Aanbouwdelen voor laders. Productgamma

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanbouwdelen voor laders. Productgamma"

Transcriptie

1 Aanbouwdelen voor laders Productgamma

2 2 Bobcat-lader + Bob-Tach : een succesvolle combinatie Bouw 3-7 Afbraakwerken 8-9 Landschapsarchitectuur Landbouw Sneeuwruimen Bosbouw Dankzij meer dan 50 soorten performante, jobspecifieke aanbouwdelen is uw Bobcat-lader echt kostenefficiënt. Elk aanbouwdeel past perfect op de basismachine en is ontworpen met het oog op optimale prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Haal het maximum uit uw Bobcat-lader dankzij de unieke aanbouwdelen. n Het Bob-Tach systeem voor het snel en veilig wisselen van aanbouwdelen Dankzij het exclusieve Bob-Tach aanbouwsysteem kunt u in een oogwenk een bak vervangen door palletvorken, een hark met een opvangbak, een dieplepel, een grondboor, een grijper en nog veel meer. De Bob-Tach voor zwaar werk is uitgerust met veerbelaste, duurzame wiggen voor een veilige bevestiging, keer op keer. n Snelkoppelingen (met drukontlasting) Dit unieke ontwerp garandeert een snelle en vlotte wissel van hydraulische aanbouwdelen. Wisselen van aanbouwdelen met ingesloten druk gaat allesbehalve snel. Bobcat-laders zijn dan ook voorzien van een handig mechanisme om ingesloten druk te lossen. Door de koppeling gewoon naar binnen te duwen, wordt de hydraulische olie door een terugloopleiding weer naar de machine gevoerd. Het resultaat? Steeds schone, snelle wissels van aanbouwdelen. n Aanbouwdelen verwisselen vanuit uw stoel Dankzij het Bob-Tach -montagesysteem kan de bestuurder snel en efficiënt aanbouwdelen verwisselen op de plaats waar hij aan het werk is. Met de optionele Power Bob-Tach kan hij niet-hydraulische aanbouwdelen verwisselen zonder zelfs de cabine te moeten verlaten. Met een schakelaar op het middenpaneel kunnen de Bob-Tach hendels hydraulisch omhoog en omlaag worden gebracht. Alweer een extra troef voor de zo al veelzijdige en productieve Bobcat compacte laders. n Uniek Bob-Tach systeem Het Bob-Tach frame (A) schuift in de aanbouwflens (B); de hendel (C) gaat gemakkelijk naar beneden en duwt de wig (D) door het frame en het gat van het aanbouwdeel voor een stevige verbinding.

3 3 Bouw Robuust, betrouwbaar en veelzijdig, dat is wat klanten verwachten van Bobcat machines en aanbouwdelen. Vijftig jaar geleden was Bobcat de pionier op het vlak van compacte machines. Vandaag rekenen klanten voor innovatieve producten nog steeds op de marktleider in deze sector. Innovatie is immers het antwoord op de steeds evoluerende en complexer wordende bouwmarkt. Geen enkele andere fabrikant van compacte machines dient de bouwsector beter dan Bobcat. Met meer dan 15 machinemodellen en honderden aanbouwdelen, die ontworpen zijn met het oog op een maximale productiviteit, beschikt Bobcat altijd over de juiste machine voor elke toepassing in de bouwsector. Dankzij een uitgebreid productgamma en het beste verdelernetwerk ter wereld, staat Bobcat garant voor voortreffelijke producten en onderdelen en een uitstekende service.

4 4 4 in 1 -BAK BOUWBAK PUiNBAK UNiVERSELE BAK Dit veelzijdige werktuig is op tal van manieren inzetbaar: als een gewone bak voor graaf-, laad-, vervoer- en stortwerken; als grijper om (hout)blokken, balken, betonbrokken en andere grote, logge voorwerpen vast te nemen, te verplaatsen en te laden of als blad voor zware schaaf- of nivelleerwerken. De stevigste van alle Bobcat bakken. Ideaal voor alle toepassingen, van graven tot het verplaatsen van materiaal. Dankzij een goed zicht op de snijkant en een grote opbreekkracht kan met de bouw- en industriële laadbakken beter worden gegraven en kunnen de bakken gemakkelijker worden gevuld. De bouw- en industriële bakken voor zwaar werk beschikken zelfs over meerdere opties voor zeer zware toepassingen. Er zijn beschermingen leverbaar. Deze zijn bedoeld om de bestuurder, deur, kantelcilinders en het Bob-Tach scharniergebied te beschermen tegen puin dat over de achterkant van de bak rolt. Ideaal voor alle toepassingen, van graven tot het verplaatsen van materiaal. Dankzij een goed zicht op de snijkant en een grote opbreekkracht kan met de puinbakken beter worden gegraven en kunnen de bakken gemakkelijker worden gevuld. Deze bakken hebben een langere bodem dan de puinbakken. Ze bieden een goed zicht op de snijkant en een grote opbreekkracht. Universele bakken zijn ideaal voor lichte en middelzware graaf- en nivelleerwerken en voor het verplaatsen van materiaal. TiLT-TATcH industriebak MET GRiJPER industrievork MET GRiJPER PALLETVORKEN Hierdoor worden Bobcat bakken, Met de industriebak met grijper Met de industrievork met grijper Ideaal voor het hanteren van palletvorken en andere kunt u allerlei logge materialen kunt u allerlei logge materialen alle soorten materiaal op pallets niet-hydraulische aanbouwdelen op bouwterreinen gemakkelijk op bouwterreinen gemakkelijk of in zakken (van stenen, tegels multi-inzetbaar. Dit hydraulische verplaatsen. Oppikken, vervoeren verplaatsen. Oppikken, vervoeren en cement tot pleister). systeem kan een aanbouwdeel en laden van kreupelhout, schroot, en laden van kreupelhout, schroot, Bijzonder handig in krappe ruimtes 15 graden naar links of rechts ten planken en ander moeilijk te planken en ander moeilijk te of in smalle doorgangen. opzichte van zijn centrum draaien. hanteren materiaal verloopt vlot hanteren materiaal verloopt vlot Ideaal om de lading in evenwicht met dit aanbouwdeel voor zwaar met dit aanbouwdeel voor zwaar te houden op een hellend terrein werk. werk. en om te nivelleren op hellingen. U kunt de hoek van de bak ook gebruiken om afwateringsgreppels te graven.

5 5 BEZEM KEERBEZEM DUWBEZEM WATERKiT Dit handige aanbouwdeel dat Vuil, modder, lichte sneeuw en Met dit aanbouwdeel beperkt u U kunt bij het gebruik van zowel in vooruit als in achteruit ander afval langs stoepranden zowel de veegtijd als de kosten. aanbouwdelen zoals de frees, vuil en puin veegt, verzamelt en of langs een muur gemakkelijk Het veegt nat of droog materiaal de trilwals, de keerbezem of de stort, is perfect voor het vegen wegvegen? Gebruik de keerbezem 20 tot 30 keer sneller op dan met bezem opwaaiend stof beperken van parkeerterreinen, voetpaden, met zijn motor met hoog koppel de hand. Ideaal voor het vegen door gebruik te maken van de laadkades en magazijnen. en wafelborstels in polypropyleen. van vuil, lichte sneeuw, bladeren, waterkit. De waterkit voor laders Een gootborstel is optioneel gemorst materiaal en ander puin. bestaat uit twee tanks van 53 liter, verkrijgbaar. Dankzij de duwbezem wordt die op de verticale stijlen worden vegen langs stoepranden en gemonteerd. andere krappe ruimtes efficiënt. ASFALTFREES OPPERVLAKTEFREES SLEUVENFREES HYDRAULiScHE BREEKHAMER Deze frees wordt aangedreven Deze frees is ontworpen met Dit robuuste, krachtige Bobcat-breekhamers presteren door een hydraulische motor het oog op een uiterst fijne aanbouwdeel zaagt nauwkeuriger als geen ander, vergen weinig met directe aandrijving en hoog oppervlakteafwerking en is ideaal door asfalt, beton, bevroren grond onderhoud en zijn gemakkelijk te koppel, vergt weinig onderhoud voor het verwijderen van lijnen, of metaalgaas dan pneumatische gebruiken. Alle breekhamers zijn en freest met sprekend gemak verfstrepen en thermoplasten of hydraulische breekhamers. uitgerust met een cilindervormig asfalt of beton. De asfaltfrezen van parkeerterreinen, autowegen, U kunt het gebruiken voor frame zodat ze ook in krappe zijn bovendien uitgerust met straten en start- en landingsbanen. wegherstellingen en als u ruimtes gemakkelijk kunnen hydraulische zijverstelling voor U kunt dit aanbouwdeel water-, gas-, elektriciteits- en worden gebruikt. Ze beschikken het frezen langs muren en gebruiken voor het ruwen van glasvezelleidingen moet standaard ook over een stoepranden. De bestuurder heeft betonoppervlakken om uitglijden aanleggen. De sleuvenreiniger geluiddempende behuizing. consistente dieptecontrole en een te voorkomen en de tractie in wordt hydraulisch omhoog en goede zichtbaarheid en kan de melkveestallen en op andere omlaag gebracht. Afhankelijk van frees heel nauwkeurig besturen. betonvloeren te verbeteren. het model varieert de freesdiepte van 15 tot 80 cm.

6 6 GRONDScHRAPER MENGBAK BETONPOMP DUMPER U gebruikt de grondschraper om vastgekoekte, samengepakte modder te verwijderen van opritten, voetpaden, parkeerterreinen, fietspaden, enz. Kortom, u gebruikt hem overal waar materiaal is opeengehoopt! Dankzij de grondschraper is het oppervlak weer veilig voor alle verkeer. U kunt er ook gemakkelijk tapijt en vloertegels mee verwijderen. Met dit robuuste, kostenefficiënte aanbouwdeel kunt u veel sneller dan met een op zichzelf staande mixer beton of andere mengsels mixen, vervoeren en gieten. Dankzij de compacte afmetingen is hij ideaal voor voetpaden, opritten, afwerkingswerkzaamheden, funderingen en vloeren van kleine gebouwen en moeilijk te bereiken of krappe ruimtes. Beschikbaar in 2 afmetingen, capaciteiten van 200 l tot 250 l. Dit krachtige aanbouwdeel stort het beton op de juiste plek en is heel duurzaam. Het pompt beton tot 75 meter ver en tot twee verdiepingen hoog. De slang kan gemakkelijk door kleine openingen, onder vloeren, door struiken en rond andere veel voorkomende hindernissen worden geleid. Hierdoor wordt de schade aan de vruchtbare grondlagen en aan ondergrondse nutsleidingen, die gewoonlijk door grote betonvrachtwagens worden veroorzaakt, tot een minimum beperkt. Parkeren, laden, storten. Zo eenvoudig is dat. Dit aanbouwdeel kunt u net zo gemakkelijk als bak op uw lader monteren. Waar u gaat, u kunt altijd de dumper meenemen. De dumper is gemakkelijk en snel leeg te maken, gewoon de armen van de lader omhoogbrengen en storten. Dankzij het vlakke, gladde binnenwerk blijft het materiaal niet kleven. GRONDBOOR DiEPLEPEL SLEUFVERDicHTER GRAVER Snelheid en precisie zijn Elk dieplepelmodel is speciaal Hiermee kunt u de bodem Dit is zonder twijfel een belangrijke voordelen van deze aangepast aan een specifiek verdichten na het aanleggen multifunctioneel aanbouwdeel. hydraulische grondboor met hoog assortiment Bobcat ladermodellen van stroom- of waterleidingen of U kunt het gebruiken om gewoon koppel voor zwaar werk. en geeft u niet alleen de het graven van andere ondiepe te graven, om sleuven uit te Dankzij een unieke graafdiepte en graafkracht die sleuven op een terrein, golfbaan, hollen, rotsen en boomstronken scharnierverbinding hangt de u nodig hebt, maar ook de best park, enz. De sleufverdichter werkt te verwijderen, bomen en struiken grondboor altijd loodrecht, zelfs mogelijke prestaties. efficiënt in sleuven van 20 tot 30 te verplanten, verpakte bomen op oneffen terrein. U beschikt over De dieplepel kan in slechts enkele cm te vervoeren en te planten en een ideaal werktuig voor het boren minuten worden gemonteerd. breed en tot 122 cm diep. opeengepakte, vaste ondergrond van gaten voor palen, pijlers, We raden wel aan om achteraan De geïsoleerde trillende schudbak los te maken. sokkels en bomen, ongeacht de stabilisatoren te gebruiken. is ontworpen met het oog op bodemtoestand. duurzaam en probleemloos gebruik.

7 7 DOZERBLAD BOXBLAD GRADER TRiLWALS Dit duurzaam aanbouwdeel Nivelleren wordt eenvoudiger Tover uw Bobcat-lader om in een Het ideale hulpmiddel voor voor zwaar werk is ontworpen met dit aanbouwdeel op uw krachtige nivelleermachine. betonverhardingswerken en om grond, zoden en grind te werkterrein. Het boxblad van De grader is uitgerust met asfaltreparatiewerken. verplaatsen, vooruit te duwen, 213 cm is ideaal voor ruwe een rister dat in zes richtingen Het aanbouwdeel walst zowel te nivelleren en te frezen. Het is nivelleerwerken en kan worden gedraaid en dat voorwaarts als in achterwaarts. uitgerust met een in zes richtingen landschapsarchitectuurprojecten. gemakkelijk kan worden De zijverstelling zorgt ervoor dat verstelbaar blad met De lasergeleide versie, ook 213 cm bediend dankzij de schakelaars u kunt werken naast voetpaden, elektrische-over-hydraulische breed, nivelleert met een precisie op de stuurhendels. Dankzij de muren of stoepranden. De trilwals bediening en een omkeerbare van ± 6 mm. Als u putjes wilt optionele laser voor een preciezere blijft op oneffen terrein in contact snijkant. Het dozerblad is in opvullen en het oppervlak ruw bediening bespaart u beton, tijd met het oppervlak dankzij de 6 richtingen verstelbaar, kan wilt nivelleren, gebruikt u het en werk. schommelende beweging van ± 30 graden worden gekanteld en aanbouwdeel eerst zonder laser. de wals. Het kan samen met de schommelt ± 10 graden. Hierdoor Vervolgens kunt u met de laser de waterkit worden gebruikt. kan het steeds worden ingezet, nivellering nauwkeurig afwerken. ongeacht de bodemtoestand. STALEN RUPSBANDEN POLYURETHAAN RUPSBANDEN STABiLiSATOREN AcHTERAAN PUiNRiEKBAK De bekende zelfreinigende De polyurethaan rupsbanden De stabilisatoren achteraan zijn Puinriekbakken zijn ontworpen rupskettingen van Bobcat zweven voor Bobcat-schrankladers snel te monteren op het frame van om alles op te rapen, van kleine over zachte, zanderige, rotsachtige zorgen voor meer tractie de lader en bieden meer stabiliteit rotsblokken en stenen tot andere of modderige ondergrond en waardoor de lader vlotter rijdt wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld soorten afval, waarbij zand en aarde bieden een betere tractie op en minder wordt gehinderd wanneer u een dieplepel gebruikt. achterblijven. Deze puinriekbakken glibberige oppervlakken. door oneffenheden. Ideaal voor zijn ideaal voor het gebruik in landschapsarchitectuur. landschapsbeheer en voor het opruimen van werkterreinen in het algemeen. Zelfs het opruimen van stranden, recycling, sloop- en renovatiewerkzaamheden behoren tot de mogelijke toepassingen.

8 8 Afbraakwerken Van het uitbreken van een terras en het neerhalen van een oud huis tot het afbreken van een gebouw of het opbreken van een betonnen vloer in een magazijn: de Bobcat-schrankladers leveren de kracht en het vermogen die u nodig hebt voor zware sloopwerken. U kunt kiezen uit een breed aanbod Bobcat aanbouwdelen om de moeilijkste sloopwerkzaamheden tot een goed einde te brengen. Het puin dat achterblijft door beton op te breken of een structuur neer te halen, kunt u met een industriebak met grijper verwijderen. De bak is ideaal voor het scheppen en verplaatsen van zwaar puin zoals steenafval en blokken beton. Stevige, robuuste assen, een massieve stalen achterklep en afgeschermde slangen garanderen dat uw Bobcat machine betrouwbare prestaties levert.

9 9 HYDRAULiScHE BREEKHAMER SLOOPScHAAR industriebak MET GRiJPER industrievork MET GRiJPER Bobcat-breekhamers presteren Krachtige klauwen en sterke Met de industriebak met grijper Met de industrievork met grijper als geen ander, vergen weinig bladen verpulveren beton en kunt u allerlei logge materialen kunt u allerlei logge materialen onderhoud en zijn gemakkelijk te snijden probleemloos door op bouwterreinen gemakkelijk op bouwterreinen gemakkelijk gebruiken. Alle breekhamers zijn ronde stalen buizen, wapening, verplaatsen. Oppikken, vervoeren verplaatsen. Oppikken, vervoeren uitgerust met een cilindervormig metaalgaas, stalen hoekprofielen en laden van kreupelhout, schroot, en laden van kreupelhout, schroot, frame zodat ze ook in krappe en I-balken. Dankzij het minimale planken en ander moeilijk te planken en ander moeilijk te ruimtes gemakkelijk kunnen trillingsniveau en de lage hanteren materiaal verloopt vlot hanteren materiaal verloopt vlot worden gebruikt. Ze beschikken geluidslast kan deze sloopschaar met dit aanbouwdeel voor zwaar met dit aanbouwdeel voor zwaar standaard ook over een worden ingezet waar andere werk. werk. geluiddempende behuizing. machines verboden zijn. ROTERENDE SLiJPFREES GRONDScHRAPER ASFALTFREES SLEUVENFREES De Bobcat roterende slijpfrees is het ideale, precisie frees- en sloopwerktuig. Het is onmisbaar voor het trekken van sleuven in asfalt of gesteente en het aanbrengen van profiel op rotsen of betonnen muren, het maakt een nauwkeurige gedeeltelijke of totale sloop mogelijk van bouwconstructies, muren of vloeren. De roterende slijpfrezen zijn milieuvriendelijk, stil en brengen weinig trilling over op de omgeving, ze produceren afval met een kleine diameter en dit afval kan indien nodig opnieuw gebruikt worden. U gebruikt de grondschraper om vastgekoekte, samengepakte modder te verwijderen van opritten, voetpaden, parkeerterreinen, fietspaden, enz. Kortom, u gebruikt hem overal waar materiaal is opeengehoopt! Dankzij de grondschraper is het oppervlak weer veilig voor alle verkeer. U kunt er ook gemakkelijk tapijt en vloertegels mee verwijderen. Deze frees wordt aangedreven door een hydraulische motor met directe aandrijving en hoog koppel, vergt weinig onderhoud en freest met sprekend gemak asfalt of beton. De asfaltfrezen zijn bovendien uitgerust met hydraulische zijverstelling voor het frezen langs muren en stoepranden. De bestuurder heeft consistente dieptecontrole en een goede zichtbaarheid en kan de frees heel nauwkeurig besturen. Dit robuuste, krachtige aanbouwdeel zaagt nauwkeuriger door asfalt, beton, bevroren grond of metaalgaas dan pneumatische of hydraulische breekhamers. U kunt het gebruiken voor wegherstellingen en als u water-, gas-, elektriciteits- en glasvezelleidingen moet aanleggen. De sleuvenreiniger wordt hydraulisch omhoog en omlaag gebracht. Afhankelijk van het model varieert de freesdiepte van 15 tot 80 cm.

10 10 Landschapsarchitectuur Multifunctionele machines voor elk seizoen. Bobcat kan dankzij zijn uitgebreid gamma aan veelzijdig compact, materieel voor landschapsarchitectuur, zijn klanten helpen bij alle aspecten van landschapsarchitectuur. Het is algemeen bekend dat Bobcat materieel een vlotter alternatief is voor arbeidsintensieve taken in de landschapsarchitectuur. Tuinaannemers verkiezen dan ook compacte laders en aanbouwdelen van Bobcat in de plaats van schop en kruiwagen. Zo krijgen ze meer werk gedaan op kortere tijd.

11 11 BOXBLAD GRADER POWERHARK DOZERBLAD Nivelleren wordt eenvoudiger Tover uw Bobcat-lader om in een Dit is een veelzijdig, Dit duurzaam aanbouwdeel met dit aanbouwdeel op uw krachtige nivelleermachine. kostenefficiënt aanbouwdeel voor voor zwaar werk is ontworpen werkterrein. Het boxblad van De grader is uitgerust met landschapsarchitectuur. Met de om grond, zoden en grind te 213 cm is ideaal voor ruwe een rister dat in zes richtingen powerhark bespaart u tijd en werk verplaatsen, vooruit te duwen en nivelleerwerken en kan worden gedraaid en dat bij het effenen van geulen, het te frezen. Het is uitgerust met een landschapsarchitectuurprojecten. gemakkelijk kan worden verplaatsen van materiaal of het in 6 richtingen verstelbaar blad De lasergeleide versie, ook 213 cm bediend dankzij de schakelaars gelijktrekken van aardhopen. met elektrische-over-hydraulische breed, nivelleert met een precisie op de stuurhendels. Dankzij de De powerhark is ook ideaal om een bediening en een omkeerbare van ± 6 mm. Als u oneffenheden optionele laser voor een preciezere perfect zaadbed voor planten of snijkant. Het dozerblad is in wilt opvullen en het oppervlak bediening bespaart u beton, tijd gras te maken. 6 richtingen verstelbaar, kan ruw wilt nivelleren, gebruikt u het en werk. ± 30 graden worden gekanteld en aanbouwdeel eerst zonder laser. schommelt ± 10 graden. Hierdoor Vervolgens kunt u met de laser de kan het steeds worden ingezet, nivellering nauwkeurig afwerken. ongeacht de bodemtoestand. OPBREEKTANDEN TUiNFREES HARK MET OPVANGBAK EGALiSATOR Dit aanbouwdeel is krachtig Een schitterende hulp bij Dit is het perfecte hulpmiddel Dit is een must in de sector van de genoeg om verdichte landschapsarchitectuur. bij landschapsarchitectuur. Het landschapsarchitectuur! bodems los te rukken en Hiermee kunt u de bodem snel aanbouwdeel harkt en vangt De egalisator nivelleert en effent zelfs het hardste gesteente te en efficiënt frezen en compost en klein puin op terwijl het de zowel achterwaarts als voorwaarts, verbrijzelen voor graafwerken of andere materialen in de bodem bodem gladstrijkt en gelijkmaakt. maakt graszoden los en verwijdert landschapsarchitectuur. De voorste verwerken. Het pikt stenen van 19 mm en ze. De egalisator is uitgerust met opbreektanden beschikken over groter op, maar ook de meeste opbreektanden en een scherm een schuifmechanisme om de stenen vanaf 13 mm. U heeft een om kluiten te verpulveren, de graafdiepte in te stellen. goede dieptecontrole dankzij de bodem te verluchten en puin uit instelbare zijski s. de bodem te filteren.

12 12 ZODENLEGGER MAAiER BRUSHcAT ROTERENDE MAAiER KLEPELMAAiER Als u snel veel zoden moet leggen, Ideaal voor grof maaien langs Dankzij dit aanbouwdeel maakt Verwijder struiken en kleine is dit het aanbouwdeel dat u nodig wegen en autosnelwegen u snel komaf met dicht en bomen met de Bobcat- hebt. Het kan rollen van 61 cm tot en op golfterreinen en grote hardnekkig struikgewas. klepelmaaier! Heel wat andere 122 cm breed leggen. Dankzij een oppervlakten. De maaier heeft U mulcht kleine takken en jonge onderhoudswerkjes zijn snel uniek borgpensysteem kunnen de 3 overlappende messen die netjes boompjes en maait door het geklaard dankzij de uitzonderlijke grasmatten tijdens het transport maaien zonder stukken over te dikste gras en struikgewas. Een kenmerken van de nieuwe niet ontrollen. slaan. U hoeft niet meer over het gepatenteerd veiligheidssysteem Bobcat klepelmaaiers. gras rijden vóór het maaien en u stopt de rotatie van het blad Deze klepelmaaier kan ingezet hebt een uitstekend zicht op het wanneer de maaier van de grond worden voor grote grasvelden, werkterrein. gelicht wordt. bermen, toegangswegen tot bossen, gewassen langs autowegen en elektriciteits- en pijpleidingen. BOOMVERPLANTER TAKKENVERSNiPPERAAR BOOMSTRONKFREES GRAVER Tover uw lader om in een Met dit performante aanbouwdeel Drie krachtige freesaanbouwdelen Dit is zonder twijfel een houtoogstmachine met dit snoeit u takken en bomen op de maken korte metten met multifunctioneel aanbouwdeel. robuuste, betrouwbare, eenvoudig gewenste plaats. boomstronken. Ze kunnen U kunt het gebruiken om gewoon te bedienen en te manoeuvreren Zelf in achtertuinen en andere stronken van meer dan 80 cm te graven, om sleuven uit te aanbouwdeel. Bomen kunnen moeilijk te bereiken plaatsen boven de grond tot 38 cm onder hollen, rotsen en boomstronken worden uitgegraven, verplant of kunt u gemakkelijk met de lader het oppervlak frezen. te verwijderen, bomen en struiken verpakt zonder dat de bestuurder en de takkenversnipperaar te verplanten, verpakte bomen de cabine moet verlaten. manoeuvreren. Bovendien voert te vervoeren en te planten en De overlappende messen de hydraulisch aangedreven opeengepakte, vaste ondergrond garanderen dat de wortels rollenbaan het materiaal naar de los te maken. netjes worden doorgeknipt en versnipperaar aan een constante ondersteunen de wortelkluit. snelheid, zodat de bestuurder We raden wel aan om achteraan veilig en efficiënt kan werken. stabilisatoren te gebruiken.

13 13 GRONDBOOR SLEUVENGRAVER SLEUFVERDicHTER TRiLWALS Snelheid en precisie zijn U kunt dit veelzijdige werktuig Hiermee kunt u de bodem Het ideale hulpmiddel voor belangrijke voordelen van deze gebruiken voor het graven van verdichten na het aanleggen betonverhardingswerken en hydraulische grondboor met hoog zowel diepe als ondiepe sleuven. van stroom- of waterleidingen of asfaltreparatiewerken. koppel voor zwaar werk. De graafdiepte varieert van 60 tot het graven van andere ondiepe Het aanbouwdeel walst zowel Dankzij een unieke 150 cm en dankzij de manuele of sleuven op een terrein, golfbaan, voorwaarts als achterwaarts. scharnierverbinding hangt de hydraulische zijverstelling kunt park, enz. De sleufverdichter werkt De zijverstelling zorgt ervoor dat grondboor altijd loodrecht, zelfs u probleemloos dichtbij muren efficiënt in sleuven van 20 tot 30 u kunt werken naast voetpaden, op oneffen terrein. U beschikt over werken. cm muren of stoepranden. De trilwals een ideaal werktuig voor het boren breed en tot 122 cm diep. blijft op oneffen terrein in contact van gaten voor palen, pijlers, De geïsoleerde trillende schudbak met het oppervlak dankzij de sokkels en bomen, ongeacht de is ontworpen met het oog op schommelende beweging van de bodemtoestand. duurzaam en probleemloos wals. gebruik. PALLETVORKEN POLYURETHAAN RUPSBANDEN PUiNRiEKBAK BAK MET LAAG PROFiEL Ideaal voor het hanteren van alle De polyurethaan rupsbanden Puinriekbakken zijn ontworpen Deze bakken hebben een soorten los materiaal of materiaal voor Bobcat-schrankladers om alles op te rapen, van kleine langere bodem dan bouw-/ in zakken (van straatstenen, zorgen voor meer tractie rotsblokken en stenen tot andere industriebakken. Ze bieden een graszoden en zakken met zaaigoed waardoor de lader vlotter rijdt soorten afval, waarbij zand en aarde goed zicht op de snijkant en een tot zakken met meststoffen). en minder wordt gehinderd achterblijven. Deze puinriekbakken grote opbreekkracht. Bijzonder handig in krappe ruimtes door oneffenheden. Ideaal voor zijn ideaal voor het gebruik in Graafbakken met een laag profiel of in smalle doorgangen. landschapsarchitectuur. landschapsbeheer en voor het zijn ideaal als u nivelleringswerken opruimen van werkterreinen in moet uitvoeren of materiaal moet het algemeen. Zelfs het opruimen verplaatsen. Er zijn beschermingen van stranden, recycling, sloop- en leverbaar. Deze zijn bedoeld om de renovatiewerkzaamheden behoren bestuurder, deur, kantelcilinders tot de mogelijke toepassingen. en het Bob-Tach scharniergebied te beschermen tegen puin dat over de achterkant van de bak rolt.

14 14 Landbouw Bobcat-laders en hun handige, efficiënte aanbouwdelen behoren stilaan tot de standaarduitrusting van landbouwbedrijven wereldwijd. Mest verwijderen uit stallen, silovoer en hooi vervoeren, voederen, meststoffen vervoeren... om maar enkele van de vele jobs te noemen die onze laders in landbouwbedrijven kunnen uitvoeren. BAK MET GRiJPER VORK MET GRiJPER UTiLiTEiTSVORKEN BALENVORK Het ideale aanbouwdeel om vuil Dit is een eenvoudige manier Sterke, vervangbare, taps Gebruik dit handige aanbouwdeel en wildgroei, takken of andere om los hooi, ligstro en mest toelopende tanden maken van om ronde balen te vervoeren, losse materialen die tijdens het op boerderijen en andere dit aanbouwdeel dé favoriet en van de grond op een transport stevig moeten worden werkterreinen te vervoeren. voor het vervoeren van allerlei aanhangwagen of in een vastgegrepen, op te nemen en te U kunt de utiliteitsvork alleen materialen op boerderijen en grote vultrechter te laden. vervoeren. gebruiken, of in combinatie met veebedrijven. de hydraulische grijper voor meer grijpkracht.

15 15 MESTSTOFBAK BEZEM DUWBEZEM PALLETVORKEN Dankzij de grote inhoud van deze Dit handige aanbouwdeel dat Met dit aanbouwdeel beperkt u Ideaal voor het vervoeren van alle bak, verhoogt de productiviteit. zowel in vooruit als in achteruit zowel de veegtijd als de kosten. soorten los materiaal of materiaal De grotere terugrol zorgt vuil en puin veegt, verzamelt en Het veegt nat of droog materiaal in zakken zoals meststoffen, ervoor dat korrelige materialen stort, is perfect voor het vegen 20 tot 30 keer sneller op dan met zaaigoed en diervoeder. gemakkelijk in de bak blijven van parkeerterreinen, voetpaden, de hand. Ideaal voor het vegen Bijzonder handig in krappe ruimtes liggen en dat er zeer weinig laadkades en magazijnen. van vuil, lichte sneeuw, bladeren, of smalle doorgangen. materiaal over de voorste rand van Een gootborstel is optioneel gemorst materiaal en ander puin. de bak valt. U kunt de meststofbak verkrijgbaar. Dankzij de duwbezem wordt gebruiken om zowel meststoffen vegen langs stoepranden en als graan te vervoeren. andere krappe ruimtes efficiënt. GRONDBOOR TUiNFREES Snelheid en precisie zijn Een schitterende hulp bij belangrijke voordelen van deze landschapsarchitectuur. hydraulische grondboor met hoog Hiermee kunt u de bodem snel koppel voor zwaar werk. en efficiënt frezen en compost en Dankzij een unieke andere materialen in de bodem scharnierverbinding hangt de verwerken. grondboor altijd loodrecht, zelfs op oneffen terrein. U beschikt over een ideaal werktuig voor het boren van gaten voor palen, pijlers, sokkels en bomen, ongeacht de bodemtoestand.

16 16 Sneeuwruimen Of u nu een aannemer bent die op zoek is naar extra inkomsten in de winter, of een eigenaar die een efficiënte manier zoekt om sneeuw te ruimen op uw bedrijf, uw boerderij of rond huizen: Bobcat is absoluut de beste keuze om parkeerterreinen, oprijlanen en voetpaden sneeuw- en ijsvrij te houden. Bobcat machines hebben niet alleen compacte afmetingen, een kleine draaicirkel en een gemakkelijke bediening, maar beschikken ook over ruim voldoende vermogen en hoge snelheid. Ze zijn dan ook ideaal om sneeuw te ruimen. Laders met twee snelheden verhogen de prestaties van het sneeuwblad doordat ze sneller rijden, waardoor de sneeuw eerder wordt opgerold dan weggeduwd. Aanstuurbare assen verhogen het comfort wanneer u rijdt of draait op een harde ondergrond en maken het mogelijk om de trekkracht gericht te gebruiken. Dat beperkt de kans dat de machine gaat glijden wanneer u sneeuw duwt.

17 17 SNEEUWBLAD V-SNEEUWBLAD SNEEUWFREES GRONDScHRAPER Dit is een voortreffelijk hulpmiddel Bestuurders kunnen sneller Gebruik uw Bobcat-lader ook U gebruikt de grondschraper om snel lichte of matige sneeuw sneeuw ruimen dankzij dit in het winterseizoen met een om samengepakte sneeuw en te verwijderen van voetpaden veelzijdige, hydraulisch bediende hydraulisch aangedreven ijs te verwijderen van oprijlanen, en oprijlanen. Het rister kan links aanbouwdeel met 5 verschillende sneeuwfrees. trottoirs, parkeerterreinen, of rechts tot 30 graden worden bladconfiguraties. Met de manuele Dit aanbouwdeel is ideaal voor het fietspaden, enz. Kortom, overal gekanteld. Masten zorgen ervoor bediening kunt u het blad ruimen van sneeuw op voetpaden, waar het is opeengehoopt! dat de hoeken van het blad 30 graden naar links of rechts oprijlanen en parkeerterreinen. Dankzij de grondschraper is het duidelijk zichtbaar zijn. draaien om sneeuw naar de Afhankelijk van het model spuwt oppervlak weer veilig voor alle zijkanten van de lader te duwen, dit aanbouwdeel de sneeuw tot verkeer. en kunt u de opstelling veranderen 12 m ver. Een trechter voor naar rechte of schopconfiguratie het laden van vrachtwagens is om grote hoeveelheden optioneel verkrijgbaar op de sneeuw weg te duwen, of naar grootste modellen. V-configuratie om door heel diepe sneeuw te ploegen. ZOUT- EN ZANDSTROOiER KEERBEZEM SNEEUWBAK DUWBEZEM Ideaal voor strooiwerken in krappe ruimtes zoals parkeerterreinen en voetgangerszones waar geen grotere machines kunnen worden gebruikt. Ook uitstekend voor het strooien van meststoffen en zaden. Vuil, modder, lichte sneeuw en ander afval langs stoepranden of langs een muur gemakkelijk wegvegen? Gebruik de keerbezem met zijn motor met hoog koppel en wafelborstels in polypropyleen. Omdat sneeuw vrij licht is in vergelijking met grond, grind of andere bouwmaterialen, is de capaciteit van de sneeuwbak veel groter dan die van de bakken die gewoonlijk in de bouwsector worden gebruikt. De achterkant van de sneeuwbak is ook hoger, waardoor u meer sneeuw kunt wegduwen zonder dat er over de rand van de bak valt. Er zijn beschermingen leverbaar. Deze zijn bedoeld om de bestuurder, deur, kantelcilinders en het Bob-Tach scharniergebied te beschermen tegen puin dat over de achterkant van de bak rolt. Met dit aanbouwdeel beperkt u zowel de veegtijd als de kosten. Het veegt nat of droog materiaal 20 tot 30 keer sneller op dan met de hand. Ideaal voor het vegen van vuil, lichte sneeuw, bladeren, gemorst materiaal en ander puin. Dankzij de duwbezem wordt vegen langs stoepranden en andere krappe ruimtes efficiënt.

18 18 Bosbouw U moet kreupelhout of boomstronken verslepen? Ondergroei ruimen? Takken versnipperen? Boomstronken vermalen? Of brandpaden aanleggen? Bobcat heeft de ideale oplossing voor u. Jonge bomen verplanten gaat snel en efficiënt met de boomverplanter, en met de boomfrees die op de grootste, compacte Bobcat laders kan worden gemonteerd, snoeit en mulcht u in geen tijd wildgroei en kleine bomen.

19 19 BOOMFREES BOOMSTRONKFREES TAKKENVERSNiPPERAAR KLEPELMAAiER In slechts enkele minuten haalt u met de eenvoudig te bedienen boomfrees bomen neer en vermaalt ze tot mulch. De boomfrees is ook ideaal om wildgroei en jonge boompjes te mulchen en in geen tijd een bospad aan te leggen. Met haar 24 dubbele, hardmetalen snijtanden die gemonteerd zijn op een 150 cm brede trommel, staat zij garant voor een hoge productiviteit, zelfs in extreme werkomstandigheden. U gebruikt ze om alle bomen te verwijderen in een bepaalde zone of om dunne bomen selectief te verwijderen. Drie krachtige freesaanbouwdelen maken korte metten met boomstronken. Ze kunnen stronken van meer dan 80 cm boven de grond tot 38 cm onder het oppervlak frezen. Met dit performante aanbouwdeel snoeit u takken en bomen op de gewenste plaats. Zelf in achtertuinen en andere moeilijk te bereiken plaatsen kunt u gemakkelijk met de lader en de takkenversnipperaar manoeuvreren. Bovendien voert de hydraulisch aangedreven rollenbaan het materiaal naar de versnipperaar aan een constante snelheid, zodat de bestuurder veilig en efficiënt kan werken. Verwijder struiken en kleine bomen met de Bobcatklepelmaaier! Heel wat andere onderhoudswerkjes zijn snel geklaard dankzij de uitzonderlijke kenmerken van de nieuwe Bobcat klepelmaaiers. Deze klepelmaaier kan ingezet worden voor grote grasvelden, bermen, toegangswegen tot bossen, gewassen langs autowegen en elektriciteits- en pijpleidingen. industriebak MET GRiJPER VORK MET GRiJPER UTiLiTEiTSVORKEN PALLETVORKEN De industriebak met grijper is het Met dit aanbouwdeel maakt u Sterke, vervangbare, taps Perfect voor het hanteren van ideale aanbouwdeel om allerlei snel en probleemloos komaf met toelopende tanden maken van dit paletten, losse materialen of logge materialen in bossen en struikgewas, takken en kleine aanbouwdeel de favoriet voor het materialen in zakken, van grote wouden te verplaatsen. houtblokken. De grijper zorgt voor vervoeren van allerlei materialen. struiken tot kleine houtblokken. Puin, struikgewas en takken een stevige grip bij los materiaal. Bijzonder handig wanneer u moet vastgrijpen, vervoeren en laden... werken in krappe ruimtes. het is geen enkel probleem met dit aanbouwdeel.

20 20 BOUWBAK PUiNBAK UNiVERSELE BAK BAK MET LAAG PROFiEL De stevigste van alle Bobcat Ideaal voor alle toepassingen, Deze bakken hebben een langere Deze bakken hebben een bakken. Ideaal voor alle van graven tot het verplaatsen bodem dan de puinbakken. langere bodem dan bouw-/ toepassingen, van graven tot het van materiaal. Dankzij een goed Ze bieden een goed zicht industriebakken. Ze bieden een verplaatsen van materiaal. zicht op de snijkant en een op de snijkant en een grote goed zicht op de snijkant en een Dankzij een goed zicht op grote opbreekkracht kan met opbreekkracht. grote opbreekkracht. de snijkant en een grote de puinbakken beter worden Universele bakken zijn ideaal voor Graafbakken met een laag profiel opbreekkracht kan met de gegraven en kunnen de bakken lichte en middelzware graaf- en zijn ideaal als u nivelleringswerken bouw- en industriële laadbakken gemakkelijker worden gevuld. nivelleerwerken en voor het moet uitvoeren of materiaal moet beter worden gegraven en verplaatsen van materiaal. verplaatsen. Er zijn beschermingen kunnen de bakken gemakkelijker leverbaar. Deze zijn bedoeld om de worden gevuld. De bouw- en bestuurder, deur, kantelcilinders industriële bakken voor zwaar en het Bob-Tach scharniergebied werk beschikken zelfs over te beschermen tegen puin dat over meerdere opties voor zeer zware de achterkant van de bak rolt. toepassingen. 4 in 1 -BAK GRAVER DOZERBLAD BOXBLAD Dit veelzijdige werktuig is op tal Dit is zonder twijfel een Dit duurzaam aanbouwdeel Nivelleren wordt eenvoudiger van manieren inzetbaar: als een multifunctioneel aanbouwdeel. voor zwaar werk is ontworpen met dit aanbouwdeel op uw gewone bak voor graaf-, laad-, U kunt het gebruiken om gewoon om grond, zoden en grind te werkterrein. Het boxblad van vervoer- en stortwerken; als grijper te graven, om sleuven uit te verplaatsen, vooruit te duwen, 213 cm is ideaal voor ruwe om (hout)blokken en andere hollen, rotsen en boomstronken te nivelleren en te frezen. Het is nivelleerwerken en grote, logge voorwerpen vast te te verwijderen, bomen en struiken uitgerust met een in 6 richtingen landschapsarchitectuurprojecten. nemen, te verplaatsen en te laden te verplanten, verpakte bomen verstelbaar blad met elektrische- De lasergeleide versie, ook 213 cm of als blad voor zware schaaf- of te vervoeren en te planten en over-hydraulische bediening breed, nivelleert met een precisie nivelleerwerken. opeengepakte, vaste ondergrond en een omkeerbare snijkant. van ± 6 mm. Als u oneffenheden los te maken. Het dozerblad is in 6 richtingen wilt opvullen en het oppervlak verstelbaar, kan ± 30 graden ruw wilt nivelleren, gebruikt u het worden gekanteld en schommelt aanbouwdeel eerst zonder laser. ± 10 graden. Hierdoor kan het Vervolgens kunt u met de laser de steeds worden ingezet, ongeacht nivellering nauwkeurig afwerken. de bodemtoestand.

21 21 SLEUVENGRAVER GRONDBOOR BOOMVERPLANTER BRUSHcAT ROTERENDE MAAiER U kunt dit veelzijdige werktuig Boort snel en uiterst precies gaten. Tover uw lader om in een Dankzij dit aanbouwdeel maakt gebruiken voor het graven van Onze hydraulische grondboor houtoogstmachine met dit u snel komaf met dicht en zowel diepe als ondiepe sleuven. levert een hoog koppel om robuuste, betrouwbare, eenvoudig hardnekkig struikgewas. De graafdiepte varieert van 60 tot probleemloos te boren in om het te bedienen en te manoeuvreren U mulcht kleine takken en jonge 150 cm en dankzij de manuele of even welke bodem. Dankzij een aanbouwdeel. Bomen kunnen boompjes en maait door het hydraulische zijverstelling kunt unieke scharnierverbinding hangt worden uitgegraven, verplant of dikste gras en struikgewas. Een u probleemloos dichtbij muren de grondboor altijd loodrecht, verpakt zonder dat de bestuurder gepatenteerd veiligheidssysteem werken. zelfs op oneffen terrein. U gebruikt de cabine moet verlaten. stopt de rotatie van het blad de grondboor om gaten te boren De overlappende messen wanneer de maaier van de grond voor palen, masten en bomen. garanderen dat de wortels gelicht wordt. Aandrijvingen en beitels voor netjes worden doorgeknipt en standaardtoepassingen en zwaar ondersteunen de wortelkluit. werk zijn verkrijgbaar. We raden wel aan om achteraan stabilisatoren te gebruiken. EGALiSATOR HARK MET OPVANGBAK POWERHARK KEERBEZEM Dit is een must in de sector van Dit is het perfecte hulpmiddel Dit is een veelzijdig, Om vuil, modder, lichte sneeuw de landschapsarchitectuur! bij landschapsarchitectuur. kostenefficiënt aanbouwdeel voor en ander afval weg te vegen. De egalisator nivelleert en effent Het aanbouwdeel harkt en vangt landschapsarchitectuur. Met de Onze keerbezem is uitgerust zowel achterwaarts als voorwaarts, klein puin op terwijl het de powerhark bespaart u tijd en werk met een motor met hoog koppel maakt graszoden los en verwijdert bodem gladstrijkt en gelijkmaakt. bij het effenen van geulen, het en vervangbare polypropyleen ze. De egalisator is uitgerust met Het pikt stenen van 19 mm en verplaatsen van materiaal of het wafelborstels. Dat maakt het opbreektanden en een scherm groter op, maar ook de meeste gelijktrekken van hopen aarde. mogelijk om probleemloos om kluiten te verpulveren, de stenen vanaf 13 mm. U heeft een De powerhark is ook ideaal om een te vegen tot vlak tegen een bodem te verluchten en puin uit goede dieptecontrole dankzij de perfect zaaibed voor planten of stoeprand of muur aan de de bodem te filteren. instelbare zijski s. gras te maken. rechterzijde.

22 22 RESERVEWiEL Bobcat biedt ook een uitgebreid assortiment reservewielen met verschillende bandensterkte, BOOMZAAG STALEN RUPSBANDEN STABiLiSATOREN AcHTERAAN afgestemd op uw behoeften. Er zijn ook stevige banden verkrijgbaar voor optimale prestaties bij zware toepassingen. Verhoog uw productiviteit en vermijd Met het Bobcat boomzaag aanbouwdeel kunnen ongewenst kreupelhout en kleine tot 5 meter De bekende zelfreinigende rupskettingen van Bobcat zweven over zachte, zanderige, rotsachtige De stabilisatoren achteraan zijn snel te monteren op het frame van de lader en zorgen dat bomen stilstand als gevolg van lekke banden schaf uzelf een set reservewielen aan! hoge bomen snel en gemakkelijk of modderige ondergrond en efficiënter worden verplant. verwijderd worden. Ideaal voor het bieden een betere tractie op aanleggen van brandgangen, het glibberige oppervlakken. ruimen van weides en grasland, en het ruimen van begroeiing langs wegen en paden.

23 23 S70 S100 S130 S150 S160 S175 S185 S205 S630 S650 S770 S850 A770 MT55 T110 T190 T650 T770 T870 AANBOUWDELEN Keerbezem X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 17 p. 21 Grondboor X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 13 p. 15 p. 21 Dieplepel X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 Balenvork X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 14 Boxblad X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 p. 20 Brushcat roterende maaier X X X X X X X X X p. 12 p. 21 Boomzaag X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 22 Bakadapter X X X X X X X X X X X X 4 in 1 -bak X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 20 Bouwbak X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 20 Puinbak X X X X X X p. 4 p. 20 Meststofbak X X X X X X X X X X X X X p. 15 Universele bak X X X X X X X p. 4 p. 20 Graafbak met laag profiel X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 20 Puinriekbak X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 13 Sneeuwbak X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Betonpomp X X X X X X X X X X X p. 6 Sloopschaar X X X X X X X X X X X X p. 9 Graver X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p.12 p. 20 Dozerblad X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 p. 20 Dumper X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 Klepelmaaier X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Boomfrees X X X X X p. 19 Utiliteitsvorken X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 14 p. 19 Grader X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 Landbouw/utiliteitsgrijper X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 14 p. 19 Industriële grijper X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 9 p. 19 Hydraulische breekhamer X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Egalisator X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p. 21 Hark met opvangbak X X X X X X X X X X X X X p. 11 p.21 Mengbak X X X X X X X X X X p. 6 Maaier X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 Palletvorken, standaard X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 19 Palletvorken, hydraulisch X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 Asfaltfrees X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Roterende slijpfrees X X X X X X X X X p. 9 Zout- en zandstrooier X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Opbreektanden X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 Grondschraper X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 9 p. 17 Sneeuwblad X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 V-sneeuwblad X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Sneeuwfrees X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Zodenlegger X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 Powerhark X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p. 21 Stabilisatoren, achteraan X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 22 Boomstronkfrees X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Bezem X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 Tuinfrees X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p. 15 Tilt-Tatch X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 Rupsbanden, staal X X X X X X X X X X p. 7 p. 22 Polyurethaan rupsbanden X X X X X X X X p. 7 p. 13 Boomverplanter X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 21 Sleuvenverdichter X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 13 Sleuvengraver X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 21 Universeel frame X X X X X X X X X X X X X X X X X X X Trilwals X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 13 Waterkit X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p.5 Sleuvenfrees X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Duwbezem X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 17 Takkenversnipperaar X X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Bouw Afbraakwerken Landschapsarchitectuur Landbouw Sneeuwruimen Bosbouw Om sommige aanbouwdelen te kunnen gebruiken, hebt u de hoogdebietoptie op de lader nodig. Vraag meer informatie aan uw verdeler. Elke categorie aanbouwdelen kan bestaan uit verschillende aanbouwmodellen met een verschillende compatibiliteit. Vraag meer informatie aan uw verdeler. Om sommige aanbouwdelen te kunnen gebruiken, zijn bijkomende adapters, aanbouw- en/of bedieningskits vereist. Vraag meer informatie aan uw verdeler.

24 Specificaties en ontwerp zijn zonder voorafgaande kennisgeving voor wijzigingen vatbaar. Het afgebeelde Bobcat-product behoort mogelijk niet tot de standaarduitrusting BOBCAT B NL (03-12) DI CE - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

Aanbouwdelen voor verreikers. Productgamma

Aanbouwdelen voor verreikers. Productgamma Aanbouwdelen voor verreikers Productgamma 2 Ver-reikende veelzijdigheid Of u nu werkt in de bouw, de landbouw, de industrie, in sneeuwruimen of in tuinaanleg, met een Bobcatverreiker werkt u efficiënter

Nadere informatie

PRODUCTGAMMA SCHRANKLADERS

PRODUCTGAMMA SCHRANKLADERS PRODUCTGAMMA SCHRANKLADERS EEN COMPACTE AANPAK VAN VRIJHEID OP DE WERKVLOER Tot in de kleinste hoekjes Beperkt in uw bewegingsvrijheid? Krappe ruimtes, doorgangen, bouwterreinen, binnen in gebouwen de

Nadere informatie

Schrankladers. Productgamma

Schrankladers. Productgamma Schrankladers Productgamma Een compacte aanpak van vrijheid op de werkvloer n Tot in de kleinste hoekjes Beperkt in uw bewegingsvrijheid? Krappe ruimtes, doorgangen, bouwterreinen, binnen in gebouwen de

Nadere informatie

PRODUCTGAMMA COMPACTE RUPSLADERS

PRODUCTGAMMA COMPACTE RUPSLADERS PRODUCTGAMMA COMPACTE RUPSLADERS VEELZIJDIGHEID TEN TOP Opgewassen tegen elke uitdaging Bobcat compacte rupsladers zijn niet enkel laders. Het zijn ook werktuigdragers. Onze optionele hoog-debiethydrauliek

Nadere informatie

Asfaltfrezen. Aanbouwdelen

Asfaltfrezen. Aanbouwdelen Asfaltfrezen Aanbouwdelen 02 Een Bobcat lader wordt een doeltreffende, rendabele asfaltfree Bobcat 14 /36 cm asfaltfrees met standaarddebiet Een goedkoop model, speciaal ontworpen voor bepaalde Bobcat

Nadere informatie

PRODUCTGAMMA COMPACTE RUPSLADERS

PRODUCTGAMMA COMPACTE RUPSLADERS PRODUCTGAMMA COMPACTE RUPSLADERS HOGERE PRODUCTIVITEIT, MINDER INSPANNING Meer werk gedaan krijgen in een dag De onderwagen van onze compacte rupsladers levert een hoge duwkracht en heel wat hefcapaciteit

Nadere informatie

T110. Compacte rupsladers

T110. Compacte rupsladers T110 Compacte rupsladers Klein maar krachtig Met de Bobcat T110, de meest compacte rupslader uit de sector, hebt u een beweeglijk werktuig voor alle tuinaanleg- en bouwwerken. En u kunt dit klein en krachtig

Nadere informatie

T110. Compacte rupsladers

T110. Compacte rupsladers T110 Compacte rupsladers Klein maar krachtig Met de Bobcat T110, de meest compacte rupslader uit de sector, hebt u een beweeglijk werktuig voor alle tuinaanleg- en bouwwerken. En u kunt dit klein en krachtig

Nadere informatie

S100. Compacte laders

S100. Compacte laders S100 Compacte laders Een nieuwe krachtbalans Veel kracht, veel voordelen De S100 lader mag dan compact zijn, hij is ook krachtig en beschikt over een hoge hef- en kipuitbreekkracht. Dankzij het superieure

Nadere informatie

Precisienivelleren. Aanbouwdelen

Precisienivelleren. Aanbouwdelen Precisienivelleren Aanbouwdelen Aanbouwdelen voor precisienivelleren n Nivelleer zoals u wilt Bobcat-nivelleeraanbouwdelen blinken uit in moeilijke nivelleertaken - dat biedt u een eenvoudige bediening,

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Kernwaarden: duurzaamheid en betrouwbaarheid n Sterke materialen, beproefd ontwerp Het gebruik van duurzame materialen maakt de Bobcat E14 en E16 supersterk en robuust.

Nadere informatie

E14 - E16. Compacte graafmachines

E14 - E16. Compacte graafmachines E14 - E16 Compacte graafmachines Duurzaamheid en betrouwbaarheid tot in de kern n Sterke materialen, getest ontwerp Dankzij hun opbouw uit zeer duurzame materialen zijn de Bobcat E14 en E16 supersterk

Nadere informatie

S850 - T870. Nieuwe generatie laders

S850 - T870. Nieuwe generatie laders - Nieuwe generatie laders Experts in het hanteren De Bobcat schranklader en de compacte rupslader schitteren in kracht en prestaties. Zij voorzien de bestuurders van ongeëvenaarde hefhoogten, alsmede van

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Nederlands. 200 Serie

Nederlands. 200 Serie Nederlands 200 Serie De eenvoudige manier van werken! AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een

Nadere informatie

E08 E10. Compacte graafmachines

E08 E10. Compacte graafmachines E08 E10 Compacte graafmachines E08 Micrograafmachine Uitschuifbare onderwagen en blad Plooibare TOPS-structuur Ingebouwde veiligheidssystemen voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-bovenop-giek-ontwerp

Nadere informatie

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr

AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een gr Nederlands AVANT s nieuwe uitdaging AVANT heeft met de 200 serie een langverwachte machine op de markt gebracht, een machine die tot op de dag van vandaag een groot gemis was binnen dit marktsegment. Dankzij

Nadere informatie

MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23

MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23 MULTIFUNKTIONELE MINI MULTI TRUCK MTR23 Deze zeer compacte MINI MULTI TRUCK voorzien van een Briggs & Staton motor, is een zeer veelzijdige machine die met een zeer brede range aan aanbouwhulpstukken voor

Nadere informatie

Alles op de juiste plek

Alles op de juiste plek Bouw Verreikers 2 Alles op de juiste plek Op bouwwerven heerst een grote drukte. Bouwen, afbreken, graven, vullen en materiaal verplaatsen... alles gebeurt op één terrein en vaak tegelijk! In deze dynamische

Nadere informatie

S770 - T770 - A770. Nieuwe generatie laders

S770 - T770 - A770. Nieuwe generatie laders S770 - T770 - A770 Nieuwe generatie laders Kracht gekoppeld aan comfort Het nieuwe Bobcat 770-ladergamma biedt het verschil dat u kunt zien - en het verschil dat u op het werk zult ervaren. Ze zijn volledig

Nadere informatie

425 428 Compacte graafmachines

425 428 Compacte graafmachines 425 428 Compacte graafmachines 1 Het perfecte evenwicht tussen afmetingen, gewicht en prestaties De nieuwe Bobcat 425 en 428 zero tail swing graafmachines bieden krachtige graafprestaties in een compacte

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R Bp Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buiten voor oppervlakken van 6.000 tot 7.800 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Productbrochure De lichtgewicht oplossing Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Lichte en krachtige T-kranen De Hiab T-serie autolaadkranen mogen dan licht in gewicht en compact

Nadere informatie

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren.

KMR 1250 D KAT. Goede uitrusting voor de beste reinigingsprestatie. Uitstekend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren. KMR 1250 D KAT Zitveeg-/zuigmachine met elektrische hooglediging van het vuilreservoir voor grote buitenterreinen. Met katalysator voor een lagere uitstoot. Het overgooiprincipe zorgt ervoor dat het afvalreservoir

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

S70. Compacte laders

S70. Compacte laders S70 Compacte laders Wie niet groot is, moet sterk zijn Hij mag dan klein zijn zijn voordelen zijn dat niet In het Bobcat gaa van compacte laders steekt de S70 er met kop en schouders bovenuit, en wel omdat

Nadere informatie

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water.

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water. Graszoden leggen Graszoden leggen Het voordeel van graszoden boven graszaad is dat het effect direct zichtbaar is. Maar ook graszoden moeten eerst aanslaan voor ze kunnen worden betreden en moeten vochtig

Nadere informatie

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P

Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P Zitveeg/zuigmachines KM 100/100 R P Comfortabele, moderne zitveeg-/zuigmachine voor professioneel gebruik binnen en buitenvoor oppervlakken van 8.000 tot 10.400 m². Uitrusting: Rond polyester filter Manueel

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Compacte graafmachines

Compacte graafmachines 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie. ALLU D - Serie. Zeven - verkleinen. www.allu.net

Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie. ALLU D - Serie. Zeven - verkleinen. www.allu.net Zeven Verkleinen Mengen Beluchten Laden Stabilisatie ALLU D - Serie Zeven - verkleinen www.allu.net ALLU aanbouwdelen - voor wie service verleend! Het kwaliteit gereedschap voor op uw werk locatie Als

Nadere informatie

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

De nieuwe R serie AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Nederlands R Serie De nieuwe R serie De nieuwe R serie van AVANT wijkt af van het traditionele AVANT design. Bij de R serie zit de bestuurder op het achterchassis, boven de motor in plaats van op het voorchassis

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

T180 T180H T190 T190H

T180 T180H T190 T190H T180 T190 COMPACTE RUPSLADERS Keuze uit aanbouwdelen Bobcat T180 en T190 compacte rupsladers bieden toptractie voor uw zwaarste karweien! Breid het werkseizoen uit! Ga eerder aan de slag en maak het eerder

Nadere informatie

Bouwen op hoogte. Verreikers

Bouwen op hoogte. Verreikers Bouwen op hoogte Verreikers 2 Een huizenhoog bereik Hoe kun je met beide voeten stevig op de grond staan als je meer dan 17 meter hoog werkt? Of het nu gaat om het heffen van mensen of van materiaal, stabiliteit

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

De juiste partner voor schoonmaken

De juiste partner voor schoonmaken Voskamp Bouw en industrie Veegmachines en sneeuwschuivers De juiste partner voor schoonmaken Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring

Nadere informatie

S510 - S530 - S550 - S570 - S590 - T590. Productgamma

S510 - S530 - S550 - S570 - S590 - T590. Productgamma S510 - S530 - S550 - S570 - S590 - T590 Productgamma 2 DE NIEUWE GENERATIE... n Kracht maakt kennis met comfort! Bij de nieuwe Bobcat-laders kunt u een verschil zien en zult u tijdens het werk een verschil

Nadere informatie

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10

COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 COMPACTE GRAAFMACHINES E08 E10 E08 MICRO-GRAAFMACHINE Intrekbaar onderstel en blad Inklapbare TOPS-constructie Ingebouwde veiligheid voor de bestuurder Compacte afmetingen Cilinder-over-giek ontwerp Optionele

Nadere informatie

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u

AVANT 745 AVANT 750. 1400 kg. 1400 kg. 50 pk. 50 pk. 3,0 m. 3,0 m. 15 km/u. 25 km/u De volledig vernieuwde AVANT 700 In de nieuwe AVANT 700 serie zijn de volgende kenmerken verder ontwikkeld: Efficiëntie en wendbaarheid Multifunctionaliteit Ergonomie Veiligheid AVANT 745 AVANT 750 1400

Nadere informatie

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen

MINI DUMPER C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen MINI DUMPER C08 Motor Netto vermogen Bedrijfsgewicht Afmetingen YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm COMPACTE AFMETINGEN Totale breedte beperkt en kleine draaicirkel om de engste ruimtes

Nadere informatie

BROKK. Copyright 2012 slooprobot.nl

BROKK. Copyright 2012 slooprobot.nl BROKK 100 Zeer milieuvriendelijk Productie verhogend Effectievere en efficiëntere sloop Laag eigen gewicht Kosten gunstiger Tijdbesparend Compact met veel kracht Elektrisch aangedreven Afstand bestuurbaar

Nadere informatie

Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en

Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en Krachtige en veelzijdige Rider met twin-cilinder motor en de optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die

Nadere informatie

Mini Multi Truck MTR23

Mini Multi Truck MTR23 Mini Multi Truck MTR23 Deze zeer compacte Lumag MINI MULTI TRUCK is voorzien van een Briggs & Staton motor en is een zeer veelzijdige machine die met een zeer brede range aan aanbouwhulpstukken voor allerlei

Nadere informatie

NIEUW ACCU ASSORTIMENT

NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU ASSORTIMENT NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij de lasergesneden, diamantgeslepen stalen messen met dubbele werking. 56V 61 cm lengte mes 22 mm max. diameter takken 4,05 Kg

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Reinigingsmachines

Reinigingsmachines Accuveegmachine met radiaalborstel voor particulier gebruik Model Omschrijving Capaciteit Opmerkingen Artikelnummer Incl btw Ex btw WR 650 Accu 2000 m2/u Zonder vangbak 23000310 595 500 Cleanbag Optioneel

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

B1830/B2230/B2530/B3030

B1830/B2230/B2530/B3030 KUBOTA DIESELTREKKER B B1830/B2230/B2530/B3030 De premium Super B-serie dieseltrekkers van Kubota bieden hoogstaande kwaliteit en prestaties voor een breed scala aan werkzaamheden. Ontwikkeld om te voldoen

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG

Dulevo 120 Elite. Pure power Simply industrial. Batterij Diesel LPG Dulevo 120 Elite Batterij Diesel LPG Pure power Simply industrial Eén van de grotere veegmachine van Dulevo is de krachtige 120 Elite. Met een veegbreedte van maar liefst 150cm (één zijborstel) levert

Nadere informatie

EXCELION 2000 REINIGEN

EXCELION 2000 REINIGEN 90 EXCELION 2000 REINIGEN cleanion EEN VEELZIJDIGE VEEGMACHINE GESCHIKT VOOR ALLE SEIZOENEN - De Cleanion veegmachine is betrouwbaar en multifunctioneel en kan in alle seizoenen en op alle oppervlakken

Nadere informatie

Uw oude zitmaaier is geld waard!

Uw oude zitmaaier is geld waard! Uw oude zitmaaier is geld waard! RUIL NU UW OUDE ZITMAAIER IN EN MAAI VOLGEND SEIZOEN PROBLEEMLOOS MET UW NIEUWE STIGA FRONTMAAIER. www.stiga.nl www.stiga.be Born in Sweden Estate 3084 H Een stoere, robuuste

Nadere informatie

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER

Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER Motorvermogen : 9,4 pk Gewicht machine : 580 kg tot 735 kg KUBOTA RUPSDUMPER COMPACT STERK EN COMFORTABEL, DE NIEUWE KUBOTA KC70-4 BESPAART U TIJD EN MOEITE. VIJF VERSIES ZIJN BESCHIKBAAR: H/HV/VHD/SL/VSL.

Nadere informatie

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging

Keuze uit 3 soorten beitels. Type AL, vleugelscharen en geveerde tandarmen, geschikt voor middelzware gronden en intensieve menging Beschrijving van de machine Farmet KOMPaktomat ZAAIBEDBEREIDERS zijn beproefde machines die zijn ontworpen voor het creëren van een egaal zaaibed voor bijvoorbeeld bieten en uien. Gedurende één run wordt

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht

302.7D. Hydraulische minigraafmachine. Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht 302.7D Hydraulische minigraafmachine Motor Nettovermogen 15,2 kw 20,7 pk Brutovermogen 17,9 kw 24,3 pk Gewicht Transportgewicht 2670 kg Compacte afmetingen Minder schade Gemoedsrust voor de machinist Grotere

Nadere informatie

Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer!

Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer! Herfst 2010 Het hele jaar genieten van je tuin is geen illusie meer! www.stiga.nl www.stiga.be made in Sweden Profiteer van de Stiga Herfstinruilweken (tot 1 januari 2011) Stiga Estate Collector HST Betrouwbare

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240

WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! ISEKI SFH 200 SERIE COMPACT EN DUURZAAM SFH 220 SFH 240 WINNING by PERFORMANCE! DE ISEKI SFH 200 SERIE: EFFICIËNT EN BETROUWBAAR Met de nieuwe modellen van de SFH 200 serie is Iseki

Nadere informatie

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit

IB 7/40 Classic. Automatische lediging van het resterende droogijs. Overzichtelijk display. Grootste mobiliteit IB 7/40 Classic De KÄRCHER droogijsreiniger IB 7/40 Classic heeft een indrukwekkende reinigingskracht. De luchtstroom is geoptimaliseerd zodat zelfs bij een lage luchtdruk uitstekende reinigingsresultaten

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker

Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker Compacte veelzijdigheid 3036E Standaard Compacttrekker 2 Standaard zoals u het nog niet eerder heeft gezien Soms moet je verder durven te gaan. Toen we de John Deere 3036E Standaard Compacttrekker ontworpen,

Nadere informatie

Lichte verdichtingsmachines. Productgamma

Lichte verdichtingsmachines. Productgamma Lichte verdichtingsmachines Productgamma Verdichtingsmachines met trilplaat Productieve verdichtingsmachines bieden veelzijdigheid en betrouwbaarheid De drie Doosan Portable Power trilplaten met enkele

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 SERIE Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

PRODUCTGAMMA COMPACTE GRAAFMACHINES

PRODUCTGAMMA COMPACTE GRAAFMACHINES PRODUCTGAMMA COMPACTE GRAAFMACHINES WAAROM BOBCAT COMPACTE GRAAFMACHINES? Een Bobcat doet wat de klant vraagt omdat wij er nog meer van vragen. Bobcat compacte graafmachines zijn een schoolvoorbeeld van

Nadere informatie

S510 - S530 - S550 - S570 - S590 - T590. Productgamma

S510 - S530 - S550 - S570 - S590 - T590. Productgamma S510 - S530 - S550 - S570 - S590 - T590 Productgamma 2 DE NIEUWE GENERATIE... n Kracht maakt kennis met comfort! Bij de nieuwe Bobcat-laders kunt u een verschil zien en zult u tijdens het werk een verschil

Nadere informatie

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren 1. Ondergrond Kunstgras moet geïnstalleerd worden op een stabiele en goed drainerende ondergrond zonder onkruid. De opbouw van de ondergrond

Nadere informatie

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013

GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 GOUDEN KLAVERTJE VIER 2013 Naam bedrijf Briggs & Stratton Stand Nr. 2.04 Website www.briggsandstratton.nl Omschrijving innovatie Introductie van het Simplicity Suspension Comfort System voor zitmaaiers

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers

EXPERT 427F F. Trommelmaaiers EXPERT 427F-431-431F Trommelmaaiers EXPERT op het gebied van trommelmaaiers! Focus op belangrijke zaken Vicon trommelmaaiers zijn ontwikkeld voor een perfect resultaat in alle omstandigheden. Betrouwbaarheid

Nadere informatie

Stappenplannen Schutting plaatsen

Stappenplannen Schutting plaatsen Stappenplannen Schutting plaatsen Type tuinafscheidingen Draadafscheiding Een draadafscheiding kan redelijk snel geplaatst worden. Dit is één van de goedkoopste en meest onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen.

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu

Voorzetapparatuur. Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Voorzetapparatuur Vanaf heden is de vernieuwde website online voor de recentste informatie www.behor.eu Vermijd lekke banden! Permanente magneet Verwijdert ijzer- en staal-afval van de werkvloer, in magazijnen,

Nadere informatie

Nieuwe generatie Compacte laders. Productgamma

Nieuwe generatie Compacte laders. Productgamma Nieuwe generatie Compacte laders Productgamma 2 DE NIEUWE GENERATIE... n Kracht maakt kennis met comfort! Bij de nieuwe Bobcat-laders kunt u een verschil zien - en zult u tijdens het werk een verschil

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

PROFESSIONELE GAZONMAAIERS

PROFESSIONELE GAZONMAAIERS PROFESSIONELE GAZONMAAIERS GAZONMAAIERS MADE IN JAPAN De hoogste kwaliteit voor de meest veeleisende gebruikers Gemeenschappelijke kenmerken voor alle modellen: Robuuste maaimachines met hoogwaardige HONDA

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2017 SNIPPER VERHUUR

PRIJSLIJST 2017 SNIPPER VERHUUR Houtversnipperaar: Houtversnipperaar met een eigen motor, heeft een invoer opening van 15 cm en is gemakkelijk te transporteren Dag: 155,- Weekend: 265,- Week: 600,- Houtversnipperaar: Houtversnipperaar

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2018 SNIPPER VERHUUR

PRIJSLIJST 2018 SNIPPER VERHUUR Houtversnipperaar: Houtversnipperaar met een eigen motor, heeft een invoer opening van 15 cm en is gemakkelijk te transporteren Dag: 155,- Weekend: 265,- Week: 600,- Houtversnipperaar: Houtversnipperaar

Nadere informatie

Onze meest krachtige 300-serie Rider is voorzien van de nieuwe low sound technologie die betere geluidskwaliteit geeft en zorgt voor een toename

Onze meest krachtige 300-serie Rider is voorzien van de nieuwe low sound technologie die betere geluidskwaliteit geeft en zorgt voor een toename Onze meest krachtige 300-serie Rider is voorzien van de nieuwe low sound technologie die betere geluidskwaliteit geeft en zorgt voor een toename motorvermogen. Het resultaat is een hoger blad en de grond

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen.

Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. Boomer 20-50 Serie 02 Eén serie tractoren. Meerdere toepassingen. New Holland is een tractorspecialist, met modellen ontwikkeld voor gebruik in de landbouw, gemeentewerken en alles daartussenin. Van golfbanen

Nadere informatie

The Power To Perform

The Power To Perform The Power to perform Kiezen voor Votex is een verantwoorde keuze Votex is sinds 1922 dé Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen. Daarnaast

Nadere informatie

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen 3M-Matic Dozensluitmachines Professionele oplossingen voor uw verpakkingen Bespaar tijd en geld Sluit uw kartonnen dozen met 3M-Matic dozensluitmachines: Snel Efficiënt Betrouwbaar Dozensluitsystemen voor

Nadere informatie

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl

Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908. info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Prijslijst 2011/2012 Prijzen exlcusief BTW Ceresbolsward B.V. De Marne 1 8701 PV Bolsward 0515 573908 info@ceresbolsward.nl www.ceresbolsward.nl Pagina 1 Inhoud B30 Motorploeg machine 3 Willy Nilly Maai

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden,

NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, NIEUW ACCU GAMMA NIEUW ACCU HEGGENSCHAAR Haarscherp nauwkeurig dankzij het lasergesneden, diamantgeslepen stalen mes met dubbele werking. NIEUW ACCU BLADBLAZER Stil en krachtig, aangedreven door een turbineventilator.

Nadere informatie

ECHTE POWER IN A NEW DIMENSION KRACHT ZIE JE NIET ALTIJD AAN HET FORMAAT

ECHTE POWER IN A NEW DIMENSION KRACHT ZIE JE NIET ALTIJD AAN HET FORMAAT ECHTE POWER IN A NEW DIMENSION KRACHT ZIE JE NIET ALTIJD AAN HET FORMAAT WAAROM DOEN WE WAT WE DOEN? Vanaf onze oprichting hebben we bij SHERPA een duidelijk doel voor ogen. Een bijdrage leveren aan de

Nadere informatie

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead

PowerTill PowerTill Rotorkopeg. Moving agriculture ahead PowerTill 1000 PowerTill 1000 Rotorkopeg Moving agriculture ahead Zaaibedbereider De rotorkopeggen bieden heel veel voordelen voor het zaaiklaar maken van uw grond: De grond wordt in een keer over de hele

Nadere informatie

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE

PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE PERSLUCHTGEREEDSCHAP VOOR BOUW EN INDUSTRIE VOEGENHAMERS Spytze MP1 - Compacte lichtgewicht hamer - Gewicht slechts 1,4 kg. - Zeer snelle slag - Ideaal voor lichte hakwerkzaamheden. Spytze MD16 - Directe

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

Brugman betonspecialisten bv

Brugman betonspecialisten bv Brugman betonspecialisten bv Betonspecialisten en méér Brugman Betonspecialisten BV uit Winkel biedt deskundigheid op het gebied van boren, hakken, frezen en zagen. Beton, steen en vele andere materialen,

Nadere informatie