Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE"

Transcriptie

1 Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Oktober 2016 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

2

3 Voorwoord van de bondsleiding Gegroet beste KSA er en ouder(s)! Met oktober is de tweede maand van het KSA-jaar alweer aangebroken. We kunnen met enige trots melden dat de ledenwervingsactiviteiten van september hun vruchten hebben afgeworpen, een lijn die we zeker gaan doortrekken gedurende de rest van het jaar. Net zoals september is ook oktober weer een goed gevulde KSA-maand. Het is daarom belangrijk om zeker goed in de Storm te kijken waar en wanneer de activiteit voor jullie kind plaatsvindt. Deze durven namelijk weleens te variëren: Zondag 2 oktober is het bondsopening. Dit is de officiële opening van het jaar die zal plaatsvinden van 10u tot 17u op KP. Een lunchpakket meenemen is niet nodig. Naar goede gewoonte trakteren wij op verse boterkoeken en warme chocomelk. Zondag 16 oktober is het voor alle bannen vriendjesdag. Aarzel dus zeker niet om ook zelf een aantal vriendjes/vriendinnetjes/neven/nichtjes etc. mee te nemen. Iedereen is welkom bij ons op de KSA! Vrijdag 21 oktober is het Dag Van De Jeugdbeweging. Je mag voor deze 1 keer op school je KSA-hemd dragen om te tonen dat ook jij een trots lid bent van onze jeugdbeweging. In Sint-Niklaas zelf worden door alle jeugdbewegingen samen verschillende knotsgekke activiteiten georganiseerd. Zaterdag 22 oktober is het onze jaarlijkse geldactie: de bloemetjesverkoop. We verzamelen hiervoor om 10u aan de ijzeren bol voor het station van Sint-Niklaas. Om 17u kan je je kadet hier weer komen ophalen. Vergeet hen zeker geen lunchpakket en drinken te laten meenemen. We verwachten op deze activiteit een zo groot mogelijke opkomst zodat we het hele jaar door en op kamp nog fantastische activiteiten voor jullie kunnen organiseren! november gaan we met de Voskes, Jongknapen en Knapen op het eerste weekend. Meer info hieromtrent kan je vinden op de weekenduitnodiging. We hopen er wederom een topeditie van te maken. Mochten er verder nog vragen zijn dan kunnen jullie steeds terecht bij de bondsleiding of jullie leiders. Hopelijk tot binnenkort! De Bondsleiding Simon van Lombergen, Lennart Govaert en Dries van Mullem Reinaart, Doorbijten!

4 Pagadders

5 Pagadders De 4 elementen Lieve pagaddertjes, Zoals jullie al weten openen we dit leuke kampjaar met onze startdag die plaats zal vinden op 25 september, deze dag start met voornamelijk kennismakingsspelletjes en een inleiding in het KSA-leven en wordt afgesloten door een lekkere verrassing! 2 oktober is onze bondsopening, dit wordt voor de leden een lange dag! Onze bondsopening start namelijk van 10 uur s ochtends en eindigt om uur. Wij zorgen voor een boterkoeken en heerlijke chocomelk. Naar aanleiding van 16 oktober, onze vriendjesdag, zou het heel leuk zijn moesten jullie een aantal vriendjes of vriendinnetjes willen warm maken om samen met jullie leuke spelletjes te spelen op ons terrein! Ook deze maand organiseert de KSA een bloemetjesverkoop, deze zal plaats vinden op 22 oktober van uur. Het is de bedoeling dat de pagaddertjes ook deelnemen aan de bloemetjesverkoop, uiteraard worden ze steeds vergezeld door oudere leden en of leiding. Ook zou het heel leuk zijn moesten onze bloemetjes (voor maar drie euro/stuk) een warm plekje krijgen in jullie huiskamer!

6 Pagadders De 4 elementen Even ter informatie: Iedere maand komen we elke zondag samen van 14:00 tot 16:30. Ons namiddagen zijn gevuld met avontuurlijke tochten, gewaagde spelletjes en heerlijke lekkernijen. De Pagaddertjes zijn niet verplicht om het KSA-hemd aan te kopen maar dragen wel een oranje das als herkenning. De dassen zijn op het lokaal verkrijgbaar bij leidster Liesje. Bij vragen of opmerkingen kan je ons altijd aanspreken voor of na elke vergadering, ook kunnen jullie ons steeds bereiken via sms of via . Tot op de vergadering! Jullie leiding Hazel en Simon

7 oktober Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Bondsopening 10u - 17u KP Opgepast, vandaag is het een lange dag. Een dagje vol spel en ontspanning. Ook worden er boterkoeken voorzien, dus je moet helemaal niets meebrengen (buiten je goed humeur!) Vuurdag 14u 16u30 KP Vandaag vieren we het grote feest van het vuur! Een dagje om niet te vergeten. Tot dan! Vriendjesdag 14u 16u30 KP Ken jij nog iemand die mee wil spelen? Aarzel dan niet om je vriendje of vriendinnetje mee te nemen Bloemetjesverkoop 10u 12u30 Bib Vandaag hebben wij jullie hulp nodig om samen met heel de KSA bloemetjes te verkopen, om leuke dingen te kunnen doen op kamp. 23 Geen vergadering Thuis Jullie leiding is druk in de weer om de laatste bloemetjes te verkopen, en jullie mogen rustig thuis luieren. Tot volgende week! Tocht van de Aardkoning. 14u 16u30 KP Hoezee, deze dag zal gevuld zijn met avontuur! Wij zullen er zijn, jullie ook? Meebrengen: reservekledij!

8 Lieve, maar vooral knettergekke Voskes De aftrap van dit jaar is gegeven, de eerste maand zit er al weer op! We starten oktober meteen met een drukke dag, bondsopening. We verzamelen om 10 uur op Kriekepitte, en eten in de middag allemaal gezellig samen. Jullie hoeven zelf niets mee te nemen. Oktober is een goed gevulde maar super leuke maand. 16 oktober is het vriendjesdag! Dit wil zeggen dat jullie jullie vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mogen meebrengen. De week daarna, vrijdag 21 oktober, is het DAG VAN DE JEUGDBEWEGING. s Ochtends worden er gratis boterkoeken en chocomelk uitgedeeld als je in uniform op de markt verschijnt. Als jullie van school komen kunnen jullie ook een kijkje nemen op de markt. Hier zal veel leuks te doen zijn. Vergeet jullie hemd niet aan te doen! We blijven in de KSA-stemming dat weekend, want de dag erna is het BLOEMETJESVERKOOP! We komen samen op zaterdag 22 oktober om 10u aan de glazen bol op het stationsplein en gaan fantastisch mooie bloempjes verkopen. Om 17u mogen jullie ouders jullie daar weer ophalen. Vergeten jullie geen lunchpakket en een flesje drinken? Na al deze drukte, is het tijd voor een rustige vergadering. 30 oktober gaan we samen lekker koken en smullen! De week daarna gaan we op weekend! Voor velen onder jullie is dit het allereerste weekend, dat maakt het éxtra spannend. Het weekend gaat door van 4 tot en met 6 november, meer informatie volgt nog. Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in, jullie ook? Tot zondag! Jullie leiding, Brent en Thalia.

9 Oktober 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Bondsopening 10u-17u Kriekepitte Ronnie op queeste 14u-17u in het PARK VAN SINT- NIKLAAS! Vriendjesdag 14u-17u Kriekepitte Neem al jullie vriendjes en vriendinnetjes vandaag maar mee! DAG VAN DE JEUGDBEWEGIN G 22 Bloemetjesverkoop 10u-17u IJzeren bol Station Sint- Niklaas 23 Geen vergadering! Vandaag kunnen jullie uitrusten van de vermoeiende bloemetjesverkoop! Kookvergadering 14u-17u Kriekepitte

10 Hey Jongknapen! September was een top maand en is dan ook weer voorbijgevlogen. We hopen dat iedereen zich al goed geamuseerd heeft op de vergaderingen. Ook willen we nog eens welkom zeggen tegen onze nieuwe leden. Wij zijn heel blij dat jullie erbij zijn gekomen en dat we nu zo n toffe groep hebben. Oktober is zoals elk jaar een maand met heel veel speciale vergaderingen. Altijd eens de storm checken is dus de boodschap! We beginnen oktober met de officiële opening van het nieuwe bondsjaar. Op zondag 2 oktober is het bondsopening. Dit gaat door op KP van uur. Een lunchpakket is niet nodig want iedereen krijgt lekkere boterkoeken van ons! 9 september is een speciale dag voor onze eerstejaars en onze nieuwe leden. Op deze dag is het Doop. Achter de doop mogen onze groentjes zich eindelijk een echte stoere jongknaap noemen. De kleren van alle leden gaan zeer vuil worden. Iedereen moet ook reserve kledij meenemen. 16 september is het vriendjesdag. Het is de bedoeling dat jullie zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de KSA. Want je kent het wel hoe meer zielen hoe meer vreugd. 21 oktober is het dag van de jeugdbeweging. Doe zeker allemaal jullie hemd en das aan om naar school te gaan. Laat iedereen maar eens zien dat jij een trotse ksa er bent. Onze jaarlijkse geldactie, bloemetjesverkoop, gaat door op zaterdag 22 oktober. We spreken af om 10 uur aan de ijzeren bol bij het station van Sint-Niklaas. Om 17 uur zijn we daar terug. Opgelet, vergeet zeker niet om een lunchpakket te voorzien voor s middags! Het eerste weekend van november (4-5-6 november) gaan we op weekend. Meer info hierover vindt je op de weekenduitnodiging. Veel groetjes van jullie leiding! Jasper, Wouter en Dries.

11 Oktober 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Bondsopening 10u-17u KP Het officiële begin van het kampjaar Doop 14u-17u KP Neem kleren mee die na de vergadering in de vuilnisbak mogen Vriendjesdag 14u-17u KP Pak vandaag zeker al jullie vriendjes, vriendinnetjes, broers, zusjes, neven, nichten mee naar de ksa Dag van de jeugdbeweging Doe allemaal jullie uniform aan om naar school te gaan 22 Bloemetjesverkoop 10u-17u IJzeren bol Station Sint-Niklaas Lunchpakket! 23 geen vergadering Aflevering 4 14u-17u KP Hey jij! Werner heeft een paar zeer moeilijke opdrachten voor jullie.

12 Knapen

13 Hello there fellas! De maand september is weer voorbijgevlogen met de snelheid van een american eagle. Meer niet getreurd, ook in oktober staat er weer een grote dosis plezier op het programma. We beginnen op zondag 2 oktober met de bondsopening. Dit is naar goede gewoonte de official start van het jaar, waar boterkoeken en warme chocomelk op jullie te wachten staan. Let op! We beginnen die dag al vanaf 10u. Zondag 9 oktober begeven we ons voor de eerste keer van dit jaar in de stad. Vergeet hiervoor zeker jullie stalen ros niet, anders zou het spel weleens een stuk moeilijker kunnen worden De befaamde vriendjesdag staat dan weer gepland voor 16 oktober. Volgens het oude gezegde hoe meer zielen hoe meer vreugd doen we een oproep aan jullie om iedereen van de vriendenkring op te trommelen voor deze dag. Het zal weer een topper worden! Op vrijdag 21 oktober is het de jaarlijkse Dag Van De Jeugdbeweging. Voor die ene dag mogen jullie je KSAhemd aandoen om naar school te gaan. Laat die scouts dus maar eens zien hoe wij kunnen shinen in het blauw! Zaterdag 22 oktober is het dan weer bloemetjesverkoop. Deze begint om 10u en duurt normaal tot 17u. De knapen zijn echter steeds welkom om samen met de leiding nog langer door te gaan en de geldkas voor het komende jaar extra te spijzen. Vergeet zeker jullie lunchpakket niet! Zondag 30 oktober is het de eerste stafknapentraining, voor velen de eerste stap naar het survival-element in de knapengroep! Van vrijdag 4 tot zondag 6 november gaan we met de hele groep op weekend. Meer info hieromtrent vinden jullie op de weekenduitnodiging Peace out, Miss Liesje and Mister Lennart

14 Oktober 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Bondsopening op KP (10:00-17:00) Jullie zijn zoals gewoonlijk weer allemaal welkom voor de gebruikelijke chocomelk en boterkoeken! Stadsspel in Sint-Niklaas (14:00-17:30) Voor dit superspannende stadsspel verzamelen we op de grote markt aan het sinterklaasbeeld met de fiets! Vriendjesdag! KP (14:00-17:30) Jullie weten natuurlijk al wat de boodschap is: neem zo veel mogelijk jongens en meisjes mee naar onze KSA! Dag v/d jeugdbewegin g Draag met trots je uniform op school! 22 Bloemetjesverkoop (10:00- ) We verzamelen aan de ijzeren bol van het station in Sint- Niklaas. 23 GEEN VERGADERING! We gunnen jullie eventjes de tijd om uit te rusten van de vermoeiende bloemetjesverkoop Stafknapen training #1 KP (14:00-17:00) Be there voor de eerste stap richting een echte knaap!

15 Met deze handleiding wordt de stafknapentraining een makkie!

16 LEIDERSKADER B O N D S L E I D I N G SIMON VAN LOMBERGEN Lodewijk Dosfelstraat Sint-Niklaas 0494/ LENNART GOVAERT Molenwijk Belsele 0474/ DRIES VAN MULLEM Kattebrug Temse 0498/ P R O O S T RAYMOND VAN WASSENHOVE (PEET) Groot Begijnhof Sint-Amandsberg 0496/ SIMON VAN LOMBERGEN Lodewijk Dosfelstraat Sint-Niklaas 0494/ HAZEL VAN HOOF Ster Sint-Niklaas 0474/ BRENT VAN MULLEM Kattebrug Temse 0498/ THALIA STUER Filip de Pillecynlaan Belsele 0475/ DRIES VAN MULLEM Kattebrug Temse 0498/ WOUTER VAN PASSEL Tortelduifstraat Sint-Niklaas 0492/ JASPER DE WITTE Damstraat 86 b 9100 Sint-Niklaas 0472/ LENNART GOVAERT Molenwijk Belsele 0474/ LIESJE BALTUSSEN Kleemstraat 17 bus Belsele 0470/ ARNE VAN DER STOELEN Louis-Paul-Boonlaan Sint-Niklaas 0471/ VINCENT VAN HOOF Ster Sint-Niklaas 0471/

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Oktober 2017 V.U. LLIESJE BALTUSSEN- AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS REKENINGNUMMER

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE September 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE02

Nadere informatie

V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE November - December 2016 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Januari Februari 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Mei Juni 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE02

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK BELSELE REKENINGNUMMER KSA: BE INFO@KSAREINAART.BE Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART EDITIE Maart April 2017 V.U. LENNART GOVAERT-MOLENWIJK 5-9111 BELSELE REKENINGNUMMER KSA:

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Januari Februari 2019 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Januari Februari 2019 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS INFO@KSAREINAART.BE WWW.KSAREINAART.BE DE STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Januari Februari 2019 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS REKENINGNUMMER KSA: BE02

Nadere informatie

DE STORM HET ACTIVITEITENBOEKJE VAN KSA REINAART! Naam: ... Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart April 2019

DE STORM HET ACTIVITEITENBOEKJE VAN KSA REINAART! Naam: ... Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart April 2019 INFO@KSAREINAART.BE WWW.KSAREINAART.BE DE STORM HET ACTIVITEITENBOEKJE VAN KSA REINAART! Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart April 2019 Deze maand ü Duo-vergadering ü leiderswissel

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart-April 2018 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart-April 2018 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS INFO@KSAREINAART.BE WWW.KSAREINAART.BE FACEBOOK.COM/KSAREINAART DE STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas EDITIE Maart-April 2018 V.U. LIESJE BALTUSSEN AERSCHOTSTRAAT 40 SINT-NIKLAAS REKENINGNUMMER

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE November-December 2015 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE November-December 2015 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540 INFO@KSARINAART.B WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART D STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS DITI November-December 2015 BONDSLIDR SIMON VAN LOMBRGN B02 7512 0161 4540 Voorwoord van

Nadere informatie

BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE

BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE INFO@KSARINAART.B Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART DITI Maart-April 2016 BONDSLIDR NILS BLOMM B02 7512 0161 4540 Welkom ouders, Welkom leden, Voorwoord

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE Januari-Februari 2016 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE Januari-Februari 2016 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540 INFO@KSARINAART.B WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART D STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS DITI Januari-Februari 2016 BONDSLIDR SIMON VAN LOMBRGN B02 7512 0161 4540 Voorwoord van

Nadere informatie

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Maart-April. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Maart-April KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Hoi roodkapjes, sjimmers en ouders, Januari en februari zijn alweer voorbij

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Jongknapen. Liefste jongknapen,

Jongknapen. Liefste jongknapen, Jongknapen Liefste jongknapen, Het is weer zover, hier hebben we 2 maanden op moeten wachten: het nieuwe boekje openslaan en het woordje van de banleider snel lezen om dan al eens te spieken wat er jullie

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas

Januari - Februari. KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat Sint-Niklaas Januari - Februari KSA Trapsoet St-Paulusheem Puytvoetstraat 93E 9100 Sint-Niklaas V.U.: Astrid Derde Kiemerstraat 23 9100 Sint-Niklaas Allerbeste roodkapjes, sjimmers en ouders! Het jaar 2018 is alweer

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

OKTOBER Chiro-uren. Reservekledij

OKTOBER Chiro-uren. Reservekledij OKTOBER 2018 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Kapke. September Oktober

Kapke. September Oktober Kapke September Oktober Voorwoord Beste ouders en lieve Roodkapkes, De eerste 2 maanden van ons KSA-jaar zitten er weeral op! Het waren 2 drukke maanden met de startdag, openingsreceptie, Roodkapkes café,

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf )!! Dus houd jullie klaar voor een jaar

Nadere informatie

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector

Tot zaterdagmiddag!! Peter-Jan, Antoine, Lotte en Hector Pagadders Liefste pagadders en pagaddertjes, mama s en/of papa s Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug. JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders

Jonghernieuwers. Lieve jonghernieuwers, beste ouders Jonghernieuwers Lieve jonghernieuwers, beste ouders Eerst en vooral aan iedereen nog eens beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Het 1e semester zit er al weer op! Wij hebben eindelijk gedaan met de examens

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

POLLEKE. KSA Gent St Paulus

POLLEKE. KSA Gent St Paulus POLLEKE KSA Gent St Paulus presenteert: Boekje 3 FEBRUARI 2019 Voorwoord Polleke III Maart-editie Lieve ksa sters, In deze voorlaatste editie van het Polleke vind je alle info voor de maand maart, dus

Nadere informatie

Skoeteke september- oktober

Skoeteke september- oktober Skoeteke september- oktober Allerliefste kapoentjes, Jullie nieuwe leiding is helemaal klaar om er weer een onvergetelijk jaar van te maken voor jullie (en onszelf "#$%)!! Dus houd jullie klaar voor een

Nadere informatie

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar

feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar feestneuzen DATUM NAAM BAN LEEFTIJD 3 maart KENNY HAVUGIMANA Leeuwke 9 jaar 9 maart HOPE FAITH Jongknaap 10 jaar 9 maart HOPE ROBERTO Jongknaap 10 jaar 11 maart HAILEY STEGHERS Leeuwke 8 jaar 18 maart

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES

KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES KSA GLABBEEK KALENDER LEEUWKES AFSPRAKEN - Doe elke ronde kledij aan die vuil of stuk mag gaan en vast schoeisel (geen crocs of slippers). - Ook in de wintermaanden spelen we buiten, draag dus warme kledij.

Nadere informatie

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel!

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! Maart 2018 Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! De paasvakantie staat voor de deur en dan gaan Keti, Aspi en leiding (of sympathisanten) op wandel met de rolstoelbewoners van WZC De Stichel. Zo brengt

Nadere informatie

Boekje oktober - november

Boekje oktober - november Boekje oktober - november Hey, Dit is het eerste boekje van het werkjaar 2018-2019. Elke twee maanden publiceren we hier de komende activiteiten. Zo weten de leden welk spel ze gaan spelen en of ze zich

Nadere informatie

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE

Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas BONDSLEIDER NIELS BLOMME BE INFO@KSARINAART.B Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-Niklaas WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART DITI Mei-Juni 2016 BONDSLIDR NILS BLOMM B02 7512 0161 4540 Welkom ouders, Voorwoord van de bondsleiding

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Seintoren 2 e semester Kapoenen

Seintoren 2 e semester Kapoenen Seintoren 2 e semester Kapoenen Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat op ons te wachten en het belooft een super ervaring te worden vol leuke activiteiten! Voor het eerste semester zijn

Nadere informatie

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Februari Maart

Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem. Kabouter Editie. Februari Maart Onafhankelijk tijdschrift van KSA Vikingers Bissegem Kabouter Editie Februari Maart Een woordje van de bondsleider Dag beste leden, ouders en andere KSA-sympathisanten. Hier volgt de eerste editie van

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli

Eerste weekend: /10/17 Tweede weekend: /02/18 Kamp: van 21 juli tot en met 31 juli Seintoren kabouters 2017-2018 Beste kabouters, Het nieuwe scoutsjaar staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2016 Zondag 4 September 2016 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van

Nadere informatie

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken! 16 Kabouters Lieve kaboutervriendjes, mama s en papa s, Na al die toffe zaterdagen die we al samen hebben beleefd, komen er nog enkele, hele zotte, toffe en nooit te vergeten zaterdagen bij. De leiders

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen!

Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Liefste Chirovrienden, Voor we het vergeten wensen we iedereen een Vrolijk Pasen! Geniet van jullie paasvakantie MAAR vergeet tijdens deze drukte en leuke vakantie de Chiro niet! De leiding heeft voor

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders!

Pagadders. Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Pagadders Dag lieve, kleine, schattige stoere Pagadders! Hopelijk hebben jullie allemaal een super leuke vakantie achter de rug! (Voor degene die mee waren op KSA-kamp is dat zeker het geval ) Jammer maar

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan Aarschot België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 3200 Aarschot 29ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10

30+fuif en Pecho Party Vrijdag 06/10 en Zaterdag 07/10 Overgang Zaterdag 2 september @ lokalen Bel Wij staan op de markt! Zaterdag 9 september in de voormiddag Tappen in caféke OC Winkelomheide Woensdag 13 september Geen Scouts Zaterdag 30 september 37 ste

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober Zondag 6 September 2015 Geen activiteit: De +14 en leiding hebben zaterdag 5 september oud-ijzerslag gehad om de kas van KLJ

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere

: Vandaag is het ZOOM. We zullen de andere : Het is weer de welbefaamde jeugdweek! Ook vandaag is er speciaal voor jullie een hele toffe activiteit in elkaar gestoken. Meer informatie kunnen jullie terug vinden op het takhoekje. Ik zou ook zeker

Nadere informatie

Beste Vincies, ouders en sympathisanten,

Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen!

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de

Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe. scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de T Kapoentje Dag Liefste kapoentjes! Eindelijk kan het nieuwe scoutsjaar beginnen! Ook een warm welkom aan de nieuwe kapoenen. Het wordt een jaar vol verrassingen, plezier en ravotten! Hier vinden jullie

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden maar natuurlijk ook de ouders, De lente is begonnen. Dus vanaf nu is het altijd mooi weer, tenzij je natuurlijk in België woont, daarom vergeet deze

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert

Hopduveltjes Meldert Hopduveltjes Meldert Scouts en gidsen vlaanderen Jaargang 35 nummer 1 V.U. Uitgever: Gijsbrecht Raes Voorwoord Drie, twee, één START! Hopla, bij deze zijn we weer vertrokken, een nieuw scoutsjaar is aangebroken!

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

P.B. P.P BC8116

P.B. P.P BC8116 België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot Bekaflaan 65 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus Redactioneel Hallowkes

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN

WELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPENTIJGERSWELPEN Hallooooo liefste en leukste welpen!! Het is alweer tijd voor een nieuw Huberke. De tijd vliegt als je je amuseert hé!! Dit is het laatste boekje voor het kamphuberke Maaaaaaar niet getreurd, gelukkig

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 4 KAPOENEN Deze week is er voor jullie jammer genoeg geen scouts-vergadering druk bezig met vergaderen op hun planningsweekend!, jullie

Nadere informatie

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE September 2015 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540

DE STORM. Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS EDITIE September 2015 BONDSLEIDER SIMON VAN LOMBERGEN BE02 7512 0161 4540 INFO@KSARINAART.B WWW.KSARINAART.B FACBOOK.COM/KSARINAART D STORM Kriekepitte, Weynstraat 70A, 9100 Sint-NIKLAAS DITI September 2015 BONDSLIDR SIMON VAN LOMBRGN B02 7512 0161 4540 Voorwoord van de bondsleider

Nadere informatie

DE CHOCOPRINS KSA-AARSELE.BE 2 DE SEM WERKJAAR

DE CHOCOPRINS KSA-AARSELE.BE 2 DE SEM WERKJAAR DE CHOCOPRINS KSA-AARSELE.BE 2 DE SEM WERKJAAR 2018-2019 INHOUD Voorwoord Kabouters Foto's Kabouters Pagadders Foto's Pagadders Jongknapen Foto's Jongknapen Knapen Foto's Knapen Jonghernieuwers Foto's

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus!

Ons kamp start vanaf de laatste week van juli (2016) tot 31 augustus! Dag stoere kapoenen! Dit jaar vliegen we er weer in, het wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en leuke vergaderingen! Met onze nieuwe leidersploeg bezorgen wij jullie een bangelijk jaar. Tot snel! TOTO

Nadere informatie

Knapen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met banleider Alex via of

Knapen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met banleider Alex via of Knapen Woehoe! Een nieuw KSA-jaar vol plezier en vriendschap staat voor de deur! De knapenban staat dit jaar onder leiding van vier ervaren leiders: Kaat, Edouard, Gustave en Alex. Degene die vorig jaar

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar aangekomen. Helemaal op het einde is er natuurlijk ons

Nadere informatie

Chirokrantje November-december

Chirokrantje November-december Chirokrantje November-december Editoriaal Lieve meisjes van Allegro We zijn het jaar weer goed begonnen En we hebben onze nieuwe leiding gevonden Samen al wat plezier beleefd Gelukkig zijn we nog niet

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Beste kleine kindjes, grote kindjes en heel grote kindjes Wij zijn al bijna op het einde van het jaar

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708

www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september P 912708 P 912708 KSJ Knokke De Tokke Edward Verheystraat 20 8300 Knokke-Heist www.ksjknokke.be Jaargang 29- n 1- september2014 maandelijk tijdschrift - muv. juni-juliaugustus-september - 8300 KNOKKE Station Ad

Nadere informatie

September Oktober

September Oktober September Oktober 2016-2017 INLEIDING Liefste Akabe Toetertoe-fans, Met veel plezier kunnen wij jullie welkom heten in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie