Algemene voorwaarden Vecht en Plassen Financiële Planning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Vecht en Plassen Financiële Planning"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Vecht en Plassen Financiële Planning

2 Inleiding 1 Inleiding Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle dienstverlening van Vecht en Plassen Financiële Planning. Belangrijk om vooraf te weten In deze voorwaarden lees je onder andere welke afspraken er gelden aanvullend op onze overeenkomst en welke andere zaken je nog moet weten. Vragen Heb je na het lezen van deze algemene voorwaarden nog vragen? Neem dan gerust contact op. Bel (0346) of stuur een naar info@vechtenplassenfinancieleplanning.nl.

3 Wat staat er in deze voorwaarden? 1 Wat staat er in deze voorwaarden? Inleiding... 1 Belangrijk om vooraf te weten... 1 Vragen... 1 Wat staat er in deze voorwaarden?... 1 Welke afspraken zijn er?... 2 Toepassing van de algemene voorwaarden... 2 Overeenkomst... 2 Dienstenwijzer en andere documenten... 2 Aanlevering van gegevens... 2 Advies... 2 Het terugnemen van een opdracht... 3 Termijn voor de uitvoering van een opdracht... 3 Samenwerking met anderen... 3 Betaling van de factuur... 3 Ontbinding van de overeenkomst... 3 Welke andere zaken nog van belang?... 4 Gegevens... 4 Klachten... 4 Aansprakelijkheid... 4 Overmacht... 5 Verval van rechten... 5 Recht... 5 Afsluitend... 5

4 Afspraken 2 Welke afspraken zijn er? Toepassing van de algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van de overeenkomst tussen jou en Vecht en Plassen Financiële Planning en zijn van toepassing op alle dienstverlening die voor je wordt verricht, tenzij we uitdrukkelijk anders zijn overeengekomen. Overeenkomst Een opdracht tot dienstverlening wordt in principe schriftelijk overeengekomen. Daarnaast komt een overeenkomst ook tot stand als je mondeling, schriftelijk of per het verzoek hebt gedaan om je te adviseren en de werkzaamheden aantoonbaar zijn gestart. De overeenkomst geldt in principe voor onbepaalde tijd, tenzij we een andere looptijd hebben afgesproken of uit de gegeven opdracht blijkt dat de overeenkomst eenmalig van aard is. In de overeenkomst is de vergoeding voor de dienstverlening opgenomen. De vergoeding is exclusief BTW tenzij anders is vermeld. Indien meerdere personen samen een overeenkomst sluiten met Vecht en Plassen Financiële Planning, is iedereen hoofdelijk aansprakelijk voor de betaling van de vergoeding. Vecht en Plassen Financiële Planning spant zich in om je naar eer en geweten en op basis van goed vakmanschap te adviseren. Financieel advies wordt gegeven naar de bekende stand van wetgeving van het moment. Er geldt een zogenaamde inspanningsverplichting en geen resultaatverplichting. Als een overeenkomst tussentijds wordt beëindigd, kan een vergoeding bij je in rekening worden gebracht op basis van aantal bestede uren maal het afgesproken uurtarief. Dienstenwijzer en andere documenten Er is een dienstenwijzer waarin je meer informatie leest over Vecht en Plassen Financiële Planning en over de dienstverlening. Je ontvang de dienstwijzer ook tijdens het kennismakingsgesprek eventueel met de andere wettelijk voorgeschreven documenten. Denk bijvoorbeeld aan een wettelijk verplicht dienstverleningsdocument als sprake is van een bemiddelingsopdracht voor het sluiten van een financieel product. Aanlevering van gegevens Als het voor de uitvoering van de overeenkomst noodzakelijk is dat je gegevens aanlevert zoals kopieën van je polis, bankrekening, hypotheekgegevens, testament of andere documenten, verstuur die dan in PDF. Zo ben ik in staat deze documenten zo efficiënt mogelijk te werken. Als documenten op een andere manier worden aangeleverd, kan daarvoor een aanvullende vergoeding verschuldigd zijn. De gegevens dienen juist, volledig en betrouwbaar te zijn, ook als ze van anderen afkomstig zijn. Ze vormen immers de basis van het advies. Als we gegevens van anderen ontvangen, bijvoorbeeld van je accountant, dan ben je verantwoordelijk voor de juistheid van deze gegevens. Advies Een advies wordt altijd schriftelijk gegeven, waarna we het advies bespreken. Soms wordt een opdracht in fasen uitgevoerd. Het verstrekken van adviezen die tot een volgende fase behoren, worden uitgesteld totdat je de resultaten van de daaraan voorafgaande fase hebt goedgekeurd.

5 Afspraken 3 Het terugnemen van een opdracht Na de voltooiing van één of meerdere fasen, kun je de gegeven opdracht terugnemen. Dit gebeurt altijd schriftelijk (of per ), waarbij je de vergoeding voor al uitgevoerde werkzaamheden verschuldigd blijft. Je kunt de opdracht niet terugnemen als je zelf in gebreke blijft in het nakomen van je verplichting. Termijn voor de uitvoering van een opdracht De termijn waarbinnen een opdracht wordt uitgevoerd, is nooit te beschouwen als een fatale termijn. Een overeengekomen termijn wordt slechts bij benadering aangegeven, ook al is de termijn door beide partijen expliciet aanvaardt. Als je Vecht en Plassen niet in staat stelt de opdracht uit te voeren, bijvoorbeeld doordat de benodigde gegevens niet of later ter beschikking worden gesteld, zal de overeengekomen termijn opschuiven. Samenwerking met anderen Vecht en Plassen Financiële Planning werkt graag samen met andere adviseurs, zoals je accountant, belastingadviseur, verzekeringsadviseur, vermogensadviseur of andere professional. Ik zal nooit op eigen initiatief contact opnemen met je adviseur(s). Daarvoor geef er eerst toestemming. Het is mogelijk gebruik te maken van de diensten van andere adviseurs in het netwerk van Vecht en Plassen Financiële Planning. Ook Vecht en Plassen Financiële Planning kan daarvoor het initiatief nemen als dit nodig is voor het juist uitvoeren van de overeenkomst. De vergoeding van derden kan aan je worden doorberekend. Hierover wordt je altijd vooraf geïnformeerd. Vecht en Plassen Financiële Planning heeft een samenwerking met de adviseurs van Adviesgroep Vecht en Plassen en Smeink Assurantiën. Als je een financieel product afsluit, is het mogelijk dat het financieel product in de portefeuille van Adviesgroep Vecht en Plassen wordt ondergebracht. Hierover wordt je vooraf, in het offertestadium geïnformeerd. Betaling van de factuur De betalingscondities zijn op de factuur opgenomen. Ontbreken de specificaties op de factuur? Dan geldt een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Wordt de factuur niet tijdig betaald? Dan is wettelijke rente verschuldigd vanaf de vervaldatum van de factuur tot de dag waarop de factuur volledig is betaald. Als betaling van de factuur na een of meerdere aanmaningen volledig uitblijft, kan de vordering uit handen worden gegeven. In dat geval zijn de buitengerechtelijke incassokosten voor jouw rekening. Ontbinding van de overeenkomst Vecht en Plassen Financiële Planning kan de overeenkomst ontbinden als je de verplichtingen uit deze overeenkomst niet of niet volledig nakomt. Of als zich omstandigheden voordoen die van dien aard zijn dat nakoming niet kan worden verlangd op grond van redelijkheid en billijkheid.

6 Andere zaken 4 Welke andere zaken nog van belang? Gegevens Vecht en Plassen Financiële Planning is een handelsnaam van KL Pensioenconsultancy B.V. Het adres van Vecht en Plassen Financiële Planning is: Breedstraat BB Maarssen Alle adviesgesprekken vinden in principe plaats op dit adres. Het is mogelijk om elkaar op een andere plaats te ontmoeten. Daarvoor geldt een aanvullende vergoeding voor reiskosten en reistijd. Uiteraard geldt dit niet als je gebruik maakt van dienstverlening waardoor de Online Advieskamer van Mijngeldzaken wordt gebruikt. Klachten Heb je een klacht over de dienstverlening? Dan horen wij dat graag. Van elke klacht wordt geleerd en biedt een kans om te verbeteren. KL Pensioenconsultancy B.V. beschikt over een interne klachtenprocedure. Je kunt je klacht doorgeven door het invullen van een klachtenformulier. Dit formulier vind je op de website vechtenplassenfinanciëleplanning.nl/klacht. Je kunt ook een brief schrijven. Als een klacht gegrond is, zal Vecht en Plassen de werkzaamheden alsnog verrichten of onvolkomenheden herstellen, tenzij dit aantoonbaar zinloos is. Wil je hierop een beroep doen? Dan wordt dit door jou schriftelijk onderbouwd. Ben je niet tevreden met de uitkomst? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid), Postbus 93257, 2509 AG Den Haag. Je kunt KiFiD bereiken op telefoonnummer Je kunt je klacht ook voorleggen aan de bevoegde rechtbank. Privacybescherming Vecht en Plassen Financiële Planning beschermt je persoonlijke levenssfeer. De Wet bescherming persoonsgegevens wordt natuurlijk nageleefd. Gegevens die je verstrekt in het kader van de dienstverlening wordt zorgvuldig en onder strikte geheimhouding behandeld. Je gegevens worden slechts gebruikt voor het doel waarvoor deze zijn bestemd en waarvoor de opdracht is verstrekt. Je gegevens worden niet aan anderen ter beschikking gesteld, tenzij dit nodig is voor het afsluiten van een financieel product. Aansprakelijkheid Aansprakelijkheid wordt niet erkend voor directe schade voortvloeiend uit verrichte werkzaamheden of geleverde diensten, tenzij sprake is van opzet of grove schuld. De aansprakelijkheid is beperkt tot tien maal de overeengekomen adviesvergoeding met een absoluut maximum dat door de aansprakelijkheidverzekeraar wordt uitgekeerd. Het is aan jou om eventuele schade aan te tonen. Wordt een schade veroorzaakt door een ingeschakelde andere adviseur, dan wordt aansprakelijkheid alleen erkend als de schade op de andere adviseur kan worden verhaald. Aansprakelijkheid voor schade die is veroorzaakt door fouten in gebruikte software is uitgesloten, tenzij de leverancier van de betreffende software aansprakelijkheid aanvaardt en de schade op deze leverancier kan worden verhaald.

7 Andere zaken 5 Aansprakelijkheid voor indirecte schade wordt niet erkend. Bij indirecte schade kun je denken aan gevolgschade, gederfde winst en gemiste besparingen. Overmacht Jij en Vecht en Plassen Financiële Planning zijn niet gehouden tot nakoming van een uit onze overeenkomst voortvloeiende verplichting als sprake is van overmacht. Voor de definitie van overmacht wordt aangesloten bij het begrip zoals opgenomen in het Burgerlijk Wetboek. Verval van rechten Na 5 jaar vanaf de dag van het uitbrengen van het advies vervalt het recht om Vecht en Plassen Financiële Planning aansprakelijk te stellen. Recht De regels van het Nederlandse recht zijn van toepassing op de dienstverlening van Vecht en Plassen Financiële Planning. Een geschil kan worden voorgelegd aan de rechter die bevoegd is om in Maarssen recht te spreken. Afsluitend Deze algemene voorwaarden zijn opgemaakt in Maarssen op 16 juni Deze algemene voorwaarden zijn te vinden op de website: vechtenplassenfinancieleplanning.nl. De algemene voorwaarden worden op verzoek aan jou toegestuurd en bijgesloten bij elke overeenkomst die we sluiten. Deze algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd. Bij een wijziging worden de algemene voorwaarden aan je toegezonden, waarna deze voorwaarden ons beide binden volgend op de dag van toezending. Na beëindiging van onze overeenkomst blijven deze algemene voorwaarden van kracht.

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Sinior Hypotheek & Financieel Advies, gevestigd te Hengelo aan de Enschedesestraat 164 (7552 CL) hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012

ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 ALGEMENE VOORWAARDEN Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel West-Brabant te Breda onder nummer 20144485 op 24 april 2012 Artikel 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden Deze voorwaarden gelden voor iedere

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden voor relaties van Steijvers Financiële Diensten B.V. Mei /5

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden voor relaties van Steijvers Financiële Diensten B.V. Mei /5 ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden voor relaties van Steijvers Financiële Diensten B.V. Mei 2010 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN HANS STEIJVERS UW FINANCIËLE COACH 1. Steijvers Financiële Diensten B.V.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Alfisure, verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Huis & Hypotheek Bergen verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam

ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam ALGEMENE VOORWAARDEN KKamsterdam Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en maken onlosmakelijk deel uit van iedere aanbieding, offerte en overeenkomst die betrekking heeft

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. Algemene voorwaarden van den Boorn Financieel Advies B.V. Betrekking hebbende op het gebied van advisering in financiële diensten in de ruimste zin des woord evenals het besturen en deelnemen van management-

Nadere informatie

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair.

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Definities 1.1.1. De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A en S Financieel Adviseurs bv, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1

Algemene voorwaarden. versie 130215 - Algemene Voorwaarden van Eveas Verzekeringen 1 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Eveas Verzekeringen, geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17078376,Stationsstraat

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN SCHRIJVER ASSURANTIE MANAGEMENT OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V.

VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V. ADVISERING VALENT PENSIOEN- EN LEVEN ADVISEURS B.V OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 DEZE ZIJN VAN TOEPASSING OP OVEREENKOMSTEN WAARBIJ

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015

ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 ALGEMENE VOORWAARDEN DE NEDERLANDSE PENSIOEN ASSOCIATIE Versie mei 2015 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door De Nederlandse Pensioen Associatie,

Nadere informatie

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken.

1.1 Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk is afgeweken. ALGEMENE VOORWAARDEN DIENSTVERLENING Visser & Verweij communicatie s Gravenhof 12 7201 DN Zutphen Bezoekadres: Waterstraat 5 7201 HM Zutphen 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1.1 Deze voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1 Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten en opdrachten, waarbij HR Financials Riskmanagement B.V., handelend onder de naam:,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Foreburgh Financiële Planning

Algemene Voorwaarden Foreburgh Financiële Planning Algemene Voorwaarden Foreburgh Financiële Planning Artikel 1: Partijen 1.1 Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Foreburgh Financiële Planning gevestigd te Voorburg, en zijn mede bedongen ten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden van Stellema verzekeringen 1. Algemeen 1.1 Waar in deze voorwaarden wordt gesproken over Financiële Dienstverlener, wordt Stellema Verzekeringen, G. Bleekerstraat 1a, 9291 BS te Kollum bedoeld. 1.2 Deze algemene voorwaarden zijn

Nadere informatie

2.2. De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2. De opdrachtnemer behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT ADVISERING DOOR AUXILIUM FINANCIELE PLANNING EN PENSIOENADVIES B.V. OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN FINANCIELE PLANNING 1. ALGEMEEN. 1.1. Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

3.1 Onderstaande begrippen komen vaker in de voorwaarden voor. Daarom leggen wij deze graag even uit.

3.1 Onderstaande begrippen komen vaker in de voorwaarden voor. Daarom leggen wij deze graag even uit. Bijlage: ALGEMENE VOORWAARDEN Don Risicobeheer 1. Waarvoor dienen deze algemene voorwaarden? 1.1 Wij hebben een aantal afspraken die gelden voor iedereen en voor al onze dienstverlening. Bijvoorbeeld op

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie

ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN. JVUcalculatie ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN JVUcalculatie Artikel 1 Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing bij opdrachten aan en op alle aanbiedingen en overeenkomsten waarbij JVUcalculatie

Nadere informatie

Amersfoort mei

Amersfoort mei Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing gevestigd aan de Bekensteinslaan 36, 3817 AK te Amersfoort, ingeschreven bij KvK onder nummer 68340508, hierna te noemen Markerting Facilitator.

Nadere informatie

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst

Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01. Algemene Voorwaarden. Artikel 5. Uitvoering van de overeenkomst Kreeksehaven 61 3077 AG Rotterdam The Netherlands KVK: 53596285 BTW: NL850942135B01 Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities 1.1 Anno 90: Besloten Vennootschap, gevestigd te Rotterdam en ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Model algemene MODEL ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Waarvoor dienen deze algemene voorwaarden? 1.1 Op onze dienstverlening is een aantal afspraken van toepassing dat voor iedereen geldt.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ENTRUST V.O.F. 1. ALGEMEEN Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Entrust V.O.F. al dan niet op declaratiebasis adviezen aan opdrachtgever

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities ALGEMENE BETALINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN pagina 1/5 Artikel 1. Definities In deze Algemene betalings- en leveringsvoorwaarden wordt verstaan onder: De opdrachtnemer: Affectief Financieel Consult B.V.

Nadere informatie

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Assurantie Service Jan van Veen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING Assurantie Service Jan van Veen OP HET TERREIN VAN Individuele Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Uitvaartverzekering, Overlijdensrisicoverzekering, (Direct Ingaande) Lijfrenteverzekering

Nadere informatie

Algemene Dienstverlenings- voorwaarden

Algemene Dienstverlenings- voorwaarden persoonlijk en dichtbij Algemene Dienstverlenings- voorwaarden 1 Algemene Dienstverleningsvoorwaarden De Vries Verzekeringen De Algemene Dienstverleningsvoorwaarden van De Vries Verzekeringen zijn van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MULTISAFE B.V. h.o.d.n. Vandenende Adviesgroep

ALGEMENE VOORWAARDEN MULTISAFE B.V. h.o.d.n. Vandenende Adviesgroep ALGEMENE VOORWAARDEN MULTISAFE B.V. h.o.d.n. Vandenende Adviesgroep 1. Waarvoor dienen deze algemene voorwaarden? 1.1 Wij hebben een aantal afspraken die gelden voor iedereen en voor al onze dienstverlening.

Nadere informatie

Van Luin Assurantie Groep BV

Van Luin Assurantie Groep BV ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van (inclusief de aan haar verbonden rechtspersonen Van Luin Assurantiën BV, Van Luin Advies BV, Van Luin

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERZEKERING VISIE

ALGEMENE VOORWAARDEN VERZEKERING VISIE Bijlage 1: ALGEMENE VOORWAARDEN VERZEKERING VISIE 1. Waarvoor dienen deze algemene voorwaarden? 1.1 Wij hebben een aantal afspraken die gelden voor iedereen en voor al onze dienstverlening. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van toepassing op overeenkomsten tot dienstverlening (Onder nummer )

Algemene Voorwaarden van toepassing op overeenkomsten tot dienstverlening (Onder nummer ) L Algemene Voorwaarden van toepassing op overeenkomsten tot dienstverlening (Onder nummer 2016 01) Pension in E-motion is gevestigd te Son en Breugel en is ingeschreven in het handelsregister onder het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN AULMAN & HOOGWERF FINANCIEEL ADVIES

ALGEMENE VOORWAARDEN AULMAN & HOOGWERF FINANCIEEL ADVIES ALGEMENE VOORWAARDEN AULMAN & HOOGWERF FINANCIEEL ADVIES Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Aulman & Hoogwerf Financieel Advies, gevestigd te Barendrecht Bijdorp-Oost 5, 2992 LA, hierna te

Nadere informatie

LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING:

LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING: LEVERINGSVOORWAARDEN STRUIJS FINANCIAL PLANNING: 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Struijs Financial Planning (hierna SFP) al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door: Flexis Benefits Zoetermeer BV, gevestigd te Rotterdam aan de Admiraliteitskade 62, 3063 ED, ingeschreven in het handelsregister onder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Financieel Adviesbureau Zwolle. Pagina 1 van 6 Algemene Voorwaarden v1803

Algemene voorwaarden. Financieel Adviesbureau Zwolle. Pagina 1 van 6 Algemene Voorwaarden v1803 Algemene voorwaarden Financieel Adviesbureau Zwolle Pagina 1 van 6 Algemene Voorwaarden v1803 ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Financieel

Nadere informatie

versie januari 2010 Algemene voorwaarden

versie januari 2010 Algemene voorwaarden versie januari 2010 Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Oord Assurantiën BV, gevestigd te Bergschenhoek aan de Noorderparklaan

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN (HYPOTHEKEN - VERZEKERINGEN - KREDIETEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN (HYPOTHEKEN - VERZEKERINGEN - KREDIETEN) ALGEMENE VOORWAARDEN (HYPOTHEKEN - VERZEKERINGEN - KREDIETEN) 1. Waarvoor dienen deze algemene voorwaarden? 1.1 Wij hebben een aantal afspraken die gelden voor iedereen en voor al onze dienstverlening.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Geertsma assurantiën bv, gevestigd te Balk aan Eigen Haard 33 8561 EX, hierna te noemen: Geertsma,

Nadere informatie

voorbehoud en schriftelijk zijn aanvaard. 1.2 Afwijzingen van en/of aanvulling op deze algemene voorwaarden binden AOV deskundigen.

voorbehoud en schriftelijk zijn aanvaard. 1.2 Afwijzingen van en/of aanvulling op deze algemene voorwaarden binden AOV deskundigen. Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door AOV deskundigen.nl en haar samenwerkende intermediairs hierna te noemen AOV deskundigen.nl, en zijn mede bedongen ten behoeve van de bestuurder(s) van AOV

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO

ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO ALGEMENE VOORWAARDEN INTELEO Inteleo Grote Haag 54 3893 CN Zeewolde KvK 67830153 Toepasselijkheid van deze voorwaarden Artikel 1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Adviesgroep Van der Roest

Algemene voorwaarden. Adviesgroep Van der Roest Algemene voorwaarden Adviesgroep Van der Roest 1 Algemene Voorwaarden Adviesgroep Van der Roest Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Assurantiekantoor E. van der Roest BV, gevestigd te Huizen

Nadere informatie

Deze worden gehanteerd door Premarce Advies BV gevestigd aan de Hellerweg 23 7547 RK te Enschede, hierna te noemen: Premarce Advies BV, en zijn mede bedongen ten behoeve van de bestuurders van Premarce

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies. 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Wijma Juridisch Advies Definities Dienstverlener: Wijma Juridisch Advies Opdrachtgever: iedere partij (natuurlijke of rechtspersoon) die een overeenkomst met Wijma Juridisch Advies

Nadere informatie

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend.

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door, Krabbe Assurantiën gevestigd te Enschede aan de Oldenzaalsestraat 324, 7523 AH Enschede, hierna te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GANA ADVIESGROEP

ALGEMENE VOORWAARDEN GANA ADVIESGROEP ALGEMENE VOORWAARDEN GANA ADVIESGROEP Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Gana B.V., gevestigd te Nijmegen aan de Groesbeekseweg 23, hierna te noemen: Gana Adviesgroep, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Toepasselijkheid Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc.

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Toepasselijkheid Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc. ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Van Zanten Assurantiën B.V., gevestigd te Zeeland aan de Kerkstraat 26, 5411 BA, hierna te noemen: Van Zanten, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ADVISIE GROEP. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ADVISIE GROEP. Artikel 1: Toepasselijkheid. Artikel 2: Aanbiedingen, overeenkomst, opdracht etc ALGEMENE VOORWAARDEN VAN ADVISIE GROEP Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door eenmanszaak Advisie Groep / Hypotheek Advisie, gevestigd te Druten aan de Breuvenhof 55, 6651 SC, hierna te noemen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zuidstad Financiële Planning

Algemene voorwaarden Zuidstad Financiële Planning Algemene voorwaarden Zuidstad Financiële Planning Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Zuidstad Financiële Planning gevestigd te Rotterdam aan de Slinge 455, 3085 ES, hierna te noemen: Zuidstad

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING. van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht. Artikel 1. Definities ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING van: Parkeeradvies.com, gevestigd en kantoorhoudende te Utrecht Artikel 1. Definities 1. Parkeeradvies.com wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener.

Nadere informatie

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners.

Gebruiker: de gebruiker van de algemene voorwaarden, dus Van der Meer Lifestyleplanners. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR DIENSTVERLENING VAN: Van der Meer Lifestyleplanners Tsjerkepaed 3A 9081 AT Lekkum KvK-nummer 64109178 hierna te noemen: Van der Meer Lifestyleplanners Artikel 1. Algemeen 1. In

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door D.B. van der

Nadere informatie

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer

Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer ALGEMENE VOORWAARDEN Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V. Financieel Adviescentrum Westerkwartier B.V., hierna te noemen Hypotheek Service of opdrachtnemer 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden en DVD

Algemene Voorwaarden en DVD Algemene Voorwaarden en DVD Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Van Zonneveld Hypotheken, gevestigd te Voorburg aan Park de Elsberg 4 en zijn mede bedongen ten behoeve

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Pandomo Hypotheken B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN Pandomo Hypotheken B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN Pandomo Hypotheken B.V. Pandomo Hypotheken B.V., hierna te noemen Pandomo, Pandomo Makelaars of opdrachtnemer 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker

Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: hierna te noemen: gebruiker Algemene Voorwaarden Websitescanner Willibrorduslaan 81 KvK: 70476748 hierna te noemen: gebruiker Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis

Nadere informatie

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015.

Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Algemene voorwaarden Dit zijn de algemene voorwaarden van Sparko, KvK 61726281 Corvus 36, 5527 ED Hapert, d.d. 25 augustus 2015. Artikel 1 Toepasselijkheid 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1: Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1: Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Bronsveld & Blok Financiële Planning vof, gevestigd te s-gravenzande aan de Veilingkade 7, 2694 BH, hierna te noemen: Bronsveld & Blok

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Algemeen 1.1 Onder cliënt wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de niet in de uitoefening van een beroep of bedrijf handelende persoon, die alleen of gezamenlijk met een derde een opdracht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TMA Consultancy Group BV (versie TMA-2012)

ALGEMENE VOORWAARDEN TMA Consultancy Group BV (versie TMA-2012) ALGEMENE VOORWAARDEN TMA Consultancy Group BV (versie TMA-2012) Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door TMA Consultancy Group B.V., handelend onder TMA Consultancy, gevestigd te Driebergen-Rijsenburg,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Midden Brabant Advies d.d. 2 juni 2014

Algemene Voorwaarden Midden Brabant Advies d.d. 2 juni 2014 Algemene Voorwaarden Midden Brabant Advies d.d. 2 juni 2014 1. Waarvoor dienen deze algemene voorwaarden? 1.1 Wij hebben een aantal afspraken die gelden voor iedereen en voor al onze dienstverlening. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per

Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per Algemene Voorwaarden voor Consumenten geldig per 01-09-2017 Artikel 1 Definities 1. Warmenhoven: Warmenhoven, Onafhankelijk Energiecontractadviseur, 2. Opdrachtnemer, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Folkertsma Financiële Diensten gevestigd te Franeker aan het Noord 42, postcode 8801 KR, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed.

1. BCC Consult B.V.: een besloten vennootschap, vertegenwoordigd door dhr. Jarmohamed. 1 Algemene Leveringsvoorwaarden BCC Consult BV 23 juni 2015, Rotterdam Artikel 1. Toepasselijkheid van deze voorwaarden 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere rechtsverhouding tussen BCC Consult

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Snelder Zijlstra Hypotheken BV, gevestigd te Haaksbergen aan de Eibergsestraat 44 b, 7481 HL, hierna te noemen: Snelder Zijlstra Hypotheken,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5

ALGEMENE VOORWAARDEN 1/5 ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de volgende betekenis gebruikt, tenzij anders is aangegeven. Gebruiker: de gebruiker van de

Nadere informatie

Echt Om, om echt te zijn

Echt Om, om echt te zijn Algemene voorwaarden Echt Om Samenvatting Echt Om heeft hieronder de belangrijkste punten van de algemene voorwaarden samengevat. Op verzoek sturen wij u de volledige algemene voorwaarden. Als we met elkaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door VDS Hypotheken & Financiële Planning (KvK 60245948), gevestigd te Werkendam aan Van Randwijklaan 49,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Adviesvlogs

Algemene Voorwaarden Adviesvlogs Algemene Voorwaarden Adviesvlogs Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtshandelingen van, en op alle overeenkomsten met, Adviesvlogs (KvK 61491047) (hierna te noemen: Adviesvlogs ),

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF

ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF ALGEMENE VOORWAARDEN SCHERPHOF ASSURANTIEN VOF Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Scherphof Assurantiën V.O.F. gevestigd te Vriezenveen aan de Oude Hoevenweg 149a, 7671 PL, hierna te noemen:

Nadere informatie

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal.

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTOLI ADVIESGROEP Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Artoli Adviesgroep gevestigd te Veldhoven aan De Run 5101B, 5503LV, hierna te noemen: Artoli Adviesgroep en zijn

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Slegt Financiële Dienstverlening financieel adviseurs.gevestigd te Amsterdam aan Plein 40-45 nr,1, postcode 1064SW

Nadere informatie

3.1 De volgende begrippen komen vaker in de voorwaarden voor. Daarom leggen wij deze graag even uit.

3.1 De volgende begrippen komen vaker in de voorwaarden voor. Daarom leggen wij deze graag even uit. ALGEMENE VOORWAARDEN KORSTEN VAN DIEPERBEEK Groep B.V. model mei 2018 1. Waarvoor dienen deze algemene voorwaarden 1.1 Op onze dienstverlening zijn een aantal afspraken van toepassing die voor iedereen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEUKEN ESSERS ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 2: AANBIEDINGEN, OVEREENKOMST, OPDRACHT ETC.

ALGEMENE VOORWAARDEN BEUKEN ESSERS ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID ARTIKEL 2: AANBIEDINGEN, OVEREENKOMST, OPDRACHT ETC. ALGEMENE VOORWAARDEN BEUKEN ESSERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door beuken essers bv, gevestigd te Maastricht-Airport aan de Europalaan 26, 6199 AB, hierna te noemen: beuken essers, en

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 3D Financieel Advies KvK 52090523 AFM 12039942 Gevestigd te Gerrit Achterberghove 18 3437 ZE Nieuwegein Pagina 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 1.1. De gebruiker van deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid van deze voorwaarden. Artikel 3. Offertes Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: IkStaVoorVerzoening! ingeschreven bij de Kruispunt Bank Belgie onder nummer KBO nr.: 0634.750.182. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners

Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Algemene voorwaarden voor financiële dienstverleners Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door NAMACO Financiële Diensten, h.o. NAMACO Financiële Diensten, gevestigd te Almere aan de Transistorstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BLANK ADVIES VERZEKERINGEN-HYPOTHEKEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BLANK ADVIES VERZEKERINGEN-HYPOTHEKEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BLANK ADVIES VERZEKERINGEN-HYPOTHEKEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Blank Advies verzekeringen-hypotheken, gevestigd te Tilburg aan de Groenstraat 252, 5021

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DIENSTVERLENING Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Eeckhout & Slegt financieel adviseurs. gevestigd te Amsterdam aan Plein 40-45 nr,1, postcode 1064SW en de met haar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant. Artikel 1. Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN - INDRA Virtual Assistant Artikel 1. Toepasselijkheid 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen Opdrachtnemer INDRA Virtual Assistant

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Definities 1.1 De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft Klaassen & Retz BV, gevestigd te Heerhugowaard aan de Umbriëllaan 4, 1702 AJ Heerhugowaard, hierna te noemen: Klaassen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden. Algemene voorwaarden Connectrr Artikel 1 Definities 1. Connectrr wordt in deze algemene voorwaarden aangeduid als dienstverlener of als Connectrr. 2. De wederpartij van dienstverlener

Nadere informatie

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend.

1.4 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door de BNMW Groep v.o.f. gevestigd De Giek 18 9206 AT te Drachten, hierna te noemen: BNMW Groep v.o.f.,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Financiële Dienstverlening Hoeijmakers Groep B.V. alsmede de aan haar gelieerde bedrijven.

Algemene Voorwaarden Financiële Dienstverlening Hoeijmakers Groep B.V. alsmede de aan haar gelieerde bedrijven. Algemene Voorwaarden Financiële Dienstverlening Hoeijmakers Groep B.V. alsmede de aan haar gelieerde bedrijven. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENING Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Assurantiekantoor Van Montfort, gevestigd te Luyksgestel aan de Sengelsbroeksestraat 8, 5575 AN, hierna te noemen:

Nadere informatie

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend.

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse en de Engelse taal. De Nederlandse tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Alklis Adviesgroep BV, h.o.d.n. Finenzo Alkmaar & Finenzo Hypotheken Alkmaar, gevestigd te Alkmaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Toepasselijkheid

Algemene voorwaarden. Artikel 1: Toepasselijkheid Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Sens Financiële Diensten, gevestigd te Vlaardingen aan de Edisonstraat 11, 3133 KG, hierna te noemen: Sens FD, en zijn mede bedongen

Nadere informatie

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal en deze tekst is bindend.

1.4. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in de Nederlandse taal en deze tekst is bindend. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR FINANCIËLE DIENSTVERLENERS Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door Lands Advies BV, Lands Advies Holding BV en SL2 Assuradeuren BV, gevestigd te Beverwijk aan de Wijkermeerweg

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ROOTIME

ALGEMENE VOORWAARDEN ROOTIME ALGEMENE VOORWAARDEN ROOTIME In deze Algemene Voorwaarden leest u wat wij met elkaar afspreken als u ons een opdracht geeft. Woordverklaring In deze Algemene Voorwaarden hebben onderstaande woorden de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Assurantiekantoor van Wijngaarden- Vinkeveen BV. Herenweg 169A 3645 DK Vinkeveen. AFM : 12005241 KiFid: 300.

Algemene voorwaarden. Assurantiekantoor van Wijngaarden- Vinkeveen BV. Herenweg 169A 3645 DK Vinkeveen. AFM : 12005241 KiFid: 300. Algemene voorwaarden Assurantiekantoor van Wijngaarden- Vinkeveen BV. Herenweg 169A 3645 DK Vinkeveen AFM : 12005241 KiFid: 300.002593 ALGEMENE VOORWAARDEN Deze algemene voorwaarden worden gehanteerd door

Nadere informatie