V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE"

Transcriptie

1 Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE November - December 2016 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

2

3 Voorwoord van de bondsleiding Welkom leden, Welkom ouders, Na een geweldige start van het bondsjaar, vol enthousiasme van zowel de leden als de voltallige leidingsploeg, vliegen we er nog eens in voor het eind van het jaar. 2 maanden vol feestgebeuren en onvergetelijke KSAavonturen. Bij de meeste groepen beginnen deze maanden ook hun avondvergaderingen. Deze activiteiten zullen plaats vinden op zaterdag, kijk dus zeker goed in de storm zodat je ze niet mist. Wij wensen dan ook alle studerende leiding en leden een goede examenperiode toe. Wat staat er nu op jullie te wachten deze maanden? Vrijdag 4 Zondag 6 november is het eerste (van de twee) weekend van het bondsjaar. Dit helemaal in thema van de ruimte. Kijk zeker goed op jullie uitnodiging voor alle nodige informatie! (niet voor Pagadders) 27 november plannen we een leidingswissel, wat inhoudt dat jullie voor één dagje nieuwe leiding zullen hebben. Wie zal het zijn? Spannend! De Sint is ook weer in het land, en wie weet brengt die wel iets lekkers mee naar de KSA En nog zo veel meer! Kortom 2 maanden vol plezier. Ook vragen wij aan alle ouders om zeker in te schrijven via de site. Na het invullen van het formulier zal er naar jullie een mail gestuurd worden om de inschrijving af te ronden. Zo kunnen we zeker alle leden goed verzekeren! Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie ons altijd bereiken via GSM of op bondsleider@ksareinaart.be. Tot op de vergadering De Bondsleiding Lennart Govaert, Dries Van Mullem en Simon Van Lombergen Reinaart, Doorbijten! P.S.: Kennen jullie nog een vriendje of vriendinnetje dat wil meespelen? Aarzel dan niet om hem/haar mee te nemen naar de KSA, want bij ons mag je een aantal keer gratis proberen!

4 Pagadders

5 Pagadders Indianen Beste pagaddertjes, We gaan weer twee super leuke maanden tegemoet! Gedurende deze twee maanden introduceren we jullie aan the Native Americans (of simpelweg Indianen), de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Er staan in november en december een heleboel leuke dingen op het progamma: Een kerstfeestje, een indianendans, tipi s maken, een groot indianenspel en nog tal van andere leuke activiteiten! Aangezien Kerstmis wordt geassocieerd met naastenliefde zou het heel leuk zijn moesten jullie voor het kerstfeestje allemaal een klein dessertje willen meebrengen, deze zullen we dan verzamelen zodat jullie allemaal kunnen smullen van elkaars lekkernijen (dit is niet verplicht!). We willen jullie ook bedanken voor jullie deelname aan de bloemetjesverkoop, mede door jullie hebben heel veel bloemetjes een warme thuis gekregen! Als jullie met iets zitten, ons iets willen laten weten of een vraag hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via alle middelen die er zijn: Hazel Van Hoof GSM 0474/ hazel@ksareinaart.be Simon Van Lombergen GSM 0494/ simon@ksareinaart.be Of een mail sturen naar ons beiden kan ook via pagadders@ksareinaart.be.

6 Pagadders Pagadders De Indianen 4 elementen Enkele belangrijke data: - 6 november is het voor de pagaddertjes geen vergadering want dan zijn de leiding en de andere bannen op weekend! - Op 17 december vieren we met onze leden Kerstmis, dit kerstfeestje zal doorgaan op ons domein van uur! - Joepie, vakantieeeee! Vanaf 18 december tot 6 januari is het voor de leiding blokperiode en kunnen jullie genieten van een welverdiende vakantie! De eerstvolgende vergadering valt op 7 januari. - Aangezien jullie leiding de hele maand januari examens heeft, zullen vanaf 7 januari tot 28 januari de vergaderingen doorgaan op zaterdag van uur. Vanaf zondag 5 februari vallen de vergaderingen terug tussen uur! Tot op de vergadering! Jullie leiding Hazel en Simon

7 November KP is ons terrein zelf: Kriekepitte. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Geen vergadering / Thuis Jullie leiding is heerlijk eten aan het maken op het weekend van de andere bannen en laat jullie helaas een dagje in de steek Groot Indianenspel 14-16u30 KP Wat is er beter dan een gewoon indianenspel? Jawel, goed geraden, een GROOT indianenspel! Een dagje om niet te missen Tipidag 14-16u30 KP De Tipidag is de enige echte dag dat je samen met ons kan knutselen. Kan jij hier ook niet genoeg van krijgen? Dan verwachten wij jou vandaag Leiderswissel 14u - 16u30 KP Vandaag zullen jullie voor één dag nieuwe leiding hebben, wie oh wie zal ons proberen te evenaren? Sintvergadering 14u - 16u30 Markt Opgepast, vandaag gaan we naar het huis van de Sint en spreken we af om 14u aan zijn standbeeld op de Grote Markt! Niet op KP!

8 December KP is ons terrein zelf: Kriekepitte. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Sintvergadering 14u - 16u30 Markt Opgepast, vandaag gaan we naar het huis van de Sint en spreken we af om 14u aan zijn standbeeld op de Grote Markt! Niet op KP! Uch! Uch! 14u - 16u30 KP Spannend, wat doen we vandaag? Een groot geheim dat jullie samen met ons kunnen ontdekken Jij komt toch ook? Kerstfeestje 17u - 19u KP Opgelet het is avondvergadering op Zaterdag vandaag!!! We vieren een groot feest, doen jullie mee? Meebrengen: klein cadeautje van ± Geen vergadering / Thuis Vrolijk Kerstfeest! Geen vergadering / Thuis Gelukkig Nieuwjaar!

9 Dag lieve voskes! Zoals de voorbije maanden zal ook deze maand weer vol spel en ontspanning zitten. We beginnen november met ons fantastisch leuk weekend. Je vindt alle informatie terug op de weekenduitnodiging. De week erna is Ronnie er weer, tegen ons allen. 20 november komt de JIN een zondagje leiding geven, super spannend! En daarna is het tijd voor ons om een middag naar een andere ban te verhuizen. Die dag zullen ook jullie leiding krijgen van iemand anders! En daar staat december voor de deur. Een maand vol gezelligheid en sneeuwvlokjes. Spijtig genoeg moet jullie leiding dan beginnen studeren en geven wij vergadering op zaterdagavond. Wij hopen dat jullie ook hier massaal aanwezig zullen zijn. Voor het kerstfeestje neemt iedereen een cadeautje ter waarde van 3 euro mee. In januari zien we jullie weer! Geniet van jullie vakantie voskes! Groetjes! Thalia en Brent

10 November 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag WEEKEND 5 WEEKEND 6 WEEKEND Ronnie tegen allen 14h 17h op KP JIN IN LEIDING 14h 17h op KP Leiderswissel 14h 17h op KP Kijk snel op de volgende pagina!

11 December 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Huis van de Sint 14h 17h op de markt FILMVERGADERING 19h - 21h op KP Kerstfeestje 19h 21h op KP Neem allemaal een kadootje mee ter waarde van 3 euro! Geen vergadering VROLIJK KERSTFEEST! Geen vergadering Gelukkige nieuwjaar!

12 Hey Jongknapen! Beste ondertussen volwaardige jongknapen, Dit is de eerste storm waarin we 2 maanden vooruit plannen. Het eerste weekend van november gaan we met z n allen op weekend. Kijk eens op de weekenduitnodiging voor alle informatie. De week daarna is het reeds aflevering 6 waarin we een bekentocht gaan doen. Neem zeker laarzen en reservekledij mee! Zondag 20 november laten we jullie over aan enkele jonge snaken van de JIN die eens komen proeven van het leiding geven. Maar geen nood, wij zullen er bij zijn om een oogje in het zeil te houden. De week daarop is het leiderswissel. Zondag 4 december gaan we een kijkje nemen bij de goede Sint. Wij spreken af aan het Sinterklaasbeeld aan de Grote Markt. De week hierop gaan we iets lekker maken op de kookvergadering. Afspraak op KP van 10 tot 12h30. Daarna is het kerstfeestje, dus iedereen neemt een cadeautje mee ter waarde van 3 euro, HO HO HO! Daarna is het door de feestgelegenheden geen vergadering. Maar om niet in een depressie te vallen, mogen jullie ons altijd bellen! Veel groetjes van jullie leiding! Jasper, Wouter en Dries.

13 November 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Weekend 5 Weekend 6 Weekend Check je weekend-uitnodiging heel goed! Aflevering 4 Hopelijk niet in de beken. Bekentocht! 14u-17u KP Reservekleren en warme kleren meenemen aub Aflevering 5 JIN in leiding De toekomstige leiding van de JIN van Sint-Niklaas komen bij ons leiding geven. 14u-17u KP Aflevering 7 Leiderswissel 14u-17u KP We schudden het leiderskader van de KSA door elkaar Aflevering 8 Sint vergadering Om 14u aan het standbeeld van de Sint. Ook daar om 17u de JKN komen halen alsjeblieft.

14 December 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Aflevering 8 Sint vergadering Om 14u aan het standbeeld van de Sint. Ook daar om 17u de JKN komen halen alsjeblieft Aflevering 9 Kookvergadering Van 10u tot 12u30 op KP. 5 euro meenemen alsjeblieft Aflevering 10 Kerstfeestje Van 14u tot 17u op KP. Een cadeautje van 3 euro meenemen ajb Geen vergadering Geen vergadering

15 Knapen

16 Hello there Knapes! Het lovely sunny weather heeft plaatsgemaakt voor korte dagen en koude ochtenden, maar dat maakt een goede knape juist blij want dit betekent dat de vergaderingen alleen maar gezelliger zullen worden! Ook in november en december gaan jullie geweldige leaders er weer alles aan doen om er een reeks topvergaderingen van te maken. We beginnen de maand november alvast with a bang! want ons super-mega-buitenaards-weekend van 4 tot 6 november komt eraan! Alle info hierover vinden jullie op de prachtige kampuitnodiging. Na dit geweldige weekend rusten jullie maar snel uit, want zondag 13 november gaan we op onze befaamde bekentocht! Bereid jullie goed voor op deze ice cold maar ook super cosy vergadering. De week hierna komt the moment of truth voor onze knapen: jullie mogen op 20 november alle skills die jullie verworven hebben tijdens jullie eerste stafknapen-training loslaten op deze sjorvergadering. Hou je hierna maar aan de takken van de trees vast, want 27 november belooft een stevige leiderswissel te worden! Dan komt December, een maand vol lovely presents en familiefeesten maar ook examens! Omdat onze dearest knapes hun examens afleggen in december (en daarna genieten van een welverdiende vakantie), en hun awesome leaders deze periode hard nodig hebben om te studeren, beginnen in december onze avondvergaderingen. Deze duren telkens van 19:00 tot 21:00, maar zoals jullie allemaal weten: mini vergadering, maxi pret! Op 3 december houden we een real American Movie Night op speciale locatie, hiervoor verzamelen we aan het Sinterklaasbeeld op de Grote Markt. De week hierna halen jullie maar best jullie innerlijke Gatsby naar boven, want op 10 december is het casino-night! Op 17 december is het dan weer tijd voor the greatest battle of all: sneeuwballen/proppen-gevecht (wat het wordt, zal het weer bepalen)!

17 En dan nu het meest trieste deel van heel deze storm: zowel 24 december (Kerstavond) als 1 januari (Nieuwjaarsavond) geen vergadering, aangezien wij deze allen traditiegetrouw doorbrengen bij onze eigen peeps, want jullie weten: family always comes first! Peace out! Mister Lennart and Miss Liesje

18 November 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Weekend! Alle info vinden jullie op de uitnodiging 5 Weekend! Alle info vinden jullie op de uitnodiging 6 Weekend! Alle info vinden jullie op de uitnodiging Bekentocht KP (14:00 17u30) Om moeder natuur te tonen dat WIJ de baas zijn trotseren we weer en wind. Doe zeker warme kleren + laarzen aan en neem RESERVEKLEREN mee! Sjorvergadering KP (14:00 17:30) AKA: We-sjorren-iets-mega-crazy-omonze-stafknapenskills-te-oefenenvergadering Leiderswissel KP (14:00 17u30) Voor degenen die ons al even beu zijn: vandaag staan er nieuwe gezichten voor jullie klaar! Voor december: kijk snel op de volgende pagina

19 December 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Filmavond Sinterklaasbeeld Grote Markt (19:00-21:00) Casinoavond op KP (19:00 21:00) Wie in casino-outfit komt heeft misschien wel een voordeel Proppen/Sneeuwbalgevecht op KP (19:00-21:00) De weergoden zullen beslissen wat we doen! Geen vergadering Zalig kerstfeest aan jullie allemaal! Geen vergadering 2 Gelukkig Nieuwjaar!

20 Geniet van een welverdiende vakantie!

21 LEIDERSKADER B O N D S L E I D I N G SIMON VAN LOMBERGEN Lodewijk Dosfelstraat Sint-Niklaas 0494/ LENNART GOVAERT Molenwijk Belsele 0474/ DRIES VAN MULLEM Kattebrug Temse 0498/ P R O O S T RAYMOND VAN WASSENHOVE (PEET) Groot Begijnhof Sint-Amandsberg 0496/ SIMON VAN LOMBERGEN Lodewijk Dosfelstraat Sint-Niklaas 0494/ HAZEL VAN HOOF Ster Sint-Niklaas 0474/ BRENT VAN MULLEM Kattebrug Temse 0498/ THALIA STUER Filip de Pillecynlaan Belsele 0475/ DRIES VAN MULLEM Kattebrug Temse 0498/ WOUTER VAN PASSEL Tortelduifstraat Sint-Niklaas 0492/ JASPER DE WITTE Damstraat 86 b 9100 Sint-Niklaas 0472/ LENNART GOVAERT Molenwijk Belsele 0474/ LIESJE BALTUSSEN Kleemstraat 17 bus Belsele 0470/ ARNE VAN DER STOELEN Louis-Paul-Boonlaan Sint-Niklaas 0471/ VINCENT VAN HOOF Ster Sint-Niklaas 0471/

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Oktober 2016 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE02

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Januari Februari 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Mei Juni 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE02

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE September 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE02

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Maart April 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER KSA:

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE November-December 2015 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE November-December 2015 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540 INFO@KSARINAART.B WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART D STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS DITI November-December 2015 BONDSLIDR SIMON VAN LOMBRGN B02 7512 0161 4540 Voorwoord van

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE Januari-Februari 2016 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE Januari-Februari 2016 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540 INFO@KSARINAART.B WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART D STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS DITI Januari-Februari 2016 BONDSLIDR SIMON VAN LOMBRGN B02 7512 0161 4540 Voorwoord van

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Oktober 2017 V.U. LLIESJE BALTUSSEN- AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS REKENINGNUMMER

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Januari Februari 2019 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Januari Februari 2019 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS INFO@KSAREINAART.BE WWW.KSAREINAART.BE DE STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Januari Februari 2019 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS REKENINGNUMMER KSA: BE02

Nadere informatie

DE STORM HET ACTIVITEITENBOEKJE VAN KSA REINAART! Naam: ... Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart April 2019

DE STORM HET ACTIVITEITENBOEKJE VAN KSA REINAART! Naam: ... Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart April 2019 INFO@KSAREINAART.BE WWW.KSAREINAART.BE DE STORM HET ACTIVITEITENBOEKJE VAN KSA REINAART! Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart April 2019 Deze maand ü Duo-vergadering ü leiderswissel

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart-April 2018 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart-April 2018 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS INFO@KSAREINAART.BE WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART DE STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart-April 2018 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS REKENINGNUMMER

Nadere informatie

BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE

BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE INFO@KSARINAART.B Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART DITI Maart-April 2016 BONDSLIDR NILS BLOMM B02 7512 0161 4540 Welkom ouders, Welkom leden, Voorwoord

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Liefste chirovrienden,

Liefste chirovrienden, Liefste chirovrienden, DECEMBER is aangebroken, We hebben ons stoveke aangestoken. Het koude weer staat voor de deur, Neem alvast die warme muts en sjaal, zonder gezeur. Het wordt kouder en kouder, De

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en

Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en KAJOGI DECEMBER Hallo Vincies & ouders, De laatste maand van 2018 is aangebroken. Maar niet getreurd: het belooft een maand vol warmte, gezelligheid, plezier en samenzijn te worden. Hij komt, hij komt,!

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B

C T I V O J A N U A R I S C O U T S W V B A C T I V O WWW.SCOUTSWVB.BE J A N U A R I S C O U T S W V B 28-29 november Activo Kapoenen Scoutsweekend in Wilsele! Zondag 6 december Hij komt, hij komt die lieve goede Sint! Zijn jullie dit jaar braaf

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE INFO@KSARINAART.B Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART DITI Mei-Juni 2016 BONDSLIDR NILS BLOMM B02 7512 0161 4540 Welkom ouders, Voorwoord van de bondsleiding

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE DECEMBER CHIRO PERK DA S STERK! Algemeen nieuws Gegroet liefste leden en ouders, December is de maand van speciale vergaderingen, dus wees allemaal alert! Hieronder geven we al een kort overzicht

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017

Voorwoord december. Nog een allerlaatste scouteske linker en een prettig 2017 Voorwoord december December is een maand vol feesten, eetpartijen en samenzijn. Voor de jonggivers en givers betekend december ook een maand vol hoofdpijn, knarsetanden en stress. Natuurlijk gaat de scouts

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. mei juni 2019 Zaterdag 4 mei 2019 Roefeldag: van 12u30 tot 18u Hopelijk zijn jullie ingeschreven, want vandaag is het weer Roefeldag, een dag vol

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske December 2016 Voorwoord December December

Nadere informatie

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur

Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december. 4 november: 14-17 uur Hallo allerliefste kapoenen, hier is de lelie voor november december 4 november: 14-17 uur Zoals iedereen wel weet, is het juist Halloween geweest. En wat doen we zoal bij Halloween?? Knutselen met pompoenen,

Nadere informatie

vrijdag 1 19u30-21u30 lokaal filmavond

vrijdag 1 19u30-21u30 lokaal filmavond Liefste Vincies & ouders, We staan voor de laatste maand scoutsvergaderingen van een abnormaal jaar. De maand juni klinkt voor de studerende Vincies onder ons als iets waar we zo snel mogelijk vanaf willen

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019

Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bungalowpark t Eekhoornnest 2019 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Wij nodigen jullie namelijk met plezier uit voor de allereerste editie van onze splinternieuwe FAKKELTOCHT en KERSTMARKT!

Wij nodigen jullie namelijk met plezier uit voor de allereerste editie van onze splinternieuwe FAKKELTOCHT en KERSTMARKT! KREOLINE DECEMBER GROEPSLEIDING Geachte lezers, leden, ouders en sympathisanten, 2017 zit er bijna op en dat wil zeggen dat het tijd is voor de examens en dus ook de avondvergaderingen. Om het voor iedereen

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Maandlijst Verkenners: April- mei juni

Maandlijst Verkenners: April- mei juni Maandlijst Verkenners: April- mei juni DINSDAG 5 APRIL: Zoals ook Assepoester zich graag kleedt met de mooiste prinsessenjurkjes, zo gaan wij deze avond ook met enorm veel enthousiasme werken aan de inkleding

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari

Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Januari Belangrijke data: 14 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Januari Januari 2018 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten, We hopen dat iedereen zeer fijne feestdagen achter de rug heeft. De leidingsploeg

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen

Liefste kapoenen en ouders van kapoenen VOORWOORD Liefste kapoenen en ouders van kapoenen Na het afsluiten van boekje 1 met ons gezellig en plezierig Halloween weekend, staat boekje 2 al voor de deur, tijd vliegt! We hebben alvast weer veel

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 3200 Aarschot 29ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

jaargang December

jaargang December Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 4 SPARTIKIJN jaargang 2016-2017 December www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 4 december Hij komt,

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien!

28 september. 5 oktober. Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! 28 september 5 oktober Sien heeft een date met een knappe bink te pakken! Maar Maria gelooft er niet veel van. Ze wilt foto s zien! Ja en hij is knap, lief, grappig, slim, Maria neemt haar goede vriendin

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector Pagadders Liefste pagadders en pagaddertjes, mama s en/of papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

Chiroboekje December!

Chiroboekje December! Chiroboekje December! Hoi Allemaal, Hier zijn we weer! * We willen iedereen die komen genieten is van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Wij hebben

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius

Programma. December. Chiro Sint-Dionysius Programma December Chiro Sint-Dionysius 2 Sinterklaas komt naar de jongenschiro! Komen jullie ook?? 14-17u We gaan in het lokaal allerlei spelletjes spelen, om ter meeste spelletjes op 1 zondag!!!! 9 16

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

jaargang November

jaargang November 3 SPARTIKIJN jaargang 2018-2019 November www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Contactgegevens Tak Leiding Mailen naar: Bellen naar: Sparlekijn Kapoenen Alexia

Nadere informatie

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december

De Sint komt naar de Scouts! Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt Geel BESTE WENSEN! Zaterdag 6 december. Zaterdag 13 & zondag 14 december Zaterdag 6 december De Sint komt naar de Scouts! 34 ste jaargang: 2014-2015 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2014 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 13 & zondag 14 december Sint-Aloysiusscouts @ Kerstmarkt

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten 11.11.11 Op 11 november is het weer zover! De SPAGHETTISLAG ten voordele van 11.11.11 Kom zaterdag allemaal smullen! Vergeet je uniform niet

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!!

De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! De Pasta Salambier was geen succes tijdens het koken bij de Sloebers!! 1 maart 2015 RADIO- & TV-gids Echte ijsberen de Hernieuwers! Enkel dacht Milan dat zijn tenen eraf gevroren waren! (hij heeft maar

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem

HET GEITJE. TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober. 28ste Maria Regina Edegem HET TWEEMAANDELIJKS PROGRAMMA september - oktober GEITJE 28ste Maria Regina Edegem www.scoutsedegem.be Beste ouders en leden, De leiding heeft het jaar 2014 spetterend ingezet met een hele hoop leuke spelletjes.

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve lieve lieve pagaddertjes,

Pagadders. Dag lieve lieve lieve pagaddertjes, Pagadders Dag lieve lieve lieve pagaddertjes, Amai de tijd gaat toch al snel, tis is al mijn 2 e tekstje als banleider! De examens zijn ondertussen al gedaan, we hebben eventjes kunnen uitblazen en nu

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen!

Voorwoord. jaar af met een spetterende afscheidsvergadering! Kom zeker en vast kijken wat jullie op deze laatste vergadering van het jaar gaan doen! Kapke Mei - Juni Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, Wat is het werkjaar alweer voorbij gevlogen! We zitten al aan het laatste kapke van het jaar! Maar niet getreurd, want er staat weer heel wat

Nadere informatie

december januari - februari

december januari - februari december januari - februari 2018-2019 AKABE Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00

Jongknapen. Jullie leiders, Frauke, Fien, Roel en Gianni. Zaterdag 12 september van 14u00 tot 17u00 Jongknapen Liefste jongknapen, Bam! Het nieuwe werkjaar staat al voor de deur. En dat zal veel knotsgekke activiteiten, leuke KSA- momenten en onvergetelijke herinneringen met zich mee brengen. Dat beloven

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

December-Januari-Februari 2014-2015

December-Januari-Februari 2014-2015 December-Januari-Februari 2014-2015 GROEPSLEIDING Groepiewoordje De blaadjes zijn ondertussen van de bomen gevallen en de winterjassen komen tevoorschijn. Na een fantastische pannenkoekenslag met weer

Nadere informatie

Beste ouders en ribbels,

Beste ouders en ribbels, ENTHOUSIAST JUNI Beste ouders en ribbels, Zoals jullie al weten vertrekken we in juli op kamp. Wij hebben samen met de leiding besproken dat het toch het beste is om met de ribbels 7 dagen op kamp te gaan

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

December januari februari

December januari februari December januari februari 2016-2017 INLEIDING Liefste Welpen, Jogi s, Wiggo s, ouders, begeleiders, buurmannen, buurvrouwen, broers, zussen, prinsen en prinsessen, Het einde van 2016 is in zicht! 2017

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering.

Graag melden we nog even dat we het ten zeerste appreciëren als er wordt afgebeld indien jouw kapoen niet kan komen naar de vergadering. Lieve kapoenen JOEPIE! Onze examens zijn gedaan en we kunnen er weer tegenaan Vanaf nu zijn alle vergadering terug op zondag! De uren zijn nog steeds hetzelfde namelijk van 14u tot 17u30 op het lokaal

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

23November: 11u-17u. Tot dan!

23November: 11u-17u. Tot dan! 23November: 11u-17u Ja, jullie hebben het goed gelezen. Dit jaar gaat Kristus Koning helemaal anders zijn. We doen het dit jaar alleen met onze Chiro en niet met alle Chiro s van Brasschaat samen. Kom

Nadere informatie