R.K. Heilig Hartschool

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "R.K. Heilig Hartschool"

Transcriptie

1 RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) Infomailtje NR Agenda Donderdag 17 november Groep 8 meedraaidag RSG Woensdag 23 november Pietenochtend Donderdag 24 november Informatieavond RSG Maandag 28 november Giezelbaargbloazer Woensdag 30 november Groep 8 meedraaidag Ubbo Emmius Vrijdag 2 december Sinterklaasfeest Dinsdag 6 december Informatieavond Ubbo Emmius Woensdag 7 december Groep 6,7 en 8 bibliotheek Musselkanaal Donderdag 26 januari Groep 8 inloopavond Ubbo Emmius Groep 123 Deze week sluiten we het thema herfst af en maken we een kleine start met Sinterklaas. De komende weken werken we aan het thema Sinterklaas. De letter h staat nu centraal in de klas. De kinderen mogen iets meenemen wat met de letter h begint. Zoals hout, helm, handschoen, enz. Gijs Bolscher is 4 jaar geworden! Hoera! Welkom bij ons op school. We wensen je een fijne tijd bij ons op school!

2 Week van de Mediawijsheid Van 18 tot en met 25 november is de Week van de Mediawijsheid. Dit jaar met het thema Feit, Fake of Filter. We doen met groep 6,7 en 8 mee aan MediaMasters. MediaMasters is een online game voor in de klas en thuis. Spelenderwijs leren leerlingen meer over de kansen en de gevaren die media bieden. We worden een week lang uitgedaagd om de hoofdrolspelers in de online game te helpen. Hiervoor moeten wij in de klas en thuis MediaMissies volbrengen. Dat zijn vragen en opdrachten die te maken hebben met thema s op het gebied van mediawijsheid. Pietenochtend 23 november Woensdag 23 november hebben we een pietenochtend op school. Alle leerlingen gaan leuke activiteiten doen rondom het thema Sinterklaas. Om veel verschillende activiteiten te kunnen doen, hebben we hulp nodig van ouders. Wilt en kunt u meehelpen deze ochtend, dan graag opgeven bij juf Marlinde vóór 15 november. Sinterklaas verplaatst naar vrijdag 2 december De datum van het Sinterklaasfeest is verplaatst naar vrijdag 2 december in plaats van maandag 5 december. Dit betekent dat groep 1/2 vrijdagochtend naar school gaat en om dit te compenseren is groep 1/2 donderdagmiddag 1 december om uur vrij. Alle leerlingen zijn vrijdag 2 december om uur vrij. Maandag 5 december gaan de leerlingen de hele dag naar school. Lootjes De kinderen van groep 6, 7 en 8 hebben lootjes getrokken voor Sinterklaas. Ze moeten voor elkaar een gedicht en surprise maken. Het geld voor het cadeautje hebben de kinderen al mee gekregen.

3 Bibliotheek Woensdag 7 december willen we graag met groep 6, 7 en 8 naar de bibliotheek in Musselkanaal. Wie van de ouders zou mee kunnen met de auto? Er heeft zich maar één ouder aangemeld. Groep 8 Nog even alle data op een rij voor groep 8: 17 november meedraaidag RSG 24 november informatieavond RSG, Ubbo Stadskanaal op de St. Antoniusschool in Musselkanaal, van uur tot uur. 30 november meedraaidag Ubbo Emmius Onstwedde 6 december informatieavond Ubbo Emmius Onstwedde, van uur tot uur. 26 januari opendag voor leerlingen en ouders Ubbo Emmius Onstwedde, inloop s avonds vanaf uur. Er wordt niet met een vast programma gewerkt Giezelbaargbloazers Maandagmiddag 28 november komen de Giezelbaargbloazers bij groep 6,7 en 8 in de klas om het een en ander te vertellen over de geschiedenis van de Giezelbaarg. GMR Wij stellen ons voor Sinds januari 2016 vormen wij de officiële nieuwe GMR van Primenius. Vanuit het personeel hebben zitting genomen in de GMR: Harma Amersfoort-Zoer, St. Gerardusschool te Emmen Ella Hofman, Pastoor Middelkoopschool te Klazienaveen Hans Setz, In de Manne te Veendam (Vice-voorzitter) Magda Romp-Ottens, SBO Toermalijn te Emmen Vanuit de ouders hebben zitting genomen in de GMR: Mark Blom, Mgr. Bekkersschool te Veendam (voorzitter GMR) Maria Bos, Kristalla te Emmen Michiel Dost, St. Walfridusschool te Bedum Marc Wallinga, Willibrordschool te Stadskanaal (penningmeester) Vanuit het bestuur sluit aan: John van Meekeren, voorzitter CvB Anneke Neinders, ambtelijk secretaris De GMR is een gesprekspartner van het CvB. Het belangrijkste in deze is dat de GMR meedenkt over het beleid binnen de stichting en dat deze dusdanig uiteen wordt gezet zodat het werkbaar is voor een ieder.

4 De vergaderingen van de GMR zijn openbaar. Wil men aanwezig zijn bij een vergadering, dan is dit mogelijk. Echter is het wel noodzakelijk om dit van tevoren aan te geven bij de voorzitter van de GMR. Na een vergadering worden de vastgestelde notulen naar alle MR en van de scholen gestuurd. Tevens wordt de agenda van tevoren verstuurd naar de MR en. Het is mogelijk om de GMR in te lichten/ advies of uitleg te vragen over bepaalde aspecten binnen stichting Primenius. Echter is het belangrijk om goed te bekijken of het een GMR aangelegenheid betreft of een situatie voor het bestuur. Op deze manier kunnen vraagstukken c.q. problemen eerder aangepakt worden en eventueel ook opgelost worden. Voor een duidelijk overzicht van de taken en bevoegdheden van de GMR kunt u op de website van Primenius documenten vinden die dit duidelijk verwoorden. Voor vragen en/ of opmerkingen kunt u bij één van de leden van de GMR terecht. Hiervoor kan g d worden naar het volgende mailadres: oot@primenius.nl. Wij hopen op deze manier ons te hebben kunnen voorstellen en een beeld hebben kunnen schetsen wat de GMR doet en hoe wij bereikbaar zijn. Met vriendelijke groet, De GMR stichting Primenius GGD Groningen Voorkom decemberstress Een overdosis Sint kan behoorlijk wat stress veroorzaken, zowel bij kinderen als ouders. Hoe hou je het gezellig en feestelijk? 1. Hanteer de gouden regel: minder is meer, houd het aantal Sint en Kerstvieringen beperkt. 2. Hou goed in de gaten hoe je kind op alle festiviteiten reageert. 3. Maak de feesten voorspelbaarder door een kalender met de hoogtepunten te maken. Zodat je kind kan zien hoelang het allemaal nog duurt. 4. Spreek af hoe vaak de schoen gezet mag worden, bijvoorbeeld alleen in het weekend. 5. Informeer wat er op school gaat gebeuren zodat je kind er op kan worden voorbereid. 6. Laat je kind het Sinterklaasjournaal op uitzending gemist kijken zodat je rustig kunt eten. Op deze manier voorkom je ook dat je kind iedere dag wordt overladen met reclame met cadeau-ideeën. 7. Laat je niet gek maken door wat andere ouders doen maar bedenk wat je je kind wil meegeven van dit feest. 8. Maak van de Sint geen boeman door bijvoorbeeld te zeggen dat je kind wordt meegenomen in de zak wanneer het zijn bordje niet leegeet. Of wanneer je kind zich niet gedraagt, hij/zij geen cadeautje meer krijgt van de Sint. 9. Zet niet meteen de kerstboom neer als Sinterklaas weg is. Maak de overgangen geleidelijk met bijvoorbeeld een leuk boek over Sinterklaas en Kerst. 10. Richt het Kerstdiner zo in dat het diner tussenpauzes heeft. Geef ze dan even wat tekenpapier, doe een spelletje of lees een mooi kerstverhaal voor. 11. Gaat het niet helemaal zoals je dacht, relax, er is altijd weer een volgend jaar!

5 Vakantierooster Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Goede Vrijdag Tweede Paasdag Meivakantie t/m Bevrijdingsdag Hemelvaart en Pinksteren t/m Zomervakantie t/m Maandag 05 december 2017 Alle leerlingen om uur vrij! Vrijdag 23 december 2015 Alle leerlingen om uur vrij! Vrijdag 21 juli 2016 Alle leerlingen om uur vrij! Studiedagen: Alle leerlingen hele dag vrij! Alle leerlingen hele dag vrij! 3 Nog niet bekend Alle leerlingen hele dag vrij! Trefwoord In de week van 14 november t/m 2 december staat in de methode Trefwoord het thema Verbinden centraal. We hebben een lijntje! Niemand leeft op een eiland. In onze omgeving en zeker op school zijn er altijd andere mensen waarmee je rekening moet houden. Je leeft altijd samen met anderen. Want zonder solidariteit, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel geeft samen spelen, leven en werken veel minder plezier. Daarom onderzoeken de kinderen waar verbondenheid te zien is en met wie zij zich verbonden weten. Het gaat ook wel eens niet goed. Kinderen worden zich bewust van spanningen en conflicten die zich afspelen tussen mensen. In het verhaal van de tweeling Ilse en Marissa wordt duidelijk dat zij ook verschillend mogen zijn, ook al lijk je precies op elkaar en draag je dezelfde kleding. De kinderen in de onderbouw onderzoeken aan de hand van een familiefoto met welk familielid zij een speciaal lijntje hebben.

6 De Bijbelverhalen in dit thema gaan over Jozef. Jozef is één van de 12 kinderen van Jacob. Hij is de lieveling van zijn vader. Als Jozef op een dag een mooie en bijzondere jas van zijn vader krijgt, krijgt de jaloezie bij de broers de overhand. Zij verkopen Jozef als slaaf. Jozef komt terecht in Egypte aan het hof van de rijke Potifar. Jozef kan dromen uitleggen en belandt daardoor uiteindelijk aan het hof van de Farao als onderkoning. Jaren later, als er een grote hongersnood optreedt in Kanaän, het land van zijn broers, trekken deze broers naar Egypte om graan te halen. De broers herkennen Jozef niet en hij stelt hen op de proef. Hebben zij iets geleerd uit het verleden of stelt broederschap in hun ogen niet veel voor? Jozef houdt één van zijn broers in gijzeling en stuurt de anderen terug met een opdracht. Als zij deze keer hun broer niet in de steek laten, maakt Jozef zich bekend. Hij zorgt ervoor dat zijn familie en zijn oude vader Jacob zelfs de Farao ontmoeten en een plek krijgen in Egypte. Zo verbindt Jozef twee volkeren met elkaar. Een historische bruggenbouwer is Sinterklaas. Samen met zijn pieten proberen ze het iedereen naar de zin te maken. Maar dat lijkt mis te gaan als Mini-Piet en Maxi-piet op de andere pieten mopperen en zeggen dat het saaie pieten zijn. Of toch niet, en kunnen Mini-piet en Maxi-Piet ook met de andere pieten plezier hebben? Om je echt verbonden te voelen met mensen en de wereld om je heen is het fijn dat je weet welke lijntjes er zijn tussen de kinderen in de klas, je ouders en of andere familie. Maar misschien ook wel met kinderen die net als jij van zwemmen, tekenen of gamen houden.

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 11, 15-11-2016 Maandag 14 november Dinsdag 15 november Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig Vrijdag 18 november

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA21 DI22 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 11 11-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA14 08.15

Nadere informatie

15 november 29 november. Rkbs De Banier

15 november 29 november. Rkbs De Banier 7 15 november 29 november Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag, dinsdag en donderdag + maandag 21 november Maandag en dinsdag+ maandagmorgen 21 november

Uit de teamkamer Aanwezigheid directie & Ib-er Maandag, dinsdag en donderdag + maandag 21 november Maandag en dinsdag+ maandagmorgen 21 november r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 locatieleider: Inge Kiers 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 11 november Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 11 november Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 11 november 2016 Beste ouder, Vrijdag 25 november komt het eerste rapport met de kinderen mee naar huis. Aansluitend op het rapport plannen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 7 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 7 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 7 november 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 9 november Nationaal schoolontbijt 10 november St. Maarten (17.30 18.30 uur) 11 november Ziekenhuisbezoek in het kader van St. Maarten 16 november

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 13,

INFO. Jaargang 23, Nummer 13, INFO Jaargang 23, Nummer 13, 29-11-2016 Maandag 28 november MR / SAC vergadering Dinsdag 29 november Teamvergadering Identiteit Woensdag 30 november Donderdag 01 december Informatieavond groep 8 - VO Vrijdag

Nadere informatie

December Maandthema: 1 / 7

December Maandthema: 1 / 7 December 2016 Maandthema: bezoekadres: Beetslaan 2, Hoogezand, postadres: Postbus 171, 9600 AG Hoogezand. Tel: 0598-326932 1 / 7 Belangrijke data: Donderdag 15 december Zwemspelmorgen groep 7/8 Donderdag

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

7) Hoogholtje, Wehe den Hoorn: Leerkracht: 2 dagen (groep nog niet bekend) evt. aangevuld met groep 4/5 op maandag (=ouderschapsverlof)

7) Hoogholtje, Wehe den Hoorn: Leerkracht: 2 dagen (groep nog niet bekend) evt. aangevuld met groep 4/5 op maandag (=ouderschapsverlof) INTERNE GEBUNDELDE VACATURE ADVERTENTIE Wij zijn op zoek naar enthousiaste leerkrachten/onderwijsassistenten voor schooljaar 2016/2017 voor de volgende scholen: 1) SWBS Pork, Ter Apel: Leerkracht groep

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 11 november 2016 CBS t Kompas Agenda 25 november Onderbouw vrij Nieuwsbrief 28 november Onderbouw vrij Trefwoord Week 46;14 t/m 18 november Verbinden: We hebben een lijntje. Niemand

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 2018 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2017 dinsdag 1 Zomervakantie woensdag 2 Zomervakantie donderdag 3 Zomervakantie vrijdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jacob Maris December 2017

Nieuwsbrief Jacob Maris December 2017 Nieuwsbrief Jacob Maris December 2017 Jacob Maris Jacob Marisplein 9 3055 BK R dam 010-4182821 info@jacob-maris.nl www.jacob-maris.nl Inhoudsopgave: - Sinterklaas - Gymles - Wist u dat? - Kerstmis - HVO

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

December Levensbeschouwing: Hemel en Aarde. Geachte ouders/verzorgers,

December Levensbeschouwing: Hemel en Aarde. Geachte ouders/verzorgers, Geachte ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! De feestelijke decembermaand staat weer voor de deur. De school is helemaal klaar voor Sinterklaas en zijn Pieten. De gangen zijn prachtig versierd

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 25 november 2016 CBS t Kompas Agenda 28 november Onderbouw vrij 4 december Oud papier 5 december Sinterklaasfeest 9 december Nieuwsbrief 16 december Nieuwsbrief 22 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Woensdag 5 december, Sinterklaasfeest vanaf 08.30 uur. Donderdag 6 december, inloop tot 09.30 uur. Woensdag 12 december

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 8 november 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 8 november 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 8 november 2016 Agenda Deze week Dag Datum Tijd Activiteit dinsdag 8 11 19.00 20.00 SAC vergadering dinsdag 8 11 19.30 20.30 MR vergadering donderdag 10 11 middag

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 5 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 5 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 5 van CBS De Tarissing 2018-2019 Dankdag December 3 Weekopening groep 78. 4 Sinterklaas op school (gewijzigde datum, Sinterklaas had het te druk de 5e) 17 Kerstviering 20 BLP ochtend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2016 2017 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2016 maandag 1 Zomervakantie dinsdag 2 Zomervakantie woensdag 3 Zomervakantie donderdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Schooljaarkalender

Schooljaarkalender Schooljaarkalender 2018-2019 Augustus 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag Vrijdag zaterdag zondag 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 Eerste

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Schepersweg 8a. Op woensdag 13 april is de school gesloten vanwege de studiedag van Vechtstreek en Venen.

Schepersweg 8a. Op woensdag 13 april is de school gesloten vanwege de studiedag van Vechtstreek en Venen. Schepersweg 8a nummer 9 07-04-2016 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 info.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl en volg ons op Facebook. Op

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG Eerste schooldag Thema onderbouw: Welkom 2018 augustus 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Eerste schooldag Welkom Hoofdluiscontrole 27 28 29 30 31 01 02 Informatieavond 2018 september 27 28 29

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 25 november 2016 weeknieuws 12 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS C. van Leeuwen H.A. Lorentzstraat 1 6961XK Eerbeek 0313-651776 www.cvanleeuwen.nl / directie@cvanleeuwen.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden

Jozefschoolnieuws. Enquête schooltijden 6-6-2018 Jozefschoolnieuws In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - En qu êt e t ijden - Gr oepst ijden - Vak an t ier oost er - Sch oolr eisje! - Ver slag Sch oolh an dbal - M aan dvier in g - Woest e

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15

week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 4454r C.b.s. de Triangel Kanaal A n.z. 191 7881 KS Emmer-Compascuum 0591-351570 triangel@viviani.nl www.cbs-detriangel.nl week(nr) 48 Nieuwsbrief maandag 23 t/m vrijdag 27 november 15 Zendingsproject Gambia:

Nadere informatie

Kind op maandag. ANWB Streetwise

Kind op maandag. ANWB Streetwise Nr. 5 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Fietspad bij school Opgaven activiteiten Peuterspeelzaal op school Nationaal schoolontbijt Peutergym 10 november Verslag ouderavond digitaal

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50 Sinterklaasviering 4 december 2015 Agenda: 17 december Kerstviering in school Aankondiging 21 januari

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

WeekBlad 12. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 12. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We krijgen een beetje last van

Nadere informatie

Weeknieuws nr november 2018

Weeknieuws nr november 2018 Weeknieuws nr.11 23 november 2018 AGENDA Datum Activiteit 28 november Kinderen vrij 4 december Sinterklaas en de Pieten op school 11 december MR vergadering Welkom In groep 1 mogen we welkom heten Leandro.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie