Vrijdag 29 juli 2016:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 29 juli 2016:"

Transcriptie

1 Reisverslag zeecruise Noorse Fjorden 29 juli 7 augustus 2016

2

3 Vrijdag 29 juli 2016: Hillie en Gert, de reisbegeleiders van deze zeecruise, verwelkomen vanaf uur alle reisgenoten die de Noorse Fjorden zeecruise gaan maken in de cruise terminal aan de Piet Heynkade in Amsterdam. Na allerlei formaliteiten kunnen wij rond uur via verschillende veiligheidspoorten naar het schip. Het is er erg druk en we worden door een personeelslid geadviseerd om eerst te gaan lunchen en daarna naar de hutten te gaan. De lunch laat ons heerlijk smaken en rond uur zijn wij onze hutten gegaan en te controleren of onze koffers er staan. Alle koffers staan al voor onze hutten, alleen die van Gerard stond er niet. Bij navraag bleek dat zijn label van de koffer eraf was gegaan bij het verschepen. De aangepaste hutten zijn prima en na onze kennismakingsbijeenkomst is er een verplichte veiligheidsoefening, waar wij als groep naar toe worden geleid. De afvaart die gepland stond om uur is wegens een vertraging van een vlucht op Schiphol waar veel reizigers voor deze cruise inzaten, uitgesteld tot uur. Na deze oefening zijn wij gaan dineren in ristorante Botticelli op dek 8, waar twee ronde tafels naast elkaar special voor ons waren gereserveerd. We worden keurig bediend en besluiten allen om elke avond om uur hier te gaan dineren. Op de menukaart staan vele heerlijke gerechten en het is lastig kiezen, vooral de toetjes zijn bij velen enorm in trek ( Gerard was onze toetjeskoning!!). Na het heerlijke diner ook nog voor enkele hutten de juiste stekkers geregeld, ondermeer voor het opladen van de scootmobiels. De meeste reizigers lagen vroeg op bed, mede vanwege de grote indrukken die er aan boord zijn opgedaan!

4 De route die door de Costa Neo Romantica vanuit Amsterdam zal gaan varen

5 Wij maakten deze adembenemende zeecruise Noorse Fjorden!! ERWIN VERONICA EN BAPS VERONICA EN ARIE GERCO Hillie en Gert, de begeleiders van MundoRado Reizen op deze zeecruise JUDITH en JAN WILLEM GERARD

6 Zaterdag 30 juli 2016 : Het cruiseschip vaart de hele dag op zee en zal pas zondagmorgen rond uur in Bergen - Noorwegen aanmeren! Het is droog weer en de zon laat zich regelmatig zien, heerlijk! We hebben afgesproken dat een ieder vrij is om te gaan ontbijten en lunchen. Bij het ontbijtbuffet is het erg druk en iedereen moet zijn / haar draai nog vinden! Gerard, Jan Willem, Gerco en Erwin lagen rond 9 uur nog heerlijk te slapen. Het ontbijt is tot uur en wij hebben deze uitslapers maar gewekt, want anders misten men het heerlijke ontbijt. Om uur was er een brieving over diverse excursies die door Jaco, de tourmanager van Costa, goed werd uitgelegd. Hij had op al onze vragen een antwoord en maakte voor ons heel veel duidelijk omtrent alle excursies. Vandaag opnieuw heerlijk geluncht en om uur een tussendoortje genuttigd en om uur alweer een heerlijk diner. De Italiaanse keuken smaakt echt voortreffelijk! We spraken nu al over de extra kilootjes die wij zeer waarschijnlijk zullen gaan aankomen!

7

8 Zondag 31 juli: De eerste aanlegplaats in Noorwegen is Bergen. Het regent en wij hebben onze voorzorgmaatregelen getroffen om droog te blijven. Er staat een busje klaar aan de haven en dat liep in het begin even wat stroef. De chauffeur bracht ons tijdens de regen naar allerlei leuke plekken en Hillie heeft ons heel veel verteld over deze mooie plaats! Ondermeer vertelde Hillie dat Bergen een stad is met inwoners en dat de belangrijkste bron van inkomen komt van de olieindustrie en toerisme.het gemiddelde inkomen ligt rond de 5000 euro en huurhuizen zijn er niet of nauwelijks. De stad is 1000 jaar oud en inmiddels liggen de koopprijzen gemiddeld op euro. De Noorse koning heeft er ook een kasteel, waar wij langs reden,. Helaas was hij niet thuis. De felle kleuren van sommige huizen leken veel op de huizen op Curacao.

9 Rond de middag werd het droog en wij besloten om ons af te laten zetten in de binnenstad. Wat een prachtige stad! Sommige gingen naar een museum en anderen gingen naar de vismarkt. Wat is het hier duur!! Een paar voorbeelden > 2 kopjes koffie en een sapje kostte Veronica en Arie slechts 17 euro. Hillie zag op de vismarkt een oester, deze kostte 5 euro per stuk!! Gert vroeg naar de prijs van een stukje poot van een krab, deze kostte 32 euro!! Rond half 2 stond het busje weer voor ons klaar om ons naar het schip te brengen. Bergen is oa. de geboortestad van Edward Grieg, een zeer beroemde componist! Om 2 uur zijn wij weer aan boord van het schip en konden nog heerlijk gebruik maken van de lunch! s Avonds was het diner weer van grote klasse,wat heerlijk allemaal. Ook op deze avond verzorgden het entertainment team diverse optredens op dek 8 & dek 9.

10 Maandag 1 augustus: Vandaag zijn wij in Geiranger. Wat een wonder van moeder natuur is dit Fjord en omgeving! Het schip kan niet aan de kade aanmeren en dat betekent dat we gaan tenderen, wat inhoudt dat wij met kleine bootjes van het grote schip naar de kade worden gevaren! We hebben het zo geregeld dat ook de scootmobiels mee kunnen, wat een leuke en spannende ervaring was dat voor een ieder! Baps, Veronica, Gerard, Erwin en Hillie hebben deze dag een extra excursie geboekt, een prachtige rondrit met de bus van Geiranger naar Hellesylt! Judith, Veronica, Arie en Gert besluiten om de berg op te gaan, samen met het drukke verkeer. Het ging allemaal prima en wat hebben we een plezier, ook hier genieten wij van al het natuurschoon, echt adembenemend. Het Geirangerfjord staat bekend om haar schoonheid en wordt beschouwd als het fjord der fjorden. Het fjord is verklaard tot UNESCO werelderfgoed: het heeft een lengte van 16 kilometer en een diepte van 300 meter en is omgeven door watervallen. De mooiste is De Zeven Gezusters. Geiranger heeft zelf slechts 210 inwoners en wordt jaarlijks bezocht door toeristen. Het schip vaart om uur naar Hellesylt om de reizigers van de excursie op te halen. Wat een fantastische dag!!

11 Dinsdag 2 augustus: Vandaag zijn we om uur aangemeerd in het plaatsje Andalsnes. Deze plaats is beroemd om vanwege de zalm. Visserij is erg belangrijk en trekt mensen over de hele wereld aan.niet ver van het plaatsje is de bekende Trolmuur ( zeer bekend bij Erwin!!), de hoogste verticale rotsmuur van Europa. Allen gaan de excursie maken Trolsteigheimen!!Een niet te missen excursie door het adembenemende landschap van de Romsdal en Isterdal valleien en de beroemde Trolstiggen, een extreem smalle schilderachtige weg met 11 haarspeldbochten en een huiveringswekkende steile helling! Een onbeschrijfelijke kick! Rond uur waren we weer terug bij het schip met weer heel veel indrukken rijker!!

12 Woensdag 3 augustus: Vandaag komen wij om uur aan in Flam. Het dorpje ligt tussen het fjord en een klif direct aan zee. De watervallen van Stalheimfossen en Sivlefossen in het nabijgelegen Naeroy Vallei zijn werkelijk adembenemend. Een aantal willen met het beroemde treintje mee en Gert zorgt er die ochtend voor om heel vroeg 6 treinkaartjes te gaan kopen. We hebben gelukkig de kaartjes en binnen 10 minuten waren alle treinreizen voor deze dag uitverkocht!! Judith, Veronica, Baps, Gerard, Erwin en Gert maken een rit van Flam naar Myrdal, een onvergetelijke tocht langs de beroemde Flam spoorlijn. Een indrukwekkende meesterwerk om de wildste en meest spectaculaire uitzichten te bewonderen! De Kjosfossen waterval is werkelijk een spektakel van de natuur in al haar grandeur! Om half drie is het treintje weer terug en hebben wij nog wat kunnen shoppen in de leuke winkeltjes. Jan Willen, Gerco, Veronica & Arie en Hillie stonden ons op te wachten voor de groepsfoto! Wat een prachtige mooie dag!!

13

14 Donderdag 4 augustus: Wij meren aan in het dorpje Olden, een dorpje in het midden van Noorwegen. Het is opnieuw een prachtige dag met veel zonneschijn, wat hebben we toch een geluk met het weer!! Vandaag gaan Baps & Veronica, Gerard, Erwin en Gert een extra excursie maken met de bus en gaan ondermeer naar de Boya Gletsjer en het Gletsjer museum. Veronica is vandaag onze lokale redactrice ter plaatse en heeft verderop in het reisverslag een mooi eigen verhaal! Jan Willem, Gerco, Veronica & Arie besluiten om aan boord te blijven. Judith en Hillie gaan samen de omgeving bewonderen met de lokale bus!

15

16 Noorse Fjorden donderdag 4 augustus 2016 Vandaag een spectaculaire excursie gemaakt naar de grootste gletsjer op het Europese vasteland. In een bus met een Spaans/ Nederlands sprekende gids (die bewonderenswaardig alle 8 uur van de tour onafgebroken vol wist te praten ;) op pad. Door een schitterend landschap waar alles bij elkaar kwam: de bergen met de witte besneeuwde toppen die reflecteerden in een meer, de watervallen, de kale rotsformaties en de enorme groene dalen met de gekleurde Noorse huisjes. Adembenemend mooi allemaal. De gletsjer was spectaculair te noemen. De ijsformatie met een blauwe gloed door het reflecterende zonlicht was prachtig. In het museum bij de gletsjer werd een film vertoond (geschoten vanuit een helikopter) waarin de gletsjer in haar volle glorie in een winterlandschap was te aanschouwen. Indrukwekkend gefilmd.

17 Vervolg: De reis ging verder naar het langste fjord van Noorwegen: 240 km lang. Het woord fjord komt van de Vikingen, die de aanlegplaatsen voor hun schepen tussen de bergen fjorden noemden. Door de bossen van sparren en dennen reden we door de vele tunnels die waren uitgehouwen in de enorme rotsen, de grootste tunnel was ruim 6 km lang. De gids wist te vertellen dat Odin, de oppergod uit de Noorse mythologie, de trollen had gecreëerd maar had verbannen naar de donkere krochten onder de aarde omdat ze te brutaal werden en sindsdien zijn de trollen allergisch voor licht. Een leuk verhaal voor in een lange donkere tunnel! Na de vele panoramische uitzichten uiteindelijk nog een laatste fotostop gemaakt bij een geweldig viewing point vanaf een berg met uitzicht op een meer omgeven door bomen waarin alles weer reflecteerde. Noorwegen, een land met een zeldzame schoonheid aan natuur Veronica Klooster

18 Vrijdag 5 augustus: Stavanger is Noorwegens drie na belangrijkste stad! Het begon als klein vissersdorpje aan de Noordzee en werd vervolgens een belangrijke stad voor Noorwegens voedsel industrie. Het oude gedeelte bestaat uit huizen gebouwd in de traditionele lokale stijl: smalle, kleurrijke houten constructies langs stenen straten! We gaan vandaag in twee groepen met de boot door het Lysefjord waar wij mogelijk de bekende Preikestollen zullen gaan zien! Helaas ligt de Preekstoel in de wolken en zien wij wel een indrukwekkende waterval en zeer steile rotswanden.

19

20 Vervolg vrijdag 5 augustus: De Preikestollen steekt 605 meter boven het wateroppervlak uit en bovenop is deze plat, is ongeveer 25 x 25 meter en steekt 30 meter uit de rotswand boven het water! In het fjord liggen de grootste mosselvelden van Europa! ( Lekker voor Gert!!) Diverse leuke en mooie foto s die niet mogen ontbreken!

21 Als dank voor de mooie reis krijgen Hillie en Gert nog een zeer speciale bedankkaart van alle reizigers en een heerlijke Noorse lekkernij! Hillie en Gert zullen dit moment niet snel vergeten! s Avonds nog met elkaar wat gedronken en voor het slapen gaan de gepakte koffer op de gang gezet.we kunnen tevreden terugkijken op een zeer geslaagde reis!

22 Zaterdag 6 augustus: Een cruisedag op zee. We zijn weer op de terugweg naar Amsterdam en hebben weer een mooie dag met redelijk wat zon. s Middags schijnt de zon zo fel dat sommige zelfs een beetje verbranden in het gezicht! Om uur hebben we nog een laatste gezamenlijke bijeenkomst om de gehele reis nog een keer te bespreken en feitelijk al afscheid te nemen. Eigenlijk schieten woorden te kort wat wij met elkaar hebben beleefd en dat liet de groep ook zeker blijken.

23 Hillie en Gert willen de hele groep nogmaals bedanken voor de geweldige persoonlijke kaarten!!!

24 Zondag 7 augustus: Iedereen is vanochtend vroeg uit de veren en gaan lekker vroeg ontbijten,want we moeten om uur uit onze hut en kunnen al om uur van boord. De ontscheping gaat snel en in de terminal aangekomen zoekt een ieder zijn/haar koffer. Iedereen wordt opgehaald door familie of vrienden of taxi en vervolgen weer hun eigen weg! Het was een prachtige reis met heel veel gezelligheid, vele lachmomenten, prachtige natuurschoon en vooral het heerlijke lekkere eten met vooral de vele Italiaanse gerechten. Lieve mensen, misschien zien wij elkaar weer op één van de volgende mooie reizen van MundoRado Reizen! Heel graag wat ons betreft!! Lieve vakantie groeten van Hillie Paping & Gert van der Vegt

25 VI HADDE HELE GRUPPEN FANTASTISK HAVUTSIKT CRUISE NORSKE FJORDENE ( Wij hadden met de hele groep een fantastische zeecruise Noorse Fjorden!! ) Tekstverslag : Gert van der Vegt Foto s : Veronica Klooster Hillie Paping en Gert van der Vegt

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017

Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Droom weg op een cruise naar de schilderachtige Fjorden van het Noorden Tiendaagse cruise van woensdag 31 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 Wij sommen voor u de vaarroute en de stopplaatsen op, bij elke

Nadere informatie

Reizigersverslag MundoRadoReizen met bestemming Noorwegen

Reizigersverslag MundoRadoReizen met bestemming Noorwegen Reizigersverslag MundoRadoReizen met bestemming Noorwegen Op zaterdag 6 september vertrokken we vanuit Rotterdam naar de Noorse fjorden. Nadat iedereen aan boord was en met elkaar had kennis gemaakt, was

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN. Bergen Noorwegen

Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN. Bergen Noorwegen Reisverslag van onze Vakantie in NOORWEGEN Bergen Noorwegen *Hoe wij bij Elk Trek zijn terecht gekomen dat is niet zo gek. Internet natuurlijk!!!!. Over Elk Trek niets dan goeds, prima begeleiding ze staan

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

PROGRAMMA VAN DAG TOT DAG. Dag 1: Inscheping vanaf 12.30 uur en vertrek vanuit Amsterdam om 17.00 uur.

PROGRAMMA VAN DAG TOT DAG. Dag 1: Inscheping vanaf 12.30 uur en vertrek vanuit Amsterdam om 17.00 uur. PROGRAMMA VAN DAG TOT DAG Dag 1: Inscheping vanaf 12.30 uur en vertrek vanuit Amsterdam om 17.00 uur. Dag 2: Cruisedag op zee. Dag 3: Rondrit door Hanzenstad Bergen. De prachtig gekleurde pakhuizen herbergen

Nadere informatie

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland.

Noorwegen. Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Noorwegen Maandag 22 augustus 2011 Vakantie! we moeten al om 03uur in de morgen vertrekken uit Temse naar Kiel Duitsland. Dinsdag 23 augustus. Om 12.30 moeten we inschepen richting Oslo op de prachtige

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de

Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond uur op de Rijnkade om de KERSTREIS DUSSELDORF 2014 Op 9 december was het dan zover met de boot (de MS SWIS CRYSTAL) naar de kerstmarkt in Düsseldorf. Rein was rond 14.00 uur op de Rijnkade om de medereizigers daar welkom te heten.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014

Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Verslag Comenius uitwisseling mavo Turkije 31 mei t/m 6 juni 2014 Zaterdag, 31 mei Na een aangename vlucht kwamen wij in Istanbul St. Gokcan aan en werden na een lange wachttijd bij de pascontrole van

Nadere informatie

EXCURSIES 8-DAAGSE LUXE VERWENCRUISE KIEL, KOPENHAGEN, STAVANGER, FLÅM, HELLESYLT & GEIRANGER KOPENHAGEN

EXCURSIES 8-DAAGSE LUXE VERWENCRUISE KIEL, KOPENHAGEN, STAVANGER, FLÅM, HELLESYLT & GEIRANGER KOPENHAGEN EXCURSIES 8-DAAGSE LUXE VERWENCRUISE KIEL, KOPENHAGEN, STAVANGER, FLÅM, HELLESYLT & GEIRANGER KOPENHAGEN STADSTOUR (CA. 4 UUR) - COP01T U verlaat de haven van de Deense hoofdstad om de belangrijkste plekken

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli 2008

Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli 2008 Maandelijkse nieuwsbrief van Beatrix & Albert juli 2008 Lieve familie en vrienden, Toen we vorige maand aankondigden dat we een paar weekjes op vakantie zouden gaan, vroegen sommige mensen zich af waar

Nadere informatie

Op zoek naar het Noorderlicht in Lapland en de Lofoten van 4 tm 11 maart 2017 Winterreis Vrouwen van Nu Gelderland

Op zoek naar het Noorderlicht in Lapland en de Lofoten van 4 tm 11 maart 2017 Winterreis Vrouwen van Nu Gelderland Op zoek naar het Noorderlicht in Lapland en de Lofoten van 4 tm 11 maart 2017 Winterreis Vrouwen van Nu Gelderland De dames noemden het een 'Droomreis'. En dat was het ook. Het vertrek van Schiphol verliep

Nadere informatie

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland

Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland Motorreis 2018: Rondje Nationale kustweg van de provincie Nordland 19 Aug 2018 t/m 28 Aug 2018 Reisnummer: MR-1-18 Prijs pp: vanaf 1.265,- tot 2.765,-/ 2.915,- (zie informatie voor specificatie) We rijden

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11

Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Cruise spectaculair IJsland, Spitsbergen en Noorwegen BBAR11 Pagina 1 van 5 / 20-02-2015 OVERZICHT Bent u klaar voor 18 spannende dagen aan boord van MS. Artania? U ervaart tijdens deze verbluffend mooie

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

CRUISE MOOI NEDERLAND

CRUISE MOOI NEDERLAND CRUISE MOOI NEDERLAND 16 t/m 23 augustus 2013 SCHIP: REMBRANDT van RIJN Deelnemers: Robert Brandt, Hans Broerse, Marco Dreissen, Renee Haitsma, Peter Hetterscheit, Evelien Vuijk en Ricky Zohlandt Begeleiders:

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

Schotland reis MS Word Export To Multiple PDF Files Software - Please purchase license. 10 mei tot 15 mei

Schotland reis MS Word Export To Multiple PDF Files Software - Please purchase license. 10 mei tot 15 mei MS Word Export To Multiple PDF Files Software - Please purchase license. Schotland reis 2009 10 mei tot 15 mei De week rust pakte even anders uit voor de achter gebleven bemanning, het was zo n bar weer

Nadere informatie

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië

CCC Reis 2013. Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië CCC Reis 2013 Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Kroatië, Slovenië van 3 juni t/m 4 juli 2013 De coördinatoren hadden weer een prachtige en gevarieerde tocht uitgezet. Onze eerste camping was bij Dillenburg,

Nadere informatie

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10

Geschreven door Wim de Lange zondag 18 november :00 - Laatst aangepast dinsdag 29 januari :10 Wandelweek september 2012 in Oostenrijk, Stubaier Alpen, Sellrain Dit keer ben ik alleen op pad gegaan. Mijn doel is een huttentocht te maken van 5 hutten met twee gletsjer overgangen. De start van de

Nadere informatie

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine "Moen" Huset Laukvikveien Laukvik, Norge

Frans Houtman & Marijke Windhorst Kristine Moen Huset Laukvikveien Laukvik, Norge Harley Davidson Motorreis Noordkaap 2016 - MR-2-16 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Prijs : 1.515,- voor solorijder op eigen motor, 3.110,- voor solorijder op huurmotor. 2.330,- met meerijder op

Nadere informatie

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008

Studiereis Lanzarote & Fuerteventura. 21 september t/m 25 september 2008 Studiereis Lanzarote & Fuerteventura 21 september t/m 25 september 2008 21 september 2008 s Ochtends in aller vroegte verzamelen we op Schiphol met 20 reisagenten voor de studiereis naar Lanzarote & Fuerteventura.

Nadere informatie

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011

Marokko. 5 t/m 12 maart 2011 Marokko 5 t/m 12 maart 2011 Deze keer een heel andere vakantie dan we gewend zijn: een groepsreis (25 personen) met collega s van Wim naar Marokko. De reis is georganiseerd door zijn Marokkaanse collega

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017

Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Met Vrouwen van Nu Gelderland naar de Zeeuwse en Belgische Kust 14 tot en met 19 mei 2017 Zondagochtend 14 mei stonden de eerste dames al om 5.45 uur bij Willy Boesveld op het erf in afwachting van de

Nadere informatie

Klimmen naar de Preekstoel Lysefjord, Noorwegen

Klimmen naar de Preekstoel Lysefjord, Noorwegen !reizen Klimmen naar de Preekstoel Lysefjord, Noorwegen Foto: Victor Torres Hij heeft menigmaal het predikaat mooiste uitzicht ter wereld gekregen en wordt door meer dan honderdduizend wandelaars per jaar

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Reisverslag Pisa 2012

Reisverslag Pisa 2012 Reisverslag Pisa 2012 Door: Anne Marte Gardenier, vw5c DAG 1: om 10.40 kwamen we aan in het regenachtige Pisa. Het was gelijk weer erg gezellig met mijn italiaan. Het klikte ook goed met haar ouders. Daarna

Nadere informatie

Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober Maandag 29 september 2014

Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober Maandag 29 september 2014 Verslag Comeniusuitwisseling Polen oktober 2014 Maandag 29 september 2014 We hadden om 8 uur afgesproken op Schiphol in vertrek hal 1. Eenmaal verzameld moesten we ons inchecken. Nadat we ingecheckt waren

Nadere informatie

Cruise door Zuid-Holland en Brabant. 28 augustus 3 september 2016

Cruise door Zuid-Holland en Brabant. 28 augustus 3 september 2016 Cruise door Zuid-Holland en Brabant 28 augustus 3 september 2016 Zondagavond 28 augustus 2016 We werden om 20.00 uur bij de Rijnkade 12 in Arnhem verwacht.hier zou onze cruise Zuid-Holland en Noord-Brabant

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Karlskrona. 8 e bericht van zeevarenden donderdag 9 juni 2011

Karlskrona. 8 e bericht van zeevarenden donderdag 9 juni 2011 8 e bericht van zeevarenden donderdag 9 juni 2011 Karlskrona Oude marine stad aan de zuidoost hoek van Zweden met veel te zien voor een toerist. Karlskrona is gebouwd op een aantal eilanden in het scherengebied

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Van 11 tot 18 mei waren mijn vrouw en ik op Kreta. Zij was hier 27 jaar geleden als eens geweest, maar voor mij was het de eerste keer.!

Van 11 tot 18 mei waren mijn vrouw en ik op Kreta. Zij was hier 27 jaar geleden als eens geweest, maar voor mij was het de eerste keer.! Reisverslag Kreta 2012 Van 11 tot 18 mei waren mijn vrouw en ik op Kreta. Zij was hier 27 jaar geleden als eens geweest, maar voor mij was het de eerste keer. We hadden een hotel geboekt in Ano Vouves,

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Dinsdag 5-08 windje 3 uit het noorden, dus voor het lapje op weg. Zonnig. Inverness - Dochgarroch In de ochtend lekker getutteld en s middag na vier

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Het huis van mijn gastgezin

Het huis van mijn gastgezin Camp Troll (Noorwegen) Oslo Gardermoen, de bestemming van mijn vlucht. Vanaf Schiphol is het ruim anderhalf uur vliegen, en het was best spannend als je voor het eerst in een vliegtuig zit, ook al was

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Lionsclub Nederland, heel erg bedankt voor weer zo n fantastische ervaring! Esmée Otterloo.

Lionsclub Nederland, heel erg bedankt voor weer zo n fantastische ervaring! Esmée Otterloo. En ook dit jaar hoorde ik weer op mijn verjaardag naar welk land ik op uitwisseling zou gaan. Na een fantastisch avontuur in Canada (2010), zag ik er ook weer erg naar uit om naar Turkije te gaan :) Op

Nadere informatie

Reisverslag China. Voor het officiële programma begon waren we al 2 dagen in China zodat we alvast konden wennen aan het tijdsverschil.

Reisverslag China. Voor het officiële programma begon waren we al 2 dagen in China zodat we alvast konden wennen aan het tijdsverschil. Reisverslag China Voor de reis begon hadden we eerst een soort kennismakingsdag. Met de mensen uit Nederland gingen we naar een Chinees restaurant. Waar we iedereen konden ontmoeten en we kregen nog meer

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda

Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda Parador de Cruz de Tejeda Spanje Gran Canaria Tejeda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Parador de Cruz de Tejeda - (Spanje Gran Canaria Tejeda) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Fotoreis Mandawa, India 2018

Fotoreis Mandawa, India 2018 Fotoreis Mandawa, India 2018 Hier vind je het overzicht van het complete fotografie programma en de extra activiteiten tijdens de fotoreis naar India van 28 februari t/m 9 maart 2018. In de tijd tussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

> CONGRES ZON VAN MIDDERNACHT 34 E FJORDEN VAN NOORWEGEN CRUISE. HALTES Dag Aankomst Vertrek. Calais Frankrijk Zaterdag 17u

> CONGRES ZON VAN MIDDERNACHT 34 E FJORDEN VAN NOORWEGEN CRUISE. HALTES Dag Aankomst Vertrek. Calais Frankrijk Zaterdag 17u CONGRES ZON VAN MIDDERNACHT VILLLARS HALTES Dag Aankomst Vertrek Calais Frankrijk Zaterdag 17u Aan zee Zondag - - Stavanger Noorwegen Maandag 07u 14u Hellesylt Noorwegen Geiranger Noorwegen Dinsdag 10u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

doei!! in Lemele doei!! We hopen dat je een in Lemele van 28 december 2007 tot en met 4 januari 2008 de vakantie avonturen van

doei!! in Lemele doei!! We hopen dat je een in Lemele van 28 december 2007 tot en met 4 januari 2008 de vakantie avonturen van doei!! We hopen dat je een leuke vakantie hebt gehad, en tot de volgende Wielewaal!! de vakantie avonturen van groetjes van alle vrijwilligers in Lemele van 28 december 2007 tot en met 4 januari 2008 doei!!

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m

9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m 9 daagse Kringreis Dommel & Aa naar Oberwolfach in het Zwarte Woud 10-6 t/m 18-6-2014. Dag 1 Dinsdag 10 juni was het vroeg uit de veren om op tijd te vertrekken naar het Zwarte Woud in Duitsland. Zoals

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie