Algemene vergadering 25 maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene vergadering 25 maart 2015"

Transcriptie

1 GEMEENTELIJKE OUDERENRAAD WEVELGEM Algemene vergadering 25 maart 2015 Aanwezig: Rita Vandamme (voorzitter/bond Derde Leeftijd Wijnberg) - Werner Cottyn (ondervoorzitter/okra Gullegem) - Bernard Galle (schepen) - Chris Loosvelt (OCMW) - Inge Goemaere (woonzorgproject Moorsele) - Bernard Malfait, Lutgarde Quequin (OKRA Moorsele) - Gilberte Dom (OKRA Wevelgem) - Gilbert Neve (LBG Moorsele-Wevelgem) - Luc Degrande (OKRA Gullegem) - Christiane Van Maercke (NEOS Gullegem) - Anne Vanhove (LDC Elckerlyc) - Edwine Laridon (WZC St.- Camillus) José Lecoutere (Centrum voor Ouderenzorg en Thuiszorg het Gulle Heem) - Hannelore Herman (LDC Het Knooppunt) - Lucrèce Vanoverberghe (S-Plus Moorsele) Pierre Debusschere (S-Plus Gullegem) - Maria Martens (individueel lid) - Monique Debaes (individueel lid) - Chris Vanderbeke (secretaris/welzijnsdeskundige) Verontschuldigd: Monique Defraeye (ondervoorzitter/s-plus Moorsele) - Eric Samoy, Lucas Delcour (Vl@s Wevelgem) - Michel Poelaert (OKRA Wevelgem) - Jacques Debels, Hilda Robesyn (S-Plus Wevelgem) - Andrea Callens (NEOS Wevelgem) - Germain Coppens (Bond Derde Leeftijd Wijnberg) - Joost Vandenbussche (WZC Sint-Jozef) Steven Mesure (WZS St.- Camillus) Sylvie Desmet (OCMW Wevelgem) 1. Goedkeuren vorig verslag Dit wordt goedgekeurd. Bij deze wordt duidelijk gesteld dat de ouderenraad geen ombudsdienst is en dat er voor vragen i.v.m. het algemeen beleid en algemene werking van het gemeentebestuur best rechtstreeks contact opgenomen wordt met het gemeentelijk meldpunt. Zodoende wordt de vraag correct geregistreerd en correct opgevolgd. Meldpunt Een sluikstort (je)? Enkele nadarbarelen die niet opgehaald werden, een put in de rijweg? Losliggende dallen in een wandel- of voetpad, een loshangend verkeersbord? Beschadigd straatmeubilair, graffiti of zwerfvuil? Het zijn allemaal kleine klachten en ongemakken die opgelost kunnen worden. Hebt u dergelijke klachten of opmerkingen, dan kunt u bellen, langskomen op het gemeentebestuur of en. Je kan je melding: met de post opsturen naar gemeentebestuur Wevelgem, Vanackerestraat 16, 8560 Wevelgem doorbellen naar tel. 056/ of faxen 056/ mailen naar meldpunt@wevelgem.be of onderstaande kaart invullen. Zelf doorgeven op het Kasteel/gemeentehuis. In Wevelgem is dit in de Vanackerestraat 16 elke werkdag van 9u00 tot 12u00, op maandag van 16u00 tot 18u30 op afspraak en op woensdag ook van 13u30 tot 18u30. In Gullegem op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u00 tot 12u00. Op maandag ook van 16u00 tot 18u30 en op de 1ste, 3de en 5de zaterdag van de maand van 9u00 tot 12u00. In Moorsele op maandag, woensdag en vrijdag van 9u00-12u00. Op maandag ook van 16u00 tot 18u30 en op de 1ste, 3de en 5de zaterdag van de maand ook van 9u00 tot 18u30.

2 2. Voorstelling nieuwe groep assistentie woningen Tillia in Gullegem Zie bijlage. 3. Jaarthema Centrum voor Ouderenzorg en Thuiszorg Het Gulle Heem: Speel goed tijd oude spelen en speelgoed van voor Zie bijlage. 4. Planning activiteiten ouderenraad Infosessies e-bike: maandag 30 maart in LDC Knooppunt dinsdag 31 maart in LDC Elckerlyc woensdag 1 april in OC De Stekke Dagje uit: woensdag 6 mei in OC De Stekke. 9u30 Begeleide wandeltocht in de voormiddag met gids APERITIEF MET HAPJES: GRATIS AANGEBODEN DOOR DE OUDERENRAAD NAV HET 20-JARIG BESTAAN BBQ 14u30 Bal Musette met Derek en Rony Verbiest met orkest Kostprijs ganse dag: 30 euro Namiddagprogramma: 10 euro Deze voorstelling is geïnspireerd op de wereldbekende en populaire Bal Musettes die ontstonden in Parijs vanaf de tweede helft van de 19de eeuw. Orkest en accordeon spelen een repertoire waarin de Franse klassiekers van de twintigste eeuw elkaar opvolgen in echte bal-formule. Telkens twee liedjes in dezelfde stijl na elkaar: twee walsjes, twee foxtrots, twee slows, twee tango s De chansons uit het collectief geheugen passeren de revue terwijl uw nostalgische ziel herleeft op de dansvloer. Film Brabançonne op woensdag 13 mei om 14u30 in CC Guldenberg. Kaarten kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar via het CC en de lokale dienstencentra. Brabançonne is een muzikale romantische komedie. Een Belgisch verhaal in het hart van Europa. De Vlaamse harmonie Sint-Cecilia en het Waalse En Avant zijn allebei geselecteerd voor de grote Europese finale. Wanneer de solist van Sint-Cecilia dood neerstort op het podium heeft Elke, dochter van dirigent Jozef, een idee om alsnog hun finale te redden: de fantastische trompettist Hugues weghalen bij de Walen. Cast: Amaryllis Uitterlinden, Arthur Dupont, Jos Verbist, Tom Audenaert, Marc Peeters, Koen Van Impe, Kasper Vandenberghe, Rilke Eyckermans, Erika Sainte, Marc Weiss, Ivan Pecnik Regie: Vincent Bal (duur: 98 minuten) Boottochten i.s.m. cel toerisme op zondag 6 en dinsdag 8 september naar Roeselare.

3 Start telkens om 10 uur. Ga mee aan boord voor een dagje culinair en muzikaal genot. Je start met een glaasje cava met lekkere aperitiefhapjes uit de regio, aangeboden door de 3 diensten toerisme van Grensleie. Tijdens de lunch kan je genieten van varkenswangetjes in Rodenbachsaus en krielpatatjes. Eenmaal aangekomen kan je op zondag terecht op Paris Montmartre en de streekproductenmarkt of genieten van de koopzondag. Op dinsdag kan je de stad intrekken voor wat shopplezier of een geleid bezoek brengen aan Brouwerij Rodenbach (vooraf inschrijven). De bus rijdt terug om 17u30. Volwassenen 45 euro, volwassenen met bezoek aan Brouwerij Rodenbach 49,50 euro Inschrijven via het gemeenteloket. Daguitstap Eigen Kweekroute en bezoek Sint Bernardus brouwerij maandag 21 september Voormiddag Lekker ontbijt Koffie of thee naar believen met een Heuvellandse koffiekoek van de warme bakker. Bezoek aan de brouwerij van Sint Bernardus. We worden ontvangen in het brouwerscafé. Een filmpje toont ons het reilen en zeilen van de brouwerij. Daarna krijgen we een rondleiding door de paters - brouwerij van Watou, de bottelarij en de brouwzaal. Natuurlijk volgt een degustatie van de diverse patersbieren! Middagmaal De chef van de Beiaard heeft voor u een origineel Wiet-menu klaargemaakt: Eigen kweek -menu: Soep Wiet -gebraad met groenten en kroketjes Dessert van shit of mousse Koffie of thee Namiddag Heuvelland, met zijn Charmante dorpen van de Westhoek vormt het decor van de succesvolle T.V.-serie Eigen kweek met de avonturen van de bekende familie Welvaert. We ontdekken er enkele plekjes waar de serie werd gedraaid. We genieten verder van een onvergetelijke rondrit doorheen het golvende landschap met de Kemmelberg, Monteberg en Lettenberg als decor. Bij de sympathieke boerin Martine genieten we van een artisanaal gemaakt ijsje. En om het festijn af te ronden kunnen we nog nagenieten bij een lekker streekbiertje, Picon of Franse trappist van de Katsberg (niet inbegrepen in de dagprijs). Avondmaal Belegde boterhammen met groentjes. DEELNAMEPRIJS: 50 EURO PER PERSOON Inschrijven via gemeenteloket en de cel welzijn, 056/ , welzijn@wevelgem.be De plaatsen zijn beperkt, snel inschrijven is de boodschap en kan vanaf maandag 11 mei. Indien er voldoende deelnemers zijn wordt een 2 de bus ingelegd. Fit-cup Deze activiteit werd afgelast doordat er te weinig inschrijvingen waren. Nieuw voorstel is om een quiz te organiseren i.s.m. de jeugddienst en MO² voor kleinkinderen (6-13 jaar) en grootouders. Is een vrijdag in oktober of november een geschikt tijdstip?

4 5. Financieel verslag bankkosten -52,23 algemene onkosten -325,85 film 0 toneel 0 infosessies -574,94 dagje uit in Wevelgem -559,27 daguitstap -472,2 nacht van de schlagers 0 oudejaarsfeest ,54 seniorenfeesten -3299, ,09 6. De 1000km Kom op tegen Kanker In het hemelvaartweekend wordt er vanuit Mechelen 1000 km bijeen gefietst ten voordele van de strijd tegen kanker. Op vrijdagmiddag 15 mei stoppen de renners in Wevelgem. Wevelgem wil de 600 renners een warm welkom heten. Doel is het record van de langste erehaag te breken. Een warme oproep om massaal aanwezig te zijn!!! Zie folder. 7. Besparingsplan De Lijn Dit puntje wordt aangebracht vanuit OKRA: hun koepel doet een oproep om dit te agenderen op de ouderenraden en door te spelen naar de verschillende gemeentebesturen. Vanaf 1 september 2015 zullen 65-plussers voortaan 50 euro moeten betalen voor een jaarabonnement van De Lijn. Ook andere tarieven gaan fors de hoogte in. In 2015 zal De Lijn zo n 46.3 miljoen euro moeten besparen. Hierdoor wordt het aanbod basismobiliteit uitgehold (geen garantie meer op een bushalte op 750 meter van je woning, afschaffen van busritten waar de bezettingsgraad of de kostenefficiëntie te laag is, ). Ook de algemene vergadering vindt dat dit niet kan en wil dit hierbij aan het gemeentebestuur doorspelen, of dit meegenomen kan worden bij de onderhandelingen met De Lijn. De vraag wordt ook gesteld naar een busverbinding tussen Gullegem en Wevelgem. 8. Nieuws uit andere adviesraden mobiliteitsraad De vertegenwoordigster van de ouderenraad heeft tot op heden nog geen uitnodigingen gekregen, dit wordt nagevraagd bij de betreffende dienst. Er is dit jaar nog geen mobiliteitsraad doorgegaan.

5 milieuraad Er is een nieuw bedrijf in Wevelgem dat helikopters herstelt. Dit verklaart het feit dat er hier regelmatig helikopters rondcirkelen. Er is aan het vliegveld nog een nieuw bedrijf dat jetvliegtuigen hersteld. Waar er gevraagd wordt om snoeien, wordt dit opgevolgd door de cel groen. raad van bestuur Cultuurcentrum / bibliotheekraad / 9. Varia LDC Elckerlyc Week van de valpreventie, 22 april Traag wandelen op donderdag om 10 uur 1-jarig bestaan 4 mei MO² Mens erger je niet, voordracht 27 april Knooppunt Achter de schermen van het koningshuis, voordracht 13 april WZC Sint-Camillus Rommelmarkt en bloemenverkoop 19 april aantallen strooibriefjes De aantallen per vereniging werden opgevraagd: wie dit nog niet deed voor zijn/haar vereniging wordt gevraagd om dit zo spoedig mogelijk door te geven in de cel welzijn. Er wordt getracht om strooibriefjes te bezorgen in de laatste week van de maand die de activiteit voorafgaat.

Seniorenraad 14/10/2010

Seniorenraad 14/10/2010 Seniorenraad 14/10/2010 1 NEOS Gullegem voorzitter Berteloot Frieda Peperstraat 22 8560 Wevelgem 056/41 51 36 secretaris Van Maercke Christiane Driemasten 56 8560 Wevelgem 056/41 17 40 vertegenwoordiger

Nadere informatie

Filmmatinee. aanverwante pagina's Filmmatinee - Brabançonne. woensdag 12 oktober 2016, 14 uur in de Schouwburg TICKETS: 10/7/6

Filmmatinee. aanverwante pagina's Filmmatinee - Brabançonne. woensdag 12 oktober 2016, 14 uur in de Schouwburg TICKETS: 10/7/6 Home Filmmatinee Filmmatinee aanverwante pagina's Filmmatinee - Brabançonne Filmmatinee - Burt Munro Filmmatinee - Marina Filmmatinee - Café Derby 12.10.2016 Filmmatinee - Brabançonne 09.11.2016 Filmmatinee

Nadere informatie

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN THUISBEZORGDE MAALTIJDEN 1. KWALITEITSVOLLE MAALTIJDEN AAN HUIS GELEVERD Op weekdagen Het OCMW bedeelt iedere weekdag warme maaltijden over het hele grondgebied van de gemeente Wevelgem. De maaltijden

Nadere informatie

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN THUISBEZORGDE MAALTIJDEN 1. KWALITEITSVOLLE MAALTIJDEN AAN HUIS GELEVERD Op weekdagen Het OCMW bedeelt iedere weekdag warme maaltijden over het hele grondgebied van de gemeente Wevelgem. De maaltijden

Nadere informatie

Vlaamse actieve senioren

Vlaamse actieve senioren Vlaamse actieve senioren Afdeling Lokeren Nieuwsbrief nr 7 Mei 2016. Beste Vl@s vrienden, Begin mei en eindelijk is de lente in het land. Tijd om weer een aantal leuke en interessante uitstappen te plannen

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

Vergadering van 14.09.15

Vergadering van 14.09.15 Vergadering van 14.09.15 Aanwezig : Chris Loosvelt, voorzitter; Pieterjan Geldhof, Vicky Claeys, Anita Deprez, Linda Robensyn, Suzan Joye, Hilde Martin, Veerle De Pauw, Serge Verbrugghe, Nico Vanwynsberghe,

Nadere informatie

Maandplanning afdeling STRAUSS. juli 2018

Maandplanning afdeling STRAUSS. juli 2018 Maandplanning afdeling STRAUSS zondag 1 juli Oost voormiddag Ontbijt / huishoudelijke taken Oost namiddag Reis rond de wereld maandag 2 juli Oost voormiddag Bewegen hometrainer, motomed Oost namiddag Volksspelen

Nadere informatie

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge.

De Vierboete wordt beheerd door de Raad voor Maatschappeljk Welzijn van O.C.M. W. Blankenberge. Wat bieden we Het dagverzorgingscentrum is open van 8u00 tot 17u00 op gewone werkdagen. De dag verloopt volgens een vast dagschema: bij aankomst verwelkoming met een kopje koffie na de koffie mogelijkheid

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE BUSSEBOOM & DE BOLLAARD JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen

Nieuwsbrief De Wimilingen Nieuwsbrief De Wimilingen NIEUWSBRIEF NOVEMBER DECEMBER 2017 Uitstap: bezoek aan brouwerij De Koninck op 8/11 Dit is niet zomaar een brouwerijbezoek. Je wandelt doorheen de geschiedenis, het heden en de

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Juni 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN THUISBEZORGDE MAALTIJDEN 1. KWALITEITSVOLLE MAALTIJDEN AAN HUIS GELEVERD Op weekdagen Het OCMW bedeelt iedere weekdag warme maaltijden over het hele grondgebied van de gemeente Wevelgem. De maaltijden

Nadere informatie

Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015

Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015 Woonzorg Activiteitenoverzicht November 2015 Hallo, Hier het nieuwe activiteitenoverzicht van november. U bent enkel ingeschreven voor een activiteit als u betaald hebt. Hieronder vindt u waar en hoe u

Nadere informatie

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas

Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Een overzicht van onze volgende activiteiten: Zondag 19 maart: Bezoek en rondleiding Antwerps stadhuis, Redststarline museum en het Mas Wij komen samen aan de dienst toerisme op de Grote Markt 13 om 10

Nadere informatie

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND

VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER. DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND VAN 19 OKTOBER TOT EN MET 25 OKTOBER DONDERDAG 22 OKTOBER OM 15u30: VERJAARDAGSFEEST MET KAAS EN WIJNAVOND MAANDAG 19 OKTOBER 2015 Na het ontbijt is er in de leefzaal boven leefgroepwerking: individuele

Nadere informatie

jaargang 8 September 2017

jaargang 8 September 2017 Nieuwsblad KBO Meijel jaargang 8 September 2017 Agenda 3 okt. Thema-middag over Voltooid leven. 4 okt. Herfstwandeling 12 okt. Inschrijven voor bezoek aan L1 studio s en Maastricht-Aachen Airport 18 okt.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO

MAANDAG 3 OKTOBER fin de saison met feestcomité: pannenkoeken eten. DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO Komende evenementen DINSDAG 4 OKTOBER schoenenverkoop firma LATO WOENSDAG19 OKTOBER optreden Marianne WOENSDAG 9 NOVEMBER optreden Zannekin Veurne DINSDAG 15 NOVEMBER seniorenfeest MAANDAG 3 OKTOBER fin

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!!

12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER. ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! 811 12 DECEMBER TOT EN MET 16 DECEMBER ENKELE SFEERFOTO S VAN ONZE KERSTDECORATIE Met dank aan heel wat vrijwillige handen!! MAANDAG 12 DECEMBER 2016 De leefgroepwerking gaat door in de leefzaal boven.

Nadere informatie

BELEEF HET BK ALS VIP!

BELEEF HET BK ALS VIP! BELEEF HET BK ALS VIP! Op zondag 30 juni 2019 maakt Gent zich op voor een groot wielerfeest. Dan barst in de Arteveldestad de strijd los om de titel van Belgisch kampioen op de weg bij de profs. Zowel

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE WINGERD JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om 09.30 uur EUCHARISTIEVIERING

Nadere informatie

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL

VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL VAN 13 APRIL TOT EN MET 19 APRIL MAANDAG 13 APRIL 2015 Boven in de leefzaal halen we de voetbadjes uit. De bewoners kunnen hun voeten in een massagebadje laten stoppen en dan laten inwrijven met bodylotion.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER ACTIVITEITENKALENDER DE LOFT & DE VOUTE JULI 2017 De cafetaria is van maandag tot vrijdag open van 14.30 16.30 uur. Tijdens het weekend en op feestdagen van 14.30 17.30 uur. Dagelijks is er om 09.30 uur

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012

DAGUITSTAP 55-plussers donderdag 24 mei 2012 Aanwezig: Verontschuldigd : Ghislaine, Freddy, Achiel, Bea, Simonne, Alfred Eddy en Laura Katrien, Jeanine 1. Goedkeuring van het verslag van 7 februari 2012 Geen opmerkingen, bijgevolg goedkeuring van

Nadere informatie

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014.

26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De Côte du Rhônewijnreis,... Beste Wijnreis-Liefhebbers, hier zijn de definitieve reisplannen voor de Côte du Rhône op 26,27,28,29,30 en 31 oktober 2014. De valiezen kunnen we afgeven bij ITA Vanhove reizen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

ACTIVITEITEN Januari Maart 2018

ACTIVITEITEN Januari Maart 2018 Vief Antwerpen-Stad HUZ Voorzitster: Dourcy-Belle-Rose Brigitte - 0475 42 02 50 - brigittedbr@skynet.be Penningmeester: Keveryn Mariette - 03 383 40 09 Secretariaat: Van Uytven Gilberte - 03 233 42 09

Nadere informatie

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK

VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS. Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK VAN 24 TOT EN MET 30 AUGUSTUS Dinsdag 25 augustus om 10u30: PICKNICK MAANDAG 24 AUGUSTUS 2015 Na het ontbijt halen we in de leefzaal boven enkele gezelschapspelen uit de kast. Wie zin heeft kan meespelen

Nadere informatie

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI We wensen jullie warmte in de winterse kou, Rust in woelige dagen Evenwicht als we even uit balans zijn Fantasie om de sleur te doorbreken Humor bij moeilijke momenten

Nadere informatie

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering

Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering Verslag vergadering Twincoté Uitnodiging vergadering 23 oudercomité. oktober 2018 Aanwezig: Juf Kirsten, Juf Sofie, Kirsten, Werner, Koen, Lin, Els, Hilde Verontschuldigd: Juf Karolien, Jo, Esmerald,Ann,

Nadere informatie

BELEEF HET BK ALS VIP!

BELEEF HET BK ALS VIP! BELEEF HET BK ALS VIP! Op zondag 30 juni 2019 maakt Gent zich op voor een groot wielerfeest. Dan barst in de Arteveldestad de strijd los om de titel van Belgisch kampioen op de weg bij de profs. Zowel

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

itver rkoo koo p! Aanbod Aanbod Aanbod Vraag naar het met volledig aanbod! Open

itver rkoo koo p! Aanbod Aanbod Aanbod Vraag naar het met volledig aanbod! Open Volg Juli sept 2014 Vraag naar het met volledig aanbod! Open Ma: 9u 17u Di: 9u 17u Wo: 9u 13u Do: 9u 17u Vrij: 9u 13u itver rkoo OCMW AARSCHOT LDC Het Anker Statiestraat 24 3200 Aarschot 016/48 24 40 www.ocmw-aarschot.be

Nadere informatie

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT -

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - 2019 - EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH Ook in 2019 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met

Nadere informatie

GEMEENTE BERLAAR. SENIORENRAAD - Verslag. dinsdag 2 mei in WZC Sint Augustinus om 9 uur

GEMEENTE BERLAAR. SENIORENRAAD - Verslag. dinsdag 2 mei in WZC Sint Augustinus om 9 uur PROVINCIE ANTWERPEN ARRONDISSEMENT MECHELEN GEMEENTE BERLAAR SENIORENRAAD - Verslag dinsdag 2 mei 2017 in WZC Sint Augustinus om 9 uur Aanwezig: Frans Boeckaerts (OKRA Centrum) Milja Luyten (OKRA Heikant)

Nadere informatie

Anverres, Brialmontlei 60, 2018 Antwerpen T: M: Mail: - Nieuwsbrief april 2018

Anverres, Brialmontlei 60, 2018 Antwerpen T: M: Mail: -   Nieuwsbrief april 2018 Anverres, Brialmontlei 60, 2018 Antwerpen T: +32 3 289 78 61 M: +32 472 66 37 98 Mail: info@anverres.be - www.anverres.be Nieuwsbrief april 2018 Beste wijnliefhebber, De verbouwingen bij Anverres zijn

Nadere informatie

foton ontmoetingsmomenten heet u hartelijk welkom op de voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten

foton ontmoetingsmomenten heet u hartelijk welkom op de voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten foton heet u hartelijk welkom op de ontmoetingsmomenten voor personen met dementie, hun familie en sympathisanten van september tot december 2017 september zondag 3 woensdag 6 vrijdag 15 Wandelen in Bulskampveld

Nadere informatie

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN

THUISBEZORGDE MAALTIJDEN THUISBEZORGDE MAALTIJDEN 1. KWALITEITSVOLLE MAALTIJDEN AAN HUIS GELEVERD Op weekdagen Het OCMW bedeelt iedere weekdag warme maaltijden over het hele grondgebied van de gemeente Wevelgem. De maaltijden

Nadere informatie

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden.

Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis gegaan worden. Zottegem, 2 februari 2015 Afzender : FOD FINANCIEN -Eerste BTW-Controle Heilig Hartplein 34 9620 Zottegem Lidnummer : Jaarlijkse reis Beste leden Naar jaarlijkse gewoonte kan er met Hezof terug op reis

Nadere informatie

Daguitstappen en arrangementen voor groepen

Daguitstappen en arrangementen voor groepen Daguitstappen en arrangementen voor groepen 100 jaar Groote Oorlog 2014-18 In Oostduinkerke, te midden van de duinen en slechts op enkele minuten van het strand nodigt u uit voor een heerlijk verblijf

Nadere informatie

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu

Overzicht daguitstappen voor groepen. 2. Dagje Oudenaarde. Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote' Karel de Grote-Menu Overzicht daguitstappen voor groepen 1. Dagje Ename 2. Dagje Oudenaarde 3. Geschiedenis met een natje 4. Voor en achter de schermen Voormiddag Lunch Bezoek tentoonstelling 'De erfenis van Karel de Grote'

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste ouders, In de eerste nieuwsbrief van 2015 bezorgen wij jullie de nodige informatie i.v.m. de geplande activiteiten van de komende weken. Het schoolteam Agenda Vrijdag 30

Nadere informatie

VAN 15 JUNI TOT EN MET 21 JUNI Het wordt zomer in Ter Deeve en dit merk je: MAANDAG 15 JUNI ZOMERAPERITIEF DINSDAG 23 JUNI DAGUITSTAP NAAR ZEE

VAN 15 JUNI TOT EN MET 21 JUNI Het wordt zomer in Ter Deeve en dit merk je: MAANDAG 15 JUNI ZOMERAPERITIEF DINSDAG 23 JUNI DAGUITSTAP NAAR ZEE % VAN 15 JUNI TOT EN MET 21 JUNI Het wordt zomer in Ter Deeve en dit merk je: MAANDAG 15 JUNI ZOMERAPERITIEF DINSDAG 23 JUNI DAGUITSTAP NAAR ZEE DONDERDAG 2 JULI ZOMERSE BARBECUE MET OPTREDEN MAANDAG 15

Nadere informatie

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare.

Onze volgende activiteit is de Algemene vergadering van de Provincie die dit jaar doorgaat in Roeselare. Beste dames, Het bestuur van de liberale vrouwen wenst u en uw dierbaren een gezond en gelukkig 2019! De leden die reeds hun bijdrage gestort hebben vinden hierbij hun lidkaart met de activiteitenkalender

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

VAN 20 OKTOBER TOT 26 OKTOBER

VAN 20 OKTOBER TOT 26 OKTOBER VAN 20 OKTOBER TOT 26 OKTOBER DINSDAG 21 OKTOBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET REUZE BINGO UURVERANDERING OP ZONDAG 26 OKTOBER: WINTERTIJD Als het wintertijd wordt gaat de klok in de nacht van zaterdag

Nadere informatie

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL

26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL 26 OKTOBER TOT EN MET 1 NOVEMBER DONDERDAG 29 OKTOBER OM 16u: HERDENKINGSMOMENT IN DE FEESTZAAL Bij aangenaam herfstweer brengen wij graag een bezoekje met de bewoners die het wensen naar het kerkhof van

Nadere informatie

+ HOSPITALITY & PUBLICITY + GENT-WEVELGEM

+ HOSPITALITY & PUBLICITY + GENT-WEVELGEM + HOSPITALITY & PUBLICITY + GENT-WEVELGEM 29-03-2015 77 STE GENT-WEVELGEM Zondag 29 maart 2015 Het deelnemersveld van Gent-Wevelgem bevat elk jaar het kruim van de grootste wielerkampioenen. De internationale

Nadere informatie

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender

April juni 2016. Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender Het lokaal dienstencentrum De Maretak Activiteitenkalender April juni 2016 Lokaal dienstencentrum De Maretak Groteweg 27B 9500 GERAARDSBERGEN Tel. 054 43 38 36 dienstencentrum@ocmwgeraardsbergen.be www.ocmwgeraardsbergen.be

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER

ACTIVITEITENKALENDER 01/01/18-07/01/18 ACTIVITEITENKALENDER GESLOTEN JANUARI 2018 08/01/18 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke appelbollen en worstenbrood. Van harte welkom!

Nadere informatie

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD

VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD VERSLAG KINDER- EN JONGERENRAAD Woensdag 22 april - 12u. 13u. Raadzaal gemeentehuis 1. Voorstelling kinder- en jongerenraad Op dinsdag 21 april keurde de gemeenteraad de kinder- en jongerenraad goed. Dat

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ

HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ 7-DAAGSE REIS 22.08 28.08.2018 HAMBURG - KOPENHAGEN - MALMÖ REISPROGRAMMA: Dag 1 Woensdag 22.08.2018: Via Eindhoven rijden we naar Sevenum waar ons een lekker ontbijtbuffet wacht. Daarna rijden we verder

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI

VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI % VAN 29 JUNI TOT EN MET 5 JULI DONDERDAG 2 JULI 2015: BBQ MET OPTREDEN VAN STEF NELSON Graag nodigen wij u uit op onze jaarlijkse barbecue! In de namiddag zorgen wij voor een leuk optreden van Stef Nelson,

Nadere informatie

Arrangementen ACV-CSC Corsendonk

Arrangementen ACV-CSC Corsendonk Arrangementen ACV-CSC METEA @ Corsendonk Ontdek onze nieuwste formules Arrangementen @ Corsendonk De Linde Retie Met gepaste trots stellen we ons vernieuwd aanbod voor van de Corsendonk Clubs. Naast onze

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

Kaarting. Kleurenwiezen

Kaarting. Kleurenwiezen Kaarting Manillen met z n vieren is nooit weggeweest! Harten troef! Kopen we? Volg maar! : zo klinkt het de dinsdagmiddag in de Kersecorf! Ben je ook een kaartliefhebber en hou je van een beetje competitie?

Nadere informatie

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM aanleunwoningen DE PROCESSIEWEG centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM De aanleunwoningen De Processieweg maken deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Het

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N SEPTEMBER DECEMBER 2017 HET BESTUUR VAN ANDERS OUDER WORDEN IS OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE

Nadere informatie

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal

19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal 11 19 DECEMBER TOT EN MET 25 DECEMBER KERSTMIS VRIJDAG 23 DECEMBER OM 14u30: KERSTVIERING MET KOOR Waar? In de feestzaal MAANDAG 19 DECEMBER 2016 Het ontbijt gaat door in de leefzaal boven. Daarna gaan

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse SpeGTfoon: 0496 20 08 94 03 710

Nadere informatie

Verslag adviesraad andersvaliden dd. 6 februari 2014

Verslag adviesraad andersvaliden dd. 6 februari 2014 Verslag adviesraad andersvaliden dd. 6 februari 2014 Aanwezig: Stemgerechtigde leden Marnix Decloedt, Christine Janssens, Annie Aelter, André Deroo, Annelies Crul, Albert Winne Waarnemende leden Martine

Nadere informatie

t Boekske Wandelvrijwilligers GEZOCHT Meer info bij het KEA-team

t Boekske Wandelvrijwilligers GEZOCHT Meer info bij het KEA-team t Boekske Seniorencentrum OLV vzw Stationsstraat 29 2880 Bornem SENIORENCENTRUM OLV VZW - BORNEM Activiteitenkalender 2-3 Info + foto s BBQ 4 Bewonersnieuws 5 Maandpuzzel 6 Foto s Playback Uitnodiging

Nadere informatie

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM

woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM woonzorgcentrum HET GULLE HEEM centrum voor ouderenzorg en thuiszorg HET GULLE HEEM Woonzorgcentrum Het Gulle Heem maakt deel uit van het Centrum voor ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem. Dit centrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende

Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER Daguitstap Oostende Nieuwsbrief De Wimilingen ZOMER 2019 Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be

Nadere informatie

Donderdag 13 juni: Daguitstap naar Nieuwpoort Vertrek om 10u. Donderdag 13 juni: Verwennamiddag voor personen met dementie en hun familie

Donderdag 13 juni: Daguitstap naar Nieuwpoort Vertrek om 10u. Donderdag 13 juni: Verwennamiddag voor personen met dementie en hun familie Donderdag 13 juni: Daguitstap naar Nieuwpoort Vertrek om 10u Donderdag 13 juni: Verwennamiddag voor personen met dementie en hun familie MAANDAG 10 juni 2013 Deze voormiddag is er leefgroepwerking in de

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. November 2014

Uitvliegerskrant. November 2014 De Uitvliegerskrant November 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 9 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

VAN 18 MEI TOT EN MET 24 MEI

VAN 18 MEI TOT EN MET 24 MEI % VAN 18 MEI TOT EN MET 24 MEI WOENSDAG 20 MEI OM 14.30 u.: TER DEEVE GAAT MULTICULTUREEL VOORSTELLING KENIA DOOR DR. DEBEUF Kom meegenieten van prachtige foto s en getuigenissen over Kenia. Deze worden

Nadere informatie

Inter-gemeentelijke samenwerking met v.z.w. Palliatieve Thuiszorg

Inter-gemeentelijke samenwerking met v.z.w. Palliatieve Thuiszorg Persmap 23 september 2010 Kook Je Fit Inter-gemeentelijke samenwerking met v.z.w. Palliatieve Thuiszorg OCMW Aalst Gasthuisstraat 40 9300 Aalst Tel. 053 77 24 24 e-mail: info@ocmwaalst.be website: www.ocmwaalst.be

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015

LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015 LEDENBRIEF afdeling Petegem 3/2015 mei 2015 Beste leden, Wat voorbij is... De voordracht van Lut Celie kende 200 tevreden aanwezigen, op het paasfeest waren we met 100, de gewestelijke tweedehandsbeurs

Nadere informatie

Menu t Achterpoortje. 24/11 tot 30/11

Menu t Achterpoortje. 24/11 tot 30/11 Menu t Achterpoortje 24/11 tot 30/11 Reservering voor uw maaltijd is steeds verplicht. ZEER BELANGRIJK: reservatie dient minstens 1 werkdag op voorhand ten laatste vóór 16u00 te gebeuren. Voorbeeld 1:

Nadere informatie

VERGADERING. 1 Goedkeuring verslag 17 januari 2017 Het verslag wordt goedgekeurd, zonder opmerkingen.

VERGADERING. 1 Goedkeuring verslag 17 januari 2017 Het verslag wordt goedgekeurd, zonder opmerkingen. VERGADERING agenda verslag: Raad voor gezondheid en welzijn vergaderdatum: 2 mei 2017 voorzitter: Staf Rigo verslaggever: Kris Van Dijck aanwezig: Emelie Eeckelaert (De Schakel) Chris Dillen (De Schakel)

Nadere informatie

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013

Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Daguitstap gepensioneerden Woensdag 19 juni 2013 Beste vrienden, Jaarlijks proberen de Vriendenkringen Leie-Schelde en IJzer-Mandel hun beste beentje voor te zetten om voor de oud-collega s een gezellige

Nadere informatie

Jaarplanning Tweemaal in de week is er groepsgymnastiek, normaliter op dinsdag door de ergotherapeut, op donderdag door de animatrice.

Jaarplanning Tweemaal in de week is er groepsgymnastiek, normaliter op dinsdag door de ergotherapeut, op donderdag door de animatrice. Jaarplanning 2018 Iedere week trachten we in de mate van mogelijk een volksspel te spelen. Hiertoe zijn we in de mogelijkheid omwille van ons eigen klein assortiment aan aangekochte volksspelen. Tweemaal

Nadere informatie

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen

DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen DINSDAG 27 MEI 2014 OM 14u30 VERJAARDAGSFEEST Voorstelling Kinderen van toen MAANDAG 26 MEI 2014 Deze voormiddag spelen we in de leefzaal boven een foto-bingo. Hierbij wordt telkens een foto getoond. Wanneer

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 7 december 2016 Om uur Dienstencentrum De Braambeier

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 7 december 2016 Om uur Dienstencentrum De Braambeier Gemeente Zedelgem Ouderenadviesraad OAR AV6 07122016 VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN 7 december 2016 Om 13.30 uur Dienstencentrum De Braambeier AANWEZIG: Stemgerechtigde leden: Crevits Edgard (OKRA Zedelgem

Nadere informatie

mee te nemen. Familieleden die kunnen begeleiden zijn

mee te nemen. Familieleden die kunnen begeleiden zijn VAN 16 JUNI TOT EN MET 22 JUNI SFEERFOTO S VERWEN 12 JUNI MAANDAG 16 JUNI 2014 Deze voormiddag smeren we onze kelen en halen we onze beste stemmen boven om mee te zingen met enkele Vlaamse klassiekers.

Nadere informatie

30 MEI TOT EN MET 5 JUNI

30 MEI TOT EN MET 5 JUNI d 30 MEI TOT EN MET 5 JUNI DONDERDAG 2 JUNI 2016: DAGUITSTAP NAAR BLANKENBERGE MOGEN WE VRAGEN AAN ALLE BEGELEIDERS OM TEN LAATSTE OM 9u30 AANWEZIG TE ZIJN MAANDAG 30 MEI 2016 De meimaand loopt op zijn

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016 VRIENDENKRING van de GEPENSIONEERDE BEDIENDEN van ETEX GROUP. Cc Dhr. P. Balemans, Afgevaardigd-bestuurder Dhr. B. Pinxten, HR-directeur Mevr. L. GUILLIAMS, Management Assistant Comitéleden. VERSLAG VAN

Nadere informatie

Menu t Achterpoortje. 17/11 tot 21/11

Menu t Achterpoortje. 17/11 tot 21/11 Menu t Achterpoortje 17/11 tot 21/11 Reservering voor uw maaltijd is steeds verplicht. ZEER BELANGRIJK: reservatie dient minstens 1 werkdag op voorhand ten laatste vóór 16u00 te gebeuren. Voorbeeld 1:

Nadere informatie

VAN 12 OKTOBER TOT EN MET 18 OKTOBER. DINSDAG 13 OKTOBER OM 11u30 MOSSELSOUPER Waar? In de feestzaal

VAN 12 OKTOBER TOT EN MET 18 OKTOBER. DINSDAG 13 OKTOBER OM 11u30 MOSSELSOUPER Waar? In de feestzaal VAN 12 OKTOBER TOT EN MET 18 OKTOBER DINSDAG 13 OKTOBER OM 11u30 MOSSELSOUPER Waar? In de feestzaal MAANDAG 12 OKTOBER 2015 Na het ontbijt in de leefzaal boven maken we tijd voor individuele bewegingsoefeningen.

Nadere informatie

Dagverzorgingscentrum. De Maretak

Dagverzorgingscentrum. De Maretak Dagverzorgingscentrum De Maretak De wetgeving omschrijft een dagverzorgingscentrum (DVC) als een thuiszorgondersteunend initiatief met als opdracht, de bezoeker van 65 jaar of ouder in daartoe bestemde

Nadere informatie

HASSELT. 9 september W e l k o m

HASSELT. 9 september W e l k o m HASSELT 9 september 2016 W e l k o m HASSELT Programma van vandaag Welkom Voorstelling bestuur Neos Hasselt Neos Hasselt: uitgangspunten Voorstelling programma 2016 2017 - extra toelichting bij een aantal

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

VAN 19 JANUARI TOT EN MET 25 JANUARI Vrijdag 23 januari om 14u30: FILMNAMIDDAG Waar? In de feestzaal

VAN 19 JANUARI TOT EN MET 25 JANUARI Vrijdag 23 januari om 14u30: FILMNAMIDDAG Waar? In de feestzaal VAN 19 JANUARI TOT EN MET 25 JANUARI 2015 Vrijdag 23 januari om 14u30: FILM Waar? In de feestzaal SFEERFOTO S NIEUWJAARSFEESTMAALTIJD 09/01/2015 MAANDAG 19 JANUARI 2015 Na het ochtendgebeuren maken we

Nadere informatie

Jongerenprogramma zomer 2019

Jongerenprogramma zomer 2019 JobiN is de jongerenwerking van WVA vzw. De activiteiten die in dit boekje staan zijn voor jongeren van 15 tot 30 jaar met een (vermoeden van) beperking. Inschrijven doe je zo: Mailen naar inschrijvingen@wvavzw.be

Nadere informatie

CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF DE TUSSENTIJD

CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF DE TUSSENTIJD CENTRUM OUDERENZORG EN THUISZORG HET GULLE HEEM CENTRUM VOOR KORTVERBLIJF DE TUSSENTIJD Het Centrum ouderenzorg en thuiszorg Het Gulle Heem beschikt over: - een woonzorgcentrum met RVT-erkenning, met daarin

Nadere informatie

Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk

Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk Meetjesland Bij aankomst starten we met een korte wandeling in de centrumstad Eeklo rond het stadhuis met belfort en de St-Vincentiuskerk Na het wandelen beginnen we aan onze rondrit doorheen de polders

Nadere informatie

Woonzorg Boodschappendienst

Woonzorg Boodschappendienst Meer info OCMW WERVIK LOKET WONEN EN ZORG Steenakker 30 8940 056 95 25 52 (Lies Hollevoet) 056 95 25 51 (Korneel Dewanckel) Openingsuren Elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur In de namiddag op afspraak

Nadere informatie

Maandplanning afdeling STRAUSS april 2018 zondag 1 april Oost voormiddag Paasontbijt. maandag 2 april Oost voormiddag Groepsgym

Maandplanning afdeling STRAUSS april 2018 zondag 1 april Oost voormiddag Paasontbijt. maandag 2 april Oost voormiddag Groepsgym Maandplanning afdeling STRAUSS april 2018 zondag 1 april Oost voormiddag Paasontbijt Aperitief Oost namiddag Groot letterspel maandag 2 april Oost voormiddag Groepsgym Oost namiddag Quiz: 10 voor taal

Nadere informatie

Verslag GO!ouders 19 maart 2018

Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Verslag GO!ouders 19 maart 2018 Aanwezig: juf Shari, meester Jimmy, Els, Lieve, Joke, Nel, juf Melaney, Anne en Kris (verslag) Verontschuldigd: Pipke, Eef, Wim, Liesbet en Leen 1. Goedkeuring verslag vorige

Nadere informatie