Formatie Als bijlage treft u de formatie voor komend schooljaar aan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Formatie Als bijlage treft u de formatie voor komend schooljaar aan."

Transcriptie

1 17

2 Algemeen Wat went het snel, zo n mooie nieuwe school! Het is ook leuk om te zien hoe de kinderen ervan genieten dat ze met hun broer of zus in dezelfde school zitten. Ds. Wessels schreef in de kerkbode een mooi stukje over onze nieuwe naam: De vele takken symboliseren ook mooi dat veel kinderen hier welkom zijn en mogen groeien en bloeien als takje aan de Levensboom: Jezus Christus. Mooi om dat steeds voor ogen te houden, ook in de laatste drukke schoolweken! Inspectiebezoek D.V. maandag 20 juni zullen we bezoek krijgen van de Inspectie voor het Onderwijs. Dit is een regulier bezoek dat eens in de vier jaar plaatsvindt. De inspecteurs zullen met de directie, de intern begeleiders en ook met de Raad van Toezicht spreken. Daarnaast leggen ze klassenbezoeken af. Wij zoeken Ouders die oud papier en oude spullen vanuit de Willem van Oranjeschool naar de milieustraat willen brengen. Indien mogelijk willen we dit graag komend weekend (vrijdagmiddag 10 juni en/of zaterdagmorgen 11 juni) of het weekend erna (17/18 juni) realiseren. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Andrea van de Waerdt avdwaerdt@olijfboom.school. Bij de overdracht aan de gemeente moeten we de school leeg opleveren. We zijn daarom op zoek naar ouders die zaterdagmorgen 25 juni vanaf uur in de gelegenheid zijn de laatste spullen af te voeren naar de milieustraat.

3 Verkoping D.V. vrijdag 24 juni houden we van uur tot uur een verkoping in de Willem van Oranjeschool. Diverse meubels, spelletjes, schoolmaterialen, schoolplaten en dergelijke worden verkocht. U kunt alleen contant betalen! Tevens krijgt u de gelegenheid een laatste blik in de school te werpen. Aan het begin van de zomervakantie zal de school worden overgedragen aan de Gemeente. Formatie Als bijlage treft u de formatie voor komend schooljaar aan.

4 Personeel Meeleven We leven mee met meester De Laat. Het lukt hem nog niet om zijn werk weer op te pakken. We hopen dat hij nieuwe kracht mag ontvangen van onze God, Die een God van nabij wil zijn! Juf Hanneke Vroon is alweer verschillende keren in de zorggroep geweest; zij pakt langzaam de draad weer op. Fijn om onze juf weer op onze school te zien. We zijn blij met juf Jacqueline Honing en haar man Jan, dat ze een kindje mogen verwachten, reden tot dankbaarheid! Jarig Volgende week zaterdag, 18 juni, hoopt Andrea van de Waerdt haar verjaardag te vieren. Vanaf deze plaats een hartelijke felicitatie en een goed en zegenrijk nieuw levensjaar toegewenst! Afscheid D.V. 2 september zullen we afscheid gaan nemen van meester Haring. Na 40 jaar voor onze schoolvereniging gewerkt te hebben, sluit hij zijn loopbaan af. Dit laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan Leerlingen Geboorte Bij de familie Amar is een zoon geboren. Mohamed-Amin is het broertje van Ouissal uit de olifantengroep.

5 We feliciteren hen van harte met de geboorte van dit nieuwe leven en wensen hen Gods zegen en nabijheid toe bij het opgroeien van de kinderen! Avondvierdaagse Wat is er goed gelopen de afgelopen dagen. Al zingend en kletsend werden de kilometers afgelegd. We willen de ouders die meelopen heel hartelijk danken, fijn om ook zo uw betrokkenheid te ervaren! Ook de ouderraad willen we heel hartelijk danken voor de verzorging onderweg iedere dag stond er koffie/fris en wat lekkers klaar. Ook de ouders die hieraan hun steentje bijdragen, heel hartelijk dank! Schoolshirts Graag willen we u vragen de shirts niet te wassen, maar deze maandag vies weer mee te brengen naar school. Per groep zullen de shirts dan door een ouder gewassen worden!

6 Laatste schooldag Zoals het er nu uitziet, zal D.V. donderdag 7 juli de laatste schooldag zijn van dit schooljaar. We zullen die dag een continurooster houden. Dit betekent dat alle kinderen tussen de middag op school eten en om uur uit zullen zijn. Het is de bedoeling dat u zelf eten en drinken meegeeft voor tussen de middag. Nascholing Scholen op de kaart Vorige week donderdag zijn Andrea van de Waerdt en ondergetekende in Rotterdam geweest voor een regiobijeenkomst van de PO-raad. Het was een praktische dag, waar we met name bezig zijn geweest met het vullen van onze pagina van Scholen op de Kaart. Dit is een website waarop u, als ouders, scholen in de buurt met elkaar kunt vergelijken. Het is dus de moeite waard om onze eigen informatie hierop te zetten. ICT Inmiddels heeft u onze nieuwe adressen al gebruikt. Voor de volledigheid hierbij ook de aanvullende adressen: gebedsgroep@olijfboom.school voor gebedspunten mr@olijfboom.school voor de Medezeggenschapsraad ouderraad@olijfboom.school voor de Ouderraad Overblijven Aanmeldingsformulier overblijven Beste ouder(s)/verzorgers, Wij zijn al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar wat betreft de overblijf. U ontvangt als bijlage bij deze nieuwsbrief een brief en een reglement.

7 Op veler verzoek kunt u voor het nieuwe schooljaar het aanmeldingsformulier overblijven digitaal invullen, met dank aan meester Leo van der Meij. Vriendelijk verzoeken wij u de brief en het reglement goed door te lezen. Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met de overblijfcoördinator Coördinator onderbouw: Coördinator bovenbouw: Desirée Verboom Martina Jansen Tel Tel overblijvenob@olijfboom.school overblijvenbb@olijfboom.school 2 juni nationale overblijf-dag Afgelopen donderdag 2 juni was het weer nationale overblijf dag. Dit jaar vonden wij het een leuk idee om de overblijf kinderen in het zonnetje te zetten, de kleuters kregen een lekker toetje en de rest van de kinderen kreeg een heerlijk verfrissend waterijsje. Wij genieten enorm van de overblijf kinderen en zij deze dag van wat lekkers.

8 Gezocht: overblijfkrachten Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar een overblijfkrachten, die kunnen samenwerken en overweg kunnen met groepen, consequent en geduldig zijn met kinderen en die een rustige en prettige sfeer kunnen creëren tijdens het overblijven. Voor de onderbouw zoeken we iemand op maandag voor groep 3/4 en op dinsdag voor groep 1/2. Voor de bovenbouw zoeken we iemand voor de dinsdag voor groep 5/6. De vrijwilligersvergoeding bedraagt 8,50 per keer. Wilt u op een leuke manier met de kinderen op school bezig zijn, dan is dit uw kans! Voor informatie over de vacature, kunt u voor de bovenbouw contact opnemen met Martina Jansen, tel of mail overblijvenob@olijfboom.school. Voor de onderbouw kunt u contact opnemen met Desirée Verboom, tel of overblijvenbb@olijfboom.school. Wij zien graag uw reactie tegemoet vóór 16 juni Verkeersouders Step-en skeltercircuit Donderdag 2 juni werd het step- en skeltercircuit gehouden voor groep 5. Van elke basisschool in Woudenberg kwam groep 5 naar het parkeerterrein bij De Camp om daar de geleerde verkeersregels in praktijk te brengen. Er waren een tiental skelters en stepjes beschikbaar waarmee rondgereden kon worden over het uitgezette circuit. Hierbij kwamen de leerlingen onder andere verkeerslichten, zebrapaden, een stopbord en een voorrangsweg tegen. Daarnaast waren er voetgangers, verkeerslichtbedieners en politieagenten die gele en rode kaarten uitdeelden bij overtredingen. Elk kwartier werd er gewisseld zodat iedereen aan de beurt kwam op een skelter of step.

9 De leerlingen waren enthousiast over deze verkeersles. Het is goed te ervaren wat er kan gebeuren als je je niet aan de regels in het verkeer houdt. Fijn om te merken dat de leerkrachten van tevoren aandacht aan de verkeersregels en de betekenis van de verschillende borden hadden besteed. We willen iedereen die zijn of haar step / skelter ter beschikking heeft gesteld bij deze nog een keer hartelijk bedanken! Heel fijn dat we ze mochten gebruiken. Het was al met al een geslaagde actie waarbij het weer gelukkig ook meewerkte. Activiteitenkalender 7 t/m 10 juni Avondvierdaagse 23 juni Schoolreis groep 5,6 en 7 24 juni Verkoping WvO 30 juni Doorschuifmiddag 6 juli Afscheidsavond groep 8 7 juli Laatste schooldag (onder voorbehoud) Met vriendelijke groet, Mede namens het team Marianne Meerveld

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 15 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 17 4 juni 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 17 4 juni 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 17 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Geachte ouders, verzorgers, W.A.J.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 5 29 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 5 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF Nummer 14 januari 2016 NIEUWSBRIEF Nummer W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858 of

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 20 juli 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 20 juli 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 41 Inhoud Kreet van de week Afscheidsavonden Vanuit het

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief 2 oktober 2012 Nummer

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief TSO. Wie is verantwoordelijk? Wat is het doel van de commissie TSO? Hoe verloopt de TSO? Regels. Geachte ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief TSO Geachte ouder(s), verzorger(s), Deze brief gaat over de TSO in het schooljaar 2018-2019. Via de aanmeldstrook kunt u inschrijven voor TSO (na de zomervakantie). Ook als uw kind in het huidige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 14 7 april 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 14 7 april 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 14 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 2 17 september 2015 Vereniging Christelijk Basisonderwijs W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s),

MAANDMEMO mei Beste ouder(s)/verzorger(s), MAANDMEMO mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Op de valreep, voor de meivakantie, nog een maandmemo. We hebben de meivakantie vandaag kunnen inluiden met een droge en sportieve dag. Met zeer veel enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 8 10 december 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 8 10 december 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 8 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332

Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Informatie boekje voor ouders/verzorgers: Broodje Knapzak tussenschoolse opvang. O.b.s. de Flierefluiter Bosgouw 235 1352 GW Almere Tel: 036-5312332 Dit boekje heeft u als ouder van onze school ontvangen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws

Nieuwsbrief. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Leerlingnieuws Nieuwsbrief November 2015 No. 3 Voor alle data geldt: Deo Volente ------------------------ Kernwaarde schooljaar 2015-2016 Schepper en schepsel ------------------------ Leven en leren Leiden en loslaten

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

HET OVERBLIJFREGLEMENT:

HET OVERBLIJFREGLEMENT: HET OVERBLIJFREGLEMENT: De medezeggenschapsraad heeft haar instemming gegeven ( ouders instemmingsrecht en leerkrachten, adviesrecht) over dit overblijfreglement volgens artikel: 9c van de wet medezeggenschap

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19

19 juni 2015 Jaargang 20, nummer 19 Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Wingerdweek De Wingerdweek is echt de leukste week van het jaar! Dingen ontdekken en op een totaal andere manier bezig zijn met elkaar. Als team

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Dag Datum Groep Activiteit Tijd

Dag Datum Groep Activiteit Tijd D igitale I nfo T oermalijn Jaargang 24 nr.18 DITjes en Datjes 06 06 2016 INHOUD: Agenda Nieuws van de directie Werkgroep verkeer Uit de groepen Nieuws van de oudervereniging AGENDA Dag Datum Groep Activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V.

NIEUWSBRIEF. Juni 2015 nummer 11. voor alle data geldt D.V. Juni 2015 nummer 11 voor alle data geldt D.V. NIEUWSBRIEF Niets nieuws onder de zon Hetgeen er geweest is, dat zal er zijn, en hetgeen er gedaan is, dat zal er gedaan worden; zodat er niets nieuws is onder

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018

6 april Yvonne. Opening freerun Parkour bij Kindcentrum Maaspoort. Maandag 9 april 2018 6 april 2018 Yvonne Hartelijk dank voor alle kaartjes, tekeningen, bloemen en fruitschalen en knutsels. Dit helpt ons enorm. Overweldigend allemaal. Wat een lieve betrokkenheid. Het gedenkplekje van Yvonne

Nadere informatie

Datum: donderdag 7 juni 2018

Datum: donderdag 7 juni 2018 Datum: donderdag 7 juni 2018 Populierenblaadje Algemeen: Theemiddag: Morgenmiddag zijn alle vrijwilligers en hulpouders van harte welkom op de theemiddag! Op die manier willen we iedereen bedanken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA.

Waterlandjournaal. Nieuws van de directie. Nieuws van de directie oproep. Vakantieregeling. Kinderstralen LOS. Sportochtenden JVA. Waterlandjournaal Jaargang 3 nr. 8 29 april 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie oproep Vakantieregeling 2016-2017 Kinderstralen LOS MR Sportochtenden JVA Bibliotheek

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 16. Baarn, 7 april 2017. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 14 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. Einde van het schooljaar 2. Afscheid van juf Paulien

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 3 1 oktober 2015

NIEUWSBRIEF Nummer 3 1 oktober 2015 NIEUWSBRIEF Nummer 3 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld 06-15865858

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016

NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016 NIEUWSBRIEF Nummer 11 11 februari 2016 W. de Zwijgerlaan 124 J.F. Kennedylaan 6 3931 KS WOUDENBERG 3931 XK WOUDENBERG 033-2861276 033-2862983 www.smdbwoudenberg.nl Twitteradres: smdb_wberg Marianne Meerveld

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 16 juni 2017 tel Schooljaar 2016 2017 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 16 juni 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 37 Inhoud Kreet van de week Oudergebedsgroep Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver mei 2018

Oudernieuws De Klaver mei 2018 Oudernieuws De Klaver mei 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017

In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 In deze Nieuwsbrief: Voorstellen Nieuwe kinderen Nieuws over meester René Communicatie Even opfrissen Jarige Bosrankers Activiteiten september 2017 Beste ouders en verzorgers, Welkom en even voorstellen.

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente

Nieuwsbrief april 2018 Voor alle data geldt Deo Volente Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van april. Het is genieten van het mooie lenteweer deze week. Tijdens het buitenspelen gaan de jassen uit Tussen de middag eten de kinderen, die overblijven, heerlijk

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

De zestiende editie van de nieuwsbrief

De zestiende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 Jaargang 8 22-06-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De zestiende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 18 juli kennismaking nieuwe leerlingen 20 juli roostervrij

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Het Wilgenblaadje. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Het Wilgenblaadje Editie 9: 06.11.2015 31: 20.05.2016 Belangrijke data: 14-15-16-17 juni Avondvierdaagse 15 juni Wilgendag 17 juni Studiedag 20-24 juni Schoolkamp groep 8 Medelingen van

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord

brief over het overblijven Activiteiten overzicht zomervakantie Enschede Noord Nieuwsbrief Donderdag 19 Nummer 39 Nieuw op school Na de zomervakantie begint in groep 1A Emanuel Malki. Veel succes en plezier Emanuel! Terugblik op het schooljaar 2011 2012 Het jaar zit er weer op! Wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Door het mooie weer gaan gelukkig veel zwemlessen door en dat is fijn om te zien.

Door het mooie weer gaan gelukkig veel zwemlessen door en dat is fijn om te zien. Nieuwsbrief 19 Jaargang 18 woensdag 30-5-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! In de klassen zijn alle voorbereidingen in volle gang om de komende weken de cito toetsen af te nemen. Eerst aankomende

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 4e nieuwsbrief, vrijdag 3 oktober 2014 Beste ouders, Het zal u niet ontgaan zijn: de Kinderboekenweek is begonnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli.

Nieuwsbrief 9 : juli Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Nieuwsbrief 9 : juli 2015 Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van juli. Wij hopen u met deze nieuwsbrief op een goede wijze te informeren en te betrekken bij wat er op onze school

Nadere informatie

vrijdag 16 juni 2017 En Filippus deed zijn mond open en, uitgaande van dat Schriftwoord, verkondigde hij hem Jezus Hand. 8 : 35 Geboren Verjaardagen

vrijdag 16 juni 2017 En Filippus deed zijn mond open en, uitgaande van dat Schriftwoord, verkondigde hij hem Jezus Hand. 8 : 35 Geboren Verjaardagen vrijdag 16 juni 2017 En Filippus deed zijn mond open en, uitgaande van dat Schriftwoord, verkondigde hij hem Jezus Hand. 8 : 35 Deze week brachten we een bezoekje in groep 2 om aan de kinderen te vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Nieuwsbrief 16 16 juli 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het schooljaar 2015-2016 zit er bijna op! Nog een weekje en dan begint de zomervakantie. In de bijlage van deze nieuwsbrief lees je de

Nadere informatie

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019

Schooljaar jaargang 19 - nummer juni 2019 Schooljaar 2018 2019 - jaargang 19 - nummer 112 - juni 2019 Voorwoord Hierbij alweer de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. De zomer heeft weer zijn intrede gedaan en de afronding van het

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 11: begin juni 2018 Beste ouders/ verzorgers, Het is misschien nog niet te geloven, maar over een maand hebben we alweer zomervakantie. Maar voordat het zover

Nadere informatie

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen.

Met ingang van het schooljaar is het schoolzwemmen door bezuiniging van de gemeente beëindigd. Dit geldt voor alle scholen in Haaksbergen. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 1 van mei 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 053-571396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Snappet In de week van 16 mei is groep 7 met Snappet gestart. Dit is

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie