Programma. Cultuurevenement Meerssen in de ban van van 12 augustus t/m 23 september Meer informatie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma. Cultuurevenement Meerssen in de ban van van 12 augustus t/m 23 september Meer informatie:"

Transcriptie

1 Programma Cultuurevenement Meerssen in de ban van van 12 augustus t/m 23 september 2012 Tentoonstellingslocaties: Leopoldskerkje - Gansbaan 9 - Meerssen Synagoge - Kuileneindestraat 22a - Meerssen Landgoed Vliek - Vliek 1 - Ulestraten Kapel Overbunde - Kloosterweg 58 Bunde Met ingang van zondag 19 augustus zijn alle tentoonstellingslocaties (let op: uitsluitend in de weekenden!) geopend van. Toegang is gratis. Overige locaties Avé Maria, Hussenbergstraat 21, Geulle Uitspanning De Nachtegaal, Gemeentebroek 6, Meerssen Exposie Meerssen, Montfortlaan 7a, Meerssen Rothemermolen, Molenweg 6-7, Rothem/Meerssen Basiliek H. Sacrament, Markt 17, Meerssen Domein De Wijngaardsberg 2, Ulestraten Proosdijschuur, Markt 29, Meerssen Sint Martinuskerk, Kerkplein 2a, Geulle Meer informatie:

2 Zondag 19 augustus - Meerssen in de ban van...de officiële opening Kapel Overbunde Bunde uur Opening tentoonstelling Kapel Overbunde door de heer Jo Ritzen Optreden Drumband en Harmonie Sint Agnes Bunde Landgoed Vliek Ulestraten uur Opening tentoonstelling Landgoed Vliek door wethouder Jo Dejong Optreden muziekensemble Musica Nova Domein De Wijngaardsberg Ulestraten Open Dag domein De Wijngaardsberg met als thema 'Dichter bij de wijn' Welkom door wethouder Maureen Gubbels, waarna zij de eerste fles 'Dichter bij de wijn' in ontvangst zal nemen uit handen van Jules Nijsten. Tijdens de Open Dag zijn er diverse rondleidingen en proeverijen. Zaterdag 25 augustus Meerssen in de ban van cultuur uur Optreden La Rosa uur Lezing Herman van Wagenberg over Simultaneum uur Optreden La Rosa Basiliek Heilig Sacrament Meerssen Rondleiding door Wiel Smeets Synagoge Meerssen uur Lezing drs Ger Kockelkorn over de Joodse gemeenschap in Meerssen uur Workshop Beeldende Kunst -. Samen ontdekken we werk van kunstenaar Ger Lataster met een bezoek aan een locatie. Met een eigen thema gaan we aan de slag en maken we een abstract kunstwerk. Meer informatie over de workshops treft u aan op m.u.v. Synagoge Meerssen, die geopend is tot uur

3 Zondag 26 augustus Meerssen in de ban van cultuur Tentoonstellingslocaties: Leopoldskerkje - Gansbaan 9 - Meerssen Synagoge - Kuileneindestraat 22a - Meerssen Landgoed Vliek - Vliek 1 - Ulestraten Kapel Overbunde - Kloosterweg 58 Bunde Zaterdag 1 september Meerssen in de ban van poëzie Poëziemiddag met bijdragen van Frans Budé, Anke Cuypers, Leo Hermens, Rouke van der Hoek en Hans van de Waarsenburg. Frans Budé en Hans van de Waarsenburg hebben samengewerkt met Ger Lataster en Lei Molin uur Workshop Kunst & Poëzie, met als inspiratiebron poëzie op locatie. Samen met Lei Molin en dichter Pablo Neruda creëren wij onze eigen vertaling. Meer informatie over deze workshop treft u aan op Zondag 2 september Meerssen in de ban van poëzie Meerssen uur Vandaag kunt u deelnemen aan een schitterende poëziewandeling langs de Geul onder leiding van Jacques Giesen. Startpunt: Uitspanning De Nachtegaal, Gemeentebroek 6, Meerssen Zaterdag 8 september Meerssen in de ban van Groen van Toen Open Monumentendag Dit weekend staat in het teken van de jaarlijkse Open Monumentendag, met als landelijk thema: Groen van Toen. Hiermee wordt stilgestaan bij de rol, het belang en de betekenis van het groen in relatie tot monumenten. Aansluitend aan het thema vinden rondleidingen en lezingen plaats. Sint Martinuskerk Geulle aan de Maas Tussen 10 en 16 uur kunt u elk uur deelnemen aan rondleidingen in de prachtige Sint Martinuskerk in het schilderachtige Geulle aan de Maas. De laatste rondleiding start om 15 uur.

4 Basiliek Heilig Sacrament Meerssen Tussen 10 en 16 uur kunt u elk uur deelnemen aan rondleidingen in de prachtige Basiliek van het Heilige Sacrament aan de sfeervolle Markt van Meerssen. De laatste rondleiding start om 15 uur uur Laat uw fantasie vandaag tijdens de workshop Kunst & Muziek prikkelen door muziek die u op het juiste spoor zet om een kunstwerk te maken! En weer kijken wij naar de schilderijen op locatie om een glimp op te vangen van ritme, beweging. Meer informatie over deze workshop treft u aan op Expositie met werk van Hans Bartelet. Rothemermolen Rothem (Meerssen) uur Vandaag kunt u in de Rothemermolen genieten van een muzikaal optreden door een ensemble van Rothem s Harmonie. Het muziekensemble bestaat uit: Daphne Konings (klarinet), Wim Heinrichs (fluit) en Hans Heinrichs (hoorn). Zij spelen een programma bestaande uit blaasmuziek van Mozart en Beethoven. Aansluitend verzorgt mevrouw Paris een lezing over het belang van de Rothemermolen voor de landgoederenzone. Zondag 9 september Meerssen in de ban van Groen van Toen Open Monumentendag Dit weekend staat in het teken van de jaarlijkse Open Monumentendag, met als landelijk thema: Groen van Toen. Hiermee wordt stilgestaan bij de rol, het belang en de betekenis van het groen in relatie tot monumenten. Aansluitend aan het thema vinden rondleidingen en lezingen plaats. Sint Martinuskerk Geulle aan de Maas Tussen 10 en 16 uur kunt u elk uur deelnemen aan rondleidingen in de prachtige Sint Martinuskerk in het schilderachtige Geulle aan de Maas. De laatste rondleiding start om 15 uur. Basiliek Meerssen Tussen 10 en 16 uur kunt u elk uur deelnemen aan rondleidingen in de prachtige Basiliek van het Heilige Sacrament aan de sfeervolle Markt van Meerssen. De laatste rondleiding start om 15 uur.

5 Zaterdag 15 september Meerssen in de ban van workshops Gedurende het cultuurevenement kunt u deelnemen aan diverse workshops. De producten die hieruit voortkomen, worden dit weekend gepresenteerd. Kijk te zijner tijd voor meer informatie op Expositie met werk van Hans Bartelet. Zondag 16 september Meerssen in de ban van workshops Gedurende het cultuurevenement kunt u deelnemen aan diverse workshops. De producten die hieruit voortkomen, worden dit weekend gepresenteerd. Kijk te zijner tijd voor meer informatie op Expositie met werk van Hans Bartelet. Zaterdag 22 september Meerssen in de ban van de Meerssense School Het laatste weekend van het cultuurevenement staat in het teken van de Meerssense School. In het Leopoldskerkje wordt werk van de Meerssense School getoond als startschot voor een komend project. Met werk van Charles Eyck, Willem van Konijnenburg, Harry Koolen, Jan van Puyenbroeck, Jos Tielens en Alphons Volders. Lezing over de Meerssense School door mevrouw Paris. Zorgcentrum Avé Maria Geulle In Zorgcentrum Avé Maria in Geulle worden foto s getoond die gedurende het evenement gemaakt zijn door Fotogroep De Kiekkast uit Ulestraten. U kunt ook foto's bekijken van het Geulle uit de periode Dus nostalgie ten top! U kunt vrij binnenlopen. Toegang is gratis. In de Proosdijschuur te Meerssen worden foto s getoond van Meerssen in de periode Daarnaast wordt er een megakunstwerk getoond van de basisschoolleerlingen van de gemeente Meerssen. Vandaag zijn alle tentoonstellingslocaties geopend van. Dit met uitzondering van de Synagoge. Deze is vandaag gesloten.

6 Zondag 23 september Meerssen in de ban van de Meerssense School Dit weekend staat in het teken van de 'Meerssense School'. In het Leopoldskerkje worden werken getoond van Charles Eyck, Willem van Konijnenburg, Harry Koolen, Jan van Puyenbroeck, Jos Tielens en Alphons Volders. Rothemermolen Rothem (Meerssen) uur Lezing over de 'Meerssense School' en de Rothemermolen door mevrouw Paris uur Muzikaal optreden door een ensemble van Rothem's Harmonie, bestaande uit: Daphne Konings (klarinet), Wim Heinrichs (fluit) en Hans Heinrichs (hoorn). Zij spelen een programma bestaande uit blaasmuziek van Mozart en Beethoven. Poëziemiddag met dialectgedichten. Met bijdragen van Jan Gulikers, Marjo en Jo van Es. Ook zullen enkele gedichten van Sjeng Habets door Meerssenaren worden gelezen. Zorgcentrum Avé Maria Geulle In Zorgcentrum Avé Maria in Geulle worden foto s getoond die gedurende het evenement gemaakt zijn door Fotogroep De Kiekkast uit Ulestraten. U kunt ook foto's bekijken van het Geulle uit de periode Dus nostalgie ten top! U kunt vrij binnenlopen. Toegang is gratis. In de Proosdijschuur worden foto s getoond van het Meerssen uit de periode Dus nostalgie ten top! Daarnaast kunt u hier het megakunstwerk bewonderen dat de basisschoolleerlingen van de gemeente Meerssen in het kader van het cultuurevenement tijdens een speciale workshop hebben gemaakt. Meer informatie:

7 RUIMTE VOOR AANTEKENINGEN

1. Voorwoord. 2. Terugblik

1. Voorwoord. 2. Terugblik v 2012 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Terugblik 3. Bijdrage aan het museum 4. Financiële verslaglegging 5. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt Voorwoord 1. Voorwoord Het afgelopen jaar trok

Nadere informatie

stelt zich voor 8-9 september Programma Open Monumentendagen Maastricht Meerssen Valkenburg

stelt zich voor 8-9 september Programma Open Monumentendagen Maastricht Meerssen Valkenburg stelt zich voor 8-9 september Programma Open Monumentendagen Maastricht Meerssen Valkenburg Het evenement Het Buitengoed Geul & Maas stelt zich voor! biedt een programmering bestaande uit een kleurrijk

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Jullie hebben een bijzonder gevoel voor elkaar. Jullie willen je liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat!

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Jullie hebben een bijzonder gevoel voor elkaar. Jullie willen je liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES

5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES 5 EXPO S - 5 WEEKENDEN - 5 LOCATIES Fotowerkgroep Zien en Doorzien / Phoenix Cultuur, Ute Weber De pracht en kracht van foto's De 5 fotoclubs uit Meierijstad exposeren eigen werk; elke club in eigen dorp

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 2 Gemeente... 3 Woonkernen... 4... 4 Complex 402... 6 Complex 403... 7 Complex 404... 8 Complex 406... 9 Complex 407... 10 Complex 408... 11 Complex 471... 12 Complex 472... 13 Complex

Nadere informatie

Iedere stemt telt! Daarom informeert de gemeente Meerssen u in deze folder over de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018.

Iedere stemt telt! Daarom informeert de gemeente Meerssen u in deze folder over de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018. Iedere stemt telt! Daarom informeert de gemeente Meerssen u in deze folder over de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018. Raadpleeg voor uitgebreide informatie onze speciale verkiezingspagina

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Jullie hebben een bijzonder gevoel voor elkaar. Jullie willen je liefde voor elkaar bezegelen door elkaar het ja-woord te geven en hebben besloten te trouwen. Van harte proficiat!

Nadere informatie

Trouwen. in Sfeervol Meerssen

Trouwen. in Sfeervol Meerssen Trouwen in Sfeervol Meerssen Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijk Stand De Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) draagt zorg voor het voltrekken van het huwelijk. De BABS maakt van elke huwelijksvoltrekking

Nadere informatie

De Ronde van Meerssen

De Ronde van Meerssen De Ronde van Meerssen (29 km) De Ronde van Meerssen Fietsroute door de kernen van gemeente Meerssen Welkom in Sfeervol Meerssen! Stichting VVV Zuid-Limburg (Hoofdkantoor) Walramplein 6, Postbus 820, 6300

Nadere informatie

Kunstzinnig Meerssen. Kunstzinnig Meerssen. Stadswandeling langs kunstwerken in Meerssen

Kunstzinnig Meerssen. Kunstzinnig Meerssen. Stadswandeling langs kunstwerken in Meerssen Kunstzinnig Meerssen Kunstzinnig Meerssen Stadswandeling langs kunstwerken in Meerssen Welkom in Kunstzinnig Meerssen! Stichting VVV Zuid-Limburg (Hoofdkantoor) Walramplein 6, Postbus 820, 6300 AV Valkenburg

Nadere informatie

KUNST & AMBACHT 12 & 13 SEPTEMBER 2015 OPEN MONUMENTENWEEKEND MAASTRICHT

KUNST & AMBACHT 12 & 13 SEPTEMBER 2015 OPEN MONUMENTENWEEKEND MAASTRICHT KUNST & AMBACHT 12 & 13 SEPTEMBER 2015 OPEN MONUMENTENWEEKEND MAASTRICHT KUNST & AMBACHT Met het thema Kunst & Ambacht zal tijdens het Open Monumentenweekend op 12 en 13 september 2015 zowel de kunst als

Nadere informatie

KUNST & AMBACHT 12 & 13 SEPTEMBER 2015 OPEN MONUMENTENWEEKEND MAASTRICHT

KUNST & AMBACHT 12 & 13 SEPTEMBER 2015 OPEN MONUMENTENWEEKEND MAASTRICHT KUNST & AMBACHT 12 & 13 SEPTEMBER 2015 OPEN MONUMENTENWEEKEND MAASTRICHT KUNST & AMBACHT Met het thema Kunst & Ambacht zal tijdens het Open Monumentenweekend op 12 en 13 september 2015 zowel de kunst als

Nadere informatie

De Ronde van Meerssen. Fietsroute door de kernen van gemeente Meerssen

De Ronde van Meerssen. Fietsroute door de kernen van gemeente Meerssen De Ronde van Meerssen (29 km) De Ronde van Meerssen Fietsroute door de kernen van gemeente Meerssen Welkom in Sfeervol Meerssen! Stichting VVV Zuid-Limburg (Hoofdkantoor) Walramplein 6, Postbus 820, 6300

Nadere informatie

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt,

Rozentea op 24 juni. Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Vrienden van Berbice: extra nieuwsbrief rozentea en concert View this email in your browser Beste belangstellende voor wat zich op Berbice afspeelt, Op 7 juni was er een drukbezochte lezingenavond rond

Nadere informatie

Activiteiten CulTuurlijk 1 t/m 8 oktober 2017

Activiteiten CulTuurlijk 1 t/m 8 oktober 2017 Activiteiten CulTuurlijk 1 t/m 8 oktober 2017 Zing Nederlands met me Een laagdrempelig initiatief waarin Nederlandse (pop)liedjes worden gezongen met vluchtelingen en expast, samen met alle andere Oldenzalers

Nadere informatie

Steenbergen Steenbergen, 18 september 2012

Steenbergen Steenbergen, 18 september 2012 Docum ent_omschrijving *UM1207466* ons kenmerk : UM1207466 zaaknummer : uw kenmerk : uw brief van : afdeling : Maatschappelijke ontwikkeling contactpersoon : Madelon van Vliet telefoonnr. : 0167-543 475

Nadere informatie

Geschiedenis online prijs

Geschiedenis online prijs Geschiedenis online prijs PeelenMaasNet doet mee aan de verkiezing van de beste historische website en app, de Geschiedenis Online Prijs. Er worden 2 prijzen uitgereikt: de Juryprijs en de Publieksprijs.

Nadere informatie

Gemeentepagina week 09-2 maart 2016

Gemeentepagina week 09-2 maart 2016 Page 1 of 7 Gemeentepagina week 09-2 maart 2016 Publicatiedatum: 01 maart 2016 15.10 uur Weeknummer: 09 Datum: woensdag 2 maart 2016 De informatie op deze pagina wordt voor mensen zonder internet in beknopte

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Onze activiteiten in beeld. 3. Financiële verslaglegging. 4. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Onze activiteiten in beeld. 3. Financiële verslaglegging. 4. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt v 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Onze activiteiten in beeld 3. Financiële verslaglegging 4. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt Voorwoord Beste vrienden, 2014 was een jaar waarin er veel

Nadere informatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht Een stevige basis voor cultuurparticipatie Inhoudsopgave Voorwoord 5 1 Schoolabonnement 7 2 Kunstprojecten voor VMBO/HAVO/VWO 9 2.1 Kies je Kunst 9

Nadere informatie

Uniek Meerssen. Stadswandeling langs monumenten in Meerssen

Uniek Meerssen. Stadswandeling langs monumenten in Meerssen Uniek Meerssen Uniek Meerssen Stadswandeling langs monumenten in Meerssen Welkom in Sfeervol Meerssen! Stichting VVV Zuid-Limburg (Hoofdkantoor) Walramplein 6, Postbus 820, 6300 AV Valkenburg aan de Geul

Nadere informatie

UNST & ATELIER ROUTE 2014

UNST & ATELIER ROUTE 2014 UNST & ATELIER ROUTE 2014 21 & 22 juni 12.00 tot 17.00 uur Capelle aan den IJssel www.kunstkringcapelle.nl LOCATIE/KUNSTENAARS PAGINA 1. Scout Centrum, s-gravenweg 101 - Anca Boonacker 6 - Brigitta Breevaart

Nadere informatie

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013

La Tulipe Chapeau! DE TULP IN DE MODE. 2 februari t /m 1 september 2013 La Tulipe Chapeau! Foto Mieke Wijnen 2 februari t /m 1 september 2013 Grachtweg 2a 2162 HN Lisse di t/m zo 13.00-17.00 uur Tel. 0252-417 900 www.museumdezwartetulp.nl info@museumdezwartetulp.nl De tulp

Nadere informatie

Zondag in het Zuiden. Festivalprogramma van dag tot dag. vrijdag 23 augustus Nostalgische kermis Markt v.a uur Gedichtenweb BiblioNova

Zondag in het Zuiden. Festivalprogramma van dag tot dag. vrijdag 23 augustus Nostalgische kermis Markt v.a uur Gedichtenweb BiblioNova Zondag in het Zuiden Festivalprogramma van dag tot dag Vanaf 23 augustus staat de binnenstad van Sittard weer in het teken van het Festival. Een festival dat al sinds 1675 in onze stad gevierd wordt ter

Nadere informatie

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december

voor jong en oud Zondag 20 december MAANDAG 21 december Programma voor jong en oud Zondag 20 december De door Bredanaars geschilderde verdwenen schilderijen Vang jouw verloren geraakte schilderij Vincent vertelt over herinneringen aan Brabant Verbeelding van

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 3 Gemeente... 4 Woonkernen... 5... 5 Complex 102... 7 Complex 104... 8 Complex 107... 9 Complex 108 en 109... 10 Complex 110... 11 Complex 113... 12 Complex 114... 13 Complex 116...

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 2 Gemeente... 3 Woonkernen... 4... 4 Complex 502... 6 Complex 503... 7 Complex 506... 8 Complex 507... 9 Complex 508... 10 Complex 510... 11 Complex 511... 12 Complex 512... 13 Complex

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 2 Gemeente... 3 Woonkernen... 4... 4 Complex 202... 6 Complex 204... 7 Complex 205... 8 Complex 208... 9 Complex 209... 10 Complex 231... 11 Complex 233... 12 Complex 234... 13 Complex

Nadere informatie

8 & 9 SEPTEMBER 2012 OPEN MONUMENTEN WEEKEND MAASTRICHT

8 & 9 SEPTEMBER 2012 OPEN MONUMENTEN WEEKEND MAASTRICHT 8 & 9 SEPTEMBER 2012 OPEN MONUMENTEN WEEKEND MAASTRICHT Groen van Toen Dit jaar is het landelijke thema van de Open Monumentendag gewijd aan monumenten in een groene setting. Aanleiding om juist in 2012

Nadere informatie

Perstekst expo Lode Laperre Naevus in Galerie 10a Otegem

Perstekst expo Lode Laperre Naevus in Galerie 10a Otegem Perstekst expo Lode Laperre Naevus in Galerie 10a Otegem Contactpersonen : John Vande Wiele: www.galerie10a.be info@galerie10a.be 0495 576031 Lode Laperre: www.lodelaperre.be info@lodelaperre.be 0476 961195

Nadere informatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie

Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht. Een stevige basis voor cultuurparticipatie Kunsteducatie projecten voortgezet onderwijs Utrecht Een stevige basis voor cultuurparticipatie Inhoudsopgave Voorwoord 5 1 Schoolabonnement 7 2 Kunstprojecten voor alle klassen 9 3 Kunstproject voor VMBO

Nadere informatie

12 en 13 september 2015

12 en 13 september 2015 12 en 13 september 2015 fietsroute en bezienswaardigheden in Smallingerland 2 zaterdag 12 september Drachtster Compagnie, Rottevalle en Houtigehage hebben samen een leuk programma weten op te stellen.

Nadere informatie

Rondleidingen, tentoonstellingen, muziek, workshops, theater en kinderactiviteiten.

Rondleidingen, tentoonstellingen, muziek, workshops, theater en kinderactiviteiten. Activiteiten programma Open Monumentendag Delft 2015 Rondleidingen, tentoonstellingen, muziek, workshops, theater en kinderactiviteiten. Zaterdag Ambachtenmarkt Op de Markt tegenover het Stadhuis is een

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders,

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 7 december 2016 Beste ouders, Sinterklaas en zijn Pieten zijn maandagochtend hartelijk ontvangen door de kinderen en hun ouders. Vele handen zijn geschud, tekeningen en

Nadere informatie

NIEUWS FLITS. Kunst en Poëzieroute 14 en 15 augustus 2016

NIEUWS FLITS. Kunst en Poëzieroute 14 en 15 augustus 2016 NIEUWS FLITS Nr. 22, juni 2016 Van het bestuur Van de voorzitter! EXPoZEE loopt nu in d'annexe. Voor De Haan is de manier waarop de werken geëxposeerd worden nieuw. We zijn afgestapt van de beperkingen

Nadere informatie

kunstenaars vereniging flevoland verslag sunsation 2001 - sunsation 2001 - pop en poëzie - colofon Kunstenaars Vereniging Flevoland

kunstenaars vereniging flevoland verslag sunsation 2001 - sunsation 2001 - pop en poëzie - colofon Kunstenaars Vereniging Flevoland kunstenaars vereniging flevoland Kunstenaars Vereniging Flevoland Secretariaat: mevr. L. de Jong Postbus 352, 8200 AJ Lelystad Telefoon: 0320-248610 www.flevokunst.nl colofon Voor de achtste keer nam de

Nadere informatie

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016

Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Programma Monumentendag 10 en 11 september 2016 Locatie Tijdstip Zaterdag 10 september Zondag 11 september Maastricht Kasteel Hartelstein Van 10.00 tot 17.00u Boekenmarkt en Brocantemarkt Boekenmarkt en

Nadere informatie

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst

Welkom in de Sint Jacobskerk. Wij wensen u een gezegende kerkdienst Welkom in de Sint Jacobskerk Wij wensen u een gezegende kerkdienst Sint Jacobskerk Voorganger : Ds. Wout Alserda Ouderling v. dienst : Bert Heijstek Organist : Jos Vogel Lector : Katie Schiewold m.m.v.

Nadere informatie

Jaaroverzicht Hoensbroekse Amateurkunst HAK 2015.

Jaaroverzicht Hoensbroekse Amateurkunst HAK 2015. Jaaroverzicht Hoensbroekse Amateurkunst HAK 2015. Visie HAK gelooft in een duurzame gemeenschappelijke artistieke kracht en de kwaliteiten van mensen uit Hoensbroek bij de vorming van gemeenschapszin in

Nadere informatie

Persbericht Kook-Kunst & Jazz!

Persbericht Kook-Kunst & Jazz! Restaurant de Egelantier Teteringsedijk 103 4817 MB Breda 076-5144092 Persbericht Kook-Kunst & Jazz! In de maand augustus organiseert Restaurant de Egelantier: Kook-Kunst & Jazz! Dit zal plaats vinden

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten?* Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Uniek Meerssen. Uniek Meerssen. Stadswandeling langs monumenten in Meerssen

Uniek Meerssen. Uniek Meerssen. Stadswandeling langs monumenten in Meerssen Uniek Meerssen Uniek Meerssen Stadswandeling langs monumenten in Meerssen Welkom in Sfeervol Meerssen! Stichting VVV Zuid-Limburg (Hoofdkantoor) Walramplein 6, Postbus 820, 6300 AV Valkenburg aan de Geul

Nadere informatie

UNST & ATELIER ROUTE 2015

UNST & ATELIER ROUTE 2015 UNST & ATELIER ROUTE 2015 6 & 7 juni 12.00 tot 17.00 uur Capelle aan den IJssel www.kunstkringcapelle.nl LOCATIE/KUNSTENAARS PAGINA 1. Scout Centrum, s-gravenweg 101 Monique Bleeker 6 Margreet Hagoort-Scheerder

Nadere informatie

JDD EXPERIMENT TUSSEN HEMEL EN AARDE JDD

JDD EXPERIMENT TUSSEN HEMEL EN AARDE JDD JDD EXPERIMENT TUSSEN HEMEL EN AARDE Collage 50 x 70 cm JDD Nieuwsbrief 24 Juni 2015 Beste Kunst- en Poëzievrienden, Deze Nieuwsbrief nr 24 staat volledig in het teken van ArtsElingen 2015, een zomer kunsttentoonstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds september 2014

Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds september 2014 Nieuwsbrief Academisch Erfgoed Maastricht Fonds september 2014 In deze nieuwsbrief Reisverhalen blijven populair, getuige het thema van de Open Monumentendagen en een interessante vraag die mij onlangs

Nadere informatie

Erwin Clauws "The Conscious Quintessence of the Abstract"

Erwin Clauws The Conscious Quintessence of the Abstract Het ROGERRAVEELMUSEUM tentoonstellingspartner bij het artistiek onderzoek The Conscious Quintessence of the Abstract van ERWIN CLAUWS Onderzoek geaccrediteerd door Onderzoeksraad Sint Lucas Beeldende Kunst

Nadere informatie

PROTESTANTSE GEMEENTE CASTRICUM DORPSKERK LITURGIE

PROTESTANTSE GEMEENTE CASTRICUM DORPSKERK LITURGIE PROTESTANTSE GEMEENTE CASTRICUM DORPSKERK LITURGIE zondag 27 januari 2019 Dorpskerk, Castricum Psalmen, een huis om in te wonen. Brief aan de kerkgangers. Welkom in deze kerkdienst, klein en groot, jong

Nadere informatie

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 13 maart/10 juli Diverse locaties Expositie 'Religies en Rituelen' Maandag 4 april 2010 20.00 Sint Janskerk Lezing door prof Fr Jespers Zaterdag 16 april 2010 Sint Servaasbasiliek

Nadere informatie

Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis

Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis Groningen, 4 september 2014 Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis Op zaterdag 13 september organiseert de provincie Groningen verschillende activiteiten in en buiten het provinciehuis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Terugblik: Stadswandeling door Haastrecht Terugblik Exposi e Die schöne Müllerin Architectuurroute Workshop Column schrijven Agenda 2015/2016 Samen met de Historische Vereniging Haastrecht organiseerde

Nadere informatie

Voedsel voor de ziel

Voedsel voor de ziel Voedsel voor de ziel Activiteiten Protestantse gemeente Schoorl Groet Camp programma 2016-2017 De Protestantse Gemeente van Schoorl Groet en Camp is een open gemeenschap met een programma-aanbod voor iedereen

Nadere informatie

DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR. Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015.

DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR. Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015. DE KUNSTKRINGKRANT (nr.24) VOOR DE WAKKERE KUNSTENAAR Nieuwsbrief voor leden Kunstkring Zeewolde. november 2015. Vereniging Kunstkring Zeewolde, nieuw bestuur. Foto: Klaas Bouma Op de foto het nieuwe bestuur

Nadere informatie

Inhoudelijk jaarverslag 2014

Inhoudelijk jaarverslag 2014 Inhoudelijk jaarverslag 2014 INHOUD Inleiding 1. Organisatie van de Van der Leeuwstichting 2. Activiteiten van de Van der Leeuwstichting 3. Samenwerkingen van de Van der Leeuwstichting Inleiding Vanaf

Nadere informatie

Win een VIPkaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer groep 1 t/m 8 februari - maart

Win een VIPkaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer groep 1 t/m 8 februari - maart Win een VIPkaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer groep 1 t/m 8 februari - maart Win een VIP kaart voor de nostalgische kermis Coffeecorner De Huiskamer Kleurwedstrijd voor basisschoolleerlingen.

Nadere informatie

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen

Creatures. Formaat: 50x40 cm Gerda van Leeuwen Dat een kunstenaar op zoek is naar de kern der dingen is een open deur. Het fascinerende is dat het zich steeds op een andere manier aandient en het niet verzadigd lijkt te raken. Dat is ook meteen de

Nadere informatie

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info

Fanfare St. Caecilia Schimmert. Fanfare-info Nr. 155 juli 2017 1 Fanfare St. Caecilia Schimmert Fanfare-info Voor de gehele fanfare-familie. Uitgave onder verantwoordelijkheid van het bestuur. Coördinatie: José Eijssen, tel. 045 404 9177 Email: fanfare-info@fanfareschimmert.nl

Nadere informatie

WERKPLAN 2014. Geplande tentoonstellingen 2014 (onder voorbehoud)

WERKPLAN 2014. Geplande tentoonstellingen 2014 (onder voorbehoud) 1 WERKPLAN 2014 1 COLLECTIE Beheer en behoud collectie. Het hele jaar door worden de gebruikelijke voorzorgs- en controlemaatregelen genomen. Het klimaat (de luchtvochtigheid en de temperatuur) worden

Nadere informatie

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag

#1 3e jaargang. Atelier Lia de Craen. Nieuwe borden. Open middag. Uit de kunstdag #1 3e jaargang Atelier Lia de Craen Met de natuur als inspiratiebron. Met foto s en schetsen als vertrekpunt. Met de levenscycli van beweging, verandering en vergankelijkheid als thema. Met vormen, kleuren

Nadere informatie

SINT LIDUINA COMMISSIE SCHIEDAM

SINT LIDUINA COMMISSIE SCHIEDAM SINT LIDUINA COMMISSIE SCHIEDAM NIEUWSBRIEF Nr. 12 20 september 2015 Liduinajaar 2015 Schiedam wat nog komt ooooooooooooooooooooooooooooooooooooo AGENDA september- december o LIDUINA WANDELINGEN aangeboden

Nadere informatie

Etappe 9 Sittard Meerssen Maastricht

Etappe 9 Sittard Meerssen Maastricht Etappe 9 Sittard Meerssen Maastricht Betekenissen: RD= rechtdoor LA= linksaf RA= rechtsaf SR= schuin rechts SL= schuin links OS= oversteken (p156,157, krt 158,162,165) KP = kruispunt Tspl = T splitsing

Nadere informatie

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015

5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 5 e Jaargang no. 9 Augustus 2015 01. Foto van de maand ZOMER met als thema ZOMERS ETEN EN DRINKEN. Aanvullende info Foto van de maand : 1. Foto maken in de hoogste resolutie (beste camerastand). 2. In

Nadere informatie

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand,

Nadere informatie

Concours: talenten voortgezet onderwijs

Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: talenten voortgezet onderwijs Concours: uitnodiging Beste docenten, schoolleiders, Namens Kunstencentrum Kadmium willen wij via u uw leerlingen uitnodigen om mee te doen aan het project Concours,

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie

Aan de geadresseerde. Valkenburg aan de Geul, 15 oktober Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg Geachte heer/mevrouw,

Aan de geadresseerde. Valkenburg aan de Geul, 15 oktober Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg Geachte heer/mevrouw, Aan de geadresseerde Valkenburg aan de Geul, 15 oktober 2011 Betreft: 5 e editie Kunst in Valkenburg 2012 Geachte heer/mevrouw, Op vrijdag 16 maart 2012 opent Kunst in Valkenburg haar deuren. Deze unieke

Nadere informatie

Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN. @Deblokhuispoort

Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN. @Deblokhuispoort Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN @Deblokhuispoort Inleiding Voor u ligt een map met bijna alle mogelijkheden van De Blokhuispoort in Leeuwarden.

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

NIEUWS FLITS. Noëlla Van Daele: Keramiek-Grafiek-Fotografie. We heten Noëlla van harte welkom!

NIEUWS FLITS. Noëlla Van Daele: Keramiek-Grafiek-Fotografie. We heten Noëlla van harte welkom! NIEUWS FLITS Nr. 23, augustus 2016 Nieuwe leden Noëlla Van Daele: Keramiek-Grafiek-Fotografie. We heten Noëlla van harte welkom! Tips van leden Eindejaarstentoonstelling en Inschrijvingen... - Stad Tielt

Nadere informatie

GALERIE HONINGEN. start nieuwe kunstseizoen 5 nieuwe realisten Grégory Asselbergh Maarten Boffé Jan Willem Eskes Suzan Schuttelaar Gerard van de Weerd

GALERIE HONINGEN. start nieuwe kunstseizoen 5 nieuwe realisten Grégory Asselbergh Maarten Boffé Jan Willem Eskes Suzan Schuttelaar Gerard van de Weerd GALERIE HONINGEN S I N D S 1 9 9 7 start nieuwe kunstseizoen 5 nieuwe realisten Grégory Asselbergh Maarten Boffé Jan Willem Eskes Suzan Schuttelaar Gerard van de Weerd + nieuwe collectie aanwinsten 6 t/m

Nadere informatie

REIZEND KUNSTPROJECT OP WEG NAAR LEEUWARDEN-FRYSLÂN CULTURELE HOOFDSTAD 2018

REIZEND KUNSTPROJECT OP WEG NAAR LEEUWARDEN-FRYSLÂN CULTURELE HOOFDSTAD 2018 REIZEND KUNSTPROJECT OP WEG NAAR LEEUWARDEN-FRYSLÂN CULTURELE HOOFDSTAD 2018 JANUARI 2017 ARTXPRZ. Beeldende kunst op reis In 2015 is een cultureel uitwisselingsproject in de beeldende kunst gestart. Het

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 In 2013 worden 5 vergaderingen gehouden (24 januari, 12 maart, 30 mei, 5 september en 12 december) Afmelding vrijwilligers in 2013

JAARVERSLAG 2013 In 2013 worden 5 vergaderingen gehouden (24 januari, 12 maart, 30 mei, 5 september en 12 december) Afmelding vrijwilligers in 2013 Stichting Heemkunde Hegelsom Opgericht 25 september 2009 Secretariaat: Past. Debijestraat 34 5963 AG Hegelsom JAARVERSLAG 2013 In 2013 worden 5 vergaderingen gehouden (24 januari, 12 maart, 30 mei, 5 september

Nadere informatie

Weekbericht schooljaar

Weekbericht schooljaar r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Verslag Open Monumenten Dag 2015

Verslag Open Monumenten Dag 2015 Verslag Open Monumenten Dag 2015 Samenvatting Door de inspanningen van velen werd de OMD 2015 een succes. Dat waren allereerst een 20-tal leden van het centrale comité en de 4 lokale comités. Het programma

Nadere informatie

Een kunsteducatieve draaischijf

Een kunsteducatieve draaischijf Een kunsteducatieve draaischijf - Hoger Secundair Basis Kleuter Buitengewoon Onderwijs Leerkrachten Volwassenen - Pedagogische Studie dagen -... alle groepen die willen proeven van kunst. 2016-2017 mu-zee-um

Nadere informatie

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING?

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING? STEDELIJK MUSEUM FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D WAT IS BEWEGING? AMSTERDAM WELKOM! Het Stedelijk, Nederlands grootste museum voor moderne en hedendaagse

Nadere informatie

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad

een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad een perfect dagje uit in de culturele Hoofdstad Niets is wat het lijkt Vrijdag 22 & zaterdag 23 juni 2018 Hoofdfoto M.C. Escher s Dag en Nacht the M.C. Escher Company B.V. All rights reserved. www.mcescher.com

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven.

Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. Terugkeren naar de Heemkunde-site kan via de Terugknop. U vindt de terugknop bovenin uw scherm, meestal uiterst linksboven. Uitnodiging voor onze volgende lezing op dinsdag 6 november 2012 om 20.00 uur

Nadere informatie

De schatkamer. Dit werkboekje is van:

De schatkamer. Dit werkboekje is van: De schatkamer Dit werkboekje is van: Hallo! Je gaat binnenkort op bezoek in het museum Hermitage Amsterdam. Het woord Hermitage spreek je uit als hermitaasje. Een museum is een gebouw waarin je allerlei

Nadere informatie

Welkom op de startavond van

Welkom op de startavond van Welkom op de startavond van Maandag 17 september 2018 Kasteel van Duras Sint-Truiden Persmap Historalia? Historalia werd in 2014 opgericht door Simon de Merode met het Kasteel de Merode in Westerlo als

Nadere informatie

Bergkerk, Deventer 12 april t/m 24 juni 2018 di t/m zo 11:00-17:00 uur

Bergkerk, Deventer 12 april t/m 24 juni 2018 di t/m zo 11:00-17:00 uur INSTALLATIES SCULPTUREN FOTO S FILMS MODERNE GOBELINS SOUNDSCAPES EXPOSITIE CONCERTEN LEZINGEN RONDLEIDINGEN 12 april t/m 24 juni 2018 di t/m zo 11:00-17:00 uur www.othi.nl Dwaal rond in de onderwaterwereld

Nadere informatie

IK ZIE, IK ZIE... BENNER

IK ZIE, IK ZIE... BENNER IK ZIE, IK ZIE... BENNER onderwijsprogramma primair onderwijs groep 5 t/m 8 INLEIDING Gerrit Benner vond de gewone wereld lang niet altijd even leuk, dus die schilderde hij ook niet. Maar achter die gewone

Nadere informatie

OPEN MONUMENTENDAG 2019

OPEN MONUMENTENDAG 2019 OPEN MONUMENTENDAG 2019 Plekken van Plezier Zaterdag 14 september van 10.00 uur tot 17.00 uur Opening om 10.00 uur in de Wintertuin in het Cantonspark Voorwoord Tijdens Open Monumentendag staan de deuren

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

WIN MET JE KLAS EEN SIGNEERSESSIE VAN PAUL VAN LOON

WIN MET JE KLAS EEN SIGNEERSESSIE VAN PAUL VAN LOON WIN MET JE KLAS EEN SIGNEERSESSIE VAN PAUL VAN LOON Laat je fantasie de vrije loop en maak met je klas een kunstwerk, een gedicht, een foto, een kledingstuk etc. rondom één van de zeven deugden (geïnspireerd

Nadere informatie

Bij inschrijving dient u contant te betalen of een bankoverschrijving af te geven!!

Bij inschrijving dient u contant te betalen of een bankoverschrijving af te geven!! 1 2 De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens

Nadere informatie

Onyx Trio in Museum Gouda

Onyx Trio in Museum Gouda Onyx Trio in Museum Gouda Op de laatste dag van de tentoonstelling Uitgelezen, zondag 17 mei 2015, speelt het Onyx trio om 15.30 uur in de Gasthuiskapel van Museum Gouda. Zij spelen deze middag beroemde

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen april 2017

Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen april 2017 Nieuwsbrief Cursusproject De Ronde Venen april 2017 Hoewel ons voorjaarsprogramma nog niet is afgelopen, zijn we al druk bezig met de organisatie en voorbereiding van het programma voor het komende najaar.

Nadere informatie

Hoger Secundair Basis Kleuter Buitengewoon Onderwijs Leerkrachten Volwassenen - alle groepen die willen proeven van kunst.

Hoger Secundair Basis Kleuter Buitengewoon Onderwijs Leerkrachten Volwassenen - alle groepen die willen proeven van kunst. Hoger Secundair Basis Kleuter Buitengewoon Onderwijs Leerkrachten Volwassenen - alle groepen die willen proeven van kunst. 2014-2015 mu-zee-um vzw Romestraat 11a 8400 Oostende info@mu-zee-um.be T 059/269064

Nadere informatie

KunstZondagVorden maakt bezoeker nieuwsgierig en geeft inzicht

KunstZondagVorden maakt bezoeker nieuwsgierig en geeft inzicht KunstZondagVorden maakt bezoeker nieuwsgierig en geeft inzicht KunstZondagVorden een kunstproject van de St.KunstInVorden dat al 12 jaar haar bijdrage levert aan het toegankelijk maken van professionele

Nadere informatie

Inhoud. Brochure Woningen

Inhoud. Brochure Woningen Inhoud Inleiding... 2 Gemeente... 3 Woonkernen... 4... 4 Complex 303... 6 Complex 304... 7 Complex 305... 8 Complex 306... 9 Complex 307... 10 Complex 309... 11 Complex 310... 12 Complex 311... 13 Complex

Nadere informatie

DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS

DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS DAG VAN DE ARNHEMSE GESCHIEDENIS 28 OKTOBER 2017 12.00 16.00 UUR PROGRAMMA BOEKJE www.dagvandearnhemsegeschiedenis.nl 2 De Maand van de Geschiedenis is het grootste historische evenement van Nederland

Nadere informatie

Geluk zit in een klein kunsthoekje Goedepraktijkvoorbeeld bij de bachelorproef van Els Maldoy

Geluk zit in een klein kunsthoekje Goedepraktijkvoorbeeld bij de bachelorproef van Els Maldoy Geluk zit in een klein kunsthoekje Goedepraktijkvoorbeeld bij de bachelorproef van Els Maldoy Contact: elsmaldoy_2000@yahoo.com Samenwerkingsverband Doelgroep Freinetschool De Pluim, Hoboken Nathalie Vandermaesen,

Nadere informatie

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer:

ouderbulletin Zandvlakte is weer als nieuw! Geluidsman gevonden! In dit nummer: 25-ste jaargang 2015-2016 Nummer 256 oktober 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.obsdefrift.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Zandvlakte weer als nieuw 1 Zandvlakte is weer als nieuw!

Nadere informatie

Community Art Hoensbroek

Community Art Hoensbroek Hoensbroekse Community Art Hoensbroek 2012 2015 De Cultuurgroep Hoensbroek, bestaande uit vrijwilligers die de Community Art een warm hart toe dragen, organiseerde vanuit de buurt Maria-Gewanden in 2012

Nadere informatie

De Gentlemen Drivers Businessclub1

De Gentlemen Drivers Businessclub1 programma 20191 De Gentlemen Drivers Businessclub1 de geur van benzine en de smaak van champagne Ondernemers en auto s Gentlemen drivers start your engines! Capital Cars + Connect is de plek waar business

Nadere informatie