6-daagse studiereis naar Malta. Voor apothekers en huisartsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "6-daagse studiereis naar Malta. Voor apothekers en huisartsen"

Transcriptie

1 6-daagse studiereis naar Malta Voor apothekers en huisartsen maart 2017

2 Inleiding Apotheek Totaal Groep heeft een volledig georganiseerde reis met een uniek studieprogramma ontwikkeld in samenwerking met Success Events. Deze reis naar Malta is dé ultieme kans voor apothekers en huisartsen om elkaar beter te leren kennen en in een ontspannen omgeving de basis te leggen voor een nog betere samenwerking met een nog hoger rendement voor beiden. Deze reis is ook zeer geschikt om uw eigen praktijk eens onder de loep te houden. Kennismakingsmiddag bij Success Events te Lisse Graag maken wij kennis met u en u met elkaar! Wij informeren u over de reis en het cursusprogramma. Trainers Ir. T. Sabee, Msc, bedrijfskundige en expert op het gebied van veranderingsprocessen. Drs. P. Felen, psycholoog en bedrijfskundige en schrijver van o.a. het boek bedrijfskunde in de apotheek. Accreditatie Er is voor 20 punten accredtitatie aangevraagd voor zowel apothekers als voor huisartsen. Apothekers en huisartsen Het programma is geschikt voor zowel apothekers als huisartsen. Per onderdeel wordt bekeken waar de verschillen zitten en waar de overeenkomsten zitten. Doel van de cursus is de persoonlijke effectiviteit vergroten. Daarnaast is het de kans ome elkaar als partner beter te leren kennen en begrijpen.. Praktische zaken Heenvlucht 14 maart Amsterdam Malta 11:30-14:24 Terugvlucht 19 maart Malta Amsterdam 07:50-11:00 Investering 1.795,- per persoon 895,- meerkosten partner (geen cursist en op basis van 2 personen per kamer) Bij dit bedrag is het volgende inbegrepen: Informatie- en kennismakingsmiddag voorafgaand aan de reis Reisbegeleiding van Success Events Vlucht van en naar Malta met Air Malta Vervoer van de luchthaven naar het hotel v.v. 5 overnachtingen incl. ontbijt in een 4 sterren hotel in Malta Welkomstdiner in Malta 4 ochtenden cursus en 20 accreditatie punten (niet voor partners) 4 lunches in het hotel (niet voor partners) Afscheidsdiner in Malta Mogelijkheid tot het boeken van unieke excursies Informatiepakket met o.a. programmaboekje en bagagelabel Niet inbegrepen: Optionele tours Lunches en diners. Wij bieden een leuke diversiteit van tours aan in Malta!

3 Kinderen mee? Voor diegene die de studie willen combineren met een korte vakantie hebben we, bij voldoende interesse, een ludiek programma voor de jeugd. Svetlana Denianova is een bekroond Russische (Nederlandssprekend) documentairemaakster. Ze geeft dan de deelnemers een korte opleiding over hoe ze zelf een film kunnen maken. In vier dagen tijd (gelijktijdig met het cursusprogramma) creëren ze een eigen film! Verlenging is mogelijk Malta is zo n prachtig eiland dat het zonde is om hier niet langer te blijven en te genieten van de gastvrijheid en de schoonheid die het eiland te bieden heeft. Er zijn vele verlengingsmogelijkheden. Daarom vragen wij u contact met ons op te nemen, want wij maken alles op maat om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Mail Nicolette Dammann (nicolette@successevents.nl) Of bel ons op Programma dag 1 Stap 1: Uw persoonlijke stijl Op welke wijze bent u in staat om uw wensen en gedachten over te brengen aan uw collega s partners en stakeholders? Is de tijdsfactor altijd een belemmering om echte stappen te zetten? Bent u in staat om deze wensen helder en duidelijk te vertalen in concrete plannen? Bent u effectief en efficiënt in uw manier van werken? Op verschillende manieren zullen we bekijken hoe u uw stijl daar waar mogelijk kunt verbeteren. Programma dag 2 Stap 2 Uw directe collega s en personeel: Functioneren ze op het door u gewenste niveau? Hoe creëert u een succesvolle en effectief team om u heen? Wat kunt u ondernemen als het team nog niet goed functioneert? Programma dag 3 Stap 3 Uw organisatie: Functioneert deze op het door u gewenste niveau. Waar zitten de knelpunten? Het hanteren van de bottleneck methode: Waar zit de zwakste schakel in de organisatie en hoe gaat u hiermee om? Hoe ziet de ideale praktijk/apotheekorganisatie eruit en is deze toekomstbestendig? Stap 4 Uw omgeving: Zijn alle stakeholders echt helder in beeld en wordt er professioneel per stakeholder onderzoek gedaan naar de wensen en mogelijkheden voor een verbeterde vorm van samenwerken? Waar kunnen huisarts en apotheker elkaar nog meer versterken?

4 Over Malta Medio maart en volop zon? Dat kan op Malta! Het weer is in deze periode gemiddeld 20 C! Met een totale landoppervlakte van slechts 316 vierkante kilometer is Malta één van de kleinste landen aan de Middellandse Zee. Malta is een eiland voor levensgenieters; je vindt op dit eiland niet alleen een heerlijk klimaat en kristalhelder water maar ook een rijke geschiedenis, prachtige gebouwen, een warme, gezellige sfeer en een bruisend uitgaansleven. Malta is niet alleen een aanrader vanwege de charmes van de stad, maar ook vanwege het heerlijke eten. Naast de Italiaanse en Mediterrane keuken proef je er al het lekkers uit zee. Het brood hier zou het beste van de wereld zijn en de Maltezen hebben een passie voor pasta. Deze reis wordt begeleid door een reisleidster van Success Events. Accommodatie U verblijft in het 4 sterren hotel San Antonio Hotel & Spa, dat een prachtig uitzicht heeft op St. Paul s Bay. Het hotel beschikt over binnen- en buitenzwembaden en een wellnesscentrum in Marokkaanse stijl, compleet met een hot tub, een stoombad en een fitnessruimte. De moderne kamers van het San Antonio Hotel & Spa zijn voorzien van airconditioning en bieden een balkon en een 32-inch lcd-tv met satellietkanalen. Er is overal gratis WiFi beschikbaar. Wij hebben kamers met zeezicht voor u geboekt, zodat u een prachtig uitzicht heeft. Tegen een toeslag zijn in het San Antonio Hotel & Spa massage- en schoonheidsbehandelingen beschikbaar. Daarnaast kunt u genieten van het privézandstrand, dat slecht op 150 meter afstand is gelegen. Begin de dag goed met een royaal en gevarieerd ontbijtbuffet. Voor lunch en diner kunt u kiezen uit gerechten in een verscheidenheid aan restaurants en cafés. Het San Antonio Hotel & Spa biedt het hele jaar door een leuke selectie aan entertainment in meerdere talen. Op 100 meter van het hotel vertrekt een regionale bus naar alle delen van Malta.

5 Te boeken tours Woensdag 15 maart 2017 Gozo Jeep Treasure Hunt Met een veerboot vertrekt u naar het kleine eiland Gozo, gelegen naast Malta. Dit is een geweldige boottour van ongeveer 25 minuten waarbij u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Eenmaal gearriveerd op Gozo krijgt u de nodige instructies voor de schattenjacht en een Jeep toegewezen. Tijdens de route gaat u op een leuke en interactieve manier het eiland verkennen in deze 4WD Jeep en Inclusief een heerlijke stop met allerlei lekkernijen van Malta en Gozo. U komt langs verschillende interessante plaatsen in Gozo waarbij de lokale bevolking u ook moet helpen tijdens deze zoektocht. Nadien transfer terug naar het hotel met een veerboot en bus. Prijs per persoon: 85,00 Inclusief transfers, lokale wijn, mineraal water, koffie en fruit. Donderdag 16 maart 2017 Valletta boot tour Gedurende deze fantastische boottocht door de havens van Malta komt u meer te weten over de rijke geschiedenis van het eiland. De boottocht wordt gecombineerd met een wandeling waarbij een Nederlandstalige gids u de leukste plekjes van Valletta laat zien. Vrijdag 17 maart 2017 South of Malta tour Met de bus wordt u gebracht naar Dingli Cliffs, waar deze geweldige tour start met een spectaculaire uitzicht. Hierna bezoekt u de Blue Grotto en het pittoreske vissersdorpje Marsaxlokk. Hier kunt u de lokale visserij ervaren en genieten van de kleurrijke lokale vissersboten. Tijdens deze tour geniet u van een heerlijke lunch in een lokale restaurant en krijgt u tijd om de lokale markt te ontdekken waar u leuke souveniers en specialteiten van Malta kunt kopen. Na het vissersdorpje wordt u gerbacht naar de historische drie steden met een rijke geschiendenis van meer dan 4000 jaar oud. Nadien transfer terug naar het hotel. Prijs per persoon: 70,00 Inclusief lunch, transfers en Nederlandssprekende gids Zaterdag 18 maart 2017 Olive Garden visit Met de bus gaan we naar de bijzondere olijfboomgaard van Sam. Sam is de eigenaar en zal u vol passie vertellen over zijn heerlijke olijfolie. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om deze zelf te proeven! Prijs per persoon: 70,00 Inclusief transfers en proeverij Ook geniet u tijdens deze tour van heerlijke lokale specialiteiten en heeft u vrije tijd om te winkelen. Nadien transfer terug naar het hotel Prijs persoon: 110,00 Inclusief transfers, boottocht en een Nederlanstalige gids

6 Cas Oorthuyskade BB Amsterdam +31 (0)

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta

24 e Grande Conférence. Reilen en Zeilen. 26 september t/m 30 september Malta 24 e Grande Conférence Reilen en Zeilen 26 september t/m 30 september 2018 Malta RHV Helmond EO 24 e Grande Conférence Titel: Reilen en Zeilen Datum: 26 september t/m 30 september 2018 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta

25 e Grande Conférence. Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september Malta 25 e Grande Conférence Vernieuwende inzichten Met een zilver randje! 25 september t/m 29 september 2019 Malta RHV Helmond EO 25 e Grande Conférence Titel: Vernieuwende inzichten Met een zilver randje!

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km

Malta Parel in de Middellandse Zee. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Malta Parel in de Middellandse Zee 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 1 hotel Reis 285 km Hoogtepunten Stadswandeling en havencruise Valletta Mdina en catacomben St.Paul Charmant

Nadere informatie

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul

2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e. Omgaan met zorg, soma en psyche. 1 oktober t/m 5 oktober 2014. Istanbul 2 0 e G ra n d e C o n fé re n c e Omgaan met zorg, soma en psyche 1 oktober t/m 5 oktober 2014 Istanbul RHV Helmond EO 20e Grande Conférence Titel: Omgaan met zorg, soma en psyche! Datum: 1 oktober t/m

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

Grande Conférence Verona U i t n o d i g i n g 1 8 e G r a n d e C o n f é r e n c e. van sanitas naar health

Grande Conférence Verona U i t n o d i g i n g 1 8 e G r a n d e C o n f é r e n c e. van sanitas naar health U i t n o d i g i n g 1 8 e G r a n d e C o n f é r e n c e van sanitas naar health 26 september t/m 30 september 2012 Verona RHV Helmond EO 18 e Grande Conférence Titel: Van sanitas naar health Datum:

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul

De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg. Istanbul 2 1 e G ra n d e C o n fé re n c e De 21 e Grande Conférence 2015 Van nazorg naar voorzorg Istanbul RHV Helmond EO 21 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 23 september t/m 27 september

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

23 e Grande Conférence. Bruggen slaan. 27 september t/m 1 oktober Lissabon, Cascais

23 e Grande Conférence. Bruggen slaan. 27 september t/m 1 oktober Lissabon, Cascais 23 e Grande Conférence Bruggen slaan 27 september t/m 1 oktober 2017 Lissabon, Cascais RHV Helmond EO 23 e Grande Conférence Titel: Bruggen slaan Datum: 27 september t/m 1 oktober 2017 Locatie: Accreditering:

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais 2 2 e G ra n d e C o n fé re n c e Van nazorg naar voorzorg 28 september t/m 2 oktober 2016 Lissabon, Cascais RHV Helmond EO 22 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 28 september t/m

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE *****

5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** 5* MAURITIUS AANBIEDING CONSTANCE BELLE MARE PLAGE ***** ONTDEK NU DIT UITSTEKENDE 5* HOTEL, PRACHTIG GELEGEN OP HET IDYLLISCHE BELLE MARE STRAND. TEVENS EEN ECHTE AANRADER VOOR GOLFFANATEN! DAGELIJKS

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

New Isropa Dé Cyprus Specialist

New Isropa Dé Cyprus Specialist Cyprus Wellness- en Yogareis Yoga in de Baarsjes Zening Resorts Cyprus 13 tot en met 20 september 2015 Zondag 13 september 2015 Transavia vlucht Amsterdam-Paphos Busvervoer van Paphos Airport naar Zening

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

8-daagse studiereis naar Bali. Voor apothekers en huisartsen

8-daagse studiereis naar Bali. Voor apothekers en huisartsen 8-daagse studiereis naar Bali Voor apothekers en huisartsen 11 18 november 2016 Inleiding Apotheek Totaal Groep heeft een volledig georganiseerde reis met een uniek studieprogramma ontwikkeld in samenwerking

Nadere informatie

Studiereis naar het FIP-congres in Abu Dhabi

Studiereis naar het FIP-congres in Abu Dhabi Studiereis naar het FIP-congres in Abu Dhabi Investering programma Abu Dhabi Prijs per persoon 7 daags programma Abu Dhabi: 2.295,00. Prijs partner (gebaseerd op 2 personen per kamer): 1.495,00. Studiereis

Nadere informatie

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry

Nascholing Curaçao. Intercongress. Your Yearly Update in General Dentistry Nascholing Curaçao Intercongress Your Yearly Update in General Dentistry 27 april t/m 5 mei 2016 Introductie In samenwerking met Stichting Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL ****

SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** SUPERPROMO DUBAI JA OCEAN VIEW HOTEL **** MET EEN TRIPADVISOR TEVREDENHEIDSSCORE VAN 91% IS DIT PRACHTIGE 4-STERREN HOTEL UW PERFECTE KEUZE VOOR EEN ZALIGE ZONVAKANTIE IN DUBAI. HET HOTEL IS BOVENDIEN

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

SINGLE REIS MARRAKECH

SINGLE REIS MARRAKECH SINGLE REIS MARRAKECH Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kom dan voor een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech. In de stad

Nadere informatie

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni

Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni Cyprus Village Houses Tochni Cyprus Cyprus Tochni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cyprus Village Houses Tochni - (Cyprus Cyprus Tochni) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai

9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai 9 daagse studiereis China - Beijing en Shanghai voor apothekers en artsen 20 accreditatiepunten 31 augustus t/m 9 september 2019 Inhoud studiereis Laat uw team excelleren! Maximale efficiency en top adviseurs

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011

Portugal, Lissabon. Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Portugal, Lissabon Woensdag 6 april t/m vrijdag 8 april 2011 Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal waar historie, cultuur, zon en strand, eten en drinken hand in hand gaan. Als gevolg van de historische

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor.

programma dag 1 2013 Voor de lunch stellen we een typisch Spaans tapasrestaurant in het oude centrum voor. mallorca dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Welkom op de luchthaven van Palma de Mallorca! Hopelijk heb je een goede vlucht gehad. Terwijl we een heerlijk uitgebreid ontbijt nuttigen tegenover de kathedraal,

Nadere informatie

Een culturele 8 daagse reis in Turkije

Een culturele 8 daagse reis in Turkije KIJE URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië Vanaf 9 9 1 Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen van Cappadocië

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Azzurro Villas Cyprus Cyprus Paphos

Azzurro Villas Cyprus Cyprus Paphos Azzurro Villas Cyprus Cyprus Paphos 1. Algemene informatie Eliza was here - Azzurro Villas - /cyprus/cyprus/paphos/azzurro_villas.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Azzurro Villas - (Cyprus Cyprus

Nadere informatie

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik

Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Hotel Stiftsgarden in RÃ ttvik Algemeen Ben je op zoek naar rust en wil je het echte Zweden ontdekken Dan is dit hotel in Dalarna een geweldige plek! Het Stiftsgården Hotel heeft een prachtige ligging

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL ***

PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** PROMOTIE BARBADOS BUTTERFLY BEACH HOTEL *** TIJD OM BARBADOS TE ONTDEKKEN, EEN VAN DE MEEST AFWISSELENDE EILANDEN VAN DE CARAIBEN. NU AAN SUPERSTUNTPRIJS, INCLUSIEF BRITISH AIRWAYS LIJNVLUCHTEN. ONTDEK

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala

Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala EASY LANGUAGES Vrijwilligerswerk in Antigua, Guatemala Programma overzicht: Vanaf 18 jaar Vrijwilligerswerk in diverse sectoren Verblijf vanaf 4 weken Met of zonder Spaanse cursus Accommodatie in gastgezin

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC EASY LANGUAGES Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC Waarom dit programma? 20 lessen per week Tijdens de schoolvakanties Verblijf in gastgezin of residentie Door school georganiseerde activiteiten

Nadere informatie

Dit programma richt zich op jongeren van 8 tot 13 jaar die graag hun Engels bijschaven in een aangename en stimulerende omgeving.

Dit programma richt zich op jongeren van 8 tot 13 jaar die graag hun Engels bijschaven in een aangename en stimulerende omgeving. EASY LANGUAGES 8-13 jaar - Malta Vakantieverblijf EC Waarom dit programma? Kinderen en jongeren van 8 tot 13 jaar Cursus intensief Engels Gevarieerde activiteiten in de namiddag, avond en in het weekend

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren en spectaculair vuurwerk. Verken

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA

ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN SNOW EXTREME IN ANDORRA ESPAÑA EXCLUSIVA PROGRAMMA SNOW EXTREME ANDORRA SNOW EXTREME IN ANDORRA GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA INCLUSIEF SKI PASSEN ESPAÑA EXCLUSIVA IS PARTNER VAN DE SKIHUT WELKOM BESTE WINTERSPORT

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

TEAMBUILDING DURBUY 2013:

TEAMBUILDING DURBUY 2013: Locatie : TEAMBUILDING DURBUY 2013: Dennenheuvel Bomal Sur Ourthe: de accommodatie van Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe,, te midden van een prachtig natuurpark en

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie