie en nazorg. Bijv. om afspraken met corporaties over snel ingrijpen bij huurachterstand en registratie huisuitzettingen bij kredietbank. Om het Plan van Aanpak concreet te maken verzoekt de gemeente Breda een aantal zaken te realiseren. Het gaat hierbij o.a. medewerking cliëntregistratie, aansluiting registratiesysteem, deelname toetsingscommissie, pseudo-adreslozenuitkering inclusief briefadres en voortzetting financiering reguliere hulpverlening, zoals schuldhulpverlening, AMW. 1. Cliënten, die tot de doelgroep behoren, melden bij loket Centraal Onthaal. 2. Aan te sluiten op registratiesysteem Stedelijk Kompas; kosten 650 per jaar. 3. Deel nemen aan toetsingscommissie t.b.v. individuele cliënten. 4. College stemt in met opstellen en invoeren ontwerp regeling pseudoadreslozenuitkering en briefadres naar het voorbeeld van Breda. College stelt deze vast. 5. Voortzetting reguliere hulpverlening, zoals maatschappelijk werk en schuldhulpverlening AGP Gunning contract aanbesteding trapliften Wmo I.v.m. kostenbesparing/-beheersing van de Wmo, wordt steeds meer gezocht naar nieuwe mogelijkheden. Een 7-tal gemeenten (Drimmelen, Geertruidenberg, Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Woensdrecht en Zundert) hebben via het inkoopbureau West- Brabant een aanbesteding van trapliften afgerond. Op het programma van Eisen hebben drie partijen gereageerd. Op grond van de laagste inschrijver Otto Ooms, wordt het contract van vier jaar over de periode tot gegund. De ingeschatte besparing bedraagt ongeveer 1.000,- per traplift. Drimmelen moet jaarlijks compensatie Wmo bieden voor omstreeks 20 trapliften. 1. College gaat akkoord met gunning van trapliften over de periode tot aan de laagste inschrijver Otto Ooms. 2. Inkoopbureau en de overige deelnemende gemeenten informeren t.a.v. het instemmingsbesluit van Drimmelen. 3. Begroting 2012 en meerjarenbegroting structureel bijstellen AGP Aanwijzen vaste trouwlocatie

6 Er is steeds meer vraag naar een vaste trouwlocatie in de kern Lage Zwaluwe. Bedstee en Breakfast De Theeplaats heeft al voor een aantal huwelijken als trouwlocatie gefungeerd met een positief resultaat. Er zijn onlangs op de afdeling publiekszaken een aantal aanvragen van aanstaande bruidsparen binnen gekomen om te mogen trouwen bij de Theeplaats. Daarom hebben de heer en mevrouw Bottinga, uitbaters van De Theeplaats gevraagd om vaste trouwlocatie van de Gemeente Drimmelen te worden.twee medewerkers van de afdeling publiekszaken zijn onlangs geweest bij De Theeplaats en er zijn een aantal voorwaarden besproken. Eén van de voorwaarden is dat er minimaal 4 huwelijken per jaar op deze locatie moeten plaatsvinden.wij als afdeling publiekszaken zijn van mening dat de Theeplaats, om te beginnen voor een proefperiode van 24 maanden, vaste trouwlocatie kan worden van de gemeente Drimmelen. De Theeplaats is ideaal voor huwelijken in de tuin gezien de rustieke en landelijke uitstraling. Er is steeds meer vraag naar trouwen in een tuin-omgeving. Ook binnen is een volwaardige ruimte om huwelijken te voltrekken. De Theeplaats beschikt over goede voorzieningen voor mindervaliden. Er is een ruimte waar de ambtenaar zich kan omkleden-opfrissen. Er zijn toiletten. Er is een horeca vergunning aanwezig, en in de procedure om deze vergunning te verkrijgen, is de locatie brandveilig bevonden. De Theeplaats zal ten tijde van een huwelijk openbaar toegankelijk zijn. Reserveringen zullen gaan via de gemeente. Er wordt zo spoedig mogelijk een vast een reëel bedrag bepaald, zodat men een eerlijke concurrent is voor onze andere vaste locaties. De rekeningen van deze locatiekosten zullen door de heer en mevrouw Bottinga naar het bruidspaar worden verstuurd, de rekening van de leges zullen zoals gebruikelijk door de gemeente worden verstuurd. De afdeling publiekszaken zorgt ervoor dat De Theeplaats in de volgende gemeentegids komt en op de gemeentesite komt te staan met tekst en foto, welke binnenkort aangeleverd wordt door Mevrouw Bottinga. Er is een geluidsinstallatie aanwezig. Deze kan tijdens een huwelijk bediend worden door de heer of mevrouw Bottinga. Zij zullen tevens voor andere bode diensten zorgdragen. De heer en mevrouw Bottinga zijn zelf verantwoordelijk voor het schoonmaken en versieren van de locatie. Het moet een volwaardige locatie zijn voor de ambtenaar om zijn of haar werk te verrichten. Zo zal de ambtenaar beschut tegen weer en wind staan ten tijde van de ceremonie. Bij slecht weer zal het huwelijk binnen gesloten worden. Bedstee en Breakfast De Theeplaats aan Kerkstraat 39, Lage Zwaluwe aanwijzen als vaste trouwlocatie voor een proefperiode van 24 maanden vanaf 1 april Na deze datum zal opnieuw bepaald worden of het een vaste periode blijft of niet. Eén van de voorwaarden is dat er minimaal 4 keer per jaar een huwelijk plaatsvindt en dat onze bruidsparen en onze ambtenaren van de burgerlijke stand tevreden zullen zijn over de kwaliteit van De Theeplaats en er geen klachten over praktische en huishoudelijke omstandigheden zullen zijn. Ook zal De Theeplaats zich moeten houden aan de voorwaarden die zijn besproken (notulen van deze afspraken zijn na te vragen op de afdeling publiekszaken) AGP benoemen BABS Mevrouw K.J. T. te benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, specifiek voor het voltrekken van huwelijken en partnerschappen te registreren voor de periode van 1 jaar.

7 Mevrouw K.J. T. te benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand AGP Bouwplan voor het oprichten van een woning aan de Plasstraat te Lage Zwaluwe n.v.t. Onder verwijzing naar de eerdere besluitvorming mededelen dat aan het verzoek geen medewerking kan worden verleend AGP Bouwplan voor het oprichten van een bedrijfswoning aan de Bredaseweg 8 te Terheijden n.v.t. Geen medewerking verlenen aan het verzoek AGP Advies Wmo-platform n.a.v. het document Visie en achtergronden van de Wmo inclusief begeleiding. Het Wmo-platform geeft aan dat het streven naar een inclusieve samenleving door aansluiting te zoeken bij bestaande activiteiten van vrijwilligersorganisaties en het verlagen van (waarderings)subsidies samen met het weigeren van middelen voor een soort vrijwilligerscentrale, tegenstrijdig zijn. De gemeente is zich daarvan bewust en onderzoekt de mogelijkheden voor ondersteuning en begeleiding van de vrijwilligersorganisaties bij hun (nieuwe) maatschappelijke taak. 1. College neemt kennis van het advies van het Wmo-platform. 2. College stemt in met antwoordbrief. Vastgesteld in de vergadering van B&W d.d. De Secretaris, De Burgemeester,

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 11/09/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/10/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/06/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/12/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 24/05/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/10/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 27/11/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/03/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/02/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/02/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 09/09/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 04/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Jong J. de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/09/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/01/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/11/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/12/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 10/02/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 08/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 05/07/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/08/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 30/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/09/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 03/08/2010 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Vries H. de (Loco-secretaris), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 26/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/07/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Loco-burgemeester),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 15/06/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig Oosterhout M.F.L.A. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/04/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/01/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 15.01.2008 09:00 uur tot 15.01.2008 10:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/09/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 01/04/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 16/10/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/08/2013 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 28/10/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 24.10.2006 09:00 uur tot 24.10.2006 11:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 20.03.2007 09:00 uur tot 20.03.2007 11:00 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, mevrouw C. van Mourik,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/08/2008 Hennekam B (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 20/09/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/08/2012 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/04/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 05.09.2006 09:00 uur tot 05.09.2006 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer H.T.M. Bakker,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/04/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 02/03/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/06/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.02.2006 09:00 uur tot 28.02.2006 12:30 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, de heer mr. C.M.G.H. Wortel,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 23/06/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 21.11.2006 09:00 uur tot 21.11.2006 12:30 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 02.10.2007 09:00 uur tot 02.10.2007 12:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 06.02.2007 09:00 uur tot 06.02.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 22/07/2008 Hennekam B (Wethouder), aanwezig Wortel C.M.G.H. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Bakker H.T.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 25/11/2014 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld) Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 31/08/2010 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/09/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Gurp J.H. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/06/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: Kamer 2.12 Vergadertijdstip: 20.06.2006 09:00 uur tot 20.06.2006 11:00 uur Secretaris: Secretaris Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr.

Nadere informatie

Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit huishoudens

Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit huishoudens Aan de Raad Made, 31 mei 2011 Agendapuntnummer: 10 Raadsvergadering: 16 juni 2011 Registratienummer: Casenr: Onderwerp: Onderzoek distributie zakken t.b.v. de inzameling van het verpakkingsplastic uit

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2015 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Raadsvergadering van 6 september 2012 Agendanummer: 9.1

Raadsvergadering van 6 september 2012 Agendanummer: 9.1 RAADSVOORSTEL Verseon kenmerk: 352092 Raadsvergadering van 6 september 2012 Agendanummer: 9.1 Onderwerp: Wet gemeentelijke schuldhulpverlening Verantwoordelijk portefeuillehouder: L.M. Koevoets SAMENVATTING

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/11/2013 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Oomen A.J.G. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 16.01.2007 09:00 uur tot 16.01.2007 12:30 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 12/01/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

WAT WILLEN WE BEREIKEN?

WAT WILLEN WE BEREIKEN? Aan de Raad Made, 8 juni 2012 Agendapuntnummer: 12 Raadsvergadering : 21 juni 2012 Onderwerp: Afstoten gemeentelijk vastgoed Registratienummer: 12int01894 Casenr: 12.00750 Portefeuillehouder: Bijlagen:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 06/01/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), niet aanwezig (afgemeld) Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie

Van 3 juli 2012 openbaar

Van 3 juli 2012 openbaar 1. Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 26 juni 2012. Advies Akkoord. BW-004493 2. Onderwerp Koopovereenkomst woonzorgcomplex Laarveld R Advies 1. Instemmen met koopovereenkomst. 2. Instemmen

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van Heumen besluit vast te stellen:

Het college van burgemeester en wethouders van Heumen besluit vast te stellen: Beleidsregels trouwen gemeente Heumen In deze beleidsregels zijn de criteria opgenomen om een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand naar keuze te kunnen benoemen, welke voorwaarden gelden om

Nadere informatie

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 22 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig: Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 13/10/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 01.10.2002 09:00 uur tot 01.10.2002 12:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen

Aanwezig: Voorzitter: M. Fränzel Secretaris: A. Baart Wethouders: A. van der Wijst, V. Huijgens en M. Groffen Besluitenlijst van de in de vergadering van burgemeester en wethouders van Woensdrecht van 28 september 2010 genomen besluiten (B-stukken) van 20 t/m 24 september 2010 door parafen genomen besluiten (A-stukken)

Nadere informatie

Aanbesteding gewijzigde huishoudelijke afvalinzameling per 1 april 2007. 1. Raadsbesluit; 2. Analyse aanbiedingen Inkoopbureau West- Brabant (SIW).

Aanbesteding gewijzigde huishoudelijke afvalinzameling per 1 april 2007. 1. Raadsbesluit; 2. Analyse aanbiedingen Inkoopbureau West- Brabant (SIW). Aan de Raad Made, 18 december 2006 Raadsvergadering: 1 februari 2007 Nummer raadsnota: 8 Onderwerp: Aanbesteding gewijzigde huishoudelijke afvalinzameling per 1 april 2007 Portefeuillehouder: Bijlagen:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 17/11/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29

GEMEENTE ALBLASSERDAM. Notulen. van de vergadering van burgemeester en wethouders. van 29 juli 2008. nummer 29 GEMEENTE ALBLASSERDAM Notulen van de vergadering van burgemeester en s van 29 juli 2008 nummer 29 A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, secretaris Afwezig: L.M. Huizer - burgemeester 1. Vaststellen:

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 07/07/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 10.12.2002 09:00 uur tot 10.12.2002 12:00 uur : de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels, de heer mr. C.M.G.H.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 19/05/2009 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 28.05.2002 09:00 uur tot 28.05.2002 11:30 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

Van 23 april 2013 openbaar

Van 23 april 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 16 april 2013. Advies Akkoord. BW-005740 2 Onderwerp Wegsleepregeling R Advies Mandatering uitvoering wegsleepregeling aan: 1. Hoofd afdeling Vergunningen,

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/08/2015 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), niet aanwezig (afgemeld)

Nadere informatie

Gemeente Heerde. 1 3 MEI 2013 ([ cittamow. Raadsvoorstel. Raadsvergaderin. Conform voorstel, 2 L-^U^-c, Agendapunt 11.

Gemeente Heerde. 1 3 MEI 2013 ([ cittamow. Raadsvoorstel. Raadsvergaderin. Conform voorstel, 2 L-^U^-c, Agendapunt 11. Gemeente Heerde Raadsvergaderin 1 3 MEI 2013 ([ cittamow Raadsvoorstel Raadsvergadering 13 mei 2013 Commissie Ruimte[/]Samenleving 23 april 2013 Agendapunt 11. Conform voorstel, 2 L-^U^-c, Afdeling en

Nadere informatie

van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Culemborg d.d. 15 december 2015 OPENBAAR Conform.

van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Culemborg d.d. 15 december 2015 OPENBAAR Conform. Vastgesteld B E S L U I T E N L I J S T van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Culemborg d.d. 15 december 2015 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : R. van Schelven Wethouders :

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/03/2016 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

brede welzijnsinstelling. MA 2. Projectplan/subsidieaanvraag Steller:

brede welzijnsinstelling. MA 2. Projectplan/subsidieaanvraag Steller: Aan de Raad Made, 30 augustus 2012 Agendapuntnummer: 7 Raadsvergadering: 30 augustus 2012 Onderwerp: Onderzoek naar 1 brede welzijnsinstelling Registratienummer: 12int02383 Casenr: 12.00919 Portefeuillehouder:

Nadere informatie

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M.

5 december Locoburgemeester A.P.M. van Swam;Gemeentesecretaris P.G. Arissen;Wethouder S.A.M. Bos;Wethouder A.H.M. de Vree;Wethouder T.P.M. LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN WEST MAAS EN WAAL 5 december 2017 Status Openbaar Voorzitter Aanwezig Definitief Ja Locoburgemeester ;Gemeentesecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 31.10.2006 09:00 uur tot 31.10.2006 12:45 uur : Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: Dhr. drs. G.L.C.M. de Kok, Dhr. mr. C.M.G.H. Wortel, de heer

Nadere informatie

REGLEMENT BURGERLIJKE STAND 2016 GEMEENTE ALMELO

REGLEMENT BURGERLIJKE STAND 2016 GEMEENTE ALMELO GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Almelo. Nr. 14194 9 februari 2016 REGLEMENT BURGERLIJKE STAND 2016 GEMEENTE ALMELO HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Overwegende dat Per 1 januari 1995

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 13 november 2018 Samenstelling Afwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

Beknopte samenvatting In te stemmen met de beantwoording van de gestelde raadsvragen over trouwen in Teylingen.

Beknopte samenvatting In te stemmen met de beantwoording van de gestelde raadsvragen over trouwen in Teylingen. BESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 7 oktober 2014 Besluit nummer: 2014_BW_00706 Onderwerp Beantwoording raadsvragen over: Trouwen in Teylingen - Besluitvormend Beknopte samenvatting In te stemmen met de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W enlijst College van B&W Locatie: B&W-kamer Vergadertijdstip: 13.05.2003 08:30 uur tot 13.05.2003 10:00 uur Secretaris: Secretaris de heer mr. C.M.G.H. Wortel Aanwezig: J. Elzinga, drs.ir. F.J.M. Stoffels,

Nadere informatie

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006

voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Nr.: 48 Besluitenlijst voor de vergadering van het college van Heusden d.d. 5 december 2006 Aanwezig: de wethouders: de secretaris: B.M. Groen, burgemeester-loco Ing. A.A.G. van Mierlo M. Buijs Dr. M.G.M.

Nadere informatie

Waar er in dit voorstel, huwelijk of trouwen staat, wordt ook bedoeld registratie van een partnerschap of omzetting daarvan in een huwelijk.

Waar er in dit voorstel, huwelijk of trouwen staat, wordt ook bedoeld registratie van een partnerschap of omzetting daarvan in een huwelijk. Raadsvoorstel Agendanummer: Datum raadsvergadering: Registratienummer: Onderwerp: Gevraagde Beslissing: Te besluiten om: 1. Molen De Schelvenaer, adres Korenmolen 1 te Krimpen aan den IJssel aan te wijzen

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 21/07/2009 Smits C. (Secretaris), niet aanwezig (afgemeld) Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Jong J. de (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder),

Nadere informatie